View Full Version : Luka Keller (prosjek 3,37)
Pravokutnići
11-12-2006, 10:10
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
Napiťite neťto o ovom èovjeku jer mi je jako zanimljiv.
Je li on isti Luka Keller koji je nekad bio jak u debati?
Jel to onaj frajer ĹĄta je bio na MilijunaĹĄu pa nije znao onu poslovicu? :-D
To je bilo pred negdje mjesec dana. Reko je da je asist na pravu na sociologiji. Jel to taj?
fat drummer
11-12-2007, 21:40
Jel to onaj frajer ĹĄta je bio na MilijunaĹĄu pa nije znao onu poslovicu? :-D
To je bilo pred negdje mjesec dana. Reko je da je asist na pravu na sociologiji. Jel to taj?
je
Lulu Piperita
13-12-2007, 22:28
Napiťite neťto o ovom èovjeku jer mi je jako zanimljiv.
Je li on isti Luka Keller koji je nekad bio jak u debati?
to je luka keller koji je jos uvijek jak u debati :-D :!:
èvrsto vjerujem da je jedan od najljubaznijih, najpozitivnijih i najduhovitijih ljudi na planeti. 8) voli raditi s ljudima, super govornik, ima iskustva kao debatni voditelj, super pjeva ;) , zabavan, zna mnogo stvari i izvan prava ;) , uvijek Ìe pomoÌi, vrlo leŞeran, opuťten...idealni asistent. :cheers:
Meni je tip ok, simpa! :D
Petica od mene, zadivljuje me kako majstorski balansira autoritet i pristupaènost...
vodio mi seminar.najveci car,svaki tjedan bi isli s njim na cugu il kavu,vodio nas na sljeme,bio u saloonu na onom partyu s nama.da mogu 6 bi mu dao...
Potpisujem Dragonov komentar.
:)
Peugeot 206
14-10-2008, 14:26
Njegov seminar je meni bio najgenialniji i tko ga dobije sa prve godine kao voditelja seminara nek ode zapaliti svijeću na Kamenita vrata što ga je dobio jer je čovjek i pol i što je najbitnije najbolje objašnjava na konzultacijama di se posveti samo tome da vama nešto bude jasno....
Danas sam ga imao prvi put na seminaru, i moram priznat da me doista iziritirao, imao sam osjećaj kao da mi ne zeli dopustiti da govorim(u toku rasprave o jednoj temi). Konstantno sam drzao gore ruku iss, svima daje, samo meni ne, i onda ja i počnem govoriti , a on se okrene meni i kaže: ZAŠUTI.
OMG.
Peugeot 206
25-10-2008, 22:01
Danas sam ga imao prvi put na seminaru, i moram priznat da me doista iziritirao, imao sam osjećaj kao da mi ne zeli dopustiti da govorim(u toku rasprave o jednoj temi). Konstantno sam drzao gore ruku iss, svima daje, samo meni ne, i onda ja i počnem govoriti , a on se okrene meni i kaže: ZAŠUTI.
OMG.
Gle sigurno si to zaslužio jer čovjek je toleranatan i nikad nebi rekao nekome zašuti da ga taj netko nije isprovocirao stoga drugi put drži jezik za zubima i ruku u zraku i čekaj red ko i svi drugi normalni studenti.Mislim ja sam ga imao na seminaru i kod nas smo se svi fino ponašali i bio je dobar prema nama tako da ono.....zaključi sam
OMG.
Gle sigurno si to zaslužio jer čovjek je toleranatan i nikad nebi rekao nekome zašuti da ga taj netko nije isprovocirao stoga drugi put drži jezik za zubima i ruku u zraku i čekaj red ko i svi drugi normalni studenti.Mislim ja sam ga imao na seminaru i kod nas smo se svi fino ponašali i bio je dobar prema nama tako da ono.....zaključi sam
apsolutno se slazem. s obzirom da je keller i meni vodio seminar, on je uistinu predavac koji se trudi atmosferu uciniti sto ugodnijom, zanimljivijom, svakom daje mogucnost da se izjasni, sa njime se sve moze dogovorit i stvarno je korektan, meni je zapravo genijalan. kolko se ja sjecam, kod nas nikad nije bio ni najmanje neugodan, dapace. skroz mi je nejasno kako ga netko moze uopce opisivati u drukcijem svjetlu. ali mislim da razumijem tvoje brucoske fore, kad si zabrijavas da te se mora sa paznjom slusat i da si ne znam sto, dok krenes za pravo studirat i kad skuzis da ima i gorih stvari osim da ti je netko reko da zasutis (buhuuu),skuzit ces kolko je keller divan, a mozda ces i pobjec s faksa...ne bi ljudima bilo prvi put. i ove fore sa samaranjem...pffffff. djeca.
OMG.
apsolutno se slazem. s obzirom da je keller i meni vodio seminar, on je uistinu predavac koji se trudi atmosferu uciniti sto ugodnijom, zanimljivijom, svakom daje mogucnost da se izjasni, sa njime se sve moze dogovorit i stvarno je korektan, meni je zapravo genijalan. kolko se ja sjecam, kod nas nikad nije bio ni najmanje neugodan, dapace. skroz mi je nejasno kako ga netko moze uopce opisivati u drukcijem svjetlu. ali mislim da razumijem tvoje brucoske fore, kad si zabrijavas da te se mora sa paznjom slusat i da si ne znam sto, dok krenes za pravo studirat i kad skuzis da ima i gorih stvari osim da ti je netko reko da zasutis (buhuuu),skuzit ces kolko je keller divan, a mozda ces i pobjec s faksa...ne bi ljudima bilo prvi put. i ove fore sa samaranjem...pffffff. djeca.
Nažalost niste u pravu, njemu je zanimljivije bilo voditi razgovor o huliganima replikom kolegice "Dinamu treba zabranit utakmice", nego mojom "treba sagledati situaciju u obitelji".
Peugeot 206
27-10-2008, 21:32
kakvom replikom????Neznam koja je tema bila ali tvoj je jedini komentar negativan na cijeloj temi tako da nisi u pravu i kad prođe vremena i naučiš se ponašati na njegovom satu vidjet češ koliko češ prilika za riječ dobiti.
kakvom replikom????Neznam koja je tema bila ali tvoj je jedini komentar negativan na cijeloj temi tako da nisi u pravu i kad prođe vremena i naučiš se ponašati na njegovom satu vidjet češ koliko češ prilika za riječ dobiti.
moj je jedini komentar negativan. haha, daj čitaj se malo jbt!
ajde preselite prepucavanje na pm :smt006
Peugeot 206
30-10-2008, 14:01
Ček gledam i čitam(ili kako ti kažeš čitam se) cijeli ovaj topic o Luki Kelleru i nevidim drugi negativan komentar osim ovog tvog.
[quote="Peugeot 206":ej9cfwn5]kakvom replikom????Neznam koja je tema bila ali tvoj je jedini komentar negativan na cijeloj temi tako da nisi u pravu i kad prođe vremena i naučiš se ponašati na njegovom satu vidjet češ koliko češ prilika za riječ dobiti.
Ček gledam i čitam(ili kako ti kažeš čitam se) cijeli ovaj topic o Luki Kelleru i nevidim drugi negativan komentar osim ovog tvog.[/quote:ej9cfwn5]
Nemam daljnjih komentara o ovome, uvjeren sam da ću svoje mišljenje promijeniti.
Ima svoje musice, meni je bio antipatican.
:smt006
Ali nekad je zabavan.
ponekad dosadan,ponekad super na predavanju
ovako prelud:
4
Meni je jako drago što se moje prvotno mišljenje o Luki promijenilo. Inače, odličan predavač, voli potaknuti korisne rasprave, izuzetno elokventan(što potvrđuje i njegovo sudjelovanje u raznoraznim debatama), uvjeren sam da bi pomogao svakom studentu koji se nadje u nekakvom problemu. Ukoliko dobijete njega za seminar, zabavit ćete se, nasmijat ,ali ujedno nešto i naučiti, raspravljati, upoznati bolje svoje kolege itd.
Uglavnom 555555555 za Kellera ;);)
little lost princess
13-03-2009, 13:26
Pa, Kelleru dajem 3 jer mi se čini da previše pokušava imitirati kregara i ekipicu. posebno mi idu na živce kako na seminaru tako i na predavanjima oni njegovi primjeri sa filmovima iz 80 i neke, kaj nitko nije ni gledao .
a i nekak je sav tak slatki dok hoda onak zdepasti, okrugli. samo zato nije 2.
p.s da niste prigovarali vi koji ste dali 5 ( damjan )
Peugeot 206
20-04-2009, 13:12
žalost :smt011 Zašto?kaj te rušio na usmenom sa nekim čudnim pitanjima?
Keller je zakon! Hvala Bogu što sam imala seminar kod njega, a ne Kregara.
Čista petica. ::E:
super čovjek, pozitivan, ljubazan, daje sve od sebe da pomogne, sve najbolje mogu reć o njemu
don_mario
26-06-2009, 23:47
Keller je car!