View Full Version : Gamer's world
Pages :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
onaj di u romi igra batistuta i daje barem 30 golova po sezoni. i cafu je tamo još itd.
Aha...nemam pojma...
Preporucio bi Elder Scrolls: Oblivion...zaista fenomalna igra...
kad smo kod obliviona, pogledaj ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=5yUiPXg3 ... h=Oblivion (http://www.youtube.com/watch?v=5yUiPXg35x4&search=Oblivion)
:smt003
Optimist
10-05-2006, 14:44
Ma ljudi igrajte World of Warcraft, to je igra. Igram to veĂŚ oko 5 mjeseci, i joĹĄ mi nije dosadila, a da ne spominjem da niĹĄ drugo od onda nisam ni pogledao, a kamoli kupio ili igrao.
Ma ljudi igrajte World of Warcraft, to je igra. Igram to veæ oko 5 mjeseci, i još mi nije dosadila, a da ne spominjem da niš drugo od onda nisam ni pogledao, a kamoli kupio ili igrao.
Ak igras na sluzbenom serveru treba love za svaki mjesec...to je banana :smt009
malimrav85
16-05-2006, 20:12
[quote="Mali Mrav 85":n7jhxc6u]Zadnji nastavak je dobar,ali je meni 2 najjaèa!
igro sam samo hitman: contracts (PS2 fan) - hebeno![/quote:n7jhxc6u]
Pa odlièan je ali mi se èini, barem na kompu, da je prelagano ako samo ubijať bez skrivanja a da je preteťko ako pokuťavať sve sa tajnama/presvlaèenjim itd preÌ.
2 je bilo normalnija,bilo je teĹže ubijat ali nije bilo tak teĹĄko se skrivat.
joť se sjeÌam presvlaèenja u poťtara i noťenja paketa...
kyzer soze
16-05-2006, 20:17
Pa odlièan je ali mi se èini, barem na kompu, da je prelagano ako samo ubijať bez skrivanja a da je preteťko ako pokuťavať sve sa tajnama/presvlaèenjim itd preÌ.
2 je bilo normalnija,bilo je teĹže ubijat ali nije bilo tak teĹĄko se skrivat.
joť se sjeÌam presvlaèenja u poťtara i noťenja paketa...
u tom je i bit, stealth..moŞeť ti preÌ bez problema al cilj je dobit title silent assassin, a to sam i uspio na svim misijama..inaèe ak ideť i koljeť dobijeť titulu mass murderer, a to mi je idiotski
doduĹĄe ima neka misija u hotelu di mi je zakon uletit i stvorit armageddon
malimrav85
16-05-2006, 23:52
Meni je zakon u 3. ona misija di si u francuskoj pa te murija hvata... Ludilo...
A u Hotelu moĹžeĹĄ kolinje samo takvo napravit...
Insomniac
16-05-2006, 23:58
jel se sjeca tko igrice koja se zvala Thief?
kyzer soze
17-05-2006, 00:29
jel se sjeca tko igrice koja se zvala Thief?
Mislim da se jedan od nastavaka zvao Thief: The Metal Age, il tak nekaj...isto stealth igra...dosta zanimljiva oruĹžja srednjeg vijeka
Insomniac
08-06-2006, 22:42
http://www.nma-fallout.com/index.php
hail to the king
jel itko igrao taj neki Oblivion?
http://img99.imageshack.us/img99/6190/fallout30hv.jpg
:smt007
sto reci nego....mogu racunat na pola godine socijalnog zivota manje.
bez sekunde zaljenja. :smt003
tek je u predprodukciji... znaci da jos minimalno godinu dan nista..sto je dobro, mozda dam koji ispit :smt005
igra ko heroese (of might & magic) 5?
ja sam je nabavio prije 10-ak dana i sad dangubim po 6 sati dnevno na kompu i nekad si kidam kosu na misijama kako ih neke teške sastave!
enivej, došo sam do 4 kampanje (od 6) a imam KP 20.6....
bit æe veeeeeeeeeselo
Insomniac
09-06-2006, 11:21
ja sam je nabavio prije 10-ak dana i sad dangubim po 6 sati dnevno na kompu i nekad si kidam kosu na misijama kako ih neke teĹĄke sastave!
enivej, doĹĄo sam do 4 kampanje (od 6) a imam KP 20.6....
bit ĂŚe veeeeeeeeeselo
cuo sam je puna bugova...
ja sam je nabavio prije 10-ak dana i sad dangubim po 6 sati dnevno na kompu i nekad si kidam kosu na misijama kako ih neke teške sastave!
enivej, došo sam do 4 kampanje (od 6) a imam KP 20.6....
bit æe veeeeeeeeeselo
cuo sam je puna bugova...
e krivo si èuo...
ja još nikakvih nisam problema imao a prešo sam preko pola igrice...
istina da se malo previše brejka (iako ne bi trebalo jerbo imam 2.8 Dual core, 1gb ddr2 rama i ati radeonku x800), to je možda jedan od tih "bugova"...
ali definitvno igra vrijedna igre :smt003
Insomniac
09-06-2006, 14:24
cekam ja fallout 3 ....
i cekam i cekam
najbolja RPG igrica svih vremena je Fallout 2
SlaĹžem se. Kultna igra. Znam lika koji si je Brotherhood of Steel tetovaĹžu na ruci napravio.
Insomniac
09-06-2006, 15:15
SlaĹžem se. Kultna igra. Znam lika koji si je Brotherhood of Steel tetovaĹžu na ruci napravio.
http://www.fanmadefallout.com/IMG/fobos/bos_logo1.jpg
genijalno izgleda tetovaza,sto je jos najlude od svega Black Isle je smislio ovaj logo da predstavlja svaku od kasti BOS-a
Oov sam stavio na banku linkova, zaboravio sam na ovaj topic... Uglavnom, trailer za igru Warhammer mark of chaos... Predobar je. I povlaèim izjavu da Ìe igra verojatno bit loťa, vidio sam kak izgleda, ťema je...
Pogledat!
http://www.youtube.com/watch?v=dttyZ4ma ... of%20chaos (http://www.youtube.com/watch?v=dttyZ4maA24&search=warhammer%20mark%20of%20chaos)
Oov sam stavio na banku linkova, zaboravio sam na ovaj topic... Uglavnom, trailer za igru Warhammer mark of chaos... Predobar je. I povlaèim izjavu da Ìe igra verojatno bit loťa, vidio sam kak izgleda, ťema je...
Pogledat!
http://www.youtube.com/watch?v=dttyZ4ma ... of%20chaos (http://www.youtube.com/watch?v=dttyZ4maA24&search=warhammer%20mark%20of%20chaos)
Rekao sam ti da je ĹĄema..
:smt016
Al veĂŚa bi ti bila ĹĄema da si imalo upoznat sa warhammerom.
There is no escape from chaos... It marks us all...
A kad onaj lik poène vikat: "Follow me, sons of Sigmar, for the Empire!!!" i zaleti se na chaosovce... Prepredobro...
Trenutno igram Heroese V. Kako su dobri, neviðeno... Bať sam se nabrijo, idem ih igrat i ne uèit. :smt003
Insomniac
10-06-2006, 16:58
Trenutno igram Heroese V. Kako su dobri, neviðeno... Bať sam se nabrijo, idem ih igrat i ne uèit. :smt003
Moram ih i ja probat jer jer svaki mi govori oprecne ocjene.
Ali nema do 2 i 3,.....mladost sam potrosio na hot seat...
Jel igra itko malo jace strategije,tipa TOAW,EU i slicno?
Al veĂŚa bi ti bila ĹĄema da si imalo upoznat sa warhammerom.
There is no escape from chaos... It marks us all...
A kad onaj lik poène vikat: "Follow me, sons of Sigmar, for the Empire!!!" i zaleti se na chaosovce... Prepredobro...
Smrade ĹĄkrti!! :smt003 U ponedjeljak mi ih donosiĹĄ u teretanu!
:smt006
Kaj oĂŚeĹĄ, nisam te ni vidio otkad znaĹĄ da imam. Dobit ĂŚeĹĄ u pon ili ak ĂŚu bit dobre volje i provozat se po gradu, moĹžda danas ili sutra... :smt019
Kaj oĂŚeĹĄ, nisam te ni vidio otkad znaĹĄ da imam. Dobit ĂŚeĹĄ u pon ili ak ĂŚu bit dobre volje i provozat se po gradu, moĹžda danas ili sutra... :smt019
:smt016
Just a little bit
21-06-2006, 17:27
Igra ko kaj sad .....
ja igram reise of nations, stara igra, al je oke..... ima ko kaj preporucit , strategiju neku, tipa ovo ili warcraft, empire earth, c&c..... ? :smt001
kyzer soze
21-06-2006, 17:52
Hitman: blood money :drool:
ram si mo nasda/trasu vitnaba...
je igro ko?
ima ko kaj preporucit , strategiju neku, tipa ovo ili warcraft, empire earth, c&c..... ? :smt001
Heroese 5. Nemrem prestat igrat. KurtoviÌ Ìe morat prièekat dok ne odigram kampanje. I C&C generals, to mi je zakon.
....Ima li itko X Beyond Frontier....?................bas mi se igra tak nes.....ili ak netko zna link di ju mogu skinuti.....
Ajmo ljudovi, jel itko ovdje igra World of Warcraft, koja klasa, koji server, koji lvl je trenutno ???
Just a little bit
05-07-2006, 19:50
frend mi je reko ukoliko zelim dat godinu i voditi normalan drustveni zivot, da uopce ne pocinjem igrat wow
poslusao sam ga :smt003
Haha, pa evo ti moj slucaj, prosle godine (5. mjesec) nisam imao niti jedan dati ispit, dobio telefonsku liniju natrag, zapoceo igrat WoW, dao uvjet u 9. mjesecu, sutra imam ustavno za 5. ispit na drugoj godini, a uza sve to, pazi sada ovo, igram WoW i, da bude sve jos cudnije, imam jako dobar drustveni zivot (mozda najbolji otkako znam za sebe - i ne, nije drustvo iz WoWa). Jedina 'mana' je kaj nemam curu.
Da postane hobi u odredjenom djelu, to stoji, ali sve se (kao i obicno), svodi na to kak si organiziras zivot. Ekipu WoW ponese i naravno da si sve sjebe jer igra WoW po cijele dane.
Jel ima ko C&C Generals: Zero hour? Ak ne, dal bi mogli pribavit(vi koje znam)?
Just a little bit
05-07-2006, 20:21
nazoves lika u oglasniku on ima sve
nazoves lika u oglasniku on ima sve
Ma prelijen sam ja za to.
Uvijek mos kontaktirat svog lokalnog pir...distributera igri.
Moj lokalni distributer je presto s tim.. Ăiber... :smt011
Just a little bit
05-07-2006, 20:25
cim prodju rokovi nabavljam si strategije.....nejdem van do 8 navecer :smt006
Insomniac
06-07-2006, 00:39
nabavio Baldurs Gate 2......
O DA,o DA o DA
Just a little bit
06-07-2006, 00:50
kaj je to ? o cem se radi ?
(ne dam i se otvarat gugl, lakse da ti napises) :smt001
Insomniac
06-07-2006, 00:52
kaj je to ? o cem se radi ?
(ne dam i se otvarat gugl, lakse da ti napises) :smt001
http://en.wikipedia.org/wiki/Baldur%27s ... ows_of_Amn (http://en.wikipedia.org/wiki/Baldur%27s_Gate_II:_Shadows_of_Amn)
O DA,o DA o DA
uuu...bude mi se stara vremena...prosao sam je. :smt004
prestrasna igrica! :smt006
Insomniac
06-07-2006, 10:49
O DA,o DA o DA
uuu...bude mi se stara vremena...prosao sam je. :smt004
prestrasna igrica! :smt006
I ja sam ,ali to nije razlog da je opet ne odigram :)
Proklet bio Interplay kad je raspustio Black Isle. Nadam se da ce uskoro bankrotirati
Proklet bio Interplay kad je raspustio Black Isle. Nadam se da ce uskoro bankrotirati
bas.
e da, prodjoh i Icewind Dale...jesi igra to?
a ako bih sad isao igrat neku stariju igricu koju sam vec oresao, bio bi to Diablo II, ali toliko vrmeena u zivotu nemam. :smt003
Insomniac
06-07-2006, 10:53
bas.
e da, prodjoh i Icewind Dale...jesi igra to?
a ako bih sad isao igrat neku stariju igricu koju sam vec oresao, bio bi to Diablo II, ali toliko vrmeena u zivotu nemam. :smt003
Fallout 2 :smt018
Nisam bio n ikad ljubitelj Hack& Slash
ajde dobro, mozda bi i fallout 2 ponovo igrao..ili Jagged Alliance 2.
nemas ti pojma hack n slash je mozda inace smece, ali diablo 2 je svetinja!! :smt007
Insomniac
06-07-2006, 10:59
ajde dobro, mozda bi i fallout 2 ponovo igrao..ili Jagged Alliance 2.
nemas ti pojma hack n slash je mozda inace smece, ali diablo 2 je svetinja!! :smt007
Jagged Alliance 2!!!!!!!!
WoW,nisam se sjetio te igre ne znam otkada.Diablo 1 je bio revolucija kada se pojavio,radi toga sto je stalno kreirao nove tamnice.Potrosio sam dane i dane na njemu.Diablo dva sam malo igrao,i na kraju odustao.JEdnostavno nisam imao volje za to.
--Anči--
07-07-2006, 12:31
netko je pitao za oblivion. to je isto dosta zarazna igra.ima hrpetina questova koji nemaju veze s glavnim, stalno se diljem mape otvaraju oblivion gates koja su kao neki paralelni svjetovi,hrpa rudnika,shpilja,utvrda i nekakvih gradevina za istrazivanje.dosta je slicno morrowindu pa se na izbacivanje iz igrice treba jednostavno naviknuti i quicksejvati svake pol minute. :smt003
ok, klanje nakon nekog vremena postane monotono, no onda odes skupljati nirnroote ili gadati jelene koji skakucu neduzno po mapi,ili se pak okladiti u areni na nekog gladijatora,ili uci nekom liku u san i raditi test percepcije i sl.
nisam ju vec mjesec dana igrala.....must have it installed soon..... :smt002
Jel zna ko dal mi trebaju originalni generalsi da bi igro prek neta?
Ima ko kakvu dobru igru za sprĹžit, a da nije strategija. :smt003
Juèer sam instaliro starcraft i brood war... DAmn, to je legendarna igra... Ĺveliki kuracto ne naprave novu verziju? A ne onaj warcraft...
Ante Gotovina
18-08-2006, 20:53
Igra itko posljednji football manager (2006)?
Meni osobno igra izgleda hebeno teĹĄka ukoliko ne uzmem Milan, Barcu, Juve, Chelsea ili neki drugi eurodiv. Trenutno igram 1. sezonu sa Newcastle utd i nikako ne mogu doci u gornji dio tablice, iako objektivno raspolaĹžem momcadi koja moĹže bez ikakvog beda igrati u Ligi prvaka. Probao barem desetak taktika i nijedna ne radi onako kako bi trebalo.
Savjeti?
Lucius Veratius
18-08-2006, 21:04
Juèer sam instaliro starcraft i brood war... DAmn, to je legendarna igra... Ĺveliki kuracto ne naprave novu verziju? A ne onaj warcraft...
Starcraft je zbilja legendaran, ali ni Warcraft nije niĹĄta slabiji.
Warcraft mi je bio ĹžeĹĄĂŚi kada je bio 2 D..
Tko igra Heroese 5? Meni su odlièni. Zapravo, najviťe me izluðuje ťto se ne mogu odluèiti tko mi je najbolji i koju skillove odabrati. Light ili Dark magic? Ili Destructive? Elfovi ili Necromanceri?
O Warcraftu i Starcraftu neÌu troťiti rijeèi, to su legende kakve je nemoguÌe nadmaťiti.
MinesweePer
11-09-2006, 15:25
zna li netko da li postoji KULA WORLD za PC? ak se netko sjeèa to je jako stara igrica sa plej stejťna jedninice. to je onda igra gdje si ti neka lopta pa morať po nekim zidovima koji su u zraku skupljat neke stvari koji su postavljeni po njima i izbjegavat zamke da se lopta ne probuťi ili padne sa zida.
ak se netko sjeèa to je jako stara igrica sa plej stejšna jedninice. to je onda igra gdje si ti neka lopta pa moraš po nekim zidovima koji su u zraku skupljat neke stvari koji su postavljeni po njima i izbjegavat zamke da se lopta ne probuši ili padne sa zida.
Zvuci kao neke halucinacije koje su uzrokovane neprestanim uzimanjem droga................ :smt003 :smt003
Jedini World koji ja znam sada je World of Warcraft :D (sorry, moram sam)
kad ĂŚe novi football manager?
malimrav85
11-09-2006, 19:09
kad ĂŚe novi football manager?
ima beta verzija,moĹžeĹĄ se javit za testiranje
Elfovi ili Necromanceri?
Nijedni. Inferno... :smt077
kad æe novi football manager?
Oko Bozica................do tad sam prisiljen rasturati ovaj.......... :smt003
E da.........mali info..............na forumu dugouta mozete skinuti file u kojem igru pocinjete u 1990- oj (naravno sa svim tadasnjim igracima)...........radi sa patchom 6.03.........i ekipa se ozbiljno posvetila tome da SI nagovori na to da naprave manager u kojem bi se pocinjalo u 70- im........ili 80- im.................
[quote=Jimmy]
O Warcraftu i Starcraftu ne
Sephiroth
15-09-2006, 00:05
...ima nest ko kula world za pc-nemogu se sad sjetit kak se zove,budem napisao kad se enlightenam...
a sad jedino mogu rec: OBLIVION :smt003
nisam ju nikad igrao al prièa se da je jako dobra pa ju moŞda jednog dana i zaigram...
MinesweePer
30-09-2006, 15:40
kupio sam Metal Gear Solid 2 za pc u algoritmu za 69kn. zakon! dost je teĹĄko igrat na tipkovnici, al fala bogu imam dĹžojped pa je lakĹĄe puno!
Ante Gotovina
30-09-2006, 16:11
Oko Bozica................do tad sam prisiljen rasturati ovaj.......... :smt003
E da.........mali info..............na forumu dugouta mozete skinuti file u kojem igru pocinjete u 1990- oj (naravno sa svim tadasnjim igracima)...........radi sa patchom 6.03.........i ekipa se ozbiljno posvetila tome da SI nagovori na to da naprave manager u kojem bi se pocinjalo u 70- im........ili 80- im.................
Zakon. NeÌu skidati, uzelo bi mi jaaako puno vremema, jer kad poènem, ne mogu stati sa igranjem FM.
OpÌenito zadnji FM (2006) mi je prilièno loť i nisam ga previťe igrao. Fale mu neki elementi realnosti.
1. ako nisi jedan od najjaèih 4-5 klubova u ligi (naroèito lige petice) - moť se slikat sa nadobudnim planovima o osvajanju trofeja u kratkom razdoblju (2, 3 ili 4 god.). Probao sa Newcastleom (2 sezone) koji ima i viťe nego solidnu ekipu i nema ťanse da ugrozim vodeÌu èetvorku (Man Utd, Chelsea, Arsenal, Liverpool).
2. transferi - pa mamicu mu nemojte mi reĂŚi da ne mogu prodati Huga Vianu nikamo ni za piĹĄljivih 1 mil. kn??? :evil:
Ili kad mi se Dyer ne Ĺželi odreĂŚi dijela plaĂŚe da bi otiĹĄao u klub koji ne moĹže toliko ponuditi :?
S tog pogleda totalna ĹĄuga, iako naravno ima novih opcija i detalja.
Daleko najbolji su mi CM 01/02 i FM 2005
malimrav85
30-09-2006, 18:35
Ja sam sa Man Cityem bio treĂŚi u prvoj sezoni sa sa Betisom drugi. :badgrin: U Italiji je veĂŚ malo teĹže se Romom sruĹĄit Juve/Inter/Milan ali se moĹže ugurat na drugo mjesto.
Do kud ste najdalje igrali?Ja sam onaj prije ovog zadnjeg igrao do 2027.god sa Hull Cityem. 4.liga engleska tada i za 6 godina sam doĹĄao do prve. Bilo je i par Liga prvaka, 15 bodova u Eng prvenstvu
Evo ja sam stigao sa Celticom do 2019.
Osvojeno 9 naslova prvaka Europe, od toga 6 zaredom.....
Osvojeno 9 naslova klupskog svjetskog prvaka
Osvojeni svi naslovi Skotske (13)
Osvojio 13 puta skotski liga kup i 10 skotskog kup
Sa Brazilom prvak kupa konfederacija i north american golden cup- a
Sa Francuskom prvak svijeta
Sa Irskom prvak Europe (protiv Engleza u finalu :-D )
Budžet mi je 283, 688, 283 funti, a na transfere mogu potrositi 279, 500, 000 milijuna
Vecina igraca je iz moje skole jer iako nisu skoti, vecinu sam doveo za sitne pare sa 16 ili 17 godina.
Najbolji igrac Sergey Kisliy....preko 500 golova za Celtic, od toga 332 u Skotskoj ligi....(Larsson je bio najbolji sa 175 golova)
Zvuci predobro ali mogu poslati screenshotove na pm.....pod uvijetom da ih ne saljete dalje jer mi se neda editirati dijelove sa imenom.....
Commandos 3: Destination Berlin
Jebeno, jebeno, jebeno dobro.
Ma jel to onaj najnoviji??
Nekako mi nije sjeo.....iako sam obozavao prva dva........pogotovo prvi.....
Ante Gotovina
30-09-2006, 20:22
Sve ovisi o taktici ťto se tièe FM. Dobra taktika gura van iz igraèa 100 % njihovih moguÌnosti, a obrnuto obiène taktike tipa 4-4-2, 4-3-3 ili 3-5-2 ne prolaze ni na jednom jer ih igraju sve momèadi. A znamo da se radi tek o igri, poznavanje taktièkih varijanti ne pomaŞe. Jer kladim se u gajbu piva da bih na svakom razvalio Mourinha i Capella zajedno. E po èemu moŞeť biti onda uspjeťniji od protivnika ako koristite istu taktiku i podjednako ste jaki? Sve je stvar sreÌe tada.
A iznadprosjeènu taktiku sam uspio pronaÌi na netu za svaki FM/CM dosad. Za ovaj nisam i vjerojatno ne postoji.
Sve ovisi o taktici što se tièe FM. Dobra taktika gura van iz igraèa 100 % njihovih moguænosti
Zato jer su iskoristavale nedostatke u igri.....pogotovo u cm 03/04 i fm 2005....
, a obrnuto obiène taktike tipa 4-4-2, 4-3-3 ili 3-5-2 ne prolaze ni na jednom jer ih igraju sve momèadi. A znamo da se radi tek o igri, poznavanje taktièkih varijanti ne pomaže.
Ne bas.....jer sam u prvoj sezoni sa Fiorentinom uspio osvojiti Serie A....bez nekih kljucnih pojacanja sa taktikom 4-4-2...
E po èemu možeš biti onda uspješniji od protivnika ako koristite istu taktiku i podjednako ste jaki? Sve je stvar sreæe tada.
Nije stvar same taktike vec kako postavis one postavke za pojedine igrace....znaci gdje ko utrcava....kome dodaje.....itd....
Ante Gotovina
30-09-2006, 20:40
Bať to me i pali da stalno igram FM. Nedostaci u igri i razlièito djelovanje pojedinih tatièkih postava na svakom. Lijepo je razvalit cijelu ligu sa prosjeèno jakom momèadi.
Na tom polju najjaèi je CM 00/01. SjeÌam se kako sam s Kinom (:!:) razvalio Francusku i Argentinu, nanizao 6 pobjeda u redu i uťao u finale SP-a. :lol:
A ove postavke za pojedine igraèe izbjegavam. TraŞim uvijek univerzalnu taktiku koja Ìe djelovati za veÌinu momèadi. A ne ono kad prodať jednog igraèa pa odmah kriza...
Joť jedan bed koji nisam spomenuo za FM 2006 - ocjenjivanje igraèa. :evil:
Igram neku taktiku 4-42 sa krilima stavljenim na AML/AMR i strelicom prema naprijed gdje se igra na target man. Stavim Owena na target man, zabije u sezoni 28 golova, uvjerljivo prvi strijelac
Prosjek - 7.7 :shock: :smt076
Kako? ZaĹĄto? Nemojte mi to radit... :smt070
A ove postavke za pojedine igraèe izbjegavam. Tražim uvijek univerzalnu taktiku koja æe djelovati za veæinu momèadi. A ne ono kad prodaš jednog igraèa pa odmah kriza...
Vidis to SI upravo pokusava izbjeci......da ucini igru sto realsticnijom.......
Tebi u principu smeta kaj nemres rasturati bez muke........
Ante Gotovina
30-09-2006, 21:43
E, to. Ovako si samo vreĂŚa za napucavanje...
CM4:
Prva sezona, dosao sa Dinamom do polufinala Kupa UEFA (izbacila me Hertha, izbacio Lyon i Borussiju Dortmund izmedju ostalog)
Druga sezona, liga prvaka sa Milanom, Arsenalom i Bayerom, osvojio 1 bod protiv Milana u Zagrebu :-D
Treca sezona, liga prvaka, dobio doma Liverpool 1:0, Bayer Lev. 3:1 i Fenerbahce 4:3 sto mi bilo dovoljno za prolaz dalje i onda ispadanje od Rome 1:0, 1:3
Cetvrta sezona, izbacio Manchester Utd u 3.pretkolu 1:0, 0:2, dobio Deportivo 3:0, Newcastle 3:1 i u 3.kolu Kupa UEFA naletio na Manchester Utd koji me nakanto u Engleskoj 3:0...
...i onda jebemtimater autosejvu koji mi je spizdio sva 4 mjeseca ulupana u igru.
Jok, najnoviji je izaťao ove godine, C:Strike Force, inaèe FPS i viťe nalikuje na MOH ili COD nego na prva tri.
Ante Gotovina
01-10-2006, 15:34
Commandosi su bili kickass u prva dva dijela i ekspanziji 2. dijela. Gdje si cijelu misiju morao obaviti hladnim oruŞjima i domiťljatoťÌu. Jer ukljuèi li se alarm... :(
TreÌi dio me jako razoèarao - taktika je stavljena u drugi plan umjesto brojih opcija, detalja i moguÌnosti da misiju zavrťiť pucajuÌi okolo kao Arnold Schwarzenegger.
IzdrŞao sam do posljednje misije, kad ono - izaðeť van u Parizu, buka i galama kao da pucaju topovi na sve strane, zavrťiť misiju bez ikakve kreativnosti, samo pucať okolo po vojnicima. Naravno nisam je zavrťio jer sam se veÌ umorio od dosade...
Insomniac
04-10-2006, 17:56
Igram SS neku kampanju koju sam skinuo sa neta.Predobra igrica.
Tako mi Iron crossa sa Golden Oak Leaves, Swords, and Diamonds
Berlin nece pasti u ruke slavenskih hordi :-D
Jok, najnoviji je izaťao ove godine, C:Strike Force, inaèe FPS i viťe nalikuje na MOH ili COD nego na prva tri.
Meni su commandosi 3 razoèarenje bili. Commandosi 2 su najboji i najigriviji. BEL i BCD su ok al su BCD malo nerazumno teťki u nekim misijama(tipa ono na kolodvoru). Osim 2 misije na BCD, odigro sam sve nastavke. To je legendarna igra. Iako, ovo sa FPS-om im nije trebalo... Onaj koncept strategije je bio najbolji.
Ĺveliki kuracto se tièe trice, jadna je(bar meni). NemreĹĄ ni aute vozit. What's up with that? Drugi su najrazraðeniji.
Ante Gotovina
09-10-2006, 05:13
PodjeÌam sve ovisnike o FM da je (konaèno) objavljen demo najnovijeg nastavka, sezone 06/07.
Prema tome - ťto se èeka? Odmah skinuti :-D
http://www.newsoftheworld.co.uk/
Na gore napisanoj stranici imate vanilla verziju - ukljuèuje samo englesku ligu bez zvuka, slièica, logova i zauzima 80 mb.
Ima i strawberry verzija koja sadrĹži desetak liga, slike, zvukove i ostale ukrase ali zauzima 260 mb.
Nakon par sati igranja mogu slobodno reÌi da sam prilièno impresioniran novotarijama koje pribliŞavaju osjeÌaju prave interakcije izmeðu menaðera i same igre.
Kao prvo - statistièki podaci o uèinku svakog igraèa, tako da ne morate viťe raèunati na intuiciju koga staviti u momèad. Jednostavno pogledať postotak toènih dodavanja, dobivenih dvoboja, udaraca prema golu/golova, izglubljenih lopti/skrivljenih golova i sl. I to sve u profilu igraèa.
Zatim - moguÌnost stavljanja vlastite slièice u profil. ;)
Dalje - pokazatelji o realnim oèekivanjima dometa kluba u prvenstvu, materijalne vrijednosti kluba, ukupnog stanja ťto se tièe igraèkog kadra...
Skauti - grafièki pokazatelj poznavanja stanja nogometa odreðene nacije, predsjednikova osobna razmiťljanja o vrijednosti igraèa...
...i joĹĄ puno toga...
Ukratko - obavezno isprobati. Autor ovog èlanka vam jamèi da neÌete poŞaliti. ;-)
malimrav85
09-10-2006, 23:37
Sotono,makni taj link!
Ti ĹželiĹĄ da svi padnemo godinu! Opet!
Ăavle!
Ante Gotovina
10-10-2006, 00:57
Dobro da sam veĂŚinu vremena u zg gdje nemam komp :badgrin:
Ante Gotovina
10-10-2006, 01:49
AHA - ste vidli ovo? :-D
http://i60.photobucket.com/albums/h34/ante_heroj/che-man3-02.jpg
Ja sam naravno Chelsea, inaèe ga ni u ludilu ne bi kupili :-D
malimrav85
10-10-2006, 13:58
Dobro da sam veĂŚinu vremena u zg gdje nemam komp :badgrin:
Znao sam koju igru igraĹĄ! :smt084
ThunderBoy
13-10-2006, 10:44
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Insomniac
13-10-2006, 15:15
Igram SS neku kampanju koju sam skinuo sa neta.Predobra igrica.
Tako mi Iron crossa sa Golden Oak Leaves, Swords, and Diamonds
Berlin nece pasti u ruke slavenskih hordi :-D
O kojoj se radi?
Jel mozes poslati link na PM?
Suden strike II,radi se o nekoj user made kampanji ,provjeri na par web sitova sa SS kampanjam i sigurno ces naci.
.....mislim da za negdje 7 dana izlazi FM '07...........zbogom godino..... :roll:
malimrav85
13-10-2006, 20:18
.....mislim da za negdje 7 dana izlazi FM '07...........zbogom godino..... :roll:
nemoj,budi jaèi...
prièekaj barem sociologiju...
zajedno ĂŚemo!
Ante Gotovina
14-10-2006, 19:51
Ako mislite da je pad godine najgora moguÌa posljedica ovisnosti o FM, ova prièa Ìe vas demantirati:
http://community.sigames.com/eve/forums ... 3362080852 (http://community.sigames.com/eve/forums/a/tpc/f/97319217/m/3362080852)
Nije da foliram, ali stvarno mi je Şao èovjeka. Finale lige prvaka i onda... :smt084
malimrav85
14-10-2006, 19:54
daj copy/paste ne da mi se logirat
Ante Gotovina
14-10-2006, 20:00
Malo je poduŞa prièica, morat Ìu je objaviti u sva dijela. Isplati se proèitati u svakom sluèaju... :-)
Hello everyone. This is my first time to ever particiate in the forums. I'm new to all this stuff really.
I'm 36 Married since 22 with a son who just turned 15 (thats what you get for not wearing protection) Work as an editor for a car magazine in Manila. Just started playing FM06 (or any other game in fact) 5 months ago. I must say, I'm pretty old to be playing games like these, but what do you expect when you have a teenager in the house :-)
Just would like to share a true story about me, and about my addiction with this game (which is probably the first ever computer game I've ever played) and almost ruined my family and got me killed. (I'm not boycotting FM just so you know)
It all began when my family would all snuggle up in the living room to watch football every saturday. I noticed my son would always complain about how teams should play, and my wife would just be busy feeding him with popcorn (I have a very close loving family of my own) So one day I decided to look for a football game that my son could actually relate to, and that his thoughts could acutally make a difference.
And so I found this game called FM06. Not knowing anything about VDO games, I got him one for his birthday. His happiness was cut short thought cuz the house only had a pentium2 windows ME. I didn't know anything about requirements until that day. So to keep him happy, I had to buy a whole new computer, just for him to be able to play that game. Grrrr.
After all the unexpected spending on a new pentium 4 windows XP (Don't know the difference really) my son was hooked right away. He would play 3 teams in one setting. Of course, home work first before playing. But he would play til 12AM which is very bad for a young teenager. He was so hooked to it, we had to make a time schedule when he could play and when not. And mind you, he plays til the last minute.
Curios as I was, why my son, a good student and obedient person, became a buig FM fan, I decided to give it a go for once. (Being over 30 and never played any other game on the computer exept for Solitare and Pinball, I tought it was time for a change).
So there I was. Choosing my team (Arsenal) and wow I was amazed. I could buy, sell, replace and make tactics! It was deeper than I thought. (When I first bought it for my son, I son it was as simple as tetris or marios, but that wasn't the case)
I could actually choose my line up. It gave me an imagination that the world looked so real. (Its my first time, so don't blame me) At first, I played it casually, asking my son for some coaching on things like "work permit" or "ineligable". But once I got the hang of things... I had to bring this stuff to my office. (Wouldn't want my wife to catch me slacking off, or else I'd turn her off in bed)
Since computers in the office couldn't meet the games requirements... I settled for the home computer (Which I could only play when everyone is asleep. My family probably thought I was working overtime) But my desire to play more grew. I wanted to know what would happen next, how will the young guns grow, who will win the world cup. I need to play more!
So I bought a new top of the line laptop. I'm not really a top earner in the world, so if my wife knew (Who's only an English teacher) that I spent a whole month's salary on a flat square like gadget, she would kill me.
I got my laptop. I played during office hours, lunch time, and even go on holiday while I was driving to work. I lost focus. My world became FM. I only had a few glimps of reality, and then back to FM. Season after to season I played. Lesser time was spent on my family. And my wife was starting to snoop around. (Actually, she has been snooping around ever since I would sneak down to the Pentium4 playing FM... she knows I play it often.)
One day, dinner, everyone on the table. My wife brought it up. She asked why did I bought a very expensive laptop with out telling her. I told her it was my personal choice (I can't believe I said that really) and she blew up by telling me that this is a family that deserves to know everything about me (and she was right acutally) but when mentioned about me playing that game day and night... I snapped.
We argued about me being hooked with this game, and not paying attention to my job and family. I needed to find a good excuse, but I didn't have any. So I threw the blame on my son. I told my wife that because my son played it, I became hooked as well. My son stood up and said "Well you shouldn't have bought me that game in the first place! I hate you! (I would never forget those words... and it still rings in my ear once in awhile.
My son ran up to his room. My wife could not believe I just did that. (So did I) She left the table and went after my son. I sat down at the dinner table... opened my laptop... and played FM just to shrugg it off. No one in the family bothered to talk to me everysince. But everytime those things came to my head, I would always open up FM to escape the bother.
Ante Gotovina
14-10-2006, 20:01
One day I was off to work. Traffic was so heavy that time. So i decided to dive into FM once more. It was the champions league final. Arsenal year 2022. Wow, this is it. A chance to win one in the car. Plus I can start a new season when I get to the office. what a bargain! and so I was driving and playing at the same time. I got one eye on the laptop, and one eye on the road. (Its a matter of speaking. Techinically thats not possible) I was driving only 40Kph, and the next thing you know it, everything went black...
I woke up one day and I found myself on a bed with an annoying beep beside my ear. I had a tube stuck into my mouth, and couldn't twitch a muscle. I was in the ICU. Alejandria Memorial hospital. When the nurse found out I was awake, a whole team of people in while came at me, then everything was black again.
Again I woke up. This time, only the annoying beeb beside my ear. It was a heart beat machine or something like that. No more tube in my mouth, and I could finally move. My wife was sitting beside me reading me stories. Her eyes and cheeks were red, probably from crying. Damn I felt so bad not just physically, but emotionally. Guilt ran through my head (And a little bit of FM, wondering if I won the finals or not)
I moved my hand and touched her lap. My wife gasped like she saw a ghost. She jumped at me and hugged me like crazy. (I still coundn't speak, but if I could, I would have told her how painful it was when she did that). She told me I've been out for 3 days. I passed a red light when I was driving and slammed through on comming traffic.
3 cars ran in to me. I broke my jaw, my ribs, and both legs. Luckily my head was intact. I was in the hospital for a month, and when I started to talk, I told my wife everything. My addiction, my laptop in the car... everything. I never wanted my son to come to the hospital cuz I didn't want him to see me like that.
When I was able to get out of the hospital (Still in a wheel chair) Cops wre all over me. Insurance paid for some of the damage, but I had to pay a lot for the other cars, plus breaking the law. (No one else was hurt by the way). I made it up to my son and my wife. Thankfully, I still kept my job as an editor. Even if I would go to the office in a wheel chair, it was all cool.
Today, I spend every minute I could spare with my family. I'm even closer to my son now, and my marriage coudn't be any stronger. Still paying off the debt for the damage I made. But coping with it well. I quite playing FM eventhough my son still plays it like crazy. I guess games are just not for me. Still in a wheel chair, but recovering well. Doc says I'll be back on my feet by next year. Still an editor as usual, although people in the office would tease me everytime I visit the comfort room.
I hope this story can serve as a reminder to great FM fans that Family must always come first. The important things must always be put infront... FM can wait. There are a lot of players addicted with FM today and neglect the loving world around them. FM is a great game, but thats what it will always be... a great game. Its just a game. It can be replaced. But life cannot. All is said in the name of good will.
This is my story. Thank you for reading, and I hope you enjoyed it.
:-)
Cool prièa..
Nevjerojatno!
Ante Gotovina
15-10-2006, 00:14
Skinuo fm scout 2007 - i ne za vjerovati...
...prikazuje profil igraèa kad se razvije do maksimuma :smt007 :smt007 :smt007
...u prijevodu - vidiĹĄ buduĂŚe atribute 15-godiĹĄnjeg klipana kad potencijal dotjera do kraja...
http://www.cmukraine.org.ua/forum/showt ... p?p=116367 (http://www.cmukraine.org.ua/forum/showthread.php?p=116367)
Eh, sad bi stvarno nekome mogla otiĂŚ godina... :D
...u prijevodu - vidiĹĄ buduĂŚe atribute 15-godiĹĄnjeg klipana kad potencijal dotjera do kraja...
http://www.cmukraine.org.ua/forum/showt ... p?p=116367 (http://www.cmukraine.org.ua/forum/showthread.php?p=116367)
SOTONO!
:-D
Ovo je predobro!
šola-braveheart
30-10-2006, 11:05
http://www.monitor.hr/download/multitaskingtest.html
šola-braveheart
30-10-2006, 11:05
http://www.monitor.hr/download/multitaskingtest.html
malimrav85
30-10-2006, 12:36
Jel netko zna koje su moguĂŚnosti igranja managera on-line'
Just a little bit
30-10-2006, 14:42
jel igrao ko, vidio , cuo za igru Company of Heroes ? pa da napise koje slovo o njoj ...
pogledo sam
loĹĄ program, ubija igru, ko i svi prijaĹĄnji fm scoutovi
i ti potencijalni max atributi su totalno loĹĄi
uopce se tak nemora razvit, fizikalni atributi se ni ne pomaknu
igra neko MagiC THE Gathering ?
malimrav85
30-10-2006, 23:13
ajde ako Ìe se nekome dat nek malo prouèi jel se moŞe on line igrat pa da bacimo neku partiju,ako je moguÌe na foru da svako uzme klub i da igramo
ja bi bio portsmouth 8)
Ante Gotovina
30-10-2006, 23:58
pogledo sam
:roll:
Bez ovog programa ne bih mogao ni zamisliti igranje fm-a, ovi pretraŞitelji u samoj igri su uŞať loťi, traŞe samo renomirane igraèe, a potencijale jako teťko. A o skautima da ne govorim - traŞi igraèe 2-3 mjeseca i onda mi tamo doðe sa listom na kojoj za svakog igraèa treba istresti 500 mil kn. Takvo ťto sam ne bih naťao... :roll:
MoŞda je mali nedostatak ťto ne prikazuje fizikalne atribute, ali tehnièke i mentalne predoèuje dosta precizno...
Rezime prve sezone u vjeènoj misiji povratka Nott Foresta na stare staze slave: :-D
http://i60.photobucket.com/albums/h34/ante_heroj/prvak.jpg
Dinamo se umalo proslavio, malo je falilo. Bayern je pobijedio tek na penale...
http://i60.photobucket.com/albums/h34/ante_heroj/din.jpg
Eh kada bi mogli baciti fifu online.. Turnir..
Nikada nisam to igrao online..
Oèito bi trebala neka Şivotinjski brza veza..
Ne znam..
Budem probao..
Oèito bi trebala neka Şivotinjski brza veza..
Meni su frendovi prièali da im je call of duty 2 radio bez problema na 512/128, a sad je joť i brŞe. Mislim, neznam za ovo al eto.
Onda bi se fifa 2007 mogla bez beda..
Ajmo ekipo..
Ili pes 6..
(kada i njega skinem sa neta, he, he..)
:)
Just a little bit
31-10-2006, 10:43
sta je pes ? :-)
cro, oni linkovi za skidanje fife...to samo po redu skidam jel i onda instaliram.... ? jesi ti skinuo vec ? jel radi normalno ?
Onda bi se fifa 2007 mogla bez beda..
Ajmo ekipo..
Ili pes 6..
(kada i njega skinem sa neta, he, he..)
:)
skinem ja pes za 3-4 dana, kad mi se skine jedna druga igra :p
[quote="ArisâŹ":1cjaes2k]
pogledo sam
:roll:
Bez ovog programa ne bih mogao ni zamisliti igranje fm-a, ovi pretraŞitelji u samoj igri su uŞať loťi, traŞe samo renomirane igraèe, a potencijale jako teťko. A o skautima da ne govorim - traŞi igraèe 2-3 mjeseca i onda mi tamo doðe sa listom na kojoj za svakog igraèa treba istresti 500 mil kn. Takvo ťto sam ne bih naťao... :roll:
MoŞda je mali nedostatak ťto ne prikazuje fizikalne atribute, ali tehnièke i mentalne predoèuje dosta precizno...
[/quote:1cjaes2k]
al gle, glupo je da ti odmah unaprijed znaĹĄ da ce se neki 16 godiĹĄnjak potencijalno razvit u novog ronaldinha
to mi malo ubija igru, jer ti forsirať deèka onda 5-6 godina, dok mu cijena ne naraste na 20 mil eura,prodať ga, i onda opet otvarať fm scout di traŞiť super igrace po jeftinijoj cjeni
gledo sam malo taj scouting, da, loĹĄiji je...najbolji je bio u fm2005, tamo ti je dobro nalazio potencijalne igrace i sve
i btw. nemoj mi rec da igras sa onim da nemaju maskirane atribute
Ante Gotovina
31-10-2006, 13:41
al gle, glupo je da ti odmah unaprijed znaĹĄ da ce se neki 16 godiĹĄnjak potencijalno razvit u novog ronaldinha
to mi malo ubija igru, jer ti forsirať deèka onda 5-6 godina, dok mu cijena ne naraste na 20 mil eura,prodať ga, i onda opet otvarať fm scout di traŞiť super igrace po jeftinijoj cjeni
gledo sam malo taj scouting, da, loĹĄiji je...najbolji je bio u fm2005, tamo ti je dobro nalazio potencijalne igrace i sve
Dobro, nije bed traĹžiti igraèe kad vodiĹĄ recimo Inter, Milan, Chelsea, Barcu ili sl., al daj ti meni napravi pohod prema naslovu prvaka recimo sa Wiganom, Sheffield Utd, Boltonom i sl. - NEMA Ĺveliki kuracANSE (barem ne u nekom kraĂŚem periodu, recimo 3-4 god.). Jednostavno stagniraĹĄ u sredini tablice/kup uefa - liga prvaka jako teĹĄko.A sve to zbog hegemonistièkog poloĹžaja 3-4 kluba u ligi koji imaju:
1. igraèe
2. lovu
A ti nemať ni jedno ni drugo, a joť se uz to stalno pojaèavaju - kupuju da ti pamet stane i daj ti onda neťto napravi.
Bez fm scouta i dobre taktike jako teĹĄko da ĂŚeĹĄ neĹĄto viĹĄe napraviti... :roll:
malimrav85
31-10-2006, 13:45
Meni su to isto gluposti.
ako hoĂŚe gazit sve uzmem real,chelsea itd.
ako hoÌu neťto viťe,kak i igram obièno,uzmem romu,betis,aston villu,man city ili nekog divljaka iz 3-4 lige
Ante Gotovina
01-11-2006, 22:14
ajde ako Ìe se nekome dat nek malo prouèi jel se moŞe on line igrat pa da bacimo neku partiju,ako je moguÌe na foru da svako uzme klub i da igramo
ja bi bio portsmouth 8)
http://community.sigames.com/eve/forums ... 6242032362 (http://community.sigames.com/eve/forums/a/tpc/f/58719217/m/6242032362)
Registriraj se na forum i proèitaj upute. Uglavnom, potrebno je da jedan pokrene server, stvori igru i ostali se onda prikljuèe.
Mogli bi se jednom naĂŚi nekoliko entuzijasta i odigrat koju partiju... :-D
[quote="ArisâŹ":ipmcrfxu]
Dobro, nije bed traĹžiti igraèe kad vodiĹĄ recimo Inter, Milan, Chelsea, Barcu ili sl., al daj ti meni napravi pohod prema naslovu prvaka recimo sa Wiganom, Sheffield Utd, Boltonom i sl. - NEMA Ĺveliki kuracANSE (barem ne u nekom kraĂŚem periodu, recimo 3-4 god.). Jednostavno stagniraĹĄ u sredini tablice/kup uefa - liga prvaka jako teĹĄko.A sve to zbog hegemonistièkog poloĹžaja 3-4 kluba u ligi koji imaju:
1. igraèe
2. lovu
A ti nemať ni jedno ni drugo, a joť se uz to stalno pojaèavaju - kupuju da ti pamet stane i daj ti onda neťto napravi.
Bez fm scouta i dobre taktike jako teĹĄko da ĂŚeĹĄ neĹĄto viĹĄe napraviti... :roll:[/quote:ipmcrfxu]
nije li tak u stvarnosti? ;)
Ante Gotovina
02-11-2006, 00:20
Da, al koja je onda svrha igranja fm-a ako ne moŞeť promijeniti oèekivani tok dogaðaja svojim djelovanjem?
Vjeèno stagnirati u sredini ili pri dnu tablice? :cry:
Da, al koja je onda svrha igranja fm-a ako ne moŞeť promijeniti oèekivani tok dogaðaja svojim djelovanjem?
moĹžda? :-D
malimrav85
02-11-2006, 00:33
Ne,nego skuŞit naèine na koje to moŞeť promijeniti. Ako ja mogu s Betisom u prvoj sezoni biti drugi onda znaèi da se moŞe.
ajde mi molim te daj link na topic di piĹĄe o on-line igranju,ne da mi se traĹžit.
Ako neko treba glumit server predlaŞem da to bude neko sa jaèom vezom i/ili flatom.
Just a little bit
02-11-2006, 00:38
fifa 06 se prodaje u algortimu za sto kuna :-D
Ante Gotovina
02-11-2006, 14:45
ajde mi molim te daj link na topic di piĹĄe o on-line igranju,ne da mi se traĹžit.
Ako neko treba glumit server predlaŞem da to bude neko sa jaèom vezom i/ili flatom.
Gore sam stavio link - sigames forum, potrebna je registracija za ulaz, a moĹžda moĹžeĹĄ uĂŚi i kao guest, ali nisam siguran...
http://community.sigames.com/eve/forums ... 6242032362 (http://community.sigames.com/eve/forums/a/tpc/f/58719217/m/6242032362)
Gospodin Pravokutnik
03-11-2006, 02:12
pes 6, pes 6 dobarr \:D/
pes 6, pes 6 dobarr \:D/
Ok, skinut ĂŚu ga ..
malimrav85
03-11-2006, 12:29
Gore sam stavio link - sigames forum, potrebna je registracija za ulaz, a moĹžda moĹžeĹĄ uĂŚi i kao guest, ali nisam siguran...
Sorry,nisam vidio.
regao sam se ali mi se nije dalo traĹžit
Gospodin Pravokutnik
03-11-2006, 12:32
Evo jos za pes 6 patch za ispravna imena igraca. Odete u My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6/save/folder1 i tam to pejstajte
http://rapidshare.com/files/1792292/KON ... S6OPT.html (http://rapidshare.com/files/1792292/KONAMI-WIN32PES6OPT.html)
malimrav85
03-11-2006, 12:34
Ajme meni,probat ĂŚu ovo i ako radi gotov sam.
Onda se moramo skupit i igrat jedno 2 tjedna. Preko zime ili neĹĄto,ja prije 15.-20.12. neĂŚu moĂŚ ali od tada pa do negdje 5.01. moĹžemo svaki dan barem par sati dnevno.
I piĹĄe da je najbolje igrat samo jednu ligu,pa ili englesku ili ĹĄpanjolsku.
igra neko MagiC THE Gathering ?
Prije 4-5 godina sam igrao. Jel pitaĹĄ za igricu na kompu ili baĹĄ karte? :-)
Gospodin Pravokutnik
03-11-2006, 13:13
Ajme meni,probat ĂŚu ovo i ako radi gotov sam.
Onda se moramo skupit i igrat jedno 2 tjedna. Preko zime ili neĹĄto,ja prije 15.-20.12. neĂŚu moĂŚ ali od tada pa do negdje 5.01. moĹžemo svaki dan barem par sati dnevno.
I piĹĄe da je najbolje igrat samo jednu ligu,pa ili englesku ili ĹĄpanjolsku.
i uzmemo si pive da nam grla nisu suha i neki hub si piknemo pa mozemo probat ak nas bude recimo bar 6 da igramo fix jednog igraca( svi isti tim ), probao sam to na petici i predobro je
malimrav85
03-11-2006, 16:02
...neki hub si piknemo pa mozemo probat ak nas bude recimo bar 6 da igramo fix jednog igraca( svi isti tim ), probao sam to na petici i predobro jepojasni...
MoĹžemo organizirati lan, sad se tu ekipa od bratiĂŚa s njegovog faksa nalazi u subotu i imaju lan njih 10-ak, kod mog bratiĂŚa u viksi.
Tako moĹžemo i mi, jel? :-D
Gospodin Pravokutnik
04-11-2006, 14:14
e ovako:
hub: kako komp ima u prosjeku mislim samo 4 usb-a za gamepadove onda si zememo taj hub. On ima jos dodatnih 4 ulaza tak da teoretski mozemo igrati nas 8 u isto vrijeme. Npr. Uzmemo Hrvatsku, svatko si odabere 1 igraca u repki ( npr. uzmem si Modrica ) i s njim igra cijelu tekmu ( ko za pravo :) ) i ne mozes promijenit na nekog drugog igraca. Dakle non stop igram s njim,ne trcim stalno da se ne umori,pazim na zaledja i tak.To je taj fix za razliku kad bi igrali nas 8 u repki al onda bi nastala konfuzija jer bi svi srljali na loptu a ovak na fixu svak pokriva svoj dio terena :) ( pravi timski rad :) ) ili mozemo igrat turnir 2na2, 4na4 1na1 itd . Moj prijedlog je da spojimo komp sa tv-om i igramo na tv-u. Ja imam potrebne kablove za to i tak igram uvijek i puno bolje mi je neg na kompu. Ovaj hub dodje nekih 50-100kn al mogu ga mozda cak i posudit od frenda...aje sta mislite
vidite ovo http://www.index.hr/clanak.aspx?id=331736
ja mislim da bi mozda i ja dosao.samo zasto nogomet.mozda da se ubaci counter strike.americas army.i slicne muske igre. :-)
cuga.zezancija.nema cura.nema bolje :-D
Ma sad za par sati idem na jedan slatki mali LAN, mislim da su odluèili igrat najviťe Call of Duty, i sliène stvari. MoŞda padne koja tekma. :-D ;-)
Sephiroth
05-11-2006, 17:07
...jel ko za vozit nest? GT, GTR, NFS...a moze naravno i pucaljke ko UT, COD, BT...mogli bi nest iskemijat...
ps:@ Pr@vnik-super avatar!
cro, oni linkovi za skidanje fife...to samo po redu skidam jel i onda instaliram.... ? jesi ti skinuo vec ? jel radi normalno ?
SkineĹĄ po redu..
Radi ok..
EJ, vi fanatici kaj igrate FM, ARise, Ante, Mrav..
Igram i ja svake godine i evo downloadao sam upravo ovaj novi i nemam inspiracije..
Vi kaj ste igrali taj novi, dajte mi savjet koji klub da izaberem da nije mrcina (prelagano), a opet da nije totalni ĹĄupak..
Onak, srednji klub od kojeg se moĹže napraviti svjetski..
Jel ima tko ideju?
Igram taj manager svake godine i sada ne znam koji da klub viĹĄe uzmem..
Uglavnom sam uzimao dinamo i hull city od tih klubova jadnika..
nestorov
12-11-2006, 14:39
jel ima kakve razlike izmeðu FM 07 i championship managera 07?gledao sam malo torrente,ovaj ch man ima oko 300 mb,pa ga mislim skinut.ja sam u srednjoj jedno vrijeme postao totalni ovisnik o tim igrama,hebote,malo se zaigrať i cijele dane poèneť visit na tome.zato me malo frka poèinjat igrat sad kad sam na pfzg.ne znam, jel netko joť pamti SWOS (sensible world of soccer).e,to je bila igra.mogu se skriti ovi pred njom.
EJ, vi fanatici kaj igrate FM, ARise, Ante, Mrav..
Igram i ja svake godine i evo downloadao sam upravo ovaj novi i nemam inspiracije..
Vi kaj ste igrali taj novi, dajte mi savjet koji klub da izaberem da nije mrcina (prelagano), a opet da nije totalni ĹĄupak..
Onak, srednji klub od kojeg se moĹže napraviti svjetski..
Jel ima tko ideju?
Igram taj manager svake godine i sada ne znam koji da klub viĹĄe uzmem..
Uglavnom sam uzimao dinamo i hull city od tih klubova jadnika..
ja sam uzo 4 lige (spa, njem, eng, tal), prvo igro u west hamu, spucali me, nakon kaj su promjenili vlasnika 2006-2008
i sad sam u juventusu, pozvali me da ih spasim od ispadanja iz prve lige(full su slabi bili, jedva sam ih spasio)
i sad sam sezona 2011, 6-7 sam u ligi
nije baĹĄ lako, hehehe
malimrav85
12-11-2006, 17:36
Lazio, Fiorentina, Deportivo, Villareal, Borussia, Psg, Zagreb, Bolton, Totenham...
Eto.
Age Of Empires 3 Full ISO's
Includes Serial & No CD Crack
Installed, Tested & Working
http://img105.imageshack.us/img105/6955/age3pc055ww1.jpg
CD 1
http://rapidshare.de/files/31063488/Disc1AoE3.part1.rar 286.10 Megs
http://rapidshare.de/files/31091586/Disc1AoE3.part2.rar 286.10 Megs
http://rapidshare.de/files/31093158/Disc1AoE3.part3.rar 10.03 Megs
CD 2
http://rapidshare.de/files/31127850/Disc2AoE3.part1.rar 286.10 Megs
http://rapidshare.de/files/31143701/Disc2AoE3.part2.rar 280.29 Megs
CD 3
http://rapidshare.de/files/31155530/Disc3AoE3.part1.rar 286.10 Megs
http://rapidshare.de/files/31170154/Disc3AoE3.part2.rar 262.84 Megs
Upravo skidam..
UĹživajte!
P.S. Ovo skidanje igara sa neta je zakon.. U dva tjedna zadnja sam si skinuo FIFU 07, FM 07, sada skidam AOE 3, pa je na redu PES 6..
To'ĹĄ mi dat. :-D
Kak ĂŚu ti dat?
Ima 1.9 gb..
NA nekoliko CD-a ak treba... (prĹžilicu, nadam se imaĹĄ) :shock: Imam i ja mnogo dobroga... ;)
Konjino znať da imam cd-rom klasièni i dvd- rom bez prŞilice..
Kupit ĂŚu prĹžilicu u 12 mj.
Prièao sam ti..
CCCCC
Vidi se da ne uèiť - memorija ti ťteka..
Pih
:lol:
Osim toga, imať FLAT RATE, a ja 5 gb mjeseèno - skini si..
Ah, morat ĂŚu... Htio sam to izbjeĂŚ... :( Nema veze, svejedno mnogo dobroga imam za tebe. :lol:
To je bit prijateljstva..
No, neÌeť ostat praznih ruku, u 12 mjesecu Ìu masovno prŞit kaj skinem i poroslijeðujem tebi..
Ĺveliki kuracit, zaèatavamo topic..
:shock:
Gospodin Pravokutnik
13-11-2006, 00:29
ej cro,posudi djiberu hard na 1 dan i stvar rijesena....nestorov "sensible world of soccer" predobro, to sam igrao na amigi 600 ko klinjo hahaha predobra igra,nerijetko zabijao golove s centra onak iskosa
Pribavit Ìu si ja jednom eksterni... E vidiť, dobre li ideje za boŞiÌni poklon. Ili za roðendan, igrom sluèaja su one week away. :lol:
Age Of Empires 3 Full ISO's
Includes Serial & No CD Crack
Installed, Tested & Working
prosao je.
odavno.
kao i svaki dio Age of serijala 8)
Pribavit æu si ja jednom eksterni... E vidiš, dobre li ideje za božiæni poklon. Ili za roðendan, igrom sluèaja su one week away. :lol:
kakvog li slucaja imam i to. 8)
a sad...malo nabrijavanja...NFS:CARBON za sve one ðibere koji il' ne znaju u zivo vozit il nemaju sta.. i vid' vraga, nalazim se u obje varijante..
no, trebam pomoc...uzet breru, rx8 il camaro ss???
hmm....
dvoumim se izmedju ponovnog igranja diabla II (ako se minimalno tromjesecni trenutak gubljenja zivota nakon instalacije ove igre moze tako nazvati :-D ) i World of Warcrafta za kojeg kazu da ima istu premisu kao i prethodni naslov.
:?
ili zaigrat nabrijanka od NFS- Carbona
hm-hm :roll:
Ja idem nabacit C&C generalse. JoĹĄ kad bi imo i expansion... :(
Ja idem nabacit C&C generalse. JoĹĄ kad bi imo i expansion... :(
SKini ga.. ImaĹĄ flat rate ĹĄkrtice..
SAd skidam AOE, nemrem 2 stvari odjednom. :-D BTW, to se zove lijenost, ne ĹĄkrtost. :-D
JoĹĄ ga skidaĹĄ??
Pih..
Meni je juèer instaliran u 5 h ujutro!
JoĹĄ ga skidaĹĄ??
Tek sad poèeo, juèer nisam imo mjesta na disku - danas, misteriozno imam 10 GB.
Švabosanac
14-11-2006, 01:41
jel ima ko hitmana 4 ?
Ja sam onaj prije ovog zadnjeg igrao do 2027.god sa Hull Cityem. 4.liga engleska tada i za 6 godina sam doĹĄao do prve. Bilo je i par Liga prvaka, 15 bodova u Eng prvenstvu
Tek sam sada skuĹžio ovaj post..
Ne znam zaťto ali zavolio sam taj Hull City preko managera prije par godina, super grb imaju, cool igraèe...
LoĹĄa liga, ali cool..
I u fifi igram s njima..
Ne znam, jednostavno su mi super..
Kancelar
14-11-2006, 15:07
ACHTUNG! ACHTUNG!
Ovako, ja sam inaèe VELIKI OBOŽAVATELJ Pro Evolution Soccera. Trenutno imam samo PES 5 a èuo sam da je izaťao i PES 6. Jel ima to netko?! Molim vas da se javljate i da me ne ignorirate. I da li netko smatra da je moŞda bolji igraè od mene; mogao bi se napraviti neki turnir moŞda?
Sony2 je u pitanju.
--Anči--
16-11-2006, 20:07
e ovo je igrica http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/pig.htm :pinkhappy:
ACHTUNG! ACHTUNG!
Ovako, ja sam inaèe VELIKI OBOŽAVATELJ Pro Evolution Soccera. Trenutno imam samo PES 5 a èuo sam da je izaťao i PES 6. Jel ima to netko?! Molim vas da se javljate i da me ne ignorirate. I da li netko smatra da je moŞda bolji igraè od mene; mogao bi se napraviti neki turnir moŞda?
Sony2 je u pitanju.
ja sam ga skinuo za komp
isti je :lol:
Sephiroth
19-11-2006, 21:12
Final Fantasy XII je prokleto dobar sa losom karakteristikom da jede vrijeme ko Morrowind...ostalo sve je u drugom planu do izlaska PS3...onda cemo dalje :-D
jel bi neko igro generalse ili kaunter?:)
jel bi neko igro generalse
Ja bi, al trenutno nemam cd kod sebe nit mi se da. :-D
jel bi neko igro generalse ili kaunter?:)
oboje.
trenutno na AOE III - Warchiefs gubim vrijeme.
MOĹžemo onda nabacit generalse jednom u troje. AK imate onaj neki program koji imitira lan. Neznam sad kak se zove.
Ajd onda, idemo nabacit ðeneralse jednom. Tu Ìemo se dogovarat.
Hm, moŞe. MOram instalirat hamaèi, imam na nekom cd-u. OÌemo 2 na 2?
moze...ziro aur ili obicne?
dacu ti link...file je velik 700kb
Neam ziro aur. :( Nikak da si pribavim. AKo imaĹĄ linkove za ziro aur za skinut, bijo bih zahvalan....
jesam i ja za đeneralse.
fali nam cetvrti.
jel netko za bilo koji Age of serijal?
:?
Zvat ĂŚu ja frenda ferovca. MoĹžda ĂŚe on htjet.
Neam ziro aur. :( Nikak da si pribavim. AKo imaĹĄ linkove za ziro aur za skinut, bijo bih zahvalan....
skini sa torrentspy-a
ILI cu ti ih ja dat...ako zelis [no homo]:P
imam ja cetvrtog mozda i petog:)
Nebi torrent. :-D Rapidshare mejbi...
Nebi torrent. :-D Rapidshare mejbi...
http://rapidshare.com/files/4339925/-C- ... 1.rar.html (http://rapidshare.com/files/4339925/-C-N-C-G-Z-H-EXP.part01.rar.html) http://rapidshare.com/files/4341093/-C- ... 2.rar.html (http://rapidshare.com/files/4341093/-C-N-C-G-Z-H-EXP.part02.rar.html) http://rapidshare.com/files/4341986/-C- ... 3.rar.html (http://rapidshare.com/files/4341986/-C-N-C-G-Z-H-EXP.part03.rar.html) http://rapidshare.com/files/4342871/-C- ... 4.rar.html (http://rapidshare.com/files/4342871/-C-N-C-G-Z-H-EXP.part04.rar.html) http://rapidshare.com/files/4343620/-C- ... 5.rar.html (http://rapidshare.com/files/4343620/-C-N-C-G-Z-H-EXP.part05.rar.html) http://rapidshare.com/files/4344283/-C- ... 6.rar.html (http://rapidshare.com/files/4344283/-C-N-C-G-Z-H-EXP.part06.rar.html) http://rapidshare.com/files/4344985/-C- ... 7.rar.html (http://rapidshare.com/files/4344985/-C-N-C-G-Z-H-EXP.part07.rar.html) http://rapidshare.com/files/4345696/-C- ... 8.rar.html (http://rapidshare.com/files/4345696/-C-N-C-G-Z-H-EXP.part08.rar.html) http://rapidshare.com/files/4346276/-C- ... 9.rar.html (http://rapidshare.com/files/4346276/-C-N-C-G-Z-H-EXP.part09.rar.html) http://rapidshare.com/files/4346657/-C- ... 0.rar.html (http://rapidshare.com/files/4346657/-C-N-C-G-Z-H-EXP.part10.rar.html)
imas akaunt il ti se da cekat ?
taj rapidťer je takvo smece s tim èekanjem
Diskonektam se svaki put. :-D Fala Camao.
Diskonektam se svaki put. :-D Fala Camao.
hm.... :-D
i to je naèin :lol:
a di je tu problem?
napravis to u 10 sekundi.
skinula sam vec preko 30 gb preko rapidsharea... :roll:
ak si na wirelessu onda ti to pomaze beskonacno ...lol:)
A nisam, na Şiènom sam. ;-)
A nisam, na Şiènom sam. ;-)
ma skuzio sam...;P
Gospodin Pravokutnik
24-11-2006, 15:23
ili si mijenjajte ip bez diskonektanja...tak ja u nsb-u sam radio
Nebi torrent. :-D Rapidshare mejbi...linkovi
ĂujeĹĄ, aj mi pliz daj password za to...
Evo, naĹĄo sam. Password je "http://warezforum.info/", za one koje interesira. Hvala na pomoĂŚi Camao. :smt006 :smt023
Serial naĂŚ na http://www.serialz.to
[quote="ArisâŹ":2mhx4r4n]
a di je tu problem?
napravis to u 10 sekundi.
skinula sam vec preko 30 gb preko rapidsharea... :roll:[/quote:2mhx4r4n]
ljen sam
i kaj mi tu vrtiĹĄ okicama, moje su ljepĹĄe i tak
vidi :roll:
imas onaj program u koj nabacas sve kaj oces sa repidĹĄera a on ti skida....
ko oce nek javi
Je, al ak nemaĹĄ account ti je dĹžabe. ;)
BTW, sad mi treba no cd crack za zero hour. Bar pretpostavljam, ne radi mi.
ZaĹĄto pobobgu skidate stare igre?!
ZaĹĄto pobobgu skidate stare igre?!
A èuj, zero hour Şelim veÌ duŞe vrijeme i nikak da nabavim. PA ono... TO ti je ko da pitať zaťto netko igra warcraft.
[quote="The Kid":17sg487t]ZaĹĄto pobobgu skidate stare igre?!
A èuj, zero hour Şelim veÌ duŞe vrijeme i nikak da nabavim. PA ono... TO ti je ko da pitať zaťto netko igra warcraft.[/quote:17sg487t]
DuĹže vrijeme, as in... 3 godine?
Da ti se to toliko igralo, nabavio bi od pirata!
MoŞda ga èak i ja imam negdje u ovoj nepreglednoj hrpi CD-ova i inog... da si pitao, potraŞio bih ti... ali oèito ti se nije igralo bať tako jako taj zero hour... but... what do i care... to je tvoj bandwith i tvoje vrijeme... mada mi se èini besmisleno troťiti ga na stare igre...
Jebote Zero hour, skini mi Medieval II!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
I jel moram imati generalse instalirane za zero hour ili je to ekspanzija sama za sebe pa mogu direktno nju na komp, pa igrati?
hebote Zero hour, skini mi Medieval II!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kako gazda komanduje!
Nadam se samo da misliĹĄ na Medieval 2...
Ak hoĂŚeĹĄ jedinicu... i to imam, negdje! :-D
Pa, vidiĹĄ ova dva rimska slova I kide??
To znaèi 2..
;)
Ma èekam ðibera da skine dvojku..
Pa, vidiĹĄ ova dva rimska slova I kide??
To znaèi 2..
;)
Ma èekam ðibera da skine dvojku..
Hahahaha... a ja mislio da su to uskliènici.. tek sad na quoteu vidim da su fakat dvojke! Silly me... :oops:
E, kad Ăiber skine, onda prĹži, pa na drink!
I tata bi, sine! ;)
Just a little bit
25-11-2006, 16:02
snimi ovu glupost http://s1.bitefight.ba/c.php?uid=28009
:-D :-D
sta jos nece izmislit
NeĂŚu kliknut, jer znam ĹĄto je..
To sranje sada svi igraju..
To je igra u kojom je igraèu koji je vampir ili vukodlak cilj ugrist ťto viťe Şrtava..
Ugriz se napravi tako ĹĄto netko klikne na link..
Ccccc
Ponavljam pitanje...
I jel moram imati generalse instalirane za zero hour ili je to ekspanzija sama za sebe pa mogu direktno nju na komp, pa igrati?
I drugo pitanje, ima li tko linkove na PES 6?
Nemojte skidat zero hour jerbo ne radi. MoŞeť igrat samo prvu misiju i onda imať opciju play again ili exit ťto znaèi da nemreť dalje. A kod skirmisha crkneť sam od sebe nakon 2 minute.
Mislim da moraĹĄ imat generalse.
@ Kid, pa nije zero hour star 3 godine. ma znaĹĄ ĹĄto, ispito sam gro frendova dal mogu nabavit i nitko nije pa ono. a pirat mi se iselio iz kvarta pa ono.
skinut ĂŚu medieval soon enough. al ne do sutra, da ne mislite... ;)
PES 6
http://rapidshare.com/files/2152611/Pro ... .part1.rar (http://rapidshare.com/files/2152611/Pro.Evolution.Soccer.6.Rip.uped.by.project46.part1 .rar)
http://rapidshare.com/files/2170177/Pro ... .part2.rar (http://rapidshare.com/files/2170177/Pro.Evolution.Soccer.6.Rip.uped.by.project46.part2 .rar)
http://rapidshare.com/files/2170396/Pro ... .part3.rar (http://rapidshare.com/files/2170396/Pro.Evolution.Soccer.6.Rip.uped.by.project46.part3 .rar)
http://rapidshare.com/files/2172686/Pro ... .part4.rar (http://rapidshare.com/files/2172686/Pro.Evolution.Soccer.6.Rip.uped.by.project46.part4 .rar)
opet kazem...torrent za generalse radi ziher
PES 6
http://rapidshare.com/files/2152611/Pro ... .part1.rar (http://rapidshare.com/files/2152611/Pro.Evolution.Soccer.6.Rip.uped.by.project46.part1 .rar)
http://rapidshare.com/files/2170177/Pro ... .part2.rar (http://rapidshare.com/files/2170177/Pro.Evolution.Soccer.6.Rip.uped.by.project46.part2 .rar)
http://rapidshare.com/files/2170396/Pro ... .part3.rar (http://rapidshare.com/files/2170396/Pro.Evolution.Soccer.6.Rip.uped.by.project46.part3 .rar)
http://rapidshare.com/files/2172686/Pro ... .part4.rar (http://rapidshare.com/files/2172686/Pro.Evolution.Soccer.6.Rip.uped.by.project46.part4 .rar)
Hvala prijatelju!
ThunderBoy
25-11-2006, 20:10
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
ovo legalno me jakoo zabrinjava
Nemojte skidat zero hour jerbo ne radi. Možeš igrat samo prvu misiju i onda imaš opciju play again ili exit što znaèi da nemreš dalje. A kod skirmisha crkneš sam od sebe nakon 2 minute.
jel to sa ovih linkova sto sam ti ja dala?? :?
haha bas si zla....
to su sigurno virusi buhuhahahah
Za zero hour Ìu ðiberu nabaviti no-cd crack, pa Ìe mu raditi..
U njegovom sluèaju se radi oèito o zaťtiti, a ne o bugu..
A medieval II Ìete svi dobiti sprŞen kada ga ðiber skine..
Ima 5.7 gb, pa nije baĹĄ siĂŚa za skinuti..
No, nať frend ðibsi ima flat rate, pa nema brige..
Aaaaaaaaa, medieval je zbrisan... Neeeeeeeeeeee... :(
A oni crackovi kaj si mi dao, sad mi ne radi igra uopĂŚe. :lol: NemaĹĄ beda, snaĂŚ ĂŚu se veĂŚ nekak. Nadam se.
Ăibsi... :D ... hahahahahaha... :-D
Enivejs... Neam pojma imam li taj Zero Hour.. koji je inaèe fakat... tri godine star... http://archive.gamespy.com/reviews/octo ... erohourpc/ (http://archive.gamespy.com/reviews/october03/ccgeneralszerohourpc/)
.. ali budem pogledao...
Nadam se da ĂŚe taj Medieval uskoro... da ga ne moram sam skidati... flat mi je ipak preskup... ;)
Ne rade mi linkovi za medieval. Jebiga.
A daj naði ovo, bitte. I da, skuŞio sam da je 3 godine star. Kaj sad... ;)
Zero Hour
http://archive.gamespy.com/asp/image.as ... rpc/04.jpg (http://archive.gamespy.com/asp/image.asp?platform=PC&genre=STRATEGY&image=/reviews/october03/ccgeneralszerohourpc/04.jpg)
Best...characters...everrrrr :lol:
PRINCE KASSAD se èini dobar!
He he
Nijesam igro zero hour al GLA u generalsima saksa. Uvijek igram s amerikom il èajnom. S èajnom je najlakťe igrat.
ako sa gla znas igrat ,a pogotovo u ziro auru, onda su najjaci
Ne bih reko. MoĹĄ napravit gro tehnicala il neĹĄto al neĂŚeĹĄ proĂŚ bunkere okruĹžene minama i gatling cannonima. JoĹĄ ak nabaciĹĄ koji tenkiĂŚ... ;)
:-D volem ove tingies čitat. :-D
http://edition.cnn.com/2006/TECH/fun.ga ... index.html (http://edition.cnn.com/2006/TECH/fun.games/11/28/video.games.brain.reut/index.html)
anyone? no?
jug je nas
01-12-2006, 00:11
pozdrav svima!!!jel zna neko di se moze nabavit nfs carbon ili da mi ga sprzi?nek se dobra dusa javi na pm....danke ĹĄen
Ovak....
Ak niste igrali Prey... FPS u njegovom iskonskom obliku... ni nemojte...
Igra je totalni shit... cijela prièa se vrti oko indijanca... kojeg otmu ejlijeni... skup s njegovom draganom i njegovim dedom... i poanta je istu draganu osloboditi... a igra vam se moŞe èiniti potencijalno dobra sveg dok dedu ne zakolju...
Dakle... ako vas to nije uvjerilo da prestanete igrati... onda...
Svi nivoi su viťe-manje jednaki... oruŞja tupavo identièna... a jedino ťto igru iole spaťava jest pomalo djuknjukemovska atmosfera koja je razumljiva s obzirom na èinjenicu da su producenti 3D Realms...
Uglavnom, nit to nije dovoljno da bih ovu igru preporuèio ikome starijem od 12 godina, a kamoli nekom od 17, na koliko je Prey zakonski limitiran...
Jedino ťto bi ova igra mogla predstavljati novo za klasièni FPS jest èinjenica da ne moŞete umrijeti... odnosno... ''stvarni'' svijet u igri, u sluèaju da vas ubiju, interferira sa mitoloťkim indijanskim svijetom (whatever) u kojem ubijate nekakve zmajeve da ostanete Şivi... (whatever na kvadrat) pa se vraÌate nazad na nemaťtovite krajolike takozvane ''Sphere'' koji, kao i neprijatelji koje susreÌete, opako podsjeÌaju na FPS-ove od prije 10-ak godina...
Osobna preporuka je... ZAOBIĂI U Ĺveliki kuracIROKOM LUKU... ako nemate 12 ili manje godina...
Za zero hour Ìu ðiberu nabaviti no-cd crack, pa Ìe mu raditi..
U njegovom sluèaju se radi oèito o zaťtiti, a ne o bugu..
A medieval II Ìete svi dobiti sprŞen kada ga ðiber skine..
Ima 5.7 gb, pa nije baĹĄ siĂŚa za skinuti..
No, nať frend ðibsi ima flat rate, pa nema brige..
6.46, ja ga skidam vec 3 dana :lol: :lol: :lol:
al bum si kupil oriðiði kad si neke pare skupim, imam sve TW naslove oriðiði...
kak sam kewl
Posrnuli
02-12-2006, 21:26
Nabavljam si novi komp narednih dana,poťto nisam u zadnje vrijeme pratio ťto izlazi(jer ovak i onak nemrem to vrtit na starom kompu)...imate li kakve prijedloge od rts-ova i fps-ova koje se isplati nabaviti(eventualno neki rpg). Imam bf2 oriðiði,a namjeravam nabaviti medieval 2,company of heroes,40k dark crusade i oriðiði bf vietnam(jeftin,a dobar prek neta)...
Kide, jedini fps u zadnje vrijeme koji vrijedi igrat(bar meni) je far cry i svi iz tog serijala. Vidio sam najnoviji, crysis. Tolko je dobar da je to nepojmljivo.
I vidio sam novi tiberian sun(drukèije se doduťe zove). E, ne da sam oduťevljen nego viťe od toga. :shock:
BTW, Arise, aj ti to nama snimi ak nije bed. :-D Bitte. Medieval 2, jel.
Just a little bit
03-12-2006, 12:14
skinuo sam pes6 i nece mi ditra
nekaj trkelja da se settings podeĹĄavaju a podeĹĄena su :shock: :cry:
Trailer za crysis.
http://www.youtube.com/watch?v=9HdquYxz ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=9HdquYxzMDY&mode=related&search=)
Prebolesno.
Tiberian wars, isto vrhunski.
http://www.youtube.com/watch?v=P_kPlC4- ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=P_kPlC4-VBw&mode=related&search=)
http://www.youtube.com/watch?v=3mFfpc-W9tc
http://www.youtube.com/watch?v=X7iQpFco ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=X7iQpFcoB7U&mode=related&search=)
Daj konaèno skini neku igru viťe!!!
ImaĹĄ krvavi flat rate!
Da ja to imam prĹžio bi svaka dva dana po jednu igru!!
GRRRR
On tu trailere traĹži..
Cccccc
Crysis se èini super, ali tiberian wars me je posebno zaintrigirao!
Zakon izgleda!
nemrem, ðiber, no prŞa za dvd
zaboravili ste F.E.A.R
isto odlican fps
ovo zgleda, hihihihi, njam :-D
treat ce mi novi komp
pod hitno :D :D :D
Just a little bit
04-12-2006, 20:38
momaci imam pitanjce
koja je grafièka kartica, ajmo reci, relativno dobra, da mogu najnormalnije igrat npr AOE3, Company of heroes, medieval...itd ?
ugl ove novije, malo bolje igre.....
ima ko kakav prijedlog, neku teroiju o tome, neko objasnjenje meni neukom sto se tièe stvari vezanih uz kompjutEr
p.s. bio sam u algoritmu, skoro mi je suza na oko krenula kakvih sve igara brutalnih ima, a ja niĹĄ nemrem igrat jer imam komp iz '95 :-D
p.p.s. ima ko broj od nekog dilera igrica koji je u zg i koji relativno brzo sprĹži i dofura doma na vrata uz minimalne troĹĄkove ? :p :-)
:smt109
Ja sam igro navedene igre najnormalnije sa ATI radeon 9600 XT a to nije baĹĄ jedna od najboljih, jel.
Imam ATI Radeon 9600 Series od 256 mb i sasvim normalno igram najnovije igre.
Just a little bit
04-12-2006, 20:45
kolko love kosta ta kartica
kolko love kosta ta kartica
Kupio sam ju prije godinu dana za 700 kn..
Sada za 700 kn moĹžeĹĄ naĂŚi i bolju..
Govorim o hg spotu.
I govorim o èinjenici da ti komp ima BAREM 512 mb RAMA.
Just a little bit
04-12-2006, 21:01
jedva cekam da vidim ovaj company of heroes
iskreno se nadam da se necu razocarat
šola-braveheart
07-12-2006, 10:15
http://www.hurtwood.demon.co.uk/Fun/copter.swf
funkymonoloko
07-12-2006, 10:24
Armored core 1,2,3 :D
Gran Turismo 3
War zone 2100
Ima toga joĹĄ
Ja sam igro navedene igre najnormalnije sa ATI radeon 9600 XT a to nije baĹĄ jedna od najboljih, jel.
daj bokte, meni na radeonki 9800 pro(128)
medieval 2 je neigriv na battlemapu
jel igra ko novi PES
ajmo turnir organizirat
@ Arise: KaĹže Cro da samo makneĹĄ vegetaciju ili tak neĹĄ i da radi sasvim dobro. Sad, dal ti misliĹĄ da ej battlemap onaj real time dio ili dio kad gledaĹĄ kartu, neznam, al ono. Neznam, ja nemam baĹĄ predobar komp al je ono, skroz ok i mogu sve igrat:
Athlon 64 2GHz
512 MB DDR
ATI radeon 9600 XT 128 MB DDR
Neznam ĹĄto da ti kaĹžem.
jel igra ko novi PES
ajmo turnir organizirat
ja
kak se to igra? prek neta il kak?
@ Arise: KaĹže Cro da samo makneĹĄ vegetaciju ili tak neĹĄ i da radi sasvim dobro. Sad, dal ti misliĹĄ da ej battlemap onaj real time dio ili dio kad gledaĹĄ kartu, neznam, al ono. Neznam, ja nemam baĹĄ predobar komp al je ono, skroz ok i mogu sve igrat:
Athlon 64 2GHz
512 MB DDR
ATI radeon 9600 XT 128 MB DDR
Neznam ĹĄto da ti kaĹžem.
ja iam athlon 2800
gigu
i 9800 pro
neznam...
mislim, konfa je stara, sad ce vec u 3. godinu...
jesi igro oblivion?kak ti to dela?
Nisam igro oblivion. Ne sviða mi se bať to. Ja sam ti tip za RTSove(i to probrane) i FPSove. Jednostavan èoek. :-D
E da, athlon 64 3000+
jel igra ko novi PES
ajmo turnir organizirat
ja
ma ak oš prek neta moraš imat original verziju
ma mislio sam da se negdje nađemo
ak netko zna da ima neki turnir
ili ima negdje neki veliki ekran i veliki prostor :-D
nego kak ti ide
ja se ubijam kolko je teško
jel igra ko novi PES
ajmo turnir organizirat
ja
ma ak oĹĄ prek neta moraĹĄ imat original verziju
ma mislio sam da se negdje naðemo
ak netko zna da ima neki turnir
ili ima negdje neki veliki ekran i veliki prostor :-D
nego kak ti ide
ja se ubijam kolko je teĹĄko
igram na tipkovnici, na onoj srednjoj teĹžini i okej je
dobivam veèinu, tu i tam dobim glup gol, jer neznam igrat obranu, tj. neznam efektivno uzet loptu :lol:
kupi si gamepad za komp
onda ćeÅ¡ vidit razliku
zaboravi tastaturu
kupi si gamepad za komp
onda ĂŚeĹĄ vidit razliku
zaboravi tastaturu
ma neda mi se davat pare za to :lol: