PDA

View Full Version : Dipl. iur. Marko Jurić (prosjek 4,00)

Pravokutnići
08-06-2007, 09:53
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

Condor
06-12-2007, 18:22
asistent marko juric je pravo osvjezenje na katedri pravne informatike. predavanja su mu nadasve zanimljiva i pravi je uzitak slusati ga...dosad nam je samo jedanput drzao predavanje, ali nadam se da ce u buducnosti odrzati jos koje. :smt007. odlièan predavaè :smt023

Personal Guru
07-12-2007, 00:12
prezakon, al stvarno... :-D

Filip
07-12-2007, 11:36
Odlièan, fakat je car.

O-Ren Ishii
07-12-2007, 12:39
LEEEGENDA!!!!! :smt023 Ĺveliki kuracteta ĹĄto ne moĹže joĹĄ ispitivat, mislim da bi na usmenom bio jako ugodan i dobronamjeran! I nadam se da èita Pravokutnik jer me baĹĄ veseli ĹĄto ĂŚe vidjet sve ove pohvale!

dorro
07-12-2007, 17:25
Vjerujem da je kolega odlièan i super zanimljiv i to sve, ali moram vas zamoliti da smanjite doŞivljaj i budete malo objektivniji.

Ovaj projekt nosi naziv "Ocijeni profesora", i cilj je napraviti kakvu takvu rang listu naťih ispitivaèa, pohvaliti, pokuditi i ukazati na neke nedostatke.

Potrudili smo se ťto ispravnije postaviti najvaŞnije kategorije koje oèekujemo od zaposlenika PF-a, pa vam u prvoj reèenici lijepo piťe ťto ocjenjujete:
kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, toènost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost

Ne sumnjam da Ìe JuriÌ jednog dana biti po svim kategorijama najbolji profesor u svemiru, ali trenutaèno,
vi ste svi ovdje ocijenili tipa koji vam je dvaput odrĹžao predavanje. :?

Da sada ponovo radimo rezultate, najbolji na cijeloj instituciji, od svih 100tinjak profesora, ispitivaèa i vrhunskih struènjaka, bi bio deèko koji je poèeo raditi pred mjesec-dva? :-k

Ajmo malo smanjit doĹživljaj.
Zadnje ĹĄto treba je da kao kod Ĺveliki kuracoĹĄiĂŚa i joĹĄ nekih krene erupcija oduĹĄevljenja koju, èim su poèeli ispitivati, su brzo zamijenili komentari sadrĹžaja "pas mater mu j*" :roll:
Poanta ovog ocjenjivanja nije da se nekome piťu hvalospjevi (niti osveÌivanje zbog pada) veÌ da se otprilike vidi tko od profesora & Co uŞiva koliki ugled meðu studentima i na temelju èega.

Poz

11-12-2007, 20:17
Moram priznati da me uistinu cudi ta instant fascinacija asistentom Juricem. Ali mi je u neku ruku jasno kada vidim da dolazi pretezito od kolegica koje su najvise zamjetile izgled doticnoga, naime predavanje mu je bilo ispodprosjecno u svakom pogledu. Covjek je pokusao prikriti svoju nesigurnost drugorazrednim foricama na racun invalida I sl. Tumacio je odredbe zakona kao da je rijec o kucnom redu javne kuce, a mogao bi ponesto I nauciti o drzanju mikrofona I ponasanju tijekom predavanja. Ako je dobar/prosjecan izgled jedina karakteristika koju cemo vrednovati kod predavaca onda trebamo odrzati casting za iduci semestar, dati modelima da napamet nauce predavanja... I eto konkurencije asis Juricu.
P.s. Nemojte kvariti ugled katedre svojim bahatim I neprofesionalnim ponasanjem za vrijeme kolokvija I predavanja :roll:

scalp
15-12-2007, 10:36
Moram priznati da me uistinu cudi ta instant fascinacija asistentom Juricem. Ali mi je u neku ruku jasno kada vidim da dolazi pretezito od kolegica koje su najvise zamjetile izgled doticnoga, naime predavanje mu je bilo ispodprosjecno u svakom pogledu. Covjek je pokusao prikriti svoju nesigurnost drugorazrednim foricama na racun invalida I sl. Tumacio je odredbe zakona kao da je rijec o kucnom redu javne kuce, a mogao bi ponesto I nauciti o drzanju mikrofona I ponasanju tijekom predavanja. Ako je dobar/prosjecan izgled jedina karakteristika koju cemo vrednovati kod predavaca onda trebamo odrzati casting za iduci semestar, dati modelima da napamet nauce predavanja... I eto konkurencije asis Juricu.
P.s. Nemojte kvariti ugled katedre svojim bahatim I neprofesionalnim ponasanjem za vrijeme kolokvija I predavanja :roll:

nije mi jasan ovaj post. ja nit sam Ĺžensko, nit sam fasciniran mladim asistentom, al mi je njegovo predavanje bilo do sad od svih njih najzanimljivije.
bez ikakvih zamisli glumiti sad njegovog odvjetnika, al on je èovjek koji je tek diplomiral èini mi se u 6. otprilike mjesecu i sigurno da nemre gospodariti katedrom ko Ĺveliki kuracefko. ono kaj je najbitnije da je on zbog nekog razloga uspio zadrĹžati ekipu na predavanju s kojeg svibjeĹže i ne bi bilo nikog da nema popisa, pa makar i na raèun 'drugorazrednih fora'. on je drĹžal to predavanje, bar na kojem sam ja bil, tak da nama pribliĹži te stvari jer ovo nije bilo predavanje za dr.dc nego za studente prava koje to gradivo uglavnom ne zanima. vjerojatno si skuĹžila dastudenti mahom ne vole predavanja od ostalih predavaèa na ovoj katedri baĹĄ zbog toga. stoga, vjeruj mi da ja zbilja ne gledam njegov izgled, al bil sam na njega na konzultacijama i ponaĹĄal se kak se jedan mladi asistent baĹĄ treba, èovjek nije najbolji predavaè na svijetu, al mislim da on najmanje blati ugled katedre, pitaj malo kolege

Maat
10-01-2008, 00:10
vi ste svi ovdje ocijenili tipa koji vam je dvaput odrĹžao predavanje. :?

jednom! :thumbright: :-D

(ja nisam ni bila al sam se pridruzila opcoj euforiji...ponijelo me :lol: )

advocatus diaboli
05-02-2008, 23:41
Bit je u tome da se studenta privuce predavanju, on je to definitivno uspio i jos k tome mi je dosta ljudi reklo da zbilja kuzili ono sto je on predavao, dakle njegov nacin je ucinkovit + zabavan....nikakav izgled kolege nije u pitanju!!!

Loola
03-03-2008, 23:53
prosjek ocjena gore u anketi sve govori.....bio sam na njegovom seminaru i bio je uvijek zanimljiv, komunikativan, ima dobre priče kojima dobro objasni i potakne na sudjelovanje, nije ga teško pratiti, uglavnom da ne duljim i previše ne hvalim: Ocjena 5

Lilly Law
14-06-2008, 19:51
[quote="zuzi_jelinek"]Moram priznati da me uistinu cudi ta instant fascinacija asistentom Juricem...
Podosta se slažem s tobom... Meni je on malo previše djeloval kao 'ja sam si super, ja sam cool'. :smt053
No nije on tak loš, a i lijepo je bit pun samopouzdanja. Hihihi... :D

skriptopisach
18-07-2008, 12:47

nije mi jasan ovaj post.
Scalp nisi jedina.
Netko tko nema-da prostite-muda pod svojim nickom napisat recenziju i nije nista drugo nego osvetljiv poluhobit. (i jos sam malo rekao :-D )
Na njegovim predavanjima nisam bio (proslo moje vrijeme), al znam da je decko normalan.
P.S.Zuzhika, seks ipak lijeci sve. Probaj! :smt002 :-D

29-12-2008, 13:15
Dat ću mu ocjenu kad završi seminar, ali zasad ok lik, predaje glup predmet i nije toga svjestan :-D

legionar
30-12-2008, 13:51
Nije predmet toliko glup koliko je literatura zastarjela i očajna.

