View Full Version : dipl.iur. Mihovil Škarica (prosjek 3,85)
Pravokutnići
02-11-2007, 01:53
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
simpa mladic, dobro izgleda a zna dobro i objasnit ono sta nije jasno. steta sto jos ne ispituje, ima potencijala, mogao bi bit bas ok ispitivac. 8)
Just a little bit
12-11-2007, 01:16
koja katedra ?
koja katedra ?
upravna znanost...
( poboljťava im prosjek, bar ťto se odnosa prema studentima tièe :D )
la ragazza
18-12-2007, 00:12
Mislim da je asistent Skarica perspektivan mladiÌ koji je jako ljubazan, korektan u svakom pogledu i uvijek spreman lijepo objasniti te tretirati studente kao da su mu vaŞni...rijedak primjerak svoje vrste :D e da i èujem da je zauzet :smt022
ok je...jedan od normalnijih na katedri :-D
Alterprofile
16-03-2008, 22:23
Mlađahan dečko neki,kako je on uopće dospio za asistenta?
fleetwood mac
17-03-2008, 15:52
ma dobar je lik,za razliku od Đulabića
Alterprofile
17-03-2008, 19:04
On je neki dalmoš čini mi se po govoru?
On je neki dalmoš čini mi se po govoru?
mislim da ti je on iz dicma gornjeg, ali ne znam za sigurno 8)
iz solina, moj susjed pa onda petica!
najbolje konzultacije iz Upravne znanosti...preporucam! Cista petica!
Stvarno je ok, pristupacan studentima i konzultacije su jako dobre
skroz oke.
ugodan, uspostavlja normalan odnos sa studosima.
lijepo lijepo
malimrav85
19-05-2009, 21:16
Precool lik! Baš me zanima kaj bi se trebalo dogodit da se on nanervira!
Ima strpaljenja sa studentima, trudi se, malo kad mu je teško nešto napravit.
Za sad 5, vidjet ćemo zaključno što će biti.
fat drummer
19-05-2009, 21:23
mihovil je kul... we approve!
malimrav85
26-05-2009, 18:07
totalni apruv
5ica
Browneyes
16-04-2010, 18:09
Petica.
Trudi se izvući nešto, pa ako ne ide doslovno, može i zdravo seljački.
Neće popizditi na tebe ako izvališ totalnu pizdariju (jesam). Probat će te podpitanjima navući na pravi odgovor. Ako baš i to ne ide, ići će pikati više u gradivo koje znaš.
Pozdravljam opušteni stav bez previše histeriziranja što nešto ne znaš.
Petica.
Trudi se izvući nešto, pa ako ne ide doslovno, može i zdravo seljački.
Neće popizditi na tebe ako izvališ totalnu pizdariju (jesam). Probat će te podpitanjima navući na pravi odgovor. Ako baš i to ne ide, ići će pikati više u gradivo koje znaš.
Pozdravljam opušteni stav bez previše histeriziranja što nešto ne znaš.
Za prvo se slažem, izvlači iz svakoga.
Za drugo baš i nije tako, možda je bio takav pa mu je sad već dosta studentskih bisera, malo rano s obzirom koliko ga još čeka. Ali dobro to je vjerojatno zato što mu je stalo da se shvati gradivo, barem takav dojam ostavlja. Što moram reći nije lako s obzirom na po meni katastrofalnu knjigu.:down: Ali opet ni to nije njegova krivnja. Još ću malo pričekati s ocjenom.
Uvik mi je drago vidit Dalmatinca na faksu ::E:
preprepredobar :))) da mogu dala bi mu i 10!!
atmosfera i više nego ugodna.. daje dovoljno vremena da razmisliš i na sve moguće načine pokušava nešto izvući iz tebe..
čista 5 od mene!!
Danas sam slušala ispit... Petica asistentu, čini mi se kako je on ono što je katedri ovoga predmeta potrebno- osoba koja traži razumijevanje... Pitanja su vrlo logična, usuđujem se reći i jednostavna. Točno se vidi tko je učio kako...
Vrlo je simpatičan, pristupačan. Totalna suprotnost utisku koji se dobije prema ocjenjivanju pismenih od strane katedre (gdje se traži šturo naštrebano ispisivanje, usmeni je dakle logičko izlaganje znanja :) )... Odlično!
Osebujan lik, dosad nisam vidjela nekoga tko toliko odudara od ostalih ljudi na faksu. Možda meni više pašu neki konvencionalniji tipovi, ali korektan je on iako ima podosta upadica i neki način postavljanja potpitanja zbog kojih ljudi koji odgovaraju ne kuže šta hoće reć. Žalosno je za ispit, a super što se tiče njega što ti neke stvari tek na ispitu sjednu kad vidiš kako ih on lagano objasni i da primjere. Atmosfera opuštena, čak i ako se izvale totalne gluposti (preko kojih će prijeći). Jako mu je bitno razumijevanje i primjeri. Što se tiče ocjena- slušala sam 3 osobe i sve su dobile istu ocjenu, iako je po meni bila razlika u znanju (i po bodovima i po usmenom odg).
Slažem se s Maleckom da se ljudi zbune sa potpitanjima koji djeluju komplicirano a odgovor je zapravo jednostavan. I da ti ispit sjedne tek nakon što dođeš kod njega na usmeni, dok ti odgovaraš on ti objasni usput.
Uglavnom tip je čovjek (ako me kužite šta hoću reći, ne ponaša se neljudski kao neki). Svima bi preporučila da odu kod njega na konzultacije sa kojim pitanjem tek će vam onda neke stvari biti jasne. A predavanja su mu predobra, zanimljiv, ne filozofira o nebitnim stvarima i kaže koji savjet za ispit. Na predavanju su nam se svi izmjenili, njegova su mi bila najbolja kad se sve zbroji.
usmeni kod škarice jako ugodan. meni je postavio 3 pitanja - 1 iz članaka, 1 iz zakona i 1 iz pusića. traži primjere i povezivanje gradiva, ali spreman je pomoći i navoditi na odgovor.
inače, jako šarmantan. :blush:
5+ za smisao za humor.
mali_vrag
09-07-2011, 08:29
slazem se sa hollow..
jucer su kod njega svi prosli,barem dok sam ja bila tamo.svakog je pitao 3pitanja,ali ne nuzno iz 3razlicita podrucja.najmanje je pitao propise,a najvise nastavne.dosta povezuje pitanje sa stvarnim zivotom,a ako ne znas..krene objasnjavat-:smartass:
atmosfera skroz opustena,cijelo vrijeme se zeza..ma sve 5.
Meni se nije svidio. Bio mi je u komisiji i njegove facijalne ekspresije su me užasno naživcirale. Komisija je sama po sebi stresna i mislim da nije u redu da se profesori podsmjehuju, kolutaju očima, razgovaraju međusobno o svemu i svačemu. Kad sam ga na rokovima prije slušala, jasno je bilo vidljivo da radi očite razlike između seminarista i "običnih smrtnika", npr. jedna njegova seminaristica ni na jedno pitanje nije znala odgovor, pa je pričala općenito o temi koja bi se mogla povezati s pitanjem i dobila tri, a nakon nje je rušio curu koja je, po meni, znala duplo bolje. Kakva katedra, takvi i ljudi na njoj. Izuzev asistentici Dubajić!