View Full Version : Danijel Relković (prosjek 4,46)
Kod g. Relkovića na Trgu Maršala Tita 14 (soba 51/II) se upisuju III i IV godina, apsolventski status, postdiplomski studij, nastavak studija, prijavljuju studenti koji su diplomirali, promocije i obavlja sve potrebno za priznavanje ispita sa drugih fakulteta.
diplomski rad (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=131)
poslijediplomski studij (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=339)
promocija (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=1409)
Pravila ocjenjivanja i komentiranja profesora vrijede i ovdje - glasati mogu svi registrirani korisnici, samo jednom tijekom akademske godine; na kraju godine prosječna ocjena ide u arhivu, a anketa se nastavlja.
A sad - ocijeni! :smartass:
legionar
23-08-2007, 17:52
uz onu Kregarovu, do sad jedini normalni referent...
Robierre de Cochon
23-08-2007, 19:37
mrak!
uvijek ljubazan - ĹĄto i nije jednostavno kad studentskoj bagri moraĹĄ uvijek iznova odgovarati na glupa pitanja :-D
treba viĹĄe takvih ljudi.
susrela se s njim na upisima jako susretljiva osoba!
a i inaèe èujem da je jedan od normalnijih na faxu :D
malimrav85
23-08-2007, 21:18
joĹĄ se nije derao, to je odma veliki plus
uz to odgovori na pitanje
jupi
Browneyes
23-08-2007, 21:26
Ja mu doťla dva tjedna prije prijamnog smotana ko sajla kakva jesam (samo je on radio) i tip mi lagano sve pojasnio, uvalio mi broťuricu, smirio moje Şivèeke i zato èista petica. Koliko sam vidjela uvijek miran i staloŞen. ;)
Relkovic je za 5, ljubazan i najbolji kad daje hrpu papira za ispunit nakon sto diplomiras.
nemam puno iskustva, ali jednom sam slao email (dekanatu mislim) i odgovorio je ;)
Dmitar Zvonimir
24-08-2007, 18:20
Ăovjek jednostavno zna svoj posao, pravi referent i profesionalac u upravi, da je barem viĹĄe takvih! Nema ljutnje, Ĺživèanosti, 5+!
Skoro jedini koji se javi na telefon kad ga zoveÅ¡ za neku informaciju, puÅ¡ta prek reda kad moraÅ¡ ispravit neku sitnicu na nekoj potvrdi i tak. ma čista desetka!
izvrstan!!!
ljubazan
profesionalan
brz
5
pravo_i_pravda
14-09-2007, 01:37
Tip je super! Uvijek strpljiv,ljubazan,pa kad i po tisuciti put odgovara na jedna te ista pitanja.A i zgodan :smt007 Ukrali su mi indeks pa sam vadila novi,a on mi je rekao da ce se zaloziti i pogurati da se to sto prije napravi kako bih mogla na ispit vec za dva dana. Jedna petica i od mene¨!
SlatkiĹĄ
06-10-2007, 19:03
Moram ga pohvalit. Covjek je legenda samo takva. Odgovara na mailove, ljubazan, razuman i priseban. Treba nam vise takvih ljudi!
Sve najbolje za Danijela i od mene.
Profesionalan i sposoban, ljubazan i strpljiv - bez iznimke!
car, car, car... ljubazan, susretljiv, profesionalan... najbolji referent s kojim sam se dosad susreo...
faca! ove rospije nek se malo ugledaju na njega.
Sve pohvale, gosp.RelkoviĂŚ zbilja kvalitetno odraðuje posao i uz to ima jako korektan odnos prema studentima. Ĺveliki kuracto je veliki plus, jer kad god doðem gore vidim kako je zauzet i ima puno posla (telefon, svi upadaju s upitima..). I sve stigne obaviti. Svaka èast!
Definitivno najbolji referent. Samo pohvale!
najbolji referent. zna svoj posao, brzo radi i kad ga nesto pitas da ti normalan odgovor. sve 5!
Znalac-intelektualac
27-11-2007, 17:23
Ja sam mu dao 1.
