View Full Version : Prof. dr. sc. Budislav Vukas (prosjek 4,35)
Pravokutnići
12-12-2006, 11:10
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
Miss Sarajevo
14-12-2006, 20:01
seksist :x
Znaèi, od tebe je dobio visoku ocjenu? :-D :-D :-D :-D
Ljepotica
18-12-2006, 14:08
Ĺž
Gluposti... :roll:
fat drummer
18-12-2006, 19:47
Ĺž
Gluposti... :roll:
ne stvarno, ali nemoj... shvaĂŚam kako ti je profesor vukas super za razliku od karijerista s otpd-a, ali ne moĹžeĹĄ tako. pogotovo ne na ovom podforumu.
bať zbog ovakvih situacija je izmiťljen Offtopic Topic (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=1147&start=6150) gdje moŞeť voditi divne rasprave o tome kako je profesor Vukas divan i nimalo seksistièki nastrojen...
Jedan od najkorektnijih ispitivaca s kojima sam se do sada susrela na faksu.
Ăista petica, zato jer je jedini na toj katedri normalan i ne gnjavi s idiotarijama koja deklaracija je iz koje godine o kojoj rijeci u kojem djelu srednje europe i sliènim glupostima ĹĄta ostali oboĹžavaju pitati.
Jadna ova katedra kad on ode u penziju.
kliknuo sam zabunom na èetiri, iako zasluŞuje pet
pravo_i_pravda
16-01-2007, 19:56
Super profa! Uz sve to ťto znaèi njegovo ime,ostao je normalan i super prema studentima!
Robierre de Cochon
17-01-2007, 13:48
Legenda - jedan od profesora koji mi je ostao u jako lijepom sjeĂŚanju.
Ima smisla za humor, zato mi se i na osobnom nivo svidio. A pored toga je veliki struènjak za meðunarodno pravo, zna raditi sa studentima, dobar je ispitivaè. Mrak. :-)
Anðelko GuziÌ
15-02-2007, 01:53
predavanja su mu zakon. vicmaher.
super!!! najbolji profesor do sada! ne gnjavi s nebitnim, to je najvaĹžnije....
:-)
ĹĄteta ĹĄto ide u mirovinu dogodine...
crazyralf
11-10-2007, 15:19
Legenda - jedan od profesora koji mi je ostao u jako lijepom sjeĂŚanju.
Ima smisla za humor, zato mi se i na osobnom nivo svidio. A pored toga je veliki struènjak za meðunarodno pravo, zna raditi sa studentima, dobar je ispitivaè. Mrak. :-)slazem se u potpunosti!
mgrzetic
11-10-2007, 22:03
Vukas je najveĂŚa faca na naĹĄem faksu. Najbolji s one smrdljive katedre...
crazyralf
13-10-2007, 11:29
Vukas je najveĂŚa faca na naĹĄem faksu. Najbolji s one smrdljive katedre...
smudljiva..hehe
fleetwood mac
13-10-2007, 20:23
Vukas je NAJBOLJI.
super!!! najbolji profesor do sada! ne gnjavi s nebitnim, to je najvaĹžnije....
:-)
ĹĄteta ĹĄto ide u mirovinu dogodine...
istina. falit ĂŚe nam viceva o slovencima :-D :-D :-D
schizophrenic
11-11-2007, 17:13
Divan, divan profesor.. ispit ne shvaĂŚa kako priliku da se iĹživljava na studentima veĂŚ da objektivno ocijeni znanje.. samo pohvale!
dobro bi mu došla jedna rakijica.... :lol:
vječiti-student
12-05-2008, 16:32
vukas je legenda
suspicious minds
31-05-2008, 22:36
neki misle za sebe da su veliki ljudi..a neki to jednostavno jesu..
ljudina, nema šta..
fat drummer
02-06-2008, 18:37
car... u usporedbi s tm šošićem(bog ga blagoslovio i podario mu 50 sinova, krasan čovjek siguran sam), ma što ja to grešnik govorim, nema usporedbe!
kao prvo vukas ispituje mp.
šošić ispituje nešto što se teoretski može nazvati mp-om. ljudi su danas padali kod njega kao na petoj sveopćoj konvenciji pijanih padavičara na rolama
vukas je iz svojih seminarista izvlačio čuda u tolikoj mjeri da sam ja u par navrata htio skočiti i vikati na njih - kako to ne znaš, sunce ti ljubim
čak sam u jednom trenutku ispao šupak jer sam se ubacio, ali izletilo je iz mene :-D
budislave, evo ti ocjena
vječiti-student
27-06-2008, 22:55
vukas je uvjerljivo najbolji profesor na pravnom faksu i velika je šteta što odlazi u mirovinu
ne iživljava se na studentima, ne mijenja raspoloženja, ima neki baš prijateljski odnos i respektira studente
uz sve to je i veliki stručnjak za međunarodno
ogledni primjer idealnog profesora
Cherry Darling
01-07-2008, 18:36
najbolji ispitivac dosad - cisti 5!!
Evo ja kod njega sada na prvom roku položila...tip je super...leganda bio na seminaru. Mislim da mi je ovo bio najopušteniji ispit do sada! Ispituje odlično...morala sam sve reći ali me nije pilao oko nekih gluposti nego me ispitivao stvarno korektno!
Bilo mu je jako drago kada smo mu rekli kako je odličan profesor...vjerojatno to ne čuje često. Rekao je da je njegova žena u vlaku čula 2 studentice koje su o njemu pričale i koje su ga popljuvale...tužno!
Da je svaki profesor kao on! :smt023 :smt043 :angel4:
omega_3r
06-02-2009, 23:29
kad sam ga došao moliti za usmeni, uzdahnuo je i rekao: "JA VEĆ DOBIVAM PISMENE MOLBE OD VAS! JA VIŠE TAKO NE MOGU! NE MOOOOOGUUUUUUU! NEEEEEEEEEE MOOOOOOOOOOOGUUUUUUUUU!" i tada je otišao u penziju. možda sam kriv. ne znam. ako jesam, rado ću vam dozvoliti da me kamenujete.
pokoj mu duši, dragom starom profesoru.
faks će patiti za vama još stoljeće il dva. ako se održi toliko dugo.
(primjećujete li da je patnja stavljena pod uvjet?)
tek kad je otisao vidilo se koliko je znacio i bio dobar...prolaznost je pala valjda za 50%