PDA

View Full Version : Luka Keller (prosjek 3,37)

Pravokutnići
11-12-2006, 10:10
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

09-12-2007, 06:38
Napiťite neťto o ovom èovjeku jer mi je jako zanimljiv.

Je li on isti Luka Keller koji je nekad bio jak u debati?

scorpio
11-12-2007, 20:40
Jel to onaj frajer ĹĄta je bio na MilijunaĹĄu pa nije znao onu poslovicu? :-D

To je bilo pred negdje mjesec dana. Reko je da je asist na pravu na sociologiji. Jel to taj?

fat drummer
11-12-2007, 21:40
Jel to onaj frajer ĹĄta je bio na MilijunaĹĄu pa nije znao onu poslovicu? :-D

To je bilo pred negdje mjesec dana. Reko je da je asist na pravu na sociologiji. Jel to taj?

je

Lulu Piperita
13-12-2007, 22:28
Napiťite neťto o ovom èovjeku jer mi je jako zanimljiv.

Je li on isti Luka Keller koji je nekad bio jak u debati?

to je luka keller koji je jos uvijek jak u debati :-D :!:
èvrsto vjerujem da je jedan od najljubaznijih, najpozitivnijih i najduhovitijih ljudi na planeti. 8) voli raditi s ljudima, super govornik, ima iskustva kao debatni voditelj, super pjeva ;) , zabavan, zna mnogo stvari i izvan prava ;) , uvijek Ìe pomoÌi, vrlo leŞeran, opuťten...idealni asistent. :cheers:

15-12-2007, 23:24
Meni je tip ok, simpa! :D

curica
17-01-2008, 01:22
Petica od mene, zadivljuje me kako majstorski balansira autoritet i pristupaènost...

dragon
30-01-2008, 20:39
vodio mi seminar.najveci car,svaki tjedan bi isli s njim na cugu il kavu,vodio nas na sljeme,bio u saloonu na onom partyu s nama.da mogu 6 bi mu dao...

5ra
03-03-2008, 15:00
Potpisujem Dragonov komentar.
:)

Peugeot 206
14-10-2008, 14:26
Njegov seminar je meni bio najgenialniji i tko ga dobije sa prve godine kao voditelja seminara nek ode zapaliti svijeću na Kamenita vrata što ga je dobio jer je čovjek i pol i što je najbitnije najbolje objašnjava na konzultacijama di se posveti samo tome da vama nešto bude jasno....

damjan
21-10-2008, 18:52
Danas sam ga imao prvi put na seminaru, i moram priznat da me doista iziritirao, imao sam osjećaj kao da mi ne zeli dopustiti da govorim(u toku rasprave o jednoj temi). Konstantno sam drzao gore ruku iss, svima daje, samo meni ne, i onda ja i počnem govoriti , a on se okrene meni i kaže: ZAŠUTI.
OMG.

Peugeot 206
25-10-2008, 22:01
Danas sam ga imao prvi put na seminaru, i moram priznat da me doista iziritirao, imao sam osjećaj kao da mi ne zeli dopustiti da govorim(u toku rasprave o jednoj temi). Konstantno sam drzao gore ruku iss, svima daje, samo meni ne, i onda ja i počnem govoriti , a on se okrene meni i kaže: ZAŠUTI.
OMG.

Gle sigurno si to zaslužio jer čovjek je toleranatan i nikad nebi rekao nekome zašuti da ga taj netko nije isprovocirao stoga drugi put drži jezik za zubima i ruku u zraku i čekaj red ko i svi drugi normalni studenti.Mislim ja sam ga imao na seminaru i kod nas smo se svi fino ponašali i bio je dobar prema nama tako da ono.....zaključi sam

Lanchee
25-10-2008, 22:16
OMG.

Gle sigurno si to zaslužio jer čovjek je toleranatan i nikad nebi rekao nekome zašuti da ga taj netko nije isprovocirao stoga drugi put drži jezik za zubima i ruku u zraku i čekaj red ko i svi drugi normalni studenti.Mislim ja sam ga imao na seminaru i kod nas smo se svi fino ponašali i bio je dobar prema nama tako da ono.....zaključi sam

apsolutno se slazem. s obzirom da je keller i meni vodio seminar, on je uistinu predavac koji se trudi atmosferu uciniti sto ugodnijom, zanimljivijom, svakom daje mogucnost da se izjasni, sa njime se sve moze dogovorit i stvarno je korektan, meni je zapravo genijalan. kolko se ja sjecam, kod nas nikad nije bio ni najmanje neugodan, dapace. skroz mi je nejasno kako ga netko moze uopce opisivati u drukcijem svjetlu. ali mislim da razumijem tvoje brucoske fore, kad si zabrijavas da te se mora sa paznjom slusat i da si ne znam sto, dok krenes za pravo studirat i kad skuzis da ima i gorih stvari osim da ti je netko reko da zasutis (buhuuu),skuzit ces kolko je keller divan, a mozda ces i pobjec s faksa...ne bi ljudima bilo prvi put. i ove fore sa samaranjem...pffffff. djeca.

damjan
27-10-2008, 15:31
OMG.

apsolutno se slazem. s obzirom da je keller i meni vodio seminar, on je uistinu predavac koji se trudi atmosferu uciniti sto ugodnijom, zanimljivijom, svakom daje mogucnost da se izjasni, sa njime se sve moze dogovorit i stvarno je korektan, meni je zapravo genijalan. kolko se ja sjecam, kod nas nikad nije bio ni najmanje neugodan, dapace. skroz mi je nejasno kako ga netko moze uopce opisivati u drukcijem svjetlu. ali mislim da razumijem tvoje brucoske fore, kad si zabrijavas da te se mora sa paznjom slusat i da si ne znam sto, dok krenes za pravo studirat i kad skuzis da ima i gorih stvari osim da ti je netko reko da zasutis (buhuuu),skuzit ces kolko je keller divan, a mozda ces i pobjec s faksa...ne bi ljudima bilo prvi put. i ove fore sa samaranjem...pffffff. djeca.

Nažalost niste u pravu, njemu je zanimljivije bilo voditi razgovor o huliganima replikom kolegice "Dinamu treba zabranit utakmice", nego mojom "treba sagledati situaciju u obitelji".

Peugeot 206
27-10-2008, 21:32
kakvom replikom????Neznam koja je tema bila ali tvoj je jedini komentar negativan na cijeloj temi tako da nisi u pravu i kad prođe vremena i naučiš se ponašati na njegovom satu vidjet češ koliko češ prilika za riječ dobiti.

damjan
27-10-2008, 22:17
kakvom replikom????Neznam koja je tema bila ali tvoj je jedini komentar negativan na cijeloj temi tako da nisi u pravu i kad prođe vremena i naučiš se ponašati na njegovom satu vidjet češ koliko češ prilika za riječ dobiti.
moj je jedini komentar negativan. haha, daj čitaj se malo jbt!

suni
28-10-2008, 09:31
ajde preselite prepucavanje na pm :smt006

Peugeot 206
30-10-2008, 14:01

Ček gledam i čitam(ili kako ti kažeš čitam se) cijeli ovaj topic o Luki Kelleru i nevidim drugi negativan komentar osim ovog tvog.

damjan
30-10-2008, 15:47
[quote="Peugeot 206":ej9cfwn5]kakvom replikom????Neznam koja je tema bila ali tvoj je jedini komentar negativan na cijeloj temi tako da nisi u pravu i kad prođe vremena i naučiš se ponašati na njegovom satu vidjet češ koliko češ prilika za riječ dobiti.

Ček gledam i čitam(ili kako ti kažeš čitam se) cijeli ovaj topic o Luki Kelleru i nevidim drugi negativan komentar osim ovog tvog.[/quote:ej9cfwn5]

Nemam daljnjih komentara o ovome, uvjeren sam da ću svoje mišljenje promijeniti.

Alita
16-02-2009, 22:23
Ima svoje musice, meni je bio antipatican.
:smt006
Ali nekad je zabavan.

georgee
20-02-2009, 12:58
ponekad dosadan,ponekad super na predavanju
ovako prelud:
4

damjan
06-03-2009, 16:49
Meni je jako drago što se moje prvotno mišljenje o Luki promijenilo. Inače, odličan predavač, voli potaknuti korisne rasprave, izuzetno elokventan(što potvrđuje i njegovo sudjelovanje u raznoraznim debatama), uvjeren sam da bi pomogao svakom studentu koji se nadje u nekakvom problemu. Ukoliko dobijete njega za seminar, zabavit ćete se, nasmijat ,ali ujedno nešto i naučiti, raspravljati, upoznati bolje svoje kolege itd.
Uglavnom 555555555 za Kellera ;);)

little lost princess
13-03-2009, 13:26
Pa, Kelleru dajem 3 jer mi se čini da previše pokušava imitirati kregara i ekipicu. posebno mi idu na živce kako na seminaru tako i na predavanjima oni njegovi primjeri sa filmovima iz 80 i neke, kaj nitko nije ni gledao .
a i nekak je sav tak slatki dok hoda onak zdepasti, okrugli. samo zato nije 2.

p.s da niste prigovarali vi koji ste dali 5 ( damjan )

Titania
25-03-2009, 17:01
žalost :smt011

Peugeot 206
20-04-2009, 13:12
žalost :smt011 Zašto?kaj te rušio na usmenom sa nekim čudnim pitanjima?

patches
04-06-2009, 18:43
Keller je zakon! Hvala Bogu što sam imala seminar kod njega, a ne Kregara.
Čista petica. ::E:

bond007
21-06-2009, 23:47
super čovjek, pozitivan, ljubazan, daje sve od sebe da pomogne, sve najbolje mogu reć o njemu

don_mario
26-06-2009, 23:47
Keller je car!