Kada sam zakasnio s upisima morao sam predat molbu. Skroz me je deprimirao time da mi Kregar neće to odobrit. Ne sviđa mi se i mislim da je malo feminiziran....;-)
za njega imam samo pohvale. uvijek ljubazan, strpljiv. kolika god guŞva bila, nikad ga nisam vidjela Şivèanog. kad sam imala neka pitanja, sve mi je lijepo objasnio.
najbolji referent :lol:
Prvi susret neugodan,bio sam toliko glupa i zbunjena da sam zakasnila kad su na dan upisa vraĂŚali indexe :oops: :oops:
Ali i tad je veÌ bio normalan( s obzirom na ono ťto sam oèekivao) i lik je super
nobody0770
07-04-2008, 19:33
odličan :D
zasluzuje cistu peticu! strpljiv,ljubazan,profesionalan,smiren... :smt038 :smt023
najljubazniji i najprofesionalniji lik na faxu. jedan od rijetkih koji se s postovanjem odnosi prema svakom studentu i ima beskonacno strpljenja za sva pitanja.
svaka cast!
ocjena 10 8)
nobody0770
29-09-2008, 01:10
ODLIČAAAAAAAN :D
legionar
30-09-2008, 21:51
Čovjek koji zna svoj posao. Trebalo bi se razne Stane, Sofije i ostale malo ugledat na njega.
5+
patuljica
21-10-2008, 18:29
danijel je car!!
već danima mu želim odnjet čokoladu kao mali znak pažnje i zahvalu za krvave borbe s hordom studenata u vrijeme upisa godine....
ocjena 5 i to 5+ ili 5*, kako želite...
Svaka čast, u zadnjih mjesec dana kroz njegov ured prošlo je valjda više od dvije tisuće ljudi, sve je odradio bez previše nervoze. :smt023
pravo_i_pravda
01-11-2008, 00:27
Stvarno ne kuzim tko je gospodinu Relkovicu dao četiri jedinice. Covjek je fenomenalan! Jedna od najljubaznijih i najprofesionalnijih osoba na nasem faksu,ako ne i najljubazniji! Milijun ljudi u redu,a on i dalje vrlo strpljivo svakom odgovara na sva nasa pitanja. Vrlo brz,spretan,pravi profesionalac u svom poslu. Mislim da bi drugi stvarno mogli uciti od njega kako se obavlja posao! Pozdrav gospodinu Relkovic,ako ovo sada cita ! :smt006
Stvarno ne kuzim tko je gospodinu Relkovicu dao četiri jedinice. Covjek je fenomenalan! Jedna od najljubaznijih i najprofesionalnijih osoba na nasem faksu,ako ne i najljubazniji! Milijun ljudi u redu,a on i dalje vrlo strpljivo svakom odgovara na sva nasa pitanja. Vrlo brz,spretan,pravi profesionalac u svom poslu. Mislim da bi drugi stvarno mogli uciti od njega kako se obavlja posao! Pozdrav gospodinu Relkovic,ako ovo sada cita ! :smt006
Potpisujem
fat drummer
28-01-2009, 19:49
ja tog čovjeka ne kužim
da sam na njegovom mjestu sada bih ležao u požegi jer zbog luđačkog krvavog pohoda na studente
strpljiv i da mu se odgovarati na debilna pitanja
čista petica!!! :smt007 :smt007
Čovjek koji zna svoj posao. Trebalo bi se razne Stane, Sofije i ostale malo ugledat na njega.
5+
također čista 5!!! :smt007
Highlighter
24-04-2009, 18:20
Gospodin Relković je najbolji i najljubazniji čovjek na faksu. Uvijek strpljivo odgovara na pitanja studenata. Od mene čista petica za njega.
Prije par tjedana dođem ja sa sestričnom njemu u referadu on njoj kaže: Molim prvu pratilju da pričeka vani:rotfl:
bunny rabbit
21-07-2009, 15:27
Savrsen je :)
Nagrada sto doguras do 3, u mojim ocima :P
Savrsen je :)
Nagrada sto doguras do 3, u mojim ocima :P
profesionalnoi radi svoj posao i drago m iej da ne moram trpiti više onu luđakinju u sobi do.
Nakon trauma od ove neurotičarke desno, doista blago iskustvo=) 5!
bubašpara
25-09-2009, 16:16
eh, pa meni taj relković i nije baš toliko simpatičan... kad samo pomislim kako su neki stari studenti završili na bolonji jer ih je on smulja da se moraju prebaciti, a nisu morali,pa npr kako mu nekoliko ljudi u istom danu dođe s istim pitanjem a on svima odgovori nešto drugo, pa npr kako me uopće ne sluša što ga pitam- ja pričam o jednom a on mi odgovara nešto stoto, pa ovo pa ono, da ne nabrajam sad.. ne, meni se ne sviđa!!:nono:
i zato gosp.relkoviću od mene ocjena 1!
--Anči--
18-10-2009, 18:46
ma čovjek je zakon. od rana jutra u nedjelju šalje okolo mailove i rješava stvari. za svaku pohvalu :)
fat drummer
20-10-2009, 08:36
ok, relković možda nije nevjerojatno zgodan kao i ja, ali čovjek shvaća koncept odgovaranja na mailove :thumbup:
Od mene čista petica, jer je uvijek smiren i susretljiv koliko god puta morao odgovoriti na blesava pitanja i u vrlo kratkom roku odgovara na mailove, za razliku od tete Sofije (hvala Bogu da nisam više u njezinoj referadi)
odličan, profesionalan , svaka čast! Čista 5-ica.
p.s. ispričavam se, kad sam se malo naljutila, jer sam trebala nešto ići ispravljati u kartoteku, (to je od čekanja u redu), morala sam ovako to napisati, jer je D. Relković stvarno predobar i ljubazan čovjek.
hrestomatija
05-03-2010, 14:52
predobar i strpljiv.
svaka cast, zivio!!:thumbup:
taj čovjek je tolko drag
jednom sam samo doživjela da je pokušao malo vikat kad je sto ljudi taj dan došlo zbog izgubljenog AAI identiteta :mrgreen:
iz nekog razloga nisam do sad ocijenila, pa eto još jedna petica! :neko:
ja tog čovjeka ne kužim
da sam na njegovom mjestu sada bih ležao u požegi jer zbog luđačkog krvavog pohoda na studente
strpljiv i da mu se odgovarati na debilna pitanja
ja ne znam zašto vi toliko dramite oko toga što mora odgovarati na debilna pitanja, pa to mu je posao pobogu, ako mu se ne sviđa neka nađe drugi... ili nek proba radit u call centru pa će vidjet šta su debilna pitanja, tu ga bar pitaju ljudi koji će jednog dana valjda bit akademski obrazovani...
nego, čisto ok lik, smiren, odgovara na pitanja iako sam jednom ja došao prije početka radnog vremena pa me sprašio van pa sam ga morao zvat s moba.... i preko telefona mi je odgovorio na pitanje... mislim... al sve u svemu 5
Čista petica, pogotovo u usporedbi sa Sofijom. Nikad nije ni pretjerano ljubazan ni pretjerano loše volje, uvijek je korektan!
I pomoći će ti koliko može. Baš mi je super!
CroatianAngel
18-09-2010, 17:31
Čista petica. :soppy:
Čak me nedavno i nasmijao.
Legenda. Da su bar svi na faksu poput njega.
zgmetropola
21-09-2010, 14:11
Ljubazan, susretljiv, ažuran
Svaka čast, 5!
smart girl
21-09-2010, 22:57
Ljubazan, susretljiv, ažuran
Svaka čast, 5!
Slažem se s kolegom. Stvarno mu nema zamjerke :mhm:.
Slažem se s kolegom. Stvarno mu nema zamjerke :mhm:.
slažem se!!!!!!
btw. koji je njegov mail?????itko?????????thanks
čovjek koji na faksu najbolje obavlja svoj posao, trebali bi se mnogi tamo ugledati na njega. čista peticaod mene.
odlična suradnja s njim. smiren, zna sve, strpljiv. ma danči je genijalan.
kanarinac
29-10-2010, 17:18
odlična suradnja s njim. smiren, zna sve, strpljiv. ma danči je genijalan.
legenda, profesionalac i prije svega ČOVJEK
michael clayton
05-11-2010, 13:30
Relković je najbolje što sam dosad vidio na faksu.
Strpljiv, smiren, etc...
I odgovara na mailove!
5 ko kuća!
Relković je najbolje što sam dosad vidio na faksu.
Strpljiv, smiren, etc...
I odgovara na mailove!
5 ko kuća!
potpisujem apsolutno sve!!!
predobar...ja ne stignem ni poslati mail, a on već odgovori... :D
da su svi takvi...gdje bi nam bio kraj :)
5 i od mene
Little 15
02-04-2011, 13:52
predobar...ja ne stignem ni poslati mail, a on već odgovori... :D
da su svi takvi...gdje bi nam bio kraj :)
5 i od mene
također, čista 5 od mene:-))
Victoria
05-04-2011, 15:10
Kanarinac je savršeno sažeo:
legenda, profesionalac i prije svega ČOVJEK
Definitivno najljubaznija osoba na faksu.Uvijek spreman pomoći, dati dobar savjet.Čak i preko telefona izlazi u susret jer zna da mnogi nisu iz Zagreba i da im to jako olakša. E da su svi takvi!
paradis1
18-05-2011, 00:02
I ja se slažem da je Danijel najljubaznija osoba na faxu. Sve pohvale. Uvijek strpljiv i pun razumijevanja, bez nepotrebnog prenemaganja i histeriziranja. :thumbup::bravo:
najbolji! kad god mi je nekaj trebalo odmah je to riješio i to meni u korist (npr. nemam mjesta u indexu al mi je svejedno rekao da ne moram kupovati novi da ne plaćam bezveze nego je negdje našao mjesta za lupit žig za upis godine i kasnije za diplomski; kad sam htjela upisati pauzu savjetovao mi je da trebam donijeti još dokumentacije da mi prođe molba; kad sam došla po žig "položeni svi ispiti sa 3. godine studija" čestitao mi je :-D)
da ne spominjem da odgovara na mailove - imala sam pitanja vezano uz upis i nisam morala doć tam i čekat u redu nego mi je sve u mailu objasnio!
ma lik je car,car,car!
Paradajz
30-09-2011, 16:45
5 ko kuća.
Čovjek u ovoj svoj strci oko brucoša, dekanskog i upisa stigne odgovoriti na mail i to u roku od 7minuta i još je fin i pristojan.
Edit: Nakon što mi je već jučer odgovorio na postavljeno pitanje, danas mi je samoinicijativno poslao drugi mail da me obavijesti o novo objavljenim informacijama.
Eh Relkoviću da je barem više ljudi kao ti ::S:
trebalo bi mu preko studentskih predstavnika uručiti neku nagradu u ime studenata ::E:
hrestomatija
06-10-2011, 11:10
moze mail od relkovica? drelkovic@pravo.hr? jel ta?
hrestomatija
07-10-2011, 20:17
samo da kazem da je danijel legenda. nis vise.
Danijelu stvarno treba neku nagradu uruciti...
Čovjek stvarno odlično obavlja svoj posao, ima jako puno strpljenja. Treba 1000 puta godišnje objašnjavati studentima jedno te iste stvari, ja bi poludila :D Uz to odgovara i na mailove, ja sam baš gledala vrijeme kad mi je odgovorio na mail- 6.50 ujutro znači izvan svog radnog vremena, svaka čast. 5!
CroatianAngel
08-10-2011, 23:23
Još jednom ga moram pohvaliti. Odgovorio mi na mail u gotovo 9 navečer. Svaka mu čast na predanosti poslu i strpljenju te ophođenju sa studentima. Čovjek je legenda, odlično obavlja svoj posao a uz to je i simpatična osoba. Smijem li mu odnijeti čoksu ili neku bombonijeru na tu foru bez da se skuži kao mito? ::E:
Anaksagora
09-10-2011, 01:10
slažem se s tobom :) fantastičan je :) imala sam problem sa upisom preko studomata, poslala mu mail, a on mi je odgovorio u petak navečer u devet i opet u subotu ujutro (kad je već bio na faksu) u osam sati.. maksimalno se trudi i nastoji svima pomoći.. fantastičan čovjek :))
Marko_cocacola
10-10-2011, 16:02
jel se njemu šalje upit kao brucoš, imam pitanje jedno u vezi grupa i rasporeda jer mi se latinski preklapa s predavanjem. Ili nekom drugome?
On je bio prvi dan. A rugi gospodin Kristi(j)an i rekli čim imamo pšitanje odmah, a ne čekati
sunnygirl
10-10-2011, 16:16
jel se njemu šalje upit kao brucoš, imam pitanje jedno u vezi grupa i rasporeda jer mi se latinski preklapa s predavanjem. Ili nekom drugome?
On je bio prvi dan. A rugi gospodin Kristi(j)an i rekli čim imamo pšitanje odmah, a ne čekati
Ili jednostavno ne odeš na to predavanje i odeš u neki dr termin.Pa nikog nije briga jel ti uopće ideš na predavanje a kamoli u koji turnus.
Chatreene
15-11-2011, 01:16
Genijalan je, ja ga bas obozavam! On je stvarno dusa tog faksa...
Danijel Relković je BOOOOOG! Bio sam kod njega mali miljon puta, uvijek sam saznao sve sta me zanimalo, uvijek je dostupan i izlazi izvan okvira svojih duznosti ako studentu treba pomoći. On je savršena protuteža monstrumima s kojima se borimo na faksu iz ispita u ispit.
tip je faca
Mislim da bi on trebao studentima uručivati diplome na promociji, to bi bilo odlicno.
Mislim da bi on trebao studentima uručivati diplome na promociji, to bi bilo odlicno.
zbog njega promocija svima i ostane u lijepom sjećanju, ne brini. :wink: