PDA

View Full Version : Tjedni drink

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7

bOG
28-05-2005, 13:45
Sigurno je dio vas pomislio kad je vidio da sam ja otvorio topic :"Daj odjebi vise."
Sto je jako bezobrazno od vas i tako si mami doma pricajte.

Sve u svemu,red je i na meni da predlozim nesto konstruktivno.
Imam ideju.

Posto je drustvo na forumu jako zanimljivo i ocigledno postoji zelja za vecim druzenjem medu studentskim tijelom ovo vise stoljetne ustanove (koja bespotrebna floskula,uopce neznam zasto to radim):
Predlazem:
1) Da se osnuje institucija Tjednog drinka
2)Mora biti minimalno jednom tjednom
3)Pod drink moze biti shvaceno i kava i pivo i krv i sjemena tekucina,no ja sam mislio na nesto kao prva dva primjera.
4)Moze doci tko zeli i kada zeli
5)Morate mi dati mobilne brojeve vasih roditelja.....imam jos neku svoju ideju.

Sada,trebamo se dogovoriti:

1)KADA i da li ce to biti fiksno?

2)GDJE i da li ce to biti fiksno?

Dajte prijedloge,ideje,slaganja,neslagnja,spolne bolesti.

fat drummer
28-05-2005, 14:08
da pomislio sam to... da pivo i kava su okej...
mislim ja sam za....
al nemogu ovaj tjedan jer imam ispit... al moze iduci
onak ujutro na kavi ili navecer na jedno pivi... eventualno dvije.. najvise tri, al nikako vise od cetri. pet maksimalno... dobro mozda sest, ajde sedam mi je sretni broj

doli
28-05-2005, 14:45
da pomislio sam to... da pivo i kava su okej...
mislim ja sam za....
al nemogu ovaj tjedan jer imam ispit... al moze iduci
onak ujutro na kavi ili navecer na jedno pivi... eventualno dvije.. najvise tri, al nikako vise od cetri. pet maksimalno... dobro mozda sest, ajde sedam mi je sretni broj

dragi drummeru tu foru mozes jos samo bogu prodavati jer mi svi ostali jaaako dobro znamo da nikad ne dodes i uvijek zajebes.....il mozda mi nismo tebi dovoljno dobri..mozda je samo bog dostajan tvoje prisutnosti...jesi se mozda zaljubil u boga...kaj ti bu rekla zvrk????? :?

bOG
28-05-2005, 18:49
mozda je samo bog dostajan tvoje prisutnosti.

U pocetku bijase.......fat......kojem je sve islo na kurac,pa je sve prepustio bogu.

Dajte ideje.

Gdje?
Kad?

Pon,Ut,Sri,Cet?
KAD?!
Gdje?!

doli
28-05-2005, 19:18
mozda je samo bog dostajan tvoje prisutnosti.

U pocetku bijase.......fat......kojem je sve islo na kurac,pa je sve prepustio bogu.

Dajte ideje.

Gdje?
Kad?

Pon,Ut,Sri,Cet?
KAD?!
Gdje?!

gdje-u vz
kad-oko pet popdne

moze u pon,uto,sri,cet
KAD?OKO PET POPDNE
gdje?moze art,lavra il vs a moze bilo gdje di je dobra terasa.... :wink:

Mo
28-05-2005, 21:43
ÈETVRTAK

18.OO

BIRCEVI: DOBAR ZVUK ILI BLATO ILI PINTA ILI ÈVENJARA ( ÈVENK ) ILI KIC ILI NEKI DI BI UVIJEK NAÅveliki kuracLI MJESTA.. ( u ovima prethodnima èesto je gužva al nema frke ), moj osobni favorit Dobar zvuk..

Woodstock
29-05-2005, 00:22
E vidiš èetvrtak bi bio ok, 18 h ok al ne ovaj tjedan. :mrgreen:
Možda utorak u 18h?! :mrgreen:

Pa što se birceva tièe slažem se sa Moeom (zanimljive li konstrukcije) permda bi mogli dodati i Medvedgrad iako je upitno bi li našli mjesta tamo...

