View Full Version : Sotonska naprava - TV
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
prije jedno godinu dana mi se toliko gledalo taj crtic i ne znam kako al nasla samo jedan na netu :(
ovo je odlicno ::E:
jadan enrnest uvijek ima noćne more:(
upalih danas tv. prebacih na fox life. oh kako sam požalila. poželjela sam se ranit. šteta/sva sreća pa nije bilo oštrih predmeta u blizini.
iako uspješno izbjegavam n-to repriziranje određene serije na RTLu, slučajno sam naišla na NOVU SERIJU glavne glumice! her own show! radi se o living with fran.
FRAN DRESCHER, GIVE ME BACK THOSE PRECIOUS MOMENTS OF MY LIIIFE!!!! :cry:
Meni je dobra ta nova serija s njom:wink:
joj ne znam.. bila je i meni kao dadilja simpa kad sam ju prvi put gledala. al zbog ovih repriziranja mi je postala iritantna...
onih 10-15min serije koje sam pogledala me se nisu baš dojmile.. nekako mi je već viđeno. a kad se ukomponira s traumama s RTLa... bolje da sam prebacila program :mrgreen:
haha stara Fran "nije mi važna debljina muškarčevog novčanika nego dužina njegovog penisa" Drescher :rotfl:
tapir_u_magli
03-12-2009, 21:22
Upravo sam shvatio da sam 10 minuta gledao prijenos... neke parasportske discipline s psima (pas mora zajedno s trenerom optrcati course pun raznih prepreka) na Eurosportu, sto je zapravo bio prijenos sa ESPN-a sa srpskim komentatorom.
Ugasio sam TV.
fat drummer
03-12-2009, 21:37
upalih danas tv. prebacih na fox life. oh kako sam požalila. poželjela sam se ranit. šteta/sva sreća pa nije bilo oštrih predmeta u blizini.
iako uspješno izbjegavam n-to repriziranje određene serije na RTLu, slučajno sam naišla na NOVU SERIJU glavne glumice! her own show! radi se o living with fran.
FRAN DRESCHER, GIVE ME BACK THOSE PRECIOUS MOMENTS OF MY LIIIFE!!!! :cry:
to je jebeni zločin protiv prirode, ta njena serija
odustani jevrejko prokleta, odustai
nešto tako loše nisam vidio od povratka "jel me neko tražio".
isuse. ni ne spominji to smeće.
treba zabranit bilo kakve pokušaje humora u hrv serijama. naša mala klinika? hrvatske bračne vode?
nejde vam ljudi, odustanite.
samo mi je jedna stvar nejasna - tko to gleda? postoji li osoba koja stvarno misli da je nad lipom 35 smiješna emisija???
^^ tko to uopce gleda?
ja mislim da nikad nisam dulje od 3 minute uspjela izdrzati to sranje
edit - hahah keva, preduhitrila si me :lol:
ta ipak prednjači. zbog nje sam se uspjela i porezat gadnije. slučajno, doduše, ali sigurna sam da je duboko u podsvijesti upravo ona bila razlog
cathy the great
04-12-2009, 01:33
Upravo sam shvatio da sam 10 minuta gledao prijenos... neke parasportske discipline s psima (pas mora zajedno s trenerom optrcati course pun raznih prepreka) na Eurosportu, sto je zapravo bio prijenos sa ESPN-a sa srpskim komentatorom.
Ugasio sam TV.
ahahaha... to sam i ja jednom gledala
oduševio me komentator
"ker je uistinu veličanstven.
gazdarica... a onako..." :rotfl:
jel se sjeća neko majstora fantača? :D
postoji li igdje neki dvd toga? na jutjubu čak nisam uspjela naći na engleskom :(
kak se ne bi sjecali toga, brijem da imam to negdje snimljeno na nekoj kazeti :lol:
odlican crtic ::E:
al totalno je frustrirajuce kad ne mozes tako nesta naci na jutubu, npr ja nedavno trazila kuzca (najbolji crtic ikad!!) i nasla jako puno al na grckom ili tako nesta :/
bas sam bila ljuta :angry:
kak se ne bi sjecali toga, brijem da imam to negdje snimljeno na nekoj kazeti :lol:
odlican crtic ::E:
al totalno je frustrirajuce kad ne mozes tako nesta naci na jutubu, npr ja nedavno trazila kuzca (najbolji crtic ikad!!) i nasla jako puno al na grckom ili tako nesta :/
bas sam bila ljuta :angry:
kuzca? daj link neki.
a za fantača mi je ful žao sve neki clipovi na hebrejskom ili španjolskom :mad2:
a ono, ne znam kolko smisla ima da ti dajem uopce jer mislim da na engleskom ima samo par epizoda i to nijedna s pocetka..a taj crtic ima cak i neki slijed radnje ::E:
ugl, planirala sam svakako potrazit to po torrentima pa ako uspijem nac dat cu ti htjela ti to ili ne ::E: svatko mora pogledati kuzca, svatko!
kaj nije kuzco lik iz emperors new groove? (koji je jedan od najboljih crtića ikad, btw)
ja sam gledala emperor's new school, al sad guglam pa vidim da ima i taj groove :blink:
opop, kako mi se lijepe stvari dogadjaju na rano jutro, moram cesce bit ovako rano budna :lol:
moraš pogledat. 2. dio je bzvz al 1...
mogu ga gledat 100 puta and it never gets old :D
e al ovo school je vise kao serija, epizode od 20ak min i mislim da ima bar jedno 3 sezone vec..
joj ne volim kad se priča razvuče sa 1 filma u 100 serija. al ovo bi moglo bit dobro, vidjet ćemo. računam na to da ćeš mi nabavit :D
hehe ovo sto sam ja gledala je bilo odlicno :mhm:
i sto je zacudjujuce, cak mi je smijesnije bilo s hrvatskom sinkonizacijom nego na eng :lol:
ali u svakom slucaju odlicno, nadam se da nadjem pa ti dam :thumbup:
rekla sam ti da je super :D
e htjela bi još i nika praskatona nabavit, ak netko zna di?
ja mislim da imam i to par epizoda, al nes slabo :lol:
jbt, zovem te definitivno na sljedeci movie night!
::E:
šta nisi prije? sad sam se uvrijedila :( a ja mislila da nitko ne želi crtiće gledat. dobro dobro.
haha
pa nismo se znale :prrr:
nemoj da se sad predomislim. pih.
ok., izvukla si se. al pamtim obećanje. i ima da budu neki dobri filmovi! :D
Just a little bit
15-12-2009, 22:23
na našoj telki - teško :D
Jel zna neko kak se zove onaj crtić (al jakoo star) di onaj mali crni pauk nešto brije po kupaoni ,spušta se po kadi i tak to...molim vas pomozite!!
ako uz ovako dobro objašnjenje ne uspijete skužit o kojem se crtiću radi,..mislim stvarno..:rotfl:
http://memorabilia.blog.hr/2006/06/1621211771/pauk-nije-bauk.html
Sjecam se spice
pauk u kadi pauk u kadi~
http://memorabilia.blog.hr/2006/06/1621211771/pauk-nije-bauk.html
Sjecam se spice
pauk u kadi pauk u kadi~
puno,puno hvala ...da, to je to!!
nikak se nisam mogla sjetit...
moja preporuka za Božić:
24.12.
polar express 17:50 hrt2
divan život 23:15 hrt2
sam u kući 20:00 rtl
kako preživjeti božić 21:45 rtl
25.12.
christmas carrol 7:20 hrt1
žuta minuta 8:15 hrt2
legenda o medvjedu 11:20 hrt2
finding nemo 18:15 hrt2
harry potter 15:35 rtl
sam u kući2 20:20 rtl
elf 22:25 rtl
26.12.
gone with the wind 20:10 hrt1
shrekov prvi božić 18:10 rtl
27.12.
grinch 13:05 hrt2
24.12.
divan život 23:15 hrt2
wuhu :thumbup:
home alone :soppy:
taj film je kod mene doma OBAVEZA svaki božić otkad sam ga prvi put gledala ko dijete. znam svaku gestu koju kevin napravi, da ne pričam o tekstu. i nikad ne dosadi :mrgreen:
nekad se gledao na kazeti, a zadnjih par godina je bio na tvu.. jej za home alone svake godine na tvu :yay:
tapir_u_magli
04-01-2010, 23:17
o moj boze, hloverka je glupa ko kurac
stavi si neki kurčevi ukras od nekakvog železa koje zveči kakgod da se pomakne na majicu - a pored toga mikrofon.
ko da ga je neko gurnuo u džep joggera punog kovanica.
a na rukama vise bižuterije od prosjecne nakinđurene ciganke, majkoisusova
to je moda sad :mrgreen: btw imam dojam da se malo smirila,smanjila je onu iritantnu gestikulaciju!
argh. nema više 30rocka na novoj. :(
Jel se to samo meni čini ili sve hrvatske televizije svakodnevno puštaju trosatni kulinarski šou Ane Ugarković koji se onda još dvaput u toku dana reprizira? Rijetko se telezaglupljujem ali u zadnje vrijeme imam dojam da nema bijega od nje. Što je još najgore, danas sam se malčice seksualno uzbudio dok je spremala lungić - ne znam jel zbog svinjskog mesa ili zbog ove solidne matorke, ali osjećaj je brzo splasnuo kad je na večeru došla Ida Prester, koju ne mogu vidjeti naslikanu...
kresholino
12-01-2010, 18:47
Iako nije na tv Lijepe naše,u nedjelju sam gledao na slovenskoj tv TV-Pika čini mi se srpski dokumentarac o osnivanju srpski paravojnih jedinica one Crvene beretke ili JSO(jedinice za specijalne operacije)pod pokroviteljstvom sigurnosne službe srbije..predobar,malo da se čovjek zamisli!!
