PDA

View Full Version : Preporuke

rina
21-03-2007, 16:34
Cuh da neki poslodavci traze preporuke profesora pa me zanima koliko su ih nasi dragi profesori spremni dati?!
Pretpostavimo da nismo svi izvrsni studenti i to jel :D dakle i za one s nesto nizim prosjekom ocjena ;-)
fala

Hell's Angel
21-03-2007, 18:37
omg!!!
pa di oni Ĺžive??
nije valjda da misle da mi kao imamo neki odnos s profesorima, da nas oni znaju?! omg!!

ultraviolet
21-03-2007, 20:29
buahahahahaha, znam ja ko bi mi rado dal preporuku
samo bih ga zamolila da izostavi onaj dio gdje sam polupismena :-D

Romana
21-03-2007, 21:01
Pa cuj, na ispitu iz mpp-a je Babic kolegici kojoj je bio zadnji ispit ponudio da joj napise preporuku ak treba.
Kvaka je sto je to bilo nakon sto je kolegica briljirala (al fakat briljirala) na ispitu i dobila 5, tak da ne znam bas da bi se preporuke davale sam tak, bez nekog temelja tipa dobra ocjena il angaziranost na seminaru il slicno.

carrie
05-04-2007, 11:55
Iz mog iskustva mogu reĂŚi da je potrebno da student ima dobar prosjek ocjena ili barem da je bio na seminaru kod tog profesora i ima dobru ocjenu iz seminara i dobru ocjenu iz ispita (4 ili 5). Mene su svi profesori pitali koju sam ocjenu dobila iz tog predmeta.

30-10-2007, 10:49
E ljudi....meni treba preporuka za postdiplomski-stipendiju..... :roll: .recite, koji profesor ne gnjavi s takvim stvarima i samo nabaci svoj potpis :-D .svima je valjda jasno da je to i tako puka formalnost......sjeÌam se da sam joť kad sam studirala jelte :-D odgovarala engleski i da je neki deèko traŞio preporuku od Şene iz engleskog i da se sam potpisala nije niťta ni èitala.......help ljudi!!!kod kog da idem??? :?: :oops:

James
11-11-2007, 02:26
Pa, osim kod te Şene iz engleskog :-D probaj pitati neke profesore koji te znaju bar iz viðenja ili kod kojih si bila seminarist, zatim kod kojih si dobila bolje ocjene ili si zadovoljna znanjem.
Ako se radi o postdipl na pravu, moĹžeĹĄ pitati i profesore koji drĹže kolegije na tome.
Neprilièno mi je ovako sada navoditi imena, uostalom neèij doŞivljaj dobrog ili loťeg profesora èesto varira, a srdaènu preporuku ti mogu napisati i najozloglaťeniji profesori.

suni
27-06-2011, 13:11
dizem temu iz naftalina. ne zanima me preporuka za posao vec opcenito da li postoji mogucnost da profesor napravi preporuku u elektroničkom obliku? ima li negdje nekakav obrazac ili? bilo kakav savjet je dobrodosao:)

tapir_u_magli
11-07-2011, 22:47
dizem temu iz naftalina. ne zanima me preporuka za posao vec opcenito da li postoji mogucnost da profesor napravi preporuku u elektroničkom obliku? ima li negdje nekakav obrazac ili? bilo kakav savjet je dobrodosao:)

ja sam siguran da ima i onih koji bi je ti napisali na faceu, no takvih je malo.

uvijek ti preostaje da papirnatu preporuku poskeniras i spremiš kao pdf.

mislim da i u fotokopiraonama to rade, for a small fee of course.

suni
12-07-2011, 11:04
ja sam siguran da ima i onih koji bi je ti napisali na faceu, no takvih je malo.

uvijek ti preostaje da papirnatu preporuku poskeniras i spremiš kao pdf.

mislim da i u fotokopiraonama to rade, for a small fee of course.

hvala ti! uopce se tog nisam sjetila. sad me sram:)