View Full Version : Gamer's world
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
MinesweePer
27-10-2007, 02:28
Moram naglasiti da to dakle ovisi o vezi koju imať i o velièina file-a kojeg skidať. Kada ti se skida torrent na desnoj strani ti piťe ETA (Estimated time of arrival)
za taj ETA mi se zasad vrti oko 24h :? :(
a veza, ne kuzim se bas u to, pise 100Mbps :-D
eta se vrti u ovisnosti od veze. Normalno je ako se neĹĄto skida po recimo 30 kbs da ĂŚe to doĂŚi za nekoliko sati,a sa 100 kbs za recimo jedan sat.
u poèetku moŞe pisati jedan tjedan,ali u poèetku,ajmo reÌi torrent tek shvaÌa koliko je fajl velik,pa mu morať dati malo vremena da se skocentrira na to ťto skida :-D
MinesweePer
27-10-2007, 02:45
down speed mi je oko 30kbs, a up speed oko 20kbs, tj varira, ponekad je i up veĂŚi od downa i za te vrijednosti piĹĄe da mu treba oko 1dan :(
Moram naglasiti da to dakle ovisi o vezi koju imaš i o velièina file-a kojeg skidaš. Kada ti se skida torrent na desnoj strani ti piše ETA (Estimated time of arrival)
za taj ETA mi se zasad vrti oko 24h :? :(
a veza, ne kuzim se bas u to, pise 100Mbps :-D
ako skidaÅ¡ preko javnih torrent siteova tipa piratebay, isohunt itd. onda će ti uvijek bit sporo i trajat dugo. ja sam fifu 08 skidao tako 6 dana a ima "samo" 2 i pol GB.
zato sam se izđiberio za invitation na torrentleech.org i sad viÅ¡e nema
takvih problema :-D ali se zato dogodi ovo...
http://img149.imageshack.us/img149/5742/tcomet1.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=tcomet1.jpg)
btw, Å¡to se heroesa tiče, petica je puno bolja, ali je trojka klasik i puno viÅ¡e igrivija (eh kad se sjetim svih tih silnih hot-seatova i kad mi se joina 7200 ice elementala, a ja imao golden bow...)
a SC 2 ne mogu ni dočekat... kupih si 2 giga rama nedavno za 400 kn i to je pola puta do upgradeanja konfiguracije za SC 2, joÅ¡ treba neka moćna grafička sa DX 10 supportom. + nedavno sam instalirao vistu i napravio dual boot ali mi se naravno prvo sjebala particija di sam instalirao vistu tako da preporučam ako će itko radit dual boot da prvo razmisli o back-upu...
down speed mi je oko 30kbs, a up speed oko 20kbs, tj varira, ponekad je i up veæi od downa i za te vrijednosti piše da mu treba oko 1dan :(
probaj limitirat up speed na cca 10 kila/sec. ne manje
i koristi uTorrent za skidanje torrenta, najbolji je i najmanje memorije troši
MinesweePer
27-10-2007, 02:57
i koristi uTorrent za skidanje torrenta, najbolji je i najmanje memorije troĹĄi
idem po onim uputama koje je Hira ostavio/la 2 stranice prije
a ovih 10 kila/sec to napiťem tamo umjesto 11200 ťto piťe ili oznaèim alternate uploat pa tamo upiťem 10? :?
i koristi uTorrent za skidanje torrenta, najbolji je i najmanje memorije troši
idem po onim uputama koje je Hira ostavio/la 2 stranice prije
a ovih 10 kila/sec to napišem tamo umjesto 11200 što piše ili oznaèim alternate uploat pa tamo upišem 10? :?
ako si napravio točku 2.2. te upute onda ti nikako ne može up speed bit 20...
MinesweePer
27-10-2007, 03:35
pise mi: max upload rate: 11200 i max download rate: 0
da izmjenim tu ĹĄta ili?
pise mi: max upload rate: 11200 i max download rate: 0
da izmjenim tu šta ili?
ako kraj toga piše kb/s onda stavi 10, ako piše byte/s onda stavi 10000
malimrav85
27-10-2007, 13:51
ima neko da bi se malo pucao?
Gospodin Pravokutnik
27-10-2007, 15:59
yap odlican je pes 2008,moze ga se i puknut na obican dvd kolko vidim. Btw vec su polako poceli izlazit i patchevi,uz option file vec ima na netu i navijacki patch ole
yap odlican je pes 2008,moze ga se i puknut na obican dvd kolko vidim.
Neznam baĹĄ, ima 54 parta po 100 MB.
jel ko igrao airborne MOH? :p
Gospodin Pravokutnik
27-10-2007, 16:56
[quote="Gospodin Pravokutnik":tfdgmllo]yap odlican je pes 2008,moze ga se i puknut na obican dvd kolko vidim.
Neznam baĹĄ, ima 54 parta po 100 MB.[/quote:tfdgmllo]
prvo ti to sve extractaj pa udji u folder launcher i izbrisi foldere koji se zovu French,German,Italian,Portuguese i Spanish. Zatim odi u Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img. Pri tome mislim na foldere u igri a ne na one koji su u :C. Tamo izbrises slijedece foldere- rs_f.img,rs_g.img,rs_i.img,rs_s.img,rv_f.img,rv_g. img,rv_i.img,rv_s.img,rv_q.img
Kad to napravis igra ti iznosi oko 4gb i morala bi normalno funkcionirat jer kaj ce ti kurac opcija da imas spanjolski izbornik i te neke sheme.....
MinesweePer
27-10-2007, 17:15
ako kraj toga piĹĄe kb/s onda stavi 10, ako piĹĄe byte/s onda stavi 10000
e hvala, sad mi funkcioniťe ko podmazano, sad mi je down speed izmeðu 150-200 kB/s :-D
prvo ti to sve extractaj pa udji u folder launcher i izbrisi foldere koji se zovu French,German,Italian,Portuguese i Spanish. Zatim odi u Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img. Pri tome mislim na foldere u igri a ne na one koji su u :C. Tamo izbrises slijedece foldere- rs_f.img,rs_g.img,rs_i.img,rs_s.img,rv_f.img,rv_g. img,rv_i.img,rv_s.img,rv_q.img
Kad to napravis igra ti iznosi oko 4gb i morala bi normalno funkcionirat jer kaj ce ti qrtz opcija da imas spanjolski izbornik i te neke sheme.....
Hahahaha, ti to slobodno napravi. Ja nisam sklon takvim modofikacijama da neĹĄ ne sjebem. A ĹĄanse su ogromne da ĂŚe se to dogodit ako ĂŚu neĹĄto brisat. :-D
MinesweePer
27-10-2007, 17:57
joĹĄ "samo" 4 i pol sata i cod2 je moj, al garantiram da mi neĂŚe radit ili ĂŚe se neĹĄto sjebat :(
Just a little bit
27-10-2007, 19:02
skinuo sam si demo cod4 , moram ga instalirat i vidit kakav je....
ako kraj toga piše kb/s onda stavi 10, ako piše byte/s onda stavi 10000
e hvala, sad mi funkcioniše ko podmazano, sad mi je down speed izmeðu 150-200 kB/s :-D
glad i could help
[quote="Gospodin Pravokutnik":3sjv9zft]prvo ti to sve extractaj pa udji u folder launcher i izbrisi foldere koji se zovu French,German,Italian,Portuguese i Spanish. Zatim odi u Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img. Pri tome mislim na foldere u igri a ne na one koji su u :C. Tamo izbrises slijedece foldere- rs_f.img,rs_g.img,rs_i.img,rs_s.img,rv_f.img,rv_g. img,rv_i.img,rv_s.img,rv_q.img
Kad to napravis igra ti iznosi oko 4gb i morala bi normalno funkcionirat jer kaj ce ti qrtz opcija da imas spanjolski izbornik i te neke sheme.....
Hahahaha, ti to slobodno napravi. Ja nisam sklon takvim modofikacijama da neš ne sjebem. A šanse su ogromne da æe se to dogodit ako æu nešto brisat. :-D[/quote:3sjv9zft]
onda napravi kopiju tog .img filea i probaj na kopiji, tak i ak sjebeÅ¡ ostaje ti oriđiđi
naravno, ako imaš 5 giga harda viška :D
btw, igra ko BioShock?
to je igra koja se zove "ja-počnem-igrat-bioshock,-viÅ¡e-nemam-života-sljedećih-10-ak-dana"
Just a little bit
27-10-2007, 21:46
ako je neko veceras za partiju cod2 , nek se javi na topic pa cemo se dogovorit 8)
malimrav85
27-10-2007, 22:29
juèer sam igrao na nekom bosanskom serveru
ne igram baĹĄ dobro ali kaj su mi oni radili
nisam uspio nikoga ubiti, mene jedno 30 puta
onda sam puko i otiĹĄo
joť je bilo 30 ljudi pa bi èovjek reko barem Ìu na nekog naletit
ubojice ludi
Just a little bit
27-10-2007, 23:33
daj IP servera :-D
skinuo sam pes08..
imam pitanjce : kak podesit gumbe na tastaturi - neam ðojstik
ak mi neko moze reci koji gumb na tastaturi sluzi za kaj :( :cry: jerk alert
Just a little bit
27-10-2007, 23:34
igrao demo CALL OF DUTY 4 ...savrsenstvo...da vidite kalaĹĄnjikov :smt109
jedva cekam da izadje cijela
skinuo sam pes08..
Ja sam si bať s ciljem igranja PES-a kupio gamepad. Problem je ťto nisam imao naoèale i nisam vidio da je to za playstation gamepad. :smt044 Sutra trèim u algoritam to zamijenit.
A ovo ti Cro moĹže objasnit, on kaĹže da on igra preko tastature. :?
Just a little bit
28-10-2007, 01:12
kolko love kosta taj gamepad ?
kolko love kosta taj gamepad ?
100-150 kuna neĹĄto ĹĄto je okej. ImaĹĄ neke wireless od parsto kuna al meni to ne treba.
Just a little bit
28-10-2007, 01:16
baĹĄ bum pogledo ako se ne snadjem na tastaturi
Neznam, po meni je to bolje. Meni bi to bilo tlaka igrat s tastaturom. Zadnje sam igrao fifu2000 na plejki i skroz sam se navikao na to. Isto kak bi mi tipa need for speed bilo jednostavnije igrat sa gamepadom. To su po meni igre za gamepad dok su COD i C&C generals tipiène igre za tastaturu i miť.
Gle, odeĹĄ na na start menu u windowsu na konami--> pes 8--> settings
Uðeť na settings, klikneť na tab KEYBOARD i tamo imať nacrtan gamepad i toèno ti je oznaèeno koji gumb na gamepadu predstavlja kojeg na tastaturi..
Naravno, vrlo su ih sjebano sloĹžili..
SloĹžili su ti ih tak da ti duplo W bude visoko dodavanje ĹĄto je ĹĄok za nekoga tko igra fifu..
Ja sam si podesio kao na fifi..
Dakle, stavi si ovak:
Y neka ti bude E (dodavanje u for)
X neka bude D (pucanje)
A neka bude S (nisko dodavanje)
B neka bude A (visoko dodavanje)
RB neka bude W (sprint)
LB neka bude Q (promjena igraèa)
LT i RT su Y i C (to su ti specijalne ťeme, one ti za poèetak nisu vaŞne)
Da napomenem, 90% ljudi Ìe ti reÌi da je gamepad nuŞnost, no ja sam poseban sluèaj..
Igram na tastaturi, jer sve nogometne igre od 10. godine igram na tastaturi i na njoj razvaljujem..
Stoga, iz dugogodiťnjeg iskustva smatram da je ovakav poredak tipki kakav koristim na keyboardu idealan za brzo nauèiti igrati na njemu..
Gospodin Pravokutnik
28-10-2007, 01:42
Hahahaha, ti to slobodno napravi. Ja nisam sklon takvim modofikacijama da neĹĄ ne sjebem. A ĹĄanse su ogromne da ĂŚe se to dogodit ako ĂŚu neĹĄto brisat. :-D
Isprobao sam to i igra radi savrseno,zauzima oko 3.9gb s mojim modifikacijama. Kuzis komentatori i izbornik na jeziku koji nije engleski zauzima tih 1.5 gb. Vjerujem da to nikom ne treba pa da ne kupujete onaj mrcinski dvd od 8.5 ili 8.7gb kolko vec sprzite si na obican. Slijedite gornje upute,radi 100% nemrete nis sjebat.
@ just
evo ja ti koristim ovaj gamepad,imas ga u ve-milu za 65kn. Logitechov je i jedini nedostatak je sto nema gljive al meni to ne smeta jer ih ne bi ni koristio
http://www.cddvd.cz/images/gamenew3.jpg
MinesweePer
28-10-2007, 02:50
eto malo pre mi bas skino cod2, i kao ťto sam i oèekivo ne mogu ga pokrenit, zakaj? :(
malimrav85
28-10-2007, 03:27
daj IP servera :-D
skinuo sam pes08..
ak mi neko moze reci koji gumb na tastaturi sluzi za kaj :( :cry: jerk alert
195.222.33.245:28962
195.222.33.245:28960
Jedan od ova 2
Just a little bit
28-10-2007, 13:14
fala crou na tipkama za pes 08 - itekako se da igrat ovak , al kupit cu si gamepad kaj je gospon pravokutnik predlozio :smt109
minesweper: u cemu je problem ? nemozes uopce instalirati ili kaj ? Mozda ide preko daemon toolsa - pogledaj stranicu koju unaprijed ili topic "tehnikalije" , tamo imas upute kako radit s tim programom
MinesweePer
28-10-2007, 18:01
minesweper: u cemu je problem ? nemozes uopce instalirati ili kaj ?
skino mi ga i kad kliknem na njega pita me "open with" i dalje neĂŚe.
budem pogledo to sa deamon toolsima za koji dan jer neam volje sada :(
malimrav85
28-10-2007, 19:22
194.177.97.186:28962
Talijani,nisu loĹĄi ali su prema bosancima amateri
s tim da axis team ne valja niĹĄta
malimrav85
28-10-2007, 22:39
194.177.97.186:28962
ubijam digiÌe pa doðite
malimrav85
28-10-2007, 22:54
uf koja rokalica
vatromet
nas 20 u tunisu i rokaj
ludilo
kak se zove ta vrsta igre di nema postavljanja bombe ni niĹĄta nego samo pucnjava? deathmatch ili kaj?
da je,deathmatch je
213.149.251.11:28975
ali ipak mi je bolji team death match jer je ovak prevelki kaos
Just a little bit
29-10-2007, 01:06
skino mi ga i kad kliknem na njega pita me "open with" i dalje neĂŚe.
budem pogledo to sa deamon toolsima za koji dan jer neam volje sada :(
ajde metni screenshot da vidimo kak izgledaju fileovi
najvjerojatnije moras mountat image sa daemon toolsom a to ti ej ful lagano
skines daemon tools, pojavi ti se ikonica u desnom kutu, open , - MOUNT IMAGE , nadjes cod2 pokrenes i unutar toga programa instaliras
samo nadji prije CD key od cod2 -jer cete ziher pitat - evo ti stranica za to http://www.serials.ws :smt109
HAKERI PRAVO
:smt109
malimrav85
29-10-2007, 01:11
ima na tehnikalijama jedno 20 key-eva
idem uèit pa ako neko hoÌe cod oko pola 2 - 2...
Just a little bit
29-10-2007, 01:25
sad cu si instalirat company of heroes: opposing fronts
op op
:smt109
malimrav85
29-10-2007, 01:59
tu sam pa ako neko hoĂŚe nek svrati
Just a little bit
29-10-2007, 02:00
ja bi doĹĄo sam al sam fakat prestrgan sad za igrat, idem ĂŚorit :(
malimrav85
30-10-2007, 20:24
HoÌe neko doÌ veèeras? Ja moŞda odem malo na onaj gore server, mislim da se zove perros de guerra pa ako netko svrati,javite se.
HoÌe neko doÌ veèeras? Ja moŞda odem malo na onaj gore server, mislim da se zove perros de guerra pa ako netko svrati,javite se.
Ja mislim da ĂŚu zahalat sa frendom na privatnom serveru pa stavim adresu ako netko hoĂŚe;)
malimrav85
30-10-2007, 20:36
a kaj igrate? ne znam igra dovoljno dobro da igram one misaone igre di se èeka 5 minuta da neko naiðe pa metak u glavu
A brijem team deathmatch...a kakav je ovaj server koji si stavio?ima ljudi ĹĄta?kakvi su?
e ovako..mravac jel mi mos sprzit na obicni cd cod2 jer ga skinuo,al nemrem pokrenut i neda mi se jebat vise..trebam obicni jer neam dvd..ajd pliz,napijem te na iducem pvkt tulumu..
malimrav85
30-10-2007, 20:42
Imam ti ja na dva dvd-a ili 2 cd-a cod 2 samo sam dao nekome ali ti mogu ja mislim nabavit do iduĂŚeg tjedna.
