View Full Version : Dr. sc. Vedran Đulabić (prosjek 2,69)
Pravokutnići
12-12-2006, 11:16
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :thumbup:
s ovim čovjekom sam se 2 puta susreo i nadam se da ga viÅ¡e nikada neću sresti u životu, po meni on je Å¡kolski primjer kakav jedan intelektualac i asistent ne bi trebao biti :evil: , taj čevjek nema osjećaja, potpune neobjektivno ispravlja testove, kada sam ga pitao zaÅ¡to sam pao nije mi zanao odgovoriti :-k . sva sreća da joÅ¡ ne ispituje, ali kada počne bježite od njega koliko vas noge nose ;-)
Black Ash
20-12-2006, 16:25
Koji lik... Neocjenjivo... Ne znam koju ocjenu tom èovjeku dat... Koji lik :lol: :lol: :lol:
nekoliko puta sam se susrela s dotiènim gospodinom u njegovu struènost se bas i nisam uvjerila ali u bahatost i aroganciju jesam.
nitko ga ne tjera da radi na faxu
:roll:
Ciganka mi gatala u travi da ja nemam sreÌe u ljubavi,ajmo sad ,ruke gore !Jupi,hura.. :lol: :lol: :lol: .Jadni deèec ,tko zna ťto ga muèi,ne smijemo biti ovako okrutni .
Nadobudni i nadrkani ťtreberko koji je nauèio napamet par knjiga i sad misli da je popio svu pamet ovoga svijeta i moŞe se radit ťto mu padne na pamet.
Ovakvim ljudima bi trebalo zabraniti predavati na faksu. Zapravo zabraniti pribliĹžavati se ljudima. Ili barem da uvedu nekakav psihotest prije nego ĹĄto te zaposle.
Ĺveliki kuracteta ĹĄto ne postoji nula u ocjenama.
I da mi je znati ĹĄto je doĹživjela ili vidjela u njemu ona osoba koja mu je dala pet?!?
misliť da mu je netko dao 5???Pogodi tko je taj netko.Imať pravo jednom pogaðati.... ;)
Hahaha, kod takvog oèitog nesrazmjera ocjena i meni sliène stvari padaju na pamet :-D :-D :-D
Ne samo kod ĂulabiĂŚa, ima joĹĄ par ljudi
hahahaha,devet jedinica ,dvije dvojke ,a onda petica ko iz vedrog neba pa u rebra,ajmo sad Veki ,brŞe.... logiranje preko kompa susjede Rajke pa joť koja petica nek padne ,a zatim pjesma do zore:Moja Rajka Ìorava i gluva, na ťta slièi da te Bog saèèuuuvaaa !!!!!!!!!!!!!!!! :badgrin:
ivy- smile
22-01-2007, 09:34
covjek se jos nije ufurao ali ide u tom smjeru da postane nesto za nekih desetak godina
vidjeti cemo ga onda za sada je jos premlad
nekoliko puta sam se susrela s dotiènim gospodinom u njegovu struènost se bas i nisam uvjerila ali u bahatost i aroganciju jesam.
Isto s moje strane. Necu ga ocjenjivat jer nemam zasto - moj jedini susret s njim su bile jedne kozultacije kad sam dosla s jednim prefinim/presimpaticnim kolegom koji se lijepo ispricao sto gnjavi (mos' mislit) pa ga uljudno zamolio, s obzirom da on pise sem rad o temi xx i prof.Marcetic ga poslala da se raspita kod ovog, dal' mu moze pomoci pri nekim clancima.
A nositelj ovog topica razvaljen na stolici, maltene si cese neku stvar, nevjerojatno bahato odgovara kolegi ("sta me gnjavite, sta 'ocete?") i usput lupeta neke gluposti koje veze s vezom nemaju.
Uglavnom, doticni se ponio kao da je teksaski guverner koga zicaju odgodu smrtne kazne. :roll:
Ponasanje koje bi mi bilo jasno da smo upali u ured ko hahari ili debili koji ne mogu propentati prosto slozenu recenicu.
Ili, bilo bi mi jasno da se radi o osobi "magisterij na Oxfordu, doktorat na Harvardu" ali netko svega par godina stariji od nas, da si zbog nekakve pozicije i par polusmislenih objavljenih clanaka dopusta takvo ponasanje - to mi nikako ne ide u glavu.
