View Full Version : Dipl. oec. Ružica Šimić (prosjek 4,60)
Pravokutnići
08-06-2007, 09:53
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
Billie_Jean_69
14-11-2008, 20:11
ko je ta ?
djevojcica sa sibicama
14-11-2008, 20:33
asistentica na ekonomskoj.
ovako, nisam bio njen seminarist (bijah kod Vedriša), al znala nam je bit na seminaru i na predavanjima i jednostavno nemam ništa drugo za reć osim da je asistentica Šimić jedna od najugodnijih faca s faksa. žena je konstantno nasmiješena, dobre volje, jednostavno zrači pozitivnom energijom i vrlo uspješno to prenosi na studente. spremna odgovorit na svako pitanje, pomoć u svakoj situaciji,... ma milina...
mislim da ona još ne može ispitivat na ispitu, ali kada će imat tu mogućnost, ako ostane kao dosad, mislim da će definitivno bit među top 5 najboljih ispitivača na drugoj godini.
svaka čast, samo naprijed!! 5++
btw. znam da se ovo glasovanje temelji na inidividualnom iskustvu svakog od nas i nitko nema pravog prozivat drugog zbog ocjene koju je dao, al baš bih, iz čiste znatiželje, volio čut komentar ove jedne osobe koja je asistentici dala ocjenu 1 da vidim kaj joj to toliko zamjera.
krepana kokos
22-06-2010, 16:48
divna je! simpaticna, nasmijana opustena! atmosfera na usmenom je bila vise kao da smo pijuckali nest u kavkazu i razgovarali si malo o tranziciji i socijalizmu ::E:
i prilicno realna sto se tice ocjenjivanja. to je najveci plus! :thumbup:
ars boni
07-07-2010, 01:14
Ma potpis na prethodne postove. :smile:
5
jedan manje
07-07-2010, 18:03
Pita osnovna pitanja koja se pojavljuju i na pismenom, al krajnje je neobjektivna sto se tice ocjenjivanja...ako ste prosli pismeni , ocjenu imate 99,9999999% u indexu i to onu koju ste dobili na pismenom...GOTOVO JE NEMOGUCE DICI OCJENU CAK I AKO ZNAS SKORO SVE STO TE PITA...eto od mene.... jedna 2... ako i to nije previse..;)
Ne slazem se. Kad sam ja odgovarala sa jos dvije cure sve tri smo imale trojku iz pismenog i podigle to na cetvorku (a skoro i na peticu). Znale smo sva pitanja osim zadnjeg.
ars boni
07-07-2010, 19:49
Također, ja sam bez problema digla 3 na 4.
Snowhite
08-09-2010, 00:57
Od mene 5+
Daje priliku da se podigne ocjena s pismenog (čak i za dvije), pita najnormalnija pitanja (ona koja se pojavljuju i na pisemnom), ljubazna je i nasmiješena, atmosfera na usmenom je ugodna i opuštena... Sve pohvale!
shadowplay9
23-09-2010, 13:43
odlicna je. nikakve zamjerke. 5.
odličnaaaaaaaaaaaa!!!uz irenu majstorović najbolja na drugoj godini...
sve pohvale :))))))
hehe2528
19-10-2010, 19:15
Ženska je bila zbilja super, prije nje sam pala na usmenom kod prof. Rančića koji se činio totalno dobrim a na kraju se ispostavio strasno zahtjevan, al ona je bila skroz normalna, ugodna i bez čudnih i nelogičnih pitanja...čak mi i povisila ocjenu :) sve pohvale njoj....
IzraAsper
29-06-2011, 19:02
Jako ugodan usmeni, žena je jako simpatična. :thumbup:
Po troje smo ulazili, postavlja pitanje jednome nakon što taj odgovori, drugome i tako redom. Prvo pogleda pismeni i pita što se nije znalo., pitala nas je svakog po 3-4 pitanja. Nema ubacivanja odgovora ako npr. prvi ne zna odgovor, nego postavi novo pitanje, a na ovo ona odgovori. Daje dovoljno vremena za razmišljanje ali ne pomaže baš potpitanjima i traži točno što je pitala, nema okolišanja i muljanja.
Nije istina da ne pita samuelsona, nas je pitala samo doktrine i samuelsona, a iz članaka lisabonsku agendu jer to nitko od nas nije znao na pismenom, tako da nema pravila.
Može se dići ocjena, cura koja je odgovarala u mojoj grupi imala je 2 pismeni, digla je na 4. Ali sve je znala, doslovno sve. Po mom dojmu nije teško proći dovoljno je o svakom pitanju nešto znati. Mana je što smo čekali jedno sat vremena, no ništa novo na ovom faksu.
_k_i_k_a__
21-09-2011, 22:08
Odlicna je zena. Atmosfera normalana, vise onako kao da razgovaramo o ekonomskoj situaciji u svijetu i rh, nego da vlada neko ispitivanje i napetost.
Vrlo realno ocjenjuje (ispita sve i to podosta detaljno i to je kod mene veliki plus jer ta zena uvidi necije znanje, a ne na temelju 3 pitanja koja se non stop ponavljaju ocjeni necije znanje) i mogu se ocjene dizati, ali je preduvjet da se zna sve. Trazi povezivanje i doslovno predje cijelu knjigu ispitujuci (ovdje mislim na clanke jer ide malo tamo malo vamo i tako pokrije cijelo podrucje od tranzicije do industrijske politike, javnog duga, kopenhaskih kriterija itd). Uvijek pita prvo ono sto se nije znalo na ispitu, nadopunjuje se kolega koji ne zna do vas tak da ga slusate. Pita i samuelsona - osnovne stvari i ne trazi da se od rijeci do rijeci definira sve, vec svojim rijecima da se pokaze razumijevanje gradiva.
Kad odete u sirinu opomene vas, mora se bas znati i konkretno odgovoriti. Pita i GEM - bilo je pitanje sto je najbolje ocijenjeno,a sto najgore u rh - i trebalo se je objasniti svako podrucje.
Voli pitati GEM, industrijsku politiku, neoliberalizam i strukturalizam, financijsku krizu 2007, pristupanje eu, socijalnu politiku rh i za sve trazi primjere tako da ih unaprijed imate
nataly201
16-11-2011, 11:23
Prvo pitanje ono što sam najlošije napisala, 3 REFORME POMOĆU KOJIH SE PROVODI TRANZICIJA, KOPENHAŠKI KRITERIJI, 1. ČLANAK, MEĐUNARODNA KRIZA IZ 2007. i to je to... , ako se malo slabije zna, onda ostaje ta ocjena s pismenog, a inače može se vrlo lako i povisiti ocjena, ali se naravno mora pokazati bolje i više nego na pismenom...
5