View Full Version : dnevnik snova iliti sta bi freud rekao
ok i ovaj topic je bio, cekala sam da ga tigs otvori, ali nijente...sad kad sam konacno nesto sanjala, nema topica!
ovako, prvi dio sna: ljudi su zivotinje, tj. imala sam svoju obitelj, dvije kceri i zenu. nastala je seoba zivotinja zbog izlijeva lave. svi su bjezali. mi muzjaci smo ostali zatrpavat i usmijeravat lavinu, dok su zenke i pomladci gibali dalje. u jednom trenutku sam pitala kceri jel imaju mobitele. imale su. tako cu ih naci.
drugi dio sna: ja sam u svom starom stanu u kojem sam odrasla. u stanu je lignja ubojica. raste iz minute u minutu. no ne mozemo je ubit jer iz nje strca kiselina. i tako lignja ubojica juri stanom, raste i za svaki ubod noza pokloni nam kiselinu koja topi sve zivo. u jednom trenutku izvadi sestra shutgun i ispuca metke u lignju ubojicu (pri tom pogodi kuciste kompa di ja popizdim). lignja ubojica ugiba. masakriramo je nozevima i u trenutku cujem njene misli: razrezi mi glavni krak i okoncaj mi muke. i ja rasparam taj krak i iz njega pocne curit krv i lignja ubojica se oporavi, naraste i veli mi: hahahahah jesi lakovjerna! hahahahahahhahah! i navali na nas!
treci dio sna: budim se u goniji i razmisljam- vise ne idem u ribarnicu i ne slinim nad velikim lignjama koje si ne mogu priustiti!!!
evo jedan friÅ¡ki od prije sat vremena, bar koliko se sjećam
hodam ilicom negdje kod trga francuske revolucije i pored mene hodaju dva tipa, jedan do drugog,,,,osjetim kako ovaj bliže meni gura ruku u moj džep i vadi mi mobitel, skužim ga ali dotle on preda mob svom frendu do sebe i taj počne bježati, stižem ga klepnem po tintari i ovaj pada na pod, uzimam mob....u blizini se nalazi neki policajac koji počne vikati na mene da zakaj tučem čovjeka, a u međuvremenu dolazi i onaj drugi koji mi je zvadil mob iz džepa i počne lagati da sam ih bez razloga napal...na glavi nosi sunčane naočale koje mu u prepirci skidam i pljas opalim ga s njima po čelu od čega mu izbije fini plik nasred čela....opet se svađam s policajcem i vičem na njega da su se zbog njihove nonÅ¡alancije lopovi i počeli tako slobodno ponaÅ¡ati i krasti sve do čega stignu....dalje se ne sjećam :tng:
gees..lea...cime se to hranis :shock: :shock:
:mrgreen:
sanjala sam prase, zapravo malog odojka (živog) , nunala sam ga ko malu bebu, i lijepo sam ga podragala pa si je pridrjemao
sanjala sam prase, zapravo malog odojka (živog) , nunala sam ga ko malu bebu, i lijepo sam ga podragala pa si je pridrjemao
KUKU LELE!
Negdje kroz proÅ¡li tjedan sam sanjao kako sam curu preveraio s njenom sestričnom, a sutradan sam sanjao kako mi ona priča kako me je prevarila i da joj je žao.. NAravno umlatio sam i nju i njega
Tighelia
27-04-2005, 22:36
NAravno umlatio sam i nju i njega
Naravna stvar - sta ce ti uljudan razgovor kad imas sake, zar ne? :roll:
Ontopic...
Sanjala sam neki prilicno tezak i mucan san i sve sam se trudila jos u snu zapamtiti ga i nisam uspjela! :? Znam da je nesto Robierre bio u snu, ali kako, sta, gdje - ne mogu se sjetiti.
sanjala sam kako kid pjeva "ne volem" a onda se kod refrena okrenuo jednoj osobi ( :D ) i pjevao iz sveg glasa!!!!!
:D
sanjala sam kako kid pjeva "ne volem" a onda se kod refrena okrenuo jednoj osobi ( :D ) i pjevao iz sveg glasa!!!!!
:D
Akhm... ta situacija se moze vidjeti skoro svaki dan... nekome snovi, drugome stvarnost... :mrgreen:
You silly old bat... :lol:
Woodstock
29-04-2005, 01:24
Kako sam zadnjih tjedana bila sva u ekonomskoj tako sam sanjala jednu noc da je samo 5 ljudi proslo pismeni i da je na ispitu 100 bodova a svi koji su pali imaju po 5 ili 7 bodova.. Nije to nista neuobicajeno ali na popisu ljudi koji su pali bio je i Frank Sinatra koji je imao 5 bodova..
Ja stvarno nisam imala komentara na taj san! Frank Sinatra?! Pa sta je samnom?!
bob rock
29-04-2005, 02:04
frank sinatra? zakon
moram priznati da su medu najgorim snovima oni gdje si osuden da nahebes u skoli/faksu po nekom bizarnom principu (negdje pri kraju skolske godine), poput - dosao si u skolu u trenirci/gol, ne mozes naci ucionicu ili kaj god drugo. u odvratne snove takoder spadaju oni gdje si necime sputan, a opasnost dolazi - zazidat ce te, ne mozes pobjeci nekom ogromnom kukcu, strelica ti je zabodena u leda (kako u snu nikad ne umres), a ti se davis u lokvi blatne vode i ne mozes se pomaknuti, usred oceana te goni veca bijela psina (brrrrr).
znaju me ubiti u pojam snovi gdje je "sve normalno", a moras se sakriti pred necim odvratnim (nedavno sam sanjao da sam na moru, na viksi - tokom noci iz jazbina izlaze divlji, agresivni majmuni. kada majmuni nestanu izlaze pume i lavovi, a nakon njih grizliji. nitko te ne smije vidjeti, jer su prozori odstranjeni. odjednom shvacas da vise nema jednog, nego dvadeset prozora na zidu... sto je najodvratnije - osjecao sam se kao da je to nesto najnormalnije)
koliko puta vam se dogodilo da snovi utjecu na psihu te vam sjebu cijeli dan? poput onih "simbolicnih snova" gdje se borite protiv cudovista ili zivotinje i ne mozete mu/joj nauditi: krzno je predebelo, oci su staklene, neunistive, a vi ste naoruzani metalnom spajalicom ili plasticnom iglom za sivanje, a da bi na kraju saznali da je napadac smrt koja je dosla po nekog vama dragog? jezivo
sanjala sam prase, zapravo malog odojka (Ĺživog) , nunala sam ga ko malu bebu, i lijepo sam ga podragala pa si je pridrjemao
pola foruma ceka robijev komentar na ovaj san, a on nista... joj..
sanjala sam da sam se zaljubila u nekog tipa..mmm.. bio je snijeg i bilo je zima..grijao me... :D
Robierre de Cochon
30-04-2005, 20:03
[quote:1h0bx2nb]patsy wrote:
sanjala sam prase, zapravo malog odojka (Ĺživog) , nunala sam ga ko malu bebu, i lijepo sam ga podragala pa si je pridrjemao
pola foruma ceka robijev komentar na ovaj san, a on nista... joj.. [/quote:1h0bx2nb]
Ispricavam se kolegama i kolegicama sto nisam prije zamijetio ovaj zanimljivi post. San je ocito pod utjecajem mog avatara! Mislim da bi se Freud slozio. :D :thm:
nema meni pa ni ovaj topic ne napreduje..cccccccc
sanjala sam ovu noc sve i svasta,bil je to jako losi san,na istom mjestu dvije osobe koje stvarno ne volim i koje izazivaju mucnine al sam na kraju sanjala da sam na trgu s frendicom i da mi govori nek se okrenem a kad ono...fat stoji a oko njega zelena salata.. :shock: :shock:
mislim da je to zato jer mi je jucer sestricna pricala kak je sanjala sprovod a oko lijesa salama i salata
sanjala sam tulum. bila je ludnica! fakat smo se svi dobro razvalili. tulum je bio u nekoj sali i imali su jadnu garederobu. kad smo dosli podic stvari, zena je rekla da je zagubila neke stvari. ja sam joj pocela citirati ugostiteljsku ostavu...i jos onaj dio di se naglasava da se ne moze osloboditi odgovornosti natpisom..svasta! a ne ucim ni gp, ni trgovacko...
uglavnom, ljudi su tulumarili, skompali se s profesorima, slikali smo se...jos mi nije jasna poanta sna!
zmije,puno zmija.
a ja se najvise bojim zmija.
ja moram preci preko polja a ono je krcato ogromnim dugackim zmijama cije su glave sakrivene u sas.
sperma. uuouipopopossaasa........zmije.
Sanjala sam chat sa sf i MmaI-om.
Onda sam malo kasnije sanjala da telefonski razgovaram s bivťom prijateljicom iz srednje ťkole i da ona sad Şivi u NY i ima deèka fotografa ( fotograf u NY i nije gay- to je zbilja bio san).
:)
vjerojatno najkraæi i najgluplji san u povijesti:
sanjao sam se da sam se digao iz kreveta, pogledao u ogledalo. i vidio akk imam ogromnu kosu prek oèiju i bradurinu. totalno ne ja....
how weird....
vjerojatno najkraæi i najgluplji san u povijesti:
sanjao sam se da sam se digao iz kreveta, pogledao u ogledalo. i vidio akk imam ogromnu kosu prek oèiju i bradurinu. totalno ne ja....
how weird....
bit ce kakva reinkarnacija jima u kasnijoj fazi :thm:
Sanjala sam da sam doťla na Pravokutnikov party i da sam sjela za stol sa meni potpuno nepoznatim ljudima, osim yode, koji nije izgledao kao yoda. I bila je neka cura koja je probuvala sandale kakve ja hoÌu. Ostale vaŞne face s foruma su bile na nekoj poviťenoj platformi. Onda je doťao Robierre koji je izgledao kao Phroostrirana ofca i imao koťulju sa ťiťmiť rukavima. Pa je organizirana neka nagradna igra od nekoliko etapa u kojoj je prva etapa bila skinuti nekog gumenog patuljka sa nekih visokih lampi iznad bara, a ja sam niska, pa nisam mogla, ali mi je jedan pao na glavu. Druga je etapa bila pojesti vruÌe, uŞarene èevape. Tu sam se probudila. Valjda su mi èevapi bili prevruÌi.
sanjao da sam na nekom izletu sa srednjom
osim kaj sam pola sna zaboravio kad sam se probudio..
ah memories, memories.. 8)
Tighelia
21-05-2005, 13:31
Hahaha, acid, lud san, posebno ovaj dio...
Onda je doĹĄao Robierre koji je izgledao kao Phroostrirana ofca i imao koĹĄulju sa ĹĄiĹĄmiĹĄ rukavima.
Zakon. :lol: :lol: :lol:
Ontopic...
Sanjala sam da sam u fancy restoranu s nekim tipom koji je crnac. I sad, naruèimo mi jela i skuŞim za drugim stolom Ljupku GojiÌ (s joť nekom Şenskom). :shock:
I, uglavnom, prièam ja s tim likom, pa mu kaŞem: 'Zar nije diskriminacija ťto ti je ovaj konobar (koji je isto crnac) rekao 'brother', a meni nije rekao 'sister'?! Pa smo svi mi braÌa i sestre, bez obzira na rasu, zar ne?'
Onda je lik poèeo spikati o svoje dvoje djece koje je dao u dom jer su bili neodgojeni i loťi u ťkoli. I, kao, rekao je da mu jako nedostaju.
Na kraju je dobio pizzu s ťunkom, pa ju je vratio konobaru da makne tu ťunku, jer je on, kao, naruèio Quattro formaggi. :P
Ma san je bolestan... :lol: :lol: :lol:
ja sam se najvise odvalila na sismis rukave!!!
ja sam sanjala da sam dosla u pidzami.... :roll:
ja sam sanjala da radim neku ludu kremu za kolac i to u sudoperu al sam zaboravila staviti cep i cijela krema je iscurila u odvod....ah..stvarno se pretvaram u kucanicu...
idem si sad zasiti kompletic pa odoh s curkama van da im pokazem novi katalog od tuperwera(il kak se vec pise) :wink:
Robierre de Cochon
21-05-2005, 19:50
Onda je doĹĄao Robierre koji je izgledao kao Phroostrirana ofca i imao koĹĄulju sa ĹĄiĹĄmiĹĄ rukavima
LOL :mrgreen:
sanjala sam prekjucer da gledam vijesti i da su pronasli gotovinu i to vec prije tjedan dana a ja sam tek onda to vidla i onda sam bila zivcana kak sam mogla propustiti tak vaznu vijest.... :roll: :roll:
nazalost to su bili samo snovi... :mrgreen:
sanjala sam sestricnu koja ima 17 g. isle smo na neku svadbu,ali mi nismo bile bitne kao gosti, nego nase barbike.one su morale bit uredene, mi ne. barbike su bile obucene u vjencanice,ali sestrisninoj barbiki se malo poderala ta vjencanica, pa se neka teta derala na nju. ja sam uskocila i pocela se derat na tu gospodu.
drugi san je bio s jednom mojom prijateljicom.bila sam u njezinom stanu,koji je postajao sve veci i veci, ali kad otvoris vrata neke sobe, sobe su sve manje. ona meni prica kak su kupili stan do njih i adaptirali ga,al sve je to bilo cudno,neki uski hodnici, male sobe....
bezvezni snovi
Nista posebno.Tukao Dart Vadera sa novinama,srusio ga sa konja.
Borio se protiv nekih gangstas koji su me napali sa nozem. I bojao se zmija....kao i uvijek.....e da,u tom trenutku je i u snu bio ogroman pjescanik pun macjih govana....vjerojatno podsvjesno...od mirisa,jer me moj macak nije razocarao...probava mu radi kao vurica.
Sanjala sam chat sa sf i MmaI-om...
He, he, jel se trebam bojat... uglavnom sanjao dum-dum votku (ne teqilu), tocnije ispijanje doticne... nakon budenja imao osjecaj doticne u ustima...strasno...
Sanjala sam chat sa sf i MmaI-om...
He, he, jel se trebam bojat...
Nimalo :)
Ja sam sanjao: "Ja cu budan sanjati"
E,ovu glupu foru i jednako glupu igru rijeci,sam sanjao da pisem na forum na ovaj topic.
Ali to je jos uvijek san.
Jer sam sanjao i da objasnjenje na foru pisem u snu.
.....ali zmije....
Sanjala sam da je leonisa postala admin jer je Robierre iťao u vojsku ili negdje van ( ne sjeÌam se toèno, i u snu mi je to bilo mutno, a kamoli kad sam se probudila ). :tng:
imam nocne more
sanjala sam da smo bili u nekom totalno fensi restoranu i ja sam otisla na wc i slucajno fulala vrata, a kad tamo mala djeca, gladna, pretucena,zlostavljana... u uzasnim uvjetima, vlazni zidovi,hladni beton... vratila sam se za stol i organizirala kak cemo tu djecu spasit.al svi su bili ukljuceni u otmicu te jadne djece,konobari,cistacice...na kraju nas je vlasnik tog restorana ubil
nocas sam isto sanjala bolestine.nekud smo trcali, spasavali se....
Robierre de Cochon
05-06-2005, 15:40
Sanjala sam da je leonisa postala admin jer je Robierre iĹĄao u vojsku ili negdje van
Zapravo vrlo blizu istini - sljedeci tjedan krecem s vojskom.
Ali nas ne napuĹĄtaĹĄ?Jelda da ne? :tng:
Robierre de Cochon
05-06-2005, 16:27
Ali nas ne napuĹĄtaĹĄ?Jelda da ne?
Ma ne..naci ce valjda vremena.
Sanjao sam da surfam po netu i da idem na druge forume gdje ljudi sa ovog foruma kradu drugima avatare.
Starfish je imala dolin avatar,samo je bilo nesto napisano na dnu slicice,nije bila krv,ali je izgledalo tako.
Netko je imao od leonise avatar,na nekom drugom forumu.
Svi su pokrali tude avatare,osim mojeg.
Valjda su mislili da se nece drugim ljudima svidjeti sa mojim avatarom ili je prereligiozan.
Siggy von Goue
08-06-2005, 14:36
http://www.eurolingua.com/DreamImages/SP-Sevilla(BullFight).jpg
Sanjao sam da se borim s bikovima. Tko je dobio, ne znam...
karlovacko
10-06-2005, 08:56
u snu sam ponavljala kpp
valjda zbog dosad nevidjenog stresa vezanog za taj ispit
probudila sam se mrmljajuæi definiciju skraæenog postupka :|
sanjala da sam si kupila neke super turbo roze japanke, neke ful savrsene....valjda je to znak da trebam krenut u soping
ultraviolet
10-06-2005, 20:22
sanjala da sam si kupila neke super turbo roze japanke, neke ful savrsene....valjda je to znak da trebam krenut u soping
...evo, baš listam po sanjarici, da vidimo...roze japanke...hm, evo - da, šoping!!! piše, spremni ste za jedan veliki sezonski šoping! 8)
crvene japanke su gadne - evo, piše....teško životno razdoblje, naæi æete se na raskršæu životnih puteva, teško æe biti odabrati pravi. :?
najbolje je, po meni usnut zelene japanke - piše da to znaèi da vas oèekuje odmor na nekom mirnom mjestu, dobri i skladni odnosi sa bližnjima i eventualni dobitak na nagradnoj igri! :hej:
e super, bas mi se i ide u soping,moram si kupit nes za ljeto...dobro onda veceras jos sanjam i zelene japanke...svida mi se kaj one znace :thm:
p.s. -ja bi takvu super sanjaricu :wink:
ak moze nek mi neko objasni kakvi ljudi sanjaju ovakve snove:
1)starci odlaze u ameriku,doticna osoba koja je to sanjala u snu zna da ce se voziti u avionu koji ce se zaletjeti u blizance i u snu razmislja dal da to veli starcima ili da ih pusti da poginu... :shock: :shock: :shock:
2)tip sanja da je ubil sestru i dolaze starci i u soku mu priopce da je umrla a on se u sebi smije..ha,ha ja sam ju ubil....no problem je da misli da ce policija skuziti da se ne radi o nesreci a posto radi u policiji smislja plan kak da unisti dokaze i misli si:ak ne uspijem ubiti cu starce i sebe... :shock: :shock:
3)mama od frenda radi u bolnici i ovu noc su joj dosla tri mrtva(motoristi..bilo na dnevniku)i poslije toga otisla je malo prileci i sanjala kak sinu reze nogu i ruku i razmislja dal da mu odreze i drugu nogu jer mu je crna.... :shock:
fat drummer
12-06-2005, 22:34
1)starci odlaze u ameriku,doticna osoba koja je to sanjala u snu zna da ce se voziti u avionu koji ce se zaletjeti u blizance i u snu razmislja dal da to veli starcima ili da ih pusti da poginu... :shock: :shock: :shock:
2)tip sanja da je ubil sestru i dolaze starci i u soku mu priopce da je umrla a on se u sebi smije..ha,ha ja sam ju ubil....no problem je da misli da ce policija skuziti da se ne radi o nesreci a posto radi u policiji smislja plan kak da unisti dokaze i misli si:ak ne uspijem ubiti cu starce i sebe... :shock: :shock:
3)mama od frenda radi u bolnici i ovu noc su joj dosla tri mrtva(motoristi..bilo na dnevniku)i poslije toga otisla je malo prileci i sanjala kak sinu reze nogu i ruku i razmislja dal da mu odreze i drugu nogu jer mu je crna.... :shock:
jel tocan odbovor na pitanje KID? mislim, nisam ziher, al zvuci mi tako
bob rock
12-06-2005, 22:51
ovakvi se snovi ukazuju ljudima koji pate od kompleksa i sindroma:
1) joke ðugašvilija
2) petra pana
3) alberta einsteina
4) george armstrong custera
5) vlada tepeša
ovakve snove snivaju ljudi kojima je alter ego:
1) charles manson
2) john dillinger
3) euronymus (oystein aarseth)
4) mao ze dong
5) friedrich nietzsche
ovako bi u snu postupili ljudi ako bi im se dijete zvalo:
1) neven ciganoviæ
2) winston churchill
3) kim jong il
4) bridget i jerome dobson (redatelji sante barbare)
Nalazim se na pocetku Nove ceste.
Negdje pocetkom stoljeca,premda sve izgleda kao danas.
No,tamo se nalazi potok,poveci.Zapravo,mala i blatna rijeka.
Na tratini do i u rijeci nalaze se plemenitasi i plemenski vode Srbije i Hrvatske,koji kuju urotu zbog Turskih osvajaca,koji ocigledno su okupirali i Hrvatsku.
Svi ti brkati muskarci su jako sretni i veseli jer su smislili bunu i jer ce se rijesiti turskog jarma,pa se brckaju u vodi i smiju.
Jedan se Hrvat dere Srbinu.
- Znas zasto Hrvati pokazuju 3 prsta?
- Neznam bre?
- Zato jer je broj 3 svetinja!
- Pa kako bre Hrvatima?
. Pa B.B.B.!
I svi se pocnu derati : DINAMO,DINAMO,DINAMO!
Od jednom se svi pocnu derati:Ide pasa,ako nas vidi zajedno znati ce da se nesto sprema,i kazniti ce nas!
I svi se razbjeze od Turskog pase,preko tratine i parkiralista!
Posto sam tamo sa curom,vidim iz daljine da pasa,koji ima oko 10 godina gleda moju curu,koja je moderno obucena (traperice,majca) i ima modernu frizuru,sa zanimanjem.On je okruzen sa zenama u sarenim dimijama i feredzama koje plesu oko njega.
Ja primim svoju curu za ruku i pocnem bjezati preko parkiralista i tratine do sobe koja je pokraj puta gdje ce pasa proci (ne pitajte me od kud soba,to je ipak san).
I razmisljam.Ako pasa dode raditi probleme,onda cu ja izvaditi upaljac i zapaliti vatru na njemu,te pasi zaprijetiti da ja znam kontrolirati vatru i da cu ga spaliti.
Sakrijemo se ja i moja djevojka u sobu,u mraku....i cekamo.
Napokon prode jedna djevojka,obucena u narandaste halje sa zlatom oko vrata,plesuci i vrteci se.
Nakon nje,prolazi pasa.Nema nikoga osim njega.
On je mali,desetogodisnji klinac sa turbanom i trazi me pogledom po mracnoj sobi.
Ja ne uzimam upaljac,vec stolnu neonsku lampu,koja se nalazi na stolu.
Zarulja je tanka i duguljasta ,sirine moga lica.
Ja ju stavim imalo ispred mojih ociju i upalim!
Pasa se ukipi i njegova pjevacica.
U mraku su,a u lice im ide jaka,neonska svijetlost!Vide da je iza nje netko,ali nemogu shvatiti od kud takva jaka svijetlost!Mora biti magicno.
Ja,nikako glup,shvacajuci prednost koju imam i patriotizam koji je dio mog karaktera kazem:
Pasa,ja sam Ăini! I ako ne dopustis da se Hrvati i Srbi oslobode,ja cu te unistiti!
Jer ja sam Ăini!
Snu nisam nista dodao.Ne znam kako je zavrsio,jer me telefon probudio.
-cut-
Ăovjek je slikovito odgovorio na dolino pitanje...
Daklem, sanjao sam da putujem s grupom forumaťa (Tighi, yoda, mo, leonisa, Roby, opfca, doli i mislim da je bila i kontesa i u jednom trenutku bOG... fata, hvala Bogu i bOGu, nije bilo...) uokolo po Grèkoj, samo ťto smo Atenu neki put zvali Pula, neki put Atena, a izgledala je viťe ko Benkovac... i bio je neka mraèna ťumska cesta i sjeÌam se da sam se dopisivao s frendom iz osnovne kao - pa di ste vi, da vas pokupimo?
Iťli smo u dva auta i opfca je bio lud kao i inaèe, a Roby je vozio...
detalje otkrivam samo akterima prièe na pm... hihihihi...
bob rock
16-06-2005, 11:18
sanjao sam da gubim kosu.... morao sam obrijati glavu na æelavo...
sanjala sam da sam u bostonu!!!!!!!!!!!!!
san je bio ful dug i detaljan. uspijela sam i na par koncerata otic. uzivala u arhitekturi. razgledavala campuse.
ocu u boston!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sanjao da mi je cura Renata Sopek ili barem neka njoj slièna ruŞna plavuťa... i da je varam s Onom S Napumpanim Ustima Koja Vodi Shpitzu... ili kak se veÌ zove... u istom snu sam se igrao s avionèiÌem na daljinsko upravljanje... i bio odvjetak bogate obitelji alla Capwelli (ili kako veÌ) iz Santa Barbare...
MoĹžda je to zato ĹĄto sam prije spavanja popio tri travarice i oko litru i pol vina... a moĹžda sam jednostavno psihopat...
pocela sam se uciti pa ce ovaj topic oziviti...
dakle.prvo sam sanjala da je tatov frend poklonil njemu auto i zovem frenda da ga pitam sta misli o nissanu a on meni da mu je super al samo onaj marcedesov :shock: a ja njemu lalalalala ja ga imam...
onda sanjam da taj isti tip meni daje stan u zg nasuprot vjesnika i puni je malih plisanih medica a wc ima nekoliko kabina ko u kaficu :shock:
zovem frendicu dal ide s menom jest u sc al se ona bas danas dogovorila s bakom :roll: da idu u menzu....
i za kraj nalazim se ispred neke zgrade i po danu traje neki luuuudi party a bafi,jedna cura i ja trazimo neke tipove,izvlacimo ih van(jedan od njih je i glumac iz ny plavaca)i trpamo ih u auto da ih poslije namlatimo il ubijemo(nisam sigurna)mozda oboje....
frend je zakljucila da sam sanjala da ga zovem zbog toga jer imam zelju da se preseravam pred njim..... :pukeright:
prije dva dana je frendu bio rodendan i nije me pozvao. sanjala sam da se prolazi pored moje kuæe, prvo pješice, a kasnije autom, a ja ga gledam i pitam se kako to da me nije zvao na rodendan, ipak se poznajemo cijeli život, bila sam ful tužna i mislim da sam èak zaplakala.
prije pola sata mi je poslao sms da mu doðem sutra na roækas da proslavimo :lol:
sanjala pljacku u banci(lea nemoj popizditi)...prije toga sanjala da mi je mis na krevetu i u polusnu mislim da je na jastuku kraj mene i bacim ga(jastuk) na pod i mislim si sad bi mis mogel opet na krevet,trebala sam ga baciti kroz prozor...al sam taaaaaaaaaaaaaak umorna da nema veze,pa nebu dosel.... :shock: :shock: :shock: :shock:
a prije toga sam sanjala bafi i bob rocka kak si u krevetu leze i nest pricaju....
face to face
08-09-2005, 14:21
nakon ovoga sam obeĂŚao posjetiti psihologa, a moĹžda oĹživiti i samoga Freuda...
nas tri frenda smo nastupali pred 200 000 ljudi na nekom stadionu i svi su ludjeli za tom naťom novom pjesmom... e sad ta naťa stvar je bila od Nere- centar svita i kad ja doťao red na mene da zapjevam, ni manje ni viťe nego se ja nisam mogao sjetit rijeèi i ta masa ljudi su upirali u mene prstom i bezosjeÌajno su se svi smijali :| :drk: :bom: :zub: :zub: :rrr:
Face,san ti je stvarno skolski primjer.
Ja nocas sanjao san u kojem sam sam sebi govorio.
"Ovo je san,ali kako sve stvaro izgleda"
Onda sam posumljao da je mozda ipak stvarnost.
Ali je dosla moja mama (u snu) i pocela pricati nebuloze(ne,to nije dokaz da je ipak bila java),tako da sam skuzio da je ipak san.
Dobio sam nalet adrenalina.....ali nazalost,zaboravio sam tu cinjenicu (da sanjam) brzo i san me dalje odveo.
Steta,a mogao sam biti europski car.
JoĹĄ jedan bolestan san...
Mo i ja smo bili cimeri kadli su upali drŞavni sluŞbenici vièuÌi da moramo se pod hitno spremiti i poÌi u VaraŞdin na odsluŞenje vojnog roka... :shock: Onda smo stigli u kasarnu i zakljuèili da su uvjeti katastrofalni - spavali smo na starim rastrganim, praťnjavim naslonjaèima postavljenim na prljavi betonski pod... onda odjednom je bio kao dopust preko vikenda i naťao sam se u lokalnoj birtiji s frendom gdje sam pio piÌe koje se zvalo ''Zaťtitnica'' i koťtalo je 30kn... bio je to kao koktel od kuhanog vina (koje se spremalo kao mlijeko za cappuccino) i joť neke Şestice... a imalo je boju i pomalo okus onog rozog sirupa... mislio sam da to piÌe koťta 10kn, pa sam s frendom trusnuo dvije runde... a onda sam shvatio da imam svega 25kn u novèaniku... tu je nastao problem... na svu sreÌu tada sam zaspao u birtiji... kao - pijan... i probudio se pred zoru kad je èistaÌica sve pospremala... nastojao sam da me ne skuŞi konobar da joť nisam platio... onda je frend pozvao starce da doðu po nas... probudilo me zvrndanje telefona...
ZaĹĄto Freude, nisi joĹĄ Ĺživ?!
bolesno :mrgreen:
sanjao sam da idem po selu di idem na more
setam okolo a odjednom se pojavi ogromni slon. DA! dobro ste procitali. pojavi se je.eni slon. i taj slon ide oko mene, u biti skace i to dosta visoko. mene to u snu nimalo ne èudi pa ja s tim slonom šetam dalje. dapaèe èak mislim da smo nešto i prièali
u slijedeæoj sceni sna prièam nekaj sa starcima i onda se budim sa osjeæajem: zbunj....
zanimljivo je da sam to sanjao u periodu od 7 negdje do 8. znam jer sam se oko 7 probudio sluèajno. uvijek sanjam taman prije neg se trebam probudit. grozno a osobito ak sanjam slona koji skaèe i pleše oko mene...
bolesno :mrgreen:
San; naganja me hrpa huligana po gradu...strava...poslije ja njih jurim po nekom bircu velikim kuhinjskim noĹžem..(joĹĄ veĂŚa strava)... :roll:
ma, sve je dobro dok te ne naganjaju pudlice kojima na kraju zavrnesť vratom. osim ako nisi slonu zavrnuo vratom? u tom sluèaju, nemať se kaj brinuti - pa zavrnuo si vratom SLONU! :thm:
Ja sam noĂŚas sanjo da sam umro ida je moj duh plakao nad mnom. NajtuĹžniji san ikad. :shock:
Tighelia
14-09-2005, 21:57
Ja sam noĂŚas sanjo da sam umro ida je moj duh plakao nad mnom. NajtuĹžniji san ikad. :shock:
Creepy! :cyclopsani:
Ali kako kaĹžu - sam si sebi produĹžio Ĺživot! :thm:
I piĹĄe u sanjarici da ĂŚeĹĄ moguĂŚe naslijediti neko bogatstvo. :clr:
Creepy! :cyclopsani:
Ali kako kaĹžu - sam si sebi produĹžio Ĺživot! :thm:
I piĹĄe u sanjarici da ĂŚeĹĄ moguĂŚe naslijediti neko bogatstvo. :clr:
Ako je tako, onda super. BaĹĄ bi dobro doĹĄao jedan audi A6 3.2 FSI.
Nedavno sam sanjo da je moj frend bio sudac a ja odvjetnik i nije htio uvaĹžit moj prigovor. Digo mi je tlak u snu.
face to face
14-09-2005, 23:57
sve je dobro dok ne sanjate da vas ne naganja tanjur graha sa noĹžem i vilicom...
mislim ĹĄta se grah ne jede Ĺžlicom :roll:
sve je dobro dok ne sanjate da vas ne naganja tanjur graha sa noĹžem i vilicom...
mislim ĹĄta se grah ne jede Ĺžlicom :roll:
Jel bila kobasica unutra?
Na stranu to ťto te naganja tanjur graha... bolesnièe jedan! :mrgreen:
lobotomija
15-09-2005, 09:16
Nedavno sam sanjo da je moj frend bio sudac a ja odvjetnik i nije htio uvaĹžit moj prigovor. Digo mi je tlak u snu.
o.k sad obrati paznju: koga si zastupao( kida?)
koja je bila presuda( koliko je kid odlezao?)
i sto je kid ucinio( u naletu ljubomore ubio curu?)
ponovo obrati paznju: ako nije bio kid navedene inf. mi ne trebaju.
sanjala sam nesto kao noc zivih mrtvaca: ljetovanje u gajcu!
odjednom se nesto dogodilo, pala neka a/h-bomba i vecina ljudi je pomrlo. mala kolicina se nas spasila. skuzili smo da su neki "ljudi" zapravo sve samo ne ljudi, tipa zombiji/vanzemaljci koji su dosli oteti nam zemlju. i jako su inteligentni. nasli smo svoj auto sjeli u njega, onako u badicima jer smo samo to imali na sebi, i krenuli van iz gajca, dok su ti monstrumi unistavali apartman po apartman...
glupi error ne dopusta dalje!!!
da smislimo kako mogu formulirat a da posalje...
..kod smeca (zna fat di je to) se sestra i ja odlucimo na neustrasiv pothvat- idemo do apartmana po neke stvari bez kojih ne mozemo.(u ovom slucaju to su bile lezaljke za plazu i rucnici, pitaj boga zasto!!!). sad idu slike devastiranog apartmana, tuga, plac, napeta situacija, cijeli violinski orkestar svira u pozadini... !uglavnom, pokupimo mi to, i pokupim ja i alkohol- za dezinfekciju, sve je oko nas inficirano. bjezimo nas dvije prema autu, kad tamo jedan zombi/vanzemaljac/stagod primio mamu za ruku- NEEEE! mama je zarazena!! brzo izvadim taj alkohol, polijem po ruci i cudoviste se pocne topit, a mama je zdrava. sjedamo u auto i odlazimo iz gajca, paklenog gajca!
tad sam se probudila, valjda me bilo strah da ce do trajekta to sve izgledat kao buffy ubojica vambira! (filmska verzija)
Evo sta sam sanjao popodne
sanjao sam fini party
mnogo ljudi
nigdje žandara
sanjao sam sretna lica
dugo nisam takva gledao
Bili ste skoro svi, koji mi je kurac, zar ste mi svi poceli falit ili
Bili ste skoro svi, koji mi je qrtz, zar ste mi svi poceli falit ili
:luv:
lobotomija
15-09-2005, 18:30
bog koji ti je kurac , zar ne vidis da ce nas sve pobiti, kako ne mozes protumaciti njegove misli , je svi smo bili !!!
panika , panika, banaj ga odmah!!!!!
zar ne vidis da ce nas sve pobiti,
lobotomija
15-09-2005, 18:54
zar ne vidis da ce nas sve pobiti,
sektaĹveliki kuracu , jePeni AmiĹveliki kuracu!!!
:thm:
Tighelia
15-09-2005, 20:03
i sto je kid ucinio( u naletu ljubomore ubio curu?)
Gulp! :pal:
Ontopic...
Jednu moju frendicu je Majka BoŞja proganjala u snu, trèala je za njom, govorila joj da je bezboŞna i da mora poèeti vjerovati u njenog sina. :mrgreen:
E, to je creepy! :cyclopsani:
dakle sanjala sam kak se setam po korzu s yodom leonisom i jos s dvije cure iz osnovne(koje nisam vidla vec 10 godina) i nosila sam sa sobom wc skoljku.... :shock: :shock: :shock:
nemojte me pitati kak jer to u snu nije bilo bitno al sam odjednom stavila skoljku na pod,fino sjela i pisala dok su yoda,lea i cure stajale okolo i caskali s menom...ljudi su prolazili al je to bilo normalno...
nazalost moram se ispricati kaj sam zaboravila pustiti vodu jer je cak imal i kotlic...a mislim da nisam ni ruke oprala(valjda zato jer nisam imala gdje...)
poslije toga sam sanjala jednu prostoriju s mojim razredom iz osnovne i skuzim ja kak su svi mali i nekak me podsjecaju na jednu sliku poslije zavrsenog razreda...pa pitam ja jednog gorana koliko ima godina i kaze 5...
nakon toga sam se usrala jer sam skuzila da sam se vratila u proslost al nemam 5 godina ko oni nego xgodina i to me rastuzilo....
napomena---ovo da sam se usrala je slikovito receno jer u tom dijelu sna nisam imala sa sobom wc skoljku.... :mrgreen:
Robierre de Cochon
23-09-2005, 19:34
sanjao sam neki èudan ispit, piťem u ogromnoj dvorani, pitanja uŞas, nije ni pravo, nego nekakve gluposti, elektrotehnika mislim. uglavnom, nemam pojma niťta i ne znam uopÌe ťta bih pisao. hehe
a poslije skuŞim da je na ispitu bilo puno poznatih osoba, uglavnom ljudi koje sam znao u razlièitim fazama Şivota, ono, gluposti, neki iz osnovne, srednje, iz zagreba, s faxa, s foruma, s posla itd.
i mislim si: nisam znao da su svi oni samnom na faxu. :lol:
dakle sanjala sam kak se setam po korzu s yodom leonisom i jos s dvije cure iz osnovne(koje nisam vidla vec 10 godina) i nosila sam sa sobom wc skoljku.... :shock: :shock: :shock:
nemojte me pitati kak jer to u snu nije bilo bitno al sam odjednom stavila skoljku na pod,fino sjela i pisala dok su yoda,lea i cure stajale okolo i caskali s menom...ljudi su prolazili al je to bilo normalno...
nazalost moram se ispricati kaj sam zaboravila pustiti vodu jer je cak imal i kotlic...a mislim da nisam ni ruke oprala(valjda zato jer nisam imala gdje...)
geees... :shock: :shock: :shock:
sanjao sam neki èudan ispit, pišem u ogromnoj dvorani, pitanja užas, nije ni pravo, nego nekakve gluposti, elektrotehnika mislim. uglavnom, nemam pojma ništa i ne znam uopæe šta bih pisao. hehe
a poslije skužim da je na ispitu bilo puno poznatih osoba, uglavnom ljudi koje sam znao u razlièitim fazama života, ono, gluposti, neki iz osnovne, srednje, iz zagreba, s faxa, s foruma, s posla itd.
i mislim si: nisam znao da su svi oni samnom na faxu. :lol:
no,dakle...komentar na oboje...
"vidi sta nam uradi ovaj faks...sanjamo traumaticne ispite iz ELEKTROTEHNIKE i kak nosimo prijenosne zahodske jedinice...i cinimo sto se vec cini s njima...khm...nasred trga, jel" :mrgreen:
ja sanjao.khm, khm...kako drzim predavanje o Crkvi...khm,khm... mom najmladem braticu...kak je crkva vazna... khm khm...itd....eto sad ode i moja revolucionarna-socijalisticka reputacija kvragu...khm...khm... :mrgreen:
Robierre de Cochon
23-09-2005, 23:36
"vidi sta nam uradi ovaj faks...sanjamo traumaticne ispite iz ELEKTROTEHNIKE i kak nosimo prijenosne zahodske jedinice...i cinimo sto se vec cini s njima...khm...nasred trga, jel"
:lol: savjest napada
lobotomija
23-09-2005, 23:38
:lol: savjest napada
u tvom slucaju bolje da pocnes obilaziti crkve u potrazi za iskupljenjem http://www.mainzelahr.de/smile/boese/smileys13.gif
Robierre de Cochon
23-09-2005, 23:42
u tvom slucaju bolje da pocnes obilaziti crkve u potrazi za iskupljenjem
Ma jos mi i oni fale. BjeĹž.
u zadnje vrijeme stalno sanjam èepula, stalno me ruťi ili ja zakasnim na ispit............... èepulo je uzrok svih mojih noÌnih mora u zadnje vrijeme
bob rock
26-09-2005, 19:01
sanjao sam da se ženim nekom djevojkom koju poznajem kratko vrijeme (cca mjesec dana). neznam joj ni ime, ali mi izgleda kao grkinja (možda zbog kovrèave kose). cijeli san me mesari teški osjeæaj nelagode i pitanja, a što mi postane naporna nakon tjedan dana? uvjeravam se da æe sve biti dobro, iako u to ne vjerujem, ali mi na tren ne pada na pamet da pobjegnem.
situaciju je izvukao moj najbolji, neodgovorni prijatelj (koji mi treba biti kum), osramotivši me jaèe nego da sam se razveo. tri sata, on se ne pojavljuje i svi èekaju samo njega, a kada sam ga nazvao, on je rekao da æe malo kasniti jer je sada na vrhu mesnièke i šeæe se sa djevojkom...
tko lud, tko nervozan...
lobotomija
26-09-2005, 19:02
zasto ovaj forum nema opciju delete za postove, ha?
sanjah da sam diplomirao-koja nocna mora! :cry:
ima opcija delete, ali samo mi je smijemo koristiti :wink: valkyra
a u slucaju da slucajno postamo prazan post ili nismo uopce htjeli to postati na temu na koju jesmo ali se dogodilo .
zar ne bi bilo jednostavnije da mi to popravimo a ne vi?
bob rock
26-09-2005, 19:06
zasto ovaj forum nema opciju delete za postove, ha?
sanjah da sam diplomirao-koja nocna mora! :cry:
tj. odvratno buðenje...
znalo mi se dogoditi kako sanjam da dobivam ocjene u index, ali budilica se potrudila da mi otkloni taj feeling.
Najgore mi je kad sanjam posao koji radim, e to si onda totalno zaglibio u taj posao i više nema gušta, koma
lobotomija
27-09-2005, 09:07
Najgore mi je kad sanjam posao koji radim, e to si onda totalno zaglibio u taj posao i viĹĄe nema guĹĄta, koma
isuse to je jos gore. :(
Onda si totlano ovisan, cijeli život ti je isti, a tio mi se sad dešava. a ako si još labilan ko ja
Starfish
27-09-2005, 13:59
preèudan san sanjah noæas...
Sanjala sam da sam stajala ispred neke psihijatriske bolnice u nekom šosu i špièokama. Jedan špic je bio kraæi od drugog. :shock: Ja sam stajala, a na klupici, na parkiralištu ispred ludnice sjedio je neki postariji tip u bademantilu kojeg sam ja u snu oèito znala (u stvarnom životu se ne sjeæam te osobe). Uglavnom tip se derao na mene, nešto tipa:"ja se nikad ne bih družio s tobom da sam znao da si tako plitka i da te zanima samo lova." Na što sam ja vrištala da to nije istina. Onda sam se okrenula i otišla buljeæ u pod i gledajuæ kako su špièoke nejednake dužine. :shock: :shock: :shock: Onda sam se našla kod strica u kuæi. Zamolili su me da preparkiram neki bjesni BMW njemaèke registracije, al da obavezno pustim "Tebi moja mazo" od Srðana (narodnjak) dok ga preparkiravam. Oni su za to vrijeme ispirali neki grafit s neke ogromne drvene ploèe. Pisalo je bijelim slovima "Volim te".
:shock: :shock: :shock: :shock:
Da bar ja sanjam Èepula i ispite...
lobotomija
27-09-2005, 19:08
Onda si totlano ovisan, cijeli Ĺživot ti je isti, a tio mi se sad deĹĄava. a ako si joĹĄ labilan ko ja
pozuri se kazma , imam vise postova od tebe, zaostajes...
kaj ne valja labilnosti , ljudi prezivljavaju i s gorim osobinama.
pogledaj mene.
Onda si totlano ovisan, cijeli život ti je isti, a tio mi se sad dešava. a ako si još labilan ko ja
pozuri se kazma , imam vise postova od tebe, zaostajes...
kaj ne valja labilnosti , ljudi prezivljavaju i s gorim osobinama.
pogledaj mene.
Je ali u mom poslu ako si labilan jako brzo padas
pa redom....
sanjala neki dan da suseda koja se nedavno udala je umrla od tuberkuloze i to odjednom,prek noci...pa su bili lijesovi ispred dvorista a nju su u vjencanici stavljali nutra...dosla je i moja sestricna koja je ujedno i njezina sestricna(na selu je sve to kris-kras) i nije se opce plakala pa sam si mislila KRAVA!!!!!tak i na mojem sprovodu nebus prolila ni jednu suzicu...
onda me ulovila panika da i ja se ne zarazim jer sam u zadnje vrijeme malo prehladena :shock: :shock:
drugi dan sanjam da sam otisla bezveze na ekonomsku i polozila je s pet i bil je lijep dan i ja se vsa sretna secem s frendicama jer imam uvijet i spremila sam cijeli kp pa cu vec u 9 mj ocistit godinu.najgore je bilo kad sam se probudila i sjetila se okrutne stvarnosti....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
i prekjucer sanjam da pisem kp i kod turkovicke sam...OPET pol toga ne znam...dodem na usmeni,ona ispituje cudna pitanja i opala....PAD...no to nije sve...dalje sanjam da si opet sjedim u ucionici prije pismenog i skuzim da su to studenti koji polazu kod turko. a ja nemogu biti opet kod nje..
okrenem se frendu iz osnovne i velim:u jebote,zaboravila sam pogledati kod koga sam ovaj put...izletim iz razreda i trcim po gimnaziji dok mi prof
se deru da ce me izbacit s faksa jer nesmijem trcat...
nadem popis a gore pise i novoselec i derencinovic
i najednom odgovaram kod derenc. i padam po drugi put...
probudim se i mislim si sta sam bogu skrivila....
najbolje bi bilo da opce ne spavam tjedan dana prije ispita...
- cut: all the kp bullshit and torment -
...
Choose KP. Choose a job. Choose a career. Choose a family, Choose a fucking big television. Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed-interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose KP.
I chose not to choose KP: I chose something else. And the reasons? There are no reasons. Who need reasons when you've got alcohol?
there you go lad... 8)
Tighelia
10-10-2005, 04:34
Jednu sam noĂŚ sanjala da moja stara fura fudbalerku! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Komedija Ĺživa!
A sinoĂŚ usnih da se jedan tip koji ide sa mnom na dramsku prostituira po Puli! :shock:
Sanjala sam da mi se frendica udaje, a ja sam joj kuma. A onda joj je joť i pukla vjenèanica, pa sam ja naťla neki broť u obliku leptira. A onda mi je joť trebal neka vraŞja traka, ne znam ni zaťto...
Tighelia
15-10-2005, 00:18
Neku noÌ sam sanjala da po leðima i straŞnjici imam guste, oťtre i crne dlake ! Cijeli busen! :shock: http://www.forum.hr/images/smilies/rigo014.gif
lobotomija
15-10-2005, 12:20
da me macka toliko nazivcirala da sam joj odrezao noge i truplo i onda je glava trunula i jedno oko je zurilo zuto u mene...
i onda sam se pitao zasto sam to ucinio?
ufff koje olaksanje kada me probudila grebuci po vratima...za hranu..
da me macka toliko nazivcirala da sam joj odrezao noge i truplo i onda je glava trunula i jedno oko je zurilo zuto u mene...
i onda sam se pitao zasto sam to ucinio?
ufff koje olaksanje kada me probudila grebuci po vratima...za hranu..
Eh... èuda radi E.A.Poe prije poèinka...
No, da se vratim na temu... juèer sam se svojski nacugao... da... opet... i doťo sam doma... Şedan... i zaspao... Şedan. Sanjao sam ogromne kolièine vode koja teèe.. iz pipe, slavine il kako vam drago... sanjao sam da pijem... probudio sam se... Şedan... i sad napokon... pio sam...
Sanjao sam da sam pao na ispitu iz engleskog i zemljopisa(WTF???). Uglavnom, bile su neke idiotske okolnosti tipa da nisam znao da treba uèit nego sam se samo pojavio na ispitu.
MoŞda sam trebao napomenuti da se san odigrava na prvoj godini pravnog studija. Mislim, ak to neznate bať i nije èudno.
Sanjala sam nekoliko profaèa koje sreÌem na hodniku faxa i drŞim im bukvicu kako mogu biti tako zloèesti prema studentima i ismijavati ih, hladno im okreÌem leða i odlazim (ha, koja hrabtost u snu.. :lol: ).Poslije toga gradim most na nekoj rijeci, hm, hm... :roll: :roll:
Morskog psa koji me pokusava pojest dok koracam po nekom visecem mostu od dasaka i konopa koji je uronjen u more,na dubinu od pol metra.
Glupi morski pas,zar neznas da je ovo san!
lobotomija
16-10-2005, 13:37
Sanjao sam da sam pao na ispitu iz engleskog i zemljopisa(WTF???). Uglavnom, bile su neke idiotske okolnosti tipa da nisam znao da treba uèit nego sam se samo pojavio na ispitu.
MoŞda sam trebao napomenuti da se san odigrava na prvoj godini pravnog studija. Mislim, ak to neznate bať i nije èudno.
nije to nista, tri mjeseca sanjao sam da padam 4 r gim. i da necu moci upasti na pravni fakultet( sto je apsurdno jer bio sam osloboen maturei upisan )
koji kurac su te nocne more trebale znaciti?!
ja stalno sanjam graðansko, što li to znaèi??? :lol:
Tighelia
24-10-2005, 12:52
Sanjala sam da sam se na trgu sluèajno naťla s dvije frendice iz srednje. I uðemo mi u onaj novi duÌanèiÌ u Ilici s kinðurijama i sliènim, ja probavam neki remen, a ona mi se Şali kako nema love. Kao, radila je mjesec dana, dobila 2200kn, 200 je veÌ spiskala, a to joj je jedina lova. Stara joj ne moŞe davati novac jer je dala sve ťto ima za razvod od starog; varala ga s nekim mesarom. :mrgreen: Pitam je koliko je dala za razvod, a ona meni - 4000kn! :?
Sanjala sam nekoliko profaèa koje sreæem na hodniku faxa i držim im bukvicu kako mogu biti tako zloèesti prema studentima i ismijavati ih, hladno im okreæem leða i odlazim (ha, koja hrabtost u snu.. :lol: ).Poslije toga gradim most na nekoj rijeci, hm, hm... :roll: :roll:
pa kaj?
treba im reæ...
a ne se bojat...
doduše ne bezobraznim i prostaèkim rjeènikom...
Sanjala sam da se vozim u liftu s nekom debelom obitelji, a kÌer je prdnula i zasmrdila cijeli lift. Zatim nekog sredovjeènog tipa, takoðer u liftu koji me poèeo pipati i htio me silovati, a ja sam bjeŞala i zvonila susjedima da me puste u stan. Ali nikog nije bilo doma.
A onda i jednog forumaĹĄa da me zove âljubaviâ i âduĹĄoâ.
San je iĹĄao nekako ovako...
LeŞao sam potrbuťke na nekoj deki ili neèem sliènom nasred Trga, do mene je bila Tighelia i prièali smo... u taj èas netko je zazviŞdao, bio je to mike... doðe do nas i kaŞe nam da je na placu s mamom... odjednom se naðemo on, Tighelia i ja za stolom na Trgu... netko je cijelo vrijeme zviŞdao iza nas... u taj èas doðe prilièno stara Şena... troťno odjevena, s rupcem na glavi... bila je to mikeova mama... sjedne ona s nama i hvali mene na sav glas i govori kako Ìe mi ispeÌ ťtrudlu i tak neťto... tada nam mike kaŞe da joj je danas roðendan i Tighelia poène pjevati ''Sretan ti roðendan'', u taj èas Şena sa smjeťkom mi legne na koljena i... umre... :shock:
tada nam mike kaŞe da joj je danas roðendan i Tighelia poène pjevati ''Sretan ti roðendan'', u taj èas Şena sa smjeťkom mi legne na koljena i... umre... :shock:
Stravican san.
Hvala Bogu da si izvukao poruku iz njega i poceo se prati ispod struka (to se pere,a ne vjetri)
sanjala sam da sam metalka, i imam best frendicu metalku...(ajde za sada ništa preèudno)...i nas dvije smo si jakoooo dobre dok ja ne skužim da moja naj frendica uopæe nije žensko nego transeksualac, dakle ima sve potrebne organe i želi me silovati..i to još ne na klasièan naèin nego homoseksualni...naganja me po cijeloj kuæi, ja pokušavam pobjeæi, ali mi ne uspijeva...
:cry: :cry: :cry:
baš me zanima što to znaèi?
ne vjeruj frendicama??
hm...to sam veæ shvatila davno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Stravican san.
Hvala Bogu da si izvukao poruku iz njega i poceo se prati ispod struka (to se pere,a ne vjetri)
Neee... to sam poèeo joť odavno... kad su psi koji su me ťnjofali poèeli ugibati... pa onda i oni koji me nisu ťnjofali...
bať me zanima ťto to znaèi?
To znaèi da si perverzna do boli i da Şeliť uŞivati u analnom seksu s nekim transseksualcem... ja krivim Crkvu...
mala buba
01-11-2005, 15:21
hvala kide, na razjasnjenju sto znaci silovanje na homoseksualni nacin...malo mi se zavrtilo u glavi od te fraze. nekakav mrak mi na oci pao, sto li.. :mrgreen:
ja sam sanjala da pijem caj sa jednom preminulom osobom. znala sam da je mrtva i u snu, znala je i ona...ali nije bilo vazno. probila se. pile smo caj i bila je opet mlada, smjesila se...smjesila sam se i ja njoj. rekla mi je neke stvari....tocila mi caj i pruzila mirisljavu narancu...da mi pokaze sto ce biti, sto je...uzivale smo u drustvu jedna druge. :)
Tighelia
01-11-2005, 21:01
To znaèi da si perverzna do boli i da Şeliť uŞivati u analnom seksu s nekim transseksualcem... ja krivim Crkvu...
ROTFLMAOTSETUNGISVIDRUGIUVAŽENISILNICIOVOGSVIJE TA!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[iritantan 'rozi' glasiÌ goťÌa iz Oprah i sliènih talk showova]That's my boy![/iritantan 'rozi' glasiÌ goťÌa iz Oprah i sliènih talk showova]
Ontopic...
Sanjala sam da lobotomija ubija Kida! :shock:
Scenarij... Kid leĹži na krevetu, lobotomija jednom zapuca iz piĹĄtolja, krv ĹĄikne i onda joĹĄ ispuca tri tira u njega! :shock:
Probudila sam se ovako -> :shock: i :cry: ! Now... Am I sick, or am I sick? :tng:
hvala kide, na razjasnjenju sto znaci silovanje na homoseksualni nacin...malo mi se zavrtilo u glavi od te fraze. nekakav mrak mi na oci pao, sto li.. :mrgreen:
Uvijek na usluzi, ali...
ImaĹĄ u Bibliji objaĹĄnjenje - Mt 13, 4-7
:mrgreen:
ja sam sanjala da pijem caj sa jednom preminulom osobom. znala sam da je mrtva i u snu, znala je i ona...ali nije bilo vazno. probila se. pile smo caj i bila je opet mlada, smjesila se...smjesila sam se i ja njoj. rekla mi je neke stvari....tocila mi caj i pruzila mirisljavu narancu...da mi pokaze sto ce biti, sto je...uzivale smo u drustvu jedna druge. :)
Tko osvaja prvenstvo u nogometu?
Hm... ako Ìemo freudovski objaťnjavati... ovo mi sve miriťe, poput naranèe iz prièe, na akutnu nekrofiliju...
Scenarij... Kid leĹži na krevetu, lobotomija jednom zapuca iz piĹĄtolja, krv ĹĄikne i onda joĹĄ ispuca tri tira u njega!
Jel Kid gol? Ako je... onda i ja sanjam isti san... samo lobotomije nema, nema ni piĹĄtolja, niti metaka, neki put ima krvi... i san je mokar... dijagnoza: akutna kidomanija...
mala buba
02-11-2005, 01:22
Tko osvaja prvenstvo u nogometu?
Hm... ako Ìemo freudovski objaťnjavati... ovo mi sve miriťe, poput naranèe iz prièe, na akutnu nekrofiliju...
ne...bila je to samo jedna divna dama koju sam znala godinama...premalo njih nazalost.
Tighelia
04-11-2005, 02:12
Sanjala sam dva Kida kako se tuku! Akutna kidomanija, definitivno... :oops: :luv: Uglavnom, jedan je bio u prugastoj majici, drugi u crvenoj. Ovaj u crvenoj je bio zao, a ovaj u prugastoj dobar - zloèesti je nabio ťaku dobrom, naŞalost. :? Na kraju su oba netragom nestala, a ja sam sama lutala Grèkom koja je zapravo Pariz ili Parizom koji je zapravo Grèka, frustrirana se vozila razlièitim tramvajima u nepoznatim smjerovima i ne znajuÌi kud idem, a vani se skoro spotaknula o neki instrument slièan gajdama. :shock:
Ja sam sanjala rat svjetova, samo u glavnoj ulozi nije bio Tom Crise, nego ja. Bilo je uĹžasno, stalno smo bjeĹžali, a bili su svuda oko nas. I sve je bilo puno krvi.
Sanjao sam jako dugo i jako detaljno.
Kad sam se probudio bilo mi je zao sto i dalje ne sanjam.
Naravno,zaboravio sam san,ali me ipak sad nesto podsjetilo:
StarFish!
Naime,sanjao sam da sam dosao kod Starfish doma!
Doputovao sam vlakom.
Kisa je blago rominjala.
SF mi je dala upute da kad dodem na stanicu,odmah ravno je jako uska,ali jako dugacka bijela kuca.
Tamo ona zivi sa tatom,mamom i bratom.
Sve sam ih upoznao i svi su bili jako srdacni i gostoljubivi,pogotovo tata (neznam zasto,nemogu se sjetiti.Sjecam se samo osjecaja)
I znam da smo obisli cijeli gradic (zapravo selo,ali jako urbano i lijepo).
Mislim da smo cak i neke rimske ostatke u okolici razgledavali.
Bas mi je bilo drago kako mogu samo banuti kod SF i lijepo se provesti (mislim da je cak neka veselica bila).
Tanx SF!
Sanjao sam jako dugo i jako detaljno.
Kad sam se probudio bilo mi je zao sto i dalje ne sanjam.
Naravno,zaboravio sam san,ali me ipak sad nesto podsjetilo:
StarFish!
Naime,sanjao sam da sam dosao kod Starfish doma!
Doputovao sam vlakom.
Kisa je blago rominjala.
SF mi je dala upute da kad dodem na stanicu,odmah ravno je jako uska,ali jako dugacka bijela kuca.
Tamo ona zivi sa tatom,mamom i bratom.
Sve sam ih upoznao i svi su bili jako srdacni i gostoljubivi,pogotovo tata (neznam zasto,nemogu se sjetiti.Sjecam se samo osjecaja)
I znam da smo obisli cijeli gradic (zapravo selo,ali jako urbano i lijepo).
Mislim da smo cak i neke rimske ostatke u okolici razgledavali.
Bas mi je bilo drago kako mogu samo banuti kod SF i lijepo se provesti (mislim da je cak neka veselica bila).
Tanx SF!
Evo ideje kako negdje otiĂŚi a da se nemoraĹĄ pakirati, uz to ne koĹĄta ni kune :smt043
san: skakuĂŚem na nekom trampolinu, i luuuudo mi je zabavno :smt026
Sanjala sam da sam proĹĄla ispit.
Totalna provala,,,
Prvo pričam s burazom u sobi,neke gluposti..i reko idem si zaleć malo....i onda sanjam njega i mene kak smo na moru,,,,neko sedlo,,,mol,,,sol,,,kupanac,,,i zbudim se ???
Sve trajalo 10 min.
BaÅ¡ čudno #-o
ThunderBoy
14-11-2005, 14:51
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
ambasador
15-11-2005, 01:49
Sanjala sam da sam bježala od nekog čudoviÅ¡ta koje me na kraju stiglo i odgrizlo mi stražnji dio glave (ko u alien 4). U to vrijeme sam spremala upravu. Kaj da viÅ¡e velim...
..da skaèem u more, voda divna..i dok padam voda se naglo povuèe...(dalje nemoram ni pisati) :smt119 :smt091
Sanjao sam prije par dana da bljujem u wc u ranu zoru i onda mi je stari uletio nutra i pitao me sta mi je,zakaj bljujem,ja sam rekao ne znam a onda mi je on gurnuo ruku u usta i izvadio cijelog neprozvakanog gavrana-daj zabrij to
E,ovo je bolesno.
Kao i dolini snovi.
Zapravo,jos su neki imali bolesne snove (npr:Kid i Mikeova mama koja umre)
Kako to?
Mozda se kontrolirate u javi,pa mozak pumpa ideje u snu?
Ili previse :smt030 :smt033
Kako to?
Nemam pojma kako to no to mi nije jedini cudan,ima ih jos...bila je sad nedavno na tv-u emisija na rubu znanosti i obradivali su temu "lucidni snovi",jel mozda netko gledao?Ja nisam no to me podsjetilo na jedan moj lucidan san tj. imao sam ih par...u svima s.... neku trebu koju nikad nisam vidio no najbolje je kod tih snova sto ih mozes kontrolirat tj. radit u njima sto god hoces jer si svjestan da ih sanjas,ludnica
Nemam pojma kako to no to mi nije jedini cudan,ima ih jos...bila je sad nedavno na tv-u emisija na rubu znanosti i obradivali su temu "lucidni snovi",jel mozda netko gledao?Ja nisam no to me podsjetilo na jedan moj lucidan san tj. imao sam ih par...u svima s.... neku trebu koju nikad nisam vidio no najbolje je kod tih snova sto ih mozes kontrolirat tj. radit u njima sto god hoces jer si svjestan da ih sanjas,ludnica
Da, to je brija. Sad ću svaki dan vjeĹžbati kontrolu snova.
A ja stalno imam neke noćne more. Stalno me netko proganja. Ma koma. Bit će da me proganja ispit.
Kako to?
Daaaa... ja se jako kontroliram...
Mora da je ovo drugo...
No da se vratim na temu... prije par dana sanjao sam da idem autobusom u Radoboj u Zagorju kod bakine familije i da tamo zajedno sa svojim pokojnim dedom pijem ko smuk... deda se nacugao, pa sam ga ja uzeo za ruku i vodio niz Jadransku magistralu ili barem cesti koja joj je jako nalik... putem je izgubio ĹĄlapu, pa smo je morali traĹžiti...
SinoÌ sam sanjao da sam u stanu nalik lubiluinom ili onom moje pokojne bake (inaèe, u stvarnosti su identièni) na podu poèinio preljub s frendicom iz osnovne pred lobotomijom koja je leŞala u krevetu i èitala... te me tu i tamo prijekorno pogledala... zanimljivo je to ťto je frendica imala princip ''moŞeť gledati ali ne i dirati'' koji je kasnije odbacila... i ťto se ljuťtila... hm... na odreðenim mjestima... preljub je bio svojevrsna kazna jer ga nisam htio poèiniti, ali kao da sam morao... vjerojatno ima veze s prvim dijelom sna kojeg se bať i ne sjeÌam, ali radilo se o nekoj okladi... san su pratili osjeÌaji krivnje i muènine... vjerojatno sam preko noÌi imao temperaturu... pa otud noÌne more...
Tighelia
16-11-2005, 14:36
-cut-
*ona Ĺžena is South Parka mode on* We'll talk about this later, Gerald! *ona Ĺžena iz South Parka mode off* :smt084
-cut-
*ona Ĺžena is South Parka mode on* We'll talk about this later, Gerald! *ona Ĺžena iz South Parka mode off* :smt084
*gulp*
E, sad sam.... naje... o se...
blue angel
20-11-2005, 20:07
buduæi da sam sasvim sluèajno završila na ovom forumu moram priznati da je sveuèilište najveæu glupost napravilo time što vam negdje u podrumu nije napravilo barem par soba za "odmor", a profitirali bi svi, 10ak psihiæa koje bi zaposlili, neogranièen dotok lijekova (sve najboljih up-ova i down-ova) :smt005 :smt005 :smt005
bio bi to raj o kojem nažalost samo zajednièki možemo sanjati :smt010 :smt010 :smt010
*SUPERMAN*
20-11-2005, 20:58
Blago vama,ja se ne sijecam svojih snova,uzas...
bob rock
01-12-2005, 10:12
malo bje san, zanimljiv...
vozio sam se s kidom i prijateljem iz muzičke (jakÅ¡a s topica juče, danas, sutra). iÅ¡li smo, kako su mi rekli, da kid (kojem je u snu djevojačko prezime bilo neÅ¡to na hoh) ubije nekog lika, kojeg ni sam nije poznavao. pronaÅ¡li smo tog lika u blizini nasipa (izglegao je neÅ¡to kao ibrahim rugova) i kid je hladnokrvno u njega strpao dva metka. ostatak sna smo bježali pred policijom i to u maniri najloÅ¡ijih segalovih filmova. cijeli kvart je bio pun policije, a kada smo napokon odlučili da bi možda bilo pametno maknuti se iz kvarta, vozili smo i kretali se na krajnje nelogičan način (vozili prebrzo, bacali se pod automobile kako bismo u njih uÅ¡li, otmice...).
sve u svemu, lagano bizarno...
Zavrsio na nekom otoku sa grupom nepoznatih ljudi (oko 20,neka turisticko-planinarska grupa),gdje zive veliki gorile,(duplo veci od prosjecnih) koji su nas zeljeli pobiti i pojesti.
Veliki dio sna je bilo bjezanje i skrivanje.
E sad.Posto me netko probudio (telefon,oj prokleti telefon),kad sam opet zaspao,usao sam u isti san.
Isti ljudi,isto mjesto isti gorile i isto bjezanje.
Ali sanjam ja da me mama zove na mobitel,i ja joj govorim:
"Ma,mama evo sanjao sam neke gorile koje me love,uopce neznam od kud mi te gorile u snu,nemogu se sjetiti nicega osim Mighty Joe Young,koji sam gledao samo 5 min prije 5 dana"
Eh,da sam barem shvatio da je i to san......mozda bi postao lucidan.
sanjala sam valkyru kako joj dajem travu s mog balkona (jadna se smrzla od zime), a ona meni za uzvrat konvencije....jos smo se nasle u NSBu (sto defenitivno ne mogu pojmit- valkyra u NSBu? ja u NSBu?) i dovela je nekog forumasa za kojeg sam bila uvjerena da je tip i njen razuzdani ljubavnik, kad ono frendica....
uglavnom zbunj, jako zbunj...
zakljucak- moram maknut bosiljak, persin, lavandu, maticnjak, majcinu dusicu, vlasac...s balkona, nabavit konvencije koje mi fale i saznat s kim valkyra zivi....
Sanjao da je BoŞiÌ... i da mi je soba joť uvijek u ovom velikom neredu... i da sam ja Djed Mraz... imao sam preveliko crveno odjelo, s bijelim na rubovima, crne èizme i crn, debeli remen... imao sam i nekakvu bradu, ali od vate... i bio kao - the real thing... BoŞe me saèuvaj... stara me otpremila na put sa poljupcem, jednim ''èuvaj se sine'' i par dag lijepo narezane domaÌe ťunke...:smt114
Lara Car
06-12-2005, 18:36
Moja je mama sanjala da sam iťla u zatvor u posjetu svom bivťem zaruèniku. :smt017
bob rock
06-12-2005, 19:29
Moja je mama sanjala da sam išla u zatvor u posjetu svom bivšem zaruèniku. :smt017
jesi li ga ti otpremila tamo?
face to face
06-12-2005, 19:48
hm dali je to bio san?
Lara Car
06-12-2005, 23:33
jesi li ga ti otpremila tamo?
Mili , jedino mjesto di bi ja njega otpremila jest-trauma :smt021
mene zanima jel i ono "zarucnik" san ili je to isjecak iz RL-a?
Lara Car
07-12-2005, 00:43
mene zanima jel i ono "zarucnik" san ili je to isjecak iz RL-a?
RL duťo,RL i to poveÌi isjeèak,fino sam ga iskruŞila iz svake slike,pa neÌu sebe bacati u smeÌe :smt042 :smt043
a joj....nadam se da je gulio kaznu dugogodisnjeg zatvora! :smt003
Lara Car
07-12-2005, 00:55
a joj....nadam se da je gulio kaznu dugogodisnjeg zatvora! :smt003
Dovoljna mu je kazna kaj mene viĹĄe nema hihihihi pa nek se snalazi kako god zna i umije.
Jer kako je moj dragi prijatelj rekao-Draga,ti ĂŚeĹĄ naĂŚi boljeg,on ĂŚe naĂŚi -drugu.
P.S. ja sam njega ostavila :smt003 tak da se ne brinete,nisam ucviljena
heheheh! dobro ti je frend rekao!
Tighelia
15-12-2005, 10:34
Sanjala sam da sam hermafrodit i da mi stara predlaĹže operaciju! :smt103
A juèer sam sanjala Slobodana MiloťeviÌa. 8-[
PrestraĹĄno... :?
Sanjala sam forum. I da sam dobila pm od neke slovenske studentice prava. A onda je ona doĹĄla oprati veĹĄ kod mene doma. Imala je zmazane gaĂŚe za prat. I vodila me u Pariz.
šola-braveheart
27-12-2005, 09:43
jako rijetko sanjam
cuo sam da samo ludjaci ne sanjaju
aaa hahahahaha ahhhhh
lobotomija
27-12-2005, 20:34
kid je organizirao tulum z aprofesora kurtoviÌa na kojem se dotièni nije pojavio...
j asm bila tamo i proĹživjela niz neugodnoih situacija....
sve je bilo jezovito , nije bilo glazbe ali svi su se kretali i ponaĹĄali kao da je
glazba svirala a èuli su se tihi zvukovi koji izazivaju nemir i paniku kao pozadinska buka, to je sve èega se sjeÌam ...
jedino objaĹĄnjanje koje imam je predtojeĂŚi rok i ljude koji nisu pali prvu.
krivim njih i kida!
:smt009
kid je organizirao tulum z aprofesora kurtoviæa na kojem se dotièni nije pojavio...
j asm bila tamo i proživjela niz neugodnoih situacija....
sve je bilo jezovito , nije bilo glazbe ali svi su se kretali i ponašali kao da je
glazba svirala a èuli su se tihi zvukovi koji izazivaju nemir i paniku kao pozadinska buka, to je sve èega se sjeæam ...
jedino objašnjanje koje imam je predtojeæi rok i ljude koji nisu pali prvu.
krivim njih i kida!
a kuzim....kad sanjas onda si zensko... :smt003
-cut-
Hihihihi...
To je sve ĹĄto imam reĂŚi...
Hihihihihi...
i...
Be afraid... BE VERY AFRAID... muahahahahahaha....
.
.
.
.
Hihihihihi...
a kuzim....kad sanjas onda si zensko... :smt003
Don't we all? :smt003
Btw, loby, a zaboravila si kao moguÌe objaťnjenje traumatièni izlet na Sljeme? ;)
lobotomija
28-12-2005, 17:28
ma pusti to ja nenamjerno pomijeťam te glupe o/la mnastavke, tipkovnia mi otkazuje kao i tabulator, a ne da mi se kupiti nova, postovi mi lièe na cirkus...
sranje , sranje ....
zaĹĄto bi to bilo povezano ssljemenom , kurty nije iĹĄao s nama ...
:smt010
:smt005
èudno, obiènokad sanjam ne vidim sebe u Şenskom niu muťkom tijelu uvijek sam u ulozi nekogdrugog i to tijlo me stiťÌe, stoga su svi snovi noÌne morre
Lenny, citirat ĂŚu ovdje Kida
Be afraid... BE VERY AFRAID... muahahahahahaha....
nadam se da neĂŚeĹĄ sresti tu frendicu u wc-u na faksu :smt018
ne znam, moji snovi obièno ne uzrokuju velike moralne dileme
ali ja uvijek sanjam neke kao realne situacije s tim da je neťto drukèije od stvarnosti ali u principu nije nemoguÌe (tipa A i B su zajedno a inaèe nisu, svi smo u Milanu a nismo itd)
ali nikad ne sanjam ono: vanzemaljci doĹĄli, ili ja sam orao i letim nebom, ili pretvorio sam se u amebu... :smt012
sinoÌ sam sanjala dragog mi profesora kurtya. nekoliko mojih frendova iz srednje (koji ne idu sa mnom na fax) i ja bili smo u kuÌnom posjetu kod kurtya. on je leŞao u krevetu, pokriven nekom starom dekom i svakome od nas davao redni broj posjetitelja. èini mi se da sam ja bila 160. znam da me bilo jako strah i ne znam kako je taj san zavrťio.
bob rock
18-01-2006, 20:48
u zadnje vrijeme snim neke èudne stvari...
prvi san u nizu "kafkine reminiscencije" me pretvorio u cigana koji ima ženu i nekolicinu djece, živeæ na divlje izgraðenom pašmanu. stvar je u tome... što su došli po mene državni službenici u 8 sati naveèer, donijeli fiat uno i rekli da me moraju deportirati na sjever u španjolsku (!!!!!), jer se eto... rješavaju cigana... ako ništa drugo, dobili smo vozaèa koji bi nas do tamo odveo, barem mi je bilo lakše pri srcu jer sam znao da mogu malo otpoèinuti.
zadnji u nizu je govorio takoðer o putu na more (freude, freude, što mi podsvijest zbori?) koje se sastojalo u tome da se samo treba spustiti na niži kat... jedino što su na meðukatovima živjele ne baš lijepe nimfomanke...
ipak je vrh vrhova zaslužio san o nekakvoj zabavi (ne sjeæam se više) gdje sam se ja jedini bojao hrane (zapravo, piletine u fajitama) koju je ðavo opsjeo. nitko drugi nije to primjeæivao osim mene i nitko nije želio pozvati egzorcista da proèisti hranu od neèastivog.
Lucius Veratius
20-01-2006, 02:12
Kako moŞete sanjati profesore? Dobro, i meni se to jedanput dogodilo. BTW Sigurno ste sanjali da od nekoga bjeŞite. Ne znam da li se i vama dogaða sljedeÌe, ali meni uvijek, bez iznimke? Kad od nekog bjeŞim u snu poènem normalno trèati, a kako sve viťe ubrzavam poèinjem trèati na sve èetiri - dakle rade mi i ruke i noge, kao kad Şivotinja trèi na sve èetiri noge.
Slavonka
20-01-2006, 10:50
Ja sam sanjala ruzan san, sanjala sam da sam ostavila decka, zbog njegove druge strasti, automobila, jer je mene zapostavio na ustrb toga. :smt022
Jel istina da su snovi odraz podsvjesti, onoga cega se bojimo i sto mislimo, ali si ne zelimo priznati?
Mene je ovo uznemirilo, skoro sam plakala kad sam se probudila, bas sam bedasta :-s
Jel istina da su snovi odraz podsvjesti, onoga cega se bojimo i sto mislimo, ali si ne zelimo priznati?
Neznam, al recimo ja sam sanjao jednom da sam umro i odma sam se probudio i bio totalno uznemiren, a jednom sam sanjo da mi je tata joť uvijek Şiv i joť uvijek bolestan(taj je uvjerljivo najgori bio). Ako Ìemo to gledati, ja definitivno nebi htio umrijeti u ovoj dobi(a ni kasnije :smt003 ) niti bi htio proŞivljavat opet to s tatom tak da moguÌi zakljuèak bi bio da sanjamo ono èega se bojimo i ťto mislimo. mislim, kad su posrijedi noÌne more. Al kaj sa sretnim snovima? Jest da se nijednom nemogu sjetit, al zamisao da moja podsvijest zna ťto Şelim a svijest ne mi je pomalo apsurdna. Al evo, sjetih se jednog sretnog sna, sanjao sam da mi je mama kupila golf V 1.9 FSI(da, bolesno je ťto znam i koji je motor imao), al to je ono ťto i svjesno znam da Şelim, ili ne Şelim ovo ťto sam sanjao u noÌnim morama. MoŞda se èini da sanjamo ono ťto je u podsvijesti zato jer o tome aktivno ne razmiťljamo. Ma kaj ja znam....
Tighelia
03-02-2006, 15:06
Joj, ja sam noÌas imala nekakve noÌne more, proganjali su me pojedini ljudi u snu... UŞasno tjeskobno, bať sam se muèila.
I vozila sam se autom nekud, dalje od svega... Gola golcata. :shock: :oops:
Joj, ja sam noÌas imala nekakve noÌne more, proganjali su me pojedini ljudi u snu... UŞasno tjeskobno, bať sam se muèila.
I vozila sam se autom nekud, dalje od svega... Gola golcata. :shock: :oops:
ooouuuukeeeej.... ali.. i... mmmm... ;) :smt003
Sanjao da sam bio kod stare na poslu i onda me jedan njezin kolega koji je loťe fotokopirao trebao vozit doma... imao je smeðe-sivo odjelo i isto takve cipele... ne znam zaťto mi je to u snu zapalo za oko... onda sam se odjednom naťao u JuriťiÌevoj, traŞio ovoga da me vozi, a on rekao da mu je auto parkiran na Trgu... doťli mi do Trga, a auto parkiran na onom prostoru izmeðu tramvaja... i on mi kaŞe da ja vozim... i ne mogu izaÌ od tamo jer su stalno dolazili tramvaji... a mene bilo strah da ne razbijem auto, ťto je bilo neminovno s obzirom na uski prostor, no svaki put bi nekako tramvaji proťli, a ja se uspio vratiti na ''parkirno mjesto''...
Tako èesto znam sanjati neke lakťe prometne nesreÌe ili situacije u kojima ih izbjegavam... èudno je to...
A kaŞu da snovi jesu odraz naťih strepnji, strahova, èeŞnja, Şelja i slièno... rijetko kad snovi imaju vidovnjaèki karakter... i najèeťÌe se to manifestira kroz deja vu...
Eto, ja se uŞasavam prometnih nesreÌa, a neki èeznu da se uokolo voze goli... :smt003
sanjala sam da nekog guťim u Savi, mirno sjedim i otpuhujem zadnji dim cigarete èekajuÌi da i zanji mjehuriÌ iznad vode uèini: bluuup..i gotovo :shock: :smt017
Tighelia
05-02-2006, 18:28
SkuŞila sam da dosta èesto sanjam kako pada snijeg. Jednom sam na ljeto sanjala snijeg. Nije vrag da sam bolesno zaokupljena snijegom? :smt003
SinoÌ sam sanjala da padaju debele, velike pahulje i da je sve bijelo. I kad sam se probudila - razoèaranje, sav se otopio. :smt012
NoÌ prije usmenog iz sociologije sam sanjao, pogaðate, Webera, Mertona, Parsonsa i inu bagru... A noÌas sam sanjo da se Kregar registriro na pravokutniku i da je pisao na topicu "Juèe, danas, et d moment, sutra"... Ja imam poremeÌen um...
zadnje 2, 3 veèeri sanjam jednog malog iz osnovne... glupo
prvo da bjeŞimo pred teroristima, onda da piťemo ispit iz pravne informatike ( koji sam ja tek poèela uèit, o on ne studira u zagrebu, a kamo li joť pravo) :smt017
Lucius Veratius
11-02-2006, 02:38
Ja imam poremeĂŚen um...
SlaĹžem se. :smt003
Najbolje mi je kad sanjam neki jako dug i kompleksan san, a kad se probudim, jedno 20 sekundi se svega super sjeĂŚam, a onda mi sve ispari doslovno u trenutku.
joť mi je luðe kad se takvog zaboravljenog sna sjetim nakon nekoliko godina. Jednom sam se u mjesec dana prisjetio takvih snova viťe nego cijelom Şivotu skupa.
Tighelia
13-02-2006, 16:43
Sanjao sam da sam na veèeri s KosteliÌima i da me napastvuje Janica... :smt010 gura mi ruku u meðunoŞje, a ja ju pokuťavam odbiti s par BalaťeviÌevih stihova... i onda me njena stara pita da li Ìu popiti crvenu ili zelenu kavu i objaťnjava mi razliku... ne znam za koju sam se odluèio jer sam se tada probudio iz noÌne more...
Oy vey... ovo rimsko ĂŚe me zaista dotuĂŚi... :smt009
Nocas sam sanjao da me netko zagrlio.
:smt078
Skoro sam se ugusio u vlastitoj bljuvotini kao ona debela iz Mamas i Papas.
Il se ona ugusila u sendvicu? :smt017
Lara Car
13-02-2006, 17:24
sanjala sam da uèim upravu a na TV porniÌ :smt017 :smt017
mislim,nikad nemam upaljen TV dok uèim
i dala sam upravu :smt003
malimrav85
13-02-2006, 20:33
Imao sam alkoholne,najĹžeĹĄĂŚe snove tj.san.
Sanjao sam da mi frend (onaj koji je bio na roťtilju) svira orgulje u katedrali u Zagrebu. I sad on tako svira na misi a ja svima govorim kak ja tog deèka koji svira poznam i da sam sjedio s njim na njemaèkom u srednjoj.
:smt005
nedavno sam sanjala da sam zabrijala s josipovicem i potpuno se razocarala, a odmah nakon toga sam bila s nekim crncem vu krevetu i da smo pricali, a neki tipovi su ga trazili po dvoristu i onda je on proviril glavom kroz prozor i dobil metak vu glavu...fuuuuuuj po mojoj posteljini...
:smt013 :smt013 :smt013
lobotomija
14-02-2006, 10:11
Nocas sam sanjao da me netko zagrlio.
:smt078
Skoro sam se ugusio u vlastitoj bljuvotini kao ona debela iz Mamas i Papas.
Il se ona ugusila u sendvicu? :smt017
da mi je tata slomio kièmu namjerno, i ťto j enajgore osjetio sam to kao da se zaista dogaðalo, bio sam uŞasnut!to natezanje i napetost i krckanje.... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
alittlesomebody
14-02-2006, 12:12
jedan od mojih draĹžih snova je onaj u kojem sam bila s hitlerom...nakon seksa(u snu) sam se probudila uvjerena da sam zaljubljena u lik i djelo hitlera......uzas.moram prestat spavat :smt010
da mi je tata slomio kièmu namjerno, i ťto j enajgore osjetio sam to kao da se zaista dogaðalo, bio sam uŞasnut!to natezanje i napetost i krckanje.... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
:smt005 :smt005 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106
To ti je zbog BLOGA!!!!
lobotomija
14-02-2006, 12:21
:smt005 :smt005 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106
To ti je zbog BLOGA!!!!
:smt019
otkud tebi uopÌe da ja piťem blog, sad Ìeť joť tvrditi da si iťao èitati.p anaravno da jesi kada si sve ono ti napisao!
Nisam citao,ali kad si stavio link onda si rekao da si u prvom postu "oprao" starog..... :smt019 :smt003
lobotomija
14-02-2006, 12:26
Nisam citao,ali kad si stavio link onda si rekao da si u prvom postu "oprao" starog..... :smt019 :smt003
da si èitao znao bi da nismaiťao ljud ezamarati s time.
stoga:umri!
:smt006
Lucius Veratius
16-02-2006, 02:51
nedavno sam sanjala da sam zabrijala s josipovicem i potpuno se razocarala, a odmah nakon toga sam bila s nekim crncem vu krevetu i da smo pricali, a neki tipovi su ga trazili po dvoristu i onda je on proviril glavom kroz prozor i dobil metak vu glavu...fuuuuuuj po mojoj posteljini...
We have a winner!
We have a winner!
da ja pojasnim san i da si tam neka placipizda zgusta malo...
sanjala sam da se ljubim s josipovicem i bilo je malo gadno al mislim da me najvise brinulo dal ce sad ljudi misliti da sam droca...
nakon toga sam sanjala crnca s kojim pricam na krevetu tak dugo dok mu neko nije prosul mozak,odjednom se opet nadem na istom krevetu s istim tipom i opet ga neko ubija..zatim se pojavljuje stara bakica koja govori da je za njegovu smrt kriva marina(kidova frendica)..u tom trenutku skuzim da je kid mrtav,stize mi sms od njega u kojem pise:"ako citas ovo znaci da me vise nema,sprovod ce biti u 10 adresa matija gupca 10."
tek nakon par sekundi sam shvatila da ga stvarno vise nema pa me ulovil bed i onda sam se probudila...to sam sanjala nakon kaj sam procitala njegov blog...gade jedan!!!!
Tighelia
17-02-2006, 21:26
-cut-
Hihihihi... dijagnoza - akutna kidomanija...
Doli, nisi ti te sreĂŚe, Ĺživ sam i zdrav joĹĄ uvijek... a ti si i dalje ĂŚelava Zagorka... tough luck... \:D/
Enivejs...
Think I'm gonna be dead, I think it's OK....
*gulp*
Ali...
JOĹveliki kurac UMEM DA IGRAM! :smt003
Lucius Veratius
18-02-2006, 01:51
da ja pojasnim san i da si tam neka placipizda zgusta malo...
sanjala sam da se ljubim s josipovicem i bilo je malo gadno al mislim da me najvise brinulo dal ce sad ljudi misliti da sam droca...
nakon toga sam sanjala crnca s kojim pricam na krevetu tak dugo dok mu neko nije prosul mozak,odjednom se opet nadem na istom krevetu s istim tipom i opet ga neko ubija..zatim se pojavljuje stara bakica koja govori da je za njegovu smrt kriva marina(kidova frendica)..u tom trenutku skuzim da je kid mrtav,stize mi sms od njega u kojem pise:"ako citas ovo znaci da me vise nema,sprovod ce biti u 10 adresa matija gupca 10."
tek nakon par sekundi sam shvatila da ga stvarno vise nema pa me ulovil bed i onda sam se probudila...to sam sanjala nakon kaj sam procitala njegov blog...gade jedan!!!!
To te ne opravdava. :smt018
:smt052 ...ne kuzim ova dva..al recimo da smo to ja i ja..i sad se cudno pogledavamo..onak,kao glej ove debile..al ovaj smajlic(tj.dva)su cudni..
a tek ovaj :smt032 ..mislim wtf.
i nee...nije cudno da u pol dva od dosade proucavam izbor smajlica...
kaj se tice mojih snova...ovo nije nist...koliko nakaradnih i preverznih snova sam imala...ovaj je cista pljuga... :smt033 ...otkrila sam sasvim novi svijet...svijet smajlica...jeeeeeeeeeeeee :smt038
Sanjao sam da su mi ispala tri zuba. Cesto sanjam taj san, u razlciitim varijacijama. Nije baĹĄ da zanemarujem oralnu higijenu pa da me treba peci savjest oko toga :smt017
sanjala sam kako je grunula atomska bomba.. :shock: :smt119
Lucius Veratius
19-02-2006, 03:17
Kaj na ZG? Nadam se da nisi sanjala buduĂŚnost. :smt001
Sad jedno ozbiljno pitanje: Je li itko od vas sanjao neki dogaðaj u buduÌnosti i on se potom dogodio?
Wahed Taleb
19-02-2006, 11:32
Kaj na ZG? Nadam se da nisi sanjala buduĂŚnost. :smt001
Sad jedno ozbiljno pitanje: Je li itko od vas sanjao neki dogaðaj u buduÌnosti i on se potom dogodio?
Sanjal sam kak padam sociologiju.
Za nekoliko dana ti javim jeli to istina. :smt002
NoĂŚas sam sanjala tri odvojena sna. Prvo, da ĹĄeĂŚem gola uokolo i da me neki bradati starkelja hoĂŚe silovati.
Onda, da sam doťla u najveÌi ťoping- centar na svijetu, koji se nalazio negdje u Aziji, da razgledavam namjeťtaj i lonce, i nakraju me neki ludi èuvar pogodio s francuskim kljuèem u vrat i ja se skljokala. Tu sam se probudila.
Kad sam nastavila sanjati, bjeĹžala sam od vanzemlajaca koji otimaju ljude. Nisam se uspjela sakriti, pa su me zarobili. :smt012
Lucius Veratius
20-02-2006, 01:56
Sanjal sam kak padam sociologiju.
Za nekoliko dana ti javim jeli to istina. :smt002
:smt003
Meni kad tak nekaj sanjam obièno na kraju ispadne dobro.
Re Leone
20-02-2006, 14:58
Ja sam neki dan sanjao samog sebe...
za nekim stolom ja na jednom kraju stola a on tj. ja na drugom okružen hrpom ljudi i cereka se...
Sanjao sam svakakvih pizdarija al ovo je bio vrhunac, sumnjam da æu ga tako skoro zaboraviti...
Robierre de Cochon
21-02-2006, 16:17
Sanjao sam da sam odustao od ispita i onda me demos iznenadio tako da mi je krivotvorio peèat i ocjenu!!! A ja si mislim: ťta sa zapisnikom? KaŞe on, to Ìemo poslije, niťta ne brini, tako sam ja i sebi sredio.
Onda se sjetim da kod te profesorice imam diplomski! Pa skuĹžiti ĂŚe da to nije njen rukopis i potpis! :smt009 :smt003
da obrisem malo prasinu po mojem malom topicu...
nemam pojima kaj sam sanjala al oko tri sam skuzila da sam budna(Valjda sam ipak sanjala) i razmisljam kak su sad moderatori na ovom podforumu lara,baf i kid i dal bum ja sad mogla bezobrazno offtopicariti il bu kid trazil moj ban iz ocitog razlog(jer sam mu uzela njegov novi grudnjak)...onda mi je tek sinulo zast je bob bil boris miksic(stvarno mi treba) pa sam si mislila kak super fora...
a onda sam si mislila da nisam normalna i da nemam zivot....
Vec par dana sanjam da me napadaju raznorazne morske nemani...ali ih uvijek nadmudrim...glupe ribe... :smt019
u stvarnosti te pozderu al ne zelis ispast sissy pa eto tako...glupe ribe :smt016
u stvarnosti te pozderu al ne zelis ispast sissy pa eto tako...glupe ribe :smt016
Da su me u stvarnosti pozderale sad ne bi pisao na forumu...ili mozda bi??!!
:smt002
Neki dan sanjal sam jednu feťtu kod frenda iz srednje. A feťtali smo kaj je MiloťeviÌ mrtav. I ono - zabava, pijanka, totalni raspaťoj, al taj frend uporno nam govori da najbolji dio tek slijedi i da joť nije vrhunac veèeri. I na kraju ode on van, vrati se i nosi sanduk. Otvori sanduk i naravno - unutra Slobin veÌ dobro smrdljivi leť. Ali frend tu ne staje - otvara mu èvalje i nalijeva mu vino u usta, kao nek i on pije s nama. Meni je doťlo zlo!
Koji san ljudi moji :smt078 BaĹĄ mi je drago bilo dok sam se probudil...
MinesweePer
23-03-2006, 02:36
sanjao neki dan da sam razgovarao sa ĹĄkorpionom koji mi je bio na prozoru,i to bio ĹĄkorpion on 20ak cm, i pitam ja njega ĹĄta bi on jeo da ga pustim u stan, kaĹže samo pauke i kukce (btw u stanu imam i pauke i kukce tj.stonoge :smt003 ) i onda ga ja pitam da li bi i mene ujeo, kaĹže on meni da ne bi, ali mu nisam vjerovao i tu je negdje puno san.
a istu sam veèer sanjao da poraðam neku mladu Şenu u nekom auto, dijete je iziťlo bez problema vanka, samo sam reko zeni da poème tiskat i dijete je odma iziťlo, samo mi je bilo èudno ťto je bilo svo omotano posteljicom ko i Şivotinje, ťto li to znaèi :smt017
konzerva
23-03-2006, 13:00
a istu sam veèer sanjao da poraðam neku mladu Şenu u nekom auto, dijete je iziťlo bez problema vanka, samo sam reko zeni da poème tiskat i dijete je odma iziťlo, samo mi je bilo èudno ťto je bilo svo omotano posteljicom ko i Şivotinje, ťto li to znaèi :smt017
moĹžda da bi trebao u veterinare?
sanjala da me sef toliko raspizdio da sam ga mlatnula.........ovo bi se i u stvarnosti moglo dogodit,a ne samo u snovima :smt003
sanjala snijeg, jako dubok snijeg, i neki Transilvanijski dvorac, brrrr, jezovito :smt103
Lucius Veratius
24-03-2006, 03:02
Koliko ste puta sanjali da su vas ubili. Je li vas boljelo?
Zanimljivo mi je da me nikad nije boljelo, pa me zanimaju vaĹĄa iskustva.
Koliko ste puta sanjali da su vas ubili. Je li vas boljelo?
Zanimljivo mi je da me nikad nije boljelo, pa me zanimaju vaĹĄa iskustva.
Ja sam jednom sanjo da sam umro. Samo sam u jednom trenutku skuĹžio da sam umro tak da pretpostavljam kod ubojstva isto niĹĄ ne kuĹžiĹĄ. Jednostavno te ubiju. Al kaj ja znam, uglavnom se ni ne sjeĂŚam snova.
sanjala sam fata u nekom cudnom naselju i on kao i obicno je nest cendral jer sam ga ja ispitivala zast ne izlazi u javnost il nest..i ONDA je pocel plakati a iz njegovog ovratnika i rubova hlaca je pocela teci krv i to onak...jako...rekel je da nemogu otkriti zast mu se to dogada a ja sam predlozila da nek ode u latinicu jer denis latin mu sigurno moze pomoci...
rekel je da nemogu otkriti zast mu se to dogada a ja sam predlozila da nek ode u latinicu jer denis latin mu sigurno moze pomoci...
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ja ne pamtim svoje snove,moĹžda i ne sanjam.
Sanjao sam super krecko...kaj bi Freud rekao na to...??...
Lucius Veratius
19-04-2006, 02:43
Ja ne pamtim svoje snove,moĹžda i ne sanjam.
Znanstveno je dokazano da svi sanjamo - svake noĂŚi. Samo nitko ne zna zaĹĄto. Mnogo je teorija, ali niĹĄta nije sigurno.
sanjah kak mi se ekipa iz srednje pojavljuje sa indeksima i tura zigove pod nos...
ah... te traume brucosa! :smt003
Insomniac
19-04-2006, 11:48
Sanjao sam super krecko...kaj bi Freud rekao na to...??...
da si opsjednut svojim falusom :smt005 :smt005
Miss Sarajevo
19-04-2006, 12:49
Ja sam sanjala da piťem tuŞbu, mislim da je to totalno bolesno i oèito ovaj faks previťe utjeèe na moju podsvijest.........
oèito ovaj faks previťe utjeèe na moju podsvijest.........
Ja pred usmeni sanjam gradivo i profesore... NadmaĹĄi to. :smt003
Uglavnom, juèer sam gledo malo po netu i skuŞim da je doťla nova generacija mercedesa E-klase.(stvarni dogaðaj). I dobro, malo bacim oko na slike i odem spavat...
SAnjo sam da mi je frendica posudila maminu corollu(inaèe, veÌ mi je dala da to vozim par puta) i doťo sam pred PBF i sparkam se tam u jukiÌevoj na ploènik i èekam sestriènu. usput vidim novu E klasu preko ceste i odem malo pogledat al izgledala je ko batmobil djelomièno. I dobro, prièekam sestriènu koja je doťla za par minuta i odem do auta a auta nema... Odnio pauk... Joť nisam ni znao registraciju pa da znam ťto traŞit tam u strojarskoj... Malo me uznemirio taj san...
MinesweePer
19-04-2006, 18:04
sanjao sam veÌ nekoliko puta starog od moje cure, nemam pojma zaťto, a niti ga ne poznajem....a bila je i cura uvijek u snu, jednom se èak i njena mati pojavila...a ne znam ni nju, osim sa slika...
sanjao sam veÌ nekoliko puta starog od moje cure, nemam pojma zaťto, a niti ga ne poznajem....a bila je i cura uvijek u snu, jednom se èak i njena mati pojavila...a ne znam ni nju, osim sa slika...
pa glavni likovi mojih veÌih noÌnih mora su starci mog deèka :smt003 :smt003
nemam ja niĹĄta protiv tih ljudi, ali ne volim ih baĹĄ sanjati....
sinoÌ sa sanjala ooooodvratan san. brat mi je paos treÌeg katai kako je pao-pao je na noge i strgala mu se polovica desne noge i onda su na tom mjestu kod koljena poèela izlazit neka crijeva, kad sam se probudila nisam znala da li da plaèem ili da se ispovraÌam..fujjjj... cijeli dan mi je ta slika u glavi... nadam se da to ne znaèi da Ìe se dogodit neťto loťe...
buraz, lav ju veri maè!!!
Sanjo sam da sam pisao pismeni za vozaèki, onda sam vozio po nekoj garaŞi i kad sam izaťo pred ispitivaèa me pitao dal oèu odgovarat za 3 ili Ìu pirhvatit 2... I ja kao kaŞem da Ìu prihvatit 2... A to je bio Stjenko Vranjican... :smt003
Sanjo sam da sam pisao pismeni za vozaèki, onda sam vozio po nekoj garaŞi i kad sam izaťo pred ispitivaèa me pitao dal oèu odgovarat za 3 ili Ìu pirhvatit 2... I ja kao kaŞem da Ìu prihvatit 2... A to je bio Stjenko Vranjican... :smt003
:smt005 :smt005 :smt005 :smt044 :smt044 :smt044
ja cu riknut od smijeha :smt005
Ja sam se jutros probudio u suzama, ridajuæ ko najteža plaèipizda! Prvo sam mislio da je samo u snu, meðutim kad sam otvorio oèi...
Neki mafijaši su me tjerali da tuèem sestru i trebao sam joj nekom polugom u maniri Fedora Jemaljenjenka ili kako se veæ zove prvo slomiti desnu nogu, a zatim redom i ostale udove. Potom sam se bacio na pod, poèeo plakat i viknuo "jebe mi se, šorajte i mene i nju, ali ja njoj noge neæu lomit..." (bar ne dok mi ne isplati ovotjednu plaæu to jest)
Njoj je bilo smiješno samo do ovog dijela kad sam spomenuo lomljenje noge... :smt003
lift.mrzim sanjat lift.uvijek isto sranje bude s liftom.uðem u njega stisnem neki kat,a on se niakd ne zaustavi na tom katu nego ode dalje.ode dalje i od najviťeg kata.ili poène propadat.ili visit na Şici.uvijek kad sanjam lift umrem od straha.
lift.mrzim sanjat lift.uvijek isto sranje bude s liftom.uðem u njega stisnem neki kat,a on se niakd ne zaustavi na tom katu nego ode dalje.ode dalje i od najvišeg kata.ili poène propadat.ili visit na žici.uvijek kad sanjam lift umrem od straha.
jesi li sigurna da si izašla?
možda log in opcija bješe the gumbiæ što proizvodi onaj visokofrekventno-iritantni, odvratni piskutavi zvuk?
(a naravno, gamad od susjeda se pravi da ne èuje)
lift.mrzim sanjat lift.uvijek isto sranje bude s liftom.uðem u njega stisnem neki kat,a on se niakd ne zaustavi na tom katu nego ode dalje.ode dalje i od najviťeg kata.ili poène propadat.ili visit na Şici.uvijek kad sanjam lift umrem od straha.
jesi li sigurna da si izaĹĄla?
moĹžda log in opcija bjeĹĄe the gumbiĂŚ ĹĄto proizvodi onaj visokofrekventno-iritantni, odvratni piskutavi zvuk?
(a naravno, gamad od susjeda se pravi da ne èuje)
stisnem svaki fucking gumbiĂŚ al djubre ne reagira.il susjedi ne reagiraju. uglavnom najebem svaki put.
Lara Car
04-05-2006, 11:15
vozim tatin auto i stajem na velikom raskriŞju,èekam zeleno za skretanje desno i odjednom stotine ťkolske djece poène padati sa neba a ja taman krenula na zeleno,i djeca padaju i samo èujem tramvaj kako skreÌe NAMJERNO i izlazi sa traènica da bi se zabio u desni kraj moj auta i ogrebao ga cijelom duŞinom :smt009 :smt009 :smt009
i odjednom neko od one djece otvara moja vrta,izvlaèi me iz auta,i BJEŽI s autom,a ja ridajuÌi trèim za njim po nekim uskim ulièicama i SUSTIŽEM jureÌi automobil :smt003
izvlaèim mladca van i pitam ga,a suze lipte "pa zaaaťtooo" i zagrlim ga??!?!?!?!?!?!?!?? :smt011 :smt011
sanjala opet da brijem s josipovicem dok me frend prijekorno gleda kak mogu biti s tak starim tipom....
a nije bilo lose :smt003
mislim da mi to podsvijest sere jer za mene su stari svi iznad 26 godina :smt020
sanjala opet da brijem s josipovicem dok me frend prijekorno gleda kak mogu biti s tak starim tipom....
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
sad si ti misli kakvi su danasnji tipovi kad ja nemam o kome mastati nego sanjam josipovica :smt012
... opet...
a kaj, to ti uèestalo? :smt008
... opet...
a kaj, to ti uèestalo? :smt008
pa bilo je vec jednom poslije seminara kod njega...no ovaj put je bilo bolje...popravlja se :smt003
sad si ti misli kakvi su danasnji tipovi kad ja nemam o kome mastati nego sanjam josipovica :smt012
znam kakvi su danasnji tipovi...newsflash...i ja sam tip... :smt002
newsflash...i ja sam tip... :smt002
i ja isto :smt002
newsflash...i ja sam tip... :smt002
i ja isto :smt002
Ne bih se stel mesat...
Neki dan sam sanjao da igram mali nogac...sa petogodisnjacima...gubili smo i onda sam zakucao dvije golcine u zadnje dvije minute...take that djecurlijo... :smt003
Ne bih se stel mjesat...
ak vec napises "stel" onda budi dosljedan..ne bi se stel mesati(zagorski)
nooo..nisam musko al je josipovic diral neke tipove u snu...detalje vise ne iznosim :smt006
ak vec napises "stel" onda budi dosljedan..ne bi se stel mesati(zagorski)
nooo..nisam musko al je josipovic diral neke tipove u snu...detalje vise ne iznosim :smt006
Evo...dosljedan sam...
:smt005 :smt005 :smt005 Ovaj Jospiovic je fakat brijac u tvojim snovima...prvo ti...pa onda par deckica...svaka mu dala... :smt003
josipovic??? ne znam kaj da ti kazem. ja sam mislio da je lose kad sam sanjao da bjezim od nekog lava...jako velikog lava.mozda je bila lavica.u svakom slucaju, jako gladan/a
Lucius Veratius
09-05-2006, 22:26
:smt044
Ovo je veĂŚ ozbiljno. :smt003
sanjala sam noÌas da su me zvali s faksa da doðem jel se uzelac zeznuo i da me mora joť pitat. doťla sam al mu nisam htjela dat indeks. up yours.
Sanjo sam nagomilane rokove, pa kako nisam stigo sve prijaviti...eto kaj faks radi :smt012 :smt012 :smt012
Just a little bit
10-05-2006, 14:12
sanjo sam prejeben san.......kupio sam si ðipa...onaj iz Daktarija :smt002
...Sanjao da odajem pocast britanskoj zastavi...pred kraljicom... :smt078
konzerva
20-05-2006, 10:23
...Sanjao da odajem pocast britanskoj zastavi...pred kraljicom...
:smt043 :smt043
otkrio si se!!!!
in vino veritas!!!!
:smt005 ti si pravi rojalist, joĹĄ i real madrid...
...Sanjao da odajem pocast britanskoj zastavi...pred kraljicom...
Sram te bilo :smt018 Padraig Pearse, Michael Collins i Cathal Brugha se okrecu u grobu :smt003
Neznam jesam to juèer sanjao ili se stvarno desilo,ali mislim da sam plesao sa nekim psom juèer na okretiťtu...ali mislim da je bio san jer je padala kiťa,a ja sam doťao doma suh :smt017 ...prokleti alkohol...*cartman mode on*...god damn you,you son of a bitch...*cartman mode of* :smt003
sanjao sam da sam jucer bio negdje vani...u drustvu previse pijanih ljudi i da se pola ekipe zbarilo.
nocna mora. :smt012
Neznam jesam to juèer sanjao ili se stvarno desilo,ali mislim da sam plesao sa nekim psom juèer na okretiťtu..
Da nisi ti s nekim janjevcem plesao? :smt005
mislim da sam plesao sa nekim psom juèer na okretištu...
znaci, doli te otpratila skroz do okretista?
:smt003 :smt005 :smt005
mislim da sam plesao sa nekim psom juèer na okretištu...
znaci, doli te otpratila skroz do okretista?
:smt003 :smt005 :smt005
ovo nije smijesno...a za tvoju informaciju zero je pseto a ja macketina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! :smt019 :smt019 :smt019
konzerva
25-05-2006, 12:38
sanjao sam frikin Ĺžak hudeka!!!! :smt005
ĹĄokiran vijestima o njegovoj odluci da smrĹĄavi
u mojem snu bio je relativno mrĹĄav i napravio je ludi tulum na kojem su se svi zabavljali ali ja nisam htio iz principa, jer je to ipak Ĺžak...
:smt017
napravio je ludi tulum na kojem su se svi zabavljali ali ja nisam htio iz principa, jer je to ipak žak...
i jesi i na tom tulumu zbario jagoddu? :smt005 :smt003 :smt003 :smt005
:smt077
Lara Car
25-05-2006, 12:52
napravio je ludi tulum na kojem su se svi zabavljali ali ja nisam htio iz principa, jer je to ipak Ĺžak...
i jesi i na tom tulumu zbario jagoddu? :smt005 :smt003 :smt003 :smt005
:smt077
:smt082 :smt082 :smt082 :smt082
Uh koji san :cloppy: neku noĂŚ - doðem ja po 100-ti put kod prof. Ăepula na ispit i naravno - ne znam. I sad, vidi on da imam gitaru i veli - Ajde kolega da se ne muèimo i vi i ja, odsvirajte mi nekaj za dvojku. Primem ja ðitru, ruke se tresu, niĹĄt ne ĹĄtima, zvuèi loĹĄe, Ăepulo me pita - pa dobro kolega, jel ima neĹĄto da vi u Ĺživotu moĹžete poĹĄteno napraviti :smt003 ? I na kraju veli - ma evo vam 2 samo da vas viĹĄe ne gledam. Probudim se ujutro, a index i dalje bez nacionalnog Ĺžiga :smt005 .