@zero
ĹĄpanjolci su, ok je ekipa
nema chata uopĂŚe,samo rokanje
15 minuta limit,do 150 kilova se igra deathmatch
ima bolesnih likova ali oni su mi papci jer uzmu snajper pa skidaju sa neke zgrade okolo
ja viĹĄe voli thompson prsa u prsa
jesi bio ti neku veèer tamo? doťao je neki ZERO,ako si bio ti?
ajd daj ip ovoga,moŞda doðem vidjet kaj ima malo
Evo kad se naðem ja sa njim kasnije,pa stavim,on mora staviti 1.3 verziju.Iťao sam ali nisam uťao na kraju...moj ti je nic Zer0 Wolf...idem bať sad vidjeti malo ekipu da ih poberem :-D
malimrav85
30-10-2007, 21:53
evo me
pa to je zakljuèan server :lol:
malimrav85
30-10-2007, 22:11
ma nije
kaj brijeĹĄ
kak je uðem?
Jebite se vi, morat ĂŚu ja ĹĄto pre preinstalirat windowse. :lol:
Just a little bit
31-10-2007, 00:59
jer halate?!?!?
Just a little bit
31-10-2007, 01:22
mrave ne svidja mi se ovaj tvoj server, previse ljudi, deathmatch, samo pucanje, nema tu nekog smisla previse , treba igrat search& destroy ili team deathmacth :)
mrave ne svidja mi se ovaj tvoj server, previse ljudi, deathmatch, samo pucanje, nema tu nekog smisla previse , treba igrat search& destroy ili team deathmacth :)
tako je :-D ...ja neÌu veèeras jer su me njubovi èiterski raspizdili ali èemo preksutra nabaciti malo
malimrav85
31-10-2007, 02:55
ha ha ha
ti si taman doĹĄao kad je bilo puno
obièno bude 10 ljudi pa je ok
malimrav85
31-10-2007, 18:30
Igramo veèeras?
Igramo veèeras?
Ja definitivno...idemo da koljemo :-D
Just a little bit
01-11-2007, 17:01
ali ne na serveru na kojem neznas ko pije ko placa (citaj milijon ljudi i deathmatch)
malimrav85
01-11-2007, 17:49
Nije mi radio net tako da me nije bilo, igrao sam na lanu sa ekipom. Luðaci...
:shock:
malimrav85
01-11-2007, 18:48
ok, ja sam loĹĄ ali nisam baĹĄ tolko loĹĄ da me talijani svaki put preko cijelog dvoriĹĄta sa thompsonom u glavu pogode
likovi imaju po 40-50 killova ja 6
daj bok
treba mi za jedinicu patch 1,5 ja mislim :? ..jer uvijek na te servere nemogu uci zbog toga..ajd ako ima dobra dusta da mi da link na taj patch
malimrav85
01-11-2007, 22:32
1.3 ti treba
jesi dobio dvd?
jel imaĹĄ msn?
89.164.1.173:28960
Frend je sloĹžio privatni server pa ako se netko hoĂŚe doĂŚi napucavati slobodno i ĹĄtoviĹĄe poĹželjno.Pozz :)
Mi smo na njemu oko 22.00
1.3 ti treba
jesi dobio dvd?
jel imaĹĄ msn?
fora je u tome kaj ja neam dvd vec cd-rom :cry: ..ma danas skinem cod2,a sutra idem kupit dvd
malimrav85
01-11-2007, 22:52
aha
a nemam pojma kaj da ti velim
ja sam ti dvd dao,na cd ne stane
patch ti mogu preko msn-a dat ili nek ti neko stavi link,ja ne skidam sa neta
cek jel to patch za jedinicu :? ..ajd ak je jel mos poslat na choky2@net.hr
malimrav85
01-11-2007, 22:58
ne,za cod2
nemam ga,moram ga skinut ako hoĂŚeĹĄ
Just a little bit
01-11-2007, 23:05
zero ja sam na serveru ciji si IP napisao
malimrav85
01-11-2007, 23:06
ali mogu ti skinut za cod2
ne za cod 1
malimrav85
01-11-2007, 23:19
punkbuster mi je iskljucen
i cim ga pokusam upalit izaðe mi van,zgasi se sam
malimrav85
01-11-2007, 23:52
ftp://ftp.bih.net.ba/pub/games/cod2/Cal ... chv1_3.exe (ftp://ftp.bih.net.ba/pub/games/cod2/CallofDuty2Patchv1_3.exe)
punkbuster mi je iskljucen
i cim ga pokusam upalit izaðe mi van,zgasi se sam
meni se sav komp zbloksao kasnije...probaj tu poruku koju ti izbaci copy pejstat u google i mislim da Ìe ti pisati kako to rijeťiti,ima neke veze sa teksturama to sa bombama...ja sam se sjetio da je meni to bilo pa sam to na ovaj gore naèin rijeťio
malimrav85
02-11-2007, 02:04
system restore sam napravio
Ĺveliki kuracta misliĹĄ da ĂŚe to pomoĂŚi?...ako ti je pisalo ono cvar rate neĹĄto,onda ti se to lagano rijeĹĄi,samo moraĹĄ upisati gore u command liniju neku komandu,to naðeĹĄ na netu ;)
malimrav85
02-11-2007, 11:21
Nisam mogao upalit punkbuster
restore je rijeĹĄio to
a ono sa upisivanjem sam naĹĄao, to je kad izbacuje sa servera
E to to...sad bi ti trebalo biti dobro...ja samo moram skuŞiti kako da si vratim user interface,ono na poèetku da mi je engleski,a ne maðarski i ťpanjolski,ne kuŞim racku :?
malimrav85
02-11-2007, 12:17
di to,kad uðeť u cod?
Just a little bit
02-11-2007, 12:47
da , kak se to rjesi ?
meni je sve na madjarskom :-D
Juèer sam si opet instalirao heroese 5. Popuťio sam svjetski. :lol: (kampanja) I ne smijem to viťe igrat, troťi vrijeme ko ludo. :?
di to,kad uðeť u cod?
da da,onaj izbornik kad stisneĹĄ esc
da , kak se to rjesi ?
meni je sve na madjarskom :-D
A i ti si igrao sa maðarima vidim :-D ...nemam pojma,ja traŞim na netu al nemogu naÌi,a Şivcira me do bola :evil:
Ljudi, pomozite kolegama Ă-u i meni!
:-D
Naime, linkovi iz PES-a nam ne rade, pa skruĹĄeno molimo nekoga tko ima ISO file ili PES na cd-u da nam posudi da si snimimo igru na hard..
Have mercy..
[-o<
Juèer sam si opet instalirao heroese 5. Popušio sam svjetski. :lol: (kampanja) I ne smijem to više igrat, troši vrijeme ko ludo. :?
ma skini Tribes of the East. expansion je preeeeeeeejaaaaak.
sad zamisli kolko sam ja vremena potrošio da bih prešao sve normalne kampanje, sve 3 iz Hammers of Fate i 1 i pol iz Tribes of the East :-D
to je tak dok se više ne moraš brinut oko uvjeta :badgrin:
Juèer sam si opet instalirao heroese 5. Popuťio sam svjetski. :lol: (kampanja) I ne smijem to viťe igrat, troťi vrijeme ko ludo. :?
ma skini Tribes of the East. expansion je preeeeeeeejaaaaak.
Ti si lud, ja sam tek druga godina, kad oèistim godinu moŞda. :lol:
Just a little bit
02-11-2007, 16:22
o cem se radi u tim heroesima ? neam vremena sad gledat i trazit po netu
strategija ?
strategija ?
Nije, RPG je. Na poteze. Ti imať svog heroja i svoj grad i onda gradiť zgrade u svom gradu i novaèiť vojsku iz tih zgrada i onda se okolo mlatiť s tom vojskom. :-D
http://en.wikipedia.org/wiki/Heroes_of_ ... nd_Magic_V (http://en.wikipedia.org/wiki/Heroes_of_Might_and_Magic_V)
Baci oko. Jedino nema slika iz bitaka, ĹĄteta. Al ziher znaĹĄ za to.
malimrav85
02-11-2007, 18:36
Naime, linkovi iz PES-a nam ne rade, pa skruĹĄeno molimo nekoga tko ima ISO file ili PES na cd-u da nam posudi da si snimimo igru na hard..
Have mercy..
[-o<
Kaj trebate za komp ili kaj?
Mogu vam ja skinut i sprĹžit na dvd
a koji je to broj pes-a?
[quote="Just a little bit":vw8w17un]strategija ?
Nije, RPG je. Na poteze. Ti imaš svog heroja i svoj grad i onda gradiš zgrade u svom gradu i novaèiš vojsku iz tih zgrada i onda se okolo mlatiš s tom vojskom. :-D
http://en.wikipedia.org/wiki/Heroes_of_ ... nd_Magic_V (http://en.wikipedia.org/wiki/Heroes_of_Might_and_Magic_V)
Baci oko. Jedino nema slika iz bitaka, šteta. Al ziher znaš za to.[/quote:vw8w17un]
nije RPG, strategija je, na poteze (engleski: turn-based strategy game)...
Have mercy..
[-o<
a koji je to broj pes-a?
Sada ovaj novi PES za PC na dvd-u ak moĹžeĹĄ..
PES 2008..
Pliiiz..
:)
Have mercy..
[-o<
a koji je to broj pes-a?
Sada ovaj novi PES za PC na dvd-u ak moĹžeĹĄ..
PES 2008..
Pliiiz..
:)
T O R R E N T I
ja sam skinul igru za 1 dan
jebo te linkovi
Ma jebo te torrenti, skidalo mi je 8 kbps...
Malo brĹže od starog modema..
:lol:
Fear not, mrav je dobroèinitelj i danas dobivamo PES!!!!!!! :cheers:
Wuhuhuuuu!
Financiraj mu pivo!
I ja ĂŚu sufinancirati dio kada se vidimo!
HOĂU PES Ĺveliki kuracTO PRIJE Ă!!!
IĂŚi ĂŚu do grada ak treba!
[-o<
Daj gubi se, ti ga financiraĹĄ. Ja sam kupio dual layer dvd. :lol:
Ok!
Nije bitno, bitno je samo da igra stigne ĹĄto prije..
I ja mislim. :-D Jerbo dual layer koĹĄta 10 kuna viĹĄe nego bavaria 0,33 u hemingwayu iliti 31 kunu. :badgrin:
:shock:
Onda sam i dobro proĹĄao!
Obavezno poĹĄalji sms kada ta sveta igra bude u tvom posjedu..
Ma hebo te torrenti, skidalo mi je 8 kbps...
Malo brĹže od starog modema..
sorry kaj sam elitan pa skidam s privatnih torrenta de je brzina malo puno veĂŚa od 8 :-D
jad.i.cemer
03-11-2007, 21:18
uuuuuu sad sam skinuo cod4 i igro ga....bolesno!!!!!! :shock:
koja grafièka treba?ne da mi se gledati. :-D
eeeeeeeeee lima,fuck off :-D
jad.i.cemer
04-11-2007, 00:27
koja grafièka treba?ne da mi se gledati. :-D
nemam pojma ...nisam ni ja gledo.
jad.i.cemer
04-11-2007, 00:28
eeeeeeeeee lima,fuck off :-D
hehe..steta ima samo jedna misija u demo verziji, ali nisam nikad nista realnije vidio, ak oces sprzim da me ne mrzis vise :-D
Mrave, hvala na PES-u!
:hello1: :smt023
malimrav85
04-11-2007, 03:06
Ăovjek bi vam sprĹžio 10 igrica kad vidi kak se veselite.
Just a little bit
04-11-2007, 14:36
i ja sam si skinuo demo, prejeben je !
kad izlazi cijela igra ? tj kad ce se moc skinut s torrenta ? :badgrin:
jad.i.cemer
04-11-2007, 14:51
nemam pojma ali jedva cekam!! :) :p
Ja ĂŚu to kad uzmem novi komp...prije toga niĹĄ
jad.i.cemer
04-11-2007, 15:13
evo jos jedna igrica koja mi se jako sviða. Age of empires 3
jako dobra grafika, puno detalja. radnja se radi od 15-18 stoljeca, od civilizacija ima Rusija, Njemci, Nizozemci, Portugalci, Ĺveliki kuracpanjolci, Otomani, Talijani...(neznam dal sam zaboravio nekoga jos) uglavnom jako dobra igra.
Just a little bit
04-11-2007, 15:15
jer to onaj AOE koji ima puno veci prikaz likova/kuca/vojski od dotadasnjih aoe-ova ? slika je puno veca ?
ili je i dalje prikaz vojske od malenih covjeculjaka na ekranu , igras po mapi i tak
jad.i.cemer
04-11-2007, 15:34
jer to onaj AOE koji ima puno veci prikaz likova/kuca/vojski od dotadasnjih aoe-ova ? slika je puno veca ?
ili je i dalje prikaz vojske od malenih covjeculjaka na ekranu , igras po mapi i tak
da puno su veci....ali veĂŚi su i u dvojci..ovo je trojka
detalji su stvarno super..kuce i graðevine odlièno izgledaju.
Just a little bit
04-11-2007, 16:05
u pamcenju mi je ostalo da mi je dvojka ipak najbolja bila
Just a little bit
04-11-2007, 17:23
jel zna ko kakvu dobru simulaciju aviona/miga/helikoiptera da si skinem
AoE3 bi bio odlicna igra da nema jednu kriminalnu (meni bar) manu, a to je kampanja cija je prica izmisljena do te mjere da se Turci i Rusi nalaze u Americi u....15 stoljecu...
AoE2 je bio zakon i zbog toga mi je dan danas jedna od najdrazih igri.
Just a little bit
11-11-2007, 23:07
ajde nek neko nabaci neki dobar torrent cod4 modern warfare... trenutno skidam BIOSHOCK brzina 108 kb/s dosta mu treba da zalaufa
sretan bih bio s ovakom brzinom za cod4
ajmo ajmo
neki torrent dobar !!!!!!! 8)
Trenutno igram samo PES08. Predobro je. :smt109 Ubio sam sad barcu sa realom 6:3 u ĹĄp. kupu. :-D 4:1 u prvoj utakmici i 2:2 u drugoj. PreloĹĄi su bili u prvoj utakmici. :D
Just a little bit
11-11-2007, 23:52
brijem da bum ga ja brzo deinstalirao :shock:
previse dobrih igrica, a mjesta na hardu sve manje :-D
u pamcenju mi je ostalo da mi je dvojka ipak najbolja bila
AEO2 legenda!
Uvijek ga držim na kompu. Nikad ne brišem. To je kultna igrica zbog koje sam kupio prvi kompjuter u 8. razredu. (drugi kompjuter sam kupio da bi mogao igrat GTA San Andreas)
Buhahaha,doĹĄla je nova pila i ide se razvaljivat cod4 :-D
Samo dio monstruma,3.0 core2duo,4 gige ddr3 na 800,8800Gtx 768ddr3...vidimo se na proljeĂŚe :-D
jad.i.cemer
16-11-2007, 13:38
Samo dio monstruma,3.0 core2duo,4 gige ddr3 na 800,8800Gtx 768ddr3...vidimo se na proljeĂŚe :-D
opaka masinerija :shock:
koliko love ako se smije pitati??
Just a little bit
16-11-2007, 13:48
daj zero jel skidas cod4 sa torrenta il si zval dilera il ti je frend dao ???
ak si naĹĄo opasni torrent, daj podjeli ga tu s nama
Podijeli s nama troťkove da poènem ťtediti!
Podijeli s nama troťkove da poènem ťtediti!
Ma daj bokte, dok mi uĹĄtedimo toliko para, zastarit ĂŚe. :lol:
Ĺveliki kuracuti, bliĹži mi se roèkas..
Poèet Ìu Şicati i ostvarivo je..
Sjeti se iznosa kojeg sam dobio za proťli roðendan..
8)
JoĹĄ dodam kojeg soma i eto..
DoĹĄao je!
DoĹĄao je!
DoĹĄao je NFS: Pro Street!
VraĂŚam se natrag u tamu...
opaka masinerija :shock:
koliko love ako se smije pitati??
9000,al sam ga platio 7000 jer ga je frend preko sebe uzeo pa nisam rezpo platio :-D
A Cod4 i Crisis mi je on tamo u servisu stavio veĂŚ gore tako da ga nemam na dvd-u :(
Iss bog ovo je brutala,sad sam ga sloĹžio i u palio prvi put,i brijem da ĂŚu umrijeti.Idem skidati novi nfs :-D
Damn you, moĹžeĹĄ pokrenut crysis. :lol: Nije da sam ja probao pa znam al brijem da neĂŚu moĂŚ.
Lol, idem opljaèkati kladionicu..
Damn you, moĹžeĹĄ pokrenut crysis. :lol: Nije da sam ja probao pa znam al brijem da neĂŚu moĂŚ.A jedina je ĹĄema ĹĄto joĹĄ nisam nabavio Vistu pa neznam kako izgleda na dx10 al planiram to sad staviti
Lol, idem opljaèkati kladionicu..
:lol:Nemoj,napravi ĹĄta i ja,spali si komp i Ĺžicaj novi onda :-D
Damn you, moĹžeĹĄ pokrenut crysis. :lol: Nije da sam ja probao pa znam al brijem da neĂŚu moĂŚ.A jedina je ĹĄema ĹĄto joĹĄ nisam nabavio Vistu pa neznam kako izgleda na dx10 al planiram to sad staviti
A radi na dx9? Ak da, onda ĂŚu probat. Moj athlon64 je pokreto svaĹĄta pa moĹžda budem imo sreĂŚe. :-D
nestorov
17-11-2007, 15:15
jedno pitanje za one koji igraju novi manager.prièao mi frend u vlaku da mu nakon sezone i pol igra jednostavno stane i drugo,da za euro se kvalificiraju zadnje dvije ekipe.stavili te pizdarije namjerno da zaustave piratske verzije.e sad,nisam ga igrao veÌ tjednima,imao sam ispit,pa ne znam dal da nastavim sad ili ne :?
[quote="Ă!":1oitb28v]Damn you, moĹžeĹĄ pokrenut crysis. :lol: Nije da sam ja probao pa znam al brijem da neĂŚu moĂŚ.A jedina je ĹĄema ĹĄto joĹĄ nisam nabavio Vistu pa neznam kako izgleda na dx10 al planiram to sad staviti
A radi na dx9? Ak da, onda ĂŚu probat. Moj athlon64 je pokreto svaĹĄta pa moĹžda budem imo sreĂŚe. :-D[/quote:1oitb28v]
A brijem da ĂŚeĹĄ moĂŚi :)
Krenuo ja na master league u PES-u i igram s realom i nisu mi standardni igraèi. Koji qrtz??? Jel to neka opcija krivo stavljena or what? Stavio sam da mi bude default PES postava.
malimrav85
18-11-2007, 00:51
imaĹĄ negdje use real players
ovako ti je kao teŞe pa morať pobjeðivat i kupovat igraèe
ovako ti je kao teĹže
Jea rajt, tak ĂŚu igrat ne. :-D Hvala.
Krenuo ja na master league u PES-u i igram s realom i nisu mi standardni igraèi. Koji qrtz??? Jel to neka opcija krivo stavljena or what? Stavio sam da mi bude default PES postava.
EXHIBITION MODE PLAYERS moraĹĄ odabrati...
jedno pitanje za one koji igraju novi manager.prièao mi frend u vlaku da mu nakon sezone i pol igra jednostavno stane i drugo,da za euro se kvalificiraju zadnje dvije ekipe.stavili te pizdarije namjerno da zaustave piratske verzije.e sad,nisam ga igrao veæ tjednima,imao sam ispit,pa ne znam dal da nastavim sad ili ne :?
1. Ja sam na sezoni i pol....sve radi ko cukica..... :-D
2. To su navodno stavili, jedna je teorija da se to dogadja ekipi kaj nastavlja sa sejvom s demo verzije....druga je da se javlja na prvoj piratskoj verziji koja se nasla na netu...ziher ima crack koji to popravlja, jer meni sve radi kak spada...spanjolska osvojila EP 2008
jad.i.cemer
18-11-2007, 15:00
nabavi vistu sto prije zato sto ti xp niti jedni drugi windowsi nemogu prepoznati vise od 2 gige rama...znaci imas neiskoristenih 2 gige rama bez viste!!!!
jedno pitanje za one koji igraju novi manager.prièao mi frend u vlaku da mu nakon sezone i pol igra jednostavno stane i drugo,da za euro se kvalificiraju zadnje dvije ekipe.stavili te pizdarije namjerno da zaustave piratske verzije.e sad,nisam ga igrao veÌ tjednima,imao sam ispit,pa ne znam dal da nastavim sad ili ne :?
1. Ja sam na sezoni i pol....sve radi ko cukica..... :-D
2. To su navodno stavili, jedna je teorija da se to dogadja ekipi kaj nastavlja sa sejvom s demo verzije....druga je da se javlja na prvoj piratskoj verziji koja se nasla na netu...ziher ima crack koji to popravlja, jer meni sve radi kak spada...spanjolska osvojila EP 2008
ja sam na 2012. s dinamom i sve radi ko podmazano xD
[quote="Ă!":2c0wgo7h]Damn you, moĹžeĹĄ pokrenut crysis. :lol: Nije da sam ja probao pa znam al brijem da neĂŚu moĂŚ.A jedina je ĹĄema ĹĄto joĹĄ nisam nabavio Vistu pa neznam kako izgleda na dx10 al planiram to sad staviti
nabavi vistu sto prije zato sto ti xp niti jedni drugi windowsi nemogu prepoznati vise od 2 gige rama...znaci imas neiskoristenih 2 gige rama bez viste!!!![/quote:2c0wgo7h]
Lol,odakle ti to èovjeèe? :lol: Ja imam sad legalni xp sa zadnjim updatima i prepoznaje mi svih 4 gige,jedino je taj dx problem
jad.i.cemer
18-11-2007, 21:08
hmm neznam ...ja imam neko vrijme vistu..
valjda su to pokrpali znam da prije nisu prepoznavali vise od 2 gige!
Just a little bit
19-11-2007, 11:27
danas dobivam cod4
zbogom zivote
danas dobivam cod4
zbogom zivote
Hhahaha :lol: Ja ga preĹĄao,sad pokuĹĄavam skuĹžiti kako mogu Multiplayer igrat,al nemam sreĂŚe :(
danas dobivam cod4
zbogom zivote
Hhahaha :lol: Ja ga preĹĄao
Kaj nisi spavo par dana or what? :lol:
Just a little bit
19-11-2007, 13:22
zero sto prije skuzi MP jel signle player je tak i tak kita
nema do multiplejera
koje ti je najbolje oruĹžje ?
od onog iz dema kaj sam vidio - kalaĹĄnjikov 8) :-D
malimrav85
19-11-2007, 19:59
ekipa kod mene na lanu igra cod4
ja ne jer imam kantu ali vidim da se igra
[quote="Just a little bit":1o20x5tl]danas dobivam cod4
zbogom zivote
Hhahaha :lol: Ja ga preĹĄao
Kaj nisi spavo par dana or what? :lol:[/quote:1o20x5tl]
Ma ne,brzo se preðe :-D
Meni je m16 najdraĹži,nostalgija i to.NaĹĄao sam neke crackane servere samo sad moram srediti cd-key
Nabavio joĹĄ nfs pro street :-D sof payback i joĹĄ mnogo lipih stvari.Zbogom Ĺživote :lol:
Zbogom Ĺživote :lol:
Pozdravi i faks kad si veĂŚ kod toga. :-D
Just a little bit
20-11-2007, 00:14
evo
frend mi je poslo na dvd-u cod4 i nebi ja bio ja kad nebi bilo nekih problema:
instaliram ga i prvo kad pokrenem single player kaze mi da gurnem CD unutra - znaci moram skinut crack ?
druga stvar pokrenem multiplejrr, normalno se otvori, medjutim sad je frka kaj neznam IP-ove servera na kojima mogu igrati s cd keyem skinuti ms neta :cry:
evo
ProslijediĹĄ? [-o< :smt109
malimrav85
20-11-2007, 01:25
koji ĹĄit ona fifa 2008
igram na playu2 prvi put u Ĺživotu i sa hrvatskom dobio arsenal 4-0
kranjèar 3 i srna 1
nema takvih doagaðanja na pesu
istina da igram uvijek sa onom ludom momaèdi koju ðiber ne voli ali opet
na pesu da dať gol morať se pomuèit
koji ĹĄit ona fifa 2008
igram na playu2 prvi put u Ĺživotu i sa hrvatskom dobio arsenal 4-0
kranjèar 3 i srna 1
nema takvih doagaðanja na pesu
na pesu da dať gol morať se pomuèit
a belu nisi mogao igrat??? :smt019
malimrav85
20-11-2007, 01:33
ajme meni koji gestapo :)
u nedjelju ujutro u city centru u konikomu sam igao
ne doma
ha ha
ko da imam 2 cure, hi hi hi
Just a little bit
20-11-2007, 01:36
[quote="Just a little bit":2xw6jc9i]evo
ProslijediĹĄ? [-o< :smt109[/quote:2xw6jc9i]
nema frke
kad naumim doci u nsb, poslat cu ti poruku tu pa cu ti dat
Roma? Bayern? Ipak se kladim na Romu. :lol:
malimrav85
20-11-2007, 14:44
roma
ali sam u konkretnom sluèaju mislio da uzmem momèad sa ludim igraèima, ne sa pravim pa onda kupujem postepeno
ali da, roma :)
Just a little bit
20-11-2007, 23:35
igram cod4 :smt109
ulgavnom nece ni meni radit mp zbog cd keya
sad zanima me sljedece:
u all seing eye-u kak napravim da mi trazi servere bas za cod4 ?
kad sam instalirao jedinicu i dvojku, automatski su mi bili u All seeing eyeu, i mogo sam trazit servere za njih
kak da to uspijem az cod4
igram cod4 :smt109
ulgavnom nece ni meni radit mp zbog cd keya
sad zanima me sljedece:
u all seing eye-u kak napravim da mi trazi servere bas za cod4 ?
kad sam instalirao jedinicu i dvojku, automatski su mi bili u All seeing eyeu, i mogo sam trazit servere za njih
kak da to uspijem az cod4
tata danas veÌ igrao mp,lud je i najbolji trenutno...veÌ ima èiterskih njubara al ko ih jebe:D
NapiĹĄi u google cod4 cracked servers,mislim da ti je to najlakĹĄa metoda,onda ti izbaci stranicu sa njima :lol:
Just a little bit
21-11-2007, 03:12
ali i da dobijem IP , kak da udjem preko njega ? jer u MP unutar igrice neznam di
zato sam i pitao kaj je s all seeing eye-om ! :(
daj pomagaj!
edit: evo doso sam do one nuklearne explozije, tj nakon kaj iz heliĂŚa rokaĹĄ po arapima :-D
najbolja puska: mitraljez + granate :-D :smt109
moram priznat da mi je cod2 kad sam ga poèeo igrat bio nekak blizi, privlacniji... ali dobro, necu jos uspredjivat finalno dok ne vidim MP jer se po tome sudi
ali i da dobijem IP , kak da udjem preko njega ? jer u MP unutar igrice neznam di
zato sam i pitao kaj je s all seeing eye-om ! :(
daj pomagaj!
O jebem te njubaro :-D
OdeĹĄ u MP,stisneĹĄ tildu i upiĹĄeĹĄ /connect 89.121.234.456 (primjer samo)
Pazi kad stisneť / da ti nije na poèetku kvaèica :)
Just a little bit
21-11-2007, 13:45
sad sam igro...nemres skuziti ko je ko na mapi! svi su mi vojnici isti!
sad sam igro...nemres skuziti ko je ko na mapi! svi su mi vojnici isti!
ako ne piĹĄe niĹĄta iznad njih onda su neprijatelji,a i vidiĹĄ na mapi otpr
igra ko NFS: Pro Street ili Crysis?
nfs mi je sve na highest od grafike (i na 1280x1024) i radi besprijekorno. crysis igram na sve medium (ima low, medium, high i highest) na 1024x768 i tako radi sve otprilike iako FPS nije baÅ¡ na zavidnoj razini, a ako slučajno povećam iÅ¡ta od toga će mi FPS-i past na 2... pas mater
i to još na Visti u DX10...
a ovu faking konfiguraciju imam:
2.8 dual core
4 giga rama
ati radeon 2600 xt
ja fakat ne kužim koju bi jebenu konfiguraciju trebao imat da igram crysis u višoj kvaliteti (iako ni ovak ne izgleda loše)
p.s. probao sam stavit sve optionse na highest i rezoluciju isto u crysisu i iako mi je FPS doslovno bio ispod 1 more izgleda SAVRÅveliki kuracENO i valovi i ribe i pijesak i pjena i sve...
strašno
malimrav85
21-11-2007, 19:10
kakve su igrice na ps3?
mislim da bi mi bilo logiènije kupit ps3 nego neki ubojit komp.
neĂŚu kupit ni jedno ali ono...
Ja igram crysis,sve na full,samo nemam vistu joĹĄ
Moja ti je 3.0 core2duo,4 gige na 1000mhz,i 8800 gtx...moĹžda ti je loĹĄa kopija pa te jebe
Just a little bit
23-11-2007, 01:16
kak sredim na all seeing eyeu da trazi servere za cod4 ?
kak sredim na all seeing eyeu da trazi servere za cod4 ?
Brijem nikako,ne podrĹžava ti starija verzija to,a neznam jel postoji nova...evo ti stranica sa listom servera,pa igraj :)
http://www.private-servers.info/CallOfDuty4.html
Ja igram crysis,sve na full,samo nemam vistu još
Moja ti je 3.0 core2duo,4 gige na 1000mhz,i 8800 gtx...možda ti je loša kopija pa te jebe
ma skinuo sam je s neta...
brijem da ti sve leti jer nisi na DX10. ali i ovako je impresivna konfiguracija
moja je 2.8 običan dual core, 4 gige na 667 i 2600xt...
e da imam 8800 gtx to bi bila već sasvim druga priča, no nema veze
ajde ako probaš igrat na visti baš javi kak je prošlo na dx10. na slikama usporedbe dx10 izgleda 10x bolesnije od dx9
ajde ako probaĹĄ igrat na visti baĹĄ javi kak je proĹĄlo na dx10. na slikama usporedbe dx10 izgleda 10x bolesnije od dx9
Planiram je iduĂŚi tjedan staviti pa javim,sad me jebeno zanima kako izgleda
Posrnuli
01-12-2007, 12:35
u vezi cod4,ja preko xfirea upisuje servere,a evo nekih linkova di ih ima dosta, igram na naĹĄim ili slovenskima serverima i uglavnom nema problema oko cd key-a
bolji su mi manji fajtovi,a ne ono 40 ljudi na serveru,to opèi koťmar,ne zna se tko pije,tko plaèa,sva sreèa pa nema frendly fire-a,ali zato je tu granade launcher;hehe
http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4
http://www.private-servers.info/CallOfDuty4.html
http://www.epcgaming.com/epcgaming_v2/s ... ter=online (http://www.epcgaming.com/epcgaming_v2/servers2.php?gameid=21&filter=online)
Je netko da nabacimo muptiplayer,koristimo mycove?
Crysis mi je odlièan do predkraj kad poène spika s alienima,nije ni upola fora ko s korejancima,em nisu prepametni,em mi poène lagano ťtekat zbog one meèave brijem...
ovdje piťe puno toga nisam sve stigao prièitati.
jer igra tko od vas World of Warcraft ?
Blizzard IDE DALJE !!! :-D
http://www.youtube.com/watch?v=1bsOKH3_DNo
Okej, neznam kak si dao treÌu godinu uz to zlo al svaka èast ak dať i èetvrtu u roku uz WOW. :lol:
Okej, neznam kak si dao treÌu godinu uz to zlo al svaka èast ak dať i èetvrtu u roku uz WOW. :lol:
WoW je na spavancu zadnja 4 mjeseca :-D Otkazana pretplata, dosadio mi :lol:
http://blizzplanet.com/news/1894/
Pa ovo je za ne povjerovat :smt044 :smt044
Ljudi, dobio sam danas zvijer od kompa, pa bih molio da mi dobra duĹĄa sprĹži Call of Duty 4 i Crysis ako ima tko?
Pliz, platit ĂŚu!
Just a little bit
12-12-2007, 13:16
Cro sretan roèkas! :-D
Pusti Cod4, nabavi si cod2 pa cemo se skupiti s foruma i malo halat :D
p.s. i ja sam prosle godine za rockas dobio zvijer ! :-D :smt109
Insomniac
12-12-2007, 17:40
Evo,da nakon duuuuuuuuugo vremena i ja kazem nesto o igricama. Uvik sam preferirao straegije,a od pucaina u zadnjih 7 godina jedino mi se sviidio Unreal Tourn iz 2001,i COD I.
A sinoc sam instalirao COD IV
Majko moja,koja perverzija....
ono je nesto savrseno...Imam jos jedan ispit za ovu godinu,a ne mogu se odvojit od pca :-D
Netko je pitao za igre za PS3. Imao sam priliku igrati jednu, èim je PS3 izaťla. Moje je iskreno miťljenje da za najbolje igre, kao i na svakoj konzoli, treba prièekati da se programeri malo ispraksiraju.
MoĹžda bi najbolja solucija bila PS2+modchip pa skidajte igre i igrajte se, ima dobrih naslova.
P.S. ima li netko neki stariji NFS, npr Carbon? Ili neťto slièno?
P.P.S. Cro, ako imať roðendan, sretan ti!
Hvala na èestitkama!
JLB, inzistairam na perverziji od grafike..
ZaĹĄto sam nadogradio komp bokte?
Dakle, momci COD 4 i Crysis molim!
malimrav85
17-12-2007, 16:21
MoĹže li mi netko molim vas stavit link za skinut patch za manager 2008?
malimrav85
19-12-2007, 20:23
sick i ja igrali managera preko neta
sporo je ali zato kaj ja imam spor net
javimo kak je bilo kad one kreira igru
ima neko da bi igrao a ima opasno jak upload?
malimrav85
23-12-2007, 15:41
Ne da mi se igrat sa Barcom viĹĄe, prelagano. Kupio Buffona i IbrahimoviĂŚa.
Hrvatski dragovoljac! :-D
Povratak korijenima...Half Life :)
GTA IV
Likovi...
http://gta4blog.wordpress.com/gta-iv/characters/
Meet Niko Bellic. Niko is the game’s protagonist, in other words, he is you. Niko, most likely croatian in origin, has moved from his old country to Liberty City to live the American Dream. After hearing about how good his cousin’s, Roman, life was in America — he claimed he had two women, four hot tubs, fifteen cars, and a lot of money — which, turned out to be a lie because Roman’s life was not as good as imagined. In the first trailer, it displays his hope for his future and his distaste for his past when he says “Life is complicated… I’ve killed people, smuggled people… Sold people. Perhaps here, things will be different.” Niko is a tough character, but as the game’s story unfolds, we discover that maybe Niko has been avoiding other problems at home.
*Before Niko submitted his cv/résumé to the Goldberg, Ligner & Shyster website, OXM got a quick glimpse of his work history and qualifications. It notes that Niko was on the "Balkan Peace Force," and that he is procificent in swimming, shooting and boxing (it also says later on in the preview that you are able to swim to the Statue of Happiness, or get a boat there.)
malimrav85
25-01-2008, 12:48
Jel to izaĹĄlo veĂŚ?
Jel to iza�lo veæ?
Ne........prvo izlazi za ikskutiju i igracustanicu3....tek onda za pc...brijem da ces se strpiti jos neko vrijeme....
Al ak bude kvalitetna....isplatit ce se...
malimrav85
25-01-2008, 12:59
ma i ako ne bude
sloĹžit ĂŚu si playlist sa jurom i bobanom i playlist sa narodnjacima
i onda kad sjednem u auto...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha ha..
Ja tak stavim u Fifu managera svoju playlistu ..
Seljaci..
Luka....
30-01-2008, 13:37
ljudi moji jel se sjeca ko igrice seven kingdoms?
ili ju ima mozda? :D
malimrav85
01-02-2008, 21:52
imam pentium 2.0
1.3gb rama
jel bi bilo dosta da samo kupim neku grafičku novu pa da mogu igrat cod4?
i da možda zamjenim ovih 256mb rama sa 1gb pa da imam 2?
vidim da svugdje piše 2.4ghz...
Ma pikni si 2 gb ram-a u jednom modulu za manje od 400 kn i bok..
I novu grafičku...
Just a little bit
02-02-2008, 11:25
kako me razocarao cod4...... mozda sam previse ocekivao...
kaj igrate trenutno.... (osim fife, fm itd)
malimrav85
02-02-2008, 15:03
Kolko je grafička nova?
Moja konfig je 6 godina stara i do prošle godine sam mogao sve igrat.
Kolko je neka grafička, ne baš najbolja ali da je recimo od 1-10 oko 7-8
Commander: Europe at war...jel nasao neko mozda to `negdje` na netu...trazim vec 6 mjeseci :roll:
Kolko je grafička nova?
Ja imam ovu. Ludilo je za svoju cijenu i klasu.
Best buy i najbolje performanse u klasi.
Vrtim bez trzaja Crysis na rezoluciji 1440 x 900 i sve MEDIUM specs. Ludilo grafika.
VGA AGP CLUB 3D ATI Radeon X1950 Pro, 256 MB, tv-out, Dual DVI
1141 kn
Evo, tu si ju nađi!
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?gr ... odgrupa=10 (http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=400&podgrupa=10)
Mislim, nije turbo nova, ali je zakon.
Sve kaj ti treba!
Luka....
02-02-2008, 17:29
Commander: Europe at war...jel nasao neko mozda to `negdje` na netu...trazim vec 6 mjeseci :roll:
probaj tu http://www.torrentreactor.net/search.ph ... +war&cid=0 (http://www.torrentreactor.net/search.php?search=&words=Commander%3A+Europe+at+war&cid=0)
i probaj tu http://www.torrentspy.com/search?query= ... ubmit.y=16 (http://www.torrentspy.com/search?query=Commander%3A+Europe+at+war&submit.x=29&submit.y=16) (mada je ovaj brijem los torrnet)
ak nemozes skinut il nes, javi pa da trazimo dalje 8)
probaj tu http://www.torrentreactor.net/search.ph ... +war&cid=0 (http://www.torrentreactor.net/search.php?search=&words=Commander%3A+Europe+at+war&cid=0)
i probaj tu http://www.torrentspy.com/search?query= ... ubmit.y=16 (http://www.torrentspy.com/search?query=Commander%3A+Europe+at+war&submit.x=29&submit.y=16) (mada je ovaj brijem los torrnet)
ak nemozes skinut il nes, javi pa da trazimo dalje 8)Jooj, evo idem vidjet...e trazim ju od lipnja prosle godine...duznik sam ako nadjem :smt006
Nece :? Traze registraciju i placanje...ako naidjes na nesto, javi!
Evo igram Call of duty i njegovu ekspanziju United offensive i nikad mi ne dosađuje. :D
Just a little bit
09-02-2008, 11:39
to je stand alone verzija ? netreba ti instaliran nek cod na kompu ? idem naci na torentima :-D
heh treba budući da je ekspanzija...imaš u jednom dijelu na torrentu pa skineš i jedno i drugo. lagano se instalira, treba ti serial i crack za jedno i drugo ;)
Kolko je grafička nova?
ak ti je toliko stara konf neznam koliko ti se isplati novu grafičku uzimati...možda neku slabiju x seriju,al ove sve malo jače trebaju i memoriju i dual core najmanje za podršku jer ćeš inače baciti lovu a neće ti raditi max.
Just a little bit
16-02-2008, 11:50
ima ko kakav dobar torrent sa Crysis ? bas bi volio to skinut i halat :la:
Luka....
16-02-2008, 12:27
probaj tu
http://www.torrentspy.com/search?query= ... submit.y=0 (http://www.torrentspy.com/search?query=Crysis&submit.x=0&submit.y=0)
http://www.torrentreactor.net/search.ph ... ysis&cid=0 (http://www.torrentreactor.net/search.php?search=&words=Crysis&cid=0)
Po drugi put trenutno prelazim Neverwinter nights II i Mask of the betryer, igrica je zakon...
Hellgate London i Witcher...predobro
Gospodin Pravokutnik
25-02-2008, 14:54
Bomberman-super uzbudljivo kad se igra u cetvero i Pang (amiga verzija)-predobra igrica. Ko hoce mogu mu pm-at download linkove.Evo dva screenshota
http://www.acid-play.com/images/screens ... b7_big.jpg (http://www.acid-play.com/images/screens/1a1e565bc45eafb7_big.jpg)
http://pangarcade.com/articles/MAME-Pan ... 007_17.gif (http://pangarcade.com/articles/MAME-Pang-Pictures/Pang%20-%20Mitchel%20-%20The%20Levels_files/arcade_0007_17.gif)
Just a little bit
25-02-2008, 17:45
danas sam odusto od gpp-a pa sam si za nagradu kupio gamepad u algortimu. evo krecem i ja s igranjem fife 8)
Just a little bit
10-03-2008, 16:15
ima kakva nova igrica za preporucit (skinut s neta)...strategija neka..... ?
http://www.starcraft2.com
Zerg najavljen pred tjedan dana !!! Trenutno izgleda mnogo dobro !!
ima kakva nova igrica za preporucit (skinut s neta)...strategija neka..... ?
Pa nije neš posebno, ali nije ni loša. Ako nisi igrao preporučujem Empire at war.
Just a little bit
20-03-2008, 19:25
jel izasao starcraft 2 ?
Nema službene obavijesti kada Sc2 izlazi, neslužbene procjene, s obzirom da je grafika viuše-manje gotova i uz činjenicu kako se sada sve baca na balans, govore kako bi beta trebala doći oko ljeta/jeseni, znači, na zimu peglamo ! :-D
malimrav85
23-03-2008, 15:19
@sick
igram managera
sa newcastleom
kupio kranjčara
12 utakmica 7 golova 6 asista i 6 puta man of the match
:smt005
Nabavio zadnje MGS: Twin snakes za Gamecube da malo odigram ponovo najlegendarnije Snakeove avanture (originalna jedinica i dalje direktor svemira).
Valjda će mi uskoro stići naručena zelda kolektorska edicija za ovo čudo. A još moram i rimejkani Resident Evil sulju preć kak spada. :p
Uz to namjeravam dobavit FF7:Crisis Core (američki) + GTA4 (za PS3) koji izlazi za mjesec dana.
A valjda će mi i FF7 oriđiđi uskoro doć.
Isss, kak ja faks mislim završit. :p
I da...moje ime je Kifla, i ovisan sam o video igrama. :lol: :oops:
Isss, kak ja faks mislim završit. :p
I ja sam se zapitao dok sam čitao listu igara koje planiraš igrat. :lol:
Da, još u 6 mjesecu (ispitni rokovi :smt011 ) dolazi MGS4. :-D
Treba imat plan:
Dan: Učenje
Noć: Igranje
Spavanje? Šta je to?
jel ima mozda netko ovu igricu za plej stejsn 1?
MinesweePer
23-04-2008, 23:50
jel igra možda netko od vas quake wars enemy territory?
ja počo to igrat i niš ne kuižim pod milim bogom, em me ube samo tako, em ja njih ne morem naciljat jer su brzi ko munje, em ne znam šta opće moram napravit u misiji :lol:
Ima tko Orange Box/ je li tko igrao Portal?
i da,
Da, još u 6 mjesecu (ispitni rokovi :smt011 ) dolazi MGS4. :-D
Treba imat plan:
Dan: Učenje
Noć: Igranje
Spavanje? Šta je to?
:lol: Zato se nesto nauci, da i onda dan, dva, tri...pet..razvali.
Nema spavanja 8)
Potpis da je MGS direktor svemira, makar je Snake Eater :smt007 :smt007 :smt007.
Crisis Core imam i jos gledam u njega..i gledam... i necu ga se hvatati bolje mi je. Jos.
I zna li itko ista o PS3 MGS4 packu za Europu?
;_;
JA BIIII
Ima tko Orange Box
Jel to half life? Meni fali episode 2, skinuo s neta al mi neš sere o parametrima, a ja tu qrtza ne kužim. Pitao druga ferovca al oni su standardno beskorisni.
Ima tko Orange Box
Jel to half life? Meni fali episode 2, skinuo s neta al mi neš sere o parametrima, a ja tu qrtza ne kužim. Pitao druga ferovca al oni su standardno beskorisni.
Halflife2, Portal i Team Fortress 2.
Ja pitam uglavnom iskljucivo radi Portala :smt007
denzacar
24-04-2008, 00:56
Ima tko Orange Box
Halflife2, Portal i Team Fortress 2.
Ja pitam uglavnom iskljucivo radi Portala :smt007
Halo? Ti nisi bila na casu kad sam ja rekao to vam snimiti, ili si spavala? Ili ti je fakat kriza do prvog?
Portal je mega dobar. Nisam još prešao advanced nivoe. Sad se pegla FF7 po nti put. 8)
Slijedeći tjedan GTA4. :smt007
posto vidim da me je mod prebacio..
ima netko iss 2 za plej stejsn 1?
tyrandas
05-05-2008, 21:40
bokić ljudi :-D
jel znate neku dobru online pucačinu..al da je hrvatski server.. :?
hvala :D
Insomniac™
09-05-2008, 17:46
molio bih vas koji se bolje snalazite po bespucima rapidsharea ili torentima da mi pomognu naci ovu igru....
strategic command 2 blitzkrieg
zahvalan do groba :smt004
Stormrage
22-05-2008, 17:42
meni dosad najbolja strategija...
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/550/550373/rome-total-war-20040922050925245.jpg
http://totalwar.org/games/screengallery_rome/images/TotalwarOrg_Rome_0048.jpg
http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/551/551582/rome-total-war-20040927110947971.jpg
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/542/542219/rome-total-war-20040825055533119.jpg
http://www.playingzone.com/images/jeux/pc/rome_total_war_alexander_sc2.jpg
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/542/542219/rome-total-war-20040825055530713.jpg
http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/541/541929/rome-total-war-20040824044758216.jpg
malimrav85
22-05-2008, 17:44
kaj je to?
Kaje to, rome total war? Ja igrao samo medieval prvi dio i ono, islamiziro sam europu s turcima i onda mi je dopizdilo. A bitke sam sve auto resolve jer bi to odigro nikad.
Stormrage
22-05-2008, 17:54
rome total war. ja igram(ne u zg. nego kad dođem doma :smt010 ) rome total realisam, realističniju verziju. igra je fenomenalna. :smt023
Rome total war...
GENIJALNO!
Igram i ja..
Većinu bitaka odigram sam, jer je to i gušt te igre..
Medievil je više onak brža igra..
Da, Lucius, čekam Medievil 2!
Stormrage
22-05-2008, 18:01
bitke uvijek sam.. teško bi inače na emperor razini sa numidijom osvojio rim :smt005
igraš rtw ili rtr??
Ma imam ovaj stariji - rtw..
Nije neka prebolesna realnost u bitkama, ali mi je jako dobar..
Zabavan je.
Stormrage
22-05-2008, 18:09
rtr je 10x bolji, gradova bulikan više,frakcija više, puno puuno realističniji.. ma drugi svijet. ako voliš rtw rtr ćeš obožavat. ali ti je i dosta teže, puuno više gradova za osvojit. vidi kartu u kutu
http://www.rometotalrealism.com/images/Near-East.jpg
Izgleda jebeno..
Al da, fakat su gradovi natiskani.. Bliže su jedan drugome nego u Civilizationu..
Stormrage
22-05-2008, 18:22
ja sam pokušavo sve osvojit, sa seleukidima na emperor razini.. teško . morao bi sve gradove očistit od stanovnika da se ne bune. teško je održavat carstvo od atlantika do indije i onda se jebavat sa engleskom i tražit sela po rusiji.. :x . ali sve je saved.kad dođem doma slijedi desant na britaniju, već je u galiji vojska od 20 000 seleukida i štogod plaćenika.. bit će veselo kad gologuzi briti vide oklopljene slonove.. uf, jedva čekam
Vidio sam ali nisam igrao Total war, u početku su strategije i kapmanje super, ali kada se imaju conquesti i kada se uglavnom skuži bit igre, onda to jako brzo postane dosadno...
ima ko za preporučiti neku dobru pucačinu tiša COD-a ili MOH-a a da ne zahtjeva ogromne requirmentse te da nije smeće?
Da, Lucius, čekam Medievil 2!
Misliš, MedievAL 2. :lol: Kaj ti lucius donosi? Ona moja verzija je kod kida zadnje viđena...
Ma tebe više ni ne pitam.. Ti si šaban.. Nemaš pojma kome daješ cd-e, niti gdje ti završe..
Lucius ima svoj..
Kad me bk, sve mi je na eksternom disku i aj bok. :lol: A i nisam toliko zagrižen za igre...
Ma ti si ko deda, nisu ti igre dobre, ne igra ti se PES, ne bi se opijao..
BOOOOORING...
Stormrage
25-05-2008, 19:14
http://www.doupe.cz/Files/Obrazky/art/z/zeus/zeus03.jpg
http://pcmedia.ign.com/media/reviews/image/zeus011.jpg
http://www.sg.hu/kep/2000_12/zeus_bemutato_03.jpg
http://journal.mycom.co.jp/news/2000/11/10/01al.jpg
http://www.gameland.lv/lena/pics/centerpics/Games/Skreenshoti/ZeusMastOlymp/zeus2.jpg
Insomniac, evo:
http://rapidshare.com/files/75626722/Strategic.Command.2.Blitzkrieg.rar
No Password
Uživaj! Valjda ti nisam upropastio fuckhs.. :smt027
Insomniac™
25-05-2008, 22:43
Uživaj! Valjda ti nisam upropastio fuckhs.. :smt027
Hvala,hvala
Nije za mene,tako da nisi nista unistio :)