View Full Version : Dipl. iur. Tina Oršolić (prosjek 3,57)
Pravokutnići
11-12-2006, 11:10
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
jel ovo tina oršolić u biti?
don_corleone
14-01-2009, 16:42
to je ta....zasto ima tak nizak prosjek???? :roll:
točno to???zakaj ljudi ocijenjuju profesore kod kojih nisu ni bili na predavanju????
tina ne zaslužuje manje od 5!
cathy the great
14-01-2009, 16:52
a baš je draga! :-D
čista petica
užasan predavač, od rečenice nepravedno je ono što nije pravedno do crtanja lanca kako bi skužili nešto što je zapravo preočito, i onaj primjer u parku su zabranjena sva vozila, onda se podrazumijevaju sva vozila pa i bicikl pošto se ne navodi da se odnosi samo na motorna vozila, al ne, to nije jasno definirano :roll: , uglavnom, osim izgleda i volje nema baš kvaliteta za predavača po mom mišljenju
slažem se da preočite stvari naglašava
al ljudi mene zanima?jeste li vi ikad zadovoljni? kad vas neko tretira ko smeće, ne valja, kad je neko predobar prema vama, ne valja
sry,poštujem tvoje mišljenje, ali objektivno gledano žena ne zaslužuje ocjenu 1
a ovdje vidim 4 jedinice!!! bar za trud i volju (il izgled) kaj si naglasio zaslužuje 2
no dobro...tvoje mišljenje je tvoje mišljenje :smt006
:smt005 ma ja joj nisam ni dala ocjenu i sigurno joj ne ću dat ni 1 ni 2, al istina meni nikad ne paše, a u neku ruku sam i navikla, u srednjoj, da su svi profesori srž svega zla, kad su dobri prema tebi tek onda se trebaš bojat :smt011
nobody0770
15-01-2009, 04:07
što predaje ona?
imported_poskocica
11-02-2009, 21:15
Meni izgleda da cura ne zna baš ništa o otpd i pravu :. :? Stalno se vrti u krug kad priča. Iz jasne stvari radi zbrku :oops:
Krešić se bar trudi pa ponavlja knjigu. To je dosadno i glupo al ajd bar nešto ti ostane.
Kako ti ljudi dolaze na fax???? :?: :?: :?: Izgleda da zgodne prime :idea: Samo kakva korist od toga kad pojma nemaju?
tek tolko da znaš žena je imala ukupni prosjek 4.2
par godina je provela na university of michigan i ak išta zna, to je otpd
meni je u potpunosti sve jasno i na račun njenih predavanja imam ocjenu iz otpda tu koju imam
i vječno sam joj zahvalan
ok,nekom možda nije sjela,al preispitivat nečiju stručnost????
da pogodim,nisi položio/la otpd,jelda?
imported_poskocica
13-02-2009, 19:07
otpd sam položila!
ne znam gdje je aistentica radila ili studirala ali moj dojam po onome što sam čula i vidjela je razočaranje. Kompetentnost=0. :cry: Pogledaj i slušaj malo Burazina pa vidiš tko je kompetentan. Ne znam je li on bio vani i kakve je ocjene imao.
Sad kada si mi rekao ovo sa Michiganom moje razočarenje je još veće. Fakat ne mogu vjerovati :oops:
Ako ti imaš bolje iskustvo super!
georgee ovakvim tonom više neces opominjati kolegicu. ona ima pravo na svoje mišljenje.
brišem post
suni
TIGER_89
14-02-2009, 01:01
Ne treba ti biti razočaranje, takav je američki sustav predavanja, očito ga je preuzela, meni osobno katastrofalan jer sam već imao susreta s predavačima tog tipa. Europski, to jest hrvatski tradicionalni obrazovni sustav je puno bolji i daleko jači. Ne znam zašto se svi stalno povode za njima. Naravno, sve to uz veliki respekt prema Tini, treba ovaj fakultet završiti s takvim prosjekom no svatko ima svoje mišljenje i standarde.
dobro suni,sry,nije mi bila namjera vrijeđat,malo sam se zanio jer mi nije jasno po kojim kriterijima ljudi ocijenjuju
a kaj se tiče ovog tiger,da slažem se,to je stvar osobnog stava
ja se još jednom ispričavam kolegici,al isto tako molim ljude da pri ocijenjivanju probaju biti što objektivniji i da se raspitaju o nečijoj "kompetentnosti" prije nego što komentiraju istu
Johnny be good
16-04-2009, 20:01
ma tina je cista petica :smt007 :smt006
Lewis Hamilton
27-04-2009, 23:42
Ispravak georgijeeevog navoda- Tina je diplomirala sa 4.9 i dobila diplomu magna cum laude
Godinu dana je provela na University of Michigan, i godinu dana radila u uredu AG Madura (nez. odvjetnika ECJ-a), tak da njezinu stručnost ne trebate dovoditi u pitanje... e da, i ima 26 godina
A to kak predaje je druga stvar, mislim da od nekog tko je tek počeo raditi na faksu niti ne može očekivati neko ultra zanimljivo predavanje, al s vremenom će se i to srediti
da da bio sam na konz i zaboravio tu pripomenut
4.9 (u biti 4.6 ali povećano zbog međunarodnog uspjeha u moot courts-rektorovom nagradom)
dakle, it proves my point
slažem se s tobom oko predavanja da može bolje, jedino kaj je meni bilo ultrazanimljivo :-D
a imala je i škole kaj ljudi baš i ne vole previše
zgodna je... čista petica ;)
Antonio de Oliveira Salazar
30-10-2009, 01:40
Zgodna je
zato joj dajem peticu
(doduše nisam nikad čuo predavanja, al sam ja više vizualni tip, hehehe)
zgodna je to joj je najjača kvaliteta haha... a nije mi jasno kak joj je prema ovim ocjenama prosjek 1.5.. to je neš krivo
Da stvarno je pogrešno izračunato. :zaboga:
Prema ovim ocjenama prosjek je 3.45, dajte popravite to.
Jack Bauer
04-02-2011, 16:13
bezveze