View Full Version : Doc. dr. sc. Tamara Perišin (prosjek 4,25)
Pravokutnići
08-06-2007, 09:53
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni!
super predavanja, sve se odmah shvati... :-)
Nakon prvog predavanja htio sam ju pitati kako to da se odlucila za pravo umjesto psihologije :) Nisam bio u njenoj grupi ali cinilo mi se da je prilicno iznutra smirena. Cool :)
jako dobrog glasa a joť boljeg stasa, zato sam joj dao èistu peticu
simpatièna, smirena, sve lijepo objasni.
èista petica :lol:
alfa_elita
02-04-2008, 19:02
moram priznati da sam na početku bila oduševljena njenim stilom predavanja i prezentiranja gradiva, i sad su super, ali danas konkretno je imala skroz čudno predavanje.... stalno je nešto jela (bombon ili sl) tako da ju nisam neke stvari do kraja skužila....
predavanja su inače full dobra... pohvale :smt006
konzerva
02-04-2008, 23:26
stalno je nešto jela (bombon ili sl) tako da ju nisam neke stvari do kraja skužila....
UVIJEK nešto jede, žvače, cucla, pijucka... :roll:
nobody0770
03-04-2008, 16:43
Ful ok žena...jest da malo brzo priča pa ne uspiješ sve pohvatat,al sve u svemu jedna solidna 4+ od mene...sam nek tak nastavi...
O-Ren Ishii
07-05-2008, 20:12
Zna li netko ispituje li ona? :? Čini mi se dobra opcija za usmeni pa...
Njena predavanja su mi definitivno ostala u sjećanju kao jedna od boljih.
Draga je, pristupačna, duhovita i vrlo smirena (što je na našem faksu rijetkost).
Čista petica! :)
O-Ren Ishii
15-06-2008, 16:45
Evo i s usmenog izvješće- jako ugodan ispitivač, jest da dugo ispituje, ali jako cijeni povezivanje, spremnost studenta da izrazi svoje mišljenje o temi, spremna na diskusiju, ne škrtari na ocjenama...Baš je ženska za 5! :smt006
Pravokutnići
14-10-2008, 13:18
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
zakon ispitivač. pita najviše hipotetske slučajeve, ali i ostatak gradiva isto voli propitati.
meni će zauvijek ostati u dobrom sjećanju. objektivna prilikom ocjenjivanja i veoma simpatična.
njezina predavanja toplo preporučam jer objašnjava veoma razumljivo i jasno.
čista petica!!!! znam profesorice, ne smijemo spomenuti da ste bili super.
bila je grozna. užas. totalno antipatična. sve je porušila!!! :mrgreen:
btw. prošla je čitavo gradivo, samo institucije ne.
Simpatična i pristupačna,ima najbolja predavanja od cijele katedre.
Čista petica
NAJsimpatičnija, NAJgenijalnija, i još tisuću NAJ... članica ijedne katedre na prve dvije godine. :soppy:
Jednostavno nemam riječi kojima bih mogao opisat oduševljenje njome od prvog predavanja na kojem se pojavila pa sve do zadnjeg. :soppy: :blush:
Ma ne 5 nego 50. :worship: ::S:
Ovu ženu treba klonirat :mrgreen:
Nisam bila na usmenom, al profesorica me se sjeca s predavanja prije vise od godinu dana i dan danas me redovito pozdravlja kad me vidi.
:soppy:
Mah mah i vama :lol: :kiss:
don_corleone
26-06-2010, 10:52
NAJsimpatičnija, NAJgenijalnija, i još tisuću NAJ... članica ijedne katedre na prve dvije godine. :soppy:
Jednostavno nemam riječi kojima bih mogao opisat oduševljenje njome od prvog predavanja na kojem se pojavila pa sve do zadnjeg. :soppy: :blush:
Ma ne 5 nego 50. :worship: ::S:
Ovu ženu treba klonirat :mrgreen:
samo ću quotati da ne moram ponovno pisati nešto slično ::E: