PDA

View Full Version : Mr. sc. Trpimir Mihael Šošić (prosjek 2,63)

Pravokutnići
12-12-2006, 11:15
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

morenita
29-05-2007, 18:18
na predavanjima iz medunarodnog prava mora je bi SUPER! spremno izlaganje, slide-show, posalice, pristupacnost!
ali me iznanadila informacija da je sad poceo ispitivati i svi kazu da je navodno gori od lapasa (?!)!
NIJE MI JASNO!

Cosmo Kramer
22-06-2007, 00:27
Istina. Ne zelim strasit ljude bespotrebno, ali uzasan je ispitivac. Prvo pitanje koje izvuces ispita te dok ti mozak ne iskipi a onda te "bocka" po ostatku gradiva di se sjeti.Na prvom pitanju te zadrzi 30-40 minuta...uzas.
Lapas je za njega Majka Tereza!

morenita
29-06-2007, 11:00
kako on moze ispitivati,a tek je prije godinu dala magirstrirao....? :?
koliko je znam on nije predavac!
why,oh why?!?! :(

sijft
09-04-2008, 22:04
ovo je strašilo našeg faksa...nadam se da nema gorih od njega na faksu jer ću morat odustat...nemam živce za takve bolesnike...svoje frustracije liječi na studentima i diže si moral kad ruši ljude.....u redu da ruši ako neznaju dva tri potpitanja ali da te ruši nakon jednog glupog potpitanja? nema smisla......nema smisla...gaddd :angry:

fat drummer
10-04-2008, 19:18
volim to... čovjek ima 11 jedinica i tri petice s time da nitko nikada ništa pozitivno o njemu nije napisao
živjelo napumpavanje ocjene

dorro
11-04-2008, 03:26
volim to... čovjek ima 11 jedinica i tri petice s time da nitko nikada ništa pozitivno o njemu nije napisao
živjelo napumpavanje ocjene Debeli, prestani s tim zločestim presumpcijama. Faul. Znam jednu kolegicu koja mu je dala petaka. :smt019
Momak je navodno čisto pristojan onako inače van faksa. Duhovit, vele. Simpatičan, čak.
...
Ljudi koji su to izjavili NE rade na katedri iz MPa, začudo :D

fat drummer
12-04-2008, 23:47
nemam ja ništa protiv tmš-a, ne dao bog, krasan čovjek, sol zemlje, samo me frapira to da mu je čak tri komada forumaša odlučilo dati peticu i ni reč nisu nigdje rekli što ih je ponuklao na tako visoku ocjenu, a objašnjenja o jedinicima ima i na mp topicu i ovdje
samo kažem...
moj pesimističan mizantropski duh me ponukava na zaključak da netko daje petice reda radi i trga našu anketu :smt010

sijft
17-04-2008, 00:03
ja bi mu dala NULU da ima takva ocjena :smt005 lik nije zaslužio niti nulu...čini mi se da je psihopat i da uživa patit ljude...:(

fat drummer
17-04-2008, 23:19
ja bi mu dala NULU da ima takva ocjena :smt005 lik nije zaslužio niti nulu...čini mi se da je psihopat i da uživa patit ljude...:(

a ne bih baš sad rekao da je psihopat nego jednostavno ispituje detaljno.... detaljno.... detaljno.... detaljno... detaljno.... detaljno.... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno...
detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno... detaljno...
i ima dosta visoke kriterije i za prolaz i za ocjenu višu od dva, možda malo nerealne (lažem, jako nerealne)
a kad te netko ispituje apsolutno svaku sitinicu iz pitanja koje si vukao uz još osamsto podpitanja i onda ti kaže - ah kolega provukli ste se onda to studentima ide na živce, jer su znali više od 80% postavljenih pitanja
to meni nije provlačenje nego podosta dobar odgovor

dog
16-06-2008, 13:45
Jedan, i to samo zato jer nema nula. S ovako necim jos se nisam susreo. Prava steta za faks da ovakav covjek radi na njemu, a i radit ce...jadno. Sramota. JEDAN!

