PDA

View Full Version : dipl.iur. Lana Ofak (prosjek 4,28)

Pravokutnići
12-12-2006, 11:03
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije, nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavača samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

Wilbur
11-06-2007, 12:40
tko je to?

TENA14
04-02-2009, 17:45
To je asistentica na upravnom pravu.Imam samo riječi hvale,stvarno takvog nekog dugo nisam susrela faxu- strpljiva,ide ti u susret..petica! :smt023
Doduše još ne ispituje..ali,ipak-petica! :smt006

Alexis
16-09-2009, 16:08
imala sam kod nje vježbe iz upravnog prava....skroz je draga, pristupačna, dobro objašnjava gradivo.....čista 5....nadam se da će takva i na ispitima biti...

Marija 23
16-09-2009, 20:53
Susretljiva na konzultacijama, odlična na ispitu, ako vidi da nešto nisi shvatio najbolje, u kratkim crtama i objasni pa s ispita odeš sa novim spoznajama.:thumbup: Čista petica!

Amadeus
21-09-2009, 00:51
Odlična.tražite svi nju na ispitu

Scarlet Legata
16-02-2010, 18:43
preslatka je :* :* STVARNO nevjerojatno ljupko i veselo bice. nevjerojatno za konstatirati za nekog profesora na cetvrtoj godini, ali mislim da nije u stanju rusit na ispitu :D :D

mihaela
22-02-2010, 23:33
Odlicna je, ne samo da pomaze nego izvlaci iz tebe, a ako neznas uvijek joj mozes reci da tu lekciju nisi bas dobro naucio i da te pita drugu. Jako dobra, neiskvarena, zraci dobrotom i toplinom. Super!

sifilis
27-02-2010, 11:41
Lana je zakon :)

Insecure
19-04-2010, 14:13
Normalna pitanja, atmosfera iznimno ugodna, ona nasmijesena i ljubazna, smirila bi i najnervoznijeg. Odlicna je stvar kod nje da ti ocjenu iz pismenog na temelju tvog usmenog moze dici i za 2 ocjene vise, ako dobro odgovaras. Ma sve pohvale.
Cista petica od mene.

Maat
20-04-2010, 01:14
mene samo čudi kak nema iznad 4,5 prosjek. premalo ljudi je glasovalo. :)

nobody0770
21-02-2011, 13:19
Draga,korektna,susretljiva, možda treba još malo iskustva u samo nastupu ,al sve u svemu 5 od mene ;)

Romulus
18-04-2011, 12:53
vrlo simpatična i korektna.
na usmenom u pravilu pita zoup,i to prilično teška pitanja
ali pritom nije stroga i ne traži doslovno citiranje zakona,
nego da se općenito prepriča institut ili načelo iz zakonu o kojem je postavila pitanje.
za povisivanje ocjena pita detaljnije.
pitanja s roka u 2. mjesecu-spor o zakonitosti i spor o jurisdikciji,
načelo zaštite prava stranaka,poništavanje, ukidanje nezakonitog rj,
ukidanje zakonitog rj,odgovornost bez greške,
razlozi za odbacivanje tužbe u upravnom sporu,
izdavanje potvrda detaljno, subjektivni i objektivni upravni spor,
izvlaštenje-stranke,subjektivni i objektivni upr. spor,
načela u upravnom postupku,zajednička odluka o upravnoj stvari.
mene je pitala- da li je moguće da policijska uprava kao tijelo 1. stupnja
bude tužitelj u upravnom sporu ako povjerenstvo MUP-a odluči drukčije u 2. stupnju o dobivanju azila,
dakako da ne može ni zbog toga jer ne ispunjava uvjet da joj je
povr. pravo ili nep, osobni interes zasnovan na zakonu ali ni sa stajališta upravnog nadzora,
konkretne akte uprave izvan upr. akta, detaljno po zoup o potvrdama, obavijestima,
pogrešnoj uputi o pravnom lijeku.
više je to bio neki razgovor, a ne ispitivanje.

Ferka
21-05-2011, 15:00
kaj da velim, jučer sam predala diplomski u 10 navečer a danas ujutro (subota) mi je vratila šta trebam ispraviti! Najbolja!

Pmarinela
12-07-2011, 00:22
meni malo bed ali ja joj dam dvojku..... ona postavlja pitanja tako da samu sebe zbuni pa i vas.... od najnormalnijeg pitanja radi znanstvenu nauku pa pitanje zvuči: recite mi...što mislite..ne, kako biste vi meni...i onda tek nakon takvih uvoda zucne kaj ju zanima... stvarno ne složi rečenicu kak spada nego mrmlja nešto naokolo... ili postavi primjer pa kaže...a da...nije to najbolji primjer ali eto..tako sam ga postavila... mislim wtf.... ono, lovi vas za jednu riječ tj traži ju a traži ju na takav zbunjujuć način da više ne znaš kaj je načelo zakonitosti. nas par je imalo visok broj bodova, najviši, a na kraju smo svi izašli s dvojkama van. hallllooo. ne znam čemu uopće taj pismeni. ugl ne sviđa mi se uopće. ne dajem ocjene prema tome koliko sam dobila na ispitu. stvarno. nego prema, naravno, subjetivnom dojmu... a moj je koma. mi smo se svi blijedo pogledavali. over and out

TILA
15-09-2011, 15:51
Odličan ispitivač koji ne traži biflanje napamet i od riječi do riječi.Bitno joj je da razumijete gradivo.Uvijek počne s lakšim/osnovnim pitanjima za dva i onda povećava po želji.Atmosfera je ugodna i opuštena,kao ida niste na ispitu.Petica k kuća od mene::E::mhm:

Đ!
26-09-2011, 16:34
Asistentica super ispituje, šanse za pad su skoro pa nepostojeće. Ako baš ne znate, cijelo vrijeme navodi na odgovor i pomaže s potpitanjima i atmosfera je sasvim opuštena(bar dok sjedite pred njom, ja bio užasno nervozan dok sam čekao da me prozove iako su svi redom prolazili :mrgreen:). Pitat će vas iz onih poglavlja koja ste slabije znali na pismenom i sigurno ZUP, a nekad i ZUS. Ocjena - 5!

kadija
16-10-2011, 16:13
Odlična ispitivačica, baš kao šta je rekao Đ, šanse su nepostojeće za pad, osim ako stvarno ne znate ono šta vas pita. Pomaže hrpetinom potpitanja, ne pili po detaljima, traži razumijevanje. Sama je naglasila da od onih sa 24 i 25 bodova ne očekuje bajne odgovore, ali osnove svakako.