View Full Version : Gamer's world
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
http://www.metacafe.com/watch/554647/fifa_2008/
Fifa 2008 - izlazi u 9. mj.
Kako bolje kretanje lopte, veĂŚi golovi i realnija dodavanja..
:shock:
Uglavnom su dobili pohvale za promjene, samo je pitanje hoĂŚe li stvarno tako sve biti u igri kako izgleda..
Tu se vidi da je bolje odbijanje lopte i kretanje (gledajte u noge igraèima dok vode loptu - gotovo kao da gledate pravu tekmu), veÌi golovi, manja lopta..
Jedva èekam..
:)
Gospodin Pravokutnik
02-08-2007, 16:39
pes ce uvijek bit korak ispred. Fali fifi nesto,fali i pesu ali ne toliko koliko fifi
Ma PES-u fali ono izvan terena.. Fifu odigram 20 sezona zaredom, PES osvojim master ligu i kurac.. Dosada.. JebeĹĄ ti to kada ti nemaĹĄ hrpu zemalja i Ĺžnj klubova kao u fifi..
I one kontrole sjebane u PES-u kaj su lijeni ga za komp optimizirati..
Ma ĹĄit...
Gospodin Pravokutnik
03-08-2007, 15:10
Ma ko da bi mi se dalo igrat prvenstvo Slovenije,Madjarske,Rumunjske ili nesto slicno tome.....Liga petice mi je dost ak netko hoce moze uzet prvake drugih zemalja tipa Turska,Skotska,Belgija,Nizozemska.....uglavnom to me zadovoljava.Publika i nije bas nes napravljena no ni to mi nije bitno,imam evolution patch i taj patch je pokrio sve jace vidljive nedostatke.Nogac se igra na gamepadu,tam si rihtas kontrole kak god zelis.Nezamislivo mi je to igrat na tipkovnici i da,halam to na tv-u,veci je gust neg na monitoru. Zanimljivo je da je patch velik skoro kao i igra al stvarno su svega nadrobili nutra...
A jbga.. Ja govorim o PC-u...
Za mene je PES bolji na konzolama..
Al na PC-u fifa pljune pes-u u facu..
:-D
BuduÌi da igram na kompu veÌinom, fifa pobjeðuje..
Gospodin Pravokutnik
03-08-2007, 16:00
da da,premda nisam nikad vidio fifu na kompu,dao sam sud na temelju ovog videa kaj si gore prikeljio (metacafe). Probaj si pristekat kabel iz kompa u tv i nabavi gamepad pa odigraj koju tekmu fife pa vidi jel ti bolje tak il na monitoru. Pes bi igrao na monitoru ak je 19 inca ili veci inace bi popljuvo igru haha,tv rulz
Ma znam..
Recimo, na plejki UVIJEK igram PES.. No, na kompu fifu..
Just a little bit
04-08-2007, 13:41
de ste gejmeri....vec mi fali komp...doma drkam po laptopu i internetu (ured za van hehe)
kad se vratim u zgb bit cu zadnji na serveru :-)
pozdrav svima, iskoristite ljetne dane za bit u zamracenoj sobi, pit ledenu koka kolu i halat najbolje igre :smt109
za sve koji su odrastali uz UFO:Enemy Unknown i sve kasnije nastavke (neki od nas joĹĄ na Amigi)....
skinite si s neta UFO:Alien Invasion - igra je besplatna a predobra :-D
ukratko, radi se o klonu originalnog UFO:EU, ali bitno poboljťanog izgleda i detalja, s malo promijenjenom prièom. u misijama je 3d grafika raðena na quake2 engine-u, i izgleda vrlo impresivno. velika prednost u odnosu na ogiginal je poveÌana kolièina oruŞja (pogotovo zemaljskih - i nisu viťe sva sranje), viťe rasa aliena, bolje prièice u Ufopaediji, razgranatiji research...
AI je isto dosta poboljťan, alieni koriste zaklone, bacaju granate, i ne èekaju na otvorenom da ih se ustrijeli. a i imaju neka funky nova oruŞja, reÌi Ìu samo kerrblade i plasma blaster :shock:
igra je cross-platform, radi i na linuxu i na macu, sad je izaťla verzija 2.1.1., s tim da se na igri joť radipa se oèekuje joť dodataka
za kraj, meni najbolji detalj - u odnosu na UFO:EU krajolik u misijama je vrlo raznolik, nema viťe ono samo selo/grad/arktik/dŞungla nego ima bar 20 razlièitih fora okruŞenja (luka, rudnik, most, benzinska, podzemna, bunker...)
tko proba, nek mi posta komentare 8)
Ako ima tko zainteresiran za klan u COD 2 može se pridružit mojem klanu. Znam da ste jako dobri igrači, pa ste odmah pozvani. Inaće se skupljamo na CRO clanu. Ekipa se zove hCl - hrvatska cyber liga.
Ako je tko zainteresiran nek mi se javi.
Just a little bit
23-08-2007, 17:31
ima koji novi server za COD2 da je dobar.....
Just a little bit
31-08-2007, 12:07
kad izlazi cod4 ? u 11 mjesecu ? :-D
Sephiroth
16-09-2007, 19:46
Neznam jel znate al FarCry je postao besplatan za download tak da tko ga nema a fakat je ok igra, ak si moze nek si skine!
...e da jel ima tko Battlefield 2 kojim slucajem?
Gospodin Pravokutnik
16-09-2007, 20:34
Ja sad samo cekam pes 2008 koji izlazi 26.10.Nis drugo me ne zanima
A ja Fifu..
Jebemu, kaj zajebavaju, nek ju objave viĹĄe.. HoĂŚu igrati novu opciju: CO-OP SEASON!
http://www.youtube.com/watch?v=2Zh__t8vBeQ
IzaÅ¡ao je več, čuo sam da je toliko bila navala na najnoviji server da se sruÅ¡io. Treba imat dosta jaki komp, tak da protiv mene uskoro nečeÅ¡ igrat.
Kupujem komp samo da bi to mogao igrati
Gospodin Pravokutnik
17-09-2007, 01:08
A ja Fifu..
Jebemu, kaj zajebavaju, nek ju objave viĹĄe.. HoĂŚu igrati novu opciju: CO-OP SEASON!
tebi izlazi fifa vec 9.10. sretnice haha. Sunce ti imas demo za igrat,ja jos ni to ali kazem ti Pes 2008 ce bit hit,zasjenit ce fifu u to sam uvjeren
Izlazi 28.9 u Europu..
Skinut ĂŚu odmah s neta..
Ne mogu doèekati...
Mah, meni nema do Fife... Mogu ju igrati vjeèno zbog milijun opcija i igraèa..
Just a little bit
17-09-2007, 01:47
Izaťao je veè, èuo sam da je toliko bila navala na najnoviji server da se sruťio. Treba imat dosta jaki komp, tak da protiv mene uskoro neèeť igrat.
daj me nemoj zezat :shock: sutra zovem dilera :-D
imam duo core tak da bi mi trebalo ĹĄljakat ne ? :) :D
malimrav85
17-09-2007, 10:54
kad manager novi izlazi?
Gospodin Pravokutnik
17-09-2007, 13:02
kad manager novi izlazi?
imas fifa manager mislim 1.11.2007. a za football manager ne znam
malimrav85
17-09-2007, 13:29
ma kakav fifa manager?
kaj je to?
postoji samo jedan manager!!!
[quote="Just a little bit":2tflnr9o]kad izlazi cod4 ? u 11 mjesecu ? :-D
Izašao je veè, èuo sam da je toliko bila navala na najnoviji server da se srušio. Treba imat dosta jaki komp, tak da protiv mene uskoro neèeš igrat.
daj me nemoj zezat :shock: sutra zovem dilera :-D
imam duo core tak da bi mi trebalo šljakat ne ? :) :D[/quote:2tflnr9o]
Nemam pojma, uopće neznam kakve se performanse traže. Al ak očekujeÅ¡ da će ti Å¡ljakat, pribroji si veliki ping zbog opterećenosti servera. Isto tako sumnjam da joÅ¡ ima crackanih servera, ako ih ima oni su vjerojatno tri puta opterečeniji nego obični.
Al šta ja tu pišem nabavi igru i ti reci nama... :-D
Gospodin Pravokutnik
17-09-2007, 13:44
hehe....ocekuj svog managera negdje sredinom 12. mjeseca. Fifu manager nisam nikad vidio tak da ti nemrem objasnit detalje :D
ja Ìu izgubiti Şivot ako poènem igrati cod4 :-D
zapeglam tu i tamo NFS: Most Wanted
pa ak netko hoce probat skinut mog Clia V6, nek se javi :D
Koji od serijala NFS-a je najslièniji Gran turismu (u smislu da ima opcije nadogradnje auta, zaraðivanja para i trkanja u turnirima za lovu)?
<pomozi>
Need for Speed: Underground 2 moĹžda odgovara mom opisu?
Meni je GT carska igra, ali je nema na PC-u...
:(
Underground
Underground 2
Tokyo Drift
Most Wanted
..svi su na tu shemu...
najbolji je Most Wanted jer je najnoviji, novi auti, vise stupnjeva policijske potjere od barikada do helica, spikeova po cesti, Heavy SUV-ova koji se zabijaju u tebe iz suprotnog smjera i elitne policijske jedinice sa Corvettama C6
karijera - postepeno osvajas utrke i napredujes, skupljas odreden broj Bounty-ja (omrazenost/trazenost od policije - dobiva se od prekrsaja, unistenih policijskih vozila, trajanju potjere i sl.)
imas Blacklist tj. top listu od 15 glavnih streetracera i kad ispunis uvjet za svakog, utrkujes se s njim
mozes pobjedom uzet i protivnikov auto sto zna bit korisno...
osim Career Mode-a imas i Challenge ... nekih 260 eventa koje moras dobit i svakih nekoliko otkljucavas bonus aute tipa Camaro SS i sl.
auto nadogradujes djelovima, od spojlera do motora, felgi i getribe, laka i naljepnica...
sve u svemu, zanimljiva igra, dusu dala za razbibrigu. ;)
Camao, zaboravio si NFS: Carbon.
A sad uskoro izlazi i NFS Pro Street, koji Ìe ti biti najslièniji GT-u.
Camao, zaboravio si NFS: Carbon.
ko ce ih sve popamtit... :-D
Pa mislim ipak je najnoviji (ne ukljuĂŚujuĂŚi pro street). E da i Tokyo Drift nije NFS, neg je Fast And Furious. Tak da joĹĄ jedna greĹĄka :-D
Camao clio kaĹžeĹĄ?Ja te operem sa svojim clijiĂŚem bez beda :badgrin:
a ono.. na mom V6 perfomanse su na 100%..sve crtice do kraja... sumnjam nekako da biti uspjelo sa istim takvim..svi znamo da nemas pojma o voznji :smt110
:lol: :lol: ...ja sam igrao NFS-ove na pro dok nisam ni vozaèku joť imao :-D
A to ťto znam pokupiti koji kasliÌ ili peseka na cesti ne znaèi da neznam voziti :roll: :-D
ja igrao Test Drive 4 i NFS 2: SE jos dok sam izbjegavao ucenje Prirode i Drustva.
beat that! 8) :-D
PIH, LIVE FOR SPEED kroz cijelu srednju :p
To je jedina igra na kojoj se moŞe nauèiti voziti pravi auto po stazama...i joť volan sa 360*...ma mrakaèa :-D
hehe.. ak cemo se bas kurcit... Lotus na 486 DX-2 jos dok sam skoro tutač bio...
:badgrin:
hard od 3,2 mb... to su bila vremena :D
U jebem ti, oboĹžavam sam tu igricu (Lotus jel).
Ma LIve for speed je novija igra,al je fizika i sve prerealno,tako da nema uleta sa 180 u zavoj ko u NFS-u...joj kad se sjetim divljanja u free roaming modu :lol:
Gospodin Pravokutnik
17-09-2007, 17:36
Sad sam se sjetio svog lotusa na amigi 600 hehe
Bila je i ona jedna igra kad voziť i hvatať bad guys,pucať iz auta i slièno...hot wheels ili tako neťto.
I sad sam se sjetio one sa patuljkom,nekim barabarom i Ĺženskom koji kolju okolo i imaju magije...jebenaa igra :lol:
Golden Axe stari moj, to ti je to.
A kak je zajebano bilo uĂŚ u tu igricu...
Sto put piĹĄi axe...
Al meni je nenadjebivo kada sam bio 2 osnovne i igrao DOOM2 u mreĹži sa frendovima u igraonici (deathmatch), pa onda duke nukem 3d u mreĹži...
Koja dobra vremena..
A kaj je najgore, s ovim novim igrama viťe nikad nemam taj osjeÌaj veselja koji sam imo sa starim, èudno ali istinito...
Da, nikako da se izmisli neĹĄto novo.. NeĹĄto ĹĄto joĹĄ nisam igrao..
Nemre najbolja grafika nadomjestiti onu igrivost starih igara i osjeĂŚaj sreĂŚe kada vidiĹĄ neĹĄto na kompu prvi put kaj nisi igrao..
Sada bi tak bio uzbudjen kada bi imali one kacige, pa mogli uÌi u igru (hologram), pa recimo istrèati na santiago bernabeu i igrati pravu tekmu...
Ova tehenologija koju sada imamo, na nju smo se navikli..
U tome je stvar..
Ma znam, al prie je joĹĄ bio taj feeling zajedniĹĄtva kad si s frendovima skupljo pare pa ste svi zajedno upali u igraonu. I onda se il mijenjate ili tako neĹĄto. Nema boljeg...
Ma meni je tada to bilo prebolesno, jer sam komp dobio u 5. osnovne...
Zato sam od 2.-5- osnovne visio u igraonicama i iťèekivao to cijeli dan...
Sada kada imaĹĄ komp i net, nije to isto..
On-t:
Jedva èekam novu mafiu!
http://www.youtube.com/watch?v=SNd-73SgPGI
O DA DA DA!!!!
Jedinicu sam preĹĄao 3 puta i evo danas 4.!
malimrav85
17-09-2007, 18:20
mafia je odlièna!
ali me izjebala ona misija sa utrkom, di moraĹĄ biti prvi...
ðizus,pa ja sam to igrao prije 4 i pol godine
ajme meni
-PATRIOT-
17-09-2007, 18:21
a legendarni larry the sevac :lol: :-D ..pa fifa94 kad bi zabio gol skaricama sa centra :-D ..
nova mafia??!..jebenica,jedva cekam 8)
malimrav85
17-09-2007, 18:22
fifa 94? jel to ona di si stao pred golmana pa je svaki put nabio loptu u tebe i dao si gol?
a mortal combat i streeet fighter na nintendu?
-PATRIOT-
17-09-2007, 18:25
e vis nisam ziher jel to ta,al za ovo sa skaricama zapamtio da je 94..znam da 97 imala ono sa dvoranom shemu..
e da mortal combat :lol: :lol: ..legendarne udaracine..kakvo bogohuljenje..poslije prve pricesti svi na slikanje,a nas par u igraonicu na porciju mortal combata :smt043..
edit..da drito sto cro kaze..bas to vrijeme lucky luciana i inih mafioza mi do jaja..jedna od najjacih igrica ikada i prejebena mi radnja 8)
Street fighter..
:lol:
SjeĂŚam se tih vremena..
A Mafia 2, jeste skuĹžili kako je realno kada se razbije staklo (u sceni kada onaj auto preleti) i dim kada lik ispuhne dok puĹĄi pljugu?
Predobro..
Al ta Mafia ima ugoðaj, igrivost, sve..
Igram ju nakon 4 godine joĹĄ uvijek..
Tu mi ipak grafika nije najvaĹžnija, makar ĂŚe u 2. biti predobra..
VaŞnije mi je to razdoblje prije i nakon prohibicije i taj ugoðaj...
malimrav85
17-09-2007, 18:40
fifa 98 je imala dvoranu
Ali stvarno kad pogledam unazad ni jedna igrica mi nikada nije pruĹžila toliko zadovoljstvo i veselje ko mortal kombat sa frendovima u igraoni.
diablo II je svetinja! :smt109
edit: a vid broj postova...hehe, slucajnost ili? :smt077
ja æu izgubiti život ako poènem igrati cod4 :-D
Ma nečeÅ¡, samo čeÅ¡ preusmjeriti vrijeme koje si troÅ¡io na COD 2 u razdoblju kad si ga najviÅ¡e igrao... i spavanje je dio života :badgrin:
Švabosanac
18-09-2007, 00:02
diablo II je svetinja! :smt109
edit: a vid broj postova...hehe, slucajnost ili? :smt077
pa nisi ti ni tolko glup :lol:
ali momci
yebes igre, pocnite ucit, to ce vam dati kruha a ne neke sugave kompjuter bljuvotine
Istina, ali ne živi čovjek samo od kruha... :badgrin:
ma kakav fifa manager?
kaj je to?
postoji samo jedan manager!!!
http://fm08.footballmanager.net/en/arti ... /1600.html (http://fm08.footballmanager.net/en/article/101/1600.html)
To cu si pokloniti za Zicbo........
malimrav85
19-09-2007, 11:42
ono, 20.12. bi bio tak dobar datum
ili prije da ga mogu skinut do 20.12.
malimrav85
25-09-2007, 18:12
PokuĹĄavam pokrenut sid maiers railroad i neĂŚe mi. javlja mi da ne zadovoljavam minimalne potrebe sustava
Operating System: WindowsÂŽ 2000/XP IMAM
Processor: Pentium 4ÂŽ 1.4 GHz or AMD AthlonÂŽ equivalent IMAM 2.0
Memory: 512 MB RAM IMAM 1.3
Hard Disk Space: 2 GB Free IMAM 50GB
CD-ROM Drive: 8X Speed IMAM
Video: DirectX 9.0c-compatible 64 MB video card with hardware pixel & vertex shaders OVO VALJDA
Sound: DirectX 7-compatible sound card or higher VALJDA
DirectXÂŽ: DirectXÂŽ version 9.0c (included) or higher VALJDA
Kak da provjerim to troje? ne kuŞim kak mogu najnormalinije igrat cod2 sa najjaèom grafikom a ovo ne?
Just a little bit
25-09-2007, 18:30
kad smo vec kod COD2 , mogli bismo se skupiti...veceras nakon sex i grada ? :smt109 (cura mi to gleda pa moram s njom :) )
mozemo se naci na forumu, dogovorit, naci prazan server i malo zahalat 8)
malimrav85
25-09-2007, 18:42
ja tek oko 23.30 tj. negdje nakon toga
ne znam kad je sex
Gospodin Pravokutnik
25-09-2007, 20:48
izasao je demo za pes 2008 \:D/
Just a little bit
25-09-2007, 21:16
ja sam doma oko pol 1 , zavirit cu na forum da vidim jel ima kog za halanje
p.s. taman sam dilerima poslo mail s upitom jel imaju Call of Duty 4 : MODERN WARFARE :-D (ode Ĺživot ako imaju)
kad smo vec kod COD2 , mogli bismo se skupiti...veceras nakon sex i grada ? :smt109 (cura mi to gleda pa moram s njom :) )
mozemo se naci na forumu, dogovorit, naci prazan server i malo zahalat 8)
E, jbg. Nisam vidio. Sutra posljepodne. Navrati u croclan! Vidim da i Zero povremeno dođe.
Just a little bit
26-09-2007, 03:03
ma necu na cro clan, durim se na njih :o :roll: :oops: 8) :( tam vidim djevojcice umjesto vojnika
joj da, zaboravio sam. :lol: :lol: :lol:
Just a little bit
26-09-2007, 17:35
poslo sam mail na dva maila od dilera jel imaju COD4 i niti jedan mi nije odgovorio!
pazi na MAIL na koji oni primaju narudzbe!
ako i imaju, necu od njih uzet! :evil:
malimrav85
26-09-2007, 17:37
Nema ti joĹĄ.
Jel postoji moguĂŚnost da bacimo neku prastaru igricu preko neta? Tipa doom ili duke nukem? Ili c&c.red alert? e to bi bila jebenica
ma nemate vi pojma, najbolje igrice su na playtoyu, ifka detektivfka, lovis jaja i bjezis kakacama, i mocne vjeverice to su prave igrice... :-D
Nema ti joĹĄ.
Jel postoji moguĂŚnost da bacimo neku prastaru igricu preko neta? Tipa doom ili duke nukem? Ili c&c.red alert? e to bi bila jebenica
Da stvarno,neka starija bi bila dobra,tipa cossacksi :lol:
E da, ak igrate cossakse javite i meni da ga skinem s interneta pa čemo multiplay bacit.
Ili AVP2, e to je bio legendaran mp. Ak je bio otvoren tip mape pobjeðivali su predatori, ako je bio zatvoren alieni, a marinci jadni uvijek nahebali.
A kad se sjetim STW:KOTOR mp...to je bila jebena zajebancija :lol:
Just a little bit
27-09-2007, 13:35
Nema ti joĹĄ.
kak znas , kaj si zvao vec :-D
malimrav85
27-09-2007, 13:37
Ako nema kod mene na mreĹži nema nigdje.
Just a little bit
27-09-2007, 13:40
kakva mreza ? kaj je to ? :smt073
malimrav85
27-09-2007, 13:58
http://www.znetonline.net/
Kaj je KOTOR imo mp?
Sorry Rus zajebo se,to je bilo jedy academy :-D
Postoje veĂŚ na dva mjesta valjani linkovi fife 2008 dan prije puĹĄtanja u prodaju!
:smt041
Just a little bit
27-09-2007, 17:15
nisam igro neki nogomet na kompu vec..fiiiijuuuuuuuu
bas bum probal novu fifu :-D
BuduĂŚi da nije dobro javno objaviti zbog gadova koji preko google-a traĹže, prijavljuju rapidu i briĹĄu te linkove, poĹĄaljem ti na PM ako hoĂŚeĹĄ..
Ima 3 gige pakirano..
Btw. Likovi iz Engleske su komentirali pakiranje (cover) dvd-a i mnogi se Ĺžale zakaj je stalno Rooney ruĹžni tam i Ronaldinho, a ne Cesc recimo..
Pogotovo Arsenalovci..
Al ovaj komentar mi je upao u oko:
#
tony
September 25th, 2007 | 18:41
go arsenal go
we want eduardo da silva on the cover not that potato man rooney
Zabrijte, onak Eduardo na coveru fife za 5 godina!
Sorry Rus zajebo se,to je bilo jedy academy :-D
E tak veÌ da, ovog se sjeèam, al je igrica bila zabavna tek kad si dobio lightsaber, ťto u mp-u i nije predstavljalo neki problem.
malimrav85
01-10-2007, 21:04
skinuo sam demo managera
ajd bok Ĺživote
nista od toga..ja se iducih godinu dana nesmijem druzit sa managerom :cry: :cry:
Meni taj menager tak neĹĄ dosadno da to nije humano...
Just a little bit
02-10-2007, 00:05
najveci problem danasnjih igrica je taj kaj su tolko dobre da se moĹĄ pozdravit sa Ĺživotom
tolko dobrih igra trenutno ima a ja ODBIJAM bilo kaj nabavit jer znam kak bu to zavrsilo...cim dam uvjet nabavljam nekaj.. :smt109
Bacih se na retro stil...Age of Empires 3, uskoro ekspanzija, a nakon toga i Age of Mythology + ekspanzija... Desperados 2 je reciklirano smece kao i jedinica (koja je bila fenomenalna za svoje vrijeme), ali jos gore...djeluje kao Robin Hood (uvjerljivo najgora igra svog zanra)...
najveci problem danasnjih igrica je taj kaj su tolko dobre da se moš pozdravit sa životom
tolko dobrih igra trenutno ima a ja ODBIJAM bilo kaj nabavit jer znam kak bu to zavrsilo...cim dam uvjet nabavljam nekaj.. :smt109
Ovo će trebat stavit na wikipediju kao najbolju poslovicu modernog doba.
Gospodin Pravokutnik
08-10-2007, 15:58
igrao fifu 08 demo i pes 08 demo i stari moj to je nebo i zemlja. U ovom nastavku pes-a je najvise napravljeno i kad izadje 25.10. postat ce najbolja nogometna simulacija ikada
Istina..
Evo, ja sam zadrti fifa fan.. Mogao sam tu igru igrati godinu dana, za razliku od PES-a koji bi mi dosadio nakon jednog master league-a..
No, ove godine jednostavno fifa nije to..
Nema tu igrivost..
Imam cijelu igru..
Potpuno drugaèija nego u najavama..
Nije to toliko loĹĄe koliko je ostalo isto kao 07..
Vidjet ĂŚu kakav je PES..
Ako fifa ne uvede promjene iduĂŚe godine, mogao bi na PES prijeĂŚi..
Btw. Svake godine imam obje igre na kompu.. Brijem da ĂŚu ove godine PES vrtiti..
Istina..
Evo, ja sam zadrti fifa fan.. Mogao sam tu igru igrati godinu dana, za razliku od PES-a koji bi mi dosadio nakon jednog master league-a..
No, ove godine jednostavno fifa nije to..
Nema tu igrivost..
Imam cijelu igru..
Potpuno drugaèija nego u najavama..
Nije to toliko loĹĄe koliko je ostalo isto kao 07..
Vidjet ĂŚu kakav je PES..
Ako fifa ne uvede promjene iduĂŚe godine, mogao bi na PES prijeĂŚi..
Btw. Svake godine imam obje igre na kompu.. Brijem da ĂŚu ove godine PES vrtiti..
od kad sam poceo pes6 igrat fifa mi je pala u zaborav
skinul sam demo nove fife i uzasnuo se
koje smece uzas
pes novi, tj. demo kojeg sam igro me s druge strane odusevil :)
od grafike, do faca igraca, igrivosti...
mozes cak simulirat faulove, al ne proðe uvijek pa sudac i tebi zna za simulaciju zuti uvalit :lol:
mozes konacno naredit obrambenim igracima da za vrijeme kornera, slobodnjaka odu u protivnicki 16-terac...ma super je igra
Just a little bit
08-10-2007, 19:13
kad izadje, slobodno metni tu link(ove) tak da i drugi mogu skinut :smt109
Gospodin Pravokutnik
09-10-2007, 14:24
Ma kad izadje bit ce odmah i torrent sa recimo kojih 20 000 seedova i skidat ce se ko po loju. Btw. kolko cujem prekosutra izlazi demo za cod 4 pa da vidimo to
Koje su skrooooooooooooooooooooz minimalne postavke za COD 4?
Evo ubojico
Processor: 2.6ghz Pentium IV or equivalent (3.2ghz recommended for Vista)
RAM: 1024mb (1536mb recommended for Vista)
Video Card: DirectX 9-compliant Shader 3.0 card with 128 MB of DDR Video Memory (256 MB recommended) AGP 8x or PCI-Express x16
Sound Card: 16-bit DirectX 9-compliant sound card
DirectX9 for XP and 10 for Vista, 8 gigs HD space + 600mb for swap file.
Supported chipsets:
Nvidia Geforce 6/7/8 series
ATi X800 or higher
Just a little bit
16-10-2007, 01:57
jer ima kaj novih servera za halat (po mogucnosti sa extreme modom) :-D
Mraf............za par dana (brijem do 19.10.).............izlazi FM 2008.........
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Neka ti je sa srecom prijatelju..........vidimo se nakon par sezona...........
Mraf............za par dana (brijem do 19.10.).............izlazi FM 2008.........
http://rodaplus.net/forum/images/smiles/gaah.gifhttp://rodaplus.net/forum/images/smiles/gaah.gifhttp://rodaplus.net/forum/images/smiles/gaah.gif
mrzim kad raspravljaju o njemu u mom prisutstvu... :(
a taman su prestali o starom i sad ĂŚe opet... :(
Vec se vidim na poslu
Instaliranje FM08, opcije -> run in window, minimiziranje u task bar kad ĹĄef prolazi i halanje kad ga nema :-D
Zaťto taj FM i sve simulacije fuca dolaze onda kada poèinje faks??
:evil: :evil:
Zakaj ne izaðu krajem srpnja pri poèetku sezone i bok!
Grrrrr...
malimrav85
16-10-2007, 13:05
ma ne zanimaĹĄ me,nema do boĹžiĂŚa igrica
:evil:
ma ne zanimaš me,nema do božiæa igrica
M A N A G E R
N I J E
I G R I C A
!
!
!
!
Evo ubojico
Processor: 2.6ghz Pentium IV or equivalent (3.2ghz recommended for Vista)
RAM: 1024mb (1536mb recommended for Vista)
Video Card: DirectX 9-compliant Shader 3.0 card with 128 MB of DDR Video Memory (256 MB recommended) AGP 8x or PCI-Express x16
Sound Card: 16-bit DirectX 9-compliant sound card
DirectX9 for XP and 10 for Vista, 8 gigs HD space + 600mb for swap file.
Supported chipsets:
Nvidia Geforce 6/7/8 series
ATi X800 or higher
Ma imam ja otprilike to, samo kaj imam procesor sempron 1600+3000 neznam kak to preračunat. Znam da nije 4,6 Ghz, jer je sempron dosta slabiji. Frend mi je izmjerio nekim programom da je njegov laptop jači od mog kompa, a imao je manje GHz.
nestorov
16-10-2007, 13:36
FM 08 - 19.10. :-D :-D :-D
dobro kaj nije velka igra,pa se lahko skine s torrenta 8)
loťe je to ťta izlazi mjesec dana prije rokova.al jebga,rokova ima joť poneťto,al izlazak FM-a je....,ne moŞe se rijeèima iskazat... :smt028
MinesweePer
16-10-2007, 13:41
jel igra joĹĄ tko O-game? postoji joĹĄ to?
Ma imam ja otprilike to, samo kaj imam procesor sempron 1600+3000 neznam kak to preraèunat. Znam da nije 4,6 Ghz, jer je sempron dosta slabiji. Frend mi je izmjerio nekim programom da je njegov laptop jaèi od mog kompa, a imao je manje GHz.
Hmm...ma mislim da bi ti trebao raditi,taj sempron je otprilike kao ovaj pentium...nemam baĹĄ previĹĄe iskustva ali mislim da bi ga morao moĂŚi pokrenuti jer kolko sam skuĹžio igra ĂŚe biti super optimizirana,a i uvijek pretjeraju malo sa zahtjevima ;)
Ma imam ja otprilike to, samo kaj imam procesor sempron 1600+3000 neznam kak to preraèunat. Znam da nije 4,6 Ghz, jer je sempron dosta slabiji. Frend mi je izmjerio nekim programom da je njegov laptop jaèi od mog kompa, a imao je manje GHz.
Hmm...ma mislim da bi ti trebao raditi,taj sempron je otprilike kao ovaj pentium...nemam baš previše iskustva ali mislim da bi ga morao moæi pokrenuti jer kolko sam skužio igra æe biti super optimizirana,a i uvijek pretjeraju malo sa zahtjevima ;)
Ako ne niÅ¡ta spustit ću performanse tak da vidim kockice ko u Tomb rider 1. :lol: :lol: :lol:
MinesweePer nemoj se primat toga. Ja sam bio opsjednut napadima, obranama i resursima u svemiru puna 3 mjeseca. JoÅ¡ dan danas kad pričamo o Općoj povijesti mjeÅ¡am - dokazni postupak u franačkoj s O-game. Kada Dr. Evil napada flotom bit će ti gore nego da moraÅ¡ vaditi užareno željezo iz kipuče vode. Ako ti ruka nije ranjena saveznici dolaze u pomoć. :evil: :evil: :shock: :oops:
O-game je pojeo moga prijatelja ....i onda ga povratio.
Bas kao krokodil maloga Juju. Kad ga je pojeo i onda zbljuvao pred njegove roditelje.
Krokodil je kasnije umro od AIDSA,jer je Juju bio HIV pozitivan.
Sve u svemu, O-game je kao sida.
MinesweePer
16-10-2007, 23:23
MinesweePer nemoj se primat toga. Ja sam bio opsjednut napadima, obranama i resursima u svemiru puna 3 mjeseca. Joť dan danas kad prièamo o OpÌoj povijesti mjeťam - dokazni postupak u franaèkoj s O-game. Kada Dr. Evil napada flotom bit Ìe ti gore nego da morať vaditi uŞareno Şeljezo iz kipuèe vode. Ako ti ruka nije ranjena saveznici dolaze u pomoÌ. :evil: :evil: :shock: :oops:
igro i ja to mjesecima, i to u Uni1, koji je veÌ tada bio dosta jak, èak sam se dosta i razvio, doťo do 800-tog mjesta i onda nisam viťe imo snage bit 24/7 na netu oèekujuÌ da Ìe me netko napast pa odusto od toga, a profil sam dao nekom liku iz Saveza :-D
Insecure
16-10-2007, 23:24
Igrice???
Me is stuck on counter strike :oops:
Igrice???
Onda prijeði na COD2,neÌe ti biti veliki ťok ;)
MinesweePer
16-10-2007, 23:27
juèer sam zavrťio COD I (zaosto sam, znam, al kad dvoju nemam :( ) na najteŞem livelu igranja, najsejbanije mi bilo èuvat onu kuÌu od 4 ili 6 katova, taj dio sam 100 godina igro, drugo je bilo pyèkin dim.
Insecure
16-10-2007, 23:28
Igrice???
Already did.
Zato sam i pala godinu :lol: :D :-D
jel igra joĹĄ tko O-game? postoji joĹĄ to?
Jao, ja sad vrijeme gubim na neĹĄto tipa toga.
Gladiatus, vraĹžji...
Prije se frendovima smijo kad su igrali bite fight, a sad i sam zapeo...
Igrice???
Already did.
Zato sam i pala godinu :lol: :D :-D
LOL...Şensko i hala COD,svaka èast :D ...igrať multiplayer? :lol:
jad.i.cemer
16-10-2007, 23:55
mene je World of warcraft prao jedno vrijeme, igro sam ga po 15 sati na dan ako ne i vise nekad :evil:
Insecure
17-10-2007, 00:21
Nakon slavnog pada 2.godine skinula sam se s tog zla, izbrisala trajno sa harda i izmolila tisucu ocenasa da vise nikad tako ne zgrijesim :-D :lol:
Ali zato na CS-u cesto znam upasti na servere pune ubijanja, sodome i gomore :-D
Da, zensko. U slobodno vrijeme studiram pravo, skidam glave na serverima sa automatskim puskama, demontiram bombe i padam godine... well, nice to meet you :-D :D
Nakon slavnog pada 2.godine skinula sam se s tog zla, izbrisala trajno sa harda i izmolila tisucu ocenasa da vise nikad tako ne zgrijesim :-D :lol:
Ali zato na CS-u cesto znam upasti na servere pune ubijanja, sodome i gomore :-D
Da, zensko. U slobodno vrijeme studiram pravo, skidam glave na serverima sa automatskim puskama, demontiram bombe i padam godine... well, nice to meet you :-D :D
Wheeee,napokon sam upoznao i takvu jednu :-D
Gospodin Pravokutnik
17-10-2007, 13:05
igro i ja to mjesecima, i to u Uni1, koji je veÌ tada bio dosta jak, èak sam se dosta i razvio, doťo do 800-tog mjesta i onda nisam viťe imo snage bit 24/7 na netu oèekujuÌ da Ìe me netko napast pa odusto od toga, a profil sam dao nekom liku iz Saveza :-D
Znam jednog lika koji je prakticki cijeli dan bio na tome. Kad je doma igrao je to,imao je neki job ko neki security portir pa je i tam halao po noci posto nema zive duse u to vrijeme pa je slao flotu i pljackao neduzne u 3 ujutro.Probio se dost daleko, ne znam kak je zavrsio :D . Ja se sad bacio na 18 wheels of steel-Convoy. Prejebena igra,vozim kamione svuda po Americi. Zaradjujem pare. Sad imam neki job di moram prevest benzin u Montreal. Krecem iz Boisea koji je blizu Portlanda. Moram znaci prakticki s krajnog zapada doc na krajni istok.Trebat ce mi 5-6 dana voznje ziher
mene je World of warcraft prao jedno vrijeme, igro sam ga po 15 sati na dan ako ne i vise nekad :evil:
That makes the two of us.
Ali nema faking sanse da se tome vratim. Pratiti pricu mozda i da, ali ne igrat, nikada vise, NIKADAAAAAAAAAAAAA
Sada preglam Rise of Nations, Age of Mythology i pokusavam dokuciti jel se AoE 2 moze igrat na XP-u. Ako moze, dovidjenja pajdasi, ako ne, FM 2008 HERE WE COOHOHOHOOOOOME :-D :-D
Wheeee,napokon sam upoznao i takvu jednu :-D
Ja cu bit kum, no :-D
jad.i.cemer
17-10-2007, 14:30
That makes the two of us.
Ali nema faking sanse da se tome vratim. Pratiti pricu mozda i da, ali ne igrat, nikada vise, NIKADAAAAAAAAAAAAA
Sada preglam Rise of Nations, Age of Mythology i pokusavam dokuciti jel se AoE 2 moze igrat na XP-u. Ako moze, dovidjenja pajdasi, ako ne, FM 2008 HERE WE COOHOHOHOOOOOME :-D :-D
E galijun pa tabe ja znam jos iz WArcrafta 3 a mislim i iz wow-a, e da sto se tice Aoe imam ti trojku ako oces mogu ti dat
BIK U APSU
18-10-2007, 00:27
jel ima neko nfs carbon?
jad.i.cemer
18-10-2007, 00:35
imam ja vec sam ga presao :D
Kaj ĂŚe vam to govno,igrajte live for speed...najbolje,i puuuuno realnije od nfs-a ;)
jad.i.cemer
18-10-2007, 09:31
Kaj ĂŚe vam to govno,igrajte live for speed...najbolje,i puuuuno realnije od nfs-a ;)
Mozda neki ne Ĺžele realnu igricu :shock:
Mozda neki ne Ĺžele realnu igricu :shock:
Pa dobro,kad sve poukljuèujeť onda nije viťe realno,blizu nfs-a negdje :lol:
Al taj carbon je smeÌe samo takvo,najgori dio mislim...inaèe sam bio zaljubljen u serijal,i most wanted sam preťao valjda 5-6 puta...al onda je doťao live for speed sa svojim prekrasnim autiÌima i zaboravio sam Şivot:D
jad.i.cemer
18-10-2007, 11:58
hehehe ma neni je taj nfs inace smece totalno, je... takvu igricu koju predjem za jedan dan pritom ne razbijem ni jedan miĹĄ :D
hehehe ma neni je taj nfs inace smece totalno, je... takvu igricu koju predjem za jedan dan pritom ne razbijem ni jedan miĹĄ :D
Kaj si igro nfs sa miĹĄem? :lol: :-D
MinesweePer nemoj se primat toga. Ja sam bio opsjednut napadima, obranama i resursima u svemiru puna 3 mjeseca. Još dan danas kad prièamo o Opæoj povijesti mješam - dokazni postupak u franaèkoj s O-game. Kada Dr. Evil napada flotom bit æe ti gore nego da moraš vaditi užareno željezo iz kipuèe vode. Ako ti ruka nije ranjena saveznici dolaze u pomoæ. :evil: :evil: :shock: :oops:
igro i ja to mjesecima, i to u Uni1, koji je veæ tada bio dosta jak, èak sam se dosta i razvio, došo do 800-tog mjesta i onda nisam više imo snage bit 24/7 na netu oèekujuæ da æe me netko napast pa odusto od toga, a profil sam dao nekom liku iz Saveza :-D
ja sam bio u Uni 3 i doÅ¡ao sam do 490 mjesta i onda je trebalo preći u 24/7 čuvanje flote i jednostavno sam popizdio kad mi je lik uniÅ¡tio 260 bojnih brodova.
Manager novi skinut
vidimo se èujemo se za godinu dana :-D
MinesweePer nemoj se primat toga. Ja sam bio opsjednut napadima, obranama i resursima u svemiru puna 3 mjeseca. Joť dan danas kad prièamo o OpÌoj povijesti mjeťam - dokazni postupak u franaèkoj s O-game. Kada Dr. Evil napada flotom bit Ìe ti gore nego da morať vaditi uŞareno Şeljezo iz kipuèe vode. Ako ti ruka nije ranjena saveznici dolaze u pomoÌ. :evil: :evil: :shock: :oops:
ja sam bio u Uni 3 i doťao sam do 490 mjesta i onda je trebalo preÌi u 24/7 èuvanje flote i jednostavno sam popizdio kad mi je lik uniťtio 260 bojnih brodova.
Joj kak ste loťi likovi...pa to se igra sa frendom na jednom raèunu i èejnðate se :-D
ovako treba mi netko da mi sprzi cod2 na obicnom cd-u i to po mogucnosti odma..ajd zero jel bi ti mogao,plizzz..e i di ima ova igra koju spominjete :-D
ovako treba mi netko da mi sprzi cod2 na obicnom cd-u i to po mogucnosti odma..ajd zero jel bi ti mogao,plizzz..e i di ima ova igra koju spominjete :-D
uff teťko,a cod2 ti ide na dvd,a ja svojeg nemam viťe...al valjda Ìe netko imat oðe :D
nestorov
19-10-2007, 20:53
Manager novi skinut
vidimo se èujemo se za godinu dana :-D
ajd pliz reci od kud si skinuo?
ja konjina skinuo nekog u zipu,al krme hoĂŚe neki pass,pa da ga hebeĹĄ neĂŚe ga otvorit.pizdim lagano veĂŚ cijeli dan :evil: :evil: :evil:
nestorov
20-10-2007, 01:22
sve ok,uspio skinut fajl koji radi :-D
na prvi pogled izgleda super.samo,krenuo s bayernom,otvorio repku njemaèku kad opet ono isto sr*nje ko i u proťlom fm-u...valjda Ìe pustit kakav patch...
:D :-D 8)
Gospodin Pravokutnik
20-10-2007, 20:37
ovo je mrak http://www.youtube.com/watch?v=aZpD0btOZx8
sve ok,uspio skinut fajl koji radi :-D
na prvi pogled izgleda super.samo,krenuo s bayernom,otvorio repku njemaèku kad opet ono isto sr*nje ko i u proťlom fm-u...valjda Ìe pustit kakav patch...
:D :-D 8)
ĹĄta?kakvo sranje?
nestorov
20-10-2007, 21:45
nisu valjda uspjeli kupit prava za repku,pa nema uopÌe "standardnih igraèa".na to sam mislio...sitnica...
Mortal Kombat 2-----moŞda je arhaièno,ali mi je zabavno :blob6:
molim neku dobru duĹĄu da mi pomogne, ja sam tutlek za ovakve stvari :(
uglavnom, za svog malog dosadnog susjeda sam skinula fm2008
i idem ja sad to probat startat i javlja mi:
No disc inserted
Please insert the original Football Manager 2008SKU03 - Benelux CD/DVD.
Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=nodisc for further, more detailed information.
i sad ja odem tamo i tamo mi piĹĄe:
No disc inserted
SecuROM⢠has determined that there is no disc in a local physical drive. Please follow these steps to help resolve the issue:
If you can find the disc in your Windows⢠Explorer, there could be a software conflict.
A possible cause might be a CD/DVD burning software (e.g. Sonic DLA, Stomp RecordNow Max, â˘) which uses the DLA (drive letter access) technology. You can disable DLA following these steps:
1. Click Windows⢠'Start' and select 'Run'
2. Type 'cmd' to get the command prompt and hit Enter/OK
3. Type 'dla disable e:' where 'e:' is the drive's assigned letter
If the problem persists, or you need additional assistance, please send a SecuROM⢠analysis file to support@securom.com (see Support Info section on how to prepare and send an analysis file).
i to ne funkcionira :(
i kaj da ja sad radim???
da, igru nisam sprĹžila na cd neg ju pokuĹĄavam dizat s kompa, jel to moguĂŚi razlog mog neuspjeha??? :?
HELP PLEASE!!!!!!!!!!
i onda meni kazes da sam informaticki nepismen :-D ..ok nije da i ja kuzim o cem se radi,al opet :lol: ..
btw di ima za skinut cod2 na netu i kako se to skida :lol:
MinesweePer
21-10-2007, 14:09
skini si negdje LimeWire PRO 4.14 pa prek njega pokusaj, tak ja skidam filmiĂŚe i muziku :)
i onda meni kazes da sam informaticki nepismen :-D ..ok nije da i ja kuzim o cem se radi,al opet :lol: ..
:lol: :lol: :lol:
al yebote, ti se na fakin fejsbuku ne snalaziĹĄ :lol:
btw di ima za skinut cod2 na netu i kako se to skida :lol:
:smt043 :smt043 :smt043
ja sam bar znala skinut :-D :smt016
skini si negdje LimeWire PRO 4.14 pa prek njega pokusaj, tak ja skidam filmiĂŚe i muziku :)
cek malo..ajd daj link na taj limewire..fala..
niv-da znam zato i stavio smajlija..a stas,zato nitko nezna razbijat kamenje od mene dole kod mojih :-D
MinesweePer
21-10-2007, 14:23
ne znam link, to mi cimer dao sa svog kompa, i ja isto lajc nepismen informatièki :-D
upiĹĄi u gugl
Just a little bit
21-10-2007, 14:23
http://limewirepro.at.tt/
google maajka :smt109
Ĺveliki kuracto se tièe pjesama obavezno limewire,ali filmovi,aplikacije i ostale stvari se skidaju preko torrenta. 8)
ljudovi dajte vi meni gdje ja da skinem taj cod2..aj onaj koji mi da link da skinem moze reci da me zna :-D
Just a little bit
21-10-2007, 14:33
jebiga ja se neznam sluzit tim torrentima, neznam uopce dal postoji jedan link za skinut cijelu igru . èisto sumnjam
MinesweePer
21-10-2007, 14:42
najbolji link je plavi oglasnik :-D
brzo je, povoljno i sigurno :)
jebiga ja se neznam sluzit tim torrentima, neznam uopce dal postoji jedan link za skinut cijelu igru . èisto sumnjam
ma moĹže se skinut cijela igra, al ja ju ne znam pokrenut :? :(
molim neku dobru duĹĄu da mi pomogne, ja sam tutlek za ovakve stvari :(
uglavnom, za svog malog dosadnog susjeda sam skinula fm2008
i idem ja sad to probat startat i javlja mi:
No disc inserted
Please insert the original Football Manager 2008SKU03 - Benelux CD/DVD.
Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=nodisc for further, more detailed information.
i sad ja odem tamo i tamo mi piĹĄe:
No disc inserted
SecuROM⢠has determined that there is no disc in a local physical drive. Please follow these steps to help resolve the issue:
If you can find the disc in your Windows⢠Explorer, there could be a software conflict.
A possible cause might be a CD/DVD burning software (e.g. Sonic DLA, Stomp RecordNow Max, â˘) which uses the DLA (drive letter access) technology. You can disable DLA following these steps:
1. Click Windows⢠'Start' and select 'Run'
2. Type 'cmd' to get the command prompt and hit Enter/OK
3. Type 'dla disable e:' where 'e:' is the drive's assigned letter
If the problem persists, or you need additional assistance, please send a SecuROM⢠analysis file to support@securom.com (see Support Info section on how to prepare and send an analysis file).
i to ne funkcionira :(
i kaj da ja sad radim???
da, igru nisam sprĹžila na cd neg ju pokuĹĄavam dizat s kompa, jel to moguĂŚi razlog mog neuspjeha??? :?
HELP PLEASE!!!!!!!!!!
o postoji,postoji. Torrenti su mnogo viťe sigurniji od limewire-a. Ako hoÌete napiťem vam kako se radi s torrentima. kada vidite kako je to lagano, onda Ìete se zaèuditi zaťto prije niste saznali za to....barem sam se ja zaèudio
o postoji,postoji. Torrenti su mnogo viťe sigurniji od limewire-a. Ako hoÌete napiťem vam kako se radi s torrentima. kada vidite kako je to lagano, onda Ìete se zaèuditi zaťto prije niste saznali za to....barem sam se ja zaèudio
jebem te blesavog daj pisi..i daj linik di da skinem taj torent..
Gospodin Pravokutnik
21-10-2007, 15:50
@Nivette
nema veze jel igru dizes s kompa ili cd-a,to je potpuno nebitno. Sljaka ti u obje verzije. Po onom sto si napisala fali ti crack i ne moras nis ici na nekakve linkove i stuff. Dakle samo nadji crack,crackaj igru i radit ce
@ostali
imam cod 2 i nemam namjeru ga igrat vise pa ak nekom treba poslat cu mu igru postom za djabe
Just a little bit
21-10-2007, 15:57
ajde nauèi nas!
daj upute, kaj kak di !
:smt109
daj link za neku igru da skinem ! :-D
@Nivette
nema veze jel igru dizes s kompa ili cd-a,to je potpuno nebitno. Sljaka ti u obje verzije. Po onom sto si napisala fali ti crack i ne moras nis ici na nekakve linkove i stuff. Dakle samo nadji crack,crackaj igru i radit ce
prtljam sad po tom kaj sam skinula i ne nalazim crack... :?
(vidjeh u meðuvremenu da je fat ťoli objaťnjavao neť slièno na tehnikalijama)
mogu negdje skinut samo crack il kaj da sad radim???
i ja se dam nagovorit na svaĹĄta... :roll:
jebeno skidanje igrica... :roll:
Just a little bit
21-10-2007, 15:58
kaj se nivette tièe, nebih se ťtel mjeťati da ju ne zeznem, ali mozda je problem u instalaciju da joj treba daemon tools ili alcohol 120 ??? :?:
nivete jesi li ti uopce ista instalirati ? jesi li extractala igricu ak je bila u rar-u ?
kaj se nivette tièe, nebih se ťtel mjeťati da ju ne zeznem, ali mozda je problem u instalaciju da joj treba daemon tools ili alcohol 120 ??? :?:
nivete jesi li ti uopce ista instalirati ? jesi li extractala igricu ak je bila u rar-u ?
jesam
ma nemreĹĄ me zeznut viĹĄe neg kaj sam sama sebe zeznula kad sam rekla klincu da ĂŚu mu to skinut :(
Gospodin Pravokutnik
21-10-2007, 16:07
prtljam sad po tom kaj sam skinula i ne nalazim crack... :?
(vidjeh u meðuvremenu da je fat ťoli objaťnjavao neť slièno na tehnikalijama)
mogu negdje skinut samo crack il kaj da sad radim???
i ja se dam nagovorit na svaĹĄta... :roll:
hebeno skidanje igrica... :roll:
da mozes skinut crack ak nemres nac di, ja ti ga dam navecer,sad gibam van,nemam vremena....ali ima kavalira na forumu koji to vec igraju i sigurno ce ti prije mene poslat taj crack
Pravo i crack...bas ide zajedno :smt106
da mozes skinut crack ak nemres nac di, ja ti ga dam navecer,sad gibam van,nemam vremena....ali ima kavalira na forumu koji to vec igraju i sigurno ce ti prije mene poslat taj crack
ajd mi ga naveèer onda poťalji, da ne traŞim :-D
fala :-D
ajd mi ga naveèer onda poťalji, da ne traŞim :-D
fala :-D :smt018
Pro Evolution soccer 2008
BliĹži se dan izlaska igre 26.10.2007
Evo kak obi to trebalo iĂŚi sa torrentima
1:Prvo morate skinuti program koji Ìe prihvatiti torrente koji sadrŞe ono ťto Şelite skinuti. Ima par programa ali ja preporuèujem Utorrent.Njega moŞete skinuti na ovom linku.
http://www.utorrent.com/download.php
Kliknete na
Get ÂľTorrent 1.7.5 Stable (214 kB) i instalirate program.
2. Kada ste to obavili, preporuèujem da napravite podeťenja.
2.1 Otvorite Options--Preferences---Download----Put new downloads in---i tu odredite gdje tj. u kojem ĂŚe vam se folderu nalazite sva vaĹĄa mjuza, filmovi ,clipovi i tako dalje( da ne bi bilo skinuo sam,ali ne znam gdje je spremljeno)
2.2 Otvorite Options---Preferences---Connection---Max upload rate( UpiĹĄite 10),a Max download rate upiĹĄite 0
s postavkama ste gotovi. Ako hoĂŚete joĹĄ neke modifikacije raditi u programu ,onda to moĹžete i sami,ali najiskrenije mislim da vam to nije potrebno.
3.Ok sada kada imate program, morate naÌi stranicu koja Ìe vam biti vať izvor torrenta. Ima ih naravno puno,ali ja preporuèam tri sljedeÌe.
http://www.mininova.org/
http://www.torrentspy.com/
http://thepiratebay.org/
4. Sada Ìu pokazati na praktiènome primjeru kako se skidaju fileovi. Npr ja imam Şelju skinuti film koji se zove Next
4.1 Odem na jednu od ovih stranica npr. torrentspy
4.2. U search upiĹĄem Next
4.3 Stranica mi ponudi svoje rezultate (http://www.torrentspy.com/search?query= ... submit.y=0 (http://www.torrentspy.com/search?query=next&submit.x=0&submit.y=0))
4.4 Izaberem torrent koji je najzdraviji ( pri tome mislim na zelenu boju ili na ĹĄto veĂŚi broj S-ova,dakle uvijek uzimate rjeĹĄenja koja su najzelenija ili imaju ĹĄto viĹĄe s-ova) i kliknem na njega
4.5 Otvori mi se prozor i u njemu ĂŚete vidjeti Download torrent from the web na koji vi kliknete
4.6 Ispod toga vam se pojave mirrori,to jest mjesta koja vam omoguĂŚuju da to skinete,izaberete jedno od njih i onda vam se otvorite novi prozor koji vam isto nudi opciju download torrent..vi na to opet kliknete
4.7 Otvori vam se prozor i pita vas da li Ĺželite saveati torrent. Podesite da bude open with--utorrent.exe
4.8 Ovaj download ĂŚe trajati vrlo kratko, zato jer ĂŚe torrent naravno biti preseljen u program i tu ĂŚete vidjeti kako vaĹĄ torrent od 0,0 % se penje prema 100 %( naravno vrijeme downloada traje onoliko koliko je MB file velik)
4.9 nakon ťto budete vidjeli da je file finished,samo otiðite u folder u kojemu pohranjujete te fileove, otvorite file i uŞivajte....
Nekima se ovo èini na prvi pogled teťkim,ali je uistinu lagano,evo joť jedanput potez skidanja u skraÌenoj veziji.
1. OtiĂŚi na jednu torrent stranicu
2. u search utipkati ono ĹĄto traĹžite
3. izaberite ono ĹĄto je najviĹĄe zastupljeno i kliknete na to
4. download this torrent
5.pojavi vam se prozorèiÌ i pita vas da li Şelite saveati fil ili open with. Vi izaberete open with----Utorrrent.exe
6. Torent vam se prebaci u Utorrent
7.Ăekate da zavrĹĄi i onda ga otvorite
Evo nadam se da sam koliko-toliko objasnio ĹĄto trebate raditi. Za sva pitanja ili probleme slobodno me pm-ajte ili postavite pitanje u topicu, svejedno je.
Isto tako joĹĄ Ĺželim napomenuti 2 stvari
1. Ako Ĺželite filmove visoke kvalitete u search upiĹĄite axxo zato jer on uvijek uploda najbolju kvalitetu
2. Prije samog odabiranja file,proèitajte komentare od ljudi koji su skidali da vide da li vam se isplati(nekad npr. piťe da je dvd rip,a zapravo je snimljeno kamerom u kinu)......ova opcija trenutaèno ne postoji na torrentspy-u
Sretno skidanje.
;)
koji meni kurac kad upisem call of duty2 otvara pornjavu neku..
sad sam popizdio,ko da nema dosta sajtova sa tim pa me jos i ovdje jebu grrrr :evil: :evil:
i sad kad nadjem kad idem na ovaj open with pise mi unable to load taj kurac jer sisytem can not find the file specifed
jad.i.cemer
21-10-2007, 17:19
kad skinete igricu s torenta morate ju pokrenuti iliti mountati s demon toolsom!!! :badgrin:
Just a little bit
21-10-2007, 17:32
cujes , ja sam naso za skinut i kad sam sitisnuo za download , bilo je open ili save , i probo sam oba nacina i u oba slucaja mi je frajer prebacio u utorente i u tom programu mi pokazuje kako se skida
jel problem kaj sam metnuo save a ne open with jer opet mi skida unutar utorrenta ?
ja ne kuzim zasto meni nece :evil: :evil:
Just a little bit
21-10-2007, 17:50
jesi radio tocno po uputama kak je gore napisano ?
meni ĹĄljaka, tj skidanje drito kak treba
sad kad sam ovo otkrio tream uzet flet rate :-D
hvala Hira :smt109
Just a little bit
21-10-2007, 17:52
trpinja probaj ovaj link http://www.torrentspy.com/torrent/13358 ... _OF_DUTY_2 (http://www.torrentspy.com/torrent/1335820/CALL_OF_DUTY_2)
save-aĹĄ i onda ti se otvori ovaj program di se pokazuje session downloada
sve sam tako radio..ne razumijem sta me jebe vise master mu jebem nek se goni u kurac glupi picka mu materina nabijem ga na kurac,steram ga u sto kuraca :evil: :evil: :evil: :evil: ..
razbio bi komp sada
cujes , ja sam naso za skinut i kad sam sitisnuo za download , bilo je open ili save , i probo sam oba nacina i u oba slucaja mi je frajer prebacio u utorente i u tom programu mi pokazuje kako se skida
jel problem kaj sam metnuo save a ne open with jer opet mi skida unutar utorrenta ?
ma èini mi se da èak moŞe i sa saveom ali je jedino vaŞno ako ti je prebacio u utorrent i poèelo ti se skidati.
Just a little bit
21-10-2007, 18:07
prouèi malo , jebiga
znam kak je to frustrirajuĂŚe kad si nemres pomoc nekaj na kompu, jer sam i ja antitalent za kompiĂŚe
edit: Hira je , prebacio mi je i skida mi unutar uttorenta 8)
hira,a zast mene zajebava..uvijek mi napise unable to load igricu koju izabro jer sisytem can not find the file specifed..e i kad stisnem run ne pise mi open with u torrent exe nego sam ga proba otvorit i onda napise onaj gore kurac :x
hira,a zast mene zajebava..uvijek mi napise unable to load igricu koju izabro jer sisytem can not find the file specifed..e i kad stisnem run ne pise mi open with u torrent exe nego sam ga proba otvorit i onda napise onaj gore qrtz :x
Ovako Ìu ti odgovoriti. Kada naðeť taj call of duty 2 file klikneť na download izabereť jedan od mirrora i onda ti se mora otvoriti taj prozor koji ti nudi opciju da odamh otvoriť ili da sejvať. Ako ti veÌ nemať tu opciju onda otvori utorrent File-Add torrent-browsaj tamo gdje ti je torrent spremljen, pa je to i jedan od naèina da stvaiť torrent u utorrent ako veÌ neÌe ovako otvoriti
ťto se tièe file missinga, kada ti se cod 2 skida, nemoj uopÌe otvarati cod 2 u folderu u kojem ti je spremljen,nemoj dirati niťta,ovo nije limewire da ti stisneť preview pa da gledať kako si dosada neťto skinuo.
pusti da se downloada pa ga otvaraj u cjelini,nemoj ga dirati prije nego ťto je 100,00% i piťe finished. Meni se dogodilo da sam ja slkidao neki film pa da nisam ga mogao gledati zato jer sam na 5o i neť posto poèeo ga otvarati.
