PDA

View Full Version : IV. Izborni Predmeti

Pages : 1 2 3 4 [5]

bla bla
05-04-2011, 09:56
da, da..treba..
no, koliko treba molbi da se rijesi..jer sam mislila izaci na ovaj rok na taj izborni..

Godfather
05-04-2011, 10:01
da, da..treba..
no, koliko treba molbi da se rijesi..jer sam mislila izaci na ovaj rok na taj izborni..

A jebiga onda...ne vjerujem da će oni te molbe rješit u tjedan dana kad počnu rokovi...a meni index treba...

mea
05-04-2011, 10:44
@Godfather, da, najlaksi ti je uvod i to kod Sokola, samo ti on ne daje petice...ja znala sve i dao mi 4, doduse odgovaranje je trajalo punu minutu

Godfather
05-04-2011, 12:22
Tnx, mislil sam uzet ili to ili sudsku psihologiju...samo, ovo je sad problem s tim molbama jer se iz mog indexa vidi da sam ja kod Stane već mijenjal jedan...a i kaj da napišem, iz kojeg razloga mjenjam izborni? Zakaj bi bilo jednostavno, kad može bit komplicirano...
Išel bum pitat Relkovića jedan dan pa bumo vidli...

azrijel
05-04-2011, 14:08
@Godfather, da, najlaksi ti je uvod i to kod Sokola, samo ti on ne daje petice...ja znala sve i dao mi 4, doduse odgovaranje je trajalo punu minutu
ZNAČI sOKOL NIJE U PENZIJI?

ASJ
07-04-2011, 13:02
ljudi jel tko u zadnje vrijeme polagao kriminalistiku kao izborni? da li je još uvijek dovoljna ona skriptica?
plizzz bilo tko, bilo kakvu informaciju:9
hvala puno

mea
09-04-2011, 16:40
ZNAČI sOKOL NIJE U PENZIJI?
ja sam bila kod njega u 12mj. nisam cula da je otisao u penziju

Sivonya
11-04-2011, 13:46
pitanje! vidim na stranici faxa da je kriminalistika u cetvrtak u gundulicevoj u 14h, pa me zanima jel se to prijavljuje ili se moze doci sa prijavnicom? i je li dovoljna skripta iz skriptarnice na pravokutniku i koja je bolja kriminalistika1 ili 2? tnx

Sivonya
11-04-2011, 15:45
molim ako netko zna da mi sta prije odgovori, vazno mi je da sta prije znam! hvala unaprijed!

ASJ
11-04-2011, 16:17
pitanje! vidim na stranici faxa da je kriminalistika u cetvrtak u gundulicevoj u 14h, pa me zanima jel se to prijavljuje ili se moze doci sa prijavnicom? i je li dovoljna skripta iz skriptarnice na pravokutniku i koja je bolja kriminalistika1 ili 2? tnx

ja sam prijavila, tamo di se prijavljuje kazneno na tmt 14 i bile su prijave 05. i 06., nazovi referadu pa pitaj dal možeš doći s prijavnicom...

Sivonya
11-04-2011, 18:56
ja sam prijavila, tamo di se prijavljuje kazneno na tmt 14 i bile su prijave 05. i 06., nazovi referadu pa pitaj dal možeš doći s prijavnicom...

ej a reci mi po cemu ucis?

ASJ
12-04-2011, 16:06
po nekoj staroj skripti, dobila od frendice (30-ak str)

MirkoBezjak
13-04-2011, 18:09
Imala bih jedno pitanje za kolege stare studente pa ako itko zna....ja bih vrlo rado mijenjala izborne predmete, jer ovi koji sam izabrala se mogu samo polagati na redovnim rokovima, a ja bi se toga što prije rješila....pa ako neko zna koji se ispiti mogu provjereno polagati na konzultacijama bez čekanja redovnih rokova?

inek
18-04-2011, 21:00
položila sudsku medicinu bez problema,učenje 2 dana laganini...prof ok..ne traži bubanje nego logiku,,,eh logiku tek volem :-)
pitanja standardna,agonija,specifične mehaničke ozljede,nespecifične,vješanje,utapanje,mrtvačka ukočenost,isušenje.......

ek84
20-04-2011, 17:25
Imala bih jedno pitanje za kolege stare studente pa ako itko zna....ja bih vrlo rado mijenjala izborne predmete, jer ovi koji sam izabrala se mogu samo polagati na redovnim rokovima, a ja bi se toga što prije rješila....pa ako neko zna koji se ispiti mogu provjereno polagati na konzultacijama bez čekanja redovnih rokova?

uvod u političke možeš na konzultacijama polagati. isti dan ih održavaju i jelušić i sokol, pa ak padneš kod jele možeš kod sokola :) dovoljna ti je skripta s pkt. sretno

ek84
20-04-2011, 17:26
položila sudsku medicinu bez problema,učenje 2 dana laganini...prof ok..ne traži bubanje nego logiku,,,eh logiku tek volem :-)
pitanja standardna,agonija,specifične mehaničke ozljede,nespecifične,vješanje,utapanje,mrtvačka ukočenost,isušenje.......

iz čeg si učila?

anja365
03-05-2011, 16:42
gdje se polaže sudska medicina? znam da je na Šalati, ali koji kabinet i kod kojih profesora...?

megi555
19-05-2011, 21:55
Uvod u politicke znanosti....
Ovako... Jucer nis nisam naucila od ovog "glavnog" ispita kaj spremam, i u depri kaj nisam opet nis napravila, odlucila sam rijesit taj zadnji izborni koji mi je ostao. I tako sam uzela skriptu s pravokutnika, onu od 20 strana, procitala jednom i podcrtala recenicu o svakom, naucila to u sljedecih 20 minuta, i danas ujutro na putu do faksa jos jednom procitala. Dosla kod jelusica, pitao me politicke stranke, catch all stranke i participativnu politicku kulturu. Dobila 5. Ovo je ispit kojeg nemres past, i definitivno se ne isplati uzrujavat zbog njega. Eto!

lorea
20-05-2011, 13:05
molila bih nekoga tko je polozio kriminalistiku u 4 mjesecu za pomoc. da li je dovoljna ona kopija knjige sa naseg faxa kupljena kod Zdravkeca?
i koji su profesori na ispitu? hvala svima.svaka pomoc je dobrodosla.

zahir
26-05-2011, 17:38
Ako netko od kolega starih studenata misli polagati međunarodne odnose i diplomaciju u ljetnim ispitnim rokovima, neka samo potvrdi: ispit se prijavljuje na katedri iz međunarodnog prava prema datumima objavljenim za prijavu ispita, ispituje prof. Seršić, a ispit je pismeni?

Da, ne? Hvala! :unsure:

b0rn cOnfused
12-06-2011, 15:05
Jel netko zna mozda kad su prijave za sudsku psihologiju, na stranici katedre za KP pise da je rok 20.06.2011., al ne pise kad je prijava???

ek84
12-06-2011, 20:04
Jel netko zna mozda kad su prijave za sudsku psihologiju, na stranici katedre za KP pise da je rok 20.06.2011., al ne pise kad je prijava???

28.6. Imaš ovdje na prethodnoj stranici :smile:

b0rn cOnfused
14-06-2011, 11:36
hvala, i jos jedno pitanje - jel itko polagao europsko javno kao izborni, kakva je procedura, di se prijavljuje, i jel istina da ako polozim ejp, da mi to vrijedi kao 2 izborna??

lorea
14-06-2011, 12:34
hvala, i jos jedno pitanje - jel itko polagao europsko javno kao izborni, kakva je procedura, di se prijavljuje, i jel istina da ako polozim ejp, da mi to vrijedi kao 2 izborna??
ja namjeravam polagati europsko kao izborni u 7 mjesecu. pitala sam prof. Rodina, kaze on sve isto kao i redovni studenti sa 2 godine.
znaci procedura: prijavis putem prijavnice u CM 4 kod. gdje Komotar, (nema roka za prijavu ispita, ali nastoj nekoliko dana prije samog roka za ispit)
odes na rok kada je i za studente druge godine.( ispit je prvo pismeni, vise informacija na ejp) i to je to.
ispit vrijedi umjesto jednog izbornog.

zahir
01-07-2011, 13:29
Možda nekome pomogne! :thumbup:

PITANJA: MEĐUNARODNI ODNOSI I DIPLOMACIJA

1. Što obuhvaća aktivnosti izgradnje mira nakon sukoba?
2. Stavovi država prema međunarodnom kaznenom sudovanju i budućnost kaznenog sudovanja?
3. Pravni temelj osnutka MKSJ?
4. Što znači vladavina prava?
5. Operacije UN-a u RH - ocjena!

ružica24
01-07-2011, 21:15
molim vas da li netko zna da li se idući tjedan održavaju konzultacije? meni je ostao izborni predmet iz ustavnog prava, pošto studiram po starom programu, ne moram ga prijavljivati, pa da li mi netko može reći, da li idući tjedan to mogu ići polagati na konzultacije ili ako netko zna kada se održava ispit iz izbornog predmeta suvremeni politiki sustavi, rok jest 4.07., ali ne mogu nigdje naći kada se održava pa da mi javi!

sanja9
03-07-2011, 17:01
Help i meni...U sličnoj sam situaciji kao kolegica (stari program, prijavljivanje,izborni na katedri iz Ustavnog),ali za razliku od nje, kod mene se radi izbornom Uvod u političke znanosti i sad pokušavam otkriti da li i kad se to može položiti ovaj tjedan, ako vrijedi ono pravilo dok su ispiti, nema konzultacija...itko???

ek84
03-07-2011, 18:41
Help i meni...U sličnoj sam situaciji kao kolegica (stari program, prijavljivanje,izborni na katedri iz Ustavnog),ali za razliku od nje, kod mene se radi izbornom Uvod u političke znanosti i sad pokušavam otkriti da li i kad se to može položiti ovaj tjedan, ako vrijedi ono pravilo dok su ispiti, nema konzultacija...itko???

pa otiđi na ispit i zamoli da te pita.

sanja9
03-07-2011, 18:56
pa otiđi na ispit i zamoli da te pita.
a ok, a kad je ispit?u kolko sati?vidim da je bolonjcima u srijedu,ali nije navedeno u koliko sati...

ek84
03-07-2011, 19:38
a ok, a kad je ispit?u kolko sati?vidim da je bolonjcima u srijedu,ali nije navedeno u koliko sati...

pa pitaj na temi od ustavnog ili nazovi referadu ujutro.

nadal
04-07-2011, 00:03
Najbolje ti je nazvati ili poslati mail tajnici dole; inače rekla je da svaki tjedan u principu ima Uvod u pol. znanosti, samo da je najbolje ipak provjeriti dan dva ranije, jel pojedini profesori tek dan-dva prije znaju oće li imati konzultacije...

MirkoBezjak
04-07-2011, 12:48
Meni je Slavica rekla da dođem u šetvrtak u 10h jer je tad Sokol ima bolonjce za Uvod u polit.znanosti...

angelina
05-07-2011, 10:52
bok ljudi, da li je za uvod u pol. znanosti dovoljna ona skripta od 20 str. i da li se stigne to nauciti za 2 dana??? hvala

nadal
05-07-2011, 11:13
bok ljudi, da li je za uvod u pol. znanosti dovoljna ona skripta od 20 str. i da li se stigne to nauciti za 2 dana??? hvala
da i da :thumbup:

angelina
05-07-2011, 13:19
hvala na brzom odgovoru

ida111
02-09-2011, 10:26
Da li mi može neka dobra duša napisati kada se održava na prvom roku u 9 mj. ispit Međunarodni odnosi i diplomacija? Ne mogu nigdje pronaći obavijest o tome, a službeno je rok, kao i za sve izborne 5. 9.

