View Full Version : MOTOVUN film festival
krvava meri
01-04-2007, 00:11
jel neko od kolega pravnika kad bio u motovunu za vrijeme festivala?
il zna nekog ko je bio?
kakva su iskustva?
i kakav je to kamp tamo? ja sam èula da to zapravo i nije kamp, neg neťt sam onak.
uglavnom, mi smo smislili ove godine iÌ, pa me zanima jel ma ko ťta za preporuèit?
Robierre de Cochon
01-04-2007, 01:05
bio skoro svake godine.
volim motovun. super je za vrijeme festivala.
ali kamp mene podsjeĂŚa na konc-logor i nema ĹĄanse da bi tamo spavao.
Just a little bit
01-04-2007, 02:00
bezveze
nemoj ic :smt109
krvava meri
01-04-2007, 16:06
ali kamp mene podsjeĂŚa na konc-logor i nema ĹĄanse da bi tamo spavao.
a ĹĄta ne valja s kampom?
ni ne idem tam da uĹživam u blagodatima civilizacije.
mislim za boraviťnu pristojbu od 5 kn dnevno nisam ni oèekivala nekakav luksuz od kampa, al ono, jel se moŞe preŞivjet tih par dana?
Robierre de Cochon
01-04-2007, 16:11
a ĹĄta ne valja s kampom?
ni ne idem tam da uĹživam u blagodatima civilizacije.
mislim za boraviťnu pristojbu od 5 kn dnevno nisam ni oèekivala nekakav luksuz od kampa, al ono, jel se moŞe preŞivjet tih par dana?
a ono...to ti je u biti parkiraliťte ispod Motovuna s improviziranim wc-ima, par tuťeva. kad zapeèe tamo sunce, ne pomaŞe puno ťator. redovi pred tuťem, higijena na nuli.
mislim da bi bolje bilo u nekoj ĹĄumici kampirati. ili idealno: uzet sobu u Motovunu. :-D
krvava meri
01-04-2007, 16:18
ma traŞila sam malo po netu, nema, sobe i svaki slièan naèin smjeťtaja je rezerviran valjda joť od pretproťlog festivala.
a ima puno ljudi u kampu?
i kakva je opÌenito atmosfera? o tome èuh sve najbolje...
Robierre de Cochon
01-04-2007, 16:27
hehe...ma atmosfera ti je super na festivalu. brdo mladih altronativaca...niko trijezan - svi pod utjecajem alkohola i nekoliko vrsta droga. ljudi leĹže po livadama, zidinama. po cijelom gradu imaĹĄ viĹĄ "floorova" s mjuzom, dj-evima, bendovima. filmovi su joĹĄ i najmanje vaĹžni. :-D makar ima stvarno super filmova, to je sve off-produkcija, ne daju ti tamo neku komercijalu.
ugostitelji dignu tih dana cijene, pa se pred par duĂŚana mjeĹĄovite robe stvaraju redovi.
ma neĂŚe ti biti loĹĄe - to je sigurno. :-D
konzerva
01-04-2007, 19:49
jagodda, javi seeee!!!! :-D
e e
to sam htel otic
jel vidim da se ekipa zabavlja jebeno
Nebi iĹĄo tolko zbog filmova, nego zbog atmosfere te
Tu i tam neĹĄ malo popio
i tak
Pa dobro... kaj se nitko ovoga ne sjeĂŚa?
Ne zato ĹĄto je moj, ali ipak...
http://www.pravokutnik.net/index.php?id=68
:-D
MinesweePer
02-04-2007, 02:14
hehe...ma atmosfera ti je super na festivalu. brdo mladih altronativaca...niko trijezan - svi pod utjecajem alkohola i nekoliko vrsta droga. ljudi leĹže po livadama, zidinama. po cijelom gradu imaĹĄ viĹĄ "floorova" s mjuzom, dj-evima, bendovima. filmovi su joĹĄ i najmanje vaĹžni. :-D makar ima stvarno super filmova, to je sve off-produkcija, ne daju ti tamo neku komercijalu.
ugostitelji dignu tih dana cijene, pa se pred par duĂŚana mjeĹĄovite robe stvaraju redovi.
to svakako :-D
bio sam samo jednom na FF-u i to lani, a zivim 15ak minuta autom od motovuna
sve ovo sto je robi napisao stoji.
samo za kampove ne mogu nista reĂŚ jer ne znam, al mislim da to nije idealna opcija, pogotovo ako kisa pada jer je onda blata do koljena, onda je sjebano i auto parkirat jer moze otklizat u mirnu :-D
krvava meri
02-04-2007, 02:15
Pa dobro... kaj se nitko ovoga ne sjeĂŚa?
Ne zato ĹĄto je moj, ali ipak...
http://www.pravokutnik.net/index.php?id=68
:-D
heh, mi mladi, neiskusni i neupuĂŚeni....
svaka nova informacija o motovunu me dodatno motivira :D
odluka je pala: idemo :smt026 :D :smt026 :D
oĂŚe ko s nama?
po moguĂŚnosti da ima adekvatno prijevozno sredstvo :D
MinesweePer
02-04-2007, 02:18
kad je uopèe ove godine tremin festivala? javite tko ide pa Ìu vam se i ja pridruŞit podno motovuna :-D
krvava meri
02-04-2007, 02:29
24. - 28. 7. 2007. :smt038
[quote="Robierre de Cochon":22z0gj5q]hehe...ma atmosfera ti je super na festivalu. brdo mladih altronativaca...niko trijezan - svi pod utjecajem alkohola i nekoliko vrsta droga. ljudi leĹže po livadama, zidinama. po cijelom gradu imaĹĄ viĹĄ "floorova" s mjuzom, dj-evima, bendovima. filmovi su joĹĄ i najmanje vaĹžni. :-D makar ima stvarno super filmova, to je sve off-produkcija, ne daju ti tamo neku komercijalu.
to svakako :-D
bio sam samo jednom na FF-u i to lani, a zivim 15ak minuta autom od motovuna
sve ovo sto je robi napisao stoji.
samo za kampove ne mogu nista reĂŚ jer ne znam, al mislim da to nije idealna opcija, pogotovo ako kisa pada jer je onda blata do koljena, onda je sjebano i auto parkirat jer moze otklizat u mirnu :-D[/quote:22z0gj5q]
ima 3 litre stolnog za 25 kn?
MinesweePer
02-04-2007, 02:39
ima 3 litre stolnog za 25 kn?
sumnjam da ce bit 3L za 25.
eto, mogli bi napravit mini pravokutnikov tulum na FF-u :-D
krvava meri
02-04-2007, 02:55
[quote="ArisâŹ":1f2a8fbc]ima 3 litre stolnog za 25 kn?
sumnjam da ce bit 3L za 25.
eto, mogli bi napravit mini pravokutnikov tulum na FF-u :-D[/quote:1f2a8fbc]
ja sam za :D
Mitzi Dupree
02-04-2007, 15:15
znaci otpada exit potpuno.... :? :cry: :smt022
dobro sto se tih tuseva i redova tice.... ima li tamo kakva rijeka, jezero il makar bara??? samo da znoj isperem sa sebe, sve ostalo mogu podnijet...
p.s. nemojte zamjerit mom nepoznavanju hrvatskog zemljopisa. :roll:
krvava meri
02-04-2007, 17:24
znaci otpada exit potpuno.... :? :cry: :smt022
dobro sto se tih tuseva i redova tice.... ima li tamo kakva rijeka, jezero il makar bara??? samo da znoj isperem sa sebe, sve ostalo mogu podnijet...
p.s. nemojte zamjerit mom nepoznavanju hrvatskog zemljopisa. :roll:
pa zar nije exit joĹĄ davno sluĹžben otpao?
imaĹĄ na sranici njihovoj
ma ne brini, znaĹĄ da ĂŚu te ja u sve uputit...
sinoĂŚ sam opet imala besanu noĂŚ, nisam igrala belu, al sam se raspitivala o ovom
ima zanimljivih miĹĄljenja
al idemo, jel da???
ha, ha?
krvava meri
02-04-2007, 17:28
i da, ima mirna koliko sam skuĹžila, al nisam upuĂŚena jel se moĹže kupat tamo
sad bi ona joĹĄ i na plaĹžu...onda nemoj ni iĂŚ u motovun, ostani doma pa aj na kupu :D
a kolko shvatih, tuťevi i sliène gluposti su sasvim dovoljni za osnovnu higijenu
sad nam joĹĄ samo treba prijevoz i pravac istra!!!
Mitzi Dupree
02-04-2007, 18:12
pa ak se mogu kupat u kupi, mirna nece bit problem!
a di mislis nac prijevoz???
mislim da ce i ovo otpast.... ko exit. :cry:
krvava meri
02-04-2007, 18:14
e neĂŚe. ja idem pa makar sama
neko ĂŚe mi se veĂŚ pridruĹžit
MinesweePer
03-04-2007, 02:53
pa ak se mogu kupat u kupi, mirna nece bit problem!
bit ĂŚe problem, naime skoro pa i nema vode u njoj :lol: :lol: :lol: :lol: a i u koritu je "rijeka" pa i nije bas najzgodnije za spustit se do vode.
i da, onda podno motovuna je mirna.
krvava meri
03-04-2007, 15:05
[quote="LiL dEviL":3he3rvx1]pa ak se mogu kupat u kupi, mirna nece bit problem!
bit ĂŚe problem, naime skoro pa i nema vode u njoj :lol: :lol: :lol: :lol: a i u koritu je "rijeka" pa i nije bas najzgodnije za spustit se do vode.
i da, onda podno motovuna je mirna.[/quote:3he3rvx1]
pa nekad je i u kupi voda do stopala
pa nama ne smeta :D
Robierre de Cochon
03-04-2007, 22:38
Rijeka Mirna ti teèe ispod motovunskog brda. Nisam probao. :-D
Betty Boop
03-04-2007, 22:49
frendica je tam iťla proťle godine i ima same rijeèi pohvale.
ja sam mislila iÌi tamo sa deèkom, ali me par stavri oko prevoza brine i tak.
ajmo svi skupa da se ne zgubim po putu :oops:
krvava meri
04-04-2007, 01:15
ajmo baĹĄ
mislim moŞda Ìe bit malo teŞe izvest da idemo svi zajedno, al zajednièka logistika ne bi bila na odmet
Mitzi Dupree
04-04-2007, 16:55
[quote="alter ego":3nlul8jl][quote="LiL dEviL":3nlul8jl]pa ak se mogu kupat u kupi, mirna nece bit problem!
i da, onda podno motovuna je mirna.[/quote:3nlul8jl]
pa nekad je i u kupi voda do stopala
pa nama ne smeta :D[/quote:3nlul8jl]
zapravo najveci vodostaj kupe, na podrucju di se moze kupat a da ne pocnes svijetlit, je do koljena..... :smt017
ja nikad tam nisam bil.
ne zato jer ne volim filmove nego zato jer nisam dosta kul ko i ljudi koji idu tam pa mislim da se ne bi dobro uklopil.bolje ne riskirat rekoh sebi...
MinesweePer
21-06-2007, 22:24
tko onda sigurno dolazi? mogli bi neku pijanku sredit na tom brdu :-D
ja Ìu doÌ 100% i to najvjerojatnije samo zadnji dan, samo da ne bude pljusak ko i lani. sjekire su padale lani a ne kapi. viťe od sat vremena smo se vozili do motovuna, a inaèe ima 15ak min voŞnje.
djevojcica sa sibicama
21-06-2007, 22:36
ja idem :-D
ak uspijem naĂŚi motovun
nije da baĹĄ najbolje vidim :D
leteca medvjedica
21-06-2007, 22:45
ja isto :-)
jedva èekam!!
MinesweePer
21-06-2007, 22:48
ja idem :-D
ak uspijem naĂŚi motovun
nije da baĹĄ najbolje vidim :D
kad sletiĹĄ a autom u mirnu onda znaĹĄ da si blizu :-D
* dzija *
21-06-2007, 22:52
ja idem 13. i 14. 7. sa svojim FKVK-om, prikazivat ce se naĹĄ film...!!!!!!! :smt026 :smt026 :smt040
djevojcica sa sibicama
21-06-2007, 22:52
tnx na inf :-D
a tebe ĂŚu zvat da me isfuraĹĄ do obale :D
MinesweePer
21-06-2007, 23:01
ja idem 13. i 14. 7. sa svojim FKVK-om, prikazivat ce se naĹĄ film...!!!!!!! :smt026 :smt026 :smt040
ĹĄta je to? fudbalski klub vinkovci? :-D
* dzija *
21-06-2007, 23:04
foto kino video klub zapreĹĄiĂŚ.... :smt006
MinesweePer
30-07-2007, 22:55
jel bijo itko? kako je bilo? je bilo trijeznih ? :lol:
ja nazalost nisam, bas se poklopio za vrijeme atp-a i zbog radnog vremena nisam bijo u moguĂŚnosti da idem :(
bio ja :-D
bilo je super. nismo isprobavali kamp (logorovanje i taborovanje mi baĹĄ nisu dragi) nego smo uzeli apartman gore u gradu, 50m od trga
bilo je predobro! gledao sam hrpu [brdo] filmova :lol:
ekipa predobra, svi veseli, dobro raspoloĹženi, pripiti, cuga jeftina, klope svugdje...organizacija za 5
preporuka: "pjevajte neťto ljubavno" i "dan nezavosnosti" (ako doðe u kina)
preporuka: "pjevajte nešto ljubavno"
ima veze s Hladnim pivom? :?
Ima - napravili soundtrack.
i èlanovi benda se pojavljuju u filmu u epizodnim ulogama, fora
djevojcica sa sibicama
31-07-2007, 22:09
bila i ja :-D
jednu noÌ sam se smrznula ko guzica, inaèe je bilo super
u kampu je bila ĹĄpica taman oko sedam ujutro kad se plesalo po onim drvenim stolovima i klupicama :-D
pridruŞujem se wilburovoj preporuci-pjevajte neťto ljubavno me iznenadio prije svega èinjenicom da glumci ekťli glume a ne glumataju (a i onaj glavni glumac je bať mljac :-D )
i ja bi dodala hallam foe-glumi meni superdragi jamie bell (klinac iz billy eliotta koji viťe uopÌe nije klinac, dapaèe 8) ) kojeg je moj frend zaustavio kad smo ga sreli na ulici i prièao s njim i frajer je stvarno odlièan :D
ne smijem zaboraviti i da je koncert leta3 bio dobar :D
zamjerka je jedino teti koja naplaĂŚuje vece-nije nam dala ni da napunimo boce s vodom :roll: