View Full Version : Ružica Mihelj (prosjek 4,69)
Pravokutnići
21-08-2007, 15:38
Kod g. Mihelj se na Trgu Maršala Tita 14 (soba 38/II) prijavljuju:
⢠opća teorija prava i države (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=9&start=0)
⢠kazneno pravo (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=20&start=0)
⢠kazneno procesno pravo (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=18&start=0)
Pravila ocjenjivanja i komentiranja profesora vrijede i ovdje - glasati mogu svi registrirani korisnici, samo jednom tijekom akademske godine; na kraju godine prosječna ocjena ide u arhivu, a anketa se nastavlja.
A sad - ocijeni! :smartass:
--Anči--
23-08-2007, 17:16
super teta 8)
fat drummer
23-08-2007, 17:57
jeeeej ruĹžica mihelj... baĹĄ je najs
legionar
23-08-2007, 18:08
e, i ona je ok. kao i cijela Ĺveliki kuracimina katedra. 8)
Browneyes
23-08-2007, 21:28
Zar je potrebno iĹĄta govorit kad je sa Ĺveliki kuracimine katedre...........ma evo malo......frendica zeznula neĹĄ sa prijavom i Ĺžena to rijeĹĄila bez ikakvih izderavanja i izdrkavanja........... A i nama naivnim brucoĹĄima je na predroku objaĹĄnjavala kako popuniti prijavnicu za ispit (studomat joĹĄ nije funkcionirao....)
ona je bať simpa tetica. èak smo jednom malo duŞe razgovarale kad me cvitanoviÌ prije ispita poslao po zapisnik.
baĹĄ se vodio disciplinski protiv nekih studenata koji su prepisivali putem mobitela. prijave i mobiteli i sve je bilo kod nje na stolu pa smo to zajedno gledale i komentirale.
girl bonding!
a i uvijek ĂŚe ti uzet prijavnicu i par dana prije ako treba.
Petica!
torrente
23-08-2007, 23:17
najjaèa od svih njih, bez premca
Dmitar Zvonimir
24-08-2007, 18:19
Nikad s njom nisam progovorio niti rijeè, ali djeluje mi kao dobra i ljubazna osoba, 4+
Totalka okejac. očekivala sam prosjek 5.0 kod nje,al eto, ima i kritičara.
leteca medvjedica
01-09-2007, 02:27
najbolja od svih teta u referadi 8)
najbolja teta referentica na faxu!!! uvijek spremna odgovorit na sva (glupa) pitanja, nikad neljubazna :-)
nestorov
03-09-2007, 20:54
najbolja teta referentica na faxu!!! uvijek spremna odgovorit na sva (glupa) pitanja, nikad neljubazna :-)
potpisujem!
teta RuĹža.... :smt060
Kad sam polagala kpp imali su neki suludi sustav, prijave za ispit u pon i uto, a usmeni od proťlog roka u srijedu i èetvrtak :-D
Onda joj nas par jadnika koji smo pali upadnemo u ured izvan rasporeda, dana i pameti,
a ona nam najnormalnije pokupila sve prijavnice i ponudila bonbonima za utjehu. Joť nas poèela tjeťiti kako smo mi pametna djeca pa budemo to rijeťili :-D
Pred kojih god dana upala u ured da dogovorim deit s HorvatiÌem radi nekog intervjua (naŞalost nikad realiziranog zbog kolièine posla koju smo tada imali),
usput dometnem da je to za Pkt, a ona meni "Aha, to je ona stranica gdje nas sve kritizirate" :lol: :lol: \:D/ :smt023
Nikad s njom nisam progovorio niti rijeè, ali djeluje mi kao dobra i ljubazna osoba, 4+
Dobro, jel ti shvaÌať ťto si uèinio?!
SruĹĄio si Ĺženi prosjek - sada nema ĹĄanse da ĂŚe imati 5,00! :-D :-D :-D
blond no more
20-09-2007, 12:58
Uz tetu Katarinu sa trgovaèkog i tetu Nenu sa rimskog najbolja i super ljubazna.
gða Ružica je legendarna - da je nema trebalo bi je izmisliti :)
blondieee
06-02-2008, 17:11
jako jako simpaticna i susretljiva! drugi referenti bi se trebali ugledat na nju! :smt001
najboljaaaaaaaaaaaaa :smt007
bunny rabbit
21-07-2009, 15:11
Neprocjenjiva *mastercard*
Personal Guru
02-08-2009, 02:13
ebsolutli super
super je žena, ako i sere, učini to ljubazno. radi svoj posao kako bi i trebala. ugodna promjena nakon srednje di sam imo užasno neljubaznu referenticu, lijepo je vidjet da nisu sve takve. frendica došla po žig iz seminara prije upisa ocjene, ništa joj nije rekla.
sve 5
the ugly truth
15-09-2009, 13:58
jel to ona crna starija?..a je...dobra je
Snowhite
24-01-2011, 23:08
zlatna je. slala sam joj u nedjelju popodne mail nisam prijavila seminar. odgovorila mi je za sat vremena da je sve riješeno. :soppy: