View Full Version : Prof. dr. sc. Vlado Belaj (prosjek 3,41)
Pravokutnići
12-12-2006, 11:34
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
Daysleeper
21-12-2006, 21:57
Prof. Vranjican je dobio konkurenciju sto se tice monotonosti predavanja. ocjena 2 (samo zato sto je vrijeme darivanja).
on je tako smirujuĂŚa osoba. uvijek mi se spavalo na njegovim predavanjima :lol:
Achilles
29-01-2007, 22:21
Ali, definitivno ima najbolju fotku na netu od svih profesora.
Pravi Elvis Prisley: http://www.pravos.hr/pfos/modules/htmlarea/upload/admin_15.gif
:-D :-D :-D
Nirvana.Na njegovim predavanjima sam doslovce osjetila svaku vlas kose na vratu koliko mi je bilo ugodno i smirujuÌe...Mislim da se kod njega èak ne bih bojala izaÌi na ispit s obzirom da bi mi tim mirnim i staloŞenim glasom uspio usredotoèiti misli (e,a to je fakat pothvat ak' uzmemo u obzir da imam milijun misli u sekundi koje se nekako konfuzno kreÌu mojim moŞdanim vijugama)!!!! :-) :-) :-)
Starfish
28-03-2007, 14:01
4. Zasad. Prije tjedan, dva bilo bi 5, al eto - četiri.
Genijalan, stvarno ugodan, smiren, korektan, easy_going, niÅ¡ta_me_ne_dira profesor. Ipak - u pojedninim trenutcima taj easy_going prelazi u dojam da mu u biti studenti idu na živce i čovjek dobije dojam da ga je netko kalaÅ¡njikovim natjerao da se bavi ovim poslom. Ne mogu ga prokužiti nikako.
karlovacko
17-04-2007, 13:33
tip na predavanjima non stop gleda na sat. pa onda i ja pocnem gledat na sat. i citat novine. i prckat po mobitelu.
stvarno izgleda kao da bi najradije pobjegao sto dalje od faksa.
ipak, trojka zbog dobrih stvari koje su mi napricali o njemu
kad ga slusas pozorno na predavanju nije dosadan.ok je. cista 4 od mene :D
Daklem , danas sam ga doŞivjela i kao ispitivaèa pa mogu potvrditi da je stvarno smiren , ugodan i korektan. :)
katastrofa-sve sam znala, sazlužila sam četvorku- odgovorila na sva podpitanja i pitanja (kojih je bilo malo)-ali dok sam ja odgovarala on je proučavo moj indeks-upisala 98, dvojke i trojke u indeksu i mrtvo-hladno mi upisao dva!! klasika na našem faksu- "objektivnost" prije svega!!!
nedovoljan jedan prof. Belaj!!
kad si ti to išla na ispit?belaj je sad u osijeku!! kako čujem da im na predavanjima diktira, daje skripte pa po tome polažu građansko....bravo belaj, a zašto to nisi radio u zagrebu?!?? :evil:
javasluk
15-04-2010, 23:18
Manje-više sve što je navedeno je točno! Kod nas u OS je diktirao, ali na seminaru! ovako na predavajima ne! Ostavlja dojam dobre osobe što je i istinito, nije on loš, ma kakvi! Ali nije ni ono da je "super" elastičan i kreativan kad ti ustreba neko "odstupanje" prema potrebi!! Jednom je na seminaru dvije cure istjerao van, jer je jednoj odletila kuglica s ogrlice pa bilo pong,pong,pong. Bio mu je korektan pismeni, sve u svemu u odnosu na mnoge druge super! Ali ljudi koji su položili, pa izlazili iz kabineta uopće nisu izgledali nešto sretni? Rijetko tko bi izlazio s položenim ispitom s veseljem, većina onako....izmrcvarena, a dok si unuta nemaš osjećaj da je nešt strašno!