fat drummer
17-06-2008, 23:27
Jedan, i to samo zato jer nema nula. S ovako necim jos se nisam susreo. Prava steta za faks da ovakav covjek radi na njemu, a i radit ce...jadno. Sramota. JEDAN!

eto, još jedna zadovoljna mušterija :D

Starfish
19-06-2008, 13:12
nemam ja ništa protiv tmš-a, ne dao bog, krasan čovjek, sol zemlje, samo me frapira to da mu je čak tri komada forumaša odlučilo dati peticu i ni reč nisu nigdje rekli što ih je ponuklao na tako visoku ocjenu, a objašnjenja o jedinicima ima i na mp topicu i ovdje
samo kažem...
moj pesimističan mizantropski duh me ponukava na zaključak da netko daje petice reda radi i trga našu anketu :smt010

Znam pouzdano da ima ljudi koji nikad nisu imali zadovoljstvo kročit u njegov ured, al su zaključili da je oku izrazito ugodan dok šeće po hodniku + fakat vole ispunjavat ankete... :D
Još koje dobro odijelo, i dogurat će do 2,0...
To su devijacije u izbornom tijelu koje se u demokraciji ne daju izbjeć... :D

Kad sam ja odgovarala MP, on još nije ispitivao, već je bio "na praksi" kod Lapaša na rokovima.
Izgledo' izrazito dobronamjerno, sjedio s desna Lapašu, ko bi reko da će doć u slavu suditi žive i mrtve i da njegovu kraljevstvu neće bit kraja...go figure.. :D

the chief
28-06-2008, 23:55
u moje vrijeme polaganja nije jos ispitivao

ali sam jednom bila na konzultacijama kod njega
toliko me izvrijedjao da sam se vani skoro rasplakala

lik nije normalan, nek nadje neki hobi a ne lijeci frustracije na studentima

fat drummer
29-06-2008, 00:39
u moje vrijeme nije jos ispitivao

ali sam ja bila na konzultacijama kod njega
toliko me izvrijedjao da sam se vani skoro rasplakala

lik nije normalan,nek nadje neki hobi a ne lijeci frustracije na studentima

čudno, tip je super na konzultacijama meni bio... to svi kažu za njega koji ga poznaju kao ne ispitivača nego kao onak tipa s kojim idu na kavu - t.m. je krasan, uljudan, divan, uglađen i pristojan
onda se ja namrgodim i strašnim glasom kažem - dok ne krene ispitivat
i nakon toga se nitko ne nasmije
nitko
zašto?

dorro
30-06-2008, 01:38
i nakon toga se nitko ne nasmije
nitko
zašto? zato jer ljudi ne kuže tvoj vic :D

Izgledo' izrazito dobronamjerno, sjedio s desna Lapašu, ko bi reko da će doć u slavu suditi žive i mrtve i da njegovu kraljevstvu neće bit kraja...go figure.. :-D Još desetak forumaša poput tebe pa se neće niti primijetiti da nema Ferala.. :D

Al' to se savršeno uklapa u opisnu ocjenu koju možeš čuti ispred njegova kabineta.....kako ono ide, 'Bog zna za 5, ja za 4, svi ostali nedovoljno ' (u tu skupinu vjerojatno i Vukas spada :lol: ).
Što se mene tiče, radi se o (uz Cvitanovića) jedinoj osobi na cijelom ovom podforumu kojoj sam bez ikakvog razmišljanja kliknula "nedovoljan".

Ne znam da li čovjek radi to sve namjerno ili ima socijalnu inteligenciju na razini sobne temperature pa neke stvari ne shvaća...
Erich Von Stroheim i ta poznata "The Man You Love to Hate" fama ima smisla u umjetničkom izražaju pri ukazivanju na bijedu i apsurdnost svijeta, ali u pedagogiji općenito je ta uloga (namjerna ili ne) potpuno promašena.

OK, za obranu možemo optužit loše 'djetinjstvo' - činjenica jest da se od Lapaševog ađutanta nije ni moglo očekivati bolje :roll: Al ajmo pretpostaviti da TMŠ nije imao u planu biti najomraženija osoba na PF-u, i redom nabrojati problematične stavke.

Dakle, taj dečko bi trebao:
- usuglasiti kriterije, prvo sam sa sobom, zatim s ostatkom katedre
- staviti u realni kontekst sebe i svoju poziciju na faksu, pa to sve uskladiti s ponašanjem
- poraditi na vlastitoj korektnosti
Nerealno je očekivati da će prosječan student znati tko je Genaro Estrada a kamoli objasniti njegovu doktrinu '30 u odnosima s SAD-om (čega nema niti u fusnotama :roll: ), podatak da je odnedavno zabranjena uporaba kazetnih bombi, točan geografski ključ po kojem se raspoređuju nestalne članice VS UN-a i slične perverzne detalje, a u najmanju ruku je nefer rušiti ljude jer ne znaju spomenute podatke! :smt013

- katedra iz MP-a je dala velike stručnjake, koji su (gle čuda) što je viši njihov rejting, blaži i tolerantniji ispitivači.
Iz istog razloga je studentima jaaaaaaaaakooooooooo (ali JAKO!) iritantno kad ih neki asistent koji je svega par godina stariji od njih krene bahato podučavati kako treba učiti i nešto im pametovati.
Studentskim žargonom rečeno: sorry brate, Kurtovića smo zbog autoriteta, staža i godina mogli slušati, al' tebe ne možemo.

Ako sve ovo bude primjenjivao u sljedećih godinu-dvije, možda i napravi neki pomak. Možda.
Naime, problem je što je već stekao reputaciju osobe kod koje je nemoguće položiti ispit, pa je sad na djelu rondo - ljudi već računaju da će prvi put doći kod njega, ofrlje nauče skriptu ili prvu knjigu i ciljano idu pasti tako da sljedeći put izbjegnu tu strašnu stoglavu neman od ispitivača.
I onda se vrtimo u krug - ljudi dižu ruke od ispita čim saznaju da su kod njega, prolaznost kod dotičnog i i dalje "nula cijelih nešto posto" ili koliko već, a opet se širi fama kako nitko kod njega ne polaže ispit.

No da sam na njegovom mjestu, više bi me brinula sljedeća situacija; "Isuse, koji kreten" - je izjava razumljiva za dokone studente koji dane provode na kavama žaleći se kako je faks težak i kako ih ispitivači nepravedno ruše. Vjerojatno slično karakteriziraju i svima omiljenog Vukasa.
Ali kad istu rečenicu čujete od raznih demosa/top stipendista/po sastancima za mootove o ljudskim pravima/ostalih nadobudnih studenata (btw., Urednike Pravokutnika tu ne računam :lol: ), znači skupinama koje podrazumijevaju motivirane i radišne studente, onda se zapitate postoji li studentska grupacija koja ima toleranciju na TMŠ-a.
Tim više što u vrijeme fanatičnih obožavatelja lika i djela mladih cool asistenata i profesora s prve i druge godine (gdje je najnormalnija situacija da nakon seminara svi zajedno završe na kavi i nastave raspravu sa seminara) jako upada u oči činjenica da pred jednim mlađim zaposlenikom svi studenti doslovno bježe.

Iskreno se nadam da će se asistent kroz dogledno vrijeme srediti i promijeniti pristup, jer u ovakvom izdanju je na najboljem putu da uvjerljivo preuzme i zadrži titulu najomraženije osobe na faksu.
Što je, ruku na srce, u konkurenciji raznih likova iz pozitivnopravnih predmeta koji se s otvorenim prijezirom odnose prema studentima i ispituju gradivo/sastavljaju pismene koje prolazi 'na jednu ruku nabrojat' ljudi, u rangu velikog podviga. :roll:

Tople preporuke: pravac kabinet Vukas/Seršić, pretvorit se u inventar, slušati ispite, upijati iskustva - i gledati kako bi se trebao ponašati i ispitivati.
Takvo što za akademski razvoj sigurno vrijedi više od nekoliko smislenih članaka na temu arheološkog pojasa.

