View Full Version : Prof. dr. sc. Mladen Vedriš (prosjek 4,11)
Pravokutnići
16-12-2006, 00:24
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni!
jel se ovako glasa? Prof. Vedriš-ocjena 1
fat drummer
16-12-2006, 10:15
jel se ovako glasa? Prof. VedriĹĄ-ocjena 1
ne stisneĹĄ gore u kraj ocjene koju ĹželiĹĄ i stisneĹĄ submit/poĹĄalji
jel se ovako glasa? Prof. VedriĹĄ-ocjena 1
A zaĹĄto bi mu dala jedinicu ako smijem pitati?
malo me to iznenaðuje buduÌi se radi o jednom od omiljenijih profesora.
Zato kaj je proÅ¡le godine profa samo govorio o aktualnim stvarima koje se deÅ¡avaju+konkurentnost, pa opet konkurentnost. I nije mi bio uopće zanimljiv. Pitala sam neke kaj su pali godinu, pa vele da ga ove godine nit nema na predavanjima, ni seminar ne drži. Pa ga ne mogu ljudi ni ocjenit poÅ¡teno.
Profesor VedriĹĄ je najugodniji sugovornik kojeg sam imala prilike sresti na ispitu do sad.
na ispitu uspije izgraditi opuťtenu atmosferu jer ne postavlja klasièna pitanja nego kroz razgovor sa studentom stekne uvid u njegovo znanje.
osim toga, jako je rijetko sresti nasmijeťenog profesora na ispitu, pa i tu dobiva èistu peticu!
isto jedan ok i korektan profesor,
vrlo ugodan...
nadam se da ce takav biti i na ispitu :-D
Izuzetno korektan i normalan profesor. Katedra se preporodila njegovim dolaskom
Stvarno jedan od iznimnih predavaca, profesora i strucnjaka!! Cast ga je imati na fakultetu. Sve najbolje!
jedan od rijetkih primjera covjeka koji zanimanje profesora dopunjuje ljudskoscu.
pristojan, nasmijan, simpatican i susretljiv. ispituje vrlo mirno u formi razgovora, bez napetosti. dapace, toliko je uzivljen u ono sto student govori da nerijetko povede raspravu ili usred ispita odrzi malo predavanje, jer mu je bitnije da neke stvari za sva vremena zapamtimo nego da ih jednom reproduciramo. cista petica.
profesor je odlican. korektan. kako je netko vec rekao gospodin covjek. nije mu zivotna zadaca davit studente za razliku od drugih.. :smt023 da nam je vise takvih na faksu..
morenita
28-05-2007, 11:10
nisam bila kod njega na seminaru.......
nisam mu isla na predavanja.......
nisam kod njega bila na ispitu......
ali bila san mu na konzultacijama i naprosto me odusevio!
pametan,drag,spreman pomoci i vrlo korektan!
vidi se da ne nedavno dosao na fakultet!
nije jos iskvaren!
:lol:
bestijica
08-06-2007, 20:07
Kad je èovjek uspjeťan onda je i zadovoljan. To se na njemu i vidi.Odlièan seminar,odlièan ispit...meni zasada najbolji i najugodniji ispitivaè i najkorisniji i najdraŞi ispit!!
spreman pomoĂŚi i izaĂŚi u suret...
svidjela mi se opuĹĄtena atmosfera na ispitu...
ugodan, korektan, opuťten i pristupaèan... ispit je isto takav, nema naprezanja, podvala, zamki i ostalih trikova. sve u svemu samo rijeèi hvale.. :-D
Hell's Angel
29-06-2007, 20:19
izuzetno dobar predavaè, zanimljiv, karizmatièan, intelignetan, duhovit.
ĹĄto je joĹĄ bolje, sve te osobine ostaju prisutne i na usmenom.
opuĹĄteno ispitivanje, nekonvencionalna literatura, napokon neĹĄto aktualno i svakodnevno.
svaka èast profesoru Vedriťu!
Ono Å¡to me je osobito fasciniralo kod njega, da kada neÅ¡to znaÅ¡ pohvalit će (a svi volimo komplimente), a kada ne rečeÅ¡ dobro ili potpuno krivo preusmjerit će temu ili korigirat greÅ¡ku na način da se ne osijećaÅ¡ uvrijeđeno. Te male psiholoÅ¡ke metodice puno znače.
Ne znam kakav je na predavanjima ali usmeni je za pohvalu. Nema potrebe da nabrajam ponovo epitete koje su drugi vec ispisali.
Svaka pohvala, jednostavno je najbolji od svih dosad (1.+2. godina)
princeza-ispod-neona
28-09-2007, 20:46
Prof. VedriĹĄ je upravo jedno osvjeĹženje na drugoj godini
(meni osobno) i opÌenito osvjeŞenje na katedri EKONOMSKE POLITIKE uz nadobudnog asistenta RanèiÌa i katastrofalne demonstratore koji ne shvaÌaju da ne uèe svi EKONOMSKU POLITIKU i ostatak predmeta ekonomskog smjera sa oduťevljenjem. :-D
Izvrstan predavaè, uvaŞava miťljenja studenata, straťno korektan na usmenim ispitima ;)
Premda meni je predmet po tematici bio katastrofalan moram priznati da sam osjetila veliko oduĹĄevljenje kada sam se naĹĄla na njegovom popisu za usmene ispite.
Keep up the good work! 8)
neozbiljno dijete
29-09-2007, 11:33
uz nadobudnog asistenta RanèiÌa i katastrofalne demonstratore koji ne shvaÌaju da ne uèe svi EKONOMSKU POLITIKU i ostatak predmeta ekonomskog smjera sa oduťevljenjem. :-D
asistent RanèiÌ je sve samo ne nadobudan.. :lol: 8)
a demosi pokuĹĄavaju svima pruĹžiti svu moguĂŚu pomoĂŚ pri polaganju ispita.nema to veze sa (ne)zanimljivoĹĄĂŚu predmeta,jednostavno taj ispit moraĹĄ poloĹžit i bez demosa bi sigurno bilo teĹže..
edit-petica za doc.VedriĹĄa..
princeza-ispod-neona
01-10-2007, 23:39
[quote="princeza-ispod-neona":15o004dd]
uz nadobudnog asistenta RanèiÌa i katastrofalne demonstratore koji ne shvaÌaju da ne uèe svi EKONOMSKU POLITIKU i ostatak predmeta ekonomskog smjera sa oduťevljenjem. :-D
asistent RanèiÌ je sve samo ne nadobudan.. :lol: 8)
a demosi pokuĹĄavaju svima pruĹžiti svu moguĂŚu pomoĂŚ pri polaganju ispita.nema to veze sa (ne)zanimljivoĹĄĂŚu predmeta,jednostavno taj ispit moraĹĄ poloĹžit i bez demosa bi sigurno bilo teĹže..
edit-petica za doc.VedriĹĄa..[/quote:15o004dd]
U zagradi stoji MENI OSOBNO :p :D , a pogotovo jer sam bila seminarist kod asistenta RanèiÌa
neozbiljno dijete
02-10-2007, 22:45
U zagradi stoji MENI OSOBNO :p :D , a pogotovo jer sam bila seminarist kod asistenta RanèiÌa
pa i ja sam bila na sem kod RanèiÌa...pa bať zato i ne kuŞim po èemu misliť da je nadobudan..uvijek je izgledao ko da mu je sve ravno i da mu se niť ne da..i puťto nas je ranije i nije imao neke inspirirajuÌe govore...
no dosta off..ipak je ovo topic za VedriĹĄa..koji je, slaĹžemo se, super..
ukratko,profesoru cista petica! najbolji seminar do sad, definitivno najbolji i najugodniji ispit.
Consigliere
05-02-2008, 21:19
Ma čovjek je čista petica, +5 što se tiče ispitivanja!
Vedriša za gradonačelnika (II. krug) :) !
P.S. Potrudite se dobro napisati pismeni i nema problema kod usmenog!
Ugodan ispit,korektan je i darežljiv.Ne pita puno,samo 2-3 pitanja i ruši samo ak ništa ne znaš.Evo petica od mene.
one_perfect_girl
08-06-2008, 16:15
super, super, super!!!!!!!!
odlična predavanja, ove godine se stvarno potrudio dovesti hrpu ljudi kao goste, usmene blic-ankete na predavanjima su jednostavno fenomenalne...na konzultacijama srdačan i dobro raspoložen, nikada ne dobiješ dojam da mu ideš na živce sa svojim pitanjima... :-D
tako mi je žao što neću na predroku sad kod njega na usmeni... :smt010 čisto da ga imam ocjeniti i sa te strane...
al ovako, profesore, 5!!!! bravo bravo bravo!!!!
Ovako-sad sam se vratila s usmenog kod profesora. Osim tamo, vidjela sam ga na dva kolokvija jer na predavanja nisam isla, pa ne znam kako predaje. Na mene je ostavio SUPER dojam.
NIKAD nisam bila na ispitu na kojem je vladala ugodnija atmosfera(da, bila sam kod Simonovica :D ).
Profesor je razuman, objektivan, ne ide u detalje, malo znanja, malo zdravorazumske logike i to je to!
Svaka pohvala i naravno VELIKA PETICA!!!
odlična predavanja, odlična atmosfera na ispitu... 5
Čovjek je živa legenda i veliki stručnjak. Kad bi barem bilo više takvih na našem faksu. Pohvale pogotovo na opuštenoj atmosferi na ispitu.
John Frusciante
27-09-2008, 21:28
Najbolji profesor s kojim sam se dosad imao prilike susresti, pristupačan, ljubazan, pun razumijevanja, veliki stručnjak, i sve najbolje. Profesore svaka čast, ostali bi trebali slijediti Vaš primjer, pozdrav!
Može malo sugestija o usmenom osim da je ugodan... konkretnije?
bubašpara
18-10-2009, 22:59
od mene čista 5!! stvarno jako korektan profesor, ma i više od toga... usmeni kod njega..jedan od boljih.. pita te 2-3 pitanja, sve lagano, nema povisivanja tona... nema nekih neugodnih komentara ko npr kod prof.Seršić ili Krapca...
sve u svemu odličan profesor, da su svi ko on bio bi gušt studirat na ovom faxu!!
Odlično! Ako te gradivo imalo zanima, ako imaš imalo soli u glavi i logike ovaj ispit može postati prava uživancija! Mene je očarao! Šteta što na petoj ne postoji neki njihov smjer jer je jako zanimljiv i koristan!
Pismeni je temelj, ovisno o ocjeni možete dobit +/- 1 ocjenu više, dvije su stvarno iznimke! Tako da za pismeni dobro naučite, a usmeni je onda više razgovor o uzrocima i posljedicama različitih pojava u gospodarstvu, pa povezivanje nekom doktrinom ili nečime iz Samuelsona kao npr. funkcijama države, ulogama države, 4 kotača ili slično. Do usmenog samo izvježbati dojam koji ostavljate kad odgovarate, djelujte samouvjereno i sve 5!
Vrlo dobar zbog vezanosti za pismeni! Sve ostalo fantastično! Bravo, Bravo! :smartass:
bubašpara
19-10-2009, 20:10
i ja sam taj ispit naučila baš s lakoćom.. pročitaš gradivo od početka do kraja i skužiš kako se sve vrti u krug, samo se nadovezuje jedno na drugo..
imaš izborni kod vedriša-međunarodni ekonomski odnosi.. pa ako ništa drugo možeš bar to upisati..
Ono što je super,važno mu je da razumiješ gradivo.
Na ispitu nam je čak pojašnjavao gradivo,nadovezujući se na nas a ne na naše neznanje.Odličan,najugodniji ispit.:thumbup:
michael clayton
28-10-2009, 17:48
Blag, strpljiv ispitivač, ne uzima za zlo loše formirane (polovične) odgovore, dapače, ako se to desi, čak objasni pravilno.Nije prezahtjevan.
Odličan!
Cheeky_Lying_Git
11-11-2009, 18:47
Živa kultura od čovjeka. Oslovljava vas imenom i usmeni je poput razgovora na nekoj kavi. Ukoliko pogriješite profesor vas ni ne pogleda čudno, nego vam lijepo objasni i očito mu je važnije da skužiš gradivo nego da ga nabubaš.
Seminar uvijek povezuje sa trenutačnim stanjem u zemlji i svijetu, kao i predavanje, tako da je 90% vremena poprilično zanimljiv (neke teme jednostavno ne mogu biti zanimljive, ali te su bar izuzetno rijetke).
Stalo mu je do studenata (svaka mu čast na tome što me nagovarao da ipak odem na ispit iako sam imao položene kolokvije, ali sa lošom ocjenom). I dosta je šaljiv.
Inače na usmenom pita gotovo uvijek samo doktrine i članke.
Sve u svemu, odličan profesor!
odličan u svim aspektima, svaka čast :)
don_corleone
21-06-2010, 23:40
5+ jedno od najugodnijih usmenih...zapravo više bih rekao jedan od ugodnijih razgovora o gradivu ::E: profesor je smiren, pomaže ma nemam zamjerke
Dragutin
15-02-2011, 00:59
Fenomenalan profesor, 5+
lawww003
19-02-2011, 17:41
Legenda, spasili me on i Rančić na komisiji :) 5+
the blizzard
06-09-2011, 11:44
Profesor je zaista fenomenalan. Počevši sa predavanjima koja odrađuje kvalitetno (možda malo prebrzo) pa sve do ispita koji je vrlo ugodan,bez nekog prevelikog stresa. Kao što je gore netko napisao,nadovezuje se na gradivo,a ne na neznanje. Pristup studentima je takav da bi se neki drugi trebali zamisliti malo (pritom mislim na one koji imaju stav "Kretenu,retardirani,odi doma nekome smetat,a ne meni tu odgovarat" ili koji tijekom odgovaranje gledaju u studenta u smislu "Yes,retard!")
ma 5
ribapsihopat
07-09-2011, 00:30
nisam išla na predavanja, ali na usmenom je bio odličan. traži razumijevanje i povezivanje dijelova gradiva, a ne bubetanje definicija. svidjelo mi se što cijeni informiranost o trenutašnjoj gospodarskoj situaciji, ali ne inzistira na njoj i ne uzima za zlo ako nešto takvo ne znaš nego sam to mirno objasni. staložen je i nema napetosti na tom ispitu! :mhm:
samogledam
08-09-2011, 22:14
Evo me na kraju treće godine faxa, i mogu reći da profesora Vedriša još uvijek nije nitko nadmašio po kvaliteti predavanja, ugodnosti, provođenju bolonje, ispitivanju, itd.
Ukratko, nakon njega svi će vam izgledati kao da su pali sa Marsa i da govore na babilonskom.
her_alone
08-09-2011, 22:28
Evo me na kraju treće godine faxa, i mogu reći da profesora Vedriša još uvijek nije nitko nadmašio po kvaliteti predavanja, ugodnosti, provođenju bolonje, ispitivanju, itd.
Ukratko, nakon njega svi će vam izgledati kao da su pali sa Marsa i da govore na babilonskom.
slazem se!
_k_i_k_a__
21-09-2011, 22:17
Jako ugodan, ima dobra predavanja, odlicno je informiran o gospodarskoj situaciji. Uvijek pita par istih pitanja i ako ih udje 3 slijedeci 3 ce vjerojatno dobiti ista pitanja kao i onih 3 prije i tak u krug. Jako je blag (odbih ocijenu pa sam kasnije odgovarala kod Ruzice pa zato usporedjujem odgovaranja) u smislu da je cura koja je 3 x izasla na ispit (pitanje je bilo neoliberalizam i strukturalizam) govorila obratno i on ju je ispravio i ona je nastavila pogresno govoriti i na kraju je dobila 4 istu ocijenu koju je dobila iz pismenog. Uglavnom se potvrdi ocijene iz pismenog jer bila je jos jedna cura koja je dobila 2 iz pismenog i zaista lose je odgovarala i malo je progovorila, ali joj je dao 2. Definitivno nije zahtjevan.
mučko đubre
05-10-2011, 16:52
odlican ispitivač, pita ono sto je slabije napisano u ispitu, ( barem u mojoj grupi je) ali ne uzima za zlo ako se opet tu ne briljira. najcesce ostavi ocjenu pismenog,ili ju je moguce podici za jednu ocjenu. smiren, nasmijan ,simpatican -5 od mene, minus ide zbog telefoniranja za vrijeme ispitivanja. ;)
demarkis
06-10-2011, 12:00
Jako ugodan ispitivač i jako ugodan usmeni. Nisam dobio dojam da se uopće drži onoga što je loše napisano na pismenom nego postavi pitanje iz doktrina, članaka i/ili samuelsona (DA, naučite iz Samuelsona ona pitanja koja on vrti jer je mene pitao Samuelsona,a iz članaka NIŠTA :( ) U pravilu ćete dobiti ocjenu koju i na pismenom, za više se mora briljantno odgovoriti na postavljena pitanja i biti jako SAMOUVJEREN (što je memni rekao!! :grr:)
dajem mu 4, a ne 5 isključivo jer mi nije dao priliku za odgovaranje za višu ocjenu jer po njemu nisam bio dovoljno SIGURAN!!