PDA

View Full Version : Dr. sc. Ivana Bajakić (prosjek 3,86)

Pravokutnići
11-12-2006, 13:16
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

nemam pojma
06-02-2009, 16:12
Čista zaslužena petica od mene,nadam se da će ubrzo zamijeniti Rockya-a...

little lost princess
13-03-2009, 14:31
ta ivana mi se toliko zamjerila da nemam rijeći osim :
Pošaljem ti ja njoj mail da kada su seminari iz pol.ekonomije jer su svi već dobili seminar i odradili uvodno predavanje a ona ti meni na to odg. da na strnicama katedre stoji obavijest već 2 tjedna, A PRIJE DVA TJEDNA NISMO SE NI UPISIVALI U LJETNI SEMESTAR MA KATASTROFA JE puna sebe. sto jedinica.

georgee
07-07-2009, 19:19
najbolje kaj se moglo dogodit faksu, prekorektna, čak i previše :mrgreen:
5!!!

hopa-cupa
14-07-2009, 12:37
meni je ova žena presuper..baš je cool i flegma :-D

wexxx89
09-09-2009, 11:43
čista 5....korektna, opuštena...na pismenom dijelu ispita kako bi ubila tremu, bacila koju foru....samo riječi hvale...

annabel
15-12-2009, 20:43
odlicna!!..a i draga i pristupacna:)

petra0000
22-04-2010, 18:15
stvarno je odlicna,fakat se trudi na predavanjima-nama je svako malo dovodila goste predavace da nam pokaze kako gradivo funkcionira u praksi....zena je super,fer i korektna! cista petica!:thumbup:

the blizzard
10-06-2010, 23:51
1 riječ-LEGENDA!!!
dovodi goste na predavanja,flegma,dobar ispitivač,zanimljiva-ma čista 5

dajmidva
06-07-2010, 16:46
Zakaj je njoj prosjek 1,00 kad joj je većina dala 5?!? Ispada najgorim profesorom na faksu. :rotfl:
Uglavnom, čini mi se ok, mada se nisam previše susretao s njom nego sam uzeo 2 nakon kolokvija.

kelly
06-07-2010, 21:52
Zakaj je njoj prosjek 1,00 kad joj je većina dala 5?!? Ispada najgorim profesorom na faksu. :rotfl:
Uglavnom, čini mi se ok, mada se nisam previše susretao s njom nego sam uzeo 2 nakon kolokvija.
e to ni meni nije jasno zašto ima prosjek 1,00 :unsure: Ma zakon žena, mislim da nisam zaslužila prolaz! :mrgreen:

brinettica
18-06-2011, 16:25
petica za profu, ne mogu previše reći za predavanja jer nisam išla na njih,ali na usmenom je izuzetno korektna, objektivna,opuštena atmosfera, iz pismenog s minimum bodova možete dobiti 5 ako znate, pita otvarajući knjigu, najčešće podnaslove, npr.ekonomski suverenitet, poduzeće u procesu globalizacije, fiksni troškovi itd.

shootingstar
24-09-2011, 17:54
petica za profu, ne mogu previše reći za predavanja jer nisam išla na njih,ali na usmenom je izuzetno korektna, objektivna,opuštena atmosfera, iz pismenog s minimum bodova možete dobiti 5 ako znate, pita otvarajući knjigu, najčešće podnaslove, npr.ekonomski suverenitet, poduzeće u procesu globalizacije, fiksni troškovi itd.

Ne bih se baš složila oko ovoga da se sa minimalnim brojem bodova s pismenog može dobiti 5 na usmenom, ali dobro. Sve u svemu žena je ok i atmosfera je opuštena.

brinettica
24-09-2011, 18:52
Ne bih se baš složila oko ovoga da se sa minimalnim brojem bodova s pismenog može dobiti 5 na usmenom, ali dobro. Sve u svemu žena je ok i atmosfera je opuštena.

govorim ono što sam čula i vidjela...kolegica koja je odgovarala sa mnom dobila je 2 iz pismenog,a nakon usmenog imala je peticu u indexu jer je znala na sve odgovoriti...znači može se ako rasturite usmeni i profa bude dobro raspoložena :thumbup: