View Full Version : Gamer's world

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

Sephiroth
26-04-2005, 22:41
Evo vidio sam bio da je stari topic o igrama nestao pa cu ga ponovo otvorit jer ima ovdje ekipe koja ubija vrijeme igricama! Pa eto ispocetka!
Kaj se igra medju populacijom-koje su vam najlegendarnije igre-kaj bi voljeli odigrat a niste...pisite! recenzije, komentare...svi zanrovi: strategije RPG-ovi, FPS-ovi, arkade, shore...platforma nije bitna...Picek(PC), Plejka(PS2 i jedinica), Nintendo(Gamecube...), X-Box(koji btw krasi izgled naseg foruma)...
ps:najavljena je za 13.5. prezentacija prve konzole nove generacije- X-Box2! kazu da ce biti mrak! stricek Billy je odlucio prvi otkriti karte...sad treba vidjet kako ce odgovorit veliki Sony i Nintendo...no svejedno sve ove konzole nove generacije ce ponudit igrice i zabavu kakvu mozemo samo zamisljati jer ako uzmemo da ce PS3 biti za nekih 300 puta snazniji od sadasnje dvojke i ako pogledamo trenutno najjacu igricu Gran Turismo 4 koja izgleda fenomenalno-onda ce to na PS3 izgledat nevjerojatno!!
Ko hoce mogli bi i neki turnir napravit...

Mo
27-04-2005, 11:13
igra tko call of duty?
Savrsena igra, savrsena
Bas po mojoj mjeri.. :mrgreen:

ThunderBoy
27-04-2005, 12:17
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

Amathos
27-04-2005, 12:25
igra tko call of duty?
Savrsena igra, savrsena
Bas po mojoj mjeri.. :mrgreen:
Igrao united offensive jos u 10 mjesecu,sad ce kao nastavak br. 2 ali treba mocan PC za to. I jos malo pa ce age of empires 3,pa warcraft nastavak,ali za sve to treba mnogo novca za hardwer. :cry:

Za PC viÅ¡e se ne proizvode igre koje zahtjevaju manje od 512 MB Ram, a čuo sam da će sljedeća generacija zahtijevati i 1024 MB...pa ako hoćemo igrati, recimo, age of empire 4, ili nfsunderground3 ispog 1 GB Rama ne kupujte. Zadnje vrijeme igrama Pro Evolution Soccer 4 za PC, sreća da mi laptop ima 512 Rama, ali i cimeru koji ima 224 Ram podržava igricu. Inače igra je je*eno dobra ali i zarazna

Mo
27-04-2005, 13:49
eto ja imam 256 mega rama
i zato igram starije dobre igre
uvijek zaostajem kaj se tice igara al bas me briga
na kraju krajeva imam dual channel pa cu si kupit jos 256 mega..

bob rock
27-04-2005, 13:57
pc je car!!!
konzole mi nisu nimalo privlačne - ni po igrama, ni po mogućnostima (internet, office, način igranja...), ni po čemu.
je, je... pc zahtjeva viÅ¡e pažnje, a i komponente brzo zastarjevaju, ali i to ima svoj čar - nadogradnja - taj osjećaj moći kada kupiÅ¡ najbržu (ili malo bržu) grafičku, nove rame, makar kućiÅ¡te je nenadomjestivo.
koja konzola može nadomjestiti miÅ¡a? na kojoj se konzoli moglo (doista) uživati u strategijama, rpgu (konzole ih gotovo i nemaju), ili malo zahjevnijoj pucačini (sve koje sam igrao su JADNE)?

TheBill
27-04-2005, 15:26
slaĹžem se da su najbolje igrice bile, jesu i biti će uvijek napravljene za PC
najveća čar igranja na PC-u je mogućnost igranja protiv drugih ljudi...
jer ti nakon nekog vremena dosadi igrati protiv AI, sve postaje rutina...
a kad igraĹĄ protiv pravih ljudi, e to je uĹživancija...
tako je igram warcraft 3 već 2-3 godine (točnije od kad je izaĹĄao) i joĹĄ mi nije dosadio...
na veliko razmiĹĄljam da si kupim world of warcraft (wow)...moĹžda jednog dana kad će imati dovoljno zaliha, kad neće sve primjerke prodati joĹĄ prije nego dođu u Hrvatsku...
vjerojatno nema tu takvih fanatika ali ima netko od vas moĹžda kojim slučajem wow?

Siggy von Goue
27-04-2005, 18:06
Kakav utjecaj imaju pucacine na ljude.

http://www.big-boys.com/articles/abiggun1.html

http://www.big-boys.com/articles/kickback.html

Mo
27-04-2005, 20:13
kad izlazi Age of Empires 3. jel ko sta cuo o tome, kakva ce biti i koje razdoblje obradjuje ( vjeorjatno 16, 17, 18. st. )?

joj jedva cekam San Andreas ( iako ce to biti velika opasnost za moju akademsku karijeru ). A nadam se da ce ga moj komp moci vrtiti...

Sephiroth
27-04-2005, 21:19
@ bob rock kaj ti pricas, pa bez frke spojis misa na konzolu (PS2 npr) i igras! A ovo da nema RPG-ova??????? WTF!!!! pa na konzolama ima najvise RPG-ova(bar Playstation)..a za pucacine??kaj nisi vidio Killzone a na X-boxu je izaso Doom 3! mislim sorry fakat no offense al kaj si ti ispod kamena zivio proslih 10g?? Naravno da je komp jaci sto se tice snage sto je logicno kad se komponente stalno razvijaju al da igre na konzolama izgledaju lose mislim ono nije nikako tocno...ili ti imas neki komp od 30000kn?? Ne znam jel bi se slozio s vama, ali konzole su ipak odnijele pobjedu kod igrica i zabave!mislim PS dvojki je prodano vise od 70 milijuna sto je ludo a da igri nema je bullshit-skoro sve igre koje su postigle megapopularan uspjeh su izasle za konzole da sad ne nabrajam Resident Evil, Tomb Raider, Final Fantasy, GTA, Metal Gear Solid,Gran Turismo 4 koji dere kompice koji su 20,30 puta jaci od PS2...evo npr San Andreas se vrti na PS2 vec odavno...to da se komp da nadogradit je okej al sve je vise ljudi kojima se to neda jer je skupo i dosadno...a Amathos je dobro rekao da ce nove igre za PC zderat snagu kompa pa ti lijepo kupuj nove komponente..a glupo se osjecas mislim kad das recimo sad 15000kn za zvijer od kompa a nakon godine dana vrijedi 5000! a konzole nove generacije ce ponudit jako jako puno-hard diskove, online igranje...mislim komp ce uvijek biti komp i isfuravat se kao na ozbiljnost i svaka cast tome ali industrija igrica se polako preorijentirava na konzolaske igrice jer uopce vise nema razlike u nekoj snazi izmedu piceka i konzola tak da na konzolama trece generacije ce biti moci napravljeno sve ko za PC-od strategija do pucacina!
Ages of empires 3 ce vjerojatno izac uskoro jer ce vjerojatno se prodavat uz novi X-box2 jer i jedno i drugo radi Microsoft.tak ce zeljet poboljsat prodaju! Vidi http://www.gamekult.com/pc/jeux/fiches/J000071058_screenshots.html
kaze se da izlazi u trecem tromjesjecju 2005....sad bumo vidli..
Ej TheB pa probaj si downloadat to s neta...DC++ , probaj i Shareazu il neki P2P program-naravno pod uvjetom da imas ADSL!

TheBill
27-04-2005, 21:26
kad izlazi Age of Empires 3. jel ko sta cuo o tome, kakva ce biti i koje razdoblje obradjuje ( vjeorjatno 16, 17, 18. st. )?

mislim da bude razdoblje isto kao i na dvojici, a ako se ne varam trebala bi sad negdje u proljeću izaći...al nemoj me drĹžat za riječ..

za Sephiroth...
skinuo sam si s neta i sad si sređujem da malo vidim kako to radi na ilegalnim serverima...pa bi si jednog dana nabavio za legalni...

Sephiroth
27-04-2005, 22:02
Eto majstore TheB! Uzivaj! kad iskemijas to sa serveriom mogli bi i osnovat neku ligu 8)

Spygirl
27-04-2005, 22:07
Sto se tice pc-a i konzole kkombiniram i jedno i drugo jer nekih igrica nema za PS2, bar ne odmah. Prednost konzola je u tome sto ne trebam instalirati, brinuti se o konfiguraciji, o grafici, hoce li stekati, crashati se itd...no neke igrice je jednostavnije igrati na pc-u npr. strategije, barem meni. Simse je grozno igrati na konzoli...

Cujem da izlazi Tomb Rider 7! Lara ce, na zalost muskog roda izgledati normalnije (citaj: imat ce manje sise) i prilicno ublazene crte lice...meni zgleda super...

http://tinypic.com/2ltfgl

leonisa
27-04-2005, 22:13
ili recimo fajt ala taken 3, ili race poput grand turismo

dok ne mogu zamislit kako bi duke, quake, unreal igrala bez misa i tastature

Sephiroth
27-04-2005, 22:22
Ej Spygirl ja isto tak kombiniram konzole i piceka al mi je prednost konzola to kaj si napisala! ma stavis cd/dvd i igras! no neke ce igre tj zanrovi ostat vjerjatno u domeni PC-a!
Da vidio sam novu Laru i najljepsa mi je do sada! nekako mi je zenstvenija, mozda i malo njeznija-ma super mi je...a to kaj su joj poprsje urealili mi uopce ne smeta!prosla su cini mi se vremena kad su samo sise prodavale igru...ma glavno da igra bude dobra-onda ce Lara samo bit ko shlag na tortu! ak imas jos kakav info napishi by all means!

bOG
28-04-2005, 00:08
PC je bog.....ali nema SoulCalibur II....a jebga.

Mo
28-04-2005, 00:17
jeez kak ce novi age biti dobar.....auuu....
bas me zanima koje ce bit civilizacije...mozda bude i hrvatske, kao trenkovi panduri ili nesto takvoga.. :lol: :mrgreen:

a kaj se tice tih konzola .ne znam, kad sam kupio komp kupio sam ga jer se nisam htio sam igrat igrica neg i radit nekaj konstruktivno :mrgreen: :mrgreen: al bilo je razdoblja kad sam igrao samo igrice konstantno 2, 3 tjedna ( osobito kad bi pao ispit neki pa bi tako bjezao od svega )...tu i tam nacrtam nekaj, zajebavam se sa fotkama pa je komp dobar za to...
al eto PS2 ima i net pa je sad ta razlika mala....

ThunderBoy
28-04-2005, 14:33
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

Mo
28-04-2005, 16:45
Savrseno..
Vidio sam screenshotove... savrseno...

TheBill
28-04-2005, 18:08
Eto majstore TheB! Uzivaj! kad iskemijas to sa serveriom mogli bi i osnovat neku ligu 8)

kad bude sloĹženo svakako ti javim...

U novom age of empires je razdoblje 15-18 st,igras kao kolonizator,izaberes jednu veliku naciju(nema hrvata,njih je bilo samo u medieval total war)i osvajas nova podrucja,moras se rijesiti indijanaca ali i drugih kolonijalnih sila,iskoristavas sirovine i saljes ih u europu svojoj drzavi a zauzvrat oni salju izume pomocu kojih se unaprjedjujes.Ako brod potone ili ga neko potopi nema izuma ni napretka,oni tebe napadnu s kuburama a ti jos imas pracke

zvuči jako primamljivo...jedva čekam da izađe...
ćete vi kupovati original ili pirat???

leonisa
28-04-2005, 18:16
ja sam imala ps1 i dala sam ga teti (!!!) kad sam se ulovla da mi ni flasteri ne mogu sprijeciti zuljeve na palcu, pa sam pocela navlacit rukavice. rokoh sebi- that's all folks! :mrgreen:

Sephiroth
28-04-2005, 20:31
hehe leonisa i know the feeling! pogotovo u Tekkenu ili DOA! treba izvest kombo savrseno...ali obicno fulas...i onda joystick leti u zid! :mrgreen:
mene totalno zanimaju ove konzole nove generacije koje ce fakat igranje dignut na jedan novi nivo!zapravo su tek sad programeri naucili koristit puni potencijal "starije" konzole ko PS2 po su napravili igre ko Metal Gear Solid 3 ili Killzone koje izgledaju fantasticno!! a ovak ce u startu dobiti za 300-400 puta jace strojeve...nemam pojma al blizi nam se fotorealisticna grafika! 13. 5. je prezentacija X-Boxa 2....Sony sigurno sprema odgovor!

29-04-2005, 00:26
Pa da se ukljucim... smatram da su konzole iznimno zabavne i to im je osnovna prednost... pogotovo kad se drustvo sastane... no, mislim da unatoc napretku nikada nece dostici umjetnicki dojam, zanimljivost i zahtjevnost PC igara... jos kad LAN party i Flatrate DSL, a i jeftinije igre postanu svakodnevica, a ne vrlo cesto nedostizni san ili tuzna prica koja zavrsava s upitom obliznjeg policajca- ''kamo vi s tim kompjuterima u ovo gluvo doba noci...'' PC odnosi pobjedu u svim kategorijama... Sto se moze mjeriti s GTA serijalom, ili onim-cije-ime-se-ne-usudim-reci-jer-mi-je-uzeo-godinu-zivota (Morrowind)... ;)

bob rock
29-04-2005, 00:38
Killzone a na X-boxu je izaso Doom 3! mislim sorry fakat no offense al kaj si ti ispod kamena zivio proslih 10g??
yes offense, ispod kamena? ne možeš me razuvjeriti da se grafika na konzolama može nositi s pc-jem - možda 3-5 mjeseci i onda - kaputt.
doom3 na konzoli? - da, da mora da dvije i pol tipke (možda i miÅ¡) mogu nadomjestiti 50-tak (ili koliko već) na tastaturi - i kvragu - niti jedna pucačina koju sam vidio na konzoli nije ni približno dobra kao na pc-u

pichachu
29-04-2005, 02:08
samo opcenit komentar....ne kuzim kak nekom moze x-box bit dobar, ....+ ne kuzim kak netko moze uzivat spilat igrice na PC-u...

bob rock
29-04-2005, 02:11
zasto?

29-04-2005, 02:15
brijem da ce AOE 3 biti cista brutala......
ja sad trenutno igram empire earth, znam da sam seljak, al igra mi je prejebena, s tim da sad jedno 3,4 god uopce nisam niti jednu igricu igrao (opijao sam se okolo :lol: ) a posto me sad ta faza prosla, opet se posvecujem igrama....evo ovak kasno pisem po forumu zbog empire eartha... :) :)

pichachu
29-04-2005, 02:30
zasto?

pa x-box nije bas smislena opcija, , zapravo nije uopce, a i ono pljuga izgled
pc-ghksder...gore,dolje, hm..pa gdje ono mijenjam u ovo, gdje u ono...hm..pa gdje ono..gdje mi je kaj?! + skroz nemoguce za snac se

bob rock
29-04-2005, 02:33
stvar rutine - zato imas opcije da ih narihtas po svojoj volji.
awds - smjer
eqfxc - dodatne esencijalne opcije
za sve ostalo rihtas

29-04-2005, 02:36
awds - smjer
za sve ostalo rihtas

I to je to!
potreban je zbilja minimalan IQ... a pucacina bez misa i awds sistema... hehe... ljudi moji... nije pucacina.. ;)
PC rula...

pichachu
29-04-2005, 02:42
awds - smjer
za sve ostalo rihtas

PC-- a grafika! (bez obzira na graficku)..sucks
a gle PSOne, PS2 ..pirati(koliko hoces i kad hoces...narucim danas, dobijem danas), predivna konzola , odise sarmom i jednostavnoscu...
mislim da ljudi koji provode pol dana za kompom (i vise) jednostavno si zabriju da je PC god i to je to...brijem da ti isti uhvate PS2, (pa ajde nek uhvate i x-box)...tesko da bi se odvojili od mogucnosti koje pruzaju

bob rock
29-04-2005, 02:57
pojasni te brojne mogucnosti.
sad sto mogu pomisliti, pc pruza:
1.tastatura i mis - najprirodnija kontrola
2.office - ne treba opisivati
3.internet - ozbiljno, tko zeli ici na net preko playstationa?
4.baza i nadgradnja - s playkom si zapeo s onim sto je odredeno (note to sepiroth - nemam komp od 30000kn, nije nuzno kupovati komponente istog momenta sto izadu - za 8000kn mozes slozit vise nego pristojnu kantu)
5.kvalitetniji izbor igara s boljom izvedbom - tko zeli igrati planescape torment, half-life, sw:kotor, baldur gate na playki?
6.jednostavnija i veća upotreba programa - audiograbber, winamp, napster-related-programi, powertab na konzoli? kome je to uopce smijesno (kamoli ostvarivo)?

29-04-2005, 02:59
a gle PSOne, PS2 ..pirati(koliko hoces i kad hoces...narucim danas, dobijem danas), predivna konzola , odise sarmom i jednostavnoscu...
mislim da ljudi koji provode pol dana za kompom (i vise) jednostavno si zabriju da je PC god i to je to...brijem da ti isti uhvate PS2, (pa ajde nek uhvate i x-box)...tesko da bi se odvojili od mogucnosti koje pruzaju

Buahahaha... ovo su ciste gluposti...
Prvo- grafika na PCu je daleko bolja, cisca nije onako...hm... grainy... (trazim hrv. rijec, ali jednostavno mi samo grainy pada na pamet... mozda... ''razmrvljena''?)
Drugo- Od pirata mozes naruciti i PC igre po sistemu ''narucim danas, dobijem danas'', a instalacija cracka stvarno nije problem ako imas IQ nesto veci od prazne case vode...
Trece- Znam mnogo slucajeva u kojima su ljudi vidjeli sve u PS konzolama, pa kad su isprobali sve cari PCa, prodali su konzole jer nisu vise mogli gledati losu grafiku i igrati nezanimljive, arkadoidne igre zasnovane na sistemu ''skupi i otkljucaj...'', a ne znam nijedan slucaj da je netko presao s PCa na PS konzole...

pichachu
29-04-2005, 03:01
4.baza i nadgradnja - s playkom si zapeo s onim sto je odredeno (note to sepiroth - nemam komp od 30000kn, nije nuzno kupovati komponente istog momenta sto izadu - za 8000kn mozes slozit vise nego pristojnu kantu)
5.kvalitetniji izbor igara s boljom izvedbom - tko zeli igrati planescape torment, half-life, sw:kotor, baldur gate na playki?
6.jednostavnija i veća upotreba programa - audiograbber, winamp, napster-related-programi, powertab na konzoli? kome je to uopce smijesno (kamoli ostvarivo)?

ej, cek, pa moj post se nije odnosio na ne/mogucnosti PC-A u globalu, neg samo u pogledu spilanja

pichachu
29-04-2005, 03:04

Buahahaha... ovo su ciste gluposti...
Prvo- grafika na PCu je daleko bolja, cisca nije onako...hm... grainy... (trazim hrv. rijec, ali jednostavno mi samo grainy pada na pamet... mozda... ''razmrvljena''?)
Drugo- Od pirata mozes naruciti i PC igre po sistemu ''narucim danas, dobijem danas'', a instalacija cracka stvarno nije problem ako imas IQ nesto veci od prazne case vode...
Trece- Znam mnogo slucajeva u kojima su ljudi vidjeli sve u PS konzolama, pa kad su isprobali sve cari PCa, prodali su konzole jer nisu vise mogli gledati losu grafiku i igrati nezanimljive, arkadoidne igre zasnovane na sistemu ''skupi i otkljucaj...'', a ne znam nijedan slucaj da je netko presao s PCa na PS konzole...

1. ne znam bas....
2. moja misao se vazano za to odnosila na x-box
3.e vidis , a ja obratno , ne znam nikog tko bi s ps-a presao na PC, a znam puno slucajeva ljudi koji prije nisu mohli zamislit Ps, a sad ne mogu bez njega...tak da..

29-04-2005, 03:08
6.jednostavnija i veĂŚa upotreba programa - audiograbber, winamp, napster-related-programi, powertab na konzoli? kome je to uopce smijesno (kamoli ostvarivo)?

ej, cek, pa moj post se nije odnosio na ne/mogucnosti PC-A u globalu, neg samo u pogledu spilanja

Da se nadovezem na kolegu...
Igrati Civilization na PS konzoli? Igrati bilo koju strategiju na PS konzoli?! Razmislimo malo... isto vrijedi i za pucacine... konzole su eventualno za neku fightcugu, arkadicu (u ulozi nekog cudnovatog, eventualno ljubicastog stvora trci, skoci, skupi, otkljucaj, i sl.), voznju ili nogomet... a sve se to da igrati (kao i na konzoli) i na PCu uz pomoc Wingmana ili kojeg druog Gamepada po volji... (osobno nista ne igram na tastaturi osim strategija i pucacina...) dakle- izbor igara nije prednost, niti kontrole...

pichachu
29-04-2005, 03:20
osjecaj duboko u meni nalaze mi da se ne slozim s vama kolega...ja i dalje ostajem pri svom..vasi argumneti nisu mi smisleni.....ne slazem se s vama

bob rock
29-04-2005, 03:23
to je vase pravo, kolega

pichachu
29-04-2005, 03:25
hvala, hvala, kolega...to postujem

ThunderBoy
29-04-2005, 16:07

TheBill
29-04-2005, 23:38
Original ili piratsku,cek da razmislim,poslat cu ti odgovor na 1000 viceva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ima ljudi koji ne kupuju pirat...

Ova svađda između "kutija" i Pc-a je po mom miĹĄljenju nepotrebna...
svako igra na onom na čemu se njemu sviđa i na čemu mu je najbolje...
i jedno i drugo ima svoje prednosti...

al ĹĄto se tiče grafike, "kutije" nikad neće dostići kvalitetu PC-a, danas se grafičke rade samo u svrhu igranja...a poĹĄtene grafičke koĹĄtaju po 1000 i viĹĄe kuna...a recimo PS2 koĹĄta ako se ne varam oko 2000 kuna...pa se sad malo zamislite...a znate onu staru narodnu: "koliko novca toliko muzike"...

Sephiroth
30-04-2005, 20:40
Thanks TheB! mislim fakat je nepotrebna rasprava sta je bolje:PC ili konzole! ali ionako mislim da konzole nemoraju nikome vise dokazivat nista-samo se treba reci 70miljuna prodanih PS2-sigurno ce ih biti i do 100milijuna jednom kad se prestanu proizvodit! ja definitivno priznajem da na PC-ju ima daleko vise igara u zanru RTS-ova ili avantura..ali fakat je glupo navodit Doom3 kao neki dokaz da su kompovi nadmocniji jer je grafika wooow! isto tak neko moz reci: daj mi pokazi na kompu simulaciju voznje koja je bolja od GT4...?
i kaj sam htio naglasit da ce konzole nove generacije ponudit gotovo sve jer ce bit iznimno mocne hardwareski!razlika onda ce bit minorna!
neznam ali pichachu je naveo onaj mozda psiholoski faktor kod pisijevaca a to je da se prave nadmocni i stalno pljuju po konzolama..mislim fakat kao sto sam napisao konzole se ne trebaju nista vise dokazivat jer je trziste reklo svoje...i to s pokricem!
ja imam dva kompa-piceka vulgaris i laptop s kojim sve radim vise manje....i sad da si slazem komp dao bi nekih 20somova za njega-ono slozio bi si zvijer-sve bi najbolje stavio!al ni onda mi nebi palo na pamet rec kak je to sad bolje od PS2 koji mi je priustio najbolje gamerske trenutke!onda bi dero Doom3 na Ultra postavci al kaj mi to zanci kad mi ne moze nadomjestit jedan Final Fantasy...
ova rasprava je bezsmislena!

TheBill
09-05-2005, 20:00
evo sredio sam si WOW...
ako je tko zainteresiran neka se javi...

Sephiroth
09-05-2005, 20:27
Ej TheB majstore! Ja bi volio malo shpilat Warcraft al nazalost ja nemam DSL, bude jednog dana...budes vec nasao ekipe, uopce ne sumnjam!
E da te pitam, mozda znas-kad pokusam instalirat Warcraft3 na laptop sve prodje okej...pokrenem igru, okej....pocne animacija, orc i human se fajtaju, okej...zavrsi animacija-i onda mi se komp srusi u desktop s porukom "fatal error: the memory could not be read" i to svaki fakin put!instaliro sam i patch al opet nist!ak kojim slucajem znas kak to rijesit I would be most grateful!

TheBill
10-05-2005, 04:24
moĹžda imaĹĄ loĹĄ crack...probaj skinut neki drugi...
ako ne igraĹĄ online ne trebaju ti novi patchevi u principu...

ZrntscheZ
10-05-2005, 07:46
Zadnjih par godina samo se Manageri kod mene igraju. Eventualno nekad odigram MoHAA

nekad sam brijal na Quake, AoE, Commandos, Red Alert...

warcraft mi je oduvijek bil uzas

TheBill
10-05-2005, 20:01
nemaĹĄ pojima Warcraft RULES!!!!

Spygirl
10-05-2005, 20:02
Jel netko igrao Bloodrayne2? To cu dobiti sutra pa me zanimaju komentari...Narucila sam je samo zato jer je vampirska tematika i jer cura mrak izgleda :mrgreen: pa me zanima jel sam fulala sto se tice same igrivosti? :twisted:

bob rock
10-05-2005, 20:16
ak se palis na igre s vampirima kao protagonistima - igraj, ako nisi, vampire the masquerade (ne nastavak, nego jedinicu). to ti je stariji, ali izvrsni rpg, s izvrsnom pricom i izvedbom.

Spygirl
10-05-2005, 23:07
:thm: Odigrala sam Vampire the Masquarade jos prije par godina...da odlicna igra slazem se...znam da mi je ostala u sjecanju grafika, pogotovo odrazi na podu u plesnoj dvorani kod grofa, tada je to bio jos relativno nov engine tako da me odusevio...

bob rock
11-05-2005, 00:32
jel da? taj pod je i meni bio nesto fascinantno.
uvijek sam obozavao u toj igrici magije, nacine na koji sebe unaprijedujes, protivnike i tvoje likove - uvijek ima neka prica/razlog/politika koja je jaca od tebe...
u zadnje vrijeme, osjeca se tendencija da u rpgima sam kreiras svog lika fizicki. bezveze. neke od najpopularnijih igrica, poput half lifea ili planescape tormenta imaju glavne likove koji imaju jak karakter. svi povezuju gordona freemana sa half lifeom.
kad smo vec kod planescapea - to je najbolja igra koju sam igrao. uvijek je bilo nesto novo u igri sto si mogao naci. likovi su najludi i najposebniji, prica je opsezna i prejebena, a cijelo vrijeme se nesto dogada.

Sephiroth
11-05-2005, 12:35
Ej Spygirl budes se opako naigrala tj Blood Rayne je opaka igra...mislim ne samo zato kaj je Rayne zakon (uski kozni korzet, uske kozne cizme, shtikle od kojih 40cm...) nego je akcija fakat na nivou! mislim ja sam igrao jedinicu i to mi je jedna od najjacih igrica kaj sam igrao-one scene kad rezes naciste onim bladeovima.. pa skocis na jednog, pijes mu krv a na druge pucas s jednom rukom....ma zakon...da krvi ima na hektolitre al je zabavno...pa kad natzii shprehaju s njemackim naglaskokm : "Aj vil kil zet voman!" Ma super super...super potezi , super abilites, akcija, krv, i sve to HOT HOT zbog Rayne....komentari su joj u stilu Djuke Nuklearca pa nikad nije dosadno..E sad dvojka je jos sigurno bolja...Have fun!
E da snimit ce i film a Rayne ce glumit slatka i opaka Kristanna Loken-po meni mrak izbor!

E TheB uspio sam slozit Warcraft....znas kaj je bilo-za nepovjerovat...mora se pokrenut DirectX diagnostics i tam pod Sound opcije smanjit sound na standard acceleration-inace je na ful acceleration-onda je proradilo! ma ludilo! eto kaj su tu konzole u prednosti!

TheBill
11-05-2005, 18:54
E TheB uspio sam slozit Warcraft....znas kaj je bilo-za nepovjerovat...mora se pokrenut DirectX diagnostics i tam pod Sound opcije smanjit sound na standard acceleration-inace je na ful acceleration-onda je proradilo! ma ludilo! eto kaj su tu konzole u prednosti!

LOL...

P.S. ajde svaka čast...ja se toga valjda nikad ne bi sjetio...

TheBill
16-05-2005, 20:32
je tko uspio nabaviti CIV3???

Khad
16-05-2005, 21:34
Imam ti ja civ 3 i osim ako ne mislis potrosit cca 20h na jednu partiju iskreno ti preporucam da apstiniras. Bolji je hearts of iron 2 iako mi je za jednu partiju tog trebalo 9 dana igranja od 7-24 sa eventualnom pauzom za rucak i/ili seminar. Ovo je bez ikakve dvojbe naj time consuming SP (single play) igra svih vremena. Eventualno mu mogu konkurirat neki RPG-ovi.

Nego mene zanima igra li tko multiplay i ako da što?

BTW, trenutno ne igram ništa i cekam lovu za radeon pa se bacam na silent hunter III. Pokušao sam igrat Rome: Total War usporedno s ucenjem Rimskog, ali je igra predebilna.

Spygirl
17-05-2005, 21:20
Ovako, Bloodrayne 2 je odlicna, odlicna grafika, super pokreti, zena mrak...ma zabavila sam se :thm:
Dalje sam igrala Prince of Persia: Warior within, isto me nije razocarala.
Zatim Magna Cum Lauda :mrgreen: inace Liesure Suit Larryja sam oduvijek obozavala jer ima bolesne fore. Ova zadnja igra se svodi samo na barenje komada...nije losa fora, komadi su sve od reda Playboyeve zeèice, malo je igra stupidna (mislim ipak nije ciljana na ženske igraèe if you know what I mean :roll: ) ali Larryjeve fore su i dalje bolesne.

Sta jos...ah da, Area 51, dobra pucacina, nisam je puno igrala negdje 20-tak minuta ali ono sto sam vidjela nije lose...
Eto, malo recenzije od moje gamerske nedjelje... :thm:

Columbo
19-05-2005, 12:15
Ovih mjeseci sam se totalno zakvaèio za Risk II. :?

Mo
19-05-2005, 23:29
jooj Leisure suit Larry. kak je to bila legendarna igrica. al je nikad nisam prošao do kraja. zapeo bi kod one gore u hotelu...

nedavno sam ( tek ) poèeo igrat mafiju. igra je super, puno detaljnija i teža od Vice Citya al nema nekih fora sa strane kolko sam skužio do sada i malo je ozbiljnija.
ak mi može ko pomoæ, zapeo sam na onoj misiji di kupim reket u onom motelu van grada. moram spasiti Sama, ubiti onih 7-8 suparnièkih mafijaša i na kraju mi bježi tip sa lovom u žutom autu. nikak ga nemrem ubit jer mi pobjegne, a kad sjednem u svoj auto sam stoji na mjestu, neæe vozit, ne znam na koju foru...
svaka pomoæ dobro doðe, popizdio sam veæ jer nemrem proæ tu misiju..

p.s. zna li tko je li izišao San Andreas za PC... Jooooj, can't wait..
inaèe ne bi se složio sa Khadom oko Rome Total War-a. meni je igra odlièna, baš po mojoj mjeri, sam se treba uživit malo u nju. znam sjedit i 2, 3 sata igrat bez prestanka, totalno se zaokupim njome..

hrvoje2003
20-05-2005, 01:09
Mo, mozes voziti auto, pogledaj koje su tipke za voznju, ja sam obrisao igru jer mi je postala dosadna, ali taj dio sam presao. Vozi se za njim i probaj ga zgurat tako da se zaustavite i izadete iz auta. Nakon toga ih samo moras ubiti

malimrav85
20-05-2005, 01:13
Ja sam na Vice City-u preťao sve misije i zadatke i cijeli grad je bio moj ali sam onda skuŞio da je to nekoh 60% igrice pa sam poludio i nije mi se dalo viťe iÌ duÌana pljaèkat i to sve. Ali najjaèa stvar u GTA je kad si stavim narodnjake da mi sviraju u autu. Poťto to nikad ne radim za stvarno jer mi je to seljaèko onda si u igrici dam oduťka.
Sad igram ja mislm jadnu stariju igricu, Close Combat: The Battle of the Bulge. Odlièna mi je, strategija 2. ww.

Robierre de Cochon
20-05-2005, 01:15
Ali najjaèa stvar u GTA je kad si stavim narodnjake da mi sviraju u autu. Poťto to nikad ne radim za stvarno jer mi je to seljaèko onda si u igrici dam oduťka.
U stvarnosti je jos bolji filing. :mrgreen: :thm:

Mo
20-05-2005, 01:21
meni je uvijek bio gušt u GTA sa autom nabit motoriste.. zaletim se punim gasom i leti motorist letiiiiii.....
a dobri su mi i komentari prolaznika sa strane. sam se treba èovjek koncetrirat i to slušat i lom.... :lol:

20-05-2005, 02:46
meni je uvijek bio guĹĄt u GTA sa autom nabit motoriste.. zaletim se punim gasom i leti motorist letiiiiii.....
a dobri su mi i komentari prolaznika sa strane. sam se treba èovjek koncetrirat i to sluťat i lom.... :lol:

Oooooooo daaaa....
Benzin u krvi i noga spojena s gasom... ili palac s tipkom Wingmana....
Vozim se da pokupim zaradu iz svog striptiz-bara... Lagana voŞnjica na Harleyu ili u nekoj staroj, lagano razmrdanoj, cubanlike pili po dobrom starom Vice Cityu... raskopèana havajska koťulja, traperice i addidas tenisice.... na radiju Chavez... u dŞepu bacaè plamena ili minigun te par bombi... to je, dragi moji, Şivot... 8)

Mo
20-05-2005, 11:45
joj minigun
kako to praši kak je to ludo

obožavao sam si nabacit cheatove za oružje i udri mile po policiji i vojsci.
znao sam se naæ u situaciji da se sumanuto smijem dok dižem u zrak neki policijski auto..
onda kad bi završila zabava zabrinuo bi se za sebe.. pitao bi se pa kak ja u tome toliko uživam.. :lol: :mrgreen:

20-05-2005, 11:51
joj minigun
kako to praĹĄi kak je to ludo

oboĹžavao sam si nabacit cheatove za oruĹžje i udri mile po policiji i vojsci.
znao sam se naĂŚ u situaciji da se sumanuto smijem dok diĹžem u zrak neki policijski auto..
onda kad bi zavrĹĄila zabava zabrinuo bi se za sebe.. pitao bi se pa kak ja u tome toliko uĹživam.. :lol: :mrgreen:

Hahahah... baĹĄ to!
GTA je jedina igra za koju se isplati imati cheatove i koristiti ih... onda svi oni najdublji i najcrnji nagoni dolaze na vidjelo...
Dobra starièice, doði da te upoznam sa svojom prijateljicom Palicom Za Baseball... :twisted:

Mo
20-05-2005, 11:55
e a najbolja mi je stvar
kad pucaš po nekom pa se tu i tam dogodi da mu sam glava odleti, i vidiš kak šikæe krv iz vrata...
mislim nije smiješno al meni je svaki put bilo kad bi to vidio.. onak policajac još hoda bez glave a iz vrata erupcija krvi...

prebolesna igra..

Khad
20-05-2005, 11:56
San Andreas vam izlazi 6.6. èini mi se. U svakom sluèaju poèetkom lipnja...

20-05-2005, 12:00
e a najbolja mi je stvar
kad pucaĹĄ po nekom pa se tu i tam dogodi da mu sam glava odleti, i vidiĹĄ kak ĹĄikĂŚe krv iz vrata...
mislim nije smijeĹĄno al meni je svaki put bilo kad bi to vidio.. onak policajac joĹĄ hoda bez glave a iz vrata erupcija krvi...

prebolesna igra..

Hahaha... da, da... urnebes... i kad nekoga brutalno pregaziť... pogotovo ako se radi o starièici u mraènoj ulici...
Pa onda kurvanje.. eh, da... u kojoj igri se joĹĄ moĹžeĹĄ kurvati... i to tako sa stilom... :mrgreen:

A ova krv me podsjetila na joť jednu odliènu krvavu igru... Soldier Of Fortune... takoðer prebolesno- osobno bi mi bila draga likvidacija s devetmilimetarskim piťtoljem uz pomoÌ jednog metka u neèije èelo... i onda lagani mlaz krvi... :luv:
Onaj od 44mm bi veÌ raznio èitavu glavu u paramparèad... a to je loťe... jer onda se ne moŞeť s noŞem iŞivljavat na truplu... :luv:
:mrgreen:

leonisa
20-05-2005, 12:05
inaèe ne bi se sloŞio sa Khadom oko Rome Total War-a. meni je igra odlièna, bať po mojoj mjeri, sam se treba uŞivit malo u nju. znam sjedit i 2, 3 sata igrat bez prestanka, totalno se zaokupim njome..
samo????
znala sam si jastuke stavljat ispod guzice :D
onda sam odustala (od straha da ne dobim hemeroide!!) i prepustila dragom komande, ja bi sa kreveta gledala i uzivala (bila bi glavni savjetnik :D )

ThunderBoy
20-05-2005, 16:16

21-05-2005, 02:13
Igrao mafiju al davno vise se ne sjecam al igra je teska treba se potrudit,mislim da su ti gume probuslili i moras naci neki drugi ali ne sjecam se vise tocno.Uglavnom svi u luci zapnu,kad doðes na taj dio pitaj. :D

Eh, da... Mafija... zgodna igra... svidjela mi se prilièno.. jedino da nije bať tako oèito i beznadno linearna...
Negdje sam proèitao da je to ujedno i prva igra koja ima cutscene erotskog sadrŞaja... ispravite me ako se varam...

VeNoM
21-05-2005, 02:23
Najjaèe igre svih vremena:

1. Starcraft Brood War (izazivam bilo koga)
2. Need 4 Speed 2 i Need 4 Speed Underground 2
3. Quake III

bob rock
21-05-2005, 12:24
èeka se igra godfather ili nekaj na tu temu... navodno je sam marlon brando davao glas corleoneu - koji je fantastièno napravljen - prije svoje smrti

Sephiroth
24-05-2005, 22:08
Hehe! nece me bit neko vrijeme..uzo sam si Logitech Driving Force Pro...i sad derem po GT4...ma ludilo!ak ko hoce probat nek mi se javi 8)

hrvoje2003
31-05-2005, 11:59
Tko voli avanture neka si obavezno nabavi Still life! Igra je odlicna

Sephiroth
31-05-2005, 20:19
Ej hrvoje aj bas cu probat-treba mi nesta laganini nakon jurnjave Nordschleifom cijele dane! nevjerojatno je kako su detaljno napravili taj GT4-tak su npr svakih 20cm staze Nordschleifea slikali da bi bilo sto realisticnije...i fakat je-gledam bas filmove s Nurba(onaj ludi lik s RUF-om CTR) i opce nema razlike izmedju GT4 i stvarnosti... osim kaj nemres zgubit glavu! cak su oni grafiti po cesti ko u stvarnosti...ma bolesno dobro-to mogu sam ludi japanci!

Sephiroth
05-06-2005, 19:34
evo predstavljene su konzole nove generacije: Playstation 3, XBOX 360 i Nintendo Revolution!
Specifikacije zvuce vrlo mocno -pogotovo od PS3!

CPU

Cell Processor
PowerPC-base Core @3.2GHz
1 VMX vector unit per core
512KB L2 cache
7 x SPE @3.2GHz
7 x 128b 128 SIMD GPRs
7 x 256KB SRAM for SPE
1 of 8 SPEs reserved for redundancy
total floating point performance: 218 GFLOPS

GPU

RSX @550MHz
1.8 TFLOPS floating point performance
Full HD (up to 1080p) x 2 channels
Multi-way programmable parallel floating point shader pipelines

Sound

Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell- base processing)

Memory

256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz

System Bandwidth

Main RAM 25.6GB/s
VRAM 22.4GB/s
RSX 20GB/s (write) + 15GB/s (read)
SB< 2.5GB/s (write) + 2.5GB/s (read)

System Floating Point Performance

2 TFLOPS

Storage

Detachable 2.5" HDD slot x 1

I/O
USB Front x 4, Rear x 2 (USB2.0)
Memory Stick standard/Duo, PRO x 1
SD standard/mini x 1
CompactFlash (Type I, II) x 1

Communication

Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) x 3 (input x 1 + output x 2)
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g
Bluetooth 2.0 (EDR)

Controller

Bluetooth (up to 7)
USB 2.0 (wired)
Wi-Fi (PSP)
Network (over IP)

AV Output
Screen size: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p
HDMI: HDMI out x 2
Analog: AV MULTI OUT x 1
Digital audio: DIGITAL OUT (OPTICAL) x 1

Disc Media

CD PlayStation CD-ROM, PlayStation 2 CD-ROM, CD-DA, CD-DA (ROM), CD-R, CD-RW, SACD, SACD Hybrid (CD layer), SACD HD, DualDisc, DualDisc (audio side), DualDisc (DVD side)
DVD: PlayStation 2 DVD-ROM, PlayStation 3 DVD-ROM, DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW
Blu-ray Disc: PlayStation 3 BD-ROM, BD-Video, BD-ROM, BD-R, BD-RE

MRAK!!!!

malimrav85
05-06-2005, 20:59
Da, odlièno je. Jel se zna neka okvirna cijena? Bať sam juèer s frendom predviðao cijenu i procjenili smo izmeðu 3000-4000 kuna? Malo je punao, ali...
I razbio me frend u NBA 2005 na PS2 5-2. Dobio sam ga s Indianom i Bostonom a izgubio s Dallasom, Miami-em, LAL, Sacramentom i SA Spurs. On je bio Minesota. Garnet je dosadan!
Onda me dobio joĹĄ 2-0 u Smash Court Tenisu!Ali ja nemam PS pa mi je to izlika.

Sephiroth
06-06-2005, 20:31
Ja mislim da ce bit ipak malo vise od 4000kn! al to samo onaj prvi udarni val kad se pocne prodavat-kasnije ce cijene padat! ja bih rekao nekih cca 700 euraca!prodaja pocinje u proljece 2006te al nije receno gdje tj na kojem kontinent...vragovi jedni-sram ih bilo!
Al ko ceka doceka 8)

Mo
06-06-2005, 20:44
San Andreas za PC danas il sutra
Jupiii
sam ne znam da li sam u Americi il svugdje. Whatever
možda je najbolje da je ne nabavim
al hoæu, jebe me se..

http://img115.echo.cx/img115/4443/11908qd.jpg

malimrav85
06-06-2005, 20:53
NNNNEEEEEEEE! Nemoj! Ako to napraiĹĄ, to je kraj Ĺživota. Kao CM, ako ne i gore!

Sephiroth
08-06-2005, 20:22
Uzmi ga Mo majstore! to ti je zivotna prilika!zivot nikad vise nece biti isti! :lol:

Mo
08-06-2005, 20:24
sam se vi sprdajte

al i neæe

èitao o toj igri

to nije istina kaj æe sve bit u njoj............

ThunderBoy
10-06-2005, 16:28

Siggy von Goue
10-06-2005, 17:23
Ako nekog zanima, postoji "Middle Earth" mod za Rome:Total War.

Mo
10-06-2005, 18:22
kakav je to mod?
di se može naæ?

Galijun
30-08-2005, 17:57
Sorry kaj otkopavam star topic, al moderatori nek premjeste ona WoW topic ovdje, ako zele :thm:

bOG
30-08-2005, 23:51
Sta je to o WoW-u bilo?

Galijun
31-08-2005, 00:59
Ja ga igram, pa jel ima itko ovdje da igra??? Koji server? Koji lik? Koja strana?? :thm:

Kazma2
31-08-2005, 08:38
Zašto glavni lik u San Andreasu nije bijelac. Zašto mi je loš manager 2005, zašto igram onaj iz 2000/01 gdje Pletikosa igra špicu?

bOG
31-08-2005, 12:29
Arathor-Alijansa
Dreanor- Horda

Zapravo,tamo na Dreanoru su mi frendovi u hordi, a na Arathoru sam poceo sa gnome warriorom.
Inace,na kojem si ti serveru?Pvp?

Galijun
31-08-2005, 14:45
Twilight's Hammer - alijansa
Uskoro mozda kreiram lika na Kor'gallu - horda

Tam je velika vecina nase ekipe, PvP server. Night Elf druja lvl 49 atm. Nisam igrao prije radi telefona (iskopcan)...

Inace, igra je zarazna. Jedini lijek protiv te igre je otkazati DSL

bob rock
31-08-2005, 15:02
a koliko se plaæa mjeseèno igra?

Jimmy
31-08-2005, 16:02
Moja preporuka glasi : Sid Meiers Pirates. Turbo zarazna i zabavna igra, nije zahtjevna previĹĄe. TreĂŚi najozloglaĹĄeniji gusar u igrici zove se Captain Kid. :lol:

Galijun
31-08-2005, 18:29
Za WoW placas 350 Kn inicijalno (v Algoritmu), mjesec dana pocetno besplatno, nakon toga 13€ mjesecno. Mozda se cini nepravedno, ali za tih 13€ se stalno odrzavaju serveri i sa svakim patchem dolaze novi sadrzaji.

bob rock
31-08-2005, 19:45
daj malo prièaj o tome.
kako se ne potroše svi questovi?
zar je svjiet toliko velik da se 4 milijuna duša ne gužva u njemu.
zar se spawnaju neprijatelji u šumama i spiljama.
jel ima politike?
jel ima bitaka vezanih za politièke prilike? (npr. horda osvaja neke gradove)
jel banditi pokušavaju osvojiti i orobiti gradove?
do kojeg levela xpa ideš?
kad te koknu, jel gubiš stvari? gdje se spawnaš?
jel možeš, razoèaran prvim likom kreirati drugi?

Galijun
01-09-2005, 00:26
Bobe, ja mislim da smo mi davno izgubljena bratja, jer sam i ja pitao ista pitanja :)
1. Daj mi malo pojasni ovo pitanje. Ja cu odgovorit na ovaj nacin, ako sam skonto kaj si htio pitati: ako furas jednog lika imas toliko kvestova da ces tesko sve iscrpiti. Neki ce te zanimati vise, neki manje, odlucit ces negdje ostat dulje, negdje opce ne ici tak da bi za sve kvestove na, recimo, Alijansi, trebao imat 2-3 lika da bi sve prosao.

2. Da svih 4 milja igra na istom serveru, trebao bi imati komp koji ti je nekih 10000 puta jaci od najjaceg kompa na svijetu sada. Imas otprilike 100-injak servera. Tri vrste servera. PvE (Player vs Environment) gdje je sve baceno na role-playing naglasak i nemres se klat sa ostalim playerima. Normal je onaj na kojem postoje zone gdje se ne mozes klat, neke gdje mozes, ali samo u odredjena vremenska razdoblja. PvP je naravno najpopularniji jer mozes se klat sa protivnicima.

Da objasnim PvP:

Svijet ti je podjeljen na cca 6 podrucje (shvati to kao kurije za sabor):
40 regija
6 gradova
2 Battlegrounda
19 instanced dungeona
Nas zanimaju ovih 40 regija: dakle regija u kojoj pocnes i koja se geografski naslanja na istu su oznaceni kao teritoriji tvoje frakcije, isto vrijedi za ostale rase tvoje frakcije. Tu ti mozes napadat prvi, ali ne bit napadnut. Da se sprijeci priljev mase high lvl igraca protivnika u starting noob podrucje. Naravno, protivnicka frakcija ove zone gleda kao neprijateljsko podrucje. SVE OSTALO je oznaceno kao 'contested territory' dakle mozes napasti i biti napadnut. TO je PvP server (PlayervsPlayer)

3. Spawnaju se, spawnaju, samo sto svaki mob (enemy NPC) ima svoj timer kad se respawna.

4. Politike ima, ali ti u njoj sudjelujes najcesce kao errand boy ili rjesavas neki zamrseni slucaj za odredjeni grad. Ali da politike ima, to je neupitno. Uostalom, citav taj svijet se razvio u nesto sto je po kompleksnosti blizko LotRu, kvalitetu ne bih usporedjivao jer sam subjektivan kod oboje. Politike ima pregrst koju otkrivas kroz kvestove.

5. To bi bili World eventi i recimo da nisu bas prikladni za WoW. Al imas nes drugo, zovu se raidovi. Prozivoljni su, nadje se ekipa od 40 high lvl igraca druge frakcije pa malo harace po protivnickom gradu. Tamo se zadrze kojih 2-3 sata, a onda naravno odu jer ne mogu biti citavu vjecnost u gradu. Nije ovo kao Warcraft III kada su gradovi padali kao od sale, malo je drugacije.

Al imas nesto drugo sto je slicno bitkama: Battlegroundsi. Trenutno ih je 2, patch ce donijet jos jedan (treba doci ovaj/sljedeci tjedan). Jedan, Warsong Gulch ti je radjen na principu CTF (capture the flag) i igra se u 10vs10 igraca, dok drugi, Alterac Valley, se igra 40v40 igraca, samo najvisi lvl idu tam i trebas ubit protivnickog zapovjednika, partija tu taje cca 1-2h.

Nece postat drugi dio posta...budem probao kasnije

bob rock
01-09-2005, 01:08
1. Daj mi malo pojasni ovo pitanje. Ja cu odgovorit na ovaj nacin, ako sam skonto kaj si htio pitati: ako furas jednog lika imas toliko kvestova da ces tesko sve iscrpiti. Neki ce te zanimati vise, neki manje, odlucit ces negdje ostat dulje, negdje opce ne ici tak da bi za sve kvestove na, recimo, Alijansi, trebao imat 2-3 lika da bi sve prosao.

Ali i drugi playeri rješavaju kvestove, pretpostavljam...
tj. tko prvi dojde do dame u nevolji on æe i rješavati naèelno kvest... pa me zanima, ako se netko ukljuèi tri godine kasnije, zar neæe ponestati kvestova za rješavanje...

Galijun
01-09-2005, 01:23
NEce postat drugu polovicu posta ????????!!!!!!!!!!!!
A nist, morat cu pisat sve.
Prvo da ti odgovorim na ovo:
Svi kvest targeti ti se respawnaju. Dakle, imas zadatak ubit nekog mrcinskog gnolla Hoggera, elitni kvest za igrace lvl 10. Ti njega ubijes i on je, naravno, mrtav. Sljedeci ce ga igrac mocu rjesavati nakon cca 5 minuta, jer se on respawna.

Nadam se da kuzis kaj pricam, ovdje ne moze jedan igrac pokrenut chain of world events, tebe ce kad dodjes docekat ISTI kvestovu koji bi te docekali da si poceo igrat u veljaci. Stanje svijeta ti je identicno sada i za kojih....godinu i pol.

Galijun
01-09-2005, 01:27
6. Banditi imaju svoje planove i to svaka rasa ima neku organizaciju/klan/kult koji istoj nastoji unistit sustav za svoje ciljeve. Humani imaju Defias Brotherhood, kriminalce-osvetnike koji se osvecuju Stormwindu jer ih nije isplatio prilikom izgradnje grada etc.
7. Lvl 60 je max. I do njega, osim ak nisi divljak koji igra 20h na dan, ti treba cca 3-4 mjeseca
8. Ne, nitko ti nemre lootat nista, ne gubis nikoje iteme, a spawnas se kod najblizeg groblja (ako je regija di si umro prevelika, onda na blizem groblju od susjedne regije).
9. Naravno, mozes imat 100 likova, ali jedan unikatni account (user name i pass)

Eo majstore, napisao sam kolko mi forum da, pisao bi ja vise, zapravo bi zauzo brat bratu 5 strana sa piskaranjem, ali ovo ti nije bilo ni elementarno, da znas :P

bob rock
01-09-2005, 02:02
hvala, cijenim trud! :thm:

bOG
04-09-2005, 20:56
Galijun
Jel si ti i na Forum.hr-u? i Gameru?
Jel znas Khada?

Lord Death
05-09-2005, 15:11
ekipa kao dugogodisnji online gamer sthel bi reci...

Naj online mmorpg igra - Eve Online http://www.eve-online.com

Jebeno dobra igra u kojoj se sve temelji na skilovima. Za biti kolko tolko dobar treba 4 mjeseca igre. kosta nekih 15 eura mjesecno.
Mozete biti sve - tgrovci, pirati, murja, radit misije, rudariti, biti znanstvenici, izmisljat stvari itd itd

Dalje - za sve trekkere - Bridge Commander - Predobar i u single playu i u multiplayu i najbolje ne treba original. tone patcheva i modova.
Ako netko igra mozda - vjerojatno me zna - RNGD klan ime Diego
http://www.rngd.net/rngd

Dalje - za singleplay - Championship manageri - sada footbal mannageri ... Pre bolesna igretina koju ljudi igraju godinama. jedva cekam new nastavak. Uzmete ponikve i za nekolko mjeseci real time i 20 tak sezona igre postanete prvak europe. :D :D :D

Dalje Civilizacije. Svaka je savrsena bila i jedva cekam novu koja ce oko bozica. Upozorenje - kad pocmete nema vas. dakle oprez za drustveni zivot.

nadalje nfs serijali. jedva cekam most wanted.

Fifa i pes - za turnirku sa ekipom sa faksa dusu dali. Provjereno.

strategije - pa sada total war mi nije bas nesto. u biti mislim da je naj strategija command and conqour serijali. tu je i starcraft naravno. age serijal. al nemogu reci da sam ljubitelj neki.

pucacine - call of duty legendarna igra uskoro ce nastavak. battlefield za online maljkazu.

od prijasnjih igara izdvojio bi descent freespace, freespace 2, homeworld seriju.

od avantura - full throttle

star trek i wars igre - vise promasaja ali ima i bisera.

Jedva cekam star trek online :D

Tu je i sta serijal. pa i driver...

I mozda ste primjetili da nisam ni rjec posvetio konzolama i igrama na njima. To je iz razloga sto smatram da su konzole SHROT - SHIT - BLA - GLUPE - NEVER BUY

Eventualno bih izdvojio Dead or Alive, Tekken i Grand Turismo kao kolko tolko ok igre.

Eto moj presjek gaming scene.

inace prvi komp je bio p 133 mhz 16 mb ram s4 2 mb grafickha :P te 800 mb hard :P divota :P prve igre - World Cup 98, warcraft 2 i command and conquer red alert.

nakon toga top lista meni naj igara svih vremena. 10 komada.

1. EVE Online
2. Unreal Tournament - prvi UT - pod imenom Rade Veliki online... ak neko zna.
3. Championship/Football Manageri
4. Civilizationi
5. Star Trek Bridge Commander
6. Pirates of Caribbien
7. Freespace 1&2
8. Fallout 2
9. Full Throttle
10. Warcraft II/Starcraft

Iako tih 10 igara su mi sve najbolje... teska srca sam ih sortirao :P

Eto nadam se da sam pobudio malo nostalgije :P i nekome pomogao informacijama

Mozete me dobiti na msn messengeru: rngd_diego@hotmail.com

05-09-2005, 15:29
Freespace rijetko ko spominje, a igra je predobra... definitvno ulazi meðu top 10... i to na visoko mjesto... i Civilizationi isto tako... svaki nastavak je sve bolji i zanimljiviji... Spomenuo bih joť i Hearts Of Iron serijal.. iako malo teťko, isplati se... GTA je na prvom mjestu definitvno... a Morrowind se ne usuðujem spominjati... uzeo mi je godinu Şivota... gad...

Lord Death
05-09-2005, 16:35
morrowind sam igrao dok se nisam "povampirio" onda mi je puko film al rade sada nove piratese ro ce biti shooow :D

A freespace predobra igra. jos sanjam collosusa :D i sat vremena kruzenja oko njega :D

gta mi je tak tak i nije bas nesto

full throttle probaj to je igretina :P

05-09-2005, 16:41
A freespace predobra igra. jos sanjam collosusa :D i sat vremena kruzenja oko njega :D

Hahah... da, da... ja pamtim dobrog starog Lucifera... we'll take her out in subspace! :) eh... dobra stara vremena...

full throttle probaj to je igretina :P

Igrao... zakon igra... ona faca na motoru uokolo... :D al davno bilo... definitivno jedna od boljih avantura...
Preporuèam The Dig - drevna avantura, ali prilièno zanimljiva...

Galijun
05-09-2005, 19:30
@BoG

Naravno da znam Khada. I na Gameru sam, na Forum.hr sam promatraè nogometa, rijetko idem na komp.igre.

Khad je zivi car i jedan covjek od kojeg je hrvatska wc3 pocela....

bOG
05-09-2005, 19:40
Hahahaha,onda super.
Inace Khad je sa nama na forumu,ali jako rijetko,isto kolega pravnik.
Tako da moramo jednom svi u Medvedgrad na pivu.
Inace Galijun (da budemo ontopic)
Sto predlazes od oruzja za jednog Gnome warriora?
I dali se isplati dual-wielding?

Galijun
05-09-2005, 20:23
Moramo na pivu definitivno, ko ti si na gamer.hru??

Ontopic:
Dual wield mi vise pristaje rogueu, dualat mozes ako koljes mobove, inace preporucam mac + stit

bOG
05-09-2005, 20:50
Nisam na gameru.Ali sam najbolji frend sa Khadom i Khul Gunnom.

Dakle,bolje mac i stit nego 2-hander?

Galijun
06-09-2005, 11:05
Za end game instance, da, svakako.

Sephiroth
13-09-2005, 20:44
27000km odvozenih na nurburgring nordschleifeu...driving force pro radi savrseno...ak ko mozda hoce skinut moje vrijeme nek mi javi...Schwedenkreutz je najbolesniji zavoj ikada-u rangu s Eau Rouge na Spa!
....PS3 i GT5=ludilo...kad dodje to jest!

face to face
16-09-2005, 00:05
hej evo ovako svi ste veÌ igrali NFSu2 i ťta kad prijeðeť 49% igrice nema dalje ha? iako vidim neka vrata koja trebam otkljuèati kako?

Svetica
20-09-2005, 12:11
Ja imam jedno pitanje: Zakaj Hrvati ne igraju Simse? :mrgreen:

Ne, bez zeke.... zakaj? Ono locirala sam dvoje ljudi u cijelom Zagrebu.... :shock:

A to je tako divna igra.... ima i woohoo (èitaj sex) i sve.... :thm:

acid
20-09-2005, 14:44
Ja imam jedno pitanje: Zakaj Hrvati ne igraju Simse? :mrgreen:

Ne, bez zeke.... zakaj? Ono locirala sam dvoje ljudi u cijelom Zagrebu.... :shock:

A to je tako divna igra.... ima i woohoo (èitaj sex) i sve.... :thm:
Ja igram. Ali ovaj topic ti se svodi veĂŚinom na muĹĄke, a njima je to, pretpostavljam, igra za pi**ce.

TheBill
21-09-2005, 07:29
ja sam igrao simse1...
i nabaio 2 no cd je bio previse ostecen pa nisamo mogao instalirat i izgubio volju za njima...

2 face to face...igrao sam ja nekad davno nfsu2 i dosao do kojih 70-80%...
znaci pred sam kraj...i odustao...a to sto si ti dosao do 49% nije nista drugo nego si zapeo...
kad potpises ugovor moras ispuniti obaveze prema sponzoru...odvozit x utrka...sve ti pise u ugovoru...kad odvezes te trke onda potpises novi ugovor i ides na sljedeci lvl...

Svetica
21-09-2005, 14:40
Ja igram. Ali ovaj topic ti se svodi veĂŚinom na muĹĄke, a njima je to, pretpostavljam, igra za pi**ce.

Jel skidaĹĄ custom content s neta?
Jel imaĹĄ Nightlife? Uni?

O boŞe ovo je tako refreshing prièati s nekim o Simsima na hrvatskom!
A moji Simsi dobivaju sve petice na faksu i zavrĹĄavaju u roku..hihihi...

:bnc: :bnc: :bnc:

TheB... probaj nabavit dvojku, grafika ĂŚe te oduĹĄevit, naravno ak imaĹĄ maĹĄinu za to :wink:
A sada Ìu vam ja dati par linkova svojih screenova... pa uŞivajte! Vjerujem da Ìe se zadnja slièka svidjet i deèkima...ahm... :oops:

http://i10.photobucket.com/albums/a115/ ... 2096f5.jpg (http://i10.photobucket.com/albums/a115/Svetica/snapshot_7020879b_502096f5.jpg)
http://i10.photobucket.com/albums/a115/ ... 1632e1.jpg (http://i10.photobucket.com/albums/a115/Svetica/snapshot_2fb8d1e2_701632e1.jpg)
http://i10.photobucket.com/albums/a115/ ... velika.jpg (http://i10.photobucket.com/albums/a115/Svetica/kupacivelika.jpg)

Eh da zaboravih... pi***ce sluĹžbeno zauzimaju ovaj gaming topic :tng:

acid
22-09-2005, 11:11

Skidam. Imam Uni ( ako to znaèi University ).
Ali, ja ti to igram kad me èopi. Sad veÌ jako dugo nisam stigla igrati.
Skidam s ove stranice
http://www.thesimsresource.com/index.php
Ta mi je najbolja. :thm:

Spygirl
22-09-2005, 12:08
:mrgreen: Neki dan sam ih instalirala jer sam kupila novi komp pa mi je to bilo prvo za testiranje. Inaèe, fan sam još od jedinice...ne znam, to je valjda god complex :twisted: Nego, uvijek sam se èudila svojoj frendici što sve radi tim jadnim simsima, zatvi ih u sobu bez vrata, u bazen bez izlaza...naravno i gleda kak umiru... :mrgreen: dobar psihološki test. Ja svoje uvijek mazim i pazim :thm:
Nisam još nabavila dodatak 'University' jel valja šta?

acid
22-09-2005, 12:36
Nisam joĹĄ nabavila dodatak 'University' jel valja ĹĄta?
Pa fora je. Samo kad bi mi joĹĄ netko otkrio tajnu kako imati sve petice, i tulumariti stalno.

Svetica
22-09-2005, 22:59
Skidam. Imam Uni ( ako to znaèi University ).
Ali, ja ti to igram kad me èopi. Sad veÌ jako dugo nisam stigla igrati.
Skidam s ove stranice
http://www.thesimsresource.com/index.php
Ta mi je najbolja. :thm:

Yes, yes, Uni = University ;)

Ja sam dobila poklon sa TSR (the sims resource) tj vlasnika Stevea... kapu sims urbz (koje btw nema nigdje u prodaji, samo se dijeli kao promo materijal... khm... - sad sam sva vaĹžna hihihi :kng: )

Morať onda doÌi i na moj sajt, pa skinut poneťto (imam i ja forum svoj totalno naj moj vlastiti! :bnc: )... al sad mi je sajt joť na onom glupom free geocitiesu pa me sramota dat link :lol: al evo ubrzano radim sajt u Dreamweaveru i uz to uèim HTML pa Ìe skoro bit neťto konkretno :wink:

Khm... meðunarodno uèim u pauzama :mrgreen:

Svetica
22-09-2005, 23:05
:mrgreen: Neki dan sam ih instalirala jer sam kupila novi komp pa mi je to bilo prvo za testiranje. Inaèe, fan sam joť od jedinice...ne znam, to je valjda god complex :twisted: Nego, uvijek sam se èudila svojoj frendici ťto sve radi tim jadnim simsima, zatvi ih u sobu bez vrata, u bazen bez izlaza...naravno i gleda kak umiru... :mrgreen: dobar psiholoťki test. Ja svoje uvijek mazim i pazim :thm:
Nisam joĹĄ nabavila dodatak 'University' jel valja ĹĄta?

Dobar je Uni, s obzirom da dobijeĹĄ cijelu novu dobnu skupinu i novi neighborhood i hrpu objekata :wink:

A ja isto svoje samo mazim i pazim, tek neki dan sam pustila prve starce da mi umru a starci su veĂŚ 6 mjeseci! I naravno, uvijek im stavim family aspiration :o
Iako totalno viĹĄe nemam vremena za igru kad stalno delam te haljinice, topiĂŚe i ostale bedastoĂŚe za TSR i svoj sajt.
Meni se svi smiju kad velim ljudima da to delam, al niko ne kuŞi da morať znat Photoshop od A-Ž da moŞeť napraviti tak nekaj... deèko me uglavnom prestao ismijavati, sada me samo èudno gleda kad mu velim kaj sam novo napravila. Mislim da je zabrinut za mene heeehhe :lol:

acid
23-09-2005, 09:17
Morať onda doÌi i na moj sajt, pa skinut poneťto (imam i ja forum svoj totalno naj moj vlastiti! :bnc: )... al sad mi je sajt joť na onom glupom free geocitiesu pa me sramota dat link :lol: al evo ubrzano radim sajt u Dreamweaveru i uz to uèim HTML pa Ìe skoro bit neťto konkretno :wink:

Khm... meðunarodno uèim u pauzama :mrgreen:
Super. Daj link ( kad budeĹĄ spremna :mrgreen: )

Iako totalno viĹĄe nemam vremena za igru kad stalno delam te haljinice, topiĂŚe i ostale bedastoĂŚe za TSR i svoj sajt.
Meni se svi smiju kad velim ljudima da to delam, al niko ne kuŞi da morať znat Photoshop od A-Ž da moŞeť napraviti tak nekaj... deèko me uglavnom prestao ismijavati, sada me samo èudno gleda kad mu velim kaj sam novo napravila. Mislim da je zabrinut za mene heeehhe :lol:
Ja bih isto htjela to raditi, ali Photoshop nije moje podruèje ( a ťto je moje podruèje? )
U svakom sluèaju, mislim da me ovaj razgovor potaknuo da odem malo zaigrati. Samo, kako da naðem vremena. :roll:

leonisa
23-09-2005, 09:24
Ja bih isto htjela to raditi, ali Photoshop nije moje podruèje
novi photoshop ti ima tips kako se sta radi. a i nije tesko radit u njemu.

sinoc se na komp opet instalirala civilizacija koja je iscupana s korijenom nakon sto je to bio jedini nacin kako ugasiti komp, mozda izac iz kuce, primit se knjige... prije 2 godine. mislim da cu opet dobit hemeroide!

damn you!! ja bar znam svoje slabosti pa se ne dovodim u kusnju!!

Svetica
23-09-2005, 11:38
novi photoshop ti ima tips kako se sta radi. a i nije tesko radit u njemu.
Koji, 7.0? Bome ni ne znam koji je zadnji...to je super ak ima. Ja imam 6.0 i zadovoljna totalno. I je, nije teťko, da se nauèit.... ja sam nauèila sama kroz zadnjih 4-5 mjeseci stalno drndajuÌi po svim gumbiÌima... a ovi naplaÌuju teèaj 4000 kn (ma da im ne bi dala). Sad isto tak uèim sama HTML i opet ťtedim heheehe

mislim da cu opet dobit hemeroide!

Zato ja imam jastuèiÌ za guzu, a po potrebi si metnem i ťlauf :tng:

Eh da danas si idem upgrejdati RAM-e da se pripremim za Nightlife, pa ĂŚu si kupiti ciglu od 512 MB :mrgreen:

Na ĹĄta ja troĹĄim pare... al bolje na to nego na kocku i k+++e heheeh

PoĹĄtovane moderatorice, da li je ovdje dopuĹĄteno dodavati slike u tekst? (sa img tagovima)?
Npr. ovak:
http://i10.photobucket.com/albums/a115/Svetica/SimShowroompicnajmanja.jpg

ako nije, mièem!!

A link za sajt mi je http://www.simshowroom.tk i imam minimalno prostora i uĹžasno izgleda al uskoro selim na 30 GB!
A forum je ovdje http://simshowroom.proboards61.com

Ajme ĹĄto ja mogu mljet! :shock:

leonisa
23-09-2005, 11:44
dopusteno je!
mislim da se radi o photoshopu 7.0.
iako sam tu potrazila neke advance savijete (tipa, metalik boje, slova...) ali sam sve naucila sama na starom. a imam i onu knjizicu. ali je nisam nikad prosla :D
sto se tice jastuka- bin there done that! :lol: 8)

acid
23-09-2005, 12:44
Eh da danas si idem upgrejdati RAM-e da se pripremim za Nightlife, pa ĂŚu si kupiti ciglu od 512 MB :mrgreen:

Nightlife je novi expansion za dvojku? VidiĹĄ, uopĂŚe nisam u toku u posljednje vrijeme? Idem Ĺžicati da mi ga kopiraju. JUpiiii

acid
23-09-2005, 12:46
A link za sajt mi je http://www.simshowroom.tk i imam minimalno prostora i uĹžasno izgleda al uskoro selim na 30 GB!

Ah, bila sam na sajtu, i odmah skinula neke stvarèice :mrgreen:

acid
23-09-2005, 13:50
Shit, dileri joĹĄ nemaju Nightlife! :x

Svetica
24-09-2005, 21:09

Ah, bila sam na sajtu, i odmah skinula neke stvarèice :mrgreen:

Super! Ak imať kakav savjet za novi sajt samo reci... bit Ìe totalno drugèije sve, i primam sve sugestije! A Nightlife nemam joť ni ja, doduťe ja sam ga osvojila na nekoj igri i joť mi nije stiglo :cry:
Juèer naveèer sam stavila ovo:
http://i10.photobucket.com/albums/a115/Svetica/weddinghairmanja.jpg
http://i10.photobucket.com/albums/a115/Svetica/weddingdressmanja.jpg

Svetica
24-09-2005, 21:18
dopusteno je!
mislim da se radi o photoshopu 7.0.
iako sam tu potrazila neke advance savijete (tipa, metalik boje, slova...) ali sam sve naucila sama na starom. a imam i onu knjizicu. ali je nisam nikad prosla :D
sto se tice jastuka- bin there done that! :lol: 8)

Jel imaĹĄ kakvog iskustva u MC Dreamweaveru?
Ja se totalno muèim s izradom te stranice, taj program je taaaako kompliciran, stalno nekaj zaboravim i onda mi neÌe sejvati...Şasu.
Svaka pomoĂŚ mi je dobro doĹĄla. :cry:

Trenutno se muèim jer mi ne Şeli micati objekte po Ìeliji tablici gore dole! \*?(/*+!!#;°%!!!

acid
24-09-2005, 22:29
Nabavila sam Nightlife! :D :D :D

Galijun
25-09-2005, 08:55
PredlaĹžem ja vama curama da se ostavite Simsa i krenete igrati WoW. Iznenadile bi se koliko ima cura koje to dan i noc igraju, a zaraznije je od Simsa.

I onda se joť èude kako WoW moŞe glatko zamjeniti drogu. E pa moŞe je i to vrlo lako. Hebo drobu, ja sam na WoWu.

Svetica
25-09-2005, 23:57
Nabavila sam Nightlife! :D :D :D

Daj pikni neki screenshot ovdje!!! :bnc:

E kak sam ljubomorna sad :twisted: :bonk: Ja joť èekam svoju kopiju. A moŞda mi neÌe niti stiÌ... anyways ako ne stigne odoh sljedeÌi tjedan u kupovinu :mrgreen:

Taman imam vremena, meðunarodno je 24., ak uzmem igru oko prvog stignem se naigrat jedno 72 h u komadu i onda ugasit komp i tri tjedna joť ponavljat :thm:
Vidi se po èemu ravnam Şivot... majko mila! :roll:

BTW, nadogradila sam si rame sa joĹĄ 512 MB za njeĹžniju igru :tng:

TheBill
26-09-2005, 01:35

TheB... probaj nabavit dvojku, grafika ĂŚe te oduĹĄevit, naravno ak imaĹĄ maĹĄinu za to :wink:
A sada Ìu vam ja dati par linkova svojih screenova... pa uŞivajte! Vjerujem da Ìe se zadnja slièka svidjet i deèkima...ahm... :oops:

http://i10.photobucket.com/albums/a115/ ... 2096f5.jpg (http://i10.photobucket.com/albums/a115/Svetica/snapshot_7020879b_502096f5.jpg)
http://i10.photobucket.com/albums/a115/ ... 1632e1.jpg (http://i10.photobucket.com/albums/a115/Svetica/snapshot_2fb8d1e2_701632e1.jpg)
http://i10.photobucket.com/albums/a115/ ... velika.jpg (http://i10.photobucket.com/albums/a115/Svetica/kupacivelika.jpg)

Eh da zaboravih... pi***ce sluĹžbeno zauzimaju ovaj gaming topic :tng:

naravno da imam pravu maĹĄinu...
nego budem si dao truda da ga nabavim...
i da...imate vi to originale ili pirat???

acid
26-09-2005, 09:29
Ja imam pirat.

Svetica
26-09-2005, 11:03
Ja imam oriðiði.
Al poĹĄto je to jedina igra koju igram onda si mogu priuĹĄtit svakih 6 mjeseci dat 180 kn :wink:
A i poťto mi se jedinica ponekad ruťila na kopiji, odluèila sam si udovoljit sa dvojkom. :mrgreen:

Al znam masu ljudi koji imaju kopije i sve je ok. Ja koji sam pehist, ne bi mi BodyShop radio na kopiji.

Ajde TheB, injstaljiraj... dosta prièe :wink:

TheBill
27-09-2005, 21:06
veĂŚ si nabavljam simse 2 tjedna (recimo)...
al ako ne uspijem izgleda da cu morat kupit od nekog pirata...

Svetica
28-09-2005, 11:04
veĂŚ si nabavljam simse 2 tjedna (recimo)...
al ako ne uspijem izgleda da cu morat kupit od nekog pirata...

Kak ih nabavljaĹĄ veĂŚ 2 tjedna? :shock:
Odeť u Algoritam i kupiť! Ako nisi u Zg naruèiť preko Algoritmove stranice i platiť kad ti doðe doma poťtom (mislim da je poťtarina 20 kn)

Ili... odeť na news - ponuda - software i naðeť najsimpatiènijeg pirata tamo i naruèiť od njega :)

BaĹĄ me zanima, poĹĄto su 4 cd-a za Simse (ili dvd edition) koliko ti pirati to naplate? Po cd-u ili kao cijelu igru?
Ili imaju posebnu cijenu za tak velike igre?

Sephiroth
29-09-2005, 19:37
Ides...pa ovdje se Simsi razvaljuju...jel neko cuo za onu neku jadnu igru WoW il tak nest :lol:

......Simsi....nemam pojma kaj bi rekao o toj igri...nisam igrao..nemora znacit da je bezveze il da nije zabavna...jednostavno meni je npr ne dinamicna!al sve je stvar ukusa!ja sam i ovak nestrpljiv i nabrijan pa mi zato stalno mora bit neki muving na ekranu:il se ganjas po zavojima, il shoras horde orca i goblina (ah Diablo!),il se tabas u Tekkenu, il ludo strejfas u Unrealu...uglavnom meni Simsi imaju prespor ritam al to nist ne znaci dal je igra losa il ne! npr Myst je igra koja ocarava,nevjerojatna je, prekrasna al ja ju nisam mogao igrat duze od tjedan jer mi bilo sve usporeno i isto...uostalom nemam zivaca s nekim mozgalicama-shoot&kill i hack&slash su moji favoriti!
Inace Svetice kaj jos igras?

tapir_u_magli
29-09-2005, 22:21
simsi su za control freakove http://www.pnnk.org/forum/images/smiles/cer.gif

treba docekati the elder scrollse 4... bas me zanima koliko dodatnih gb rama ce za to smeche trebati. navodno izlazi za bozic, ako to ovdje ikome ista znaci...

Svetica
29-09-2005, 22:43
Ides...pa ovdje se Simsi razvaljuju...jel neko cuo za onu neku jadnu igru WoW il tak nest :lol:

......Simsi....nemam pojma kaj bi rekao o toj igri...nisam igrao..nemora znacit da je bezveze il da nije zabavna...jednostavno meni je npr ne dinamicna!al sve je stvar ukusa!ja sam i ovak nestrpljiv i nabrijan pa mi zato stalno mora bit neki muving na ekranu:il se ganjas po zavojima, il shoras horde orca i goblina (ah Diablo!),il se tabas u Tekkenu, il ludo strejfas u Unrealu...uglavnom meni Simsi imaju prespor ritam al to nist ne znaci dal je igra losa il ne! npr Myst je igra koja ocarava,nevjerojatna je, prekrasna al ja ju nisam mogao igrat duze od tjedan jer mi bilo sve usporeno i isto...uostalom nemam zivaca s nekim mozgalicama-shoot&kill i hack&slash su moji favoriti!
Inace Svetice kaj jos igras?

Vidiť... postoji ovdje jedna cijela populacija Sims igraèa za koje nisi znao :shock: :mrgreen:

A èuj kuŞim te totalno...jer je kod mene suprotno... ja ti nisam uopÌe za tu brzu spiku jer me to uŞasno Şivcira, jednom davno sam igrala neku igru Sistem Shock i sva sam se preznojavala, totalno sam se uŞivjela u to dok su me tam neki mutanti naganjali... uglavnom ja sam onaj tip koji poène skvièat kad se tak nekaj pojavi i samo bjeŞim cijelu igru umjesto da ga zatuèem :mrgreen:

A i poĹĄto sam totalni pacifist i mrzim oruĹžje, onda mi je to sve nekak odbojno i opĂŚe nemam zadovoljstva.
A ove voŞnje i to... èuj do sad nisam poloŞila vozaèki u RL pa valjda to nekaj govori o mojoj (ne)opèinjenosti autima.

A kaj se Simsa tièe, ja ti ih zapravo u zadnje vrijeme slabo igram jer ono ťto me fascinira u vezi njih je moguÌnost izrade custom content-a.
A ja sam totalno luda za grafièkim i web dizajnom (inaèe zaraðujem studentski dŞeparac sa izradom bannera i odrŞavanjem web stranica)

Zapravo sam fulala faks jer jedina stvar s kojom se budim i idem spavat na pameti je Photoshop i Flash i kako da izvedem neĹĄto ĹĄto mi je palo na pamet. A kaj ĂŚeĹĄ... :roll:

A od ostalih igara... èuj prije dosta godina oboŞavala sam Heroes of Might and Magic... ali sada mi je to prezastarjela grafika.
Jedino ťto me sad zainteresiralo u zadnje vrijeme je ovaj Warcraft, zvuèi zanimljivo al nemam vremena za èekirat o èemu se zapravo radi.

Svetica
29-09-2005, 22:45
simsi su za control freakove http://www.pnnk.org/forum/images/smiles/cer.gif

treba docekati the elder scrollse 4... bas me zanima koliko dodatnih gb rama ce za to smeche trebati. navodno izlazi za bozic, ako to ovdje ikome ista znaci...

Ne, ali lijepo od tebe ĹĄto si to podijelio s nama :wink:

tapir_u_magli
29-09-2005, 23:13
bah, mislio sam da ce se kakve spodobe odazvat' ali... ovakva vrst ignorancije - kakve li drskosti...

ali ajde ima nade za tebe, kad vec igrala HOMM (2), i system shock :)

(doduse ja bih trebao znati da se valja paziti zena koje se razumiju ponesto u racunalo, ali to je sada druga prica...)

neznam da li je to samo meni, ali mi se nekako cini da se brze win xp instalira (sa formatiranjem diska) od WoW-a?!

Kazma2
30-09-2005, 10:13
Kupio sam PSP. Zakon, konaèno se i ja u onom svom selu mogu neèim kurèit da imam prvi. Jebi ga baš sam postao pravi gastarbajter

Svetica
30-09-2005, 11:39
(doduse ja bih trebao znati da se valja paziti zena koje se razumiju ponesto u racunalo, ali to je sada druga prica...)

PoneĹĄto?
Èuj, sama sam si sastavljala konfiguraciju za zadnja tri PC-a i za jedno dvadesetak khm.. muťkih prijatelja, instalirala rame, prŞilicu i nadodala joť jedan hard...hodam po kvartu i klincima formatiram diskove, uèim ljude word, excel, Photoshop i kako iskoristiti Notepad za HTML, pa da recimo da je to.... poneťto.

tapir_u_magli
30-09-2005, 21:18
ispricavam se ako vam je ponos povrijedjen, milostiva.

ali to je ponesto. i nista vise niti manje, s tim si intermediate pc user, good for you!

ako se zbog toga osjecas posebno...

ne kazem da ja znam vise... ali to ne iskljucujem.
(ne, nije tendencija da se pretvori u natjecanje tipa ko ima duzeg [iako to bi zaista imalo intrigantnih implikacija u konkretnom slucaju] )

lijepo od tebe sto si fotošop napisala velikim slovom :)

BTW ta je lajna imala sasvim drugo znacenje, vjeruj mi ne radi se o povredi tvog ega, osim ako to ne svhatis tako, CCL!

Svetica
30-09-2005, 23:28
zapravo... krivo si shvatio moj post, ali njema veze, mnogi ljudi nisu na mojoj valnoj duljini

anyways, drago mi je zbog tebe ĹĄto si tako strastven - good for you! :wink:

A ja se uvijek osjeÌam posebno, èak i kad èekam u redu za platit raèune u poťti, ha!!

I molila bih da se primijeti da sam i Notepad napisala velikim slovom, slabi ti koncetracija :shock: :mrgreen:
(sori nje znam napisat notepad po Vuku kak si ti photoshop... to mi je profesionalna deformacija)

tapir_u_magli
01-10-2005, 11:13
ok, koristis notepad da pises html kod... i kaj sad?

zapravo... krivo si shvatio moj post, ali njema veze, mnogi ljudi nisu na mojoj valnoj duljini

ok. glup sam. pojasni mi ga.

(sori nje znam napisat notepad po Vuku kak si ti photoshop... to mi je profesionalna deformacija)

whatever.

Svetica
01-10-2005, 11:40
ok, koristis notepad da pises html kod... i kaj sad?

[quote]zapravo... krivo si shvatio moj post, ali njema veze, mnogi ljudi nisu na mojoj valnoj duljini

ok. glup sam. pojasni mi ga.

whatever.[/quote:35re3vms]

Isusek dragi!! Pa ti to ozbiljno?
Kaj se hoÌeť svaðat il kaj oÌeť od mene?

Ok... sad tek vidim da ne kuĹžiĹĄ auto-ironiju (moj prvi post) i zezanciju (drugi post kad sam kao istaknula da sam napisala i Notepad velikim slovom - to je bila ĹĄala, ono Ĺ*ALA na tvoj pokuĹĄaj spuĹĄtanja sa Photoshopom)
al ono... sori ne da mi se objaťnjavat ťto je oèito. Mi drugi nismo na tvojoj razini Visoèanstva pa se moramo objaťnjavat. :roll:

Gle neda mi se zaprièavat ovu temu i nije mi jasno zake se oť svaðat il kaj veÌ pokuťavať postiÌ jer to tak zgleda, :shock: tak da ono sori, vraÌam se na temu Simsa.

A kaj se mene tièe moderatori mogu i obrisat ove postove jer je to toliko offtopic da ni bog viťe nemre povezat s igranjem... mea culpa

bOG
01-10-2005, 11:44
:lol:
Hahahahah!

tapir_u_magli
01-10-2005, 12:10
ako je to bila autoironija,...

Ok... sad tek vidim da ne kužiÅ¡ auto-ironiju (moj prvi post) i zezanciju (drugi post kad sam kao istaknula da sam napisala i Notepad velikim slovom - to je bila Å¡ala, ono Å*ALA na tvoj pokuÅ¡aj spuÅ¡tanja sa Photoshopom)

ne, to nije bio pokusaj spustanja vec iskreno cjenjenje tako dobrog softvera.

Svetica
01-10-2005, 16:10
ako je to bila autoironija,...

Ok... sad tek vidim da ne kuĹžiĹĄ auto-ironiju (moj prvi post) i zezanciju (drugi post kad sam kao istaknula da sam napisala i Notepad velikim slovom - to je bila ĹĄala, ono Ĺ*ALA na tvoj pokuĹĄaj spuĹĄtanja sa Photoshopom)

ne, to nije bio pokusaj spustanja vec iskreno cjenjenje tako dobrog softvera.

Isusek, evo ga na opet! :lol:
E rekoh ti veĂŚ da me pustiĹĄ na miru. Majko mila!
Sori, al veÌ si dosadan sa tim sitnièarenjem.

Isprièavam se joť jednom svim gamerima zbog zaèatavanja teme, al ovaj ne puťta.
Nekima je bilo i zabavno... Bogek se recimo nije tak nasmijal od pamtivijeka :lol:

01-10-2005, 16:17
Bogek se recimo nije tak nasmijal od pamtivijeka :lol:

Toènije... otkad je vidio Adama golog...

bOG
02-10-2005, 03:29

Kada je iskreno i nepokvareno,a znas da se ne smijem tebi.
Pitanje:
Najbolji RPG?
Najbolji FPS?
Najbolji RTS?
Najbolja avantura?

bob rock
02-10-2005, 11:19
ovisi, ne treba usporeðivat toliko razlièite žanrove...
fps - jedan je jedini half life (i njegov nastavak, kao i nastavak iza koji još nije došao)
rpg - mnogi su naslovi: neverwinter, baldur's gate II (jedinicu imam orginalnu, kak se dobro osjeæam), vampire the masquerade (prvi dio je jedan od najorginalnije izvedenih rpga s izvanrednom prièom, dvojka je raðena na principu pancil&paper, al mi je prejadna), ali na vrhu æe mi zauvijek biti planescape torment zbog genijalnog ambijenta, genijalne prièe, mašte, magija, questova, svega!!!
strategije - ljubitelj sam warcraft svijeta (jel ima netko cijelu jedinicu, ona je bila preteška za upravljanje, al je genijalna do boli), a jako dobra mi je i battle for middlearth

bob rock
02-10-2005, 11:20
o da...
od avantura - grim fandango je vrh

Svetica
02-10-2005, 11:27

Kada je iskreno i nepokvareno,a znas da se ne smijem tebi.

Pa kaj da se i smijeť meni :wink: ? Ja se recimo sama sebi smijem svaki dan pa se slobodno pridruŞi. Meni ti je Şivot dosta... veseo, tak da ak nemať nièemu, slobodno se nasmij - meni :D

Bob rock, dobar info, ako ikada poŞelim zaigrati neť drugo svakako Ìu proèekirati neťto s tvog popisa.

bOG
02-10-2005, 11:49
Hvala na ponudi,no siguran sam da nema nikakvog razloga da ti se smijem.
Zato imam svoju baku.Alzheimer je zapravo zabavan.
A nasmijao sam se nesporazumu. :mrgreen:

Inace:Baldur Gate II,Fallout 2
Monkey Island
Heroes III
Commandos
MOHAA,Call of duty,Quake II
Age of Empires,Total War
Ma ima toga!

bob rock
02-10-2005, 13:57
Fallout 2
Monkey Island
Heroes III
Age of Empires,Total War
Ma ima toga!
kako sam ove uspio zaboraviti :mrgreen: :mrgreen: ?
nabavio sam si herose III kad sam bio u austriji i požalio... igrica je na prokletom njemaèkom!!!! tak mi i treba kada sam se nadao da su neš promijenili u tradiciji
total war je genijalan serijal, a srednji vijek mi je bolji od rima

02-10-2005, 16:33
Najbolji RPG?

Njegovo ime se ne usuðujem ni izgovoriti... Morrowind... ne treba puno prièati... igra koja nije zahtjevna... traŞi samo... vať Şivot... 2002. godinu sam utopio u Morrowindu... grafika, atmosfera, moguÌnosti... ima sve... najbolji RPG... tata RPGova... THE RPG...

Najbolji FPS?
Hm... ovo je dosta teťko... Vodi li se Max Paine kao FPS? Ili se treba ogranièiti Serious Samom i Soldier Of Fortuneom? Call Of Duty je izvrstan, ali prekratak (SP, mislim), jel moŞemo reÌi da je GTA FPS? U svakom sluèaju ima ih puno... pa se ne mogu odluèiti...

Najbolji RTS?
Empire Earth i definitivno Total War...

Najbolja avantura?
Jedna od starijih je The Dig kojeg sam ranije spominjao... a od novijih su mi izvrsne sve ove RPGasto-FPSaste avanturice kao ťto je Knights Of The Old Republic i sl. Od ''klasièara'' - Broken Sword i Monkey Island serijali...

Đ!
02-10-2005, 16:36
Total war je RTS? Real time strategy? Kaj nije RTS ono kaj se dogaða u realnom vremenu a ne na poteze ko total war?

02-10-2005, 16:42
Total war je RTS? Real time strategy? Kaj nije RTS ono kaj se dogaða u realnom vremenu a ne na poteze ko total war?

Pa Total War je u neku ruku i jedno i drugo... na karti - potezi, na bojnom polju - RTS... a sad ti odluèi... mislim da se vodi kao RTS...

Đ!
02-10-2005, 16:45
Pa Total War je u neku ruku i jedno i drugo... na karti - potezi, na bojnom polju - RTS... a sad ti odluèi... mislim da se vodi kao RTS...

Ma kako god. Sad ĂŚe me mnogi popljuvat, al meni je u zadnje vrijeme dobar RTS C&C generals, a FPS Unreal Tournament 2004. Ovo ostalo ni ne igram.

02-10-2005, 16:49
Ma kako god. Sad ĂŚe me mnogi popljuvat, al meni je u zadnje vrijeme dobar RTS C&C generals, a FPS Unreal Tournament 2004. Ovo ostalo ni ne igram.

ZaĹĄto bi te pljuvali?
Generalsi su izvrsni, samo imaju tendenciju dosaditi... moŞda zato ťto je to XY po redu C&C nastavak... uglavnom... ''Yuri is master!'' a ťta se tièe Unreala... pa to je jedan od najboljih FPSova... ja sam igrao Unreal II i igra me totalno ponijela... atmosfera i sve... izvrsno! Igrao sam i Tournament... ali takoðer nakon nekog vremena mi je dosadila... no, sve u svemu... izvrsne igre!

Đ!
02-10-2005, 16:51
ZaĹĄto bi te pljuvali?

To su baĹĄ nekakvi kliĹĄeji, zar ne?

02-10-2005, 16:55
[quote="The Kid":21sjvj0z]ZaĹĄto bi te pljuvali?

To su baĹĄ nekakvi kliĹĄeji, zar ne?[/quote:21sjvj0z]

Veliki uèitelj Şivota - bOG... nauèio me... Şivot ima smisla samo ako ga Şiviť po kliťejima... poði u miru... :)

TheBill
05-10-2005, 17:19
[quote="The Kid":1mbuvvo5]Pa Total War je u neku ruku i jedno i drugo... na karti - potezi, na bojnom polju - RTS... a sad ti odluèi... mislim da se vodi kao RTS...

Ma kako god. Sad ĂŚe me mnogi popljuvat, al meni je u zadnje vrijeme dobar RTS C&C generals, a FPS Unreal Tournament 2004. Ovo ostalo ni ne igram.[/quote:1mbuvvo5]

najbolji RTS meni warcraft kojeg igram vec 2 godine, preko neta naravno jer bi mi ovako dosadio...
dobri su C&C serijal, Heroes serijal, Age of empires serijal i to je to viĹĄe manje...
a ťto se tièe C&C Generals AI je malo prelagan...na hard je prejednostavan...a i neke misije su skroz glupe...zavrťio sam ga èim je izaťao, tako da ga se veÌ ne sjeÌam predobro, al znam da kampanja sa saveznicima ili kinezima glupo zarťava, tj. zadnja misija je glupa do bola...skroz glupo zavrťava...
Od ostalih igrica dobar je UT serijal, NFS serijal...to mi sada pada na pamet...sve ostale Ĺžanrove sam sve na isto jer u principu igram samo strategije...

Svetica
06-10-2005, 23:15
Eto samo da se pohvalim, doťo jutros FedEx èiko i donio mi Nightlife!
YAY!
Pa kad se deèki odluèite malo odmorit od "upucaj ga sad, upucaj ga sad" evo ovo je EP di moŞete osvojiti i Şensku makar se i ne tuťirali :mrgreen:

Mo
07-10-2005, 11:27
igrao tko san andreas

Lord Death
11-10-2005, 18:28
eh ljudi ovi ispiti su skoro teski kao vasi pravnicki.

Uglavnom ide zima pa sam ja odlucio nadogradit komp. sa 512 rama na 1 gb, hard sa 80 na 160 gb, amd 2.6+ na 64 3 + grafulju sam ostavio istu ati 9800 pro 128 mb. jbga potrosio lovu :P sta mislite sta jos tu moram staviti il nemoram.

Ovak GTA san andreas ok sram me reci al nisam igrao ni vice city ni san andreas zadnji je bio gta 3. sram me je znam :((( al nisam imao vremena. Jedino sto sam povremeno igrao ovo ljeto je Bridge Commander i to kad bi bio kakav vazan clan match. te mjenjao skilove na eve online.

Sada se ponovo zagrijava DSL za dugu zimu :P

A sto se tice simmsa igrao sam jedinicu a zamrzio sam ih kada bi mi sestra okupirala komp igrajuci ih. tako da mi nije palo napamet nabavljati dalje nastavke.

Eto toliko za sada.

ThunderBoy
12-10-2005, 08:25

Đ!
12-10-2005, 10:34
Danas sam dobio Rome total war. BaĹĄ me zanima.

Lord Death
12-10-2005, 18:22
Danas sam dobio Rome total war. Baš me zanima.

Nemoj se razocarat asu.... igra i nije bas nest

ThunderBoy
13-10-2005, 13:31

Sephiroth
14-10-2005, 22:16
Aha kul je ozbiljni Sam! A jeste vidli Metal Gear Solid 4 demo?

Lord Death
18-10-2005, 11:51
e ljudi age of empires 3 e ljudi predobra preee jebeno dobra

Vuk SaMOtNjaK
19-10-2005, 00:40
alo ekipa
zamolio bi nekog od vas ko malo žešæe prati gamer world da mi preporuèi neku novu, al dobru pucaèinu, strategiju, vožnju ? al da je igrica baš dobro, pohvaljena i od kritièara i do publike
hvala

TheBill
19-10-2005, 03:14
e ljudi age of empires 3 e ljudi predobra preee hebeno dobra

ja sam igrao trail version i nije mi neĹĄto tako da mislim da niti necu nabavljat cijelu verziju...

ThunderBoy
19-10-2005, 14:27

Mo
19-10-2005, 15:16
Danas sam dobio Rome total war. Baš me zanima.

dobra je dok ne pobijediš, tj. osvojiš 50 provincija. poslije je moš izbrisat

na je.enom san andreasu sam zapeo na jednoj glupoj misiji sa avionom
ma stalno neke avione moram vozit, pun mi je ku.ac toga..

face to face
19-10-2005, 15:39
zbog tih aviona sam i prestao igrati... :x

ThunderBoy
19-10-2005, 17:41

Đ!
19-10-2005, 18:20
Danas sam dobio Rome total war. BaĹĄ me zanima.

dobra je dok ne pobijediĹĄ, tj. osvojiĹĄ 50 provincija. poslije je moĹĄ izbrisat

Ne igram to, ne sviða mi se. Medieval mi je stoput bolji.

ThunderBoy
19-10-2005, 18:50

Đ!
19-10-2005, 18:56
To mi je bilo malo dosadno,ali sam s hrvatima sve osvojio. :thm:

Ja bi èestitao Thunder Boyu na tome ťto je odigrao igru sa nepostojeÌom nacijom. Svaka èast, ja nisam naťo Hrvate. MoŞda Maðare, al s njima nemreť igrat.

bOG
19-10-2005, 19:00
Hehehe,vjeruj mi,Danci su Hrvati,a Rusi Srbi.....kad imas posebam mod :mrgreen:

ThunderBoy
19-10-2005, 19:31

Lord Death
25-10-2005, 14:00
E vuk

Voznja - NFS underground 2 - sad izèazi novi
Pucacina - Call of Duty - sad izlazi novi
Strategija - Panzers phaze two

E ljudi otkrio sam novu strategiju panzerse pa sta mislite.

I ako je netko igrao a ko nije nek nabavi - Europa Universalis 2. pa i keca isto. prebolesna strategija.

Vuk SaMOtNjaK
26-10-2005, 01:05
hvala na savjetima

brijem da æu si nabacit Call of dutty 2, a možda i panzere

Cro
28-10-2005, 19:45
Hvala ThunderBoy-u na linku za patch gdje se moĹže igrati sa Hrvatima u Medievalu !

Cole
04-11-2005, 03:04
Kad izlazi novi need for speed?!!! Gledo sam neke recenzije i igrica izgleda bolesnooooooo!!!!

Underground æe prema ovome biti nula!!!

Sephiroth
04-11-2005, 22:30
e Cole mislis na NFS Most Wanted-to ti dolazi sad za kojih desetak dana...dobro izgleda igra-bum ju i ja nabavil iako se meni taj arkadni stil bas i ne svidja-al cisto da mogu nabrijavat pile! ja sam Gran Turismo hardcore fanatik 8) Nordschleife alfa&omega

Cole
18-11-2005, 23:56
Eh nabavih novi NFS, instalirah ga i neznam ga pokrenut...
pretra~io sam cijeli net za crack i nema ga nigdje!
Brijem da nea moram napraviti sa ovim fajlom 0000000.256 al nemam pojma sta

malimrav85
19-11-2005, 00:46
dobio sam hitmana 3...
BaĹĄ da i to vidim! :smt005

Jel netko moĹžda ima crack ili ima link na direktan download na crack jel ga ja ne mogu naĂŚ. Na svim stranicama su samo serijski brojevi a to mi ne treba nego mi treba baĹĄ crack jel mi javlja da stavim orginal cd stalno...

Sephiroth
24-11-2005, 21:15
E decki decki....ccccc...to vam je kad kod gusara nabavljate :smt003

Sephiroth
27-11-2005, 15:05
E da da---vozi se most wanted...Gallardo u garazici-bjezi se muriji!totalno je oke igrica-zabavna i vizualno okej napravljena! neku realnu fiziku nisam ni ocekivao(to je ipak Need for speed) al sve u svem vrlo dobar!

malimrav85
05-12-2005, 12:34
Kad izlazi manager novi?
Ima li netko Civilization 4?
Ili moĹžda Encartu(ovo baĹĄ ne ide tu ali ajde...)

sickboy
06-12-2005, 08:20
Kad izlazi manager novi?

Ak mislis na FM 2006, vec je davno u prodaji.

malimrav85
06-12-2005, 20:51
Ak mislis na FM 2006, vec je davno u prodaji.
Mislim da je taj, da. Ne znam toèno kad su ih promijenili iz championshipu football ili kako veÌ... Ugalvnom,jel taj sa sezonom 05/06? Imať ga?

sickboy
10-12-2005, 19:29
Mislim da je taj, da. Ne znam toèno kad su ih promijenili iz championshipu football ili kako veæ... Ugalvnom,jel taj sa sezonom 05/06? Imaš ga?

Imam, dodje na jedan dvd

malimrav85
10-12-2005, 19:44
SupaĂŚ. Jel b ga mogao dofurat na seminar iduĂŚi tjedan?(ne Ĺželim ga vidjet prije kolokvija jer je pad zagarantiran onda...) Mislim ako imaĹĄ prĹžilicu da ga sprĹžiĹĄ. Ja ti dofuram prazna dvd ili na cugu odemo il neĹĄto...

sickboy
10-12-2005, 20:09
Supaæ. Jel b ga mogao dofurat na seminar iduæi tjedan?(ne želim ga vidjet prije kolokvija jer je pad zagarantiran onda...) Mislim ako imaš pržilicu da ga spržiš. Ja ti dofuram prazna dvd ili na cugu odemo il nešto...

Nema frke, bum ti ga dofurao.

Vuk SaMOtNjaK
10-12-2005, 22:21
skinuo s neta Call Of Duty 2
èini se dobra na prvi pogled
a planiram si i instalirat NFS MW, al nakon kolokvija :smt003

camao
11-12-2005, 06:05
AOE III

nema veceg gusta neg doc pripit izvana i u rane jutarnje sate razvalit koji skrimish!

malimrav85
27-12-2005, 20:49
FM 2006
Hajduk mi neæe prodat Kranjèara. Posvaðao sam se s Æirom. Onda mi ga žele prodat za 11mil €. I na kraju ga prodaju Rangersima za 5mil €!
I da, Hrvatska je osvojila svjetsko prvenstvo. 1-0 protiv Italije, OliĂŚ 24minuta!

Vuk SaMOtNjaK
28-12-2005, 03:48
Kad izlazi manager novi?
Ima li netko Civilization 4?
Ili možda Encartu(ovo baš ne ide tu ali ajde...)

imam ti ja Encartu Premium 2006

M!!!
28-12-2005, 09:52
Dakle da i ja nekaj tu napiťem.Nabavil sam si need for sped most wanted.Ali...prdnul mi je dvd rom,pa nemerem igrati,a ionak mi je komp star,pa je pitanje ak bi uopÌe mogel igrati.Inaèe igrica je zakon.Jedna od boljih koje sam videl (a videl sam viťe od 4,bar 3).Svakak si to nabavite.

ARise
28-12-2005, 12:40
[quote]FM 2006
Hajduk mi ne

Sephiroth
28-12-2005, 21:12
aj budite face pa sa repkom npr Afganistana ili Djevicanskih( :smt003 ) otoka osvojite World cup :smt003

Wilbur
29-12-2005, 00:15
e ima netko neki dobar FRP za preporuèit?

neťto relativno novije (da je izaťlo u zadnjih godinu, dvije), klasièan tip igre, dakle normalne rase/klase, poèneť sam, sloŞiť party, neki dobar svijet s intrigantnom prièom, orkovi, zmajevi i to, ali ne sad neťto nenormalno kao Planescape: Torment ili premraèno kao Vampire: The Masquerade.

NeĹĄto kao legendarni Baldur's Gate ili malo stariji Eye of the Beholder...

btw jel netko igrao remake od Sid Meier's Pirates? Onaj stari je bio genijalan (na Amigi 500), a pred neko vrijeme je izaĹĄla 3d verzija za pc

malimrav85
29-12-2005, 00:53
imam ti ja Encartu Premium 2006
E super! Budemo se dogovorili da mi posudiĹĄ ako nije problem.

malimrav85
29-12-2005, 12:10
ja sam sezona 2020/2021 :smt004

save file mi iznosi gigu i pol :smt001
Ja sam na manageru prije dvije godine doĹĄao do 2025.godine sa Hull Cityem (onda 4.eng liga). Svake godine sam se dizao u ligu viĹĄe,samo sam u drugoj bio dvije godine. Za 7 godina prvenstvo,pa liga prvaka pa bez izgubljene u prvenstvu pa je dosadno postalo.
Viťe mi je fora igrat s nekim tak divljacima. Mislim sad krenut sa wycombom iz 4.eng lige. Inaèe igram sa Romom,Betisom,Man.Cityem,Werderom ili Psg-om.

ThunderBoy
29-12-2005, 16:19

Wilbur
06-01-2006, 12:53
e nemojte svi uglas na moj post odgovarat, dajte jedan po jedan :smt013

Vuk SaMOtNjaK
06-01-2006, 14:28
e ima netko neki dobar FRP za preporuèit?

preporuèio bi ti onda Fable - Lost Chapters

to je RPG, zapravo još ima nekih drugih elemenata, tak da je mješavina

upravo to skidam to s neta ( al glavno da ja to tebi preporuèam, hehe )

šala, PC PLAY ju je pohvalio dosta pa...

@ mrav --> mogu ti posudit/spržit, nije bed
makar æeš se razoèarat, bar ja jesam

@ thunder --> može razmjena, zaš ne

daj napiši opet kaj imaš, ovaj put full name :smt003

od igrica imam Call Of Duty 2, Fear, Age Of Mithology itd... neke filmove

bob rock
06-01-2006, 14:32
@guzoljub - budeš onda i meni posudio encartu... ja se neæu razoèarati s obzirom da je moja aktualna verzija iz 1996.

Vuk SaMOtNjaK
06-01-2006, 14:36
LOLèina za tvoju verziju :smt003
a dobro, možda sam prezahtjevan

kaj ti meni daš ? kaj imaš od software-a

bob rock
06-01-2006, 14:42
age of empires sa ekspanzijom
half life 2 (al mi je crack smrdan tak da kod svakog loadanja moraš upisati exec_ai_fix)
planescape torment
lord of rings (loša igra)
battle for middle earth
heroes of might and magic III (na njemaèkom)
heroes of might and magic IV (na engleskom)
....
mislim da je to... to
...
i da
video strip poker :smt003 :smt003

Vuk SaMOtNjaK
06-01-2006, 14:50
kakva je ova battle for middle earth ?

imaš kaj od filmova ? divx/dvd

malimrav85
06-01-2006, 15:39
Ja imam... NiĹĄta baĹĄ. Zaostao sam.
Javim ti se na pm za nekih tjedan dana pa se dogovorimo nekaj.

bob rock
06-01-2006, 15:40
bfme - real time strategija, jedna od inovativnijih i zanimljivijih koje sam igrao
divx:
saw
sve sezone simpsonsa (cca 10, 11 dvda)
lock, stock and two smoking barrels
butterfly effect
kingdom of heaven
sin city
constantine
princeza mononoke
howl's moving castle
shark tale
valiant
...
to je ono èega se trenutno mogu sjetiti

ThunderBoy
06-01-2006, 18:30

Vuk SaMOtNjaK
06-01-2006, 20:17
Ja imam... Ništa baš. Zaostao sam.
Javim ti se na pm za nekih tjedan dana pa se dogovorimo nekaj.

nema veze, ne trebaš niš onda dat, nisam zelenaš
ja ti to spržim pa ti pošaljem po lenny il ?

@ rock --> zanima me ta tvoja ''inovativna'' strategija, simspsoni obavezno i lock, stock...
kaj ti oæeš osim encarte ? neš od igrica još ? imam neke filmove na dvd-u
( ne znam sad napamet sve ), al tipa Kill Bill 2, Traffic, Lovac, Amerièka pita, Vrisak 1,2, 5-6 dvd-a s Muækama

@ thunder --> zanima me Civilization 4 ak imaš, Pro evolution soccer 6 ( ak postoji taj nastavak uopæe ), može alan ford
reci isto kaj oæeš osim encarte

Đ!
06-01-2006, 20:58
Jel se ja mogu ukljuèit u tu vaťu razmjenu? Od igara vam nemam bať niť prenovo za ponudit a od DVD-a imam band of brothers sve epizode(bať DVD, ima ih 6), confessions of a dangerous mind, Catch me if you can, Hitch hiker's guide to galaxy i van helsing. A ťto se tièe igara, opet kaŞem, niť prenovo, Brothers in arms, C&C generals, medieval total war(stoput bolji od rome total wara) i to bi bilo to. Imam i ja HL2 al ista stvar sa AI-om, morať upisivat AI_disable 0 svaki put kad krepa.

A zanimalo bi me par stvari od boba rocka, sin city, constantine, kraljevstvo nebesko...

ThunderBoy
06-01-2006, 21:45

Đ!
06-01-2006, 21:52
Inace moze fuuny videos,razne fore(pps i dr.)

Uuuuu, imam stotine tih fora... Jel mi daĹĄ AOE 3? DobiĹĄ kaj oĂŚeĹĄ sa onog spiska.

Aruhates
08-01-2006, 04:25
imal ko jebeni crack koji i radi za W40k-DoW-WINTER ASSAULT, skino sam ih vec 6 i ni jedan ne radi kak treba!!! max je bio funkcionirajuci skrimish. a kad startam camp dobijem crash.

bOG
23-04-2006, 20:52
Jel zna netko gdje mogu skinut sa neta Baldurs Gate.
Jedinicu.

sickboy
23-04-2006, 20:53
Jedinicu.

Jesi probao sa torrentima??

bOG
23-04-2006, 21:05
Probavam,ali izbacuje samo drugi dio.

sickboy
23-04-2006, 21:09
Probavam,ali izbacuje samo drugi dio.

Odi na http://thepiratebay.org/

Nasao sam ti ga...+...ekspansion Tales Of Sword Coast....

bOG
23-04-2006, 21:12
Your a savior,mate!
Cheers!

sickboy
23-04-2006, 21:13
Your a savior,mate!
Cheers!

No problem... :smt023

bob rock
23-04-2006, 21:18
Jedinicu.
imam ti ja orginal

Insomniac
23-04-2006, 21:20
Jedinicu.

vjerova ili ne ,to remek djelo mozes kupiti za samo 99 kuna u Algoritma.
5 origi CD*a ,lipo upakirano i sve sto ide uz to.Buduci da bi te skidanje sa torrenta doslo vise od ovoga,mislim da ti se ovo isplati.

p.s.

Ispitni rok je blizu,ja se ne bi kacio na tu drogu opet :)

Sephiroth
24-04-2006, 11:17
ja sam se zadnjih dva tjedna zabavljao s gdjicom Croft...novi Tomb Raider je stvarno fenomenalan...vratili su Lari staru slavu :smt003
jel zna ko kad ce Diablo 3..e da i jel ko igra Oblivion?

Spygirl
25-04-2006, 10:21
ja sam se zadnjih dva tjedna zabavljao s gdjicom Croft...novi Tomb Raider je stvarno fenomenalan...vratili su Lari staru slavu :smt003
jel zna ko kad ce Diablo 3..e da i jel ko igra Oblivion?

Juèer htjela napisti post o tome....ali me nešto server zezao :smt013

Da, ali...ono što je bilo najbolje u Lari je istraživanje a u tome su definitivno fulali...leveli su prelinearni a grobnice i lokacije su premale...riješiš zagonetku za tren...to me jedino razoèaralo...i prekratko traje...okorjeli fan je može završiti za 24h....ali Lara je Lara :smt007

camao
25-04-2006, 12:49
jel zna ko kad ce Diablo 3..

ja se nadam da nece uskoro, jer ako ce biti dobar barem kao jedan od prethodnika, roknut cu minimalno 2 godine...
:smt012

Sephiroth
27-04-2006, 14:04
@ Spygirl
Istina ... istina...kratka je Lara :smt010 ...a pravim iskusnjarama kao sto smo ti i ja (vidi se :smt003 ) je mozda malo prelagana(osim onog mada fakin demona u Kazahstanu)...ja sam skoro "nanjusio" sve zamke...al neke sekvence su jednostavno pre dobre..kad se ganjas na Ducatiju :smt003 i lovis onaj vlak...ma predobro...kratko ali slatko! sad pokusavam skupit sve outfite i nac sve tajne-i svaki put kad igram nadjem nest novo, bilo neki detalj, mjesto gdje nisam bio itd, a po tome se vidi da je igra vrhunska( jer ju ne prodjes i onda bacis cd jer si se namucio ko...)...mozda su htjeli (tj sigurno jesu) malo Lari prosirit publiku ali opet da stari fanovi nebudu razocarani- i uspjeli su!taman je tezina negdje balansirana da te tjera naprijed, izazovna a opet ne izaziva unistene televizore, plejke, kompove i ostali hardware...
e da i najjaci su mi razgovori Lare i njenih pomocnika iz Croft manshna(dva tukana :smt003)

Zip:"Well Lara you got your wish-place is now a death-trap:"..kad ukljucis zamke da bi mogao dalje...
Lara:"A place needed a women touch!" :smt003 :smt003 :smt003

Ante Gotovina
27-04-2006, 14:47
Spomenuo netko Championship manager(Football managaer od pretproĹĄle godine) ?

Iako sam veÌ malo odrastao ( :smt003 ) i ostavio se gotovo svih igara, ove se jednostavno ne moŞeť rijeťiti. Trenutaèno (joť uvijek) igram izdanje CM 2001/2002 i mogu reÌi da je toliko zarazno da ga se ne mogu otarasiti iako je staro 5 god. Jednostavno, uvijek me neťto uvuèe unutra, dobijem neku novu ideju s kojim klubom igrati, osmislim novu taktiku i sl.

Igrao sam gotovo sve verzije CM i FM, ali najdraŞa mi je ova spomenuta 01/02 zbog brzine, dinamiènosti, realnosti rezultata, ťto nedostaje novijim verzijama (naroèito brzina igre, gdje ti treba nekoliko puta viťe vremena da zavrťiť sezonu).
Uglavnom, zarazno do besvijesti, naroèito ako ste football fan. :smt002

sickboy
28-04-2006, 18:39
Spomenuo netko Championship manager(Football managaer od pretprošle godine) ?

Iako sam veæ malo odrastao ( :smt003 ) i ostavio se gotovo svih igara, ove se jednostavno ne možeš riješiti. Trenutaèno (još uvijek) igram izdanje CM 2001/2002 i mogu reæi da je toliko zarazno da ga se ne mogu otarasiti iako je staro 5 god. Jednostavno, uvijek me nešto uvuèe unutra, dobijem neku novu ideju s kojim klubom igrati, osmislim novu taktiku i sl.

Igrao sam gotovo sve verzije CM i FM, ali najdraža mi je ova spomenuta 01/02 zbog brzine, dinamiènosti, realnosti rezultata, što nedostaje novijim verzijama (naroèito brzina igre, gdje ti treba nekoliko puta više vremena da završiš sezonu).
Uglavnom, zarazno do besvijesti, naroèito ako ste football fan. :smt002

:smt041 :smt041 Legendarna igra...

malimrav85
28-04-2006, 21:28
Jel to onaj di je roma prebolesna?

sickboy
28-04-2006, 21:35
Jel to onaj di je roma prebolesna?

:smt017...???....

malimrav85
28-04-2006, 21:37
onaj di u romi igra batistuta i daje barem 30 golova po sezoni. i cafu je tamo joĹĄ itd.

sickboy
28-04-2006, 21:49
onaj di u romi igra batistuta i daje barem 30 golova po sezoni. i cafu je tamo još itd.

Aha...nemam pojma...

Preporucio bi Elder Scrolls: Oblivion...zaista fenomalna igra...

Ante Gotovina
28-04-2006, 21:54
onaj di u romi igra batistuta i daje barem 30 golova po sezoni. i cafu je tamo joĹĄ itd.

Jest. Roma ga praťi sve u 16 i ima super momèad, sigurno jednu od najboljih uz Man Utd na toj verziji.

Za Romu igraju (prvi sastav otprilike):

Pellizzoli - Candela, Samuel, Lassissi, Cafu - Delvecchio, Emerson, Lima, Totti - Montella, Batistuta

ZvRk
04-05-2006, 23:45
jel Sacred ima kraja , il to traje i traje.... i traje.... :smt015

MinesweePer
05-05-2006, 02:23
danas sam ponovno zaigrao minesweeper-a nakon dugo dugo vremena i skoro sam si sruĹĄio rekord. expert sam rjeĹĄio za 133 sek, rekord mi je 131. grrrrrrr

bob rock
05-05-2006, 21:05
danas sam ponovno zaigrao minesweeper-a nakon dugo dugo vremena i skoro sam si srušio rekord. expert sam rješio za 133 sek, rekord mi je 131. grrrrrrr
5
44
140