PDA

View Full Version : Prof. dr. sc. Siniša Petrović (prosjek 3,00)

Pravokutnići
12-12-2006, 11:55
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije, nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavača samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

ultraviolet
21-12-2006, 19:13
1. i zadnji susret s profesorom petrovićem bio je na ispitu iz trgovačkog. u biti 2 puta smo se susreli jer sam jednom pala. :-D
vrlo skuliran, hladnokrvan tip koji voli povezivanje gradiva, nasumično otvaranje ZOO-a i Å¡aranje po papiru dok student odgovara.
sve u svemu, sviđa mi se jer ne komplicira stvari. ak položim i druÅ¡tva sad u 1. vraćam se na topic sa hvalospjevima! :-D

tequila
17-01-2007, 10:35
ista stvar. ne trazi nabubane recenice ali trazi da ih perfektno shvacas. sto je i ok s obzirom da su nam se vec trebale neke lampice popaliti u glavi.
treba mu veci kabinet, definitivno.

ultraviolet, za drustva je bolji parac 8)

dadozgb
26-04-2007, 18:00
Doticni mi je ostalo u lijepom sijecanju. Odgovarao sam cijelu vijecnost i nakon sto mi je upisao ocijenu u index bacio mi ga je preko stola i rekao NA.

pravo_i_pravda
25-09-2007, 08:49
Doticni mi je ostalo u lijepom sijecanju. Odgovarao sam cijelu vijecnost i nakon sto mi je upisao ocijenu u index bacio mi ga je preko stola i rekao NA.

:lol: :lol: Sad si me nasmijao jer je i meni bacio indeks preko stola i rekao "na" . Mislim da bi neka kultura ponasanja trebala postojati,ali otom-potom..Ali opcenito mu je odnos prema studentima ispod svake razine.Nije ni toliko los kao ispitivac,cak je i ok sto se toga tice,postavlja normalna pitanja,ali strasno neljubazan i arogantan.Kolegici koja je odgovarala samnom i koja je pala,bacio je indeks i izderao se "dajte to naucite kak se spada,necu se tu gnjaviti s vama".

febrero
25-09-2007, 10:01
tocno. i ja svjedocim o bacanju indexa. moj frend je bio sokiran najuzasnijim ponasanjem koje je dozivio na ispitu.

pravo_i_pravda
25-09-2007, 16:18
tocno. i ja svjedocim o bacanju indexa. moj frend je bio sokiran najuzasnijim ponasanjem koje je dozivio na ispitu.

Slazem se u potpunosti.Na nasem faksu se stvarno svasta moze dozivjeti,ali ovakvo drsko,bezobrazno i nekulturno ponasanje jos nikad i nigdje na ispitu nisam vidjela.I ja sam ostala sokirana.Ne mogu si uopce zamisliti tog covjeka nasmijanog ili da se ĹĄali.

Law Guru
20-10-2008, 22:32
ni ja. zapravo, imala sam osjecaj da mu je zlo jer se stalno grcio. doduse, i meni bi bilo zlo od odgovora "ne znam" kad te pita da mu das primjer vise sile :smt005

uglavnom, nisam imala srece jer sam bila predzadnja pa je ispucao sva "normalna" pitanja, tako da sam dobila 3, al ja njemu dajem 4, cisto zbog terora koji prozivljava slusajuci svakakve gluposti studenata :lol:, sto ocito utjece na njegovo mentalno a i fizicko zdravlje.

a bome ih je tada bilo (gluposti) toliko da bi netko drugi na njegovom mjestu porusio vecinu (pala je samo jedna koja fakat nije imala pojma o pojmu, pitam se je li znala koji predmet odgovara)

kazzoo
26-02-2009, 13:42
Ispiti se kod njega daju lijepo položiti, tu bih mu dao ocjenu 5. S druge strane od njega se ne može očekivati lijepo ophođenje prema studentu, daleko od toga. Za taj dio bih mu dao jedva 2. Konačna ocjena je 3 (i to je više nego što je on meni dao).

unknown_heroine
14-05-2009, 18:23
Ispiti se kod njega daju lijepo položiti, tu bih mu dao ocjenu 5. S druge strane od njega se ne može očekivati lijepo ophođenje prema studentu, daleko od toga. Za taj dio bih mu dao jedva 2. Konačna ocjena je 3 (i to je više nego što je on meni dao).

lijepo sročeno. potpisujem.

RI
13-07-2010, 19:26
Zašto petrović ima tako nizak prosjek?
Meni je lik jako jako ozbiljan, ali isto toliko i korektan. Ja mu dajem 5.

konzerva
31-01-2011, 19:24
Po meni uz Paraća najpoželjniji ispitivač na trgovačkom iz jednostavno razloga šta zbilja pita osnove i ne cjepidlači ako ne znate sve.

unknown_heroine
07-02-2011, 14:46
Zašto petrović ima tako nizak prosjek?
Meni je lik jako jako ozbiljan, ali isto toliko i korektan. Ja mu dajem 5.

jalnuši, kad ti velim!

inače, kolko primjetih ljiudi na našem faksu do 4.god malo popizde, i pobrkaju neke stvari
tipa, masa frendica (!) ide k Miladinu i 1. i 2. i 3. i 4. i 7. put, iako ih ruši stalno, ali to radi s osmjehom (koji je meni iritantan, nekima upravo suprotno, pa...), a ovaj je stalno čangrizavog izraza lica, ali ne mogu stvarno reći da je ikad koga srušio radi nekog detalja. Čak mislim da na društvima je i najbolji jer zbilja ne pili s nečim kaj baš i nije prevažno... Trgovačko voli malo više i detaljnije, ali, njega ima u praksi više (ZOOa mislim)

Maat
07-02-2011, 15:05
inače, kolko primjetih ljiudi na našem faksu do 4.god malo popizde, i pobrkaju neke stvari
tipa, masa frendica (!) ide k Miladinu i 1. i 2. i 3. i 4. i 7. put, iako ih ruši stalno, ali to radi s osmjehom

satan in a sunday hat! shvaćam fenomen, pravnici su potencijalno slabi na takve kad budu dulje odsječeni od mira, dobrote, nježnog suživota i sl :mrgreen:

orinoco
25-04-2011, 21:14
Ja s petrovićem imam potpuno drukčije iskustvo. Čovjek je naizgled hladan i formalan. Ali npr meni je ničim izazvan uskočio na seminaru tako da mi je dao jedan ekstra dan nakon roka da predam seminar kojeg nisam ranije napisao zbog vlastite lijenosti. Plus na ispitu me je pitao normalna pitanja nije davio, bio sam gotov za 7 minuta. Jako mi se sviđa njegov kratko-direktno-pošteno pristup. Ukratko - kralj.

Mihaela88
07-06-2011, 13:53
nije najljubaznije bice na svijetu, djeluje kao da ga vase odgovaranje zivcira, ali ne trazi da se sve zna za 2 pa nije toliko tesko kod njega proc. takoder ne ispituje dugo. mislila sam par puta da ce me sigurno rusiti pa sam na kraju prosla. s obzirom na gluposti koje sam sama rekla, a i koje slusa stalno nije ni cudno sto je pomalo zivcan :D

mickey mouse
05-07-2011, 13:07
fer i korektan, bez puno emocija, ali ugodan i postavlja dobronamjerna pitanja!

EleanorRigby
19-04-2012, 12:27
postavlja izuzetno osnovna pitanja, ne traži sve točno precizno u riječ, ne cjepidlači, ukratko sve suprotno onom što se kaže za katedru. ja sam učila detalje, sve pripremala, svaki članak, svaki stavak i to sve kak kažu da treba, al čovjek na kraju pita pitanja tipa običaji, ništetnost, zakašnjeli prihvat, indeksna klauzula. "najteže" pitaje je bilo incotermsi, al i to samo općenito, dakle nije pitao o pojedinom. miran, izravan, korektan. jedina zamjerka je škrtost na ocjenama. od nas 3 unutra sve smo dobile istu ocjenu, trojku, bez obzira što su sva pitanja potpuno i točno odgovorena. neznam jel to rezultat listanja indexa prije ispita ili čovjek čisto tako ocjenjuje, al eto, to je jedina zamjerka.

preporučam ga definitivno ovima koji mogu birati.