View Full Version : Problem s X-icom
Ovako, nakon upisa na faks bilo je slikanje za x-icu, ali ja nisam nigdje vidjela tu obavjest, pa sam nakon upisa otiťla kuÌi (inaèe nisam iz Zagreba). Onda sam se malo raspitala o tome i saznala da sam se trebala slikati na dan upisa, ťto ja nisam znala, i sad me zanima, da li se joť uvijek negdje na faksu mogu slikati za x-icu ili je sad veÌ "proťla baba s kolaèima"??
djevojcica sa sibicama
20-09-2007, 15:07
naravno da moŞeť. na drugom katu, ideť do kraja hodnika,skreneť desno-prva vrata...ne znam koja toèno soba, pitaj frajera dolje na porti il nekog
prilicno sam siguran ad je soba 40 :D
E puuno ti hvala!
Imam jos jedno pitanje, malo sam dosadna,ali moram...
Jel se mogu slikati poslije 1.10. (jer tada tek dolazim u Zg), ili moram doÌi prije nego faks poène, znaèi prije 1. u Zagreb??
fat drummer
20-09-2007, 17:53
E puuno ti hvala!
Imam jos jedno pitanje, malo sam dosadna,ali moram...
Jel se mogu slikati poslije 1.10. (jer tada tek dolazim u Zg), ili moram doÌi prije nego faks poène, znaèi prije 1. u Zagreb??
moŞeť se slikat i kasnije, ali mislim da Ìeť dulje èekat iksicu
Ma nema veze, bitno da ju dobijem, niťta se neÌe dogoditi ako malo prièekam jer ne da mi se dolaziti u Zg samo zbog x-ice, za tjedan dana se selim za stalno pa Ìu onda to tada obaviti.
Hvala na informacijama!
meni savrĹĄeno funkcionira :-D
kme, decec se uplasio i promijenil avatar...a bas si neki :(
gle, al fakat sam njezan
Imam jedan problem s iksicom, naime, podigao sam je krajem 9. mjeseca, ali jos uvijek kad pogledam svoj racun na stranici cap.srce.hr pise osoba bez subvencije i iznos 0.00 kn na racunu. Iz Zagreba sam, redoviti student. Trebam li se javiti u referadu ili kartoteku? Trebam li donijeti mozda jos kakvu potvrdu? Ima li itko kakav savjet?
@ Filip - stvarno neam pojma.
(btw imaĹĄ kul ime ja se zovem filip :-D )
~°¤anchica¤°~
07-10-2007, 16:24
Imam jedan problem s iksicom, naime, podigao sam je krajem 9. mjeseca, ali jos uvijek kad pogledam svoj racun na stranici cap.srce.hr pise osoba bez subvencije i iznos 0.00 kn na racunu. Iz Zagreba sam, redoviti student. Trebam li se javiti u referadu ili kartoteku? Trebam li donijeti mozda jos kakvu potvrdu? Ima li itko kakav savjet?
def.odi u referadu i pitaj
Personal Guru
07-10-2007, 19:30
hmm, jesi moĹžda mijenjao status, tj. bio izvanredni?
jer inaèe iksice se produŞuju u smislu da poèinju opet vrijedit kao nove od 15.10.negdje, znaèi kad utvrde tko je joť uvijek redovni, tko je postao redovni i kome se iksica ukida pa Ìe ti moŞda postat aktivna tek od 11.mj...al opet, tako sam èula, ne mora znaèit da je to istina pa ti je najbolje provjerit tako da nazoveť referadu ;)
hmm, jesi moĹžda mijenjao status, tj. bio izvanredni?
jer inaèe iksice se produŞuju u smislu da poèinju opet vrijedit kao nove od 15.10.negdje, znaèi kad utvrde tko je joť uvijek redovni, tko je postao redovni i kome se iksica ukida pa Ìe ti moŞda postat aktivna tek od 11.mj...al opet, tako sam èula, ne mora znaèit da je to istina pa ti je najbolje provjerit tako da nazoveť referadu ;)
Da, promijenio sam status, bio sam izvanredni, sad sam redoviti. Hvala na odgovoru, pitat cu u referadi ovaj tjedan.
pitanjce jedno :) slikah se prije kojih 2 tjedna, mogu li ocekivat xicu u neko realno vrijeme (u smislu, ubrzo :-D ), il moram cekat jos sto godina? nestrpljiv, hocu se najest za male pare :lol: :lol:
legionar
08-10-2007, 21:12
ovaj mjesec Ìeť sigurno dobit :badgrin: pa mislim da je proťle godine trebalo za drugu turu nekih desetak dana od poèetka faxa, al vama mislim da Ìe i prije... uostalom, Şicaj nekog nek ti posudi...
pitanjce jedno :) slikah se prije kojih 2 tjedna, mogu li ocekivat xicu u neko realno vrijeme (u smislu, ubrzo :-D ), il moram cekat jos sto godina? nestrpljiv, hocu se najest za male pare :lol: :lol:
bude ovaj mjesec...ja sam isto u drugoj turi. moramo cekati jos rekla mi je teta da bu bila obavijest na faxu
tnx ljudi, valjda ce brzo ;)
Vorkalloner
02-01-2008, 22:53
Imam jedno pitanje takodjer u vezi iksice. Moze li se ona koristiti igdje drugdje za kupnju (npr. trgovine mejsovite robe, cuo sam nesto o tome) osim u Studentskom?
Pa ako znate adrese... ;)
angel1cFruitcake
05-01-2008, 23:26
haha, i tata bi sine :lol:
navodno u varazdinu neke sitnice idu na iksicu, a legenda kaze da je prije 20ak godina kod ekonomije postojala neka birtija u kojoj je isla piva!
remorker988
05-01-2008, 23:29
elektron varaŞdin u sklopu elektrotehnièke ťkole.
imaĹĄ mlijeko ili sokove po pola litre. i to je to. :roll:
Ok znam da postaljam opet isto pitanje...ali i ja pametna :) sam se zaboravila slikati za iksicu -.-... posto je ove godine sve malcice drugacije htjela bi pitati tj uvjeriti se da se mogu slikatu u 10 mjesecu za iksicu :) i kome bi se onda trebala obratiti? hvala :)
hahahahahahahahah xD ajde super da se nisam slikala :D hvala ti!! :)
Huh? Ja sam se slikao za iksicu početkom 11 mj. Nikakvo slanje slika,otišao sam u referadu i slikali su me s web camom. Iksica bila gotova za kojih mj dana.
nista od lijepe slike :( :D
Imam jedno pitanje, kako mogu stječi razinu prava 2 za prehranu na iksici??
CroatianAngel
17-09-2010, 20:34
Imam jedno pitanje, kako mogu stječi razinu prava 2 za prehranu na iksici??
Razina prava 2 je za studente koji su izvan grada Zagreba ili možda još dalje. Stječe se tako da otiđeš na policiju i izvadiš potvrdu o mjestu prebivanja (stanovanja). To odneseš Relkoviću i on ti povisi razinu prava sa 1 na 2. (Sa ispod 250kn na oko 700kn mjesečno).
To odneseš Relkoviću i on ti povisi razinu prava
u kojoj je on sobi??
CroatianAngel
17-09-2010, 21:38
u kojoj je on sobi??
Danijel Relković
TMT 14, soba 51/I, Studentska referada
4564 328
Ma ne treba to nosit isključivo Relkoviću. Nosiš u onu referadu koja si godina. Nema smisla nosit potvrdu Relkoviću ako si prva ili druga godina.
CroatianAngel
17-09-2010, 21:42
Ma ne treba to nosit isključivo Relkoviću. Nosiš u onu referadu koja si godina. Nema smisla nosit potvrdu Relkoviću ako si prva ili druga godina.
Ja sam bila odnijela njemu. I mislim da mi je isti dan povisio razinu prava. Čak u roku par sati. Brz je čovjek, nema šta. :lol:
Ali.. kao što kaže Axl.. odnesi ili njemu ili nekome drugome... u referadu.