PDA

View Full Version : Slavica Habijan (prosjek 4,1)

Pravokutnići
23-08-2007, 19:31
Kod g. Habijan se na Trgu Maršala Tita 3 (prizemlje desno) prijavljuju:

• sociologija (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=10&start=0)
• ustavno pravo (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=23&start=0)
• građansko pravo (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=102&start=0)

Pravila ocjenjivanja i komentiranja profesora vrijede i ovdje - glasati mogu svi registrirani korisnici, samo jednom tijekom akademske godine; na kraju godine prosječna ocjena ide u arhivu, a anketa se nastavlja.

A sad - ocijeni! :smartass:

Dmitar Zvonimir
24-08-2007, 18:23
Gospoða Habijan je uglavnom vrlo ljubazna, komunicira sa studentima, tj. sasluťa te, a veliki plus joj je ťto se svima trudi izaÌi u susret glede traŞnja profesora na ispitu. Jedna lijepa 4!

skylark
27-08-2007, 12:21
da, čvrsta četvorka i od mene. Al malo bi se trebala viÅ¡e smijati, a manje mrÅ¡titi i bila bi to i petica!

Nivette
01-09-2007, 03:30
Gospoða Habijan je uglavnom vrlo ljubazna, komunicira sa studentima, tj. sasluťa te, a veliki plus joj je ťto se svima trudi izaÌi u susret glede traŞnja profesora na ispitu. Jedna lijepa 4!

:lol: :lol: :lol:
da, da, stavit Ìu te kod tog i tog profesora. doðeť na ispit i kod potpuno petog profesora :roll:
kad god sam tamo neĹĄto prijavljivala, ona je bila na netu :lol:
al inaèe fer, nikad bahata

Wolf
02-09-2007, 21:15
Profesionalna i ok, kao Å¡to skylark reče - da udjeli koji osmijeh every now and then dobila bi 5 i od mene.

blond no more
20-09-2007, 12:59
Meni je svaki put izaĹĄla u susret, nije pretjerano ljubazna, ali nije ni bahata.

Boogie
14-11-2007, 20:13
Poslao joj upit e-mailom u vezi doktorskog studija, odgovorila mi je odmah. Vrlo cijenim tu aŞurnost, pogotovo ťto svi stavljamo naglasak na to, a malo tko doista drŞi do toga. A gospoði Habijan (koju osobno ne poznajem) svaka èast na aŞurnosti davanja informacija :smt023 Od mene èista petica! KaŞu da je prvi dojam najvaŞniji ;)

smješko
03-10-2008, 17:16
Meni najdraža tajnica na faksu, ljubazna, simpatična, odgovara i na najgluplja pitanja...

shvila
27-01-2009, 13:48
Eh da su barem svi ko ona...čista petica!

ernejst
28-01-2009, 12:58
.... jedna od ljubaznijih :D, kad god dođem uvijek dobre volje , čista petica

TILA
06-04-2009, 15:24
Jako dobra žena,samo neki dan samo morala dosta čekat jer su neki ljudi došli na čakulanje i zato dajem četvorku 8)

mp
14-04-2009, 18:03
Gospođa Slavica, je stvarno korektna, uz zahtijeve svih studenata ... ne znam tko bi mogao biti ljubazniji, udovaljavat svima i davat sve te informacije ! Odgovara na e mailove ,a usput i tješi studente , tipa biti će sve u redu ,... ništa nije strašno !
Jedna petica !

malimrav85
14-04-2009, 18:10
Super žena! Kod nje je ko na pokretnoj traci i stalno je neko nekaj pita ali onda se ne da!
5!

one_perfect_girl
19-04-2009, 15:56
super super!!!! 5 od mene!!!!! :-D
to mi je najdraza teta iz referade... :-D uvijek izlazi u susret, nije bahata i bezobrazna, bas imam s njom korektan odnos, hehe :lol: :lol:

bunny rabbit
21-07-2009, 15:23
Divna krasna i draga, osim kad su ispitni rokovi :/

Kuzim ja da je guzva i da je stresno, al ono, par puta sam dozivila doslovno otresavanje od nje. Samo prije ispita, kad su prijave i to. Onda je opet sva super.

Maat
18-03-2010, 15:24
ima fascinantno napredan filter za sranja, bahatost kod nje ne prolazi.
osim toga, da, svjedočila sam i tješenju studenata.
zdrav, no-nonsense pristup. :thumbup:

Zanimljivo ime
04-04-2010, 22:09
I meni je ona super! I lijepo objasni! Čista 5-ica

Barfly
08-04-2010, 16:32
Slavica je najsusretljivija i najtoplija osoba na ovom faxu, duša TMT3! :worship::worship::worship:

Runing away
15-04-2010, 11:03
Nisam mislila pred koju godinu da ću tako razmišljati ali definitivno veliki pozitivan pomak. Prije mi je bilo koma nešto ići tamo rješavati ali sad kao šetnja parkom. I potpuno suosjećam u dane ispita, onu gužvu bih rastjerala vatrogasnim kolima. :D

salty
18-04-2010, 15:35
Kuzim ja da je guzva i da je stresno, al ono, par puta sam dozivila doslovno otresavanje od nje. Samo prije ispita, kad su prijave i to. Onda je opet sva super.

sign that totally, uopce ne znam tko je to, kako izgleda i sl., ali preko telefona NEOPRAVDANO BAHATA BILA,

kad je krivo valjda iz strke napisala za Ustavno **"Rezultati i raspored za studente koji su prošli pismeni dio"** budući da nije bilo u samim počecima svih studenata na popisu došlo je do konfuzije među studentima i neki su mislili da je protivno onome što nam je rečeno u dvorani da će svi biti na popisu, objavljena lista samo onih koji su prošli, ona se izderala da to nije tako i na koncu poklopila... a kasnije je makla ovaj zbunjujuć naslov "rezultata" jer je skuzila i sama da ne štima

ps. nisam joj još dao nikakvu ocjenu jer ne mogu ocijeniti na temelju jednog ispada, a i kažem uopce ne znam tko je ona i zašto bi mi trebala, osim u tom momentu kad sam išao provjeriti što je to s konkretnim rasporedom usmenih za studente

tapir_u_magli
26-05-2010, 22:15
Na temelju mog studentskog puta, koji je uskoro nadam se gotov, mogu reci da su moja iskustva sa gdjom Habijan iskljucivo pozitivna.

Dapace, vrlo pozitivna. Sto nemogu reci za ostatak (cast drugim izuzetcima) administrativnog osoblja s posebnim naglaskom na gdju Komotar.

Alita
26-05-2010, 23:16
Danas je zaista bila divna i susretljiva :soppy:

georgee
28-05-2010, 10:19
uvijek je :mhm:

nino
18-06-2010, 21:04
Slavica legenda! Skoro kao Ćiro!!!:mhm:

Romulus
10-07-2010, 19:36
težak je posao gospođe habijan.
pred 2 tjedna sam isao kod nje da se zapisem za gp2.
pita me za ime i prezime, uto zazvoni telefon. uzme ga lijevom rukom a desnom nastavlja pisati.
nakon par sekundi dolazi prof. uzelac i nesto joj prica bez obzira sto vidi da ima pune ruke posla. jer on je profesor pa ne mora čekati svoj red. nakon ulaska preko reda, daje joj neke spise makar vidi da su joj obje ruke zauzete. s tim da je u jednom trenutku morala odgovarati osobi na telefon, slusati uzelca i uzimati njegove spise, te upisivati mene za ispit.
ne znam kako je to uspjela i kako izdrzi cijeli dan u takvoj guzvi kakvu ima, gdje se svi guraju
da budu cim prije gotovi, a nitko nju ne pita da li ona uopce sve to stigne.

ek84
12-02-2011, 21:02
imam dojam da je najzaposlenija osoba na faksu. ali unatoč tome uvijek susretljiva. zato čista 5.

schtudent
26-05-2011, 00:33
Super je slavica!!
5!