View Full Version : Prof. dr. sc. Ivan Šimonović (prosjek 4,33)
Pravokutnići
11-12-2006, 11:10
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
ĹĄimonoviĂŚ..rijecima moje frendice :"jedina krĹĄtena dusa na ovome faksu"
najdrazi profesor u kratkoj povijesti mog studiranja..drag, miran, stalozen, uvijek spreman pomoci..zanimljiva predavanja..ma divan covjek!!klonirat ga treba! :-)
Moj uzor!
Car nad carevima!
Polozio kod njega ispit i definitivno mi je ostao u jako dobrom sjecanju....
Na predavanja nisam isao tako da ne znam kakav je tam, ali pri ispitivanju je lezeran, ima razumijevanja i strpljenja za studente.....
svaka mu èast.definitivno najbolji profesor prve godine.Kod njega doc na ispit je pravi dozivljaj :-D
konzerva
14-12-2006, 15:13
sve u svezi s njim toplo preporuèam, a posebno seminar!
èista petica
bestijica
14-12-2006, 22:12
Stvarno jedan koraktan i konkretan èovjek.Nas seminariste je vodio na sud i onda pametne kolegica i ja jedine od cijele grupe nismo imali legitimaciju i iťao je sa sucem razgovarati da nas puste,i jamèio je za nas i joť nas je sve u pauzi odveo na kavu u gradsku kavanu i poèastio.
Svaka mu èast!
...legenda....nema sta...
ma sram vas bilo to je sigurno asistent savic ljubomoran pa je profesoru namjerno dao 2! :P sala naravno, njih dvojica su ooooodlicni :) A i asistent Burazin je sunce, ma jest da su kolokviji zeznuti, ali ljudski sastav katedre s te strane je za cistu peticu :)
Svakako jedan od meni najdraŞih sa prve godine. U samom vrhu. Odlièan profesor, kvalitetno predaje i uvijek je dobre volje. Diplomatski ťarm, to bi svakom trebalo.
upravo to. pa kad je diplomat rodjeni :) nikad ali nikad te nece uvrijediti, svaka kritika od njega zvuci kao pohvala :) ima neke carobne moci. a osim toga cini se kao jedan od najzaposlenijih i najuspjesnijih profesora (u smislu sto je sve postigao u svojoj struci, koje pozicije je obavljao itd.), a istovremeno stoji cvrsto na zemlji i najskromniji je, dok su neki samo statusom profesora ko bogom dani...
ma sime je najbolji prosvjetni djelatnik s kojim sam ikada radio
seminar najbolji
predavanja odlièna
ma sve odlièno
svaka mu èast
"Dakle kolege koja su vaĹĄa miĹĄljenja? Kolegice?"
"Ja mislim X"
"Hvala kolegice. Kolega?"
"Ja mislim Y"
"Hvala kolega. Kolegice? Da vi!"
"Ja mislim Z"
"Hvala kolegice. Svi ste u pravu."
Ĺveliki kuracime dipolmat teĹĄki :D.
titan224
15-12-2006, 19:28
Ĺveliki kuracimonoviĂŚ i SaviĂŚ su definitivno dva najveĂŚa cara na ovom fakultetu. Ĺveliki kuracteta na politièkoj sceni ne prevladava takav kadar.
Kancelar
15-12-2006, 20:04
Nisu na politièkoj sceni jer taki jednostavno ne bi preŞivjeli na politièkoj sceni... Predobri su... Samo mi nije jasno kako uspjevaju ostaviti dobar dojam na bať svih milijardu milijona studenata na ovom faksu tokom prve godine. :roll:
Svaka èast i njemu i cijeloj katedri! Vrlo kvalitetni struènjaci i èine mi se kao vrlo dobre osobe! Moram priznati da mi je velika èast da mi oni predaju. Bravo
Billie_Jean_69
16-12-2006, 18:34
ma genijalan je...èista petica.
Duhovit,pristojan,pametan,i uvijek dobre volje...
...nadam se da cu odgovarati kod Savica,jer kad me ovaj hipnotizira necu bas ispasti previĹĄe pametna...
Onaj njegov pogled ispod obrve,...mmmm...odmah me izbaci iz takta... :soppy: .
-cut-
draga moja, na usmenom je toliko divan da te jos vise raznijezi..i fakat te opusti :-)
zaista, divan covjek :-)
Ljepotica
17-12-2006, 15:18
Profesor koji je sada postao prorektor nema veze s vezom o opcoj teoriji ali je pametan lik pa je na razno razne nacine zadobio srca i naklonost studenata... ALI ljudi moji on nema veze s ovim predmetom,obicni politicar i karijerist...
Profesor koji je sada postao prorektor nema veze s vezom o opcoj teoriji ali je pametan lik pa je na razno razne nacine zadobio srca i naklonost studenata... ALI ljudi moji on nema veze s ovim predmetom,obicni politicar i karijerist...
da, fakat je karijerist, zato i trosi svoje vrijeme na pravnom fakultetu umjesto da radi nesto drugo sto bi zaista mogao..a tko si to , molim te, da sudis o znanju jednog profesora??ha?? jesi li mozda diplomirana pravnica koja vec toliko godina radi u struci da moze procjenjivati koliko znanja ima neki profesor?to sto ne ponavlja ko robot iz knjige nego nas uci prakticnoj upotrebi tih pojmova iz teorije sigurno ne znaci da ne zna nista o ovom predmetu vec samo da je zaista super profesor..dakle, dok ne budes imala neku titulu ispred svog imena, nemas pravo govoriti da profesor ne zna nista o svom predmetu..
Ljepotica
17-12-2006, 16:43
''da, fakat je karijerist, zato i trosi svoje vrijeme na pravnom fakultetu umjesto da radi nesto drugo sto bi zaista mogao..''
Prvo se informiraj pa onda pricaj gluposti :lol:
Profesor je razrijesen duznosti prodekana jer je postao prorektor sveucilista.Ovogodisnji brucosi njega prakticno nisu ni vidjeli,savic i burazin vode njegova predavanja... On u principu vise ni nije profesor na ovom faksu,jako dugo se zadrzao :lol:
Kitty,moras svatiti da je rijec o politicaru,a ne o profesoru! I upravo zbog svojih politicarskih sposobnosti je dosao u milost studenata koji ga obozavaju ALI studenata sto jos ne znaju kako izgleda pravi i dobar profesor...
Pretpostavljam da sam ''upoznala'' vise profesora od tebe i vjeruj mi studenti mogu osjetiti kada je netko maher u svojem predmetu,a kada prodaje maglu...
Na prvoj godini ima definitivno boljih profesora od njega,a na ostatku faksa da ne govorim...
Odi malo na predavanja i seminar od profesora Vukasa pa ces vidjeti sto je pravi profesor,maher sto bi se reklo,a uz to je bio i sudac na medunarodnom sudu,znaci nije ogranicen samo na profesorske vode...
vec sam ti rekla na drugom topicu..nije primjereno vrijedati..pazi malo na rjecnik.. ;)
Ljepotica
17-12-2006, 16:52
vec sam ti rekla na drugom topicu..nije primjereno vrijedati..pazi malo na rjecnik.. ;)
Sala mala...
Jel ovo primjer kada netko nema nikakvih argumenata pa se onda uhvati za jednu totalno nebitnu stvar koja je spomenuta?
ðizs, dosta s offtopicarenjem, samo sam ti rekla da nije primjereno tako nekoga bezrazlozno vrijedati..ja sam misljenja da je profesor simonovic super profesor i za to imam svoje argumente (a koliko vidim vecina ih je takvog misljenja), ti imas suprotno misljenje i svoje argumente..ne namjeravam trositi svoje vrijeme da te pokusam uvjeriti da moras prihvatiti moje misljenje..
ja sam svoje rekla, ti si svoje rekla, ocijenile smo ga i bok, ostatak na pm..
LOL
On je svoje tako mlad veĂŚ ostvario..
Lik je bio meðu glavnim facama u UN-u i pisao je sa GraniÌem Dayton.
Tak da..
Mislim da mu je Pravni faks samo ĹĄeĂŚer na kraju u karijeri..
On je svoje zaradio, vidio svijeta i dokazao se.
Sada uĹživa i ODLIĂNO radi.
Volio bi kada bi svi profesori bili kao on.
Kvalitetno predavali i gledali studenta kao osobu, a ne se izderavali na njega.
Car.
Ljepotica je malo pregruba za moj ukus, ali nije totally of the mark po mom miĹĄljenju. Ĺveliki kuracimonoviĂŚ nije neki veliki znanstveni autoritet na podruèju teorije prava kao ViskoviĂŚ iz Splita, ipak je preko 10 godina pauzirao od ikakvog znanstvenog rada i bavio se diplomacijom i politikom.
Ipak, to ne umanjuje èinjenicu da je Ĺveliki kuracimonoviĂŚ imao odnos sa studentima kakav bi trebali njegovati svi djelatnici fakulteta - pristojan, pristupaèan, profesionalan, poĹĄten. Ne shvaĂŚam zaĹĄto ga ljudi usporeðuju s jednim cirkusantom od asistenta.
Ocjenjujem ga èetvorkom i preporuèujem ga svakome tko joť nije poloŞio OTPD.
Billie_Jean_69
17-12-2006, 20:26
KItty, ljubomorna sam na tebe jer si ga vec imala na "oralnom" ispitu :-D
kako stvari stoje je cu kod Savica... :smt017
A ljepotice,daj ohladi...èinjenica je da je on fantom faksa,da su svi èuli za njega ali su ga samo najsretniji vidjeli,ali to ne umanjuje èinjenicu da nas je sve zaèarao...ako vec imať miťljenje koje je u apsolutnoj manjini,onda ga bar iznesi na neki primjereniji naèin...
Kancelar
17-12-2006, 22:13
''da, fakat je karijerist, zato i trosi svoje vrijeme na pravnom fakultetu umjesto da radi nesto drugo sto bi zaista mogao..''
Profesor je razrijesen duznosti prodekana jer je postao prorektor sveucilista.Ovogodisnji brucosi njega prakticno nisu ni vidjeli,savic i burazin vode njegova predavanja... On u principu vise ni nije profesor na ovom faksu,jako dugo se zadrzao :lol:
Kitty,moras svatiti da je rijec o politicaru,a ne o profesoru! I upravo zbog svojih politicarskih sposobnosti je dosao u milost studenata koji ga obozavaju ALI studenata sto jos ne znaju kako izgleda pravi i dobar profesor...
Pretpostavljam da sam ''upoznala'' vise profesora od tebe i vjeruj mi studenti mogu osjetiti kada je netko maher u svojem predmetu,a kada prodaje maglu...
Na prvoj godini ima definitivno boljih profesora od njega,a na ostatku faksa da ne govorim...
Odi malo na predavanja i seminar od profesora Vukasa pa ces vidjeti sto je pravi profesor,maher sto bi se reklo,a uz to je bio i sudac na medunarodnom sudu,znaci nije ogranicen samo na profesorske vode...
Pa... znate ťto je meni profesor iz filozofije (joť u gimnaziji) rekao: "Ako jednog profesora svi studenti/uèenici oboŞavaju, to onda znaèi da neťto ozbiljno s njim nije u redu." Zanimljiva presumpcija... Sami protumaèite.
Ali sve u svemu, ja za Ĺveliki kuracimonoviĂŚa imam samo najbolje rijeèi hvale. A ĹĄto se tièe struènosti mislim da je maksimalno struèan. Poznajem jednog kolegu èiji je otac bio njegov suradnik i tvrdi da je polivalentni struènjak.
ne znam tko to tvrdi da ne vidja simonovica na faksu - profesor je stalno prisutan u konferencijama, sa seminaristima, vodi studente u sabor i na sudjenja, predaje, il pomaze dekanu ili rektoru... mozda je problem u tome sto neki sami ne vidjaju mnogo fakulteta :)
predavanja su mu korektna, slijede knjigu, bez puno filozofije, i definitivno bez puno digresija kao kod njegovih asistenata. a to sto ne ide u litanije objasnjavajuci knjigu je sasvim normalno, jer niti je ovo tip faksa di se treba puno objasniti (uglavnom se sve bazira na ucenju doma), niti bi mi time nesto dobili jer nam nijedan profesor nece uliti pamet u glavu ako to sami ne naucimo, a predavanja koja nisu striktno vezana uz knjigu su cesto i korisnija od ponavljanja gradiva jer nas mogu dodatno zaintrigirati i motivirati.
ne dirajte mi prof. simonovica! :)
lawyer girl
18-12-2006, 17:13
ma najbolji je... 8)
Billie_Jean_69
18-12-2006, 19:55
Jaaako rijetko nam je on na predavanju,mi smo grupa srijedom i imamo teoriju samo jednom tjedno,a Ĺveliki kuracimonovic nam je bio svega 3 puta...uglavnom nam Savic srijedom èita lovca u Ĺžitu...i to na engleskom...
kad drugim prièam da na predavanju èitamo Sallingera nikom bať nije jasno èemu onda takva strka oko pf-a...kad se bavimo èitanjem srednjoťkolske literature... :lol:
kakva je to grupa srijedom? simonovic, savic i burazin predaju utorkom i srijedom ujutro, ne samo srijedom. a ako vas je dopao treci turnus di slusate i vjeku i simu, pa idete samo jednom tjedno na jednoga, nitko vas ne tjera da ne odete u neki bolji turnus i slusate dvaput tjedno...
i lovca u zitu smo zadnji put citirali prije mjesec i pol dana...
upravo to. pa kad je diplomat rodjeni :) nikad ali nikad te nece uvrijediti, svaka kritika od njega zvuci kao pohvala :) ima neke carobne moci. a osim toga cini se kao jedan od najzaposlenijih i najuspjesnijih profesora (u smislu sto je sve postigao u svojoj struci, koje pozicije je obavljao itd.), a istovremeno stoji cvrsto na zemlji i najskromniji je, dok su neki samo statusom profesora ko bogom dani...
kao da si èitala moje misli dok si to pisala. eto, u potpunosti se slaŞem!
Prof. je sigurno bio tip djecaka kojemu su svi zeljeli biti prijatelji :)
Ovaj profesor je stvarno poseban i meni iako nisam polagala teoriju u Hrvatskoj nego u Bih vrlo simpatièan i drag :-D
E sad ťto se tièe karijerizma...pa normalno da èovjek nastoji postiÌi ťto viťe i da ima neku viziju gdje bi Şelio sjediti sutra, po mom miťljenju bio bi dobar kadar za ministra vanjskih poslova i zato je ťteta ťto je napustio HDZ jerbo crveni ne budu tako skoro papali vlast :) :)
Bila sam na na nekoliko njegovih predavanja iz izbornog predmeta koji drŞi na èetvrtoj godini i premda nisam bila bash jako ozbiljna i koncentrirana tamo...jako mi se svidio njegov pristup i sigurno Ìu iÌi ako naravno bude imao predavanja ove godine radi tih svojih obaveza..ako bude netko drugi mene ta predavaonica ne bu vidla jer bi to bio èisti i nepatvoreni gubitak vremena i Şivaca...o da..
Ali najŞalosnije od svega je to ťto su ga elegantno pospremili na teoriju iako bi po svim pravilima trebao predavati meðunarodno...no kaj se moŞe, politika faksovnih kadrovira 8)
Ante Gotovina
31-12-2006, 02:33
Profesor koji ĂŚe mi sigurno ostati u sjeĂŚanju kao prvi poloĹženi ispit, a izmeðu ostalog i vrlo umjeĹĄan predavaè. Svako predavanje osim ĹĄto je bilo zanimljivo, imalo i brojnih dobronamjernih poĹĄalica, neke od kojih i danas pamtim. Ĺveliki kuracto se pristupaènosti prema studentima tièe - posebna prièa, kao rezultat diplomatske karijere razvio posebno pristupaèan odnos u komunikaciji s ljudima.
I viťe nego dovoljno da od mene dobije èistu peticu. :)
Face The Jury
15-01-2007, 18:29
Taj je èovik LEGENDA nad legendama , OBOĹ˝AVAM GA, a mislin da svi koji da prostite ser_ po njemu da su samo ljubomorni do boli na uspjeĹĄnog, dobrostojeĂŚeg a uz to NORMALNOG ĂOVIKA , pa dajte mi primjer joĹĄ kojeg profesora koji je toliko pristupaèan i korektan kao Ĺveliki kuracimonoviĂŚ?
I ja oĂŚu da me Ĺveliki kuracimonoviĂŚ posvoji :D
Pa... znate ťto je meni profesor iz filozofije (joť u gimnaziji) rekao: "Ako jednog profesora svi studenti/uèenici oboŞavaju, to onda znaèi da neťto ozbiljno s njim nije u redu." Zanimljiva presumpcija... Sami protumaèite.
To je jedna od onih izjava: "Ako si sretan, znaèi da ne radiť dovoljno."
Dakle jako ogranièeno i tuŞno. Zaťto ne moŞe postojat netko tko je uspjeťan i s tim i dobar èovjek. To dvoje kao da se iskljuèuje u miťljenjima nekih ljudi.
Ĺveliki kuracimonoviĂŚ je car nad carevima. Seminar mu je super.
Samo nas nije vodio na sud! :evil: zlocesti sime :P
Nema veze - we'll be back iduce godine s malim prestrasenim brucosima i praviti se vazni na iducem seminaru :P
Ajde, drugi ne bi ni ponudili odlazak na sud.
Betty Boop
22-01-2007, 16:20
jedva èekam 3. godinu (ili koju veÌ :? ) da ga opet imamo!! sitni trak svjetlosti u dugom mraènom tunelu :D
Nikad nisam imao priliku prièati s njim, ali na predavanjima i po ljubaznosti koju je pokazao prema mojim kolegama koji su ga doťli neťto priupitati, i opÌenito sudeÌi prema njegovom stavu dok predaje rekao bih da nema boljeg èovjeka na svijetu, on je utjelovljenje, sve ťto jedan profesor treba predstavljati! ocjena +5 =D>
fabulous
24-01-2007, 23:53
katedra je za 5. Seminari su mu jako zanimljivi, vodio nas je u sabor. Predavanja su najbolja kod Savica (najvise primjera iz zivota, rasprava), pa kod Simonovica (zanimljive rasprave), a tek onda Burazin (nema jos iskustva za predavanja, pa malo djeluju streberski). Kolokviji jesu malko sj..... Burazin mi je na konzultacijama rekao da Simonovic ne ide na ispit s namjerom da nekog srusi. :)
primitivac
29-01-2007, 19:26
Pravi èovjek za jedan uvod u pravo. :-)
Mitzi Dupree
07-02-2007, 18:38
slazem se
slazem se
slazem se...
sa svim sto ste rekli...
osim onih par komentara o savicu... ima li ko da ga ne voli??? ja ga stvarno ne volim!!! nije mi nist napravio! al jednostavno mi je antipatican.
zar sam jedina??
annie sk
08-02-2007, 21:06
izrazito korektan i ugodan profesor.. rekla bih jedan od boljih na nasem faxu. on me, od profesora sa prve godine, jedini ugodno iznenadio!
sve pohvale
lawyer girl
08-02-2007, 21:33
slazem se
slazem se
slazem se...
sa svim sto ste rekli...
osim onih par komentara o savicu... ima li ko da ga ne voli??? ja ga stvarno ne volim!!! nije mi nist napravio! al jednostavno mi je antipatican.
zar sam jedina??
nisi :)
sve najbolje o ĹĄimonoviĂŚu :D :D :D
korektan, pristupaèan, ugodan, elokventan, pravedan, neÌu viťe nabrajati da se ne umisli :-D
uz josipoviĂŚa i polĹĄeka meni osobno najbolji profesor do sada...
bestijica
10-02-2007, 22:38
sve najbolje o ĹĄimonoviĂŚu :D :D :D
korektan, pristupaèan, ugodan, elokventan, pravedan, neÌu viťe nabrajati da se ne umisli :-D
uz josipoviĂŚa i polĹĄeka meni osobno najbolji profesor do sada...
Fidika daj se makni sa te prve godine :lol:
Punalua djevojka
20-02-2007, 20:32
Nema do Ĺveliki kuracimonoviĂŚa...on mi je definitivno najdraĹži profesor do sada. Mislim da ĂŚe i u daljnjim godinama ostati pri vrhu, ako ne i na vrhu, ali o tome joĹĄ ne mogu suditi.
Ĺveliki kuracto se tièe ispita kod njega, molite se da vas on ispituje jer je usmeni kod njega zadovoljstvo...
Svi ga vole, ali ne mogu se oteti dojmu da je on nekako najomiljeniji meðu populacijom Şenskih studentica.... ;)
da li uopĂŚe trebam spominjati da je moja ocjena 5??
intelekt kakvog nema, da se rodio prije 100god bio bi poznatiji od Tesle :)
*SUPERMAN*
04-03-2007, 14:07
intelekt kakvog nema, da se rodio prije 100god bio bi poznatiji od Tesle :)
Ha,ha,ha...
Concordia
17-03-2007, 19:53
Tu se vise nema o cemu raspravljat...profesor Ĺveliki kuracimonoviĂŚ je definitivno najbolji i to u svakom pogledu. :D
Hoces na seminaru, na ispitu, na predavanjima ili negdje drugdje uvijek je raspolozen i vedar i pokazuje razumijevanje za svakoga. Naprosto, kad bi postojala ocjena visa od 5 bila bi njegova uz sve komplimente i pohvale!
A sto se tice katedre kao takve... kakav profesor takva i cijela katedra! Svaka cast! Nastavite tako ;-)
Ĺveliki kuracima je car nad carevima. Ja ne znam ko sere da ga nije bilo na predavanjima. Za razliku od mnogih profesora koji dobivaju plaĂŚu ,a asistenti im rade cijeli posao on je bio na veĂŚini predavanja i na svim seminarima. Predavanja su toèno onakva kakva trebaju biti. A pristup studentima je vrhunski. ma 5 plus :-)
Nemam puno iskustva s usmenim ispitima, ali ispit kod ovog profesora samo moĹžeĹĄ poĹželjeti!! Maksimalno je korektan i definitivno najbolji profesor na prvoj godini!
Billie_Jean_69
29-03-2007, 17:55
:smt055 :smt007 :smt049 :smt060 :soppy: :heart:
i meni je on najdrazi u mom kratkom studentskom zivotu, ali iz nekog razloga MISLIM da ce to ostati do daljnjega. iako bi meni bilo draze da su svi takvi.
*SUPERMAN*
08-04-2007, 02:11
Ĺveliki kuracarmer-''Fejker''...
Lulu Piperita
08-04-2007, 23:11
simonovic je moj definitivni favorit s prve godine :smt049 :smt060
da ga barem kloniraju, kupila bih si jednog za motiviranje i podizanje raspolozenja... genijalna predavanja, metoda procitajte unaprijed pa slijedeci put razgovaramo o tome = :smt023
na seminarima prezabavan! preporucujem ga svim buducim generacijama radije nego sefka! najjaca provala mi je bila:
A: "...i zato je u v.britaniji zakon da morate biti obavjesteni da pedofil zivi u vasem susjedstvu, ali bez otkrivanja njegovog identiteta."
Ĺveliki kuracIME: "Da pa da djeci oblacite malo duze hlacice...(osmjeh)"
MI: lom :smt042 :smt042 :smt042
skroz je lezeran, ima genijalan smisao za humor, genijalan koncept seminara (mozete se igrati odvjetnika u zamisljenom caseu ili izabrati bilo koju dr.temu koja vam padne na pamet, a moze se na bilo kakav nacin povezati s otpd-om), voli komunicirati sa studentima, cijeni zalaganje, mozda i vise od samih ocjena!!!
i ono sto mi se najvise svida: cijeni svakoga od nas, uvazava svako misljenje iako su to jos daleko nepravnicka, nestrucna misljenja... slusa studente i pomaze im. :smt045 u biti uz sve obveze (ima ih nevjerojatno puno, znao je dolaziti na seminar iz londona) nalazi vremena i strpljenja za studente... sjecam se jednih konzultacija kad nas je cekalo 30-40 u hodniku i on je izgubio cijelo popodne da sve primi. ja sam usla u zadnjoj grupi i on je jos uvijek bio nasmjesen i spreman davati nam savjete sat vremena oko seminarskog rada! =D>
nakon njega, mislila sam da na pravnom faksu tece med i mlijeko... ali sam uskoro shvatila da je simonovic zapravo iznimka od pravila :( no, uvijek nam ostaje sime.... :smt045 hvala profesore :smt039
=D>
Istina!
Ăovjeka ĂŚu pamtiti zauvijek po dobrome!
Pravi profesor!
morenita
28-05-2007, 11:07
uz petraka 2. najbolji profesor na 1. godini!
-zanimljiv
-pristupacan
-korektan
-pametan
-seminar je zakon
=D>
kad je Ĺveliki kuracime na TV-u moji doma mene zovu:
"Tvoj najdraĹži profesor je na TV-u!"
mislim da sam dovoljno rekla...
prof je super,
ako proðeť na pismenom i doðeť "potvrditi ocjenu" stvarno ne davi,
i usmeni djeluje kao da si doĹĄao na neke konzultacije...
djevojcica sa sibicama
22-06-2007, 23:09
ne mogu vjerovati da do sad nisam niĹĄta napisala...
:shock:
predavanja zanimljiva. sviða mi se njegov koncept da nas neÌe siliti da na njih dolazimo jer smatra da se profesor mora "izboriti" da mu studenti dolaze.
pravi diplomat, uvaĹžava miĹĄljenje svakog studenta i da, super mu je taj leĹžeran smisao za humor. :D
kolokviji su meni osobno bili super. pitanja na zaokruŞivanje+esejsko pitanje iz jednog podruèja. odlièno, puno bolje neg kod rimskog gdje mi je na kolokvijima skoro ruka svaki put otpala, a i ne vidim previťe smisao kad u pismenom dijelu ispita moram pisati sve ťto bi rekla na usmenom.
enivej, na usmenom je bio isto odlièan.
sa svakim prokomentira njegove ocjene s kolokvija, pita ga hoÌe li odgovarati za viťe ili samo potvrditi. i kod odgovaranja za viťe ne davi, ali kod potvrðivanja je superblag i nema ťanse da ocjenu ne potvrdiť.
sve u svemu, petica od mene :-D
Ne zahebava, korektan je, normalan, svaka cast.Legenda !!!!Na ovome faksu nema mu ravnog!! :)
Liverpoolka
26-09-2007, 13:45
Moj prvi ispit je bio kod njega...nikad nije bilo i nikad nece bit na faksu profesora kao sto je on...Zasluzuje maksimalno poĹĄtovanje!
mene samo zanima kojih 10 pacijenata mu je dalo 1 :roll:
lawyer girl
29-09-2007, 16:02
ma legenda kakve nema, na naĹĄem faxu, nema mu ravnog, moĹžda da profesori, organiziraju neki seminar, pa da im on pokaĹže ĹĄto znaĂŚi biti profesor i biti dostojan te titule... :D :D
Gledao sam ga na TV i zasad samo mogu reÌi da malo funny prièa
da....samo bi rekla da su svi profesori kao on studiranje bi nam bio najbolji dio života....definitivno korektan čovjek,smiren,zna što hoće i koliko traži,duhovit i jednostavan. Danas sam imala usmeni kod njega... znala sam odgovore na svoja pitanja ali isto tako moram reći da jako smiri na usmenom,pokaže ti da te nema namjeru rušiti samo tako.Sve objasni,ne komplicira.... kod njega je uvijek sve jasno. Puno mi je draži od Savića. Zato i ima tako dobru ocjenu. Svaka čast!!!!!
Ma kaj se ima rec za takvog profesora? ja mu dajem ocjenu 5 (da ima vece, tu bi dobili, profesore)....ful objektivan, posten, umiljat....trebao bi svim profesorima biti uzor!!!!
Izvrsno izvrsno i samo izvrsno. Ovaj profesor će mi ostati definitivno u najboljem sjećanju. Preporučujem i seminar kod njega! 5 bez pogovora!
Definitivno naj,najbolji profesor na prvoj godini a vjerojatno uopce na faksu. Pametan,prije svega ugodan prema studentima,spreman pomoci i objasniti. On mi je ostao u najugodnijem sjecanju,stvarno je legenda.
Profesor je izuzetno susretljiv i simpatican,a o ljepoti da i ne govorim... :-D Predivan je! Pojam muskarca...ah... :smt007
Browneyes
23-04-2008, 19:35
Profesor je izuzetno susretljiv i simpatican,a o ljepoti da i ne govorim... :-D Predivan je! Pojam muskarca...ah... :smt007
Hladan tuš je lijek... :lol:
Ma on je predobar profesor i jako strpljiv ispitivač. I ne zahtijeva neke nebuloze, al toga se u toeriji i ne može baš nešto nać.
Najugodniji usmeni na prvoj godini. Jako susretljiv prema studentima. Svaka čast.
Kad narastem želim biti Ivan Šimonović
jad.i.cemer
23-09-2008, 19:33
ma Šime je PREZAKON čista petica, da ima vise takvih na faksu bilo mi milina studirati :D
orhideja79
25-09-2008, 23:22
Jako ugodan ispit kod prof. Šimonovića ( i to komisija) Šef katedre dobiva čistu peticu
missvjestica
07-10-2008, 13:22
fakat je covjek zaaakon.zivio!
Semir iN ThE BoX
16-10-2008, 23:59
Meni on "predaje", ali sad kad je ministar, neće imat vremena za nas =/ Stvarno šteta..
joj semire ovo nisu dojmovi o profesorima vec ocijeni profesora.
tek nakon kraja semestra, par mjeseci predavanja i ispita se daje ocjena :smt001
Semir iN ThE BoX
17-10-2008, 15:21
Sorry, moj bed =D
Pa nisam ja dao ocjenu još, znam da se daje tek na kraju semestra, ali ono.. da dam početni dojam =)
sve ok:) ali kao što rekoh skupljaj dojmove unosi ih u little black book i onda davaj ocjenu :)