View Full Version : Doc. dr. sc. Irena Majstorović (prosjek 4,46)
Pravokutnići
12-12-2006, 13:04
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
fat drummer
17-12-2006, 22:29
na usmenom daje vremena za razmiĹĄljanje i puno pomaĹže, ali ispituje dugo pa ste na kraju potpuno iscrpljeni :-D
BRAVO BRAVO BRAVO :D :D :D
Anðelko GuziÌ
15-02-2007, 02:41
ali ispituje dugo pa ste na kraju potpuno iscrpljeni :-D
fet legendo :-D :-D :-D :-D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Žena je zakon. Totalna dobrica
specialized
27-03-2007, 14:18
NAJBOLJA PROFA na faxu.
IÅ¡ao joj na konzultacije redovno, doÅ¡ao iz druge kod nje (pročitajte komentar Milasice od mene pa ćete vidjeti zaÅ¡to sam pao 1. put), kako sam imao najbolji ispit na roku i u njenoj grupi dala mi da si sam odaberem prvo pitanje i dobio 4.
Na kraju mi je rekla da možemo preć na TI koliko smo se puta vidjeli i ženska stvarno jako dobra!
Čak me i htjela primiti u 1. mjesecu na seminar nakon Å¡to me 2. puta odbila u 10 mjesecu zbog toga kako me je Milasica oÅ¡tetila svojim ocjenjivanjem.
by far - THE BEST
bio sam njen seminarist i imamo samo rijeci pohvale!
5! najbolja profa na faksu..ucinila mi je i ob.p. najdrazim predmetom. u biti jedini je ugodan profesor na faksu, pored prof. Vedrisa, bila ona! Svaka cast! =D>
bestijica
06-07-2007, 16:21
Kraljica...odlièna Şena..pristupaèna i draga..pita 6-7 pitanja i bok..PLUS 5
neozbiljno dijete
06-07-2007, 22:03
Kraljica...odlièna Şena..pristupaèna i draga..pita 6-7 pitanja i bok..PLUS 5
potpisujem...jako draga Şena...bať sam imala osjeÌaj da sluťa ťto ja prièam...5!
John Frusciante
05-09-2007, 21:20
Jedna od rijetkih na ovom faksu koja doŞivljava studente kao osobe, sasluťa ih, pokuťava pomoÌi kad moŞe, pristupaèna i pozitivna. Bio sam njen seminarist i mogu reÌi da se Şena stvarno trudi uèiniti ga zanimljivim. Svaka èast, samo tako dalje. Ocjena -5 :)
Draga, simpaticna i opustena :)
Theodore Bagwell
21-09-2007, 16:57
Servant,slaŞem se! U poèetku mi se èinila malo onako stroŞa,ali stvarno je spremna pomoÌi èak i malo natuknuti neťto na pismenom ako vidi da znať i da se ne moŞeť sjetiti... Sve radi s osmijehom i jako susretljiva. A na usmenom ako imalo znať,a znať ako si proťao pismeni a nisi prepisivao lagani prolaz uz lagana pitanja... Pita te malo povezivanja za veÌu ocjenu a ostalo èista lagana pitanja tipa pretpostavke za sklapanje braka,braène smetnje i sl... Svaka èast! :-D
susretljiva, zanimljiva predavanja, sve objasni kad nesto nije jasno. na konzultacijam isto tako. a za ispit neznam...nadam se da je i tu sve 5!
Lulu Piperita
13-12-2007, 23:13
anðeo O:) ~ detaljnije cu komentirati cim zavrsi semestar..
kotaèiÌ
27-01-2008, 23:14
SlaĹžem se u potpunosti sa svima!!! bravo bravo!!!!! :D
annie sk
06-02-2008, 22:22
ta zena je jednostavno predraga i predobra! odudara od mnogih profesora na ovom faxu!
pomaze ako se zapne, pusta da student kaze sto ima za reci, ne davi sitnicama. i objasni pismeni svakome prije nego pocne sa pitanjima!
usmeni je kod nje bio kao da sam bila na kavici sa nekim i ugodnom razgovoru...
--Anči--
07-02-2008, 23:59
jedina zamjerka na dosta strogi kriterij kod ispravljanja pismenog
ta zena je jednostavno predraga i predobra! odudara od mnogih profesora na ovom faxu!
usmeni je kod nje bio kao da sam bila na kavici sa nekim i ugodnom razgovoru...
Potpisujem. Jedan od najugodnijih usmenih dosad. U rangu Petraka ako ne i bolja. Zbunio sam se par puta ali se samo nasmijala i pitala me dalje. Petica.
Slažem se, profesorica je stvarno dobra i fer! Između ostalog, sviđalo mi se što prije nego lupi štambilj svakog pita da li je zadovoljan ocjenom. Ostali profesori to baš i ne prakticiraju.
Iznimno korektna i jako simpatična..
Baš zrači nekom pozitivnom energijom i jako je ugodno odgovarati kod nje.
Imaš dojam da si na ugodnom razgovoru.
Pitanja točno idu od najlakših osnova, pa do složenijih i težih, pa po tome znaš da ti krajnja ocjena raste!
ČISTA PETICA!
djevojcica sa sibicama
10-04-2008, 18:47
simpa i korektna
dala bi joj 5icu, al kriterij za pismeni je ipak malo bezvezan pa evo 4+
:-D
od mene isto petica!
zašto? zato što je skroz draga i pristupačna.
odgovara na mailove i izlazi studentima u susret.
na ispitu je još bolja!
ako se zbuniš, navede te na odgovor kroz primjer.
nemaš osjećaj da te ocjenjuje nego kao da se radi o neobaveznom razgovoru :-), a ne gubi autoritet.
Stvarno odlična i poštovanja vrijedna profesorica!
malimrav85
05-06-2008, 18:52
Dvije velike pohvale.
Prvo, pita jednog čovjeka a ne da ako jedan ne zna pita drugoga.
Drugo, ako nešto i krivo kažeš ne kaže krivo j nego te malo usmjeri prema pravom putu. Ja sam recimo imao to pitanje načela uzdržavanja pa sam se zbunio i počeo pričat o imovinskim načelima i onda me sa par pitanja usmjerila na pravi put.
A i našalit se voli. Kad sam ja bio jedan dečko je rekao da opoziv darovanja zbog osiromašenja znači da je došlo do darovanja kad su bili jako zaljubljeni i onda kasnije shvatili da nemaju ništa, smijeh je bio. :smt005
Dajem 5.
Lilly Law
14-06-2008, 19:42
Sve navedeno stoji - simpa, draga, pristupačna, ali predavanja zzzzz... Al oke, vrlo dobar! ;)
Slažem se sa svime.Do sada najbolji profesor s kojim sam se susrela :-D Ali evo 4 od mene jer ne znam ni sama kakav treba biti profosor za pet :lol:
usmeni- 5-6 konkretnih pitanja,pomaže ako se zapetljate,objektivna
5
najbolja osoba na faksu-bez preuveličavanja! :smt007 :smt007 :smt007
-predavanja su korisna i zanimljiva
-seminar također
-jako ugodna i pristupačna-nema ni trunke one tipične pravničke arogancije!i za to joj dajem 10!
jaaaoooo:soppy: ponovo bi učila i polagala ovaj ispit kod nje. definitivno najbolja profesorica s kojom sam se dosad susrela na faksu! na pismenom ju bez problema možete pitati ako vam nije jasno neko pitanje, pa će vam objasniti, a na usmenom je isto divna. ne pita teško, strpljiva je, pomaže...
zbog koncepta pismenog zamjerka cijeloj katedri OP, ali njoj dajem ipak 5 jer je predraga i simpatična!
zgmetropola
27-01-2011, 15:42
Vrlo draga profesorica, sa nevjerojatno ugodnim usmenim ispitom. Svaka čast.
Divna žena, ugodna i pristupačna.
Divna žena, ugodna i pristupačna.
i stvarno se trudi
za sad najbolja profa na faksu
baš danas bila na usmenom kod nje i ostat ce mi u sjećanju kao najugodniji do sad. stvarno ne davi, postavlja normalna pitanja, prosiri ih eventualno ako se ide za višu ocjenu odgovarati, a za cijelo to vrijeme je toliko ugodna, brižna, stvarno ju zanima što imaš reći i prihvaća tvoje vlastito mišljenje. Naglasila bih još da onaj tko može, hoće i kome se organizacijski poklapa da ode na njena predavanja jer jako dobro pamti lica (pogotovo ako vas je deset na predavanju) i to zasigurno koristi na ispitu. Isto bi se odnosilo i na ostale s katedre.
Sad sam cijeli dan u oblacima tako da bih s pozitivnim epitetima mogla samo nastaviti. :neko: čista petica. :thumbup:
demarkis
18-02-2011, 22:11
Do sada sam na faksu sreo nekoliko krasnih profesora i asistenata (točnije profesorica i asistentica)koje su ostavile dobar dojam na mene jer su se trudile, savjetovale me, udijelile koju dobru riječ, ali docentica Majstorović će ostaviti osobit trag. Ta me žena oduševila prvog dana predavanja iz obiteljskog kada je došla umjesto prof. Hrabar i od tada sam obožavao njenu pojavu. Osim što je simpatična i vrlo pristupačna, kvalitetna je i zanimljiva predavačica. Uvijek se trudila maksimalno bilo da nas je 100 na predavanju ili 6. Uvijek s jednakim entuzijazmom i stvarajući ugodnu atmosferu. Istovjetna atmosfera je i na njenom ispitu, a hvalevrijedno je to što posebno nagrađuje svaki dodatni trud za ovaj predmet i daje mogućnost povišenja ocjene čak za dvije više.
Danas mi je izrekla posebne riječi koje ću upamtiti danas za cijeli život. Toliko je divna osoba puna suosjećanja da je to tip profesora za poželjeti. :D
Korektna, opuštena, odličan odnos profesor- student.
5
blondie_
04-04-2011, 15:10
ljudi,jel zna tko email adresu od prof. Majstorović?
CroatianAngel
04-04-2011, 15:24
ljudi,jel zna tko email adresu od prof. Majstorović?
imajstor@pravo.hr
http://www.pravo.hr/irena.majstorovic
coco chanel
14-04-2011, 17:16
o profesorici Majstorovic sve u superlativima! najugodniji usmeni ikaaaaaad! + kao predavac je odlicna,simpaticna,pristupacna, trudi se zainteresirati studente za gradivo davajuci primjere iz prakse,odlican odnos student-profesor.da je vise takvih profesora na ovom faxu,nikad nikome nebi palo na pamet odustajat od njega.
trazi znanje i povezivanje,a spremna je to i nagradit. :) ona meni 4,ja njoj 5 :D
Teh Lady
15-04-2011, 13:51
Carica! Kod toliko fine i ugodne profesorice još nisam imala prilike odgovarati! :thumbup::thumbup: sve samo najbolje!
brinettica
26-01-2012, 16:23
docentici čista petica, da mogu dala bih joj 10 petica, a ne jednu... :mhm: divna profesorica, odličan predavač, na konzultacijama izrazito susretljiva, ne kasni ni na konz ni na pred. meni je još uz to bila i voditeljica seminara, ispitivač kakvog samo poželjeti možete, da ih barem ima više takvih na pfzg-u. :D naravno da traži da znate i nećete dobit prolaz ako nemate blage, ali na samom odgovaranju je potpuno opuštena atmosfera, usmeni ako znate ne traje dugo. a zadnji razlog zašto sam joj dala 5 je zapravo ono što je meni i najbitnije, njezin odnos prema studentima. na ovom faxu susrela sam se s nekoliko stvarno divnih profesora, no dosta ih ima i bahatih i arogantnih jer oni su dr.sc. pa zašto bi trošili svoje vrijeme na studente :wink: uglavnom kod Majstorović toga nema, saslušat će vas i pokušavat vam pomoći bez obzira o čemu se radi. :mhm:
Apsolutno se slažem sa svime što je napisano u prethodnom postu. Prof. Majstorović je izrazito divna osoba, njezin seminar koristan i zanimljiv, a odnos prema studentima zasada najbolji od svih profesora sa kojima sam se imao prilike susresti. Zapravo, cijela katedra iz OP-a je nevjerovatno draga i simpatična. Da je više takvih katedra, tko zna gdje bi nam bio kraj.
5+ za prof. Majstorović!!!!!
pravnicap
03-02-2012, 18:59
Najbolja profesorica s kojom sam se ja susrela na ovom faksu, definitivno. I da, netko je spomenuo da pamti face - istina je, jako ce vam dobro doci da idete na njezina predavanja i sudjelujete. Ne samo sto ce vas upamtiti i lijepo nagraditi za to, nego je stvarno izvanderan predavac.