Osim, naravno, ako si nije postavio kao cilj da sljedećih 40 generacija pravnika misli sve najgore o njemu - na ovom faksu je sve moguće, to smo već naučili. :roll:
e jesam se raspisala :D

fat drummer
02-07-2008, 22:00
a isto tako da ne bismo trebali očekivati da se nagrađuje naše neznanje.
a to očekuje tko?

dog
03-07-2008, 00:43
Bas me zanima kaj bi Vukas rekao da cuje Sosicevo ispitivanje,ili Sersicka.. Moze se proc ali kriteriji nisu normalni..oni prije svega uopce nemaju smisla.
Njegovo prepotentno drzanje..ma...stav..neprirodno, nastimano, bahato, iritantno.
Nakon njega zgadilo mi se medunarodno, pa sam par dana imao mantru "medunarodno nije Sosic, Sosic nije medunarodno"..i tak..ono bas sam puko..zgadilo mi se jako sve..bojao sam se da ne postanem TMS.

Al eto i to je prevladano..cetvorka je u indexu, ne od doticnog naravno. Ostaje gorak okus, i ne bas prevelika simpatija prema predmetu koji mi je u pocetku bio dosta zanimljiv. Ma, prefino sam se izrazio..gadenje, ostaje gadenje.

Alexis
05-09-2008, 12:07
prošla iz prve međunarodno i to kod njega...rok u 6 mj....4 za njega...ne znam kako druge pita jer sam ja prva odgovarala, ali samnom je stvarno bio korektan, strpljiv, postavljao mi je normalna pitanja, pomagao...neke stvari sam znala polovično ili se nisam mogla sjetiti, pa sam mislila da će me rušiti odmah na tome (po pričama drugih), ali nije....već bi postavio novo podpitanje kako bi se možda sjetila...ipak postoji rang ocjena između 2 i 5...svakome zasluženo...

sve u svemu, ugodno sam se iznenadila na ispitu, asistentu svaka čast na strpljivosti i korektnom ocjenjivanju i ispitivanju...

omega_3r
03-10-2008, 22:16
dao sam mu dva samo zato što mi je seršićka ispričala da cijeloj katedri prži sigur rós. pa ako on može imati kriterije za davanje dvojke koji imaju smisla samo u njegovim očima, mogu i ja.

Cheesyp00f
19-10-2008, 22:28
dao sam mu dva samo zato što mi je seršićka ispričala da cijeloj katedri prži sigur rós. pa ako on može imati kriterije za davanje dvojke koji imaju smisla samo u njegovim očima, mogu i ja.
wtf, ovog moram vidit :smt005

BaF
02-11-2008, 23:36
ja nisam odgovarala kod njega, al sam slusala ispit i bio je, sta ja znam, korektan i malkice zbunjen tehnikalijama tipa ne-radit-pauzu-od-sat i i pol, i tak to.
da je sad neka ludo genijalna atmosfera i nije, jerbo on sjedi jedno 20 cm od tebe i prilicno je facijalno ekspresivan, a ekipa i prije nego on zine vice "evo samo sekundu, sad cu se sjetit, nemojte me odmah rusit, evo evoooo", tak da ono.
doduse, slusala sam sa jos 6 cura sa strane pa smo dobijale genijalne *wink*wink* poglede kad bi nesto objasnjavao, tak da zakljucujem da je frajer sam sebi prilicno kul. :-D

hrvoje2003
29-11-2008, 15:33
Napisao sam na topicu Medunarodno pravo, napisat cu i ovdje. Covjek je izuzetno korektan ispitivac i stvarno nemam nikakvu primjedbu na njegovo ispitivanje. Popricali smo cca 20 minuta i ispit rijesen. Tako da, svi koji idete na ispit, nemate razloga za strah ako ste naucili...

Maat
19-03-2009, 23:36
bez ulaženja uopće u to kakav je ispitivač, drago mi je da neću biti kod njega, ne bih se naime uopće mogla fokusirati... http://www.pravokutnik.net/forum/images/smilies/050.gif

*dodjeljuje si the most shallow-medalju* :smt005

sifilis
31-05-2009, 10:31
pa zakljucujem da je frajer sam sebi prilicno kul. :-D

pa i je kul! ubojica djecjeg lica :D car samo takav.

Condor
08-07-2009, 22:30
Sudeći po prijašnjim postovima Trpimir se drastično promijenio,maksimalno korektan,pomaže kod odgovora,sve u svemu jedna solidna 4

Just a little bit
10-07-2009, 15:38
ocjena : nula! najgori ispitivač na faxu !

Browneyes
17-09-2009, 18:05
Bila seminarist kod njega, i kao predavač je sasvim ok. Trudi se objasnit da gradivo zbilja sjedne. Na ispitu picajzli i povezuje dodatna pitanja po logici znanoj samo njemu, ali se trudi da izvuče (a nekad ga zbilja izvlači) točan odgovor od studenta. Trica za ukupan dojam.

american.pie666
20-10-2009, 22:05
ma nije loš iako mislim da je prezahtjevan na ispitu! jedna cura kaj je samnom odgovarala znala je sve pa dobila 3 to mi nikak nije jasno! :mad2:

Werther
24-10-2009, 13:51
ima preveliku ˝žensku˝ guzu. dakle jedan :smartass: sluša sigur ros, njih mrzim, dakle jedan :smartass:

malimrav85
16-06-2010, 17:10
2
Previsoki kriteriji, prebrzo ruši. dogodi se da neko zna karticu super i onda ne zna 2-3 podpitanja od 10 i pa pa ispit.
Kaj?

Browneyes
16-06-2010, 17:45
Ne znam koliko baš ruši ako ne znaš dva do tri podpitanja, ipak ih treba biti malo više...al da ima visoke kriterije, ima.

coolerica
29-06-2010, 08:12
jerbo on sjedi jedno 20 cm od tebe
Hehe,ajd barem nesto pozitivno u cinjenici da cu kod njega na usmeni :soppy: i opet,i opet,i opet.......
Ja cu Trpku dati jednu cetvorku...
ZA IZGLED:5
PRISTUPACNOST:5
SOK ZBOG SPOZNAJE DA CU KOD NJEGA NA USMENI:1
----------------------------------------------------
UKUPNO:nategnuta cetvorka

tajči
11-10-2010, 17:24
bila sam i kod njega i kod mrljića.. i šošić je bolji.stvarno mi nije jasno zašto ima tak malu ocjenu. ovo stvarno nije subjektivno (istina, pustio me, ali nisam znala ništa više nego kad sam došla mrljiću),... šošić ti da priliku, sluša te, pravi je profesor, ugodno ti je odgovarati kod njega, pomaže ti, ak ne znaš onda ne naravno, ... dok postavi neko teže pitanje kaže da ga ne moraš znat tj da ako ne znaš da te neće srušit što mi je ok, pa nema straha :) ...
i da, bila sam kod njega na seminaru pa moram spomenut što mi je fascinantno- on je već drugi sat seminara znao kako se ko zove, razmještaj sjedenja valjda isto :) ma baš je frik,.. zbog toga mu skidam kapu. moja ocjena za šošića je 4- imao bi i 5 da ne škrtari na ocjenama :) kod mrljića se nisam dugo zadržala, pa ne želim sad tu pljuvat po čovjeku ako me rušio, ali čini mi se živčan, taj se ne smije, samo pitanje-odgovor, pitanje-odgovor,.. pa se teško riješit straha kraj takvog... ma nije mp tako strašan, ima puno za učit, ali bar je zanimljivo gradivo... :)

Maat
11-10-2010, 19:17
ZA IZGLED:5
PRISTUPACNOST:5
SOK ZBOG SPOZNAJE DA CU KOD NJEGA NA USMENI:1
----------------------------------------------------
UKUPNO:nategnuta cetvorka

kupid nikad nije bio nemilosrdniji prema logici :mrgreen:

coolerica
12-10-2010, 14:17
kupid nikad nije bio nemilosrdniji prema logici :mrgreen:

cijenim ljepotu povrh svega :mrgreen:
polozila sam kod doticnog iz 2.pokusaja i mogu samo reci da je ljubazan,strpljiv, korektan i sweet :soppy:

Southern comfort
15-10-2010, 18:30
ja sam kod njega polagala jos lani u 9. mjesecu i kad sam vidjela da nosi moj index oduzela sam se od svih tih prica o njemu.
cura koja je odgovarala prije mene doslovno se toliko tresla da nije mogla progovorit. ne znam jel to zato jer nije znala ili se njega prepala :)
uglavnom, ja sam dosta dobro znala, izvukla ok kartice, tako da nije bilo prevelikih problema.
je da stvarno dosta trazi, pitao me nekih 40 minuta, ali meni se svidja to njegovo postavljanje podpitanja, jer kad sama sve pokusavam izlozit uvijek nesto zaboravim.
meni osobno je on u vrhu, zajedno s petrakom, bareticem, babicem i marinom.
cini se uber pristojan.
i da, njegove oci fakat dekoncentriraju <3

Mladhor
15-02-2011, 19:29
Uvijek se trudim biti objektivan kod ocjenjivanja profesora pa ću to biti i sada. Kod dotičnog sam slušao ispit dva puta i jučer pao na ispitu. Samo da dodam, na ispite ne izlazim ako nema bar 80% posto šanse da prođem, a za jučerašnji ispit učio sam oko 3mj po 7 sati dnevno, zbilja sam si dao truda... Pri slušanju ispita kod njega primjetio sam da djevojkama puno više pomaže potpitanjima i puno više oprašta. A moj pad, e to mu moram zamjerit, prvi put otkad studiram a da se osjećam pokraden, a taj osjećaj nepravde mi već izaziva gorčinu par dana. Izvukao sam jedno od najlakših pitanja podjele međ.prava i nakon par potpitanja na koja sam dao točne odgovore pitao me je obvezne akte međ.organizacija. Rekao sam kada međ.org mogu donositi navedene akte, i da ovlaštenje na to uvijek proizlazi iz država - pravo koje oni disponiraju organizacijama, ali u datom trenu ih se nisam mogao sjetiti, osim Ustava Međ.org. Naravno, tih 15sec razmišljanja i bez ijednog dodatnog potpitanja bilo je dosta da me otpravi van uz opasku 4 knjiga kolega, to je to, pad.

Razumijem da neki imaju dobra iskustva s njim, pogotovo kada polože ispit, no ja mu mnogo zamjeram, prvu istinsku nepravdu na ovom fakultetu. Da me je pitao još bar pitanje dva i da nisam znao odgovor i sam bi si rekao, ok, nisi imao sreće, potrefio te s onim malim dijelom koji nisi tako dobro naučio - svi imamo takvih dijelova - no ne, pad nakon jednog potpitanja mi je neshvatljiv... Tako da, prof. Šošić, jedna jedinica od mene...

Tony Montana
15-02-2011, 20:00
Mladhor, nisi jedini. To je i meni prošle godine napravio s prikladnim smješkom i opaskom : ''bad luck kolega''. To mi je jedini pad na fakultetu uopće.
Isključi ga za sljedeći put i sretno na idućem roku.:thumbup:

btw..također velika jedinica..ne znam samo kako sam mu je zaboravio dati..pih.

Najbolji opis za dotičnog : iskompleksirani perfekcionista.

vrtirep
26-02-2011, 23:31
prošla iz prve međunarodno i to kod njega...rok u 6 mj....4 za njega...ne znam kako druge pita jer sam ja prva odgovarala, ali samnom je stvarno bio korektan, strpljiv, postavljao mi je normalna pitanja, pomagao...neke stvari sam znala polovično ili se nisam mogla sjetiti, pa sam mislila da će me rušiti odmah na tome (po pričama drugih), ali nije....već bi postavio novo podpitanje kako bi se možda sjetila...ipak postoji rang ocjena između 2 i 5...svakome zasluženo...

sve u svemu, ugodno sam se iznenadila na ispitu, asistentu svaka čast na strpljivosti i korektnom ocjenjivanju i ispitivanju...

u potpunosti se slažem, ja prošla kod njega bez beda, a na kartici c sam blenula u pitanje i morao me usmjeriti sto da kazem, a mogao me i rušit onda.

Malecka
14-04-2011, 19:00
Slušala sam kod njega tri cure koje su zapele na nekim (prema katedrinim kriterijima) bazičnim pitanjima.
Za razliku od mrljića koji bi im nakon što u topu ne bi ispalile odgovor samo prezirno gurnuo indeks preko stola, šošić je pokušavao i pokušavao i pokušavao sa hint pitanjima.
Nakon 15 min svaka, zasluženo su pale.
That being said, nisam uspjela čut kako zvuči netko tko prolazi, ali čisto radi ugodnije atmosfere nego kod mrljića, evo mu trojka,

Browneyes
14-04-2011, 22:18
Pa, može i kao osoba koja upravo ima moždani, sve dok uspije ispljunuti informacije koje on tada želi čuti.

samogledam
01-06-2011, 21:19
Izvrstan ispitivac, ugodan, da vremena za razmisliti, ubacuje ti rijeci u usta ako zapnes, navlaci tvoj odgovor na bilo koji nacin da pokrije njegovo pitanje, nazivi konvencija gotovo da nisu ni bitni: ako pogodis jednu rijec od njih cetri (a da to nije "konvencija") prihvatit ce ti kao tocan odgovor. Dugo ispituje, istina, ali nije nimalo bezobrazan i nekorektan. Naravno, srusit ce te odmah ako neznas neke osnove tipa, izvor medunarodnog prava, ili temeljni akt zastite covjeka.

sutkinja :))
03-06-2011, 00:28
Čitam komenate prije koje ste pisali za njega i ne mogu vjerovat da je bio takav. Meni je najbolji profesor do sad. Korektan je,postavlja podpitanja da te navede na pravi odgovor,ima strpljenja,ne traži godine,ne traži točna imena konvencija,naravno da ne ruši ako ne znaš odgovor na sva pitanja.Sve u svemu,uz Petraka na prvoj godini najugodnije iskustvo na faksu. 5 za njega :)

Luka....
31-01-2012, 23:52
evo malog komentara sad kad se sve sleglo.
kao predavac mi je bio cak i ok , al zato je usmeni to sve pokvario. srusit nekog nakon 30tak min i dobrih 20tak pitanja (dobro odgovorenih) na fusnoti a da se nepomaknes sa 1. kartice u mojoj glavi jednostavno nije korektno.pogotovo ako prije tebe iz ljudi izvlaci odgovore na poprilicno banalna pitanja.
i onda na komisiji nakon super odgovorenih pitanja kod lapasa, pred udarac ziga u index pitat pitanje koje nepostoji u nasoj litetaturi...sreca da ima koliko toliko ok ljudi na katedri da mu na to kazu da to ipak nije bitno i da lupe tu ocjenu.
tako da sveukupno, nevezano za jos par negativnih komentara koje sam izostavio, debela jedinica

Tkach
15-02-2012, 16:36
Dopustit će neznanje od recimo 5% gradiva, to je otprilike kriterij katedre. S tim da tih 5% koje ne znate bolje da nije pravo mora, zaštita prava čovjeka, neke osnovne stvari iz UN-a jer to treba znati ko Božje zapovjedi. Uzevši to u obzir, Šošić je bolji i od Lapaša i od Mrljića. Opušteniji je, ugodniji, ne pita 50 potpitanja (nego recimo desetak, toliko da pokrije sve glavne dijelove gradiva) pa ispitivanje traje nekih ugodnih 20-30 minuta a ne po pola dana ko kod Mrljića. Trojka, s tim da bih mu vjerojatno dao i više da katedra ima blaži općeniti kriterij.

puki
20-04-2012, 22:38
Dokaz da faks završavaju uporni, dopustiti će neznanje?? Sam nema znanje koje bi impresioniralo studenta, smisla za pravo i prirođeni autoritet.Loš izbor.Jedan.