Hm....meni je ok Baredo i to gornji kat (ciljam na kauè :mrgreen: - bez prostih misli molim :mrgreen: ) a nije loše ni ono šminkersko gnijezdo zvano Apartman ali nema dosta mjesta i previše je "trendy" iliti puno nalarfanih snobova...
Eto, moj skroman doprinos... :mrgreen: Nemam neki staž "alkoholièara" pa baš i nisam upuæena :mrgreen: ! :tng:

Vuk SaMOtNjaK
29-05-2005, 00:25
najbolje bi bilo da nakon što se svi skupimo i upoznamo da odemo na jarun i tam zgazimo u kuæicamo
em jeftinije em zabavnije :mrgreen:

Tighelia
29-05-2005, 01:00
PodrĹžavam ideju!
Inaèe, nisam bať za ova mainstream mjesta (tipa 'Zvuk') jer je tamo uvijek guŞva. A u 'Blatu' viťe nema mjesta za sjesti i popiti cugu, sve su pretvorili u restoran, jedino onaj barski stol, a to mi je bzvz.
PredlaŞem, stoga, 'Drugi otok' u GunduliÌevoj koji je slièan 'Dobrom zvuku', ima kompove, manje je zadimljen i nije toliko razvikan, pa nema guŞve.
Ĺveliki kuracto se termina tièe, èetvrtak u 18h je skroz OK. :thm:

29-05-2005, 03:49
'Drugi otok' u GunduliĂŚevoj

Ah... *rastop* kad kaĹže ''GunduliĂŚevoj'' misli zapravo na MeduliĂŚevu... ah... :luv:

PredlaĹžem slijedeĂŚe:
1. Podmornica ili Tin
2. Èetvrtkom u 18h
3. Poènimo od ovog èetvrtka ;)

ZaĹĄto ''Podmornica''?
Zato ĹĄto je mala i ne pretjerano prometna, blizu je faksa i sad je veĂŚ tradicionalno okupljaliĹĄte forumaĹĄa.
NaŞalost, nema adekvatan izbor piva (izostaje Tomislav), pa ako bi bilo potrebe za nekim moŞebitnim izlaskom ili neèim drugim, na licu mjesta uvijek moŞe pasti dogovor...

ZaĹĄto ''Tin''?
Iz istih razloga kako i ''Podmornica''

Ideja je izvrsna!
Dosta nas se veĂŚ zna i ne skrivamo se viĹĄe iza nickova... institucija tjedne kave omoguĂŚila bi svima da svaki tjedan upoznaju bilo koga od forumaĹĄa na kavi...
To je neťto slièno uvoðenju viťe rokova na faksu - do sad su bili rijetki mitinzi jedina prilika da se upoznamo, sada Ìemo svaki tjedan imati priliku upoznati nove ljude... nije li to divno?

Preporuèam isto tako da se par forumaťa obaveŞe na tu kavu u prvih nekoliko tjedana kako bi ideja zaŞivjela, dakle da kavu shvate kao obavezu, a kasnije, kad zaŞivi, kao tradiciju....

lubilu
29-05-2005, 11:33
'Drugi otok' u Gunduliæevoj

Ah... *rastop* kad kaže ''Gunduliæevoj'' misli zapravo na Meduliæevu... ah... :luv:
:sun: ovo je tak zakooon...hihihihihihi

vise mi se svidja prijedlog otoka. imaju super terasu.
jos jedan prijedlog - arheoloski.
zasto da se zatvaramo u tamne, mracne i zagusljive odaje kad mozemo biti na svjezem zraku? dosta zatvorenih prostora, zima je gotova, doslo ljeto, idemo se przit na sunce!!!

e, em...nda... ja mozda prva dva cet necu doci.

lubilu
29-05-2005, 11:47
a nije loše ni ono šminkersko gnijezdo zvano Apartman ali nema dosta mjesta i previše je "trendy" iliti puno nalarfanih snobova...
pa meni apartman bas nije sminkerski i ne bih rekla da je pun nalarfanih snobova. nije tipa zvuka, vise mi je...hmm...urban :mrgreen:. pomalo jedinstven. al...da...nema mjesta bas previse.

M!!!
29-05-2005, 11:57
gdje-u vz
kad-oko pet popdne

moze u pon,uto,sri,cet
KAD?OKO PET POPDNE
gdje?moze art,lavra il vs a moze bilo gdje di je dobra terasa.... :wink:

MoĹže. :wink:

A u zg glasam za medvedgrad,kic i zvuk,al ja ne bi mogel èetvrtom jer idem doma,a htel bi upoznat ekipu poťto me neťt uvijek sprijeèi. :cry:

:thm: za bOGA i ideju mu njegovu.

doli
29-05-2005, 14:15
Može. :wink:

.

ajd mike kad dodes doma javi se pa odemo na kavu da napravimo plan kak ubiti kida jer nisam u zg... :wink:

bOG
29-05-2005, 14:56
Slazem se sa cetvrtkom.Slazem se sa 18.
A najradije bi htio dugi otok,zbog terase,malo guzve i cijene.
Isto je blizu faksa.

ultraviolet
29-05-2005, 16:37
podrzavam instituciju tjednog drinka! :thm:
mozda i ja doðem.
iako i je malo neugodno, jer neznam nikog (osim robija) i svi misle da sam cudna.
ja cu doc ak ce bit ovi ostali cudaci (fat, bog, kid, doli, lubilu...).
neznam di je dugi otok. al znam di je podmornica. mogu povest nekog za hrabrost?
kak cu vas prepoznat? nosite name-tags?
over.

lubilu
29-05-2005, 17:06
podrzavam instituciju tjednog drinka! :thm:
mozda i ja doðem.
iako i je malo neugodno, jer neznam nikog (osim robija) i svi misle da sam cudna.
ja cu doc ak ce bit ovi ostali cudaci (fat, bog, kid, doli, lubilu...).
neznam di je dugi otok. al znam di je podmornica. mogu povest nekog za hrabrost?
kak cu vas prepoznat? nosite name-tags?
over.

hihihi...povedi robija za hrabrost, ionako ce biti premjer uskoro :mrgreen:, dobro je uvalit mu se dok se ne umisli :zub:.

drugi otok je u medulicevoj. na potezu izmedju klaiceve i dezelicevog prilaza. iliti tocno ulica preko puta izlaza iz 5. gimnazije. pa tamo, na lijevoj strani (kad ides iz klaiceve) nalazi se na jednoj zgradi jedna tabla, koja je slabo uocljiva, a na njoj pise drugi otok. naime, to je kao i zvuk, kafic od stana, tako da ulazis kao da ides u zgradu.

moras si sama izraditi name-tag. vlada nepisano pravilo da decki imaju roze sa bijelo-zutim slonicima/cvjeticima/leptiricima. ne moraju nuzno biti bijelo-zuti, boja moze biti po izboru (moraju biti pastelne, naravno!), bitno je da je podloga roza.
cure pak imaju na izbor vise boja podloge, jedini uvjet je da ne vole tu boju. one si obicno kao motiv stave puske, nogometnu loptu ili ferrari. izbor boja je tu prilicno suzen, s obzirom na stvari koje su na natpisu.
u principu, najvazniji kriterij je ipak ruznoca. bitno je da bude ruzan. ne samo tebi, vec svima.

i...nda...ne nosimo name-tagove.

veselim se sto cu te upoznati! (iako mozda ne dodjem. al to nije jer ti dolazis. ne znam dal cu doci jos.)

Vuk SaMOtNjaK
29-05-2005, 20:53
vlada nepisano pravilo da decki imaju roze sa bijelo-zutim slonicima/cvjeticima/leptiricima. ne moraju nuzno biti bijelo-zuti, boja moze biti po izboru (moraju biti pastelne, naravno!), bitno je da je podloga roza.
i...nda...ne nosimo name-tagove.

baš sam se mislio spremit na tjedni drink kad ugledah taj famozni dress code za nas muškarce... ono roza majca ajde još nekako, ali sloniæi ? mislim da ne bi ni stigao do Otoka, prije bi me veæ skinsi nalemali...
da, još samo fali da svaki ima svoj name-tag... onda se svi možemo stat u krug, zaplesati žikino kolo i derati se --> '' Mi smo geeeeeekovi ''

:rrr:

29-05-2005, 21:56
ultraviolet, naĂŚi ĂŚeĹĄ nas po mirisu... burek, pivo, fat, ĹĄtala... divota.

ako uvedemo instituciju rozih name-tagova sa sloniÌima ( :luv: ) Şelim da me se zove Mlaði Starjeťina... s dodatkom - Dave...
Dakle, pozdravljajte me s ''dobar dan, mlaði starjeťino Dave!''

Sjedit Ìu u kutu, sam za stolom, biti nedolièan i