PDA

View Full Version : Prof. dr. sc. Branko Smerdel (prosjek 3,41)

Pravokutnići
12-12-2006, 13:11
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

Tkach
20-12-2006, 20:13
JoĹĄ niĹĄta o bivĹĄem dekanu?.

Moj voditelj seminara. Zasad bi mu dao 4, s tendencijom rasta. Definitivno nam je izaťao u susret na prvom kolokviju sa "Şutim kartonima". OpÌenito ostavlja dojam èovjeka s kojim se moŞe dogovoriti. Predavanja i seminari su mu tipièna solidna stara ťkola.

fidy
11-02-2007, 01:52
kao sto rekoh, vise volim mlade profesore, ali smerdel je totalno ok.

ne svida mi se bas sto je dosta neorganiziran i nisam jos skuzila kriterij ocjenjivanja, ali doci ce i to valjda s vremenom.... :-D

dankinja
02-05-2007, 16:47
Skroz ok, smiren, staloŞen, pravi gospodin! :D I zato èista petica!

valkyra
03-05-2007, 14:24
Skroz ok, smiren, staloĹžen, pravi gospodin! :D

I sviða mu se Pravokutnik ťto je veliki plus. :D

sijft
27-05-2007, 19:41
Ispit kod prof. Smerdela bio mi je jadan od najugodnijih ispita do sada. Èovjek je pristupaèan i ok! Joť mi je poŞelio sreÌu na drugim ispitima! Zaista korektan i dobar profesor! :p

hawkeye
28-06-2007, 17:16
Odlièan profesor, barem po mojem iskustvu sa ispita - ne traŞi samo blebetanje nauèenih èinjenica veÌ Şeli vidjeti da li ste shvatili nauèeno... Takoðer ostavlja dojam vrlo ugodnog èovjeka - petica od mene.

bestijica
27-09-2007, 00:11
Ovo mi je predstavljao najteĹži ispit do sada,razlog prenezbiljno ga svatila, ponudio ocjenu ja uzela.Zagarntira ocjenu pa pita za vise,iako mislim da mu dosta ovisi o raspolozenju.Ali ovi rokovi u 9 koji su najvazniji svima je olaksao..drĹžao se svoje poznate"ja vas ne zelim diskvalificirati" :!:

Joker
10-10-2007, 18:03
Kod njega sam bila na seminaru...male zamjerke sto ga cesto nije bilo...ali inace vrlo zanimljiv predavac...

Condor
11-10-2007, 18:00
Iznenaðuje me njegova smirenost,staloŞenost,takoðer odlièan predavaè......

Filip
31-10-2007, 13:55
Jako dobar predavaè, ali moŞda malo previťe detaljno i sporo obraðuje gradivo. Uvijek daje neke zanimljive primjere iz Şivota. :-D

Cro
05-02-2008, 04:42
Korektan, u startu postavi uvjete i sve se zna.
Solidan predavač!
5

Lewis Hamilton
21-10-2008, 20:00
Ljudi, može molim neka informacija o seminaru kod dotičnog profesora?? Po mogućnosti pozitivna...

Filip
22-10-2008, 10:55
Ljudi, može molim neka informacija o seminaru kod dotičnog profesora?? Po mogućnosti pozitivna...

Dosadno i beskorisno. Ali su zato svi dobili 5 iz seminarske radnje. :lol:

ars boni
11-02-2009, 14:37
dosta neugodan čovjek :? :?

Browneyes
21-04-2009, 00:14
Mogu samo reći svoj dojam na usmenom, ali na ovako dobrog ispitivača nisam do sad naišla. Prvi usmeni na kojem se nisam osjećala kao na električnom stolcu. Jako mi se svidjelo što dojam prijašnjeg studenta ne prenosi na sljedećeg, iliti ako ga nadrkaš neće zato sljedeći nahebat. Pita kratko, jedno do dva pitanja, orijentira se na test, ako si neš fulao, to malo provjeri. Uglavnom potvrđuje ocijenu ili pita za više. Pomoći će ti da dođeš do onoga što želi čuti, ali ako jako zezneš ruši bez milosti (pogotovo one koji su dobili -2 na pismenom). Za višu ocijenu želi čuti detalje. "Rado dijeli petice iako ih ne poklanja kao dvojke." :-D
Jako pozitivno iskustvo uglavnom. Od mene čista petica.

bubašpara
18-10-2009, 23:15
uf, ja bi mu dala 0 da ikako mogu!! nakon onog poremećenog Metelka na 1. god, definitivno najgori usmeni!! i najgori ispitivač!!
bilo nas je 17 na usmenom, dvoje ih je prošlo- jedan dobio 2, drugi 5!
uglavnom ja sam prva odgovarala i bila sam sama unutra, postavlja mi je neka banalna pitanja tipa izvori ustavnog prava, 4 temeljne značajke parlamentarizma... ali mi je stalno ubaciva neka suluda podpitanja koja nisu imala veze s glavnim pitanjem... i doslovno mi nije da da pričam.. ja bi počela, a on bi mi uskaka usred rečenice iako sam znala odgovor.. a onda bi mi reka "pa dajte počnite već jednom sami odgovarati, pa neću ja odgovarati umjesto Vas na vaša pitanja!!!" na kraju me rušio jer sam učila po "staroj" knjizi, a ne novoj (koja je inače bila doslovno prepisana stara) koja je izišla iz tiskare par dana prije ispita!!! daj molim te!!
neću nikad zaboravit taj prizor : otvara ladicu u stolu, vadi knjigu i maše mi njome pred nosom "jeste li znali da je upravo izišla nova knjiga!??"
sve u svemu- jako neugodno iskustvo!!!:angry:
ispit nakon kojeg sam poželila bacit se pod prvi tramvaj koji mi naleti...

juicy_7
22-02-2010, 23:39
profesor me iznenadio koliko je danas bio korektan i fer.. kaze ti ovo ti je sad sigurna ocjena, sad idemo za više.. ma super, petica od mene

ribapsihopat
03-02-2011, 14:06
kod profesora smerdela imali smo dobar seminar, dovodio nam je zanimljive goste. pri ocjenjivanju korektan, u većini slučajeva ocjenu iz predmeta odredila je ocjene sa seminara, tko je htio imao je priliku odgovarati za više.

zgmetropola
21-02-2011, 13:36
Korektan i opušten usmeni ispit, ne davi previše, čak ima i zabavnih dosjetki :D
Na pismenom možda traži previše detalja. Sve u svemu, na ovom je roku profesor bio super. :thumbup:

(4)

leptirić
03-10-2011, 21:52
Profesor ne čini razliku između sebe - koji se vjerojatno bavi pravom preko 20godina i studenata kojima je ustavno pravo tek na drugoj godini studija. I usprkos tendenciji da je na usmenom ugodan ispitivač, na pismenom je puno teže proći, čak i zbog načina izražavanja. Dakle, posebno obratite pažnju i na to!

Pinhas
04-10-2011, 23:04
Erudit i gospodin!

5