PDA

View Full Version : Prof. dr. sc. Aleksandra Korać-Graovac (prosjek 3,71)

Pravokutnići
12-12-2006, 13:00
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :thumbup:

Robert
14-12-2006, 16:50
èista 5!

Miss Sarajevo
14-12-2006, 20:52
supre profa, ispit kod nje jedan od :-D ugodnijih

red_orange
18-12-2006, 13:05
za mene najbolja profesorica na cijelom faksu..predavanja izvanredna, iako je posjeÌenost bila mala jer su bila popodne.stvarno jedna ugodna i jednostavna osoba.kao ispitivaè takoðer naj naj +++++5 :D

DIO
22-12-2006, 02:10
>pogledaj zadnji komentar...>

Alexis
28-01-2007, 17:33
divna Ĺžena....jedan od najugodnijih ispita do sada...

munjena dalmatinka
31-03-2007, 12:36
jedno jako ugodna osoba..pristupaèna, pokuťava pomoÌi ťto viťe i idje u naťu korist..traŞi da se gradivo razumi i da se neťto od toga kasnije i zapanti, a ne samo èisto nabuba napamet...èista 5.. :-D

Selenia
06-04-2007, 23:56
Žena ne skida smjeťak s lica.. to se ne viða svaki dan.. a kamo na dan ispita.. :smt023 imala sam jedva dovoljno za prolaz na pismenom, a ona me najnormalnije posluťala.. i joť mislila ispitivat za viťu ocjenu (al ja chickened out..) :( i predavanje je bilo ugodno.. to je to, da je moram opisat jednom rijeèi: UGODNO.. ;) (sad mi NEugodno..) :oops: :smt110

DIO
10-05-2007, 01:25
Jako topla, draga, kvalitetna profesorica.
Zna puno, prenosi to razumljivo, pristupacna studentima, stvarno cijeni rad i trud, pogotovo malo izvan obvezne literature...
Predavanja je koncipirala na nacin da budu razumljiva svima.
Ne znam za ostale na katedri, al ako su slicni njoj, ovo je katedra snova. Zivjele zenske katedre hehehe :)
Petica od mene.

dorro
10-05-2007, 05:19
Zivjele zenske katedre hehehe :)

Živjele! Ju-hu! :smt041 :smt041 :smt041

dorro
15-05-2007, 20:47
an-fakin-blivbl.... :-s :-k

joĹĄ uvijek ni glasa od Valky na temu Ĺženskih katedri :smt043 :smt077

valkyra
16-05-2007, 09:56
Ne budi cinièna :-D

Ĺveliki kuracteta ĹĄto nema viĹĄe Ĺženskih katedri jer su Ĺžene jednako pametne i sposobne za ruĹĄenje studenata :-D

Profesorici Hrabar petica jer je ugodna na usmenom, i ostale predavaèice se èine simpatiène, ali ťto rade od pismenih i kako/kojom brzinom ih ispravljaju to je ono... :shock:

Na jednom roku prolaznost na pismenom valjda 80%, na slijedeĂŚem 15%, nemilosrdno skidaju bodove na pojmovima koje mijenjaju svakih pola godine, usmeni od 2 minute, na obrani diplomskog ljudima dijele trice - ajmo malo reality check.

Samo udri po teoriji, a sustav koji OZ regulira u praksi je nakazan, glomazan, skup, trom i neuèinkovit (posvojenje, zaťtita djece, Centri za socijalnu skrb, obiteljsko nasilje itd. - sve gore jedno od drugog).

DIO
16-05-2007, 19:48
Samo udri po teoriji, a sustav koji OZ regulira u praksi je nakazan, glomazan, skup, trom i neuèinkovit (posvojenje, zaťtita djece, Centri za socijalnu skrb, obiteljsko nasilje itd. - sve gore jedno od drugog).

Slazem se da je praksa katastrofa, al mislim da stav katedre nije bas samo "udri po teoriji",...
Profesorica KoraĂŚ je itekako cijenila sto smo dvije moje kolegice i ja radile jedno istrazivanje u centrima i na prekrsajnom sudu, i na usmenom je bila vrlo zadovoljna kad sam joj nakon zakonskog teksta odgovaralo kako to izgleda u praksi, dapace, nije me toliko ni davila nakon sto sam znala nesto reci o institutu i izvan onog na papiru...
Za ostale profesorice nazalost neznam.

valkyra
17-05-2007, 14:36
PrimjeĂŚujem da nisi niĹĄta dodala na moju opasku o pismenom dijelu ispita... :-D

Ti si imala dobro iskustvo i to je sjajno, ali to ne mijenja èinjenicu da su neujednaèeni s teŞinom testova, da se nema razumijevanja za sitne greťke u terminologiji (koja se èesto mijenja) i da se s silnim jeziènim i inim izmjenama dobija dojam da ni sami ne znaju ťto Şele/ťto je za RH dobro.

I da im na komisiji rijetko tko prolazi i da znaju odvalit tricu na diplomskom pa hajde u svijet s lijepim pozdravima s Pravnog fakulteta i daljnjim poticajem i nagradom ĹĄto si uzeo temu iz obiteljskog - juuuhu! :D

dorro
17-05-2007, 15:50
I da im na komisiji rijetko tko prolazi...
Sad ti ne budi cinièna.
Imaj razumijevanja.
Nije curama lako.
Kao da bi itko drugi bio bolji kad si uzme 20 minuta za ispravljanje hrpe testova.
Od kojih par, onako usput, da malo digne atmosferu, izgubi...

Živjele Şenske katedre, kaŞem ja.
Kvalificirane su jednako za ruťenje ljudi, a joť sve zaèine zavidnom dozom ťarma, duhovitosti i simpatiène ljupkosti.

Inaèe, raspravljamo na krivom topicu, al ajde :-D

DIO
17-05-2007, 15:54
PrimjeĂŚujem da nisi niĹĄta dodala na moju opasku o pismenom dijelu ispita... :-D

hehe O:)

nisam bila na pismenom nego na kolokvijima, ali da... istina je da je to velika slaba tocka cijele katedre... arbitrarnost u ispravljanju je apsolutno dominirala i na kolokvijima...
a opet, sta ces, moraju i to imati...

sijft
05-07-2007, 21:29
JA JOJ DAJEM ÆISTU JEDINICU ZBOG TOGA JER MI JE UNIĹveliki kuracTILA 2 ROKA IZ OBITELJSKOG I JER JE STRAĹveliki kuracNO DRSKA, BAR PREMA MENI!!! IMA I ONIH KOJIMA JE SUPER ALI MENI JE DEFINITIVNO NAJGORE ISKUSTVO NA FAKSU DO SAD! :roll: :smt027

Insecure
11-09-2007, 17:50
Obiteljsko mi je ostala najdraza katedra dosad.
Pricalo se da su feministice, pricalo se da su grozne, pricalo se svasta...
Istini za volju, pismeni ispit im je stvarno da se krenes ceskat po glavi.

Ali opcenito ona kao profesorica, voljnost izlazenja u susret, otvorenost i pristupacnost, raspolozenje - cista 5. Bila sam njena seminaristica, i zena je naprosto predivna, jos niti jedanput nije bila neraspolozena, znanja ima i sve prezentira na jedan lijep nacin, voli se nasalit i nije suhoparna, a one koji joj se pokusaju praviti pametni pa je provocirati - ti hoce nadrapat sigurno, na nacin da ce ih poklopit sa smijeskom i bez podizanja tona.

Najdraza na faxu dosad. I jedan od najdrazih i najugodnijih ispita dosad.

Mrgud
16-09-2007, 18:27
Ja samo znam da me je srusila kada se mijenjala literatura i pitala me nesto iz stare literature, a to u novoj nije bilo. Naravno ja to nisam znao dok nisam izasao van i pitali me zasto sam pao i rekli (stariji) da toga uopce nema u novoj literaturi. Slag na tortu je bio iduci rok kada je pustila sve koji su prosli pismeni bez usmenoga... Uzasno sam razocaran s njom...., a k tome sam cuo da ispravljaju pismene zbrda-zdola, a to se i vidi kojom brzinom nekada dodju rezultati pismenih...

Theodore Bagwell
21-09-2007, 17:06
Profa KoraĂŚ,osrednja trojka... Na usmenom ne pita teĹĄka pitanja ali pismeni... PredproĹĄli rok kaĹže da nije mogla nikom dat 12 bodova od njih 5 koji imaju 11 jer da im je pregledala tri puta i da jednostavno nije mogla dat bod. A na ovom roku nitko kod nje nema 11 bodova,a koji su proĹĄli imaju veĂŚinom 12 i 13 bodova! Ko tu koga zeza?! Ma daj... :oops:

one_perfect_girl
24-09-2007, 21:00
ja joj dajem 5icu iz èistog razloga jer je jedina profesorica koja je imala zanimljiva predavanja, stvarno se trudila sve objasniti, a i na konzultacijama je bila jako jako ugodna...
kad se samo sjetim predavanja iz nacije od strane asist. KreĹĄiĂŚ, zahvaljujem nebesima kaj postoji profesorica koja toliko dobro ispredaje gradivo, a k tome moĹže biti i iznimno duhovita :-D :-D

kad/ako budem odgovarala kod nje, dat Ìu konaènu ocjenu... po ovom dosad prikazanom i viðenom, dajem èistu 5icu :-D :-D :-D

Löwin Lily
02-10-2007, 23:05
Dajem joj 4.
Meni jako ugodan i bezbolan ispit.
Vrlo susretljiva i ugodna osoba.
:smt023

lorita
30-11-2007, 18:53
nisam bila na njezinim predavanjima, ali mogu reĂŚi da je na ispitu bila vrlo ugodna. za mene jedan od boljih ispita do sada.

face to face
13-12-2007, 00:36
ma predivna i zato èista 1, keèina, kolac,

hm kako nema ponuðena 0 kao ocjena jer kolac mi se sad veÌ èini kao gledanje kroz prste

TIGER_89
07-10-2008, 20:08
Da li please može netko napisati kakva su iskustva s njom na seminaru i koje su šanse za bolje ocjene? Thanks
:smt006

Cherry Darling
10-10-2008, 20:29
Da li please može netko napisati kakva su iskustva s njom na seminaru i koje su šanse za bolje ocjene? Thanks
:smt006

Meni je seminar kod nje kad usporedim sa ostalima bio super, trudila se svaki put pricat i objasnjavat gradivo i to bi prosla sva poglavlja...i naravno kao seminarist mozes na predrok i eventualno imas sansu za vecu ocjenu definitivno...

kobi9
16-10-2008, 12:15
Jedina profesorica koja mi je ostala u izrazito ružnom sjećanju. Nadam se da je sad o.k. otkako si je sredila privatan život pa se to, nadam se, pozitivno odrazilo i na prolaz studentica (s naglaskoma na -ICA) na ispitu.
Govorim o iskustvu na redovnom roku. Nisam bila seminarist. Prema seminaristima je kriterij danas vjerojatno drugačiji. Polagala sam ispit prije.
Ocjena:1
To je moje osobno iskustvo i ograđujem se od bilo čijih i bilo kakvih slobodnih interpretacija ovog mog teksta iznad.

kadija
02-03-2009, 16:29
Naklonjena seminaristima, djeluje malo zbunjeno, ali profa je super sve u svemu, ugodna na ispitu, pomaže i izaći će max u sustret :-D
Ocjena 5 :smt006

one_perfect_girl
14-03-2009, 20:57
ocjenila sam je jos davno, sa peticom... :)
ali, evo, sad sam nedavno bila kod nje na usmenom, pa i zeni potvrdjujem tu ocjenu. simpaticna, nasmijana i draga, izrazito i preizrazito fer. ne rusi radi zbunjenih odgovora i telecih pogleda, nego pokusava izvuci maksimum iz svakog studenta. dosta o tome govori i cinjenica da taj dan nitko kod nje nije pao usmeni, a nije nas bilo bas malo. pismeni malo cjepidlaci, ali ne ko Milasica (mada i o njoj sve the best), a kad prodjes pismeni, gotovo je 99.9% sigurno da ces dobit i zig u index :D ne pita srogo streberska pitanja, trazi znanje i povezivanje, i to mi je bilo super! :)

odlican(5)

Luka....
15-04-2009, 15:37
neznam za druge, ali meni najugodniji ispit do sada.strpljiva kod cekanja odgovora, voli pitati dio koji je najlosije bio rijesen u pismenom.

veks_7
15-04-2009, 23:23
Jedan od najugodnijih ispita meni do sada. Imala sam bodova taman za prolaz, došla na usmeni, već sam se pomirila da nemam puno šanse zbog pismenog, ali sam usmeni znala i izašla sa trojkom, zato od mene za prof Korać - 5!!!

zabica
17-04-2009, 10:08
vrlo ugodan ispit,prof je susretljiva,pomaže,traži da se znaju barem osnove,one koji odgovaraju za višu ocjenu pitat će i neki primjer i sl. sve u svemu odlično!!

Pennypacker
04-06-2009, 13:18
ugodan ispit ali katastrofa ocjenjivanje....svima nam je ponudila 2 , a one koji su htjeli za vise je srusila...decku ispred mene ja vec dala zig i onda ga srusila jer nije znao jedno podpitanje! 2 od mene!!

ars boni
21-06-2009, 19:28
odlična. najugodniji usmeni druge godine.

Barfly
05-07-2009, 14:23
Bijah seminarist :smartass: tako da imam odlično iskustvo, jako ugodna, sračna i pristupačna, samo me rezultati pismenih i doživljaji kolega iznanađuju:( zbog toga--> vrlo dobar:wink:

Libro
13-07-2009, 10:47
Srušila me na usmenom ali ipak je jako draga i na usmenom bila pristupačna, pokušala smiriti nervozu prije ispita... sve super, petica :smartass:

mali_vrag
22-08-2009, 16:48
meni je bila skroz ok.bila sam njen seminarist i na usmenom me pitala jedno jedino pitanje, povezano sa stvarnim zivotom, dobila 5 bez problema..tako da od mene ima samo pohvale

Alita
03-09-2009, 15:36
Diiiivna diiivna
Ispit koji nisam ni dozivjela kao ispit <3
Pita normalno, ono osnovno, cak i ako zelis povisiti ocjenu ne radi zavrzlame.
Cista petica.
:soppy:

MarKer
25-11-2009, 23:28
Nisam baš oduševljena. Stekla sam dojam da seminaristi imaju posve drukčiji "tretman" od svih nas ostalih "smrtnika". Kad sam ušla u kabinet nisam se osjećala nimalo lagodno...nema baš previše strpljenja. Ali je barem ocjena bila objektivna

Breeder
12-03-2010, 16:09
za predavanja nemam pojma, ali sto se tice ispita 5+

pismene ocjenjuje normalno bez ikakvih nebuloza i bezveznih skidanja bodova, tko je naucio i to prenese na odgovarajuci nacin na papir ne mora se brinuti oko bodova (meni je ispravila moje famozne I-ove kod cu, ces, ce:rotfl:)

Kao ispitavac je fenomenalna, smirena i stalozena, ne pozuruje, ne gnjavi sa glupostima i uvijek trazi povezivanje te pomaze sa potpitanjima. Na usmenom je kolege sa manje bodova ispitivala cinjenice, a cini se da one sa viskom bodova ispituje ciste primjere .

Imao sam 21 bod i dobivao sam samo primjere kao pitanja tako da je cijeli usmeni vise licio na ugodni (za ovaj epitet je zasluzna profa ) razgovor :mrgreen:

I da, ako netko izvali glupost dosta cesto vas ni ne ispravi nego samo kaze "dobro" i nastavi sa ispitivanjem. To ne znaci da vas nije cula, zena itekako slusa sto pricate pa makar sebi u bradu mumljali nesto :mrgreen:

javasluk
15-04-2010, 23:29
Može ju se okarakterizirati kao ugodnu. Za moj ukus previše je fokusirana na logiku, moglo bi s manje logike! I važno upozorenje! iznimno ne voli bilo kakve "priče s tržnice", znači neke dogodovštine iz života naših prijatelja, poznanika, susjeda, rodbine, i sl., koje doduše imaju dodira s gradivom, ali ako si ne želite zabiti "autogol" bolje šutite, nemojte ni pokušavati, klimajte glavom, da,da, tako je kako ona kaže i ajmo dalje.

yagami
02-02-2011, 16:48
ma super mi je bila :)
postavlja logična pitanja sto znatno olaksava odgovaranje, pomaze potpitanjima, ne ispravlja za svaku sitnicu koju fulate(tipa ja sam stalno govorila osporavanje vlasništva umjesto majcinstva jer se radio o jajnim stanicama), jako ugodna atmosfera
velki 5 xD

demarkis
17-02-2011, 21:56
Žena jako ugodna i profesionalna. Njezina predavanja će mi ostati u lijepom sjećanju i kao korisna. Ispit mi je malo narušio ukupan dojam jer je nekako čudan, u mom slučaju, zato joj dajem 4, ali ostalo što sam vidio i čuo bila je stvarno jako ugodna i bez ikakve zamjerke. Sviđa mi se njezin način rada, to što voli primjere i traži povezivanje materije. kriteriji na pismenom vrlo visoki, ali ukupan dojam odličan. :)

alisa
07-07-2011, 14:23
Bila sam danas na usmenom pa evo da podijelim dojmove.

Prvo u vezi pismenog - profesorica boduje maksimalno korektno i uopce ne cjepidlaci kao sto se ovdje cesto moze procitati. Potpune su gluposti da ce skidati bodove samo zbog jedne krive rijeci ili tome slicno :rolleyes:
Ako ste imali dosta bodova ne vjerujem ni da ce rusiti na usmenom, za nize bodove nisam sigurna jer u mojoj grupi nitko nije imao manje od 18, a i oni su svi usli zadnji pa ni ne znam kako su prosli.
Uglavnom, pitanja su okej, nista specijalno, pogleda malo kako ste napisali ispit pa onda na temelju toga odluci sta ce vas pitati. Ne mora nuzno znaciti da ce vas pitati ono sto ste najlosije napisali jer npr. mi smo danas svi lose napisali zadnje pitanje (koje je stvarno bilo glupo, iz one zadnje dosadne lekcije) i to je nesta malo prokomentirala, ali nikoga nije pitala jer valjda i sama shvaca da je bilo retardirano. Ali ono, nece vas pitati ni dio iz kojeg ste dobili maksimalne bodove :D
Pomoci ce primjerima ako je potrebno i navoditi vas na tocan odgovor.
Sve su svemu, atmosfera je ok, prilicno opustena, profesorica je dobro raspolozena i pristupacna i ovo je definitivno usmeni kojeg se ne treba bojati.
Jedina zamjerka je to sto je kasnila 45 minuta na ispit :/

Sveukupna ocjena - 4.

p.s. Curi koja je napisala najbolje u grupi (25 bodova) je ponudila 4 bez usmenog i ona je prihvatila, a rekla je da i inace tako radi pa eto, potrudite se da budete najbolji jer se isplati :)