View Full Version : Dipl. iur. Mario Krešić (prosjek 3,64)
Pravokutnići
30-11-1999, 02:00
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
Zar je moguće da ga nitko nije dosad ocjenio. Ajde ja ću biti prvi
Ako ste ultra štreber i ne želite da vam išta promakne onda idite kod njega na predavanja jer je njegova predavanja su 100% Perić ali isto tako imajte na umu da ako niste zainteresirani za gradivo i ako pak niste štreber da ćete veoma brzo zaspati.
Sve se on tu fino trudi, ali jednostavno nema praktičnih dijelova. Predavanja su strahovito monotona, ponekad i smrtno dosadna i doslovno se osjećate kao da je uzeo knjigu i da vam je čita, dakle ono što ćete vi raditi dok budete pripremali taj ispit. Prezentacije su prilično ok, ali iskreno to je skraćena knjiga tako da nije to neki veliki dobitak.
Inače je ok i pošten, ali stvarno mora dodati ŽIVOSTI u rad kao recimo Prof .Šimonović ili asistent Savić...grozno je gledati kada ljudi odlaze nakon sat vremena
Dakle više KREATIVNOSTI!!!!
kokotiček
12-02-2008, 23:32
ma lik je zbilja simpa,malo monoton,inace cini se ok
:? ja ne znam zašto taj čovjek predaje, užassss, totalno nije za predavača, prepasivan i stalno se činio nešto živčan, mali akcije, pokaži da si živ :smt006 , na njegovim predavanjima gubila sam koncentraciju nakon 10 min, malo živosti da uvede u predavanja, možda neki primjer ili pričica sa strane, a ne 100% perić, a kakav je na ispitu, još ćemo vidjet.... nadajmo se da će bit bolje raspoložen jer bome mi ne treba da mi on dodatno diže nervozu....
:? ja ne znam zašto taj čovjek predaje, užassss, totalno nije za predavača, prepasivan i stalno se činio nešto živčan, mali akcije, pokaži da si živ :smt006 , na njegovim predavanjima gubila sam koncentraciju nakon 10 min, malo živosti da uvede u predavanja, možda neki primjer ili pričica sa strane, a ne 100% perić, a kakav je na ispitu, još ćemo vidjet.... nadajmo se da će bit bolje raspoložen jer bome mi ne treba da mi on dodatno diže nervozu....
Na ispitu mislim da nije prisutan, jer ne ispituje, no ispravi me ako griješim.
TIGER_89
29-01-2009, 22:18
Da, strašno monoton i zamoran.. Ali danas-sutra kad doktorira mislim da će biti zahvalan ispitivač...
a kao položio je ono neš da može ispitivat, s tim da nije sad na prvom roku ispitivač, al ja idem kasnije 16.2. valjda, tak da ćemo vidjet, možda ga dobijem, ako uopće dođem do usmenog :-D
ma na krešića se samo treba naviknuti
prvi dio kad je govorio o državi fkt je bio prepredosadan,napiso sam i uglazbio čak pjesmu o tome kak mi je dosadno na teoriji...al na seminaru jer procvao :-D njegov seminar bio mi je bolji nego burazinov, a kasnije njegova predavanja i onaj vražji smješak nakon 15sec stanke...carčina!!!!
jedna lijepa četvorka,da ima ocjena 4+,dobio bi ju
Deshi Des
04-03-2010, 01:13
Da, strašno monoton i zamoran.. Ali danas-sutra kad doktorira mislim da će biti zahvalan ispitivač...
Već je. I to jako zahvalan ispitivač. :thumbup::thumbup::thumbup: Ugodan, postavlja puno podpitanja, dobra atmosfera u kabinetu, svakom da šanse, i onaj tko imalo zna o čemu priča prolazi, moguće i dignut ocjenu. I nema apsolutno nikakve nervoze, čini se odsutan ali sluša..
Na predavanjima predaje sadržaj predmeta i očito nema potrebe da priča o privatnom životu ko neki, pričice i viceve. Po mom mišljenju jedan od rijetkih koji svoj posao obavlja kako treba, dođe na vrijeme, da pauzu, odpredaje do samog kraje. Jako je susretljiv i odgovara na svako pitanje stvarno sa voljom. Daje puno primjera, što pomaže kod učenja i svakak je korisno i preporučam dolazit na predavanja, inače ak biste htjeli zabavljača odite na stand up u Movie Pub. ::E:
I uz to oku ugodan.. Čista petica.. :thumbup:
Hm, a zašto se njega tako malo ocjenjivalo? Dobro hajde ja ću kad je svima lijeno::E:
Dakle prvo što se tiće seminara: mislim da nitko neće požaliti ako njega dobije kao voditelja seminara. Uglavnom smo kod njega čitali te odluke ustavnog suda što je znalo biti ubitačno dosadno. Ipak, iz toga se dalo isto mnogo toga naučiti jer su sve te odluke ustavnog suda na ovaj ili onaj način bile povezane s gradivom, a i diskusije oko toga su ponekad znale biti zanimljive.
Eh sad, bio sam na svega 2 predavanja kod njega, ali je i to bilo dovoljno da zaspem s otvorenim očima :rotfl: Ista stvar i tu, ako nekako uspijete ostati budni možete dosta naučiti ::E:
No najvažnija stvar - usmeni, e tu je bio stvarno ok. Postavlja i podpitanja ako vidi da nejde, da ti šansu da razmisliš o tome kako ćeš odgovoriti, a i sama pitanja nisu bila nešto pretjerano teška, nije previše cjepidlačio s detaljima. Sve u svemu ispitivanje je proteklo u jednoj relativno opuštenoj atmosferi makar je trajalo čak sat vremena.:unsure:
Sve u svemu jedna solidna četvorka od mene
brinettica
27-01-2011, 19:06
dajem mu 4 samo zbog predavanja koja su malo premonotona, ali kao ispitivač je odličan, stvarno pokušava izvući maksimalno od studenta, postavlja potpitanja, usmjerava.... povisit će vam ocjenu bez prevelikog razmišljanja ako pokažete imalo znanja :) atmosfera je bila skroz opuštena, jedino što je nas 6 bilo unutra sat vremena, al mislim da je to bilo zato jer je od jednog kolege doslovno izvlačio za 2 najosnovnije stvari... samo opušteno i bez treme :)
odličan, smiren, pristupačan profesor.
Evo,danas sam odgovarala teoriju kod njega i meni je on od sva 3 asistenta najbolji.Taman pita koliko treba,vidi kolko znate,možda nije toliko željan pažnje kao Savić,al ni ne treba biti...stvarno je ful simpa i usmeni je bio fkt ful ugodan,bez problema se odgovara...sve u svemu,petica!! =)
panonska_provincijalka
30-01-2012, 22:35
Čista petica za profesora Krešića. Ugodan usmeni ,postavlja podpitanja kada vidi da te "trema" držii. Daje svakome šansu, svatko tko dobije njega kao voditelja seminara može biti sretan jer će mu uvijek pružiti šansu :):thumbup: