View Full Version : Doc. dr. sc. Mario Jelušić (prosjek 4,05)
Pravokutnići
12-12-2006, 13:06
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
Kako to da i JeluĹĄiĂŚ ima jedinice?!
5 od mene.
Onaj koji je dao prof.JeluťiÌu jedinicu,morao bi definitivno takvu ocjenu i obrazloŞiti.Pa , èekamo...
ma profesor je legenda....
NAJBOLJI LIK NA FAXU!!!!
petica ko kuca :D
NAJBOLJI LIK NA FAXU!!!!
petica ko kuca :D
LEGENDA!!!!!! :!:
3 glasa u Saboru su mu falila za Ustavni sud :-D
ŽABOJEB
21-09-2007, 21:53
Ko onaj George Costanzz a :-D
primitivac
18-10-2007, 01:30
Ban JeluĹĄiĂŚ:
http://www.tzzz.hr/novo/slikenovo/jelacic.jpg
Simpa lik, strpljiv i zanimljiv :)
predobar je! ali bas u pravom smislu te rijeci! dobar je.
uvijek spreman na pomoc i dogovor!
mislim da je on jedan od profesora koji se definitivno pamte!
m(_ _)m
Lawyah123
18-02-2008, 00:05
pravi kralj. točno se vidi kako je čovjek svestran, u toku. realan je, ne fantazira i drži se dogovora sa studentima.
vječiti-student
17-05-2008, 23:48
predobar je! ali bas u pravom smislu te rijeci! dobar je.
uvijek spreman na pomoc i dogovor!
mislim da je on jedan od profesora koji se definitivno pamte!
m(_ _)m
apsolutno se slažen
jednom riječju - dobričina
Ocjena: 5
Kad bi barem bilo više tako kvalitetnih profesora na ovom faxu poput prof. Jelušića, manje bi se prodavali antidepresivi.
Svaka čast profesoru Jelušiću. I respect! 8)
pravo_i_pravda
19-02-2009, 17:20
Od mene čista jedinica! Prijavila sam diplomski kod profesora Sokola.Međutim,buduci da profesora Sokola nema do daljnjeg i da se svi moramo prebaciti ili kod Jelušića ili kod Smerdela,isla sam prvo na konzultacije kod Jelusica da ga zamolim da me uzme kod sebe,na što se on poceo doslovno,ali doslovno derati na kolegicu i mene! " Što ja imam s tim što Sokola nema??!! " Sto on ima s tim? Mozda to sto stoji obavijest na fakultetu da se svi koji smo uzeli diplomski kod Sokola javimo ili njemu ili Smerdelu. Mozda to ima! Pravio se kao da nema pojma o čemu je riječ! Pa je poceo dalje grmiti: " Šta je vama?! Ja sam sudac Ustavnog suda,imam osmosatno radno vrijeme,radim dva posla istovremeno,30 ljudi ima kod mene diplomski i bla bla bla ... " . Sve ja to kuzim,ali mogao je jednostavno reci : " Zao mi je,ne mogu vise nikog primiti" i gotovo. I bez deranja! MI koji smo prijavili kod Sokola nismo krivi sto Sokola nema.
la ragazza
05-03-2009, 14:43
Apsolutno se slažem s ovim zadnjim komentarom jer sam to isto doživjela od njega i strašno sam razočarana njegovim neljudskim i bahatim ophođenjem sa studentima. Ma koga briga što je on ustavni sudac i ne razumijem zašto stalno to ima potrebu naglašavati!!!! Užas!!! :smt068
Blaugrana
05-09-2009, 01:38
Odličan (5)
Svaka mu čast!
ma jelušić je najbolji profesor na faxu, čista 5! realno, kako može netko tko je sudac ustavnog suda bit loša, krajnje neobjektivna osoba...nema boljeg, jedino ne kužim zašto svi, ovi odlikaši biraju kostadinov, kraj ovakve legende od profesora????
evo, dao sam mu 4 jer sam čuo da je znao imat sitne mušice na nekim rokovima. prema meni i više nego korektan, dapače. sve u svemu, pohvale :mhm: :thumbup:
Petica ko' kuća. Stvarno su sve tvrdnje o njemu istinite. Ne sitiničari, ne cijedi ljude do predinfarktnog stanja, realan, ma ako ne najbolje onda definitivno među apsolutno najboljim iskustvima na usmenom :thumbup:
Trancespheare
16-04-2010, 20:02
Bio, odgovarao, jako korektan čovjek, malo ironičan i tu i tamo koju foru nabaci...dao mi 3...ugl. jako dobro iskustvo na ovom usmenom! 5-ica čista od mene :)
Law Guru
22-01-2011, 19:32
Definitivno čista petica :thumbup:!
Kako mu se ocjene kreću? Ima li kod njega neka viša ocjena kao mogućnost za dobiti?
smart girl
03-09-2011, 13:14
Kako mu se ocjene kreću? Ima li kod njega neka viša ocjena kao mogućnost za dobiti?
Ja znam 2 cure koje su dobile 5 kod njega.
Dojmovi od danas s ispita kod docenta Jelušića. Čovjek je jednostavno predobar! Kasnio je i fino nam se ispričao zbog toga, lijepo nas pozdravio, a ne prošao kraj nas ko pokraj turskog groblja.
Nakon toga je pročitao ocjene i odmah krenuo s usmenim. Ocjene su bile iznimno visoke kad se gledaju ostale ocjene na roku, kod drugih su se većinom kretale između 1 i 2, eventualno 3, a kod njega većina 3 i 4. Unutra ulaze po dvoje ili troje, ovisno o tome kako odluči kad izađe i prozove sve lijepo imenom i prezimenom. Unutra traži indekse, ali ih ne pregledava i ne prečitava. Pitanja daje iz glave, uopće ništa komplicirano ni neki trikovi. Uz to ubacuje tu i tamo koje podpitanje, pogotovo ako vidi da niste sigurni što dalje reći, pita nekad neko pitanje iz opće kulture (npr.danas što se događalo s odlukom Ustavnog suda o izmjeni ustava iz 2010. o nacionalnim manjinama)
Ugodan ispitivač, ne maltretira, smiruje i načinom govora, tako da nema one užasne atmosfere napetosti i panike u zraku kabineta.
Sve u svemu predobar ispitivač, od mene čista 5ica i ni najmanje mi nije žao da sam njega birala.
(p.s.hvala kolegama koji su mi ga preporučili za odabir :) )
hanibani
04-02-2012, 19:09
petica ko kuća :D ..ne gnjavi previše,postavi 2-3 pitanja i gotovi ste za par minuta :D
ako imate mogućnost biranja,birajte njega..stvarno je jako dobar i još će vam pomoći ako se ne možete sjetiti :)
nuklearna
06-02-2012, 11:26
docentu čista petica! ne mogu mu zamjeriti apsolutno ništa osim možda malo dosadnjikavih predavanja, ali preživi se.
normalan i pristupačan čovjek, odgovara na mailove, izlazi u susret koliko god može, nimalo prepotentan.
kolokvije ocjenjuje na temelju općeg dojma tako da je moguće dobro kolokvirati bez da se knjiga pogleda ukoliko ste spretni s riječima i imate dovoljno općeg znanja, znam iz iskustva. ako niste dali uvjet ocjenu vam čuva do daljnjeg, za razliku od ostalih na katedri od kojih pojedini čuvaju samo do travnja. polaganje kolokvija nije uvjet za ispunjenje seminarske obveze, što me jako začudilo. ocjenu iz seminara dobivate isključivo na temelju rada, koji je obvezan. iako bila je jedna cura kojoj se nije dalo pisati, i on je bez problema pristao ocijeniti je na temelju ukupne ocjene iz kolokvija.
što se tiče gornjih loših kritika, mislim da on tu stvarno ništa nije kriv već katedra ne surađuje previše s njim i ne obavještava ga na vrijeme. znam da je jednom bilo nešto na sudu i seminar nam je bio otkazan, bila je obavijest na stranici katedre, a njemu nitko ništa nije rekao pa je čovjek došao na seminarsko predavanje, a nas nije bilo. tajnica ga je tek naknadno obavijestila -.-
uglavnom, moje iskustvo s njim je i više nego odlično, samo neka tako nastavi! :)