mea
15-09-2011, 17:39
moze li mi netko potvrditi da li je ispit iz sudske psihologije 27.9.? tnx

msz
19-09-2011, 18:27
Ljudovi,može pitance..dala danas zadnji ispit sa 3god pa me zanima dal zna tko kad su rokovi iz medicine i kriminalistike i dal se stigne to položiti sad još na ovom roku? možda mogu doći sa prijavnicom direktno na ispit,ili...? tnx:)

vjecni student
19-09-2011, 18:47
Ljudovi,može pitance..dala danas zadnji ispit sa 3god pa me zanima dal zna tko kad su rokovi iz medicine i kriminalistike i dal se stigne to položiti sad još na ovom roku? možda mogu doći sa prijavnicom direktno na ispit,ili...? tnx:)

Kriminalistika ti je u četvrtak u 2 gundulićeva soba 15....neznam jeli mos s prijavnicom najbolje ti je otici ili nazvati Ružicu(soba di se prijavljuje kazneno) pa pitati nju.

orhidea
19-09-2011, 18:52
koji prof. ispituje kriminalistiku?

damjanaaaa20
21-09-2011, 07:37
pozz....
zanima me...Javnobilježničko kod Dike..jel netko zna...treba li znati onu cijelu njegovu skriptu ili ima nekih pitanja po kojima pita??thanks

tamea
23-09-2011, 12:14
Jel mi itko može reći po čemu trebam učiti Autorsko pravo kod prof.Dike (jel Zakon o autorkim i srodnim pravima-sve ili neke članke ili još nešto uz to????)

Drakon1
29-09-2011, 16:56
Može li mi netko reći da li je za sudsku psihologiju dovoljna ona skripta od 20 stranica na pravokutniku?

Izašao bih na ispit na dekanskom roku a idem i na upravno pravo pa nemam vremena za učenje one veće skripte iz sudske psihologije koju prodaju na faksu.

vjecni student
29-09-2011, 18:20
Može li mi netko reći da li je za sudsku psihologiju dovoljna ona skripta od 20 stranica na pravokutniku?

Dovoljna je....ja sam ucila po njoj i polozila bez problema s visokon ocjenon....

paula
03-10-2011, 23:03
današnja pitanja iz izbornog Međunarodni odnosi i diplomacija su:

1. globalizacija-prednosti i nedostaci
2. zaštita ljudskih prava - mehanizmi i razine zaštite
3. faze u razvoju međunarodnog kaznenog sudovanja
4. pravna osnova osnivanja MKSJ
5. vanjskopolitički ciljevi RH u vrijeme stjecanja državnosti i vanjskopolit. ciljevi RH danas

možda nekome pomogne, pozdrav

aco
25-10-2011, 12:39
Pozdrav!

Mene isto zanima tko ispituje kriminalistiku,jer sam čuo da Modlya više nema na katedri..ako tko zna više da javi..hvala

mister bin
28-10-2011, 12:58
Ej, Hej, ekipica!
upisana sam kao apsolvent po starom programu i imam još gp s 3.e... Kaj se od izbornih može dati na crno? Osim sudske ;-)
... I s obzirom da mi u indexu pod izborni piše samo 3 ( na onomm apsolv. žigu) jel moram ja prije izlaska na ispit negdje definirati koji su to točno izborni i negdje ih prijaviti ?
tenks!

Jeska
06-11-2011, 11:02
Ljudovi, iz čega učiti sudsku medicinu?

duke
07-11-2011, 12:49
Imam pitanje: jel postoje gdje informacije o tome na kojoj se godini koji izborni predmet može uzeti? Ili je to potpuno irelevantno, dakle možemo uzeti bilo koji izborni bilo kad? i gdje se uopće nalaze informacije o izbornima, jel samo na panoima na faksu ili ima i na internetu (već sam probo na str faksa al tamo imaju samo nabrojeni, a ništa o tome gdje, kako, kada, tko)?

Blackadder
07-11-2011, 18:11
Jedno pitanje, tri pitanja...:) Zanima me da li su skripte s pravokutnika dovoljne za ispit? Imam kriminalistiku i političku socijologiju... Za kriminalistiku ima skripta i onih 29 pitanja, ne znam jel to još vrijedi otkad je Modly otišao? A šta je s političkom socijologijom? Po čem ste vi učili? Ja imam skriptu 20 strana, 165 pitanja jel to to? Hvala svima na trudu i pomoći...:)

Alexis
16-11-2011, 15:57
sva dosadašnja pitanja na pismenom iz Međunarodnih odnosa i diplomacije

1. Globalizacija - pozitivne i negativne strane

2. Uspostava mira nakon sukoba

3. Etape razvoja međunarodnog suda

4. Mirovne operacije UN-a u RH

5. Opravdanje humanitarne intervencije

1. Globalizacija - prednosti i nedostaci

2. Zaštita ljudskih prava - mehanizmi i razine zaštite

3. Faze u razvoju međunarodnog kaznenog sudovanja

4. Pravna osnova osnivanja MKSJ

5. Vanjskopolitički ciljevi RH od stjecanja državnosti do danas

1. Što obuhvaća aktivnosti izgradnje mira nakon sukoba

2. Stavovi država prema međunarodnom kaznenom sudovanju

3. Pravni temelj osnutka MKSJ

4. Što znači vladavina prava

5. Operacije UN-a u RH - ocjena

1. Na koji način države mogu ograničiti svoju suverenost

2. Koja je uloga međunarodne zajednice u izgradnji mira nakon sukoba

3. Tko određuje opravdanost humanitarne intervencije i kako spriječiti njenu zlouporabu

4. Koji su glavni oblici reakcija na počinjene ratne zločine i povrede ljudskih prava

5. Ocjena uspješnosti mirovnih operacija UN-a u Hrvatskoj

etienne
02-02-2012, 10:37
Bok svima! Ima možda nekog od studenata po starom ovdje tko je nedavno polagao sudsku psihologiju i može potvrditi da još uvijek vrijedi ono što stoji u prijašnjim postovima? znači, da može na crno, da dođeš tamo s prijavnicom..? Hvala!

Alexis
07-02-2012, 15:36
znate možda jel Suvremene političke sustave ispituje još tko osim Smerdela i Kostadinov....kao autor nove knjige naveden je i Gardašević...pa jel se i on možda pridružio ispitivačima :)

petra85
22-02-2012, 11:46
Nigdje komentara o Podolnjaku iz Uvoda pol.znanosti... Ako je netko bio kod njega, kratki dojam bi mi puno značio. Mislim kod njega odgovarat, pa čisto da znam kaj me čeka

marre
22-02-2012, 12:54
Da li mozda netko zna za POREZNO IMOVINSKO kod prof. Mijatović? zanima me jel se moze na konzultacijama i jel literatura cijela knjiga ili samo određeni dio?

marre
22-02-2012, 12:56
I jos jedna stvar, DIPLOMATSKO I KONZULARNO kod Seršić jel ima kakva skriptica mozda i jel ide to na konzultacijama ili se mora cekati redoviti rok?

Alexis
01-03-2012, 01:56
kod seršićke možeš odgovarati na konzultacijama svaki tjedan...

marre
02-03-2012, 09:50
Hvala!:)

hitnomije1
17-04-2012, 16:34
Je li itko nedavno odgovara Uvod u političke na cno?? Da li se to još uvijek može?