PDA

View Full Version : bljak reklame

Pages : [1] 2 3 4

amy
23-05-2005, 14:40
eh ljudi...
sorry, al se moram ispuhat.....nemrem više podnijeti bljak reklamu "ja sam princeza" :roll: ....evo, upravo je bila sad i vidim da mi se pojavljuju crvene fleke po rukama, dobivam potres mozga i kroniènu upalu bubrega.....okorjeli hipohondar..... :shock:

ima još toga....
slobodno se pridružite.......u pljuvanju..... :rig:

ZrntscheZ
23-05-2005, 14:48
je fakat u pravu si, užasna reklama.

a i sve one za deterdžente, uloške, paste za zube su totalno bezidejne i sve na istu foru

gandalf
23-05-2005, 14:54
meni su legendarne one od prije godinu-dvije, kad su puštali kao neku reklamu o prometnim nesreæama, pa one babice plivaju u bazenu z kapicama na glavi i pripovedaju si "a tak je bil dobar deèec, kak da je moje dete" :shock: ....bolesno

skeptik
23-05-2005, 15:58
a jeste vidili one reklame na panoima (stajalista, jumbo plakati i tsl.) gdje se hepatitis (zapravo prevencija hepatitisa) reklamira ko da su bomboni... ono C je limunski zut, B je mrkva narancast, A je nedozrelo zelen....

merić
23-05-2005, 20:00
ajme, ima previĹĄe stavrno debilnih reklama
izdvajam onu ''mama, oŞenit Ìu uèiteljicu'' :evil: :bonk:

fat drummer
23-05-2005, 20:03
onaj mali azijat koji sere i proljeva parfem u wc...
reklama s monikom kravic u kojoj ne zna rec slovo r
helf bomboni
napolitanka reklame s borisom dvornikom i pranjem ruku
bilo koja reklama za higijenske uloske i/ili pivu (nema razlike)

Starfish
23-05-2005, 20:09
Ona - Divna. Dugokosa. Nosi malu crnu haljinicu za kakvu je Robert Sever neki dan reko da svaka žena mora imat u ormaru.
Ulazi u restoran i hoda prema dragom.
Usput razori cijeli restoran, ozlijeðuje konobara, neki stari braæni par
i na kraju zapaljuje (doslovno) svog dragog.
Nespretna kuja.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Nespretna si.
Nespretna.
Ali ne - svi se smješe. :shock:
ZAÅveliki kuracTO?
ZAÅveliki kuracTO?
ZAÅveliki kuracTO?
Zato jer ima bijele zube.
:!:

I moji zubi nisu tolko nebijeli. Ali me ljudi ipak ne vole ni pola tolko.
Smješe mi se samo kad moraju. Imam neki osjeæaj da nije stvar u zubima...

DAKLE - TU REKLAMU NE VOLIM. :?

Volim reklame za Playstation. Ona - "Life wins" je bila legendarna. :thm:

ultraviolet
23-05-2005, 21:23
eh ljudi...
sorry, al se moram ispuhat.....nemrem više podnijeti bljak reklamu "ja sam princeza" :roll: ....evo, upravo je bila sad i vidim da mi se pojavljuju crvene fleke po rukama, dobivam potres mozga i kroniènu upalu bubrega.....okorjeli hipohondar..... :shock:
i ja MRZIM princezu, mrzim! grrrrrrrrr. :twisted:
ona najmanja princeza je zbilja gadno dijete. i izgleda mi uzasno zlo. ja zbilja obozavam klince, i svi su mi lijepi i slatki, al ta mala...... :alb:
ne bi kupila te kekse nikad, tako mi dijamantnog prstena!

amy
23-05-2005, 23:30
ma mene bagarièka smeta....uf ufffff....

a s pivom mi je dobra heineken....kak za gledat....tak i za pit :lol:

Mo
23-05-2005, 23:41
one smiješne reklame za deterdžente...
kad ide ono dvoje pomiènim stepenicama.. i ovaj pogleda pa kako vam je ta majica tako bijela a ona ni pet ni šest iz torbe vadi Pervoll ili kaj god...ma da ono stalno to fura sa sobom.. prejadno..

tomy81
23-05-2005, 23:55
zakon su sve za heiniken.
a inaèe idu mi sve reklame na živce kad prekidaju neku seriju, film. zato sam se preporodio od kad imam hbo. nema reklama, nema sredstva za èišæenje i sveg tog sranja

bOG
24-05-2005, 00:36
onaj mali azijat koji sere i proljeva parfem u wc...

I onda mu kupe miris,pa se on posere i pospricne wc da ne smrdi,ali NE PUSTI VODU!!!!!
Smece malo!

VeNoM
24-05-2005, 00:42
Ona - Divna. Dugokosa. Nosi malu crnu haljinicu za kakvu je Robert Sever neki dan reko da svaka žena mora imat u ormaru.
Ulazi u restoran i hoda prema dragom.
Usput razori cijeli restoran, ozlijeðuje konobara, neki stari braæni par
i na kraju zapaljuje (doslovno) svog dragog.
Nespretna kuja.
Nespretna si.
Nespretna.
Ali ne - svi se smješe. :shock:
ZAÅveliki kuracTO?
ZAÅveliki kuracTO?
ZAÅveliki kuracTO?
Zato jer ima bijele zube.
:!:

I moji zubi nisu tolko nebijeli. Ali me ljudi ipak ne vole ni pola tolko.
Smješe mi se samo kad moraju. Imam neki osjeæaj da nije stvar u zubima...

DAKLE - TU REKLAMU NE VOLIM. :?

Volim reklame za Playstation. Ona - "Life wins" je bila legendarna. :thm:

aj, bar je žena dobra u reklami, al istina je da je reklama do yaya mutava

bob rock
24-05-2005, 00:45
http://www.funnyplace.org

mrzim onu kapuèino(pusa) reklamu. mrzim onog perverznog ljigu koji govori kao da si je namazao jaja bavarskim bratwurst kobasicama. aaaaaaaaaa :evil: :evil: :evil: mrzim ga i ježim se kad pomislim na njegov glas... takav glas nemaju ni najokorjeliji djecodrki kada èokoladom vabe petogodišnjake. kakav je to glas???!!!!!

malimrav85
24-05-2005, 00:48
Reklama za H je najbest ona di frajer sakrije pivu u purana u friŞideru. A i ona di ju traŞi u kanti leda je super radi muzike:tell me when will u be mine... èa èa èa
UŞas mi je ona (full gay is not okej) za nescafe kapuèino novi il za kaj veÌ? onaj di frajer prièa nekaj onoj trebi koja ga umaèe(keks) u kavicu. fuj

VeNoM
24-05-2005, 00:51
da, reklama za kapuèino je u k***u totalnom
èini se da je neko posjetio tog tipa dan prije snimanja reklame da se potrudi oko nosa...

karlovacko
24-05-2005, 00:54
Mrzim "di si Stelaaaaa" reklamu. Volim Vodafoneove reklame jer uvijek imaju super mjuzu i baš bi ih tako ja napravila.I skroz me uzbuðuju predizborni jumbo plakati :P

bob rock
24-05-2005, 00:55
da, reklama za kapuèino je u k***u totalnom
èini se da je neko posjetio tog tipa dan prije snimanja reklame da se potrudi oko nosa...
i oko onih usta... usta mu izgledaju kao da mu je netko tavio šlauf

malimrav85
24-05-2005, 00:57
I naravno, sad kad sam snob sa mobitelom, super mi je reklama za motorolu V3! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bob rock
24-05-2005, 00:59
sjeæate se one otv reklame super hvataljka pet plus? one koja hvata, grabi, okreæe, vadi... i hvata. uz hvataljku pet plus dobijete i ovu plastiènu dašæicu sa savitljivim rubovima kako ne biste sipali narezano u p***m***. kretenizam do bola

malimrav85
24-05-2005, 01:03
Gle, moŞeť dofurat pet pet plus hvataljki ali one joť uvijek neÌe biti ni do jaja SOKOVNIKU TIGAR (deda koji pliva sa 10 privezanih èamaca) i DURA LUBE ULJU(motor radi sat vremena bez kapi ulja)!

malimrav85
24-05-2005, 01:07
Ali svako jutro svjeĹži sok...
ok je reklama za nokiu di tipovi ne skuĹže trebu u minici kad prolazi. moĹžeĹĄ mislit kak bi se to za stvarno dogodilo!
A Nike reklame su posebna sfera!

bob rock
24-05-2005, 01:10
nike ima para za takve reklame, uostalom, on je sponzor tih sportaša, pa valjda kada sklope ugovor kažu: mi tebi 10-15 milja, a ti nosi nike na dresu i, ak treba, snimit æeš reklamu -dvije

malimrav85
24-05-2005, 01:13
Pa nije to nego naèin na koji su napravljene. Ima poznatih ljudi koji zaseru reklamu npr. i ja sam princeza? :P

bob rock
24-05-2005, 01:31
...nike ima para... pa i da plati dovoljno konstruktivnu ideju za reklamu...
neæe valjda past na tako niske grane i imat reklamu tipa:
majka:uh, juèer sam kupila dres i danas ga je veæ potrgao...
mali dobri nike patuljak:ne brinite gospojo!!! u grad su došle nove nike trenirke, dresovi, patike! sve za vašeg sina! ak je dobro za bekema, dobro je i za vašeg sina! (i svi prasnuše u smijeh)

malimrav85
24-05-2005, 01:33
I onda na kraju doðe klinka i kaŞe: Tata, vjenèat Ìu se za Ronalda! :thm:

VeNoM
24-05-2005, 01:58
I onda na kraju doðe klinka i kaže: Tata, vjenèat æu se za Ronalda! :thm:
ne, ide ovako: Tata, i ja sam princeza pa æu se zato vjenèat za Ronalda sekundu prije kraja!

skeptik
24-05-2005, 02:27
netko je spomenuo kao BLJAK ali meni je stella bas simpa reklama... opcenito se na tog lika kidam, a kad jos onako milozvucnim glasom zavristi steeeeellla meni bas bude toplo oko srca :-)

bob rock
24-05-2005, 02:32
simpa???? vrišti ko nepodojeni bik prije neg æe ga djenut u ženku....

VeNoM
24-05-2005, 02:37
simpa???? vrišti ko nepodojeni bik prije neg æe ga djenut u ženku....
looooooooool
al moram priznat, ne zvuèi loše...

Tighelia
24-05-2005, 07:14
Meni je ona reklama za DSL odurna. Ona Şenska je totalno trashy obuèena, poèeťljana i namazana, a onaj lik se iritantno dere i sve je nekako kièy... Straťno...
One s djeèjim ťemama da Ìe oŞenit uèiteljicu i s prosipanjem parfema u ťkoljku neÌu ni spominjat jerbo su ťkolski primjer smeÌa.
Prilièno je iritantna i ona za Off sredstvo protiv komaraca (ne znam prikazuje li se joť uvijek dotièna, ne pratim bať TV program puno), gdje se onaj klinjo korpulentnoj Şeni zadere 'Teta Neeeedaaaaa!', pa joj isklizne iz ruku. Je'ote, mali leti kao da je podmazan svim lubrikantima ovog svijeta. :mrgreen: Predebilno. :?

Romana
24-05-2005, 09:37
Meni je ona reklama za DSL odurna. Ona Şenska je totalno trashy obuèena, poèeťljana i namazana, a onaj lik se iritantno dere i sve je nekako kièy... Straťno...

Paaaa, ono, to je i bio cilj reklame - u stilu prodajnih programa sa satelita, kicasto i pretjerano i oboje se deru i cere non stop.

Losa mi je reklama ona s malim i uciteljicom za prasak za rublje, onda ona od T-Coma za ISDN kad se sugerira da cemo s ISDNom moci imati par veza (dakle imati ljubavnika) bez beda. Svasta.

Najbolja mi je za Peugeot 206 u kojoj onaj Indijac radi 206icu od svoje krntije - legendarno :thm:

merić
24-05-2005, 10:34
a sjeÌate se one za neki omekťivaè...
ono s puloverom, Şenska ide u pariz ili tako negdje na magisterij ( èini mi se) i svih tih nekoliko godina taj je pulover u divnom stanju, a stalno ga nosi

glupo!!!!!!!!!!!

24-05-2005, 11:59
Losa mi je reklama ona s malim i uciteljicom za prasak za rublje, onda ona od T-Coma za ISDN kad se sugerira da cemo s ISDNom moci imati par veza (dakle imati ljubavnika) bez beda. Svasta.

A joť je bolja ona kad Şena sjedi u kinu, do nje tip pali upaljaè i kaŞe joj kako ima jako lijepi dŞemper (glupost 1.) i pita je li nov... na ťto Şena odgovara da nije nov nego da je opran Perwollom i ni pet ni ťest vadi istog iz vreÌice pokraj sebe (glupost 2.)

One reklama s klincem koji govori da ga uèiteljica stalno proziva i da Ìe je oŞenit mi je lagano perverzna... i ona muzika mi je jeziva... isto je i sa kurpulentnom gospojom koja grli ''miťiÌa'' :rigo13: totalne perverzije... OpÌenito reklame na naťoj televiziji su idiotske i ne valjaju niťta... tek pokoji dragulj poput -

Najbolja mi je za Peugeot 206 u kojoj onaj Indijac radi 206icu od svoje krntije - legendarno :thm:
a fora mi je i ona sa Stellom- poanta je da bude kièasta i da ismijava one TopShop reklame na OTVu i gdje veÌ...
Najbolje reklame definitivno su za Coca-Colu... ne znam, meni su bať reklamaste... i simpatiène...

Reklame na slovenskim televizijama su mi izvrsne, kako to da mi nemamo smisla za humor... mislim - Slovenci... pih... a super su mi i one na BK Televiziji - za FAST, kupuje se na trafici a nisu novine... (neam pojma ĹĄto je to, ali reklama je izvrsna..)
:mrgreen:

Emer
24-05-2005, 12:32
:?

mdmsl se zove Stefany (!) Hohnjec i bivĹĄa je MISS SPORTA. govori za sebe... :shock:

u reklami sekunda je super jedino mi je dobra ona mala: meni je super pusa prije spavanja... oslalo je smeÌe, pogotovo Şenska na kraju s razvuèenim ustima...
a joť mi je gora iva ťulentiÌ, u kojemgod izdanju... i one reklame za dove deziÌ (ona cura iz plesne skupine kaj zakljuèi: sad ga koriste sve moje frendice...) :roll: :roll: :roll:
i ona za cillit (moram ga pokazati ljubici), mr. proper, oust (haloo??? on ne prikriva, on ZAUSTAVLJA mirise... mhm... daaa... vidim bijele miĹĄeve...)... yuck. :rigo13: kinder pingui u svim izvedbama, i onaj sanitra wc ili kako veĂŚ (onaj s patkom)...

al mi je trenutno simpa vidite li oblaèiÌ? :thm: :lol: :lol:

malimrav85
24-05-2005, 12:47
Na BK je dobra reklama za MB(mislim) pivu. Slogan : Svetsko a naĹĄe!

bob rock
24-05-2005, 13:00
Najbolje reklame definitivno su za Coca-Colu... ne znam, meni su baš reklamaste... i simpatiène...

coca cola je IMALA izvrsne reklame dok su se razbacivali lovom i idejama, a sada su mi iritantne, prvenstveno ona u kojoj se iritantni kmet razbacuje ekstremitetima, jetrom, slezenom i bubrezima po cesti, osvaja lovu u casinu i štrca umak po manekenkama (koji kretenizam :roll: :roll: )... a kad se sjetim da se jednom vrtila reklama s padobrancima koji se sklapaju u bocu...

VeNoM
24-05-2005, 13:23
[quote="The Kid":nxtthot9]
Najbolje reklame definitivno su za Coca-Colu... ne znam, meni su baš reklamaste... i simpatiène...

coca cola je IMALA izvrsne reklame dok su se razbacivali lovom i idejama, a sada su mi iritantne, prvenstveno ona u kojoj se iritantni kmet razbacuje ekstremitetima, jetrom, slezenom i bubrezima po cesti, osvaja lovu u casinu i štrca umak po manekenkama (koji kretenizam :roll: :roll: )... a kad se sjetim da se jednom vrtila reklama s padobrancima koji se sklapaju u bocu...[/quote:nxtthot9]

e da, ta reklama je debilizam i pol
a mjuza u toj reklami samo stane na pola dok se tip kakti zadere
kretenizam

lubilu
24-05-2005, 13:42
-cut-

to je tocno! ili ona sa malim crncima. pa jedan pita: kakav je osjecaj? (kad pijes colu). a drugi kaze: rekli su da je kao kad ljubis curu!
eh...imali su pametne reklame.

i legendarna za fantu: helooouuuuu (podrig) u svim varijantama od vanzemaljaca do decko-cura-stari varijante.
ova bamboocha mi je blesava.

Natan
24-05-2005, 16:34
reklame za Pepsi su ovijek zakon... ova zadnja s Ronaldinhom i ekipom protiv surfera je opaka :thm:

mala buba
24-05-2005, 17:22
i legendarna za fantu: helooouuuuu (podrig) u svim varijantama od vanzemaljaca do decko-cura-stari varijante.
ova bamboocha mi je blesava.
meni je bas bamboocha ful simpa, dok recimo helouuu je bila fora samo isprva, kad je grupa tinejdzera sjedila na onim satelitima a znanstvenici su mislili da dobivaju vanzemaljske poruke.djelovali su mi nekako...napuseno :mrgreen:
kasnije je em postalo staro em down right stupid. dodje decko po curu i podrigne se njenom starom.
you guys...seriously. lame. :roll:

oust, klinac s parfemom koji ne pusta vodu, klinac s uciteljicom su mi na vrhu odstrel liste trenutacno. pa onda one reklame za omeksivace - 'jedan za cijelu obitelj' i utopijsko trcanje mame i kceri po cvjetnim poljima. patetika.bljak.
coli oprastam ono sranje od reklame (a i par zadnjih) zbog dobrih zimskih sa medekima. te su mi cute :)
da su pametni, samo bi pokazali orosenu casu cole s ledom...na to dobivam ovisnicku groznicu :mrgreen:

amy
24-05-2005, 20:07
ne znam dal slušate radio, al na stojedinici (druge postaje ni ne slušam pa ne znam) ima genijalna reklama za makro-mikro. :hej: mislim, sve su mikro-a oke, al zadnja koju sam èula je bila ona u stilu katolièke mise gdje puk umjesto amen! veli maaakrooo-mikrooo......mrrrraaaaaak... :thm:

Robierre de Cochon
24-05-2005, 20:31
ne znam dal sluťate radio, al na stojedinici (druge postaje ni ne sluťam pa ne znam) ima genijalna reklama za makro-mikro. mislim, sve su mikro-a oke, al zadnja koju sam èula je bila ona u stilu katolièke mise gdje puk umjesto amen! veli maaakrooo-mikrooo......mrrrraaaaaak...
Aha, odlicna je. :thm:

Moj favorit: za mene je sekunda super
Ona klinka pobuðuje u meni mucninu. :rig:
A tek Rondo bitch! Damn, I need a gun. :rig:

acid
24-05-2005, 21:32

Da, definitivno je ta najbljuvastija reklama u posljednje vrijeme :rig:
Pa onda mama, oŞenit Ìu uèiteljicu. A da ne govorim o Kraťevim reklamama: Hej dorina, hej dorina... Jadno

amy
24-05-2005, 21:48
bio shout :twisted:
ajme....to kao da netko poteže nož po èeliku.....naježe mi se i dlake koje nemam... :twisted: :twisted: :twisted:

hannah
28-05-2005, 00:28
ova nova reklama za Janu je stvarno odlicna :bnc: :bnc: :bnc:
a definitvno najgora, rrrrondo

ThunderBoy
28-05-2005, 03:45
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

acid
28-05-2005, 18:31
T-svijet je let ptice
t-svijet su sevine cice
to je kad neko prica bajke
to je sponzor ede maajke
T-svijet je pcela gnjoj
T-svijet je kravlji gnjoj
to je firma sto kida zivce
to su troskovi za nas naivce
T-svijet je zaron gnjurca
T-svijet je sviranje kurca
to je krizanac svabe i ere
to je lopovluk sto pare bere
T-svijet je podnevna rosa
T-svijet je celavca kosa
to moze samo kod nas bit
u banana zemlji sto ide vrit :mrgreen: :mrgreen:

LOLCHINA!http://img.photobucket.com/albums/v325/melaniefab4/Smajlici/rofl2-ss.gif

karlovacko
29-05-2005, 15:00
super mi je reklama za tuborg- the fun starts here

lubilu
29-05-2005, 16:41
Ili ono di se natjecu pripizdina gornja i donja u zderanju al samo oni iz gornje imaju jar :mrgreen:

ooo da!! toliko jadno.

i jos ona za neki deterdzent za pranje vesa na r. di zena vjesa ves izmedju dva drveta, a muz pored toga prozdire nesto. ne znam tocno sad kako ide...al je od svih bljuuv za detrdzente, meni ova najveci

http://www.clicksmilies.com/s0105/wuerg/vomit-smiley-014.gif

ultraviolet
29-05-2005, 16:48
a contrario nazivu topica - ja se uredno rascmoljim na reklame za ove kartice, pogode me ravno u dusu. ono, stari fura klinca na tekmu - kupio mu dres i kopacke (za svaki slucaj - :luv: ), a malo ono sladak, sve kosta, al je bogme tatino obecanje - neprocjenjivo! a ja udri u suze...
i ona nova, sinek bira kosulju, dobro mu stoji, kupuje jagode na karticu, doðe babi - babu slagira kad ga vidi - neprocjenjivo.... :sun:

Robierre de Cochon
29-05-2005, 18:01
super mi je reklama za tuborg
A za karlovacko? :mrgreen:

Starfish
29-05-2005, 18:35
a contrario nazivu topica - ja se uredno rascmoljim na reklame za ove kartice, pogode me ravno u dusu. ono, stari fura klinca na tekmu - kupio mu dres i kopacke (za svaki slucaj - :luv: ), a malo ono sladak, sve kosta, al je bogme tatino obecanje - neprocjenjivo! a ja udri u suze...

O DAAAAAAAAAAA!!!!!
*grcanje u plaèu*

A tek ona Božiæna. Mislim da je isto za Master Card.
Ono - deda, baka, trudna mama, tata i kovrèava unuèica na Božiènoj veèeri.
I onda žena poène raðat.
A kovrèava klinka dofura još jedan tanjur i gura ga na stol.
"Nenajavljeni gost na Božiænoj veèeri - neprocjenjivo."
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
*grcanje u plaèu*

bamboocha mi isto glupo "ja sam jimmy hubabubatruchtruchkenj...

END DIZ IZ MAJ LITL BRADR :lol:

jooooooooooooooj. meni je ta reklama super. :luv:

engel
29-05-2005, 21:56
jooj super mi je ona s de nirom...

''my east....my west side....my life happens here....my card is american express...'' 8)
jebeno.

engel
29-05-2005, 22:01
e e i ona za colu light jel je?kad frajer namjesta radio pa se zeni bradavice
okrecu..pa kad knjigu otvara a zeni se majca otkopcava...bas mrak :thm:
treba se sjetit takvih reklama jebote...

Emer
29-05-2005, 22:05
nije kola nego ax... i oni imaju doobreee... :thm: :mrgreen:

karlovacko
30-05-2005, 11:56
super mi je reklama za tuborg
A za karlovacko? :mrgreen:

moguæa razjašnjenja:
*gle, moramo biti objektivni
*naš repertoar je za kronere
*tražim novog sponzora
*poklonjenom konju se ne gleda u zube
*volim virkati uokolo
*za promjenu??

karlovac, domaja al nije da se ne mogu malo i odmaknut

i pitanje za tebe:piješ li i voliš li piti karlovaèko??? :P :tng:

šola-braveheart
30-05-2005, 12:56
super mi je ona reklama za heineken gdje vadi pivicu iz bacve pune leda i kada ju napokon izvadi isklizbe mu nazad u bacvu
a od ovih novijih totalno mi je super reklama za rondo c-kad monikica sa svojim tepajucim glasicem trazi jedan rondic-toliko jednostavna ali i toliko dobra
ne znam jeste li vidjeli onu reklamu za vw pola kada palestinac dodje sa polom pred birc pun ljudi i aktivira bombu ali bomba samo razori pola iznutra a ne razori cijeli birc-steta kaj je zabranjena(mislim da je ima na stupidvideos.com)
ili kad mazda 3 pošprica cucka koji ju piša

malimrav85
30-05-2005, 17:39
Kad sam vidio mazdu ak piĹĄa nazad na pesa umro sam od smijeha. polo reklama je ok ali u najmanju ruku kontraverzna.

Robierre de Cochon
30-05-2005, 20:36
pitanje za tebe:pijeť li i voliť li piti karlovaèko???
Hm, bas i ne. :lol:
Vise volim zestoke stvari.

Khad
30-05-2005, 23:43
Najbolju reklamu ikad sam vidio u Irskoj za Stellu Artois. Uglavnom, 1. svjetski rat, Nijemci love britanskog pilota. Krvavo nesto, ne isplati se uopce prepricavat da vam ne pokvarim u slucaju da ju vidite.
A i master card ima krvave reklame.

šola-braveheart
01-06-2005, 11:13
dobra mi je ona sa radija za herc autopraonu mislim kad onaj siptar(bez uvrede molim.hvala)prica i pise pismo svojoj majci

Emer
01-06-2005, 11:44
dobra mi je ona sa radija za herc autopraonu mislim kad onaj siptar(bez uvrede molim.hvala)prica i pise pismo svojoj majci

kad smo kod radija:

JEDEM KUHANOOO!!! :thm: :lol:

bob rock
01-06-2005, 11:52
ugodno se osjetim kad vidim onu reklamu za vodu bistru - to je tip one reklame koje nemaju svrhe, cilja, poante, al su same po sebi jebene... ili možda samo ja patim na prirodu....

tomy81
01-06-2005, 22:20
najgora reklama na svijetu je ona sa onim doktorom koji se žali da mu se kara više na diže i to cijeloj hrvatskoj i šire i još uz to trèkara po jarunu, a ide inaèe uvijek prije nedeljom u 2, znaèi taman nakon kaj sam ruèal i malo sjednem, odma mi je muka

VeNoM
02-06-2005, 02:04
ma najjaèa reklama je ona (opet) s OTV-a za autiæ na daljinski
ali samim time ne dobivate samo super igraèku nego i multifunkcionalni sat koji èak i pokazuje minute!!!
ujedno je taj sat i sam daljinski za autiæ, tako da ova ne dobivate samo super igraèku koja je zabavna, veæ je i ekonomièna

popust mi-vama-plaæamo-da-uzmete-ovaj-proizvod za prvih 30 kupaca!!!
once in a lifetime offer

keti
02-06-2005, 12:29
ugodno se osjetim kad vidim onu reklamu za vodu bistru - to je tip one reklame koje nemaju svrhe, cilja, poante, al su same po sebi jebene... ili možda samo ja patim na prirodu....

da, meni su isto bile ugodne u pocetku, a sad odjednom u svim reklamama za vodu svi lete po sumi, hodaju po vodi,plivaju u jezeru sa slapovima...i jos lagana muzika u pozadini.i to pocinje zivcirat.jedino ona nova voda, unique ima malo zivlju muziku u reklami,al isto tip trci po sumi.

mene osobno, unistava, ubija ona reklama za pan sa vatrogascima i u pozadini parni valjak "ugasi me".aaaaaaaaaaaaaa.mrzim ju!!!!!!!stvara preveliku kolicinu gnjeva u meni!!!!!

ThunderBoy
03-06-2005, 03:56
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

malimrav85
03-06-2005, 04:35
Nova reklama za Clean and clear... Oduťeve me. Hej pa ti nemať mitesere... Novu nisam èuo,samo vidio.

ThunderBoy
03-06-2005, 05:28
[http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif

darko
03-06-2005, 15:24
...zbog reklame vise ne jedem "macho sladoled"...

bOG
03-06-2005, 17:22
Volim onu reklamu za zlikavce.
Svaki petak,traje 10 minuta.
Uvijek je isto...ili slicno.
Ako je reklama takva....valjda ce Zlikovci,kada napokon pocnu biti smjesni.

E da,a ona reklama za:
APIPOL - PROPOLISNO BILJNE KAPI PROTIV ZATVORAZatvor ili opstipacija podrazumijeva odsutnost spontane stolice, a konstipacija objedinjuje pojam tvrdih, malih i suhih stolica koje su uz to vremenski rijetke i prati ih oteŞano i nepotpuno praŞnjenje crijeva. Unutar pojma opstipacije razlikujemo obiènu kojoj èesto ne postoji jasan uzrok i sekundarnu koja nastaje kao posljedica niza bolesnih stanja. OpÌe pravilo kako pomoÌi kod opstipacije ili zatvora je -bolje poveÌati volumen i smanjiti viskoznost stolice, nego poveÌati motilitet crijeva. Potrebno je dakle preporuèiti dijetu koja poveÌava unos neprobavljivih vlakana sa dovoljno tekuÌine te poticati tjelesnu aktivnost i defikaciju pri pojavi prirodnog nagona. U takav program uklapaju se i Apipol propolisno-biljne kapi protiv zatvora. Tinktura lista sene u kombinaciji sa propolisom djeluje blago, regulira probavu u smislu uspostavljanja normalnog ritma stolice, a pri tome ne izaziva grèeve i bolnost.

Brijem da ju pustaju na Novoj....mislim da se zove "Laku noc Hrvatska"
Ja probao.Pomaze.