Jim_Halpert
12-01-2010, 18:52
Jel se to samo meni čini ili sve hrvatske televizije svakodnevno puštaju trosatni kulinarski šou Ane Ugarković koji se onda još dvaput u toku dana reprizira? Rijetko se telezaglupljujem ali u zadnje vrijeme imam dojam da nema bijega od nje. Što je još najgore, danas sam se malčice seksualno uzbudio dok je spremala lungić - ne znam jel zbog svinjskog mesa ili zbog ove solidne matorke, ali osjećaj je brzo splasnuo kad je na večeru došla Ida Prester, koju ne mogu vidjeti naslikanu... ..ajme volin pogledati tu emisiju. Jednon misečno. Ka' stignen.. :(
Cvrsto sam uvjerena da Ana Ugarkovic ne zna kuhati. No ne samo to, cim otvori usta kasapi hrvatski jezik. Strasno koliko se po tomu kako govori shvatis da je polupismena. Ne znam kako ikome moze biti simpaticna. Plus svaki put kad ju vidim u life-size karton izrez izdanju u Profilu dobijem poriv da otmem taj karton, run for my life, odem u neki park, polijem ga petrolejem, zapalim, pritom sve snimajuci. Kasnije to stavim na jutjub, uz onu glavnu (?) temu iz Phantom Menacea (ne znam tocan naziv te pjesme, pardon. Ono sa zborom.), dobijem milijun hitova od svih mrzitelja i obozavatelja Ane Ugarkovic i smijem se u fotelji gladeci zeca.
Just a thought.
Jim_Halpert
12-01-2010, 19:04
..a very consistent thought, though. Ma, ja pratin spizu, briga me za Ugarenu.
Cvrsto sam uvjerena da Ana Ugarkovic ne zna kuhati. No ne samo to, cim otvori usta kasapi hrvatski jezik. Strasno koliko se po tomu kako govori shvatis da je polupismena. Ne znam kako ikome moze biti simpaticna. Plus svaki put kad ju vidim u life-size karton izrez izdanju u Profilu dobijem poriv da otmem taj karton, run for my life, odem u neki park, polijem ga petrolejem, zapalim, pritom sve snimajuci. Kasnije to stavim na jutjub, uz onu glavnu (?) temu iz Phantom Menacea (ne znam tocan naziv te pjesme, pardon. Ono sa zborom.), dobijem milijun hitova od svih mrzitelja i obozavatelja Ane Ugarkovic i smijem se u fotelji gladeci zeca.
Just a thought.
:rotfl::rotfl:
skužila sam i ja da nije baš pretjerano načitana, al za to šta radi je školovana :mhm:
stara mi je nešto pričala da je u milanu bila na toj nekoj akademiji *ne znam kojoj nisam ju previše baš slušala :mrgreen:*, a pošto ju ona jako voli ugl se svaki dan oko 6 mora gledat najprije ana ugarković i nakon toga sapunica... (sreća pa imamo 2 TV-a)
inače htjela sam staroj kupit njenu kuharicu za božić al kad sam vidjela da to košta 250kn (tako nešto) pala sam u nesvijest :blink: precijenjena je definitivno :mrgreen: iako, moram priznat, ima ok recepata :mhm:
Ono što ja MORAM gledati je Americas best dance crew na mtv::E:Šteta što mi nemamo neko takvo natjecanje/show.Rado gledam Privatna praksa,Dirty sexy money,a počela sam i sa Cougar town čini mi se dobra serija:neko:
u u u !! ABDC! :zekomrda: to je večeras! :ohmy:
hvala na napomeni, zaboravih na to :mrgreen:
Gledala sam ju dok je radila neki..umak...kasu. Mislim da ne postoji povrce koje nije stavila u to cudo. Izgledalo je odvratno. Kuha ko i ja. Dakle ne zna. Al ko i ja, uvijek pojede sto skuha. Zao mi je tih njenih gostiju. Jesam spomenula da mrzim Anu Ugarkovic?
mene ona nevjerojatno živcira sa svojim "MALO" češnjaka, "MALO" peršina. ako joj je pola kg malo, koliko je onda puno?
i užasno je smotana i spora za jednu kuharicu. svako malo nešto zasere i onda ... ooops.
i ona faca na kraju kad jede to što je skuhala. omfg.
kuha kao što i pleše.
No ne samo to, cim otvori usta kasapi hrvatski jezik. Strasno koliko se po tomu kako govori shvatis da je polupismena.
Da, primijetio sam to. I još stalno zlorabi umanjenice, "Stavili smo kruhek u pećnicu a sad ćemo nasjeći meseko na ploskice i staviti ga u tavicu a paradajzek ćemo poslije narezati, tu nam je negdje nožek...".
Kaj ste ju sad napali za kruhek i meseko,nemam ništa protiv toga,dapače simpatično je.Žena se samo hoće približiti narodu.Bolje to nego da mi govori književnim tonom i jezikom cijelo vrijeme
djevojcica sa sibicama
13-01-2010, 14:52
joj dosta mi je tih ljudi iz naroda, dapače užasavaju me :rotfl:
inače opsesivno pratim više manje sve kuharske emisije :mrgreen: pa ni njena nije bila iznimka dok je išla ono jednom tjedno subotom.
jedino što sam imala poteškoća s probavljanjem onog ljigavca renea bakalovića kojeg se srećom u jednoj fazi riješila
ja zelim kuhinju kakvu ima ana ugarkovic :soppy:
sve je savrseno, od cinjenice da ima svaki uredjaj za sve, do boja i osvjetljenja. ima cak na prozoru dva ona muzarcica, meni su te stvari tak slatke da ih moram kupiti kad god ih vidim. iako nemam svoje bilje. jednostavno, ne mogu samo proc pored tih muzarcica. :neko: kao mel gibsonov odnos s lovcem u zitu, u conspiracy theory.:lol:
ultraviolet
15-01-2010, 14:44
ja zelim kuhinju kakvu ima ana ugarkovic :soppy:
sve je savrseno, od cinjenice da ima svaki uredjaj za sve, do boja i osvjetljenja. ima cak na prozoru dva ona muzarcica, meni su te stvari tak slatke da ih moram kupiti kad god ih vidim. iako nemam svoje bilje. jednostavno, ne mogu samo proc pored tih muzarcica. :neko: kao mel gibsonov odnos s lovcem u zitu, u conspiracy theory.:lol:
je, super joj je kuhinja
malčice je old fashioned, ne volim ja one nove skroz sjajne i sterilne:cold:
Elisa Day
15-01-2010, 14:56
isusek, ana ugarković, dođe mi da si zapalim stopaleka kad god čujem njezin glasek.
pokušavala sam se koncentrirati na njene kulinarske vještine i produkte ali se oznojim od nervoze i pobjegnem. :thumbup:
lol, ne kužim čemu tolki grumpiness prema ženi :lol: meni skroz simpatična, i sve nekako lijepo posloži i spremi, da bude ugodno za gledati.
ima neku kućnu maniru, jednom je imala uvod pa je palila neke svijeće po kući i opet me podsjetila na 3 must have kućna itema :neko:
a inače uvijek ima fora savjete. npr. zagrijati nož(ek) ::E: prije rezanja kruha, ljepše budu šnite. i tako :blush: volim te sitnice. meni bolje od većine kulinarskih showova. zato jer je cozy.
crtićiiiiiiii..!!!
meni je ovaj bio ogavan ko maloj, sad mi je zakon :D
http://www.youtube.com/watch?v=3DjAaOpsHOw
gogsi :D :D :D :D
sunny_smile
28-01-2010, 13:59
ove sapunice su presmiješne. debilni glumci, debilna radnja. :blink:
Kaj se desilo sa Bnet kablovskom? Nema mi foxa ni sinoc ni danas. :cry::cry:
I jos par drugih programa nema. Jel ima jos netko takvih problema?
ja imam problema s bnet internetom, da očito su počeli nešt prčkat zadnje vrijeme
Browneyes
28-01-2010, 21:22
Nije stvar u bnetu, jučer ni na maxtvu nije bilo foxa, ni life ni crime.
Dosli su popodne hvala bogu...
Al zato sam ujutro bila prisiljena gledat kako nastaju traperice na discoveryju.
uf ako je netko danas gledao mythbusterse, prejaka epizoda bila :mrgreen:
NACHO LIBRE!
Na rtlu!
Cudo!!!
Genijalan film.
:lol::lol::lol::rotfl::rotfl:
gleda tko kariku sad? Neki brucos prava opasno faila :rotfl:
gleda tko kariku sad? Neki brucos prava opasno faila :rotfl:
imaš naših po tim kvizovima kolkiko oćeš XD
ja znam jednoga koji nije failao na karici :P
U subotu se gledaju Transformeri na rtl-u::E::cheerleader:
glavno da ej to blockbuster! XD
Denny Crane
23-02-2010, 23:33
Večeras mi je na programu, standardno Seinfeld. Prije toga Pregovarači na HRTu, za divno čudo. Osim Dr. House ni ne gledam ništa na nacionalnoj dalekovidnici. Osim sporta.
A kod "bakterija kod Ane" jedini recept, odnosno trik koji sam opazila-slučajno i primjenila je kad se kuha krumpir s korom(za na salatu ili restani krumpir) je stavit 1-2 žlice jabučnog octa prije nego zakuha voda. Jer se kora lakše guli. Provjerila, fakat pali.
Jel' tko gledao prošli tjedan Brank'cu(MOJA TI) :rolf: na Večeri za 5?
nisu transformeri božji neg transfomersi
transformeri... me podsjeća na emisiju o kukcima
Elisa Day
23-02-2010, 23:55
izgleda da nema voyagera večeras. uopće ne znam što da radim sad. idem jest.
norman belle
23-02-2010, 23:58
gle, nisu sigurno transformersi nego Preobražavalaci. Zapravo je Megan Fox, boli te kifl za ostalo
izgleda da nema voyagera večeras. uopće ne znam što da radim sad. idem jest.
:mad2: autrejđ za autrejđom. otkud im pravo tako baratati s voyagerom
ko da je voyager samo njihov
voyager pripada svim ljudima!!!1
:'<
i kad će zoi odpizdit više i vratit se normalni malograđanski program
Elisa Day
24-02-2010, 00:14
:mad2: autrejđ za autrejđom. otkud im pravo tako baratati s voyagerom
ko da je voyager samo njihov
voyager pripada svim ljudima!!!1
:'<
Da, izgleda da prosječni gledaoc svjetski poznatog glazbenog festivala obično gleda televiziju u 1.00. A trekkiji ne smiju biti deprivirani hitova "Za koga si se čuvala", Tihomir Kožina i "Sada osjećam to", Carla Belovari
Fuj, sramite se.
Ma kakvi transformerSi-to je amerikanizirano:lol:
sarah connor chronicles su na erteelu!!! *shocked* :thumbup: gledatgledatgledat! :thumbup: :thumbup:
tek je počelo, kromarti još nije žorž laszlo! on je supercute :blush:
Slažem se s tobom CroatianAngel, moja osobna razbibriga uključuje komparativnu analizu zakona o zračnom prometu zemalja srednje amerike dok slušam audio predavanja na temu "Kako sam se prestao brinuti i naučio voljeti javnu upravu".
Svašta si ti studenti prava danas dopuštaju.
kroejšnejnđl se ti zezaš? sigurno se zezaš. ovaj tvoj post je tako carefully crafted zajebancija. no ipak, zašto svejedno dobivam tingling feeling u želucu, osjećaj da se konačno približava onaj čas kad ću zaflejmat svog prvog forumaša izvan granica dobrog ukusa i zagledat se oči u oči banu...? ali još uvijek očekujem mrgreen smajliće. ove :mrgreen:
strpit ću se.
sarah connor chronicles su na erteelu!!! *shocked* :thumbup: gledatgledatgledat! :thumbup: :thumbup:
tek je počelo, kromarti još nije žorž laszlo! on je supercute :blush:
A sigurno opet reprize
Malo neprofesionalna tema za studente prava. :roll:
Shoo shoo s mog podforuma i no PI advice for you.
:rotfl::lol::lol::lol:
I da, Maat, TSCC je vec bio na RTLu, vjerojatno repriziraju.
Malo neprofesionalna tema za studente prava. :roll:
Žao mi te...zaista...
ot: Jel netko od forumaša korisnik BNetova digitalnog receivera. Zanimaju me dojmovi. Kolko programa vidite, jel vam slika često nestaje i jel ste prisiljeni reprogramirati programe ????:blink:
koji programi ti često nestaju? pitam jer je kod mene slična situacija, pa da vidim jel mislimo na isto
Eurosposrt, DSF, OBN, SportKlub....ponovno sam tražio i pronašao mi ih je, al je pak neš bilo pošemereno sa redoslijedom (sam od sebe mi se ispremješao) pa sam to pustio za bolja vremena....
Dakle pričamo o stranim programima, a ne o domaćima
da, to se i meni zna dogodit i to točno s tim programima koje si naveo :S
Žao mi te...zaista...
ot: Jel netko od forumaša korisnik BNetova digitalnog receivera. Zanimaju me dojmovi. Kolko programa vidite, jel vam slika često nestaje i jel ste prisiljeni reprogramirati programe ????:blink:
Jel to onaj strojček malo veći od modema s karticom unutra.Uglavnom to imam,negdje preko sto programa,naravno ne gledam ih no nisam imala nešto problema.Jednom mi je nestalo signala na par minuta i nije se dalo gledati nijedan program ali inače je sve ok.Od ovih programa koje si naveo jedino gledam obn i sa njime je isto sve bilo dobro
I još jedna stvar koja me fakat iritira...jel digitalni signal zaista TOLIKO mora kasniti za signalom kabelskog ???
Situacija: u dnevnoj i mojoj sobi upaljena tekma. Kako ja imam digitalni signal, on zna kasniti i po 2-3 sekunde, a u međuvremenu, na kabelskoj uredno čujem što se događa, od A do Ž. Hebeno iritantno !!!!! Tipa, padne gol, a ovdje akcija daleko od toga....poludim na to...
@TILA Točno to i govorim
drito sam i ja to komentirao, nije mi jasno zbog čega taj lag od 3-4 sekunde, iritantno u pm
jer je, kao, digitalni signal gušći i treba mu više vremena da prođe za razliku od kabelskog....nije da me neš pretjerano iritira dok nisu tekme, al kak tada i jedan i drugi televizor trešte sa istima, nije ni čudo::E:
Denny Crane
04-03-2010, 20:55
I ja imam Bnet, isti problemi već navedeni s istim programima. Nije mi fora(ide mi na onaj spolni organ kojeg nemam) gledat sport s delayem od par sekundi. Nema do radija..
Mislim da su tri- četiri sekunde iza po prijenosu slike.
Jim_Halpert
05-03-2010, 16:40
..ova mexicanofona sapunjara na RTLu s radnjom smještenom u NYC među latinskim useljenicima mi djeluje podnošljivo. Ali to nije to, užasno mi fale brazilske telenovele kuće Globo koje su se vrtile na HRT1. :popcorn:
Barroom Hero
05-03-2010, 17:47
Najbolje je gledat tekmu u Tkalči, pošto je cijela ulica puna birceva di se isto gleda tekma, nasumični lag u slavlju golova je presmiješan
Jim_Halpert
12-03-2010, 20:23
..u subotu negdje poslije ponoći je sjajan "El Mëtodo" http://www.imdb.com/title/tt0427582/". Pa vama onda koji ne spavate željnima explicitnih scena, i Eduarda Noriege, će biti jako zabavno.
Starfish
12-03-2010, 20:52
..ova mexicanofona sapunjara na RTLu s radnjom smještenom u NYC među latinskim useljenicima mi djeluje podnošljivo. Ali to nije to, užasno mi fale brazilske telenovele kuće Globo koje su se vrtile na HRT1. :popcorn:
Anđeo i vrag!!! :D
Prije više od dvadeset godina, mladoj sluškinji Esperanzi Salvador (Esperanza Rendón) sin obitelji na čijem je meksičkom imanju radila je bio napravio dijete. Obitelj Acero, pogotovo majka Graciela (Jeannette Lehr), trudnoću nipošto ne odobravaju, te Esperanzu odvode u kliniku za abortuse. Djevojka uspijeva pobjeći, dobiva vizu i seli se u Miami, dijelom i zbog toga kako bi bila što bliže djetetovu ocu, Martínu (Miguel Varoni), koji živi u New Yorku. Dolazak u veliki grad izazove dodatne probleme kada Esperanza bude napadnuta i okradena. Usred sve te muke porađa Ángela (Jencarlos Canela).
Godinama kasnije, njujorške ulice drugi su dom snalažljivog Ángela, kojega svi u četvrti znaju pod nadimkom Vrag. Zbog svojih lopovskih vještina, i unatoč svome dobrom srcu, Ángel postaje član kriminalne skupine specijalizirane za velike pljačke, što će naposljetku platiti zatvorskom kaznom. Tako upoznaje zakonski mu dodijeljenu odvjetnicu Manuelu Dávilu (Gaby Espino), atraktivnu djevojku koja ni ne sluti kako će joj simpatični kriminalac za čiju se slobodu bori dobrano protresti život.
Nakon izlaska iz zatvora, Ángel je odlučan započeti novi život, što dalje od kriminala i krađi, ali saznaje kako je njegova majka dužna Leónu Beltránu (Roberto Mateos), šefu bande za koju je ranije radio. Kriminalac je platio Esperanzine bolničke troškove dok je Ángel bio zatvoren, a jedini način povratka duga jest sudjelovanje u pljački tijekom jedne dobrotvorne zabave. Na zabavi se, međutim, Ángel i Manuela ponovno susreću, a obostranim simpatijama mogla bi se ispriječiti činjenica kako odvjetnica planira vjenčanje ni sa kim drugim nego s Martínom!
Ja sam nakon pola godine opet pocela gledati Oprezno s andelom i ugodno se iznenadih sto je Juan Miguel evolvirao iz psihijatra (sto je bio na pocetku serije) u oftalmologa koji izvodi rizicne operacije oka skalpelom i klijestima (barem je to trazio od Marichuy (s tim da on naravno nije znao da je rijec o Marichuy) da mu doda)...
Jim_Halpert
12-03-2010, 21:23
evolvirao iz psihijatra (sto je bio na pocetku serije) u oftalmologa .. :rotfl: Tako pokemonski..
Ma kakvi transformerSi-to je amerikanizirano:lol:
transformatori!
Hrt2, korejski, Bittersweet Life.
:thumbup:
malimrav85
25-03-2010, 01:28
izgledao mi je kao dobar film ali ne dobar kao sukcesija država iz mp-a
djevojcica sa sibicama
25-03-2010, 09:05
Hrt2, korejski, Bittersweet Life.
gledala. nije mi se svidio; nakon određenog broja ubijenih nekako je sve izgubilo smisao :mrgreen: malo su pretjerali za moj ukus :mrgreen:
Jim_Halpert
09-04-2010, 21:17
..koga kBIIIP stavljaju ovakve filmove http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=2&datum=2010-04-09&najava=51581 tako kasno?
..i da, miniserija "Orkanski visovi" http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=3&datum=2010-04-09&najava=51490 da večeras konačno shvatim što je Kate Bush htjela reći.
..edit:
nbBgmKjPyR4
sk_sdaiUl-s
Hrt2! Control! Saaaad! Aaa!
Hrt2! Control! Saaaad! Aaa!
jeben film
http://www.youtube.com/watch?v=49FlVvyQGKo
Jim_Halpert
11-05-2010, 14:30
..a da stave "Queer as folk"? Queer as f**k.
malimrav85
25-05-2010, 23:06
Ljubav je na selu!!!
Kad će finale?!?!
Jim_Halpert
29-05-2010, 15:05
..pri mozgu sam bio držao inf da postoji ovaj film, realistični nastavak apsolutno predivnog "Prije svitanja" (1995), ali nisam imao blage da je nastavak još bolji, tako kažu razne kritike; http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=3&datum=2010-06-01&najava=53207 "Prije sumraka" (2004) :soppy:
djevojcica sa sibicama
29-05-2010, 18:42
ne mogu vjerovat da nisi gledao :mrgreen:
i da, meni je inače draži od prvog nastavka. zreliji, realniji i bolji
šuškalo se i o trećem nastavku inače
Jim_Halpert
29-05-2010, 23:15
..našao sam ga HQ na yt, kao i "Before sunrise", ne na istom računu.. Daaaakle, maloprije sam pogledao "Before sunset". Bogtemaza kako obožavam te filmove koji se bave "isječcima iz života", ali ovaj real time "isječak iz dana" je fantastičan, logičan i prirodan (ako kontextualiziram, jer to je komunikacija dvoje ljudi kojima mozak radi sto na sat, barem njoj, a još su i jedan drugome žustar sugovornik), ali i pomalo nadrealan (a nisam sad ciničan, jer kolika je vjerojatnost da postoje takvi ljudi s takvom međusobnom viševrsnom kemijom? meni je teško zamisliti recimo apsolventicu PFZGa koja se preko ljeta skiće po Beču i tamo naleti na anglofonca, i da imaju takvu noć, ili par noći. or it is just normal for French girls to be kinda slutty?). Priča je jedinstvena i besprijekorno radi upravo zato što se radi o takvim ljudima.. Ali i inače, ovaj film (ne sjećam se toliko "Before sunrise") je svakako i instantni i intenzivni tečaj svakakvih životnih mudrosti i praxi.. Mada ne znam, možda i to što sam queer, ne mogu očekivati da ću se i ja ikada i ikako naći u makar približno sličnoj situaciji, pa da se ovo ljeto potucao po Barceloni. Eto ja se hvatam za očito; iznimna priča, zanimljivi protagonisti, najbolja gluma i dijalozi uopće. Lako poticajno za heterosexualce s nešto mozga u glavi, a mene je posebno nadahnula Célinina konstrukcija "Memories are wonderful things, if you don't have to deal with the past.", Les mémoires sont choses merveilleux, si tu n'as pas à traiter avec le passé. Les memòries son coses meravelloses si no has de lluitar amb el passat. Sjećanja su predivne stvari, ako se ne moraš nositi s prošlošću.
Elisa Day
30-05-2010, 01:08
HRT1 My Own Private Idaho (http://mojtv.hr/film/11620/my-own-private-idaho.aspx)
Maat vjerojatno uživa u Riveru negdje u zamračenoj sobi s ubijenim svim geđetima koji bi je mogli ometat :neko:
Ne znam tko je prevodio Idaho, but sir, my hat is off to you. U onim poetsko dramskim dijelovima pogotovo.
..našao sam ga HQ na yt, kao i "Before sunrise", ne na istom računu.. Daaaakle, maloprije sam pogledao "Before sunset". Bogtemaza kako obožavam te filmove koji se bave "isječcima iz života", ali ovaj real time "isječak iz dana" je fantastičan, logičan i prirodan (ako kontextualiziram, jer to je komunikacija dvoje ljudi kojima mozak radi sto na sat, barem njoj, a još su i jedan drugome žustar sugovornik), ali i pomalo nadrealan (a nisam sad ciničan, jer kolika je vjerojatnost da postoje takvi ljudi s takvom međusobnom viševrsnom kemijom? meni je teško zamisliti recimo apsolventicu PFZGa koja se preko ljeta skiće po Beču i tamo naleti na anglofonca, i da imaju takvu noć, ili par noći. or it is just normal for French girls to be kinda slutty?). Priča je jedinstvena i besprijekorno radi upravo zato što se radi o takvim ljudima.. Ali i inače, ovaj film (ne sjećam se toliko "Before sunrise") je svakako i instantni i intenzivni tečaj svakakvih životnih mudrosti i praxi.. Mada ne znam, možda i to što sam queer, ne mogu očekivati da ću se i ja ikada i ikako naći u makar približno sličnoj situaciji, pa da se ovo ljeto potucao po Barceloni. Eto ja se hvatam za očito; iznimna priča, zanimljivi protagonisti, najbolja gluma i dijalozi uopće. Lako poticajno za heterosexualce s nešto mozga u glavi, a mene je posebno nadahnula Célinina konstrukcija "Memories are wonderful things, if you don't have to deal with the past.", Les mémoires sont choses merveilleux, si tu n'as pas à traiter avec le passé. Les memòries son coses meravelloses si no has de lluitar amb el passat. Sjećanja su predivne stvari, ako se ne moraš nositi s prošlošću.
gledao sam sunset i moram priznati da meni dijalozi izgledaju prefosirano, taj pokusaj da sve bude prirodno/isjecak iz zivota mi ispada vrlo pretenciozan, fali onaj X factor, surealni element (bez preseravanja)...nesto sto, recimo wes anderson, kod mene vrlo lako pobuduje
film tu i tamo zablista, ali opet padne nakon toga, sa time da mi je glavni muski glumac (ne znam ime i neda mi se guglati sada) ostao u sjecanju kao vrlo iritantan i neiskren
MinesweePer
30-05-2010, 10:37
ja opće skoro ne gledam tv otkako su ukinuli analogni signal u rijeci, jednostavno zaboravim kupit digitalni prijamnik pa mi tv sad samo prašinu sakuplja :D
HRT1 My Own Private Idaho (http://mojtv.hr/film/11620/my-own-private-idaho.aspx)
Maat vjerojatno uživa u Riveru negdje u zamračenoj sobi s ubijenim svim geđetima koji bi je mogli ometat :neko:
gledala sam ga još prije, sad sam upalila tek na onoj sceni u prikolici s ocem. do tad sam gledala the ugly truth. :mrgreen: taman na najdraže dijelove: dio s hansom u hotelskoj sobi i onaj u rimu. ovaj lik, udo kier, mi je presmiješan, ima taj naglasak i creep auru i u stvarnom životu
Jim_Halpert
30-05-2010, 13:32
gledao sam sunset i moram priznati da meni dijalozi izgledaju prefosirano, taj pokusaj da sve bude prirodno/isjecak iz zivota mi ispada vrlo pretenciozan, fali onaj X factor, surealni element (bez preseravanja)...nesto sto, recimo wes anderson, kod mene vrlo lako pobuduje
film tu i tamo zablista, ali opet padne nakon toga, sa time da mi je glavni muski glumac (ne znam ime i neda mi se guglati sada) ostao u sjecanju kao vrlo iritantan i neiskren ..aha, sljedeći vikend pogledam neki Andersonov film. Gracies, xicot!! Evo wikipedija mi je ukazala na njegov "The Royal Tenembaus", jedva čekam.
..a Jessea tumači Ethan Hawke, općenito genijalan lik (međutim geni loše rade za njega, a ne vjerujem da je išta devijantno s njim, izgleda vrlo loše za i poslije razvoda s Umom Thurman. pomalo ironično, jer on i Uma su se spetljali na snimanju futurističke Gattaca-e). Taj odsječak možda djeluje pretenciozno, ali zbilja, to su takvi ljudi i to je poprilično realno. Jutros sam pogledao "Prije svitanja", i, ah, devedesete. Prirodno mi nadolazi sprdnja "I'll friend you on my FB!!", da se to dogodi u ovim vremenima.. :yayz:
http://mojtv.hr/film/8094/bitka-za-hadithu.aspx
sad na hrt 2.
dobar.
Sedam razdoblja rocka: Isprazni naraštaj, Punk-Rock (http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=3&datum=2010-06-03&najava=53018)
Veceras u 22:55h
malimrav85
03-06-2010, 15:05
lako za to...
kaj kažete na ljubav je na selu?
tak mi je drago da je onaj li izabrao farmericu a ne one 2 kravetine
još glupača dođe i kaže da je htjela bit izabrana da bi bila...
ajd bok gusko
Aaaa ja sam znala da će Ankicu :soppy: , ona jedna crna je bila zgodna ali što bi s njom, briga nju koliko graška na hektar ide :) , Ankica je za ženiti.
Što se tiče Nikše ja sam bila sigurna da će onu crnu novosađanku a kad on Tajanu hm :O
Ona crna i brat meksikanac su mi totalna misterija, on ima metar i pol, debeo, dlakav, usudila bih se reći ružan :D ...al ` ljubav eto ne pita :)
A onaj drugi brat i ona s crnom kosom do ramena su mi baš slatki :soppy:
Uglavnom men` to super emisija, ljudska je, sve bi ih doma uzela :)
p.s Alita diii siii ?
Alita drzi da je Ljubav je na selu najbolja hrvatska emisija. Kakve zvijezde, kakve farme, to se ne gleda, napetost je iskljucivo na selu. To je toliko genijalna serija, kako i likovi koji se u njoj pojavljuju, te njihove lirske izjave i opazanja. Ah. :soppy:
Da, Josip i ona..crna kojoj ne znam ime, al ima djecu i mislim da je iz Zagreba su superkjut. I ona mi je bolja od one previsoke crvenkose kovrcave Splicanke, no mislim da tu nije nikad ni bilo dileme koju ce Josip uzeti. Highlight s Paga - kad ga one depiliraju. Ako to nije dokaz ljubavi, ne znam sto je.
O Niksi ne mogu jos, rane su preduboke, navijala sam za Danijelu koja ima zeca, krivi glavu dok prica i iz Novog Sada je, sto mi se cini da ju je u poslijetku i zajebalo.
Nikola, Josipov brat... Mama mu zeli da se ozeni. Ima friki male cevap prstice i jednu od najokruglijih glava known to man. Mala garava iz Virovitice ocit izbor, Fata je muslimanka, a starija dama prosarane kose ima djecu...i nije isla na frizure kad su ove isle.
Goran iz Pisanice je pao kad je Ankica u 4 ujutro pitala jel treba pomoci. I kad su se Omeralda i ona koja fuflja drzale ko ukiseljeni krastavci u stali nakon lascivne noci.
:E
Denny Crane
04-06-2010, 03:20
Vidim da ovdje ima fan club LjnS. Neću spojlat ali ću napomenut da ova naša verzija nije ništa manje fejk od one u Njemačkoj- priča je bila aktualna prije par mjeseci. :D
Kako to misliš fejk?
Snimalo se pred jedno 8 mjeseci da, ali nije zato fejk - povuci svoje riječi !
:)
djevojcica sa sibicama
04-06-2010, 10:29
nisam gledala zadnji put i ne mogu vjerovat da nikša nije uzeo danijelu!
jel tajana ona plava?
Vidim da ovdje ima fan club LjnS. Neću spojlat ali ću napomenut da ova naša verzija nije ništa manje fejk od one u Njemačkoj- priča je bila aktualna prije par mjeseci. :D
dokazi da je fejk molim te i vrati mi vjeru u ljudski rod :cold:
Tajana je ona hm...smeđa sa plavim pramenovima bih rekla, za nju je rekao da je stalno neozbiljna.
Mislim, kao i Alita, da je Danijelu zeznuo ipak Novi Sad, a i pokazivala je previše interesa za njega. :D
Koga briga jel fejk ili nije. Bisere koje tamo vidis i cujes neces drugdje naci.
Soo, a sto je tebe privuklo u poljoprivredi?
djevojcica sa sibicama
04-06-2010, 11:51
trebala je za početak prestat glavu držat pod 45 stupnjeva :mrgreen:
mislim, ona djeluje kao atraktivno, al ima čudne zube i sva je posivila od pušenja. izgleda nezdravo nekako, ne sviđa mi se. i da, preočita je, that's no fun :mrgreen:
trebala je za početak prestat glavu držat pod 45 stupnjeva :mrgreen:
mislim, ona djeluje kao atraktivno, al ima čudne zube i sva je posivila od pušenja. izgleda nezdravo nekako, ne sviđa mi se. i da, preočita je, that's no fun :mrgreen:
Njemu nije smetalo. Al da, jednom kad si spomenula kako drzi glavu mi je to pocelo bosti oci :D
Niksa je naime jedan profinjen momak koji voli piljiti u dupad zenskih koje beru masline i radit "hubba hubba" face pred kamerom. Sumnjam da mu je ocitost smetala...al da. Mozda voli tezu lovinu. Koja nije iz Srbije. Nemoš Srpkinju na otok dovest...eej. Tatjana je ona mala zgodusna vrckava, kratko posisana, koja ima 30g, a ponasa se kao da ima 16.
Soo, a sto je tebe privuklo u poljoprivredi?
e a jel volis ti sir?
e a jel volis ti sir?
A jes' cula za paski sir?
Denny Crane
04-06-2010, 12:25
Kako to misliš fejk?
Snimalo se pred jedno 8 mjeseci da, ali nije zato fejk - povuci svoje riječi !
:)
Nećuuu povuć!:)
Fejk u smislu da su neki od sudionika bili u vezi sa drugom ženskom osobom- nekandidatkinjom. Da kuće pojedinih ženika nisu njihove.. Eto, neću više- obećajem.
Je pa zašto su se onda prijavili ako imaju već curu nekandidatkinju?
sumnjam, možda Nikša ima neku...ali braća nemaju a mislim ni onaj koji si je zel Ankicu.
Ti si samo ljubomorna i ti bi na selo kod meksikanca sigurno, i onda bi ga depilirala!
:P
Ma taaako nevazno jel imaju curu ili stovec.
Iako za Gorana iskreno sumnjam da ima ikoga. :cold:
Denny Crane
04-06-2010, 13:03
Meni je LjnS je samo takav trash za gledat, na kojeg se :lol:am od prve do zadnje minute.
Jebi ga, ja sam odrasla na selu tako da me sve viđeno(pejzaž, životinje) ne impresionira.
A kao i obično, saznam sve što ne trebam- kao što ZNAM i ovo. Ali ponavljam, neću spojlat.
malimrav85
04-06-2010, 15:34
ti si ljubomorna jer nisi imala ljubavi na selu pa je sad želiš i nama uzet!
buuuuuuuu
buuuuuuuuuuuuu
Denny Crane
04-06-2010, 17:05
ti si ljubomorna jer nisi imala ljubavi na selu pa je sad želiš i nama uzet!
buuuuuuuu
buuuuuuuuuuuuu
:rotfl::rotfl:
Aj uživajte:lol:
Ljubav na sele je najopskurnija emisija ikad...hrpa brdjanskih faca trazi prosjecnu drocu s kojom se moze prasnut, a jeftinije bi ih ispala povratna karta do Amsterdama...
Jednom sam u JL-u vidio te brdjanske face i nisam mogao dorucak pojest kak spada...
sta se dogodilo s dobrim crticima? di je to nestalo?
evo ja se probudim lijepo u 8 ujutro i ocekujem neke zabavne crtice (spuzva bob :cold:) kad ono neki bakugan. pa sta je to?? i aj dobro, ionako je bilo pri kraju, kad odjednom pocne nesta pod imenom "Bikeri s Marsa". a to vam izgleda ovako --> http://img214.imageshack.us/i/bikermicefrommarssm6.jpg/, dakle nabildani tipovi s glavama zivotinja. :blink: i jos je tu neki iritantni lik koji frflja. frflja kroz cijeli jebeni crtic!!
jaoo sta je meni ovo trebalo :adzk:
the blizzard
05-06-2010, 18:03
Kaj se dogodilo crtićima kao što je "A je to" (ma onaj češki,znate ga) ili Pokemonima? Sad više ne postoje crtići već polusatne pseudoepizode s ružnim likovima i nedostatkom ideja za neš bolje... Kaj je s onim morskim psom kaj ga stalno reklamiraju i postave pitanje tipa "koliko zuba ima morski pas ili kak mu se zove frendica iz serije..."? :hiss:
omg ne mogu vjerovati da na pkt-u ima još fanova 'ljubav je na selu' :O *šok*
ja sam prvo govorila mami da zašto to gleda i neka smanji jer pokušavam učiti (btw ovo je super izlika kad ne zelis slusati uvodnu špicu one sapunice 'dolina sunca' pojačanu do daske ::E:), a onda sam počela gledati s njom ::E:
ugl, potpisujem alitu :mhm:
očekivalo se da Josip neće uzeti onu visoku i frčkavu jer se i ona sama šalila na svoj račun na tu temu.
ali sam, kao i pola 'rvacke, očekivala da ce onaj lik (ne znam kako se zove) odabrati onu iz Novog Sada :'(
i mislila sam da postoji veeelika šansa da onaj iz Pisanice odabere Omeraldu samo zato jer je fizički atraktivna, ali razum je, fala bogu, prevladao da ne odabere tu kokoš ::E:
superfly
05-06-2010, 20:47
(btw ovo je super izlika kad ne zelis slusati uvodnu špicu one sapunice 'dolina sunca' pojačanu do daske ::E:)
ok, šta fali pjesmi iz doline sunca?? (osim što su bojanu gregorić mogli nekako autotjunat jer tolko puta felša u pjesmi da to nisu istine)
tako je prekeči. dan mi se temelji na tome da ju poslušam, malo otpjevam i poserem staroj seriju da ju probijem.
to smo na eurosong trebali poslat http://b0.rimg.tw/onion_club/4e5dd44a.gif
ot. došla sam do kraja scrubsa i ne mogu se načudit kolko su zasrali tu zadnju sezonu. isto je bilo i s ludim sedamdesetima. trebala sam se zaustaviti na vrijeme :cold:
Ljubav na sele je najopskurnija emisija ikad...hrpa brdjanskih faca trazi prosjecnu drocu s kojom se moze prasnut, a jeftinije bi ih ispala povratna karta do Amsterdama...
Jednom sam u JL-u vidio te brdjanske face i nisam mogao dorucak pojest kak spada...
Ti si samo ljubomoran što te nisu odabrali ove godine i što ti Ankica nije poslala pismo.
malimrav85
05-06-2010, 21:13
Ti si samo ljubomoran što te nisu odabrali ove godine i što ti Ankica nije poslala pismo.
totalno mi je jasno!
http://vijesti.gorila.hr/var/mojportal/storage/images/moj_portal/zabava_i_lifestyle/showbiz/zabava/goran_tkalicanac_ljubav_je_na_selu/1055506-1-cro-HR/goran_tkalicanac_ljubav_je_na_selu_tabfull.jpg
tapir_u_magli
17-06-2010, 21:42
MOJ NAJDRAŽI DOCENT U MOJOJ NAJDRAŽOJ EMISIJI!!!!
OMIGODOMIGODOMIGOD
VIKTOR GOTOVAC U OTROVANOM!!!!
Zelite mi reci kako nitko nije primjetio da je na telki danas:
726
Taj film svaki put pogledam ::E:
Živciraju me ove cure koje se prijave na naš top model. Na stranu to što nijedna ne izgleda kao da bi mogla biti top model, ali doći i onda imat piercing, ne željet promijenit frizuru ili skinut grudnjak prije "revije", zbilja ne znam po šta su došle.
Da to pripišemo tome što imaju 18 godina pa su zato nezrele i neupućene?
A što se tiče same emisije, well znamo kakva je to emisija pa nećemo o tome, ali zakaj je sve tako ispresijecano? Ja bi da puste cijelih 20 sec što su nekom govorili kako je debela itd. a ne samo dvije riječi.
slazem se, cmoljave su, a mogle su u prvoj sezoni vidjeti što otprilike traže.
hajlajt emisije:
"jesan to ja? aaaa lipa san, lipa!"
I lol'd :lol:
štob' rekla jedna moja frendica- a niš', ja idem spat, a cure na dijetu :-D
Ovaj Tough Love mi je super, kakvih sve žemskih ima, za ne povjerovat.
još malo: http://tvprofil.net/show/6472/brazil :D
Ja da sam znala da je hrvatski top model humoristična serija, gledala bi od početka
http://tvprofil.net/show/1322363/medu-nama-pravna-znanost-i-moderno-kazneno-pravno-zakonodavstvo
gost: Ksenija Turković
čarobnjakov šešir juuuuj *-*
malimrav85
25-12-2010, 12:03
Pa ovaj TV program je očajan.
djevojcica sa sibicama
25-12-2010, 14:36
al tess of the d'urbervillese je na teveu :D danas preostala 2 nastavka
ultraviolet
08-02-2011, 08:50
ZA INFO, BEZ OSOBNIH SUGESTIJA..
U ponedjeljak, 27.12.2010., HRT je emitirao posljednju emisiju "Poslovnog kluba", nakon punih 19 godina prikazivanja. Odlukom programskog vodstva
HRT-a, ta legendarna, gospodarska, tjedna emisija je ukinuta. I to - bez ikakvog objašnjenja!
To je jedna od vrlo rijetkih emisija na HTV-u koja je bila sistematična, stručna, inteligentna i kritična, prvenstveno zbog izvrsnih komentara ĐureTomljenovića,
na početku svake emisije. Onima koji su je pratili, poznato je da su se komentari g.Tomljenovića uvijek obrušavali na posvemašnju glupost, korumpiranost, neznanje i nesposobnost raznih vlada i ljudi koji su vodili ovu zemlju.
E evo primjera kako se Đuro Tomljenović uvijek zdavorazumski, retorički pitao stvari poput, primjerice:
- "Kako je moguće da nas stalno plaše nestašicama i poskupljenjem plina, kada ga sami proizvodimo, i to oko 80% vlastitih potreba; kako je moguće da taj plin, izvađen u suradnji s Talijanima u našem dijelu sjevernog Jadrana, prodajemo u Italiju po 0,063 USD/m3, a zatim uvozimo od njih po četiri puta višoj cijeni".
To je samo jedan od brojnih njegovih komentara, ujedno i aktualan.
Evo još jednog pitanja, upravo iz posljednje emisije. - "Kako to da manji stan koji sam htio kupiti u Dubrovniku stoji milijun Eura, a za toliko je prodan jedan od najboljih tamošnjih hotela?"
- "Kako to da moj tetak u Dubrovniku radi, a ne prima plaću. Teta ne radi, ali dobiva socijalnu pomoć, a njihov sin prima - mirovinu. Gdje toga ima?"
Jasno je i bjelodano da je pritisak za ukidanje "Poslovnog kluba" došao iz politike, koja, zbog vlastitih razloga korumpiranosti i nesposobnosti, ne
želi da gledateljstvo sluša takve stvari, dok nas svojom nesposobnošću konstantno guraju u dužničko ropstvo.
Ljudi - šaljite ovo na što više e-mail adresa, potpišite peticiju, predat ćemo je u ruke mjerodavnih adresa HRT-a i inzistirati da se stane na kraj medijskim manipulacijama i cenzuri.
link za potpis peticije:
http://www.gopetition.com/petition/41695.html (http://www.gopetition.com/petition/41695.html)
udruga Volim Hrvatsku
Roko Šikić
(suosnivač i predsjednik)
www.volim-hrvatsku.hr (http://www.volim-hrvatsku.hr/)<http://www.volim-hrvatsku.hr/>
Protector has detected a possible fraud attempt from "sites.google.com (http://sites.google.com/)" claiming
to be www.roko.sikic.hr (http://www.roko.sikic.hr/)<https://sites.google.com/site/rokosikiczagrebggm/
koja cenzura
ova zemlja je na nezaustavljvom putu prema dnu:(
Nova emisija je sasvim dostojna zamjena.
malimrav85
08-02-2011, 16:52
Koja je to emisija?
Svijet profita, tončica čeljuska.
http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=401
malimrav85
08-02-2011, 18:33
bacil bum oko
Bože mili, zašto sam potrošila zadnjih dva sata na Reckless Behavior: Caught on Tape? (http://www.imdb.com/title/tt1045191/)Jedan od najgorih filmova koji sam ikad vidjela, novatv kao da je postala otv.
Gledala sam večeras ovu novu emisiju Razred 2011, čini mi se fakat ok. Tu i tamo hrt napravi nešto vrijedno gledanja.
Prisjetila sam se svih subota koje sam 2007 od siječnja do srpnja provela na pripremama; bilo je teško ali sam bila u grupi sa ljudima iz svoje srednje pa nam je to dolazilo ko još jedan dan škole.
Mislim da sam glavninu toga naučila na pripremama, doma sam štrebala povijest i možda nešto sitno filozofiju.
Još sam bila i oslobođena mature (uključujući i pisanja rada), a mislila sam kako je to zadnje polugodište užas, kraj škole, loviš prosjek, pripreme... A sad vidim da je ovima sa državnom maturom katastrofa, pogotovo strukovnim školama. Vjerujem da će mi ovaj program koji prikazuju u emisiji bit super, ali svejedno sumnjam da će svi upisat, možda 30-50%, ovisi da li pikiraju na nešto u okviru njihovih mogućnosti. Fakat mi je žao cure koja mora dva sata putovat do škole. :(
Sunčica Findak će prokopat svaki kutak hrvatskog obrazovnog sustava. :thumbup:
Moje pripreme subotama 2007. su bile za drek, cca. 2 soma kuna nikad dosad nisam bacio na ništa beskorisnije jer su nam za predavače uvalili ekipu koja vjerojatno nije ni imala pojma kaj bi oni točno trebali radit.
malimrav85
01-04-2011, 10:29
Jadna ona cura kaj se diže u 4.30; nadam se da će se upisat.
Sunčica Findak će prokopat svaki kutak hrvatskog obrazovnog sustava. :thumbup:
Moje pripreme subotama 2007. su bile za drek, cca. 2 soma kuna nikad dosad nisam bacio na ništa beskorisnije jer su nam za predavače uvalili ekipu koja vjerojatno nije ni imala pojma kaj bi oni točno trebali radit.
:P Moje su bile besplatne i sasvim sam zadovoljna sa njima (ovim povijesti di je ženska donijela par soma pitanja za zaokruživanje i onda pročita pitanja i kaže što da zaokružimo. And again the same. And again.)
osim povijesti di je ženska donijela par soma pitanja za zaokruživanje i onda pročita pitanja i kaže što da zaokružimo. And again the same. And again.
:lol: Takvog pacijenta smo i mi imali iz povijesti. Lik nas je cijelo vrijeme ispitivao po kojim udžbenicima trenutno učimo povijest (a ti, Malecka, više od ikog znaš po kojim smo udžbenicima u 4.r. radili povijest :D)
Uglavnom, i sa mnom je išla u razred jedna cura koja se dizala u 4 ujutro da bi došla u 7 u školu, danas kroči dvoranama našeg fakulteta i više-manje daje sve u roku.
(a ti, Malecka, više od ikog znaš po kojim smo udžbenicima u 4.r. radili povijest :D)
Nijednim. :mrgreen:
Još sam bila i oslobođena mature (uključujući i pisanja rada), a mislila sam kako je to zadnje polugodište užas, kraj škole, loviš prosjek, pripreme... A sad vidim da je ovima sa državnom maturom katastrofa, pogotovo strukovnim školama. Vjerujem da će mi ovaj program koji prikazuju u emisiji bit super, ali svejedno sumnjam da će svi upisat, možda 30-50%, ovisi da li pikiraju na nešto u okviru njihovih mogućnosti. Fakat mi je žao cure koja mora dva sata putovat do škole. :(
da, i ja sam bila oslobođena mature ali to doba mi je bilo u top 3 najgadnijih do sad u životu (na drugom mjestu je 4. semestar :mrgreen:). kraj škole, pripreme, prijamni.. brrrr. bila sam tak kronično umorna da ni na norijadu nisam išla, nije bilo te sile koja me mogla natjerati. dala sam svoju majicu nekome tko je htio s mojima feštat.:D<3 a vidim sad sestru kak s tom državnom maturom ludi, živci nategnuti, ne može spavati kak treba, fitilj kraći no ikad... :cold: sretno im.
moja profa danijela iz 16. :smartass: šteta što ju nismo imali sve 4 godine...naučila bi eng kak spada uz nju.
inače ova škola je u mom kvartu i ful je dobro uređena, imaju nekog ludog ravnatelja i koliko ja znam bar se 80% ljudi iz svakog r upisu na faxeve.
ovo svakako nije prosječna strukovna škola. ipak je za par klasa bolja:mhm:
trebali su ic snimat u srednje na drzicevoj...strojarske. to bi bio tek belaj:mrgreen:
Daaaa! I norijada i večera. Umjesto da kao uživaš u tome, jedva sam čekala onaj dan kad ću se probudit nakon večere. I onda mi je još prijemni bio na rođendan i padala je kiša :D.
trebali su ic snimat u srednje na drzicevoj...strojarske. to bi bio tek belaj:mrgreen:
Tak bi bio uspjeh nagovorit ljude da uopće dolaze na normalnu nastavu, a ne da se spremaju za faks. :D
Pol mog kvarta je išlo u tu školu (ofkors, kriterij odabira je bio walking distance), nisu svi završili i ima ih hrpa koji i sad 4 godine poslije, sjede doma sa sve četiri u zraku.
Nisam znala da je ova škola bolja, nekak su mi uvijek asocijacije na nju kozmetičari, a i u emisiji su pokazali sve neke loše rezultate.
Nisam znala da je ova škola bolja, nekak su mi uvijek asocijacije na nju kozmetičari, a i u emisiji su pokazali sve neke loše rezultate.
u ne ne možda je ona bila ble prije 10g ali sad izgleda pic pic, sve je jako uredno unutra. imaju razrede više usmjerenja (osim kozmetičara), uzgajaju životinje (dont ask haha), brdo vannastavnih aktivnosti i izleta. imaju jake sportske timove i tak (isla sam tamo na aerobik-uvijek je dvorana bila okupirana sa klincima koji treniraju ili za čirlidersicama haha). i bas mi je frizerka pricala prosle godine da joj je kcerka u bedu jer su se svi njeni iz r vec odlucili na koje bi faxeve isli i masovno su se pripremali...
tako da stvarno mogu rec da je skola za klasu bolja od dr strukovnih. mislim ako nista zgrada je puno urednija i imaju ogromnu dvoranu za tj, 500x bolje od moje "elitne" krizaniceve to sve zgleda.
http://www.psvprelog.hr/
a i sama vidis da je svatko od njih rekao da bi na fax...ovima iz strojarske to nije ni na pameti :D
Daaaa! I norijada i večera. Umjesto da kao uživaš u tome, jedva sam čekala onaj dan kad ću se probudit nakon večere. I onda mi je još prijemni bio na rođendan i padala je kiša :D.
e da, i večera, al na to sam čak i išla. jedva sam čekala da to sve što prije završi.
mislim, sad... ne mogu reć da je postojalo razdoblje u životu koje mi nije bilo teško i puno patnje :mrgreen: ali kraj srednje / upis faksa... uf. jednom kad upišeš faks puno je s grbače odvaljeno! hvala bogu, to doba prati jedan poseban mladenački polet, brda se pomiču. :neko:
imaju ogromnu dvoranu za tj, 500x bolje od moje "elitne" krizaniceve to sve zgleda.
Ti si bar imala dvoranu :P moja škola je ko neki prosjak žicala termine od pete da idemo kod njih (tj. ugovor je postojao, ali nas peta nije baš voljela).
Yep, školstvo nam je u banani.
E i drago mi je da je ona prof hrv rekla da je povijesni način izučavanja književnosti možda ipak pogrešan, stvarno se desi da se u ranijim razredima oteže pa se onda neka i ne obradi uopće nešto modernije ili se obradi usput.
slazem se za hrv! ja sam imala srecu i imala sam zadnja dva razreda super prof iz hrv i od nje sam puno puno puno naučila. ok i od dečkove mame:mrgreen::smartass:
a sad kad ih danijela počne s engleskim pilit. poznavajuci njene naci metode bit ce native speakers do kraja emisije haha::E:
Meni su sve televizije relativno drage ako prikazuju emisije koje su mi omiljene, a to su emisije o životinjama, sve što se tiče takvih emisija budi moju pažnju, kućni ljubimci (http://www.pet-point.net) od Ponoša se ne propuštaju nikada :mhm:
the blizzard
27-08-2011, 13:06
Krv nije voda se opet vraća!!
moj život opet ima smisla!!!
jel zna netko neki dobar dokumentarac o srednjem vijeku? bila bi vam zahvalna jako :mhm:
Prvi mi je pao na pamet Inside the Medieval Mind, ali razmislit ću još pa ti javim
Edit: Jel te neko područje posebno zanima?
ne pretjerano, nešto generalno mi treba tako
larin izbor
12-03-2012, 21:42
Šta je ovo na 1.??
svemirko
13-03-2012, 12:16
definitivno najveće iznenađenje na programu hrta bili su mi hrvatski kraljevi,nisam vjerovao da smo kadri za nešto takvo....
kresholino
19-03-2012, 19:49
jučer sam gledao red carpeta na prepad i taman je bio prilog o promociji knjige Uprknuće od jerka rošina..btw.jel to neko čitao?
the blizzard
16-04-2012, 11:01
Kako to da ovdje nema komentara na "Ljubav je na selu"?
hanibani
16-04-2012, 11:50
možda nitko nije gledao :mrgreen:
iako bi se o toj emisiji puno toga moglo reći ::E:
Zanimljivo ime
17-04-2012, 22:05
Kako to da ovdje nema komentara na "Ljubav je na selu"?
Totalno ::E: . Čujem da je ona Nikolina trudna i da joj je Stjepan oprostio jer nije njegove vjere :rotfl:
hanibani
18-04-2012, 12:33
Totalno ::E: . Čujem da je ona Nikolina trudna i da joj je Stjepan oprostio jer nije njegove vjere :rotfl:
mene je fasciniralo kako se prijave neke osobe sa 55 godina koje su shvatile kako žele brak i djecu :rotfl: ok, nemam ja ništa protiv..svatko ima pravo na obitelj i djecu :)
ali, jel ti nije bolje da si nađeš neku osobu s kojom ćeš ostariti? umjesto što traže neke mlade djevojke..takve im se sigurno ne budu javile.. ::E:
smart girl
18-04-2012, 13:08
Tog Stjepana svi napadaju, a većina misli jednako kao on :D Tipično hrvatski :rotfl: Ako su se pomirili onda super jer znam par ljudi kojima su te nacionalne i vjerske stvari uništile vezu :( Mislim da će to nažalost kod nas biti problem i 2122.god.
the blizzard
18-04-2012, 22:22
Meni nije jasno da je Stjepan bio u vezi s Nikolinom i nikako nije shvatio da on nije katolkinja. Ako mu je to toliko bitno,onda je mogao i upitati.
A Mate je našao neku četvrtu :rotfl: (sam da nije onu bulimičnu Kseniju odabro koja u četrdesetima proživljava pubertet)
hanibani
18-04-2012, 22:33
bit će da jedino Stipe nije našao ženu koja će znati sve raditi :rotfl:
the blizzard
18-04-2012, 22:38
joj,to onaj Ličanin?
jeben mu je bio spoj s onom curom iz Zadra. Pojasnila mu je da jede samo ono što drugi skuhaju,a ona sama radi samo kolače (onda očito radi kolače u ogromnim količinama)
hanibani
18-04-2012, 22:45
da da,to je on XD
nije ni onaj Ivan puno bolji..izabrao cure za braću :rotfl:
ja jos uvijek imam onaj osjecaj srama kad pokusavam gledati takve emisije :D
meni je Stjepana bilo žao... jedna mu se javila prestara, a druga pre....ljena xD a čini se ko duša od čovjeka
hanibani
18-04-2012, 22:50
meni je ta emisija bila presmiješna
očito su se svi prijavili zbog reklame..ali Tomislav ( ne znam jeste gledali)..majko,a što ti misliš koju djevojku da odaberem? :rotfl:
the blizzard
18-04-2012, 22:50
nestao mi je taj osjećaj nakon nekog vremena :rotfl:
ma ivan je sav neki mutav,uopće ne zna neku konverzaciju uspostavit. Kad je bio s onom curom na spoju na brodu na dunavu,on gleda hrvatsku stranu,a ona srpsku. bez riječi.
hanibani
18-04-2012, 22:54
najbolji mi je onaj što je bio u zadnjoj epizodi kad su se svi našli..što se zaljubio u 10 min :rotfl: pa izjavljivao ljubav :mrgreen:
apocalypse
18-04-2012, 22:58
Oh, znači ipak ima još normalnih muškaraca, a ne ovi ko blizz i zi -.- (i pola kolega s moje generacije). :mrgreen:
djevojcica sa sibicama
18-04-2012, 23:00
(sam da nije onu bulimičnu Kseniju odabro koja u četrdesetima proživljava pubertet)
kaubojka :mrgreen: samo što je poprilično očito da je ona imala 40 pred otprilike 15 godina
hanibani
18-04-2012, 23:07
samo mi nije jasno zašto se prijavljuju cure koje si mogu naći dečke i na drugi način,a ne na tv-u
možda je sad to novi način reklame
Zanimljivo ime
19-04-2012, 00:05
moraš se natjerat da pređeš granicu. tako je bilo svima na početku, ali kad pređeš to zbilja postane super.
meni je Stjepana bilo žao... jedna mu se javila prestara, a druga pre....ljena xD a čini se ko duša od čovjeka
Meni je on najgori, uvjerljivo. Djelovao mi je kao da traži ropkinju, a ne ženu. "Moja buduća supruga mora znati musti krave" :rotfl:
the blizzard
19-04-2012, 00:18
i šišati ovce...
Uvijek sam mislio da će Ličanin odabrati mlađu sa širim bokovima jer je pogodnija za rađanje. Ali,radno iskustvo one druge je pobjedilo. Ona valjda sve zna raditi.
hanibani
19-04-2012, 00:52
ipak je druga bila premlada i neiskusna ::E:
the blizzard
20-04-2012, 11:23
Ja sam samo čekao trenutak kada će starija odlučiti iznenaditi Ličanina i izgraditi mu staju za 3 krave vlastitim rukama i to u jednom danu dok je on bio na polju.
hanibani
20-04-2012, 11:40
hahahaha :rotfl:
možda je i počela sa gradnjom,ali nisu prikazali kad je tako kratko trajalo :rotfl: a onda bi ona druga sigurno počela raditi skulpture od kolača da i ona pokaže kako zna raditi :mrgreen: