PDA

View Full Version : Stana Matić (prosjek 2,71)

dorro
23-08-2007, 15:21
Kod g. Matić se na Trgu Maršala Tita, prvi kat (soba xy - javite, mi ne znamo) upisuju seminari:

• seminari I. godine (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=2140)

• seminari II. godine (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=179&start=0)

• seminari III. godine (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=205&start=0)

• seminari IV. godine (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=281)

Pravila ocjenjivanja i komentiranja profesora vrijede i ovdje - glasati mogu svi registrirani korisnici, samo jednom tijekom akademske godine; na kraju godine prosječna ocjena ide u arhivu, a anketa se nastavlja.

A sad - ocijeni! 8)

Andrea
23-08-2007, 17:10
prema meni sve super :-)

--Anči--
23-08-2007, 17:13
ta Ĺžena je Ĺžasu :roll: onda joj ja joĹĄ viĹĄe dignem Ĺživac s tim kaj sam pristojna :-D

sickboy
23-08-2007, 17:14
Prema meni uvijek ljubazna, iako je ulazak u njenu sobu lutrija.....nikada ne znas jel ti treba svicarski nozic ili motorna pila za rezat dim....

fidy
23-08-2007, 17:16
nekad mila i draga (rijetko), nekad Şivèana (èesto), ali zato uvijek puťi... :roll:

fat drummer
23-08-2007, 17:16
Ĺžena je zakon... pije nerafiniranu naftu, puĹĄi granit i ima facu sfinge, nikad ne znaĹĄ ĹĄto misli. neki tvrde da je andorid, ali nije, pokazuje osjeĂŚaje, voli svoje unuke :)

Robierre de Cochon
23-08-2007, 19:41
ajoj :smt095
moj prvi dodir s faxom je bila stana matiĂŚ.
gledala me ko da sam pao s marsa dok sam plaĹĄljivo zagledavao u dimom ispunjenu sobicu.
:-D

jednom sam valjda 15 minuta èekao dok je zavrťila privatni razgovor. po meni je to slika neprofesionalnosti - a to me jedino i zanima kada je u pitanju administracija.

Cro
23-08-2007, 22:02
Prvi dojam vrlo loĹĄ..
Dugo prièa na telefon, spora, ne zna tko pije a tko plaÌa..

torrente
23-08-2007, 23:17
misli da je baja jer daje seminare

spusti se na zemlju

Tal
23-08-2007, 23:30
èim ju vidim sjetim se komunistièke partije i zabave u vatrogasnom domu.

okamina. zdena ko kip. nula bodova.

Ante Gotovina
24-08-2007, 14:01
Prvi dojam, pri prijavi prijemnoga - vrlo loť. Bilo je problema oko faksirane uplatnice, Şena je postupala u maniri krute administracije. Umjesto da pomogne maturantima koji se oèigledno ne snalaze na faxu, umalo je poèela galamiti.

Kasniji susreti bez komplikacija, navikneť se na administraciju. Ipak, onaj pogled iznad naoèala i cigarťpic stvaraju mrak dojam. :p

Dmitar Zvonimir
24-08-2007, 18:16
Pamtim ju po loťem kad se radilo o upisivanju seminara jedne davne godine, mogla mi je pomoÌi da je htjela, ali nije, no ne èini mi se preloťa s druge strane, zato joj dajem carsku ocjenu!

valkyra
24-08-2007, 19:41
Stana je pravi star - u jedan dan viĹĄe postova nego neki profesori/ce. :-D

Stella
24-08-2007, 21:37
Dotièna je vrlo neprofesionalna. Na oglasnoj ploèi piťe da se u ponedjeljak (datum nije vaŞan) od 8 sati poèinju upisivati iz (nije vaŞno kojeg) predmeta, ali Stana veÌ tjedan prije popuni sve seminarske grupe. (Sigurno su neki donosili lijepe bombonijere ili druge poklone, pa ostali studenti u redovnom roku NA PLOÈI OBILJEŽENOM nisu doťli na red)

Je li to u redu???

fat drummer
24-08-2007, 23:19
stana matiĂŚ je jednom igrala ĹĄah protiv smrti... nakon tri poteza i pacerskog mata smrt se morala obvezat da je stana besmrtna... zato sad moĹže puĹĄiti 20 kutija dnevno

dorro
25-08-2007, 02:52
Stana je pravi star - u jedan dan viĹĄe postova nego neki profesori/ce. :-D
Postoje dvije istitucije na PF-u, a to su KurtoviĂŚ i Stana MatiĂŚ.

Stana drma faksom.
Samo ĹĄto se to ne kuĹži jer Ĺživimo u normalnom mirnodopskom civiliziranom razdoblju.
Da se, teoretski, nalazimo u razdoblju prohibicije pravne znanosti (kaĹžem, teoretski!),
Stana bi bila pandan Al Caponeu.
Èak imaju i neke sliènosti...

stana matiĂŚ je jednom igrala ĹĄah protiv smrti... nakon tri poteza i pacerskog mata smrt se morala obvezat da je stana besmrtna... zato sad moĹže puĹĄiti 20 kutija dnevno
Stana MatiĂŚ je veĂŚa faca od Chucka Norrisa i Stevena Seagala zajedno.
Sredi ih bez problema, samim pogledom. Znate kako?

skylark
27-08-2007, 12:18
Mustra, niÅ¡ drugo. Nit smrdi nit miriÅ¡i. MoraÅ¡ bit dobar političar kad ideÅ¡ k njoj neÅ¡ pitat, a kamoli ak trebaÅ¡ sredit neki seminar il tak neÅ¡t.

Nivette
01-09-2007, 03:33
Morať bit dobar politièar kad ideť k njoj neť pitat, a kamoli ak trebať sredit neki seminar il tak neťt.

:lol: :lol: :lol:

slaĹžem se
al ja jednom naŞicala seminar i to bez davanja bombonijera/kava i sliènih proizvoda :-D
valjda sam joj bila simpatièna :?

Wolf
02-09-2007, 20:53
Zasad bih joj dao solidnu četvorku, prema meni uvijek bila ok (no dobro, osim kada smo se sreli prvi put, kad me nazvala zbunjolom :-D ). Međutim, kako je Stana promjenjiva kao englesko vrijeme, sačekat ću da vidim kako će proći upisi seminara i izbornih sutra pa ću dati konačnu ocjenu dotične gospođe. :)

thorz
19-09-2008, 00:59
najbolja, legenda!! chuck norris id dead long live the queen!!!

zasluzila je da svi skupimo pare i kupimo joj dar za penziju

X.
09-10-2008, 13:31
cista jedinica.

bunny rabbit
21-07-2009, 15:20
Teta Stana, o kojoj sam slusala i prije nego sam upisala ovaj faks :)

Petica radi stajlinga, jel.

little_evil
08-07-2010, 13:57
dvojka od mene. bojim se pokucat na ta vrata jer zena se uvijek ponasa ko da joj smetas, i gleda te ko da pitas nesto sto bi trebao znat. uz to komentira studenta koji izadje prije tebe,prevrce ocima i doslovce traca studente. ne podnosim takve mrzovoljne,isfrustrirane zenetine,ajme. neka ode malo na instrukcije Relkovicu da vidi kako se radi.