A nositelj ovog topica razvaljen na stolici, maltene si èeťe neku stvar,
Uglavnom, dotièni se ponio kao da je teksaťki guverner koga Şicaju odgodu smrtne kazne. :roll:
.
Hihihi,mnogi ljudi nose "Superman" pidĹžamu,ali Superman nosi "Vedran ĂulabiĂŚ" pidĹžamu!!!!! :smt033
Dmitar Zvonimir
25-01-2007, 19:26
Ăovjeka nikad nisam vidio ni upoznao stoga mu ne mogu dati ocjenu, ali ako svi ovako piĹĄete o njemu...!
karlovacko
17-03-2007, 10:38
iz mog iskustva nije negativac ali je totalno nezainteresiran za studente
OnlyGodCanJudge
01-04-2007, 21:55
UŞas i katastrofa, bahati se a joť mu ni brada nije poèela rast, ma bolje da niťta ne komentiram...
U privatnom Ĺživotu on je jako dobar. Svi imamo svojih problema pa i on.
VaĹĄ,
Mornar
U privatnom životu on je jako dobar. Svi imamo svojih problema pa i on.
Vaš,
Mornar
to nije opravdanje da se iskaljuje na studentima, ili na bilo kome
fat drummer
30-10-2007, 19:02
U privatnom Ĺživotu on je jako dobar. Svi imamo svojih problema pa i on.
VaĹĄ,
Mornar
je, i kako to pomaĹže studentima koji ga vide samo u poslovnom Ĺživotu?
Ja vam predlaŞem da zatraŞite i da vam to bude obièaj javno suoèavanje sa profesorima i asistentima gdje Ìete vi voditi glavnu rijeè.
U Sarajevu (u susjednoj Bosni) studenti imaju tzv. "suoèavanje" gdje otvoreno govore o problemima, pa i o postupanju pojedinih profesora, asistenata i sluŞbenika. Bilo bi super da i vi to uradite. Vjerujete, poèet Ìe s vama bolje postupati kada se ujedinite i uzmete inicijativu.
Ima joĹĄ tu jedna stvar, vi moĹžda previĹĄe dopuĹĄtate da vas netko poniĹžava. OK je biti fin i ponizan, ali nije ok po tebe biti rastreĹĄen zbog netkoga tko se iskaljuje.
Da, klegica je upravu i ja se isprièavam ak sam zvuèao kao da vas ne razumijem i bla bla :) , ali vi nemojte dopuťtati da prema vama tak postupaju.
Studenti su stoljeĂŚima mjenjali stvari u druĹĄtvu, i to kompletnom druĹĄtvu. Pogotovu su se tu isticali studenti PRAVA. Ak su oni mogli mijenjati druĹĄtvo i vi moĹžete fakultet traĹžeĂŚi da se poĹĄtuju vaĹĄa prava.
Moderni ťkloski sustav podrazumjeva èak i zbliŞavanje studenta i profesora, odnosno asistenta. Viťe ne treba biti onaj hladni odnos i iskaljivanje-NE TOMU!!!!!!!! :lol: Borite se pravno, a vi to moŞete moje kolege i kolegice.
A Vdrean, probajte samo s njim uspostaviti kontakt i vidjet Ìete da nije niti malo loť. I recite mu ovo ťto sam napisao. Pozdravite ga od Mornara i recite mu: "Budi cool kao ťto si i inaèe, studenti ne trebaju aroganciju i ťtes, oni trebaju frenda!!!"
Voli vas sve
vaĹĄ
Mornar
Užas.namjerno ruši ljude.baš mu vidiš u očima da mu je cilj srušit studenta.živjeli starijih profesori (ne volim te mlade nadobudne asistente-čast iznimkama).a pismene ispravlja katastrofa.Musa najbolje ispravlja pismene.ne samo što se tiče ispita,nego je i ovak prepotentan i umišljen.ne želim ulazit u njegovo znanje (očito je da se kuži i da zna) al ono.Pavić je spas ove katedre (i Marčetić)
nestorov
30-05-2008, 22:37
katastrofa kakav lik.umišljen,arogantan,bahat....ima nastup ko da je popio svu pamet svijeta.... a da ne govorim o odnosu prema studentima...
korektan ispitivač, opuštena atmosfera, pita normalna pitanja.....kolegu koji nije znao svoje pitanje nije odmah rušio već postavljao potpitanja, čekao da se sjeti, nakon toga postavio novo pitanje, potpitanja....uglavnom, ok ispitivač...4 od mene...
doberman
09-09-2008, 19:06
Korektan ispitivač,opuštena atmosfera na ispitu.Ocijena 4.
titan224
01-06-2009, 15:04
nije đula tak loš kak se o njemu priča. Čist je ok na usmenom, izvlači iz tebe dok mu nedaš odgovor. Istina je da nije previše motiviran kad predaje i ispituje to gradivo, al iskreno ko bi bio sa takvim predmetom. Ocjena od mene, solidna 4
malimrav85
01-06-2009, 17:03
Od mene 5.
Ok na usmenom, ne radi nervozu, fino pita pitanje, malo pomogne, sluša, strpljiv. Meni dosta. Ne znam za predavanja ali usmeni 5.
Born_to_be_wild
01-06-2009, 23:43
Totalno korektan i ok profesor! One sve priče o njemu kao najgorem na ovoj katedri su totalna glupost, na kraju je ispao najbolji. Korektno je ocjenjivao kolokvije (i bila je najveća prolaznost kod njega) i dobar na usmenom, simpa i opuštena atmosfera, i prvi je stavio rezultate na net što je stvarno fer! Uglavnom, jako ugodno iznenađenje! Sve pohvale!
covjeka sam vidjela 1. put na usmenom. trajalo 5-10 minuta, svakog pitao 2 pitanja.
ne cjepidlaci, ne davi, ne zahebava. na konkretno pitanje trazi konkretan odgovor - ja zadovoljna.
cini mi se sasvim u redu, nisam primjetila nikakvu aroganciju ni nezainteresiranost
unknown_heroine
05-06-2009, 18:14
Istina je da nije previše motiviran kad predaje i ispituje to gradivo, al iskreno ko bi bio sa takvim predmetom.
pa nisam mu ga ja izabrala :)
od mene, naravno, nedovoljan (1) kao i cijela katedra, nadam se da će moja generacija, mlade snage poboljšati katedru! ;)
aha, khm khm khm, you've already voted , ahahhahahaha
advocatus diaboli
19-06-2009, 18:58
Jedina mu je mana ono buljenje dok ne izustiš odgovor ::E: (geez u stanju je buljiti 20 min, bez podpitanja, bez ičega, samo šuti i gleda te u oči). Valjda ne shvaća da tako doprinosi nervozi, ali dobro...
Dobar je, kad sam čula kako Marčetić ispravlja testove, on je mila majka..
Ugl, pozitivac
Od mene ima četvorku
Na seminarima se ponaša kao osamdesetogodišnjak s 645456768 izdanih knjiga i drži do točnosti i pravilnog odvijanja seminara - zbog tog uštogljenog pristupa ima 4
Al općenito ocjenjujem zbog tog kakav je na ispitu...
Tako daaa, ako ikad odaberete upravu za seminar (nije preporučljivo!) slobodno ga izaberite za voditelja, ne grize
Personal Guru
19-06-2009, 23:13
Pomalo lucidan. :rotfl:
pomalo bistar?
wtf :D
american.pie666
20-10-2009, 22:00
ma bio je predobar kako na seminaru tako i na ispitu :thumbup:
face to face
26-10-2009, 23:03
ma cista jedinica, nikad nisam sudjelovao na seminaru kojeg se grozim dok jos prethodni nije zavrsio, mislim da je beskrvan, a i ono na cemu rusi ljude je beskrvno, onak objasni proces horiz. diferencijacije i to sve i onda covjek zaboravi jedno i to je kao miljama daleko od prolaza, istina da je na kraju seminariste pustao sakom i kapom ali mislim opet...
i samo da se razumijemo nisam bio na usmenom kod njega, ali sam stajao i slusao sto ljudi pricaju kako izlaze iz ureda...
i da ako vec birate seminar iz ovog predmeta nemojte kod njega...
njemu je strasno bilo dosadno tamo a kamoli nama...
a pitanja na seminaru za raspravu su kao nesto ajde vi nesto recite da vam ja pokazem kako nemate pojma iako ne postoji neki ispravan odgovor na takvo pitanje,,,
ocjenjivanje pismenih granici sa lotom, uostalom moglo bi se ovako srociti sto se manje nadate vise cete dobiti, sto se vise nadate manje cete dobiti, bilo kako bilo tesko ce ijedno od toga biti za prolaz osim ako ne pogodite pa napisete nesto sto bas njega pali...
uzas kao i ovaj predmet, hvala Bogu da je gotovo to vec davno, ali njegov odnos i njegovo zalaganje i shvacanje svoje funkcije zasluzuju 1
ma cista jedinica, nikad nisam sudjelovao na seminaru kojeg se grozim dok jos prethodni nije zavrsio, mislim da je beskrvan, a i ono na cemu rusi ljude je beskrvno, onak objasni proces horiz. diferencijacije i to sve i onda covjek zaboravi jedno i to je kao miljama daleko od prolaza, istina da je na kraju seminariste pustao sakom i kapom ali mislim opet...
To je istina.Na testu on piše plus ili minus kad odgovarate ovisi kako znate.I ja odgovorim čovjeku polovično ili barem veliku vačinu odgovora i on svejedno ostavi minus na testu ko da nisam ništa ni zucnula.Tak se zbediraš jer ti njega gledaš kak si on piše po tvom testu kad odgovaraš i ti si uvjeren da si znao za dva bar,ali ne ti mu moraš skroz sve reči da ti zapiše jebeni plus na test i da je zadovoljan.Debilno je.A kad neznaš samo te pusti da razmišljaš jedno 5-10 minuta pa još više ispadaš glup.Ako ti i pomogne nije baš nešto od pomoči.Malo mi je čudan čovjek,pomalo hladan čak i kada se šali.Uglavnom dam mu neku jadnu tricu jer ipak mislim da ima i gorih a i boljih profesora od njega.
Tony Montana
28-10-2009, 12:03
Huh..ja imam dijametralno suprotno iskustvo s ovim profesorom u odnosu na dva gornja posta i dao sam mu peticu ko kuća. Zašto?
Prvo, test mi je ispravio apsolutno korektno i dobio sam upravo onoliko koliko sam i očekivao, nije me zakinuo niti za bod. Pitao me, jesam li iznenaden brojem bodova? Rekao sam da jesam, ali ne zato jer sam mislio da sam loše napisao, već zato što ljudi pričaju sve i svašta o načinu ispravljanja. Oboje smo se složili oko one 'stare' - pusti selo neka priča -.
Drugo, usmeno ispitivanje je bilo ugodno, opušteno s pomaganjem i navodenjem ako negdje zapneš i na kraju krajeva, vrlo objektivno. Istina je da tokom ispitivanja gleda napisani test i zapisuje na njega nešto u smislu plusa, minusa i točkice na vaše odgovore. U 95% slučajeva postavi tri glavna pitanja i to je to. O vašem ne/znanju ovisi koliko će biti podpitanja. Težina pitanja je tempirana u odnosu prema ocjeni s pisanog djela, ali dobro..to je samo moje subjektivno mišljenje, jer netko moze ograničavanje prinude u org. smatrati teskim pitanjem.
Treća i najbitnija stvar u koju sam se uvjerio svojim očima je dokle ide s davanjem šanse. Kolegica s kojom sam odgovarao je totalno zablokirala, toliko da nije znala reći kako se zove. Profesor ju čekao 5-6 minuta da se opusti, postavljao joj mnogo pitanja i navodio ju na odgovor te iako bi takvo odgovaranje kod mnogih završilo 'epic failom', prošla je i dobila dobru ocjenu. Point je da je profesor vidio da ona zna, samo ju je uhvatila trema i pružio joj je šansu. Složit ćete se da su to odlike vrlog malog broja profesora na našem faxu.
Ovo je bilo nedavno tako da su dojmovi najsvježiji. Općenito, u mojoj grupi od 15-tak ljudi palo je nekoliko i to stvarno oni koji nisu znali zucnut. Uvjerio sam se na svoje oči što ljudi pričaju, što ne znaju itd..tako da..vjerujte u sebe, oslonite se na sebe i pustite selo neka priča. Naravno..treba i naučiti, nema prolaska na lijepe oči. ;)
nakon svih procitanih stvari na ovom forumu o profesoru Đulabicu, vecer prije usmenog ispita mogla samo vristati i kleti sudbinu, ipak dosla sam na usmeni posve smirena, a i profesor je bio posve normalan, smiren, korektan,dobronamjeran, strpljiv, u pocetku nisam dobro znala i vecina profesora bi me i rusila no on je postavio jos jedno pitanje, koje sam fala Bogu znala,pa jos 3,4 pitanja i prosla sam.Prema mojem osobnom iskustvu svi profsori za koje sam cula da su grozni, prema meni su bili super, e sad ne znam u kome je problem,uglavnom, Đulabica se ne treba bojati, vec samo svog loseg poznavanja gradiva :)
Đulabić je super lik, dobre volje na usmenom, ali da pita svašta, to svakako. Od zadnjih poglavlja iz pusića, do teorija organizacije vrlo detaljno, javnih povelja,. On svakako obuhvati na svojim usmenima najširi krug gradiva. Ocjenu se može dići samo ako ste za 1 bod udaljeni od vise ocjene na pismenom. i ako znate skoro pa perfektno. Pita 3 pitanja koja traže egzaktne, kratke odgovore i ako se zna usmeni je gotov u roku 7-8 min. Inače čeka taj traženi odgovor dosta dugo i potpomaže s potpitanjima. Bitno mu je svakako razumijevanje gradiva, kao i svakom profesoru. Ja sam čitao postove o njemu jučer i nađem pitanje teorija kontingencije, naucim ju perfektno just in case- i to mi je bilo baš prvo pitanje. Drugo pitanje je bilo dva pocetna smjera u proučavanju uprave i lorenz von stein, te na kraju građanska inicijativa-prijedlozi građana, 10 posto birača, što se tu radi i to je bilo to. Dao mi je tri plusa, na testu sam imao 21 bod, upisao mi je ocjenu u indeks i rekao 'pricajte im o meni', tj. da se da poloziti upravna znanost isprve, u mojem slucaju s 5-6 tjedana dobrog rada, s izvrsnom ocjenom. ostala pitanja danas- izvršno tijelo u jed lok i reg samouprave, nadzor u upravi, ugrubo o položaju grada zagreba(za višu ocjenu), upravni postupak i vrste, ostalog se ne sjećam.
ars boni
12-09-2010, 21:23
Pa sad baš da je super, i nije, al je oke za prolaz. Cijela ta katedra je ubij bože, ako ćemo iskreno, kriterij ocjenjivanja pismenih je wtf, iako se ne mogu požaliti, prošla sam.
Kao što kolega gore kaže, 3 pitanja, traži kratke odgovore, samo treba ostati imun na aroganciju i diskretno podsmjehivanje.
Pozdrav kolegi koji je odgovarao sa mnom (mene je pilio s ispostavama haha), svaka čast na optimizmu dok su svi drugi tamo umirali od straha i defetizma :)
Usmeni se svodi na pitanje-dva iz svake materijee, dva pitanja ako prvo ne znate ili ga slabo znate. Taj dan je imao pik na zakon, pa ga je ispitivao detaljnije. Pitanja su konkretna, ne traži da nabrojite svih 89234 stvari u odgovoru.
Pomaže potpitanjima, meni konkretno je bio smiren, bez traga aroganciji itd. Ne znam nikoga tko je taj dan dobio više od 2, bez obzira na bodove na pismenom.
petica ko kuca,stvarno nevjerovatno iskustvo na ovom nasem faksu
Od mene petica jer sam dobio ono što sam i htio - dvojku. :mrgreen: Prilično blago ocjenjivanje pismenog(barem u kontekstu ostalih ispravljača i generalno tog predmeta) i opaki nesrazmjer između kriterija na pismenom i usmenom. Ok, nije da možete ne znati ništa al da sam pisao pismeni onako kako sam odgovarao - prošao bih nikad. :rotfl:
Pmarinela
14-11-2010, 19:12
i ja mu dam peticu. družili smo se kojih 10 minuta pa nemam neke temelje za precizno ocjenjivanje. ili jedinica ili petica :)
morate nešto izmumljat na svako pitanje i to je to :) naravno, nešto paaametno :)
kaj se tiče pismenog, čini mi se da nije strog u ocjenjivanju.
ali mi žao kaj ne vidiš ispit, nego samo čuješ broj bodova
tina_tincy
21-02-2011, 15:53
moje iskustvo na ovom predmetu vezano uz prof. Đulabića - skroz ok
Usmeni je bezbolan...kratko traje - svakom 3 pitanja, ako je ocijena jasna ne gnjavi, ako ste između postavljat će više pitanja, ali jasno je što pita i uglavnom se nećete spetljat jer ne razumijete o čemu se tu radi - kao što bi se to moglo desit kod ostalih prof. na ovoj katedri :))
mislim da ako se učilo Đulabić je najbezbolnije rješenje. doduše, ovaj predmet je dosta štreberski, ja osobno uglavnom nisam kužila o čemu pričam dok sam učila, pa vam usmeni nekako malo ovisi i o tome što vas pita, budući da Đulabić ne pita preopširna pitanja!
Preporučam za njega pročitat ono s pravokutnika o njegovim pitanjima na usmenom, jer je meni to dosta pomoglo - došla su mi sva tri pitanja na usmenom od tamo - znači teorija kontigencije, upravni pregled i upravna tijela u jedinicama lokalne samouprave(upravne službe i odjeli). Tako da to toplo preporučam :))
Uglavnom, jedan od bezbolnijih usmenih na faxu i 5-ica za Đulabića...
btw. ne kužim zakaj ima tak nizak prosijek ocjena, jer fakat ne ruši studente ko neki...doduše, nije ni da dijeli ocjene šakom i kapom,ali prolaznost je dobra kod njega :)
e ovak..bila sam kod đulabića u petak i lik mi je totalno dobar..je da malo bulji dok iscekuje odgovor,ali te navodi i upucuje na njega,pomaze..pita skroz lagana,ocita i normalna pitanja..ne zahtjeva da recitiras odgovore..ja sam se sluzila i rukama i nogama pri odgovaranju,nisam sve od prve znala,pa mi je pomogao..pise + ili - kraj svakog pitanja.neke pita 5 neke 3 pitanja..i gleda u ispitu koji dio gradiva nisi znao pa zna pitat nest u vezi pitanja iz ispita..ne zahtjeva puna,zadovoljava se bilo kakvim odgovorima..naravno,tocnim.za odgovaranje u mojoj grupi bilo nas je 10,ja sam bila 7.,prvih cetvero su svi prosli,a onda od iducih cetvero ja sam jedina prosla..uglavnom,lik je puuno bolji nego sto sam citala i cula o njemu..ako znas o svemu bilo sta reci,proci ces..u vecini slucajeva ;)) SRETNO SVIMA!!
Marlboro
19-02-2012, 18:51
od mene petica, bila sam kod njega na komisiji ali samo me on pitao pa kao i da nije bila komisija. uglavnom postavio mi je normalna pitanja, ponasao se ljudski, kad bi zapela postavio bi neko potpitanje da te izvede na pravi put ali ako vidi da ne ide ne inzistira toliko na istom ko neki profesori nego ide dalje. postavilo mi je dosta pitanja ali sve je to nekako brzo islo, bio je nasmijan i nekako je atmosfera bila lezerna. bilo nas je dosta na komisiji i svi su imali slican dojam, jedna cura se nije bas slozila ali i ona je prosla tako da nema veze. :)
arogantan, bahat, neugodna atmosfera na ispitu...al nece bezveze rusit kao neki profesori na ovom faksu...
kokotiček
25-04-2012, 12:17
Moram priznati da mi je ispit ispravio tako da sam imao podosta neočekivano puno bodova (16, a očekivao sam 11 a najnajviše 13).
Atmosfera na ispitu je bilaugodna,moram priznati da nisam osjetio nikakvu bahatost i aroganciju. Usmeni mi je trajao vrlo kratko,sveo se na potvrđivanje ocjene. Pita pitanja koja se nalaze u onoj skriptici s pitanjima koja pita,zaista se dosljedno ponavljaju. :)