Evo
4. Sada Ìu pokazati na praktiènome primjeru kako se skidaju fileovi. Npr ja imam Şelju skinuti film koji se zove Next
4.1 Odem na jednu od ovih stranica npr. torrentspy
4.2. U search upiĹĄem Next
4.3 Stranica mi ponudi svoje rezultate (http://www.torrentspy.com/search?query= ... submit.y=0 (http://www.torrentspy.com/search?query=next&submit.x=0&submit.y=0))
4.4 Izaberem torrent koji je najzdraviji ( pri tome mislim na zelenu boju ili na ĹĄto veĂŚi broj S-ova,dakle uvijek uzimate rjeĹĄenja koja su najzelenija ili imaju ĹĄto viĹĄe s-ova) i kliknem na njega
4.5 Otvori mi se prozor i u njemu ĂŚete vidjeti Download torrent from the web na koji vi kliknete
4.6 Ispod toga vam se pojave mirrori,to jest mjesta koja vam omoguĂŚuju da to skinete,izaberete jedno od njih i onda vam se otvorite novi prozor koji vam isto nudi opciju download torrent..vi na to opet kliknete
4.7 Otvori vam se prozor i pita vas da li Ĺželite saveati torrent. Podesite da bude open with--utorrent.exe
4.8 Ovaj download ĂŚe trajati vrlo kratko, zato jer ĂŚe torrent naravno biti preseljen u program i tu ĂŚete vidjeti ;)
tu zapnem..sve super do ovdje..otvori se meni taj prozor di me pita ocu open il save,al neam open with--utorrent exe to mi nigdje ne pise..joj ispizdit cu kak ja nist ne kuzim
èekaj èekaj rijeťiti Ìemo mi to.....ovako
1. ako ti se tja prozor otvori i pita te open ili save,ťto ti piťe do opena....vjerovatno imať browse,pa klikneť na taj browse i pronaðeť gdje ti je instaliran utorrent,i onda ga naðeť i selektirať kao program koji Ìe otvoriti taj torrent
2. ako pak to nemať, onda napravi ovo ťto sam ti prije rekao. Skineť torrent putem save-a,ako nema open with......uðeť u utorrent program,klikneť u lijevom kutu file---add torrent---i browsať dok ne naðeť di si skinuo taj torrent,.....nadam se da ti je sad malo jasnije. ;)
ovako pod 1..
do you want to oper or save file
onda ona sranja u sredini name,type blablabla
i onsa imam opcije open,save il cancel..nam nigdje browse :? ..
pokuso ovo sa save-anjem pa javim dal cu uspjet sta napravit..za sad igleda da je to to :)
Just a little bit
21-10-2007, 18:45
trpinja
kad kliknes na download file, i kad se on skine file u roku sekunde , otvori program uttorent i tamo gore u opcijama pod FILE - ADD TORRENT i addas torent i poèet ce ti ga skidat
ma tako ga newce nikad pokrenut,al sad ide sa ovim save pa ga nadjem i pokrenem..samo sto u par minuta skinuo samo 0,2 posto pa me strah da nisam opet nesto zajebo mozda..al ipak ima 2,5 giga tak da cu se jos strpit malo da vidim kak skida..
o ajmo sad na bitnije stvari..hira jel se tak skidaju i pornici i koje preporucujes :-D
ma tako ga newce nikad pokrenut,al sad ide sa ovim save pa ga nadjem i pokrenem..samo sto u par minuta skinuo samo 0,2 posto pa me strah da nisam opet nesto zajebo mozda..al ipak ima 2,5 giga tak da cu se jos strpit malo da vidim kak skida..
o ajmo sad na bitnije stvari..hira jel se tak skidaju i pornici i koje preporucujes :-D
1. rekao sam da skidanje ovisi o dvije stvari. dakle to je brzina skidanja i velièina file-a,to je skroz normalno da ide tako "sporo".naam se da si sada konaèno shvatio princip skidanja s torrentima....uopÌe nije tak teťko. :-D
PorniÌi?Ummm....hehehe :-D ,pa mislim da postoje sex torrenti,ali ja nisam u to previťe upuÌen :lol: ,ne preporuèujem niťta jel je to sve meni u principu isto, ali imať èini mi se kategorije,pa izaberi ťto ti se sviða....
Just a little bit
21-10-2007, 18:53
trpinja brzina ti je valjda ok , ja skidam fifu 08 8) ima 2 i pol gige, skidam od onda kad sam skuzio kak rade ovi torenti i procjenjuje da ce se skidat jos 5 sati, skinuo mi je tek 20 posto
sad treba flet rate uzet hehe
eto vec na 0,6..uf osjecam se ko hacker sada :-D ..valda me nece gnjavit previse kad ga budem trebo pokrenut..fala hira i jilb..valda dodjete na neki tulumcic da platim cugu :)
trpinja brzina ti je valjda ok , ja skidam fifu 08 8) ima 2 i pol gige, skidam od onda kad sam skuzio kak rade ovi torenti i procjenjuje da ce se skidat jos 5 sati, skinuo mi je tek 20 posto
sad treba flet rate uzet hehe
ako neĂŚeĹĄ puno skidati onda ne treba,ali ako imaĹĄ limit onda se moraĹĄ paziti,sada na rasplaganju imaĹĄ filmove, serije, knjige, igre....ma sve :-D
eto vec na 0,6..uf osjecam se ko hacker sada :-D ..valda me nece gnjavit previse kad ga budem trebo pokrenut..fala hira i jilb..valda dodjete na neki tulumcic da platim cugu :)
naravno zaĹĄto ne. :)
ak znaĹĄ raditi s crackovima i s mountanjem,onda nema problema.
naravno da neznam :lol: ..ma valda cu se snac nekak ;)
Just a little bit
21-10-2007, 19:01
evo Rus je meni objasnio to na topicu TEHNIKALIJE , pogleè koju stranicu ispred i naci ces njegove upute korak po korak kako se to radi
maèji kasalj 8)
naravno da neznam :lol: ..ma valda cu se snac nekak ;)
cijeli Şivot je uèenje,ali ako su drugi mogli,pa tako i ja onda i ti moŞeť.... 8)
Just a little bit
21-10-2007, 21:37
skidam fifu 08 :-D ... ima ju ko ? kakva je ?
MinesweePer
22-10-2007, 00:23
i vi mi studirate pravo a krĹĄite autorska prava i joĹĄ objaĹĄnjavate javno kako da se krĹĄe :lol:
skidam fifu 08 :-D ... ima ju ko ? kakva je ?
Premalo promjena..
Inaèe, ja sam fifa fan, i smatram da je fifa zanimljivija od PES-a i zaraznija, no ove godine Ìe ju pes oprati..
Premalo promjena i slaba grafika, razoèarat Ìeť se... Zanimljiva je prva 2 tjedna...
:cry:
Gospodin Pravokutnik
22-10-2007, 00:37
i vi mi studirate pravo a krĹĄite autorska prava i joĹĄ objaĹĄnjavate javno kako da se krĹĄe :lol:
ma krepao sam od smijeha kad sam citao ovu raspravu o torrentima te pod tehnikalijama u glavnoj ulozi Ĺveliki kuracola i fat,,,,pre pre smijesno
Just a little bit
22-10-2007, 01:08
skinuo sam fifu i instalirao sam ju , nije bilo potrebno mountanje na daemon ili na alkohol
medjutim kad ju ocu pokrenut, kaze mi da cd nije u kompicu
sad kuzim da ju treba crackat , ali nigdje nema cracka tam di sam skinuo ju
kaj da radim ??? :cry:
MinesweePer
22-10-2007, 01:09
kupi originalnu, ili barem sprĹženu s krekom :-D
Just a little bit
22-10-2007, 01:14
skidam :smt109
nisam mislio da ima za skinut crack sam za sebe hehee 8)
skinuo sam fifu i instalirao sam ju , nije bilo potrebno mountanje na daemon ili na alkohol
medjutim kad ju ocu pokrenut, kaze mi da cd nije u kompicu
sad kuzim da ju treba crackat , ali nigdje nema cracka tam di sam skinuo ju
kaj da radim ??? :cry:
pa samo neke igre sa sobom u downloadu imaju crack,ako nema odeĹĄ po netu pa potraĹžiĹĄ.
Just a little bit
22-10-2007, 11:29
nece pa i nece
skinuo sam crack, u njemu dva rara. prvi rar je crack za igru i njega kopiram tamo di sam instalirao igru -> opet mi kaze da cd nije unutra
za drugi rar ima readme file u kojem pise da ga kopiram u documents and settings u folder fifa 08 koji mi je sam napravio, kopiram i opet nista, nece pokrenut, tj napise da cd nije unutra :evil:
popizdit cu u rano jutro :cry: :evil:
neki crackovi jednostavno ne valjaju,ja sam jedanput pola sata se bavio s tim smeĂŚem. PokuĹĄaj s drugima.
Gospodin Pravokutnik
22-10-2007, 12:16
nece pa i nece
skinuo sam crack, u njemu dva rara. prvi rar je crack za igru i njega kopiram tamo di sam instalirao igru -> opet mi kaze da cd nije unutra
za drugi rar ima readme file u kojem pise da ga kopiram u documents and settings u folder fifa 08 koji mi je sam napravio, kopiram i opet nista, nece pokrenut, tj napise da cd nije unutra :evil:
popizdit cu u rano jutro :cry: :evil:
probaj maknut igru pa opet instalirat.Ti si zamijenio jedan exe kojeg nije ni trebalo mijenjat. Mozda ti zato nece. Slijedeci put zamijeni samo onaj u documents i settings i kad ga zamijenis stisni bas na taj a ne na neki drugi. Ak ti ni onda nece onda vjerojatno crack ne valja pa trazi drugi
Just a little bit
22-10-2007, 14:20
nece
prvo sam htio crack staviti u documents and setting, onako kako si rekao, medjutim tamo uopce nije bilo foldera fifa.
Onda sam stavio crack u program files i tamo zamjenio, i nakon toga se pojavio file FIFA 08 u document and settings
onda sam opet tamo copirao i opet isto : javlja da nema cd-a. nekuzim
Gospodin Pravokutnik
22-10-2007, 15:04
Da,cudno je sto ti se pojavi folder fifa u documetima tek nakon sto si zamijeno exe u program filesima a da nisi ni ulazio u igru. U normalnim okolnostima igra se po defaultu uvijek cracka u program filesima i kad pokrenes igru onda ti se kreira option file ili sto vec u toj fifi i to ti je zapravo taj novonastali folder u documetima. Cudno mi je i to da u read me pise da trebas crackat u documetima. Nis, trazi drugi crack,ovaj je sumnjiv. Po postu od cro-a vidi se da je lik to vec igrao i ima crack pa trazi od njega da ti ga posalje
Vidio FM 2008 i prvi dojmovi (nakon gledanja uvodnog izbornika i svega jedne tekme kod prijatelja)....tko je vrsio lobotomiju na ljudima zaduzenima za dizajn skinna ????????????????? Izgleda kao Notepad 2.1.0. sa svim dodanim ficrsima, a ne ko FM2008 !! Makar veli prijatelj da je puno realnija igra u nekim djelovima (sto bi reklo jer se trenutno s Medjimurjem batrga za opstanak...)...
nestorov
23-10-2007, 02:50
ako surfate pomoÌu opere,ne treba instalirati poseban program za skidanje torrenta.samo pokrenite download.inaèe,to je fakat super stvar.moŞe se skinut s neta filmova,igra,cd-a,programa...samo treba pazit na malicioznu gamad...ja sam dosta igra skinuo od settlersa,republic,fm-a i sve radi ko urica...najbolje je traŞit preko mininova.com.
Gospodin Pravokutnik
23-10-2007, 13:40
buahaha izasao je pes 2008 full za pc...evo torrenta pa skidajte narode http://www.demonoid.com/files/download/ ... 49/6976998 (http://www.demonoid.com/files/download/HTTP/1396249/6976998)
Just a little bit
23-10-2007, 17:54
gospon jel sadrzi ovaj link crack ? (da mi nebi ispalo ko sa fifom)
kolko velik file ?
Just a little bit
23-10-2007, 17:57
e i da pitam
kaj znaci ovo seeds i leechers ?
jel gledam link na kojem toga ima viĹĄe ili..?
buahaha izasao je pes 2008 full za pc...evo torrenta pa skidajte narode http://www.demonoid.com/files/download/ ... 49/6976998 (http://www.demonoid.com/files/download/HTTP/1396249/6976998)
Ovo mi je abnormalno premalo... (po velièini)
:?
Gospodin Pravokutnik
23-10-2007, 19:35
Ima zasad malo seedova pa se sporije skida a nije ni cudo posto je torrent kreiran danas il jucer. Ovaj torrent je tezak 5.4gb,ima i drugih torrenta sa po 4.8gb al sam radje uzeo ovaj veci da ne ispadne na kraju da nes fali. Kad masu leechera skine to do kraja brze ce se pocet skidat.Ovaj torrent sadrzi crack....mogu stavit i link od torrenta koji je velik oko 4.8gb i koji ce vam se brze skinut jer ima 300-tinjak seedova sigurno?Oce ko da stavim taj?
@just
Seeds su ti oni koji imaju skinutu cijelu igru a leechers su oni koji su djelomicno skinuli igru
@ cro
nije premalo,tak treba biti
A zakaj mi sere da nemam dovoljno mjesta na hardu svaki put kada poènem skidati, a imam oko 8 gb joť?
Gospodin Pravokutnik
23-10-2007, 19:43
A zakaj mi sere da nemam dovoljno mjesta na hardu svaki put kada poènem skidati, a imam oko 8 gb joť?
hmm jesi probao skidat na sistemsku particiju?
hmm jesi probao skidat na sistemsku particiju?
MoĹžeĹĄ li mi objasniti ovo?
Gospodin Pravokutnik
23-10-2007, 20:32
e nasao sam torrent od istog autora sa 400 tinjak seedova i 5 put vise leechera,savjetujem vam da se prebacite na taj torrent http://www.mininova.org/get/953949
@cro
to je particija di su ti program filesi.....
i sta sad da radim kad je 100 posto download-ano :?
Gospodin Pravokutnik
23-10-2007, 20:48
i sta sad da radim kad je 100 posto download-ano :?
stisnes remove u utorrentu jer sta ce ti vise tam. Pazi samo da ne stisnes remove and....jer tam ces si zbrisat i ovo kaj si skinuo ak ne pazis.Po defaultu ti se to skida u My documents/Downloads. Mountas igru sa odredjenim toolom i to je to
e fala lijepo sad sve shvatio :lol: ..za mene ti mount polozaj u bjj :-D ..sta je to mount i koji tools..dakle korak po korak :-D
Gospodin Pravokutnik
23-10-2007, 20:59
dakle posto je to iso file treba ti poseban tool da pokrenes igru. Npr. skini si daemon tools,alkohol,magic iso,power iso. Izaberes nes od toga i instaliras. Kad instaliras program mislim da ces ga onda imat i dolje desno u system trayu pa samo desni klik na njega i trazi mount image,stisnes na to i browsas do igre i dalje ce ti samo od sebe bit jasno. Probaj prvo s daemon toolsom taj je najrasireniji kako bih rekao pa ak je neka vrsta iso file koju daemon tools ne podrzava uzmi neki drugi...
a di ima taj daemon tools za skinut..aj stavi link ak nije bed i nemoj zamjerit ja sam totalni komp tudum..fala,pusa :-D
Gospodin Pravokutnik
23-10-2007, 21:13
a bogati sluzis se internetom ko moja baka :D ubuduce salji puse pripadnicima njeznijeg spola :D evo link
cek evo ovaj link,onaj nes sere http://www.disc-tools.com/download/daemon
tek sad kurca ne kuzim..taj daemon tools mi dolje i mogu kao ici na search te web pa imam jos neke ikone,al ne kuzim kak sa tim pokrenut igru :cry:
@cro
to je particija di su ti program filesi.....
Stvar je u tome ĹĄto ja imam FAT 32 sistem diska, a ne NTFS, pa mi disk ne podrĹžava kada jedan fajl sam za sebe ima viĹĄe od 4 gb..
A ovaj iso ima 5.4 gb..
Opet ĂŚu tlaèit Ă-a èini mi se..
:cry:
Gospodin Pravokutnik
23-10-2007, 22:41
tek sad kurca ne kuzim..taj daemon tools mi dolje i mogu kao ici na search te web pa imam jos neke ikone,al ne kuzim kak sa tim pokrenut igru :cry:
evo poluvrijeme je,taman da ti objasnim....dakle desni klik na daemon tools cija ti je ikona dolje desno na monitoru.Odes skroz gore do virtual CD/DVD-rom,zatim Device 0: [G] No media pa na mount image i otvorit ce ti se novi prozor u kojem browsas do iso igre. Ak ti ne nalazi nista u folderu gdje ti je igra trebat ce ti drugi program onda
malimrav85
26-10-2007, 00:49
ajmo ljudi sad ozbiljno!!!
Skinite cod2!
instalirajte ga
skinite patch 1.3
pokrenite ga
pa skinite all seeing eye
idemo se probat dogovorit da nas se skupi desetak da igramo vikendom sat-dva
zamolit Ìemo one iskusnije da nam naðu servere di nikoga nema i da stave ip tu
ima koga za?
Just a little bit
26-10-2007, 02:47
apsolutno za !!!
p.s. skidam cod4 demo ! :smt109
igra ko heroes 5? napokon sam proÅ¡ao Hammers of Fate jučer, original peticu joÅ¡ proÅ¡lo ljeto i sad su izaÅ¡li i ludi barbari u Tribes of the East. prejako.
p.s. preÅ¡ao Bioshock prije HoMM: HoF. to je igra koja se igra ako imate 10-ak dana viÅ¡ka vremena i niÅ¡ta ne morate učit, inače će vam godina vjerojatno u zaborav otić...
ja sam fala Bogu upisao sad 4. i nemam takvih problema :-D
p.p.s. uskoro dolaze UT 3 i NFS: Pro Street
GP će čekat joÅ¡ neko vrijeme
evo, jucer skinul pes 8
mogu rec da je najbolja nogometna igra koju sam ikad igro
od grafike, do igrivosti...sve
nasa repka, sve face su jebeno napravljene (modric, corluka, eduardo isto)
a dinamo :-D
fakat je guĹĄt igrat master ligu 8)
Wuhuhuuu!
Odlièno, bať skidam PES!
igra ko heroes 5?
A ne, zadnji put kad sam igrao heroese, frendovi su zaboravili kak izgledam.
igra ko heroes 5?
A ne, zadnji put kad sam igrao heroese, frendovi su zaboravili kak izgledam.
hehe, znam kak je
jebeno je, ima i barbara i patuljaka sad + kaj se jedinice mogu 2x apgrejdat. zaaaaakon
jad.i.cemer
26-10-2007, 20:06
Ja sam igro sve heroese i definitivno mi je trojka najbolja, misli i ostali su mi super ali sam trojku dan noc igro s frendovima :D
Ja sam igro sve heroese i definitivno mi je trojka najbolja, misli i ostali su mi super ali sam trojku dan noc igro s frendovima :D
hehe, znam i ja kak je to, svako ljeto cijelu srednju školu, Shadow of Death.....
se može to igrat prek neta? da nabacimo :-D
apsolutno za !!!
p.s. skidam cod4 demo ! :smt109
Reci dojam....
Heroes 5 su mi bolji nego 3 i to puno. Trica je viĹĄe kultna. :lol: Al dosada mi je to igrat single player, a voljnih za hot-seat nema. :?
jad.i.cemer
27-10-2007, 00:05
hehe, znam i ja kak je to, svako ljeto cijelu srednju ĹĄkolu, Shadow of Death.....
se moĹže to igrat prek neta? da nabacimo :-D
Hmm radje ne, ako me to primi nista od ucenja, ali mislim da se moze na netu igrati, nisam nikad probao :D
jad.i.cemer
27-10-2007, 00:08
Neznam dal je netko od vas igrao Starcrft, dolazi sad ubrzo drugi dio. kakvo ce ZLO to biti!!!! :smt024
Neznam dal je netko od vas igrao Starcrft, dolazi sad ubrzo drugi dio. kakvo ce ZLO to biti!!!! :smt024
Zato se ja planiram okanit toga dok ne oèistim drugu. Barem. :-D Al ak Ìe bit samo za vistu, taj rok se moŞda i produŞi...
malimrav85
27-10-2007, 00:12
cod neko?
jad.i.cemer
27-10-2007, 00:16
E da vas pitam nesto, jel itko od vas ikad bio u onim igraonama di se igra u lanu, ja sam tamo prije znao cesto ici pa me zanima, mozda nekoga i znam??
cod neko?
prije igrao da.... :)
MinesweePer
27-10-2007, 02:10
koliko treba vremena otprilike da se skone cod2 sa adsl-om prek torrenta?
ne kuzim se ja bas u to :?
MinesweePer
27-10-2007, 02:12
e, da, i joť jedno pitanje, ako mi npr. skine 65% igre i onda se moram iskljuèit s neta, hoèe mi onda seljedeÌi put kad se logiram nastavit skidat ili Ìu morat sve iz poèetka skidat?
koliko treba vremena otprilike da se skone cod2 sa adsl-om prek torrenta?
ne kuzim se ja bas u to Confused
Moram naglasiti da to dakle ovisi o vezi koju imať i o velièina file-a kojeg skidať. Kada ti se skida torrent na desnoj strani ti piťe ETA (Estimated time of arrival) i uglavnom tu moŞeť vidjeti kada Ìe ti download biti gotov.
e, da, i joť jedno pitanje, ako mi npr. skine 65% igre i onda se moram iskljuèit s neta, hoèe mi onda seljedeÌi put kad se logiram nastavit skidat ili Ìu morat sve iz poèetka skidat?
Naravno nastaviti ĂŚe ti se kada opet pokreneĹĄ download.