Mo
03-06-2005, 21:16
Luda mi je ona reklama di ona 2 vrtna patuljka vièu: Smrdi, smrdi, jako smdi

nenadjebivo :mrgreen:

mala buba
04-06-2005, 20:56
Reklama za Unique je Ok,jel ona stvar sto svira Bohemian like you ili...?

eeek! ma kakav bohemian! to je blur - song2
I got my head checked... :mrgreen:

doli
04-06-2005, 21:06
Reklama za Unique je Ok,jel ona stvar sto svira Bohemian like you ili...?

eeek! ma kakav bohemian! to je blur - song2
I got my head checked... :mrgreen:

LOL

ThunderBoy
04-06-2005, 22:14

mala buba
06-06-2005, 20:40
Je :bonk: :bonk: :drk: fula sam debelo,imam obe na winampu.Mislim da je ova bila u nekoj drugoj za bistru ili sto god.
I havent got :oops: :mrgreen:
:mrgreen: vidim :mrgreen:
bohemian je bio u reklami za vodafone,me thinks. eh, da i relevantni podaci ostaju tako dugo i ulaze tako lako u glavu *sanjiv pogled pored monitora* :mrgreen:

nova bljak reklama je ona za dukatelu. da se razumijemo, dukatela mlijecni namaz je jedini èru siric, i kad ja kazem siric, podrazumijevam samo taj namaz. ali ta reklama...ajme majko moja, sto im je to trebalo. 'dobra kao kruh' slogan - da, pa to je namaz za kruh, ako je dobra kao kruh, koji vrag ce mi namaz?!! mogu si onda odmah odrezati jos jednu snitu umjesto namaza!
a tek ona sappy otrcana pjesma - ma ptuj ptuj ptuj ptuj ptuj!

bob rock
11-06-2005, 17:11
zamislite ovu reklamu:

proizvod: vazelin 3000 - za silovanja!!!!!
moto: prihvatite ono što ne možete sprijeèiti!

Starfish
11-06-2005, 18:01
Sinkronizirali su Bambuèu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
:x :x :x :x :x :x :x :x
Nema više - END MAJ LITL BRADR.
:cry:

Najprije ubivše Dextera.
Sad ubivše bambuèu.
Åveliki kuracto je slijedeæe??
Simpsoni?
Zid boli??
:shock:

cookie
11-06-2005, 21:07
mislim da je reklama za lacoste parfem, uglavnom, crno-bijela je i poène sa hot muškom guzom... napokon malo i muške golotinje na reklamama :thm:
a i ona za colu light sa sveæenikom je fora.

ona pak za staro èeško zbilja veæ ide na živce...mislim koliko blesav je uopæe slogan-tako staro a tako dobro- da ga nisu veæ mogli zamijenit nekim drugim jednako intelektualno golicavim (al bar novim)

i da...upravo gledah bambuèu-bljak sinkronizirano...

bob rock
22-09-2005, 00:51
prošlo je vremena...
nove glupe reklame su nas iznova poèele napastovati...

neka digne ruku kome nije iritantna ona reklama balone na balkone. sad svi koji ste digli ruku, ostanite u tom položju dok vam se mišiæi ne upale.

ultraviolet
22-09-2005, 01:06
prošlo je vremena...
nove glupe reklame su nas iznova poèele napastovati...

neka digne ruku kome nije iritantna ona reklama balone na balkone. sad svi koji ste digli ruku, ostanite u tom položju dok vam se mišiæi ne upale.
nisam digla ruku. kunem se. zapravo nisam ni vidla reklamu, al sad mi je mnogo stvari jasnije - naime, kvart je pun balona... :mrgreen:

valkyra
22-09-2005, 02:22
Imam viĹĄe favorita - one u kojima se:
1) reklamiraju Ĺživotinje, a ne hrana za njih/ djeca, a ne pelene/dudice/ĹĄamponi, muĹĄki trbuĹĄnjaci, a ne odjeĂŚa/auto/alkohol
2) poplaĹĄene maloljetnice reklamiraju kreme protiv bora/celulita/strija
3) roditeljima obraĂŚaju kao idiotima dok im pokuĹĄavaju prodati praĹĄak za koĹĄulje njihove djece (poruka je da ljudi poglupe nakon ĹĄto postanu roditelji ili ĹĄto, tko ĂŚe ga znati :lol:
4) Şene uvijek (bez obzira jesu li u vlaku/kafiÌu/na poslu) u torbici imaju veliku bocu omekťivaèa koji koriste za svoju odjeÌu :lol:
5) Severina neĹĄto reklamira :lol:

A T-com je posebna prièa.. Mislim da nije pametno pljuvati reklame korporacije koja ima JMBG.e svih stanovnika Lijepe naťe :lol:

leonisa
22-09-2005, 09:30
2) poplaĹĄene maloljetnice reklamiraju kreme protiv bora/celulita/strija
jel u tu kategoriju spadaju djevojcice koje reklamiraju kreme za depilaciju, a ni dlake im jos nisu pocele rasti?

Jimmy
22-09-2005, 15:05
Turbo glupa reklama je ona za Karlovaèko, gdje onaj lik kao slinavi idiot Japanki govori: "Karlovaèko, Karlovaèko". Bať me nevjerojatno Şivcira, ne znam zaťto, ali moram prebaciti program kad poène.

malimrav85
22-09-2005, 16:04
a ona za Pan ili ĹĄta veĂŚ di frajer uletava sa DI GORI? i onda onaj kreten pokazuje na roĹĄtilj. HU HU HU svi smo se nasmijali NE

valkyra
22-09-2005, 16:15
jel u tu kategoriju spadaju djevojcice koje reklamiraju kreme za depilaciju, a ni dlake im jos nisu pocele rasti?

:lol: jes, njih sam zaboravila :mrgreen:

ThunderBoy
22-09-2005, 18:32

sickboy
22-09-2005, 18:37
a ona za Pan ili šta veæ di frajer uletava sa DI GORI? i onda onaj kreten pokazuje na roštilj. HU HU HU svi smo se nasmijali NE

Definitivno jedna od najglupljih reklama ikad.
Tip ima debilnu facu u trenutku kad pokazuje na onaj rostilj za pop...it!!!

leonisa
22-09-2005, 18:42
a za lasko pivo i oni pingvini i vikinzi..ili su to bili drvosjece...? :?

sickboy
22-09-2005, 18:48
Na Novoj se reklamira ono govno za osvjezavanje prostorije di muz i zena gledaju u osvjezivac i pitaju se jel radi. A kad izleti oblacic cude se kao da je rijec o osmom svjetskom cudu. I na kraju ona mala izleti pred ekran, svaki prokleti put me prestrasi sa onom facom - DEGUTANTNO!!!

acid
22-09-2005, 20:12
Mene toliko Ĺživciraju da sam ih prestala primjeĂŚivati.
No, ipak sam primjetila jednu: onu od t-coma; Cure, je li bi puhale? Ili tak neĹĄto.

malimrav85
22-09-2005, 21:30
1.10. noc gutaca reklama trebala bi bit uzivo na HRT-u.
Ili na Kineskom paviljonu Zagrebaèkog velesajma? Prièat Ìu vam... :mrgreen:

leonisa
23-11-2005, 12:00
zar pod ovaj topic ne bi trebao spadat i "novi topic" TV prodaja??

acid
23-11-2005, 12:01
Ugasit ĂŚe se taj topic. Neka se vesele.

*SUPERMAN*
23-11-2005, 21:31
Znate onu ''novu'' reklamu za neke cokoladne kekse kada dode neki klinjo i kaze ako su ovi keksi od tog i tog onda je moja glava od cokolade i onda mu se glava pretvori u ogroman keks,a druga djeca mu se smiju...on se dere ''sto se to dogada?!'' PA MATER TI JEBE.M,seljacino jedna zakaj ti ne bi vjerovao da je to proizvod tog i tog ZASTO??? I pazite ovo,njemu se glava pretvori u keks a druga djeca se smiju,NJIMA JE TO SMIJESNO!!! Jel bi se vi smijali da vam se od prijatelja glava pretvori u ogroman cokoladni keks???

Tighelia
23-11-2005, 23:14
A onaj novi biser: "Ooo, noviii, mobiteli veĂŚ od kuune. U tarifi..."
Aaa, kad se ona kretenèina onako retardirano raspleťe i pjeva joť retardiraniju pjesmicu...
:smt067 :smt070 :smt075 :smt097

leonisa
24-11-2005, 12:06
Aaa, kad se ona kretenèina onako retardirano raspleťe i pjeva joť retardiraniju pjesmicu...
e znam ko mi gori- on ili ona!!!!!
a pjesmca je takva da ti se uvuce u mozak i ne ide van! is! is!

acid
24-11-2005, 12:48
Znate onu ''novu'' reklamu za neke cokoladne kekse kada dode neki klinjo i kaze ako su ovi keksi od tog i tog onda je moja glava od cokolade i onda mu se glava pretvori u ogroman keks,a druga djeca mu se smiju...on se dere ''sto se to dogada?!'' PA MATER TI JEBE.M,seljacino jedna zakaj ti ne bi vjerovao da je to proizvod tog i tog ZASTO??? I pazite ovo,njemu se glava pretvori u keks a druga djeca se smiju,NJIMA JE TO SMIJESNO!!! Jel bi se vi smijali da vam se od prijatelja glava pretvori u ogroman cokoladni keks???
Jedna od glupljih reklama.

merić
24-11-2005, 18:27

grozno! fuj! definitivno najgora reklama!

teđi
24-11-2005, 20:05
JOOOOOJ...."najbolje" mi je kad toj Şenskoj sve skupa s njom poène skakat gore-dolje gore-dolje. bať ovako :smt026

fuj fuj fuj

Murphy
24-11-2005, 22:38
A Mlakar i mlijeko? :smt009

bob rock
24-11-2005, 23:52
nemoj misliti na torticu...
TORTICA!!!!!
____
moram priznati da je teško bilo napraviti toliko iritantnu reklamu

merić
25-11-2005, 11:08
A Mlakar i mlijeko? :smt009

ta je ok

TORTICA!!!!!

ova je grozna!

JOOOOOJ...."najbolje" mi je kad toj Şenskoj sve skupa s njom poène skakat gore-dolje gore-dolje. bať ovako

fuj fuj fuj
ali bar nas njeno samopouzdanje tjeĹĄi :smt003

Mo
25-11-2005, 11:21
vjerojatno je to veæ spomenuto bilo ali...
reklame za Perwoll su valjda najgluplje reklame u Svemiru!
Mislim ono, tip sjedi do žene u kinu i odjednom joj se sa upaljaèem unese u facu i mahnito pita: -Je li to novo?!
A žena ni 5 ni 6 nego staloženo vadi Perwoll iz torbice: -Ne, oprano je Perwollom! Mislim kao žena ide u kino sa Perwollom u torbici svaku put i još joj je normalno da joj tip maše upaljaèem pred nosom.... Bolja bi bila reklama da ga je žena razbila i onda mu rekla da je oprano Perwollom.. Mislim, svašta.. :smt017

Još gora je kad tip zaustavi ženu na pokretnim stepenicama, vuèe je za vestu i vrišti: -Je li to novo?!
Normalno i ta žena se nije dala zbuniti nego je spremno izvadila Perwoll i torbice... :smt005
Svašta, svašta....

A ona sa oliverom. prejadno.. ali oliver je ko' stvoren za batlera. onak dosadan, visok, sa onim jadnim glasom.....
a mali je isto neki tenkre..

one reklame za ht su UŽAS.. problem je što ih stalno vrte i na radiu pa ne možeš pobjeæ da si bog od njih... užas živi!

Murphy
25-11-2005, 11:50
Haha, kad lik onoj babi uleti doma, ona se boji izbjeljivaca ko djavo tamjana, a on joj sa smjeskom izlije bocu Vanisha na kosulju...ko da oce da ju strefi infarkt :lol:

Ili ona za Vanish Oxi-action...dobar dan, ja sam Ivan Horvat :lol:

Robierre de Cochon
25-11-2005, 12:40
TORTICA!!!!!
To je odlicna reklama...jednostavno moras misliti na torticu.

bob rock
25-11-2005, 13:59
TORTICA!!!!!
To je odlicna reklama...jednostavno moras misliti na torticu.
i o tome kako bi htio objesiti za pete i onoga koji je došao na takvu ideju, kao i one koji su sudjelovali u cijeloj izvedbi

Đ!
25-11-2005, 18:18
Mene neopisivo iritira ona "Aaaaaaaaaa bebe...?" Koji qrtz s bebama? NiĹĄ ne kaĹžu. Ma katastrofa... :smt013

Dark Lady
26-11-2005, 01:09
A onaj novi biser: "Ooo, noviii, mobiteli veæ od kuune. U tarifi..."
Aaa, kad se ona kretenèina onako retardirano raspleše i pjeva još retardiraniju pjesmicu...
e znam ko mi gori- on ili ona!!!!!
a pjesmca je takva da ti se uvuce u mozak i ne ide van! is! is!

e a sad imaju novu bozicnu - njih dvoje u paru...
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

VeNoM
26-11-2005, 02:47
poslije svake Tnešto reklame mi pozlije
ali nakon kinder pingvi doðe mi da se zadavim
dok poènu glumit onog pingivna E, pa jebemu mater neukusa
izlgedaju ko retardiratni roboti

Vuk SaMOtNjaK
26-11-2005, 03:26
TORTICA!!!!!
____
moram priznati da je teško bilo napraviti toliko iritantnu reklamu

daj nemoj tak
danas mi je baka dofurala barem 10 tih tortica
jednostavno sam prisiljen misliti na njih :smt004

*SUPERMAN*
26-11-2005, 15:43
LENOR,ZAGRLJAJ LJUBAVI. Zasto njegova majca tako fino mirise??? Okret glave. Kad ono iz torbe majke preslatkog djecaka(barem po misljenju male curice) viri LENOR!!! :smt066 :smt067 :smt068 :smt070 :smt071

teđi
28-11-2005, 17:19
fuj fuj fuj ona boĹžiĂŚna s ono dvoje kretena.
pa ima li ovoj noĂŚnoj mori kraja????? :smt009

merić
28-11-2005, 17:44
fuj fuj fuj ona boĹžiĂŚna s ono dvoje kretena.
pa ima li ovoj noĂŚnoj mori kraja?????

nema
iza boĹžiĂŚa je nova godina
pa valentinovo
pa uskrs
pa ljeto
....

*SUPERMAN*
28-11-2005, 22:54
Ona reklama s opelom i zorom,od sada vise konjskih snaga. Da,sigurno ce doletit opel spasit glupog zora,uzas...Ne znam kaj je gluplje,film,reklama ili ja koji sam isao gledat taj film!

Ali mogli bi napravit lagani off topic; Koje su vam najbolje reklame???
Recimo meni je jedna od naj sto sam vidio na hrt-u ona stara od pegauta,kada onaj indijac prepravi onu staru ramu u pegaut 206,i onda muzika,on na indijskoj spici,ludnica... :smt005

VeNoM
29-11-2005, 01:16
Ona reklama s opelom i zorom,od sada vise konjskih snaga. Da,sigurno ce doletit opel spasit glupog zora,uzas...Ne znam kaj je gluplje,film,reklama ili ja koji sam isao gledat taj film!

Ali mogli bi napravit lagani off topic; Koje su vam najbolje reklame???
Recimo meni je jedna od naj sto sam vidio na hrt-u ona stara od pegauta,kada onaj indijac prepravi onu staru ramu u pegaut 207,i onda muzika,on na indijskoj spici,ludnica... :smt005

to je neki novi peugeot?
valjda misliš na 206 jel?

enivej, je dobra je reklama

najbolja mi je reklama di glumi bitorajac i reklamira SUPERSTISK kliješta...
šteta kaj se za stvarno ne vrti

Lara Car
29-11-2005, 01:20
samo jedan rijec BAMBOOCHAAAA :smt021

Dark Lady
29-11-2005, 01:28
na novoj najava za janicu i ekipu (moja nova skijaska sezona) - frajer u full opremi putuje uspinjacom na gornji gard...
al to sve ti stvarno i treba da se dovuces, tocnije doplaninaris do tam...

malimrav85
03-12-2005, 18:53
Super mi je reklama za Seat Alteu sa John McEnroe-om! It is in. Out! In! Out! In!

*SUPERMAN*
03-12-2005, 19:14
Super mi je reklama za Seat Alteu sa John McEnroe-om! It is in. Out! In! Out! In!

Slazem se,super reklama!

sickboy
03-12-2005, 22:44
na novoj najava za janicu i ekipu (moja nova skijaska sezona) - frajer u full opremi putuje uspinjacom na gornji gard...
al to sve ti stvarno i treba da se dovuces, tocnije doplaninaris do tam...

Za tak nekakvu reklamu trebali su snimiti ispacene studente prava koji moraju planinariti do Cirilmetodske! Bilo bi jeftinije...
Odvratna reklama za novu gdje Sasa Kopljar i ona glupaca zamataju darove, a silno iritantni djed mraz pjeva: moja nova bas je super fora tralalalalala. Kriste, jos mi odzvanja ta odvratna melodija u glavi!
:smt011 :smt011

Dark Lady
05-12-2005, 03:13
da a kaj je najgore dedek iskace svakih pet minuta...

fuj fuj fuj ona božiæna s ono dvoje kretena.
pa ima li ovoj noænoj mori kraja????? :smt009

hehe kad zenska vidi onu kutiju, trci za njom ko blesava i onak divljacki baca frajera kad je se docepa jer valjda misli da su kolaci unutra... :smt003

šola-braveheart
05-12-2005, 10:49
super je ona reklama za karlovacko kad su ona tri tipa na koncertu i prvo skoci zera i publika ga uhvati.a onda dodju njih tri naprijed sa pivom u svakoj ruci i skoci seve a oni joj se izmaknu.jer imaju pivice u ruci.

06-12-2005, 23:54
a patuljci?"smrdi smrdi uzasno smrdi" :smt013

ja bi onog svecenika iz reklame za colu....nije los :smt003

*SUPERMAN*
07-12-2005, 00:22
[quote="plavusa"]a patuljci?"smrdi smrdi uzasno smrdi" :smt013

To je ona za septicke jame?! Ajme meni koji glas,ne znam da li da se smijem ili da se prepadnem kada cujem to SMRDI,SMRDI... Zivi uzas od reklame...

07-12-2005, 00:33
a patuljci?"smrdi smrdi uzasno smrdi" :smt013

To je ona za septicke jame?! Ajme meni koji glas,ne znam da li da se smijem ili da se prepadnem kada cujem to SMRDI,SMRDI... Zivi uzas od reklame...

da bas ta...iritantna je do bola...

don Corleone
07-12-2005, 12:33

daj mi reci taj ðon mekenro, nekako mi je poznat, u kojem je on filmu glumio?
a seata znam, on je bosanac.za nas prijatelje je sejo.dobar momak al osjeti se da nije pravi ťvabo.Radi u njemaèkoj al nikad neÌe imat tu kvalitetu.

bOG
07-12-2005, 12:48
daj mi reci taj ðon mekenro, nekako mi je poznat, u kojem je on filmu glumio?

Jesi gledao "Twelve In A Row"?

Ili "The Last Ace"?

Ili "Bloody Doublefault"?

Ili "Two Sweds,One Spanish,No English And A Crazy American in Wimbeldon"?

Meni je najbolji "Nuclear treat : Unforced Errors!"

bob rock
07-12-2005, 12:50

guy ritchie ako se ne varam

bOG
07-12-2005, 12:53

guy ritchie ako se ne varam

Egzacta mundo!

I zaboravio sam ljubavnu komediju sa njim:

"Your Breaking My Gem"

07-12-2005, 15:24
"mamice,mamice uèiteljica se zaljubila u mene,zbog moje kristalno,sniježno bijele košulje".jooooj,bljak,fuuuj.
ili one dvije u vrtiæu,pa jedna se bijeli ko pod reflektorom maksimirskog stadiona,a ona druga sivu košulju.fuuuj.mrzim te reklame za deterðente.
koji debil to izmišlja.pa to treba prijavit sudu za ljudska prava.strahota.

*SUPERMAN*
07-12-2005, 23:27
Odvratna reklama za novu gdje Sasa Kopljar i ona glupaca zamataju darove, a silno iritantni djed mraz pjeva: moja nova bas je super fora tralalalalala. Kriste, jos mi odzvanja ta odvratna melodija u glavi!
:smt011 :smt011
Ajme meni koji uzas!!! Imam nocne more od te reklame i pjesme"""

Snoopy
07-12-2005, 23:39
a tek ona o deterðentu kad klinac baci prljave èarape u veťmaťinu a majka "o, zlato moje..." :smt078, dala bih ja njemu zlato :smt021

ustvari, i ja bih takvu mamu,aaaaa... :smt089 :smt003

face to face
08-12-2005, 00:57
done zahebo si se, nikad njemac neĂŚe imati kvalitetu bosanca :smt016

Dark Lady
08-12-2005, 01:31
moja nova je super fora lalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala lalala
????????!!!!!!!!!???????!!!!!!!!!
:smt068 :smt070 :smt071 :smt066 :smt067

leonisa
08-12-2005, 01:33
mislim da je toj reklami svaki drugi forumas posvetio po post sa istim smajlicima!

klasicne 091/098 bozicne reklame...ja tako nevina, snena, divna cekam tebe da me iznenadis novim...MOBITELOM! ili cak CIJELIM PAKETOM!

ciju-ciju-tup!

*SUPERMAN*
08-12-2005, 01:52
Zasto ona mali crnac i tata crnac daju paket bijelom djedi??? (VIP REKLAMA) Jel to kao neko promicanje rasne tolerancije?Rasno mijesanih brakova??

08-12-2005, 23:58
al,kaj je najviše zeznuto kod takvih glupih reklame,èuješ je stalno i onda zapamtiš rijeèi ili melodiju koju pjevušiš po cijeli dan.jooj.mrzim to!!!

Picok
08-02-2006, 09:49
Jel to kao neko promicanje rasne tolerancije?Rasno mijesanih brakova??

:smt003

paolo di canio
08-02-2006, 12:51
najbolje reklame su za calgon-perilica dulje Ĺživi uz calgon !

Tkach
08-02-2006, 14:02
Zasto ona mali crnac i tata crnac daju paket bijelom djedi??? (VIP REKLAMA) Jel to kao neko promicanje rasne tolerancije?Rasno mijesanih brakova??
Zapravo su htjeli napraviti reklamu u kojoj mali Srbin i tata Srbin daju poklon djedu Hrvatu, ali su onda shvatili da se Srbi i Hrvati fizicki ne razlikuju pretjerano pa su se odlucili za crnce :smt003 :smt003

šola-braveheart
08-02-2006, 14:02
popišao sam se od smijeha kad sam vidio onu reklamu za uloške,kad tip udje u kupaonu i nadje uloske a ima majicu na pruge.pa mu onda cura uleti umutra a on super svemirski tanki ulozak stavi uspravno uz svoju majicu sa crtama na njoj a cura mu ne skuzi nista

pisalina od smijeha :smt003 :smt003 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

šola-braveheart
08-02-2006, 14:04
ovo gore sam tako dobro gramaticki napisao da je to strasno.tko nije pogledao reklamu nece nista razumijeti :smt003 :smt003

Picok
08-02-2006, 14:27
Ma svi su to vidli, ne brini :smt002

Dark Lady
21-02-2006, 21:52
trenutno me fascinira ona za neko sredstvo za ciscenje wc-skoljke.
na kraju kad guzica dodje na wc, skoljka vice - ciao bella!! :smt005
tko to smislja?!?!?

merlinka
21-02-2006, 22:26
vidjela neki dan prvi (nadam se i zadnji) put, reklamu s miroslavom ťkorom za piko salamu - mislim da se tak zove. neť u stilu, on bjeŞi od oboŞavatelja jer Şeli u miru pojesti sendviè. i prièa neťto tom sendvièu a sve na foru njegovih pjesama ](*,)
e ta mi je u rangu s onim vatrogascima i pan pivom

kima
21-02-2006, 23:47

pa ta reklama rula!!! baš je prava seljaèka, u skladu s pivom samom, a ne kao ona fensi šmensi prenemaganja u reklamama za stellu ili furanje na neki "sve je idealno i svi smo sretni" stil u onima za ožujsko. da pijem pivo po reklamama, ne bi nikad ništa osim karlovaèkog popio.

ugasiiii meee!!! zar ne vidiš da gorim? :smt001

Lucius Veratius
22-02-2006, 03:29
Zapravo su htjeli napraviti reklamu u kojoj mali Srbin i tata Srbin daju poklon djedu Hrvatu, ali su onda shvatili da se Srbi i Hrvati fizicki ne razlikuju pretjerano pa su se odlucili za crnce :smt003 :smt003
LOL :smt005
Uskoro Ìe napraviti reklamu gdje dvoje plavokose djeèice u dresovima hrvatske nogometne reprezentacije daju poklon djedu Hamdiji.

22-02-2006, 05:02
Vidim li reklamu za Dvornikove joĹĄ jednom... zrigat ĂŚu se... koga boli za njihov ĹĄugavi usrani prazni Ĺživot...
S druge strane... jogunasti Robert Knjaz s hrpom dokonih suradnika u misiji ''Zadovoljiti gospoðe'' je apsolutni car... :smt098

Jimmy
22-02-2006, 14:29
Uskoro Ìe napraviti reklamu gdje dvoje plavokose djeèice u dresovima hrvatske nogometne reprezentacije daju poklon djedu Hamdiji.

Tko zna koliko klinaca Hamdija ima sa strane. Prema prièama moglo bi bit malih milijunaťa po cijeloj Hrvatskoj. :smt016

malimrav85
22-02-2006, 15:59
Dvornikove...
Juèer je super bilo,u Sutivanu su bili. Inaèe ne gledam ali Sutivan :smt007 .
Mene nervira pjesmica za Grande Punto.

Lara Car
22-02-2006, 16:31
a reklama za Kutjevaèke podrume,naravno kad se te-ve moÌnici udostoje prikazati najbitniji dio-KRAJ :smt013 )
onaj smotanko u restoranu haha :smt005 :smt005 :smt005 pa se na kraju skuri hihihi

merić
22-02-2006, 16:44
mene istp nervira ta reklama za grande punto!

Tighelia
22-02-2006, 17:17
I Bruno KovaèeviÌ kad se cmolji i poniŞava.

Meni iritantna ona reklama za Melem! Isuse, kako mi Şivci skoèe na milijun kad to vidim!!! :smt013 'Sad Ìemo staviti malo melema na guzu, da, da, vidi kako je lijep, buci, guci, bu...' Aaaaaaaaa!!! :smt091

sickboy
22-02-2006, 17:17
Plidenta predobra zubna pasta!!

Di su nasli one dvije silno antipaticne zenske????!!!! :smt078

Tighelia
22-02-2006, 17:19
Eee, ta je isto koma. Mislim, lijepe su Şenske (mislim èak da je to ista :smt017 ), ali reklama je glupaaa... Uf! Ono, spakirava se Şena spicana kao za izlazak, u minjaku i petama... Ouukej...

merlinka
22-02-2006, 18:34

pa ta reklama rula!!! bať je prava seljaèka, u skladu s pivom samom, a ne kao ona fensi ťmensi prenemaganja u reklamama za stellu ili furanje na neki "sve je idealno i svi smo sretni" stil u onima za oŞujsko. da pijem pivo po reklamama, ne bi nikad niťta osim karlovaèkog popio.

ugasiiii meee!!! zar ne vidiĹĄ da gorim? :smt001

s ovim za karlovaèko se slaŞem, veÌ dugo imaju dobre reklame, mislim da je poèelo negdje sa Ìiro-hitom

Picok
22-02-2006, 18:41
PAN vam je najbolje pivo na svijetu, bez obzira kak ga se reklamira. Nije ovo zbog lokal - patriotizma nego je tak. Karlovaèko je u istom rangu. :smt002

merlinka
22-02-2006, 18:48
sori stari, al nije svima, ni mom deèku koji je iz podravine.
karlovaèko je, bar meni osobno, daleko bolje.

ThunderBoy
22-02-2006, 19:27

M!!!
22-02-2006, 20:18
Velebitsko je najbolje. :smt016

potpisivam :smt038

*SUPERMAN*
22-02-2006, 21:09
Velebitsko... :smt007

Kaj nije PAN slovensko pivo???

22-02-2006, 21:57
Velebitsko... :smt007

Kaj nije PAN slovensko pivo???

Markuse, Markuse... u svijetu zabluda ĹživiĹĄ... Charles Orwell i 1984. Mozart i Fur Elise.. .Pan i Slovenija... moĹžda da... ali u nekom paralelnom svemiru...

Dobro je tamno Velebitsko, ali...

Nema pive do Tomislava... zato ga ni ne treba reklamirati...

Hm... da... o èemu je ovo ovaj topic? :smt003

Lucius Veratius
22-02-2006, 22:12
Opet su poèeli puťtati onu debilnu reklamu za Kinder Bueno, gdje ona Şena glumi uèiteljicu u ťkoli i cijelo se vrijeme preserava.

sickboy
22-02-2006, 22:16
Opet su poèeli puštati onu debilnu reklamu za Kinder Bueno, gdje ona žena glumi uèiteljicu u školi i cijelo se vrijeme preserava.

NE! Samo to ne...
:smt078
Zbog takvih reklama dodje mi da se pridruzim muslimanima u bojkotu danskih proizvoda.

mala m
22-02-2006, 22:42

katastrofa mi ej reklama :smt078

ThunderBoy
22-02-2006, 22:43

sickboy
22-02-2006, 22:48
Ta uciteljica je :smt007 :smt008 :smt050 :smt051 :smt060 :smt054 :smt055 :smt049 \:D/

Sam si ju zemi. :smt002

Murphy
23-02-2006, 01:44
Se sjeca ko onih magicnih nozeva i lakova za auto 'n' stuff? To mi bilo legendarno dok sam klinac bio :smt003

*SUPERMAN*
23-02-2006, 01:47
Markuse, Markuse... u svijetu zabluda ĹživiĹĄ... Charles Orwell i 1984. Mozart i Fur Elise.. .Pan i Slovenija... moĹžda da... ali u nekom paralelnom svemiru...

Vidim da kid prati svaki moj korak... moram biti oprezniji. Umri Kide,uuuumriiii!!! :smt001
(inace george tj. u mom slucaju charles orwell je bio lapsus, mozarta sam ti objasnio vise puta,sto se tice pana,tko pita ne skita)

Danas sam vidio uzasno glupu reklamu! Bila je za ford,cini mi se focus. Ona svinja od zene obucena u vjencanicu ce ostavit svog buduceg muza zato sto voli svoj auto?! Auto ima nesto protiv toga da se oni ozene,pa trubi?! On sam dode,BEZ VOZACA,po nju,i zajedno pobjegnu?!
Tko je ovdje lud?

Just a little bit
23-02-2006, 01:48
perilica dulje pere uz calgon :smt003

Murphy
23-02-2006, 01:48
Danas sam vidio uzasno glupu reklamu! Bila je za ford,cini mi se focus. Ona svinja od zene obucena u vjencanicu ce ostavit svog buduceg muza zato sto voli svoj auto?! Auto ima nesto protiv toga da se oni ozene,pa trubi?! On sam dode,BEZ VOZACA,po nju,i zajedno pobjegnu?!
Tko je ovdje lud?

Ak moze Herbie, moze i focus...to bi im slogan trebo bit :smt005

Lucius Veratius
23-02-2006, 03:18
Se sjeca ko onih magicnih nozeva i lakova za auto 'n' stuff? To mi bilo legendarno dok sam klinac bio :smt003
Kako se ne bih sjeĂŚao. To je klasika. :smt003

Lucius Veratius
23-02-2006, 03:20
Opet su poèeli puťtati onu debilnu reklamu za Kinder Bueno, gdje ona Şena glumi uèiteljicu u ťkoli i cijelo se vrijeme preserava.
Ta uciteljica je :smt007 :smt008 :smt050 :smt051 :smt060 :smt054 :smt055 :smt049 \:D/
La sheva. :smt003

sickboy
23-02-2006, 09:22

:smt041 :smt041 Ulje za auto Dura Lube, legendarna reklama. Losa sinhronizacija + tip sa fudbalerkom nas uvjerava kak je to dobro ulje.

šola-braveheart
02-03-2006, 11:59
ona reklama za vip mi ide na zivce jer je preduga i ona reklama za ervejvs,gdje je onaj tip po noci sam u uredu pa sve poludi kad uzme zvaku

face to face
02-03-2006, 16:37
ona reklama za vip mi ide na zivce jer je preduga i ona reklama za ervejvs,gdje je onaj tip po noci sam u uredu pa sve poludi kad uzme zvaku

da da moÌna Şvaka, inaèe za karlovaèko su mi reklame originalne iako viťe volim Şuju
drei, ne nein beeren ne ne ne neun :smt005

MinesweePer
02-03-2006, 17:47
oni neki katjes bomboni sa hajdi klum :smt007 , popyzdim ono na kraju reklame kad zenska kaze katjes-jes-jes-jes-jes ili tako nesto uzas!!!!!!!

merić
02-03-2006, 17:49
oni neki katjes bomboni sa hajdi klum :smt007 , popyzdim ono na kraju reklame kad zenska kaze katjes-jes-jes-jes-jes ili tako nesto uzas!!!!!!!

ma daj, super su ti bomboni i hajdi, samo me malo gadi jer iz stavlja izmeðu noŞnih prstiju :smt009

Snoopy
02-03-2006, 23:36

ma daj, super su ti bomboni i hajdi, samo me malo gadi jer iz stavlja izmeðu noŞnih prstiju :smt009

...hahahhha, svaki puta se toga sjetim kad lakiram nokte na nogama :smt044

03-03-2006, 00:37
Vidim da kid prati svaki moj korak... moram biti oprezniji. Umri Kide,uuuumriiii!!! :smt001
(inace george tj. u mom slucaju charles orwell je bio lapsus, mozarta sam ti objasnio vise puta,sto se tice pana,tko pita ne skita)

Kid sve vidi... Kid sve zna...
A ťto se tièe umiranja... pokuťao sam... ali mi ovi glasovi u glavi ne daju... :smt010

Upravo vidio reklamu za ford fiesta...
Jesus... jedna od glupljih u posljednje vrijeme...

face to face
03-03-2006, 18:29
eto kakvi smo muĹĄkarci, auta nam pokradoĹĄe Ĺžene :smt003

teđi
07-03-2006, 12:47
"zaťto èovjek pada iz auta koji pada iz nebodera?
ovo je....... majstor borilaèkih vjeťtina. netko je prijetio njegovoj obitelji. I ZATO èovjek pada iz auta koji pada iz nebodera"
:smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

prvi put MOŽE ta reklama bit zanimljiva ali svaki put je sve odvratnija i odvratnija, pogotovo kad se film reprizira po stoti put

face to face
07-03-2006, 13:25
mislim da imamo pobjednika :smt003
kriminalistu periĂŚ- vi ste uzeli moj orbit professional :smt009 :smt017 :smt005 :smt003

fat drummer
07-03-2006, 13:43
mislim da imamo pobjednika :smt003
kriminalistu periĂŚ- vi ste uzeli moj orbit professional :smt009 :smt017 :smt005 :smt003
ta reklama Ìe samo uzrkovati strelovit rast zloèina. nema druge... evo ja osobno idem zatuÌ sve glumce u reklami, direktora orbita, direktora hrt-a, novetv i rtl-a i sve kriminaliste...

07-03-2006, 19:41
najdebilnije su mi najave filmova na novoj i rtlu.hebote,ko da smo s marsa pali,film star 10 godina,s doljfom ljundgrenom,364 puta prikazivam najavljuju ko live prijenos spuštanja vanzemaljaca.fuuuuuj!!!!

sickboy
08-03-2006, 20:38
T- com opet pokazuje zavidnu razinu gluposti kad se radi o reklamama! !
Ovaj put za nagradnu igru u kojem se mogu dobit karte za SP, sa onim popravljacem telefona i "navijacima" repke. :smt075

Tornado
08-03-2006, 21:51
meni su bez premca najgluplje reklame iz TV-prodaje...super pekaè i super kreèko---reklame su napravljene tako da moras biti turbo-debil da bi tako sto pozelio kupiti.

teđi
09-03-2006, 15:14
meni su bez premca najgluplje reklame iz TV-prodaje...super pekaè i super kreèko---reklame su napravljene tako da moras biti turbo-debil da bi tako sto pozelio kupiti.

ja osobno dobijem slom prvi prvoj sekundi reklame za SUPER KREÈKO... to morať bit debil za smislit takvo ime.... taj KREÈKO me totalno izbaci iz takta

camao
09-03-2006, 15:43

ja osobno dobijem slom prvi prvoj sekundi reklame za SUPER KREÈKO... to moraš bit debil za smislit takvo ime.... taj KREÈKO me totalno izbaci iz takta

isse,sad slucajno vidjeh tu "reklamu"
meni je jedino fascinantno kolko glupih ljudi kupuje to,jer da im je prodaja slaba,ne bi se bas vrtili na telki :smt019

merić
12-03-2006, 00:14
''i vaĹĄe dijete moĹže bojiti kao profesionalac!''
:smt021

ma da baĹĄ

Just a little bit
12-03-2006, 14:59
"pomaĹžem ti mamice"
"svojom novom haljinom?"
"Èistim umak i majonezu"
"to se viĹĄe neda oprati"
"ali haljina je nova"
"sada viĹĄe nije"
"ti ĂŚeĹĄ je oprati mamice"
"ah srce"
(Ariel pere besprijekorno i dubinski èisto)
"Uspjela si mamice"
"Ariel je uspio"

lobotomija
12-03-2006, 15:41
prazna stolica se vrti u u redu, krupni plan radio:"ovo je dan revolucije,izaðite na uliu i proslavite."
onda hrpetine aŞena kao mravi(poslovnih, sv eu sivim doileima) stup aulicama dok se na ogromnom stupu iz 6 megafona èuje:danas je taj dan, dansa j e..."
i na kraju natpis:LIBRESSE
MA, BRAVO, BRAVO!

MinesweePer
13-03-2006, 16:23
odliène su mi reklame od ťvepsa. :smt003

Robierre de Cochon
13-03-2006, 18:14
odliène su mi reklame od ťvepsa. :smt003
potpisujem

alittlesomebody
13-03-2006, 18:19
meni je najgora za rosal,di se Ĺženska mlati i onda na kraju-lip balmmmm... :smt011 katastrofa

sickboy
14-03-2006, 09:42
meni je najgora za rosal,di se ženska mlati i onda na kraju-lip balmmmm... :smt011 katastrofa

Odvratnooo... :smt078 :smt067

Shiva
14-03-2006, 14:45
- "Kaj radis?"
- "Vodim racuna o miteserima."
- "Ali, ti nemas mitesere."
- "Tocno!"
- "Oh, pa da!" (lagani -tup- rukom po celu)

Uzas...

alittlesomebody
14-03-2006, 14:47
a ona-fiat punto,grande puntooooooo...kako iritantna pjesma :smt013

face to face
14-03-2006, 18:09
kad ti Ĺživot donese lavu, ispeci brate roĹĄtilj :smt003

ĹĄta bi to trebao biti neki aforizam :smt017

bob rock
14-03-2006, 18:10
kad ti život donese lavu, ispeci brate roštilj :smt003

šta bi to trebao biti neki aforizam :smt017
umri
sa stilom!

face to face
14-03-2006, 18:15
[quote="face to face":3g2qa287]kad ti Ĺživot donese lavu, ispeci brate roĹĄtilj :smt003

ĹĄta bi to trebao biti neki aforizam :smt017
umri
sa stilom![/quote:3g2qa287]

joĹĄ sam mlad i nisam poloĹžio ispit :smt003

bob rock
14-03-2006, 18:16
al vulkan ne pita

face to face
14-03-2006, 18:18
ugasit ĂŚu ga velikim mjehuriĂŚima :smt003

lobotomija
14-03-2006, 18:20
meni je najgora za rosal,di se Ĺženska mlati i onda na kraju-lip balmmmm... :smt011 katastrofa
a tek kad pleĹĄe-disqo queen?! :smt078

Tighelia
14-03-2006, 21:45
a tek kad pleĹĄe-disqo queen?! :smt078
Rid maj lips - lip balm. #-o
Ah, meni su stoput gore one dvije Ĺženskice koje reklamiraju pastu za zube. Onoliko glupavila na jednom mjestu, to ne moĹže bit istina, ne, ne... :smt009

Lucius Veratius
14-03-2006, 22:46
kad ti Ĺživot donese lavu, ispeci brate roĹĄtilj :smt003

PrestraĹĄno.

*SUPERMAN*
15-03-2006, 00:39
Mali offtopic; nova reklama za Ĺžuju,kada se navijaci deru s one zgrade,je prejebena!!! Sve me trnci prolsi...

Cro
15-03-2006, 00:47
Mali offtopic; nova reklama za Ĺžuju,kada se navijaci deru s one zgrade,je prejebena!!! Sve me trnci prolsi...

I mene isto!!! Onak se sav najeŞim!! Jedva èekam to Svjetsko!!

face to face
15-03-2006, 18:26

uhhhh, bit ĂŚu u transu, samo da je sve rijeĹĄiti do tada [-o<

Dark Lady
15-03-2006, 23:06
meni je najgora za rosal,di se ženska mlati i onda na kraju-lip balmmmm... :smt011 katastrofa
a tek kad pleše-disqo queen?! :smt078

nemoj mi disco queen dirat!! tamo mi frendica pleše (jedna od onih plavuša) pa moram branit!!
samo mi nije jasno kaj su tih 15ak sekundi imali snimat dva dana... :smt017

doli
26-03-2006, 22:37
vec dugo me neka reklama nije nasmijala al nova za nescafe je super..bar prvi put kad ju vidis... :smt005 :smt005

bob rock
26-03-2006, 22:42
vec dugo me neka reklama nije nasmijala al nova za nescafe je super..bar prvi put kad ju vidis... :smt005 :smt005
istina!
ontopic, jedna od fakat užasnih reklama za aute: renault megane

acid
27-03-2006, 00:28
Je li netko èuo na radiu onu reklamu za Dukat mlijeko? :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078

Insomniac
27-03-2006, 00:36
axe klick mi je super :)

a ova nova reklama za 207 gdje vriste ljudi je trash :)

mala m
27-03-2006, 00:56
Je li netko èuo na radiu onu reklamu za Dukat mlijeko? :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078

katafakinstrofa je........uuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaassss ssss :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078

šola-braveheart
27-03-2006, 11:22
upravo to sam htio napisati
jedna od jacih reklama u zadnje vrijeme

nije loša ni ona vecernjaka kad tip kaze da ima karte za njemacku,a onda baci kartu berlina na stol :smt003

a zuja je zakon?vec se sad najezim od onog huka za repku

Cro
28-03-2006, 01:19
Da ta od Žuje je prejebena, baš me nabrijava.... HOÆU SVJJJJJEEEETSKOOO!!!!

Dark Lady
28-03-2006, 21:41
nema ptice do prasice!! :smt005
pan pivo...

Dark Lady
23-04-2006, 19:32
mislili ste da je super kreèko vrhunac inovativnosti??
NEE!!!!!!
ali ni to nije sve!!
najnoviji izum neèijeg veoma inspirativnog uma - SJECKO!! :smt003
kad èujem naziv, nemrem ni pogledat reklamu, odmah moram prebacit pa zapravo nikak da skužim èemu služi... pretpostavljam da sjecka. ali nikad se ne zna... :smt003

sickboy
23-04-2006, 19:34
mislili ste da je super kreèko vrhunac inovativnosti??
NEE!!!!!!
ali ni to nije sve!!
najnoviji izum neèijeg veoma inspirativnog uma - SJECKO!! :smt003
kad èujem naziv, nemrem ni pogledat reklamu, odmah moram prebacit pa zapravo nikak da skužim èemu služi... pretpostavljam da sjecka. ali nikad se ne zna... :smt003

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Nemoguce... :smt005 :smt005 :smt005

Snoopy
24-04-2006, 01:27
izluðuje me ona za cekin pile...kad mi ona prasasta obitelj njuťka po ekranu.... :smt013 :smt013 :smt019

MinesweePer
24-04-2006, 22:13
nema ptice do prasice!! :smt005
pan pivo...

nema 'tice, a ne ptice, ili to samo ja ne èujem P :smt017

Insomniac
24-04-2006, 23:39
Reklama za nowe ultra super duper truper always tanga uloske sa krilcima.

Koliko ima tih reklama covik bi pomislio da cila HRv ima menstruaciju.

teđi
25-04-2006, 01:01
"ovo je moja omiljena bijela majica.
rekla sam bijela? beĹž je ok.
siva je.... u modi.
zaĹĄto bijelo ne moĹže ostati bijelo?"

:smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

Lara Car
28-04-2006, 00:21
pohvala reklami za Vir higijesnke uloĹĄke :smt023

merić
28-04-2006, 00:23
u zadnje vrijeme mi je extremno naporna reklama za faks lifestyle
....stvarno glupo...
pojma nemam kakve veze ima cijela reklama s praĹĄkom za rublje...

Lara Car
28-04-2006, 00:35
jel tko skužio kako na jednom jingle-u za Otvoreni radio je ubaèen kratki instrumentalni dio LEPE LUKIÆ i pjesme "Moje je srce violina" :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt005 :smt005 :smt005

Murphy
28-04-2006, 17:28
jel tko skužio kako na jednom jingle-u za Otvoreni radio je ubaèen kratki instrumentalni dio LEPE LUKIÆ i pjesme "Moje je srce violina" :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt005 :smt005 :smt005

O tom su pricali danas u teretani nes :smt003

Lara Car
28-04-2006, 18:15

koja teretana :smt003 da nije moja :smt003

mya_zg
28-04-2006, 20:11
meni je dobra reklama za fantu i coca colu.

camao
28-04-2006, 22:05
[quote="Lara Car":37sxuvc1]jel tko skužio kako na jednom jingle-u za Otvoreni radio je ubaèen kratki instrumentalni dio LEPE LUKIÆ i pjesme "Moje je srce violina" :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt005 :smt005 :smt005

koja teretana :smt003 da nije moja :smt003[/quote:37sxuvc1]

hm..mozda je moja... :smt017

jao, kako se ekipa nabrijava na teretanu, strasnje!

MinesweePer
04-05-2006, 23:06
netko se pokuťava izvuèi dejtom?! gluplju reklamu za piÌe dugo nisam vidio...

sickboy
05-05-2006, 09:57
Reklama za Kinder Pingvi...arrrrghhhhhh :smt067 :smt067
Oni kreteni kaj se njisu lijevo desno...malog bi mogao pec na rostilju....tri dana....

lobotomija
05-05-2006, 11:39
:smt006

šola-braveheart
05-05-2006, 11:41
a reklame za vip-katastrofa
uzasno su naporne,idu mi nazivce kad hoce nesto na silu isfurati kao da je in
a kaj je najgore,na kraju budu i uspjeli jer ce se stvoriti kriticna masa :smt011

teđi
05-05-2006, 13:28
mene u zadnje vrijeme opÌenito Şivciraju sve reklame koje se puťtaju tijekom nekog filma ili serije, traju toliko dugo da zaboravim ťta gledam, a kad konaèno svrťe sa svojim maratonskim reklamama i ugledam ono ťto sam poèela gledat-e onda zaboravim ťta je zadnje bilo tako da ni nemam volje nastavit to gledat, stvarno su pretjerali u zanje vrijeme.

ThunderBoy
05-05-2006, 17:57

06-05-2006, 20:20
ok, definitivno vip...koji qrtz hoce porucit kad kazu:pricaj bojama??? zasto imamo jezi, majku im..

Jagodda
06-05-2006, 20:26
kada bismo mogli urediti poslovanje...
kada bismo mogli razgovarati viĹĄe,a platiti manje...
a moja nova moèo krpa...
wtf??? reklama nema veze s vezom.. :smt013

Murphy
06-05-2006, 20:45
Meni nije losa ona slatka cura za studenu sto kaze Oce zgrijesila sam.Ja bi rado s njom grij...ovaj hocu reci konzumirao puno studene za tijelo i dusu :smt003

potpisujem...bas sam danas vidio reklamu :smt007

sia
07-05-2006, 02:59
meni je to jako mnogo porilicno mutava reklama..ma kakva voda zeno?!moli stotinjak ocenasa i amen.
nisam znala da se vi tipovi palite na taj tip curki..ono,kao cistunke,a treba luda.
meni najgluplja je ona od cocte-razgovor krave i ofce koji vodi apsolutno nicemu..pa ko radi te reklame?!?! :smt017

Insomniac
07-05-2006, 12:24
meni je to jako mnogo porilicno mutava reklama..ma kakva voda zeno?!moli stotinjak ocenasa i amen.

Potpisujem.

Ali cura je cute :)

kyzer soze
07-05-2006, 14:19
Mozak mi je razvio takav firewall protection protiv reklama da ih viťe uopÌe niti ne primjeÌujem, kad prekinu film ili seriju ulazim u stanje hibernacije i block sistema. Kakve reklame jbť.. reklame, reklame zatupljuju, a o njihovoj uèinkovitosti mi se ni ne prièa, postoje same radi sebe, svrha su samoj sebi..goni ih..mrť :smt003

07-05-2006, 20:42
skoro zaboravih... ona kost i koza koja bi se tusirala, al je lijeno govno neradnicko proteklih 10 godina zaboravio oprat tus i sad, sav razvaginjen, uzima neku kemikaliju i tusira se s naocalama?!!!!

konzerva
07-05-2006, 21:04
skoro zaboravih... ona kost i koza koja bi se tusirala, al je lijeno govno neradnicko proteklih 10 godina zaboravio oprat tus i sad, sav razvaginjen, uzima neku kemikaliju i tusira se s naocalama?!!!!

:smt005
kaj hoĂŚeĹĄ to je baĹĄ prejaka reklama!
ja mrzim sve reklame za bilo koji film na rtl-u,kad krene onaj duboki glas....tragièno

Murphy
07-05-2006, 21:10

:smt005
kaj hoĂŚeĹĄ to je baĹĄ prejaka reklama!
ja mrzim sve reklame za bilo koji film na rtl-u,kad krene onaj duboki glas....tragièno

They know too much, they went too far...Jean Claude Van Damme in the same crap you've seen over and over and over again :smt005

sickboy
07-05-2006, 21:12

Taj glas je koma...al pisanje od smijeha kad cujem najave za one filmove b produkcije... *duboki glas mode on*: Ubili su mu brata...silovali zenu...osakatili sina...unistili karijeru mirnog poslovodje...on je sada ljut...jos ljuci...i zeljan osvete...spreman na sve...bas sve... *duboki glas mode off*

camao
07-05-2006, 21:16

Taj glas je koma...al pisanje od smijeha kad cujem najave za one filmove b produkcije... *duboki glas mode on*: Ubili su mu brata...silovali zenu...osakatili sina...unistili karijeru mirnog poslovodje...on je sada ljut...jos ljuci...i zeljan osvete...spreman na sve...bas sve... *duboki glas mode off*

ak se hocete smijat na racun tih najava, skinite si stand-up nastupe od pabla francisca
lik je nevjerovatan car!