Hollow
13-01-2009, 16:03
mogu reći da mi se čini ok i pristupačan.

Alita
07-02-2009, 01:10
Vrlo...ekspresivan.
Inace jej predavanja, i sve prije receno.
4 :-D

Libro
07-02-2009, 18:04
4

čini se okeeeej :)

:smt006

missvjestica
12-02-2009, 16:32
fala bogu da sam bila kod njega na seminaru :lol:
4

Peugeot 206
21-02-2009, 19:14
Bio kod njega na seminaru i trudio se učiniti ovaj predmet zanimljivijim.Išao sam i na konzultacije i tamo želi pomoć.tako da 5 od mene :smt006

Zara.
07-03-2009, 14:21
Bit je u tome da se studenta privuce predavanju, on je to definitivno uspio i jos k tome mi je dosta ljudi reklo da zbilja kuzili ono sto je on predavao, dakle njegov nacin je ucinkovit + zabavan....nikakav izgled kolege nije u pitanju!!!

potpisujem sve...od mene 4

Alita
01-04-2009, 17:46
Obavijesti
Konzultacije - asist. Jurić

jučer u 15:00

Asist. Jurić neće održati konzultacije u srijedu, 1. travnja.
Molimo cijenjene studente da se obrate u sljedećem terminu konzultacija ili putem e-maila.
Marko Jurić
Kad bi barem svi tako obavjestavali unaprijed :smt041
Divota :D Napokon jedan pozitivan primjer :D
*plus, studenti su cijenjeni (that's new : D)*

georgee
14-11-2009, 00:57
solidan ispitivač, dao sam mu koliko i on meni :mrgreen: i naravno, iz obzira prema drugima.
nevertheless, bit će super profesor.

ljupka
20-02-2010, 02:55
Sve najbolje!!!

kolibri
21-02-2010, 20:21
bas veoma ugodan asistent, mislila sam da ima daleko vise iskustva.
pametno ispituje i ocekuje to isto od nas - da budemo pametni,
da sami zakljucimo, ne trazi obicnu reprodukciju naucenog.

profesor dragicevic je napravio odličan izbor, jer asistent se stvarno trudi i vrlo je dobar. zelim mu da ostane kakav je i da jednog dana bude odlican profesor, jer ima sve predispozicije!

na ispitu mi je rekao da mougu doc u drugu grupu na usmeni ako ne bih stigla, zbog drugog usmenog koji sam imala. eto i susretljiv je :)

jedan manje
22-02-2010, 17:50
Asistent je stvarno vrijedan svake pohvale... Opustenost na usmenom i na neki nacin drugaciji usmeni od standardnog (trazi od studenta da zakljucuje i primjenjuje gradivo na konkretnim primjerima)...Ima razumijevanje za blokadu i ako neznate odgovoriti na pitanje priceka neko vrijeme da se sjetite, a ako se ne sjetite ne pili na tom pitanju nego vam postavi novo... Slazem se s nekim prije koji je rekao da je prof. Dragičević odabrao najboljeg jer Marko je jednostavno CAR!!!!! I jos treba napomenuti i objektivnost kod ocjenjivanja koja je kod njega na vrlo visokoj razini.... Dakle ljudi bez straha kod njega... Iako je on meni dao OBJEKTIVNO 3, od mene on dobiva OBJEKTIVNU 5!!!!!!

shosanna
22-02-2010, 18:45
ocjenjuje kak mu se cefne:zekomrda::zekomrda::zekomrda::zekomrda:

piranja
22-02-2010, 23:39
jedinica ogromna ko kuća!!! najgore što može bit je kad njegovo raspoloženje utječe na ocjene i kad svi nemaju jednake uvjete odgovaranja! ako ne može cijeli dan ispitivat sve studente jednako objektivno, zašto onda ne raspodijeli usmeni ispit na 2 dana!? :S
asistent traži točno ono što si je on zamislio u glavi, od riječi do riječi. moje iskustvo kod ovog "ispitivača" = grozno! možda mu je dosadilo cijeli dan vrtit ista pitanja i toliko studenata ispitivat, ali i nama je dosadilo cijeli dan ponavljat i čekat i čekat da bi na kraju zbog ovakvog, po meni nevažnog predmeta u usporedbi s ostalima, pokvario cijelu koncepciju rokova i daljnjeg studiranja... imala sam visok broj bodova na pismenom, a gospodin asistent me rušio na temelju 2 pitanja jer nisam izdefinirala TOČNO od riječi do riječi (njegove riječi). da stvarno nisam znala ne bih se žalila, ali kad znam da znam i kad valjda i bodovi s pismenog nešto znače, onda ne može to radit!!!

carpe diem
25-02-2010, 15:19
Kod svih profesora ovisimo barem deset posto o njihovom raspoloženju, ne možemo reći da je to samo kod Jurića. Meni je čovjek bio super na usmenom, dao mi je 4, toliko sam i zaslužila. Bio je umoran, ali pošteno je ocijenio i mene i kolegicu koja je samnom odgovarala. Rušio je ocjene onima koji nisu znali osnovne stvari o predmetu, kao npr. što je osobni podatak. Oprostite, ako na ispitu iz sociologije ne znate tko je Weber, nećete ni tamo dobiti žig. I ne možete pričati da je predmet nevažan, nosi osam bodova kao i svaki drugi veliki predmet (na primjer kazneno ;) ) .Umjesto da se ljudi potrude i uče par dana, koliko je i dovoljno za dobru ocjenu, jer gradiva nema puno, oni pročitaju skriptu i misle da će im čovjek dati medalju za to.

suni
25-02-2010, 15:32
meni je uvijek bilo fascinantno kak ga ljudi hvale. valjda zbog puppy eyes. meni je uvijek bio nekako nadrkan, živčan...šteta za tako mladog čovjeka.

axl
25-02-2010, 15:51
meni je uvijek bilo fascinantno kak ga ljudi hvale. valjda zbog puppy eyes. meni je uvijek bio nekako nadrkan, živčan...šteta za tako mladog čovjeka.
i ja sam imao poprilično loše mišljenje o njemu nakon predavanja i svega kaj ide uz to, al kad samo došao k njemu na usmeni i vidio koliko, po meni, kvalitetno ispituje, promijenio sam mišljenje. ne znam, može bit da sam u krivu, al meni je nakon usmenog porasao u očima. ne zato kaj sam kod njega položio niti išta subjektivno kaj se tiče konkretno mene, nego općenito koncept ispitivanja u kojem se trudi da to kaj pita student stvarno skuži i ako ne zna, ide mu pojašnjavat o čemu se zapravo radi. po meni je to ugodno iznenađenje za tako mladog ispitivača, pogotovo ako napomenem da je na tom roku kad sam ja bio kod njega tek prvi put ispitivao.

suresha
08-06-2010, 22:31
odličan i tolerantan ispitivač. pita i na temelju primjera što znači da ti daje priliku da sam povežeš neke stvari umjesto da izrecitiraš definiciju, a ako vidi da si se negdje zablokirao pokušat će ti pomoći. 5+! :D

ajmee
05-06-2011, 17:18
ugodna atmosfera, da vremena i ne pita samo nastrebano vec i povezivanje pomocu svakodnevnih primjera :)

IzraAsper
29-06-2011, 19:48
Jedna sam od onih kojima je sladak tako da sam sukladno tome totalno subjektivna još kad dodamo da je nadrkan i samouvjeren :soppy: .. okej neću više, od mene ima peticu. ::E:

Ulazili smo po dvoje. Pita prvo jednog, pa drugog. Opuštena atmosfera, iako je bio živčan (ali to mu je standardno stanje:mrgreen:). Imala sam peticu iz pismenog, na usmenom me pitao samo zakon i primjere. Brzo i bezbolno. Kolegu koji je pitao malo više jer je imao 4 iz pismenog, podigao je ocjenu. Uglavnom traži povezivanje i shvaćanje gradiva. :thumbup:

A predavanja, i vježbe da ne govorim, su odlična. Imaš osjećaj da mu je stvarno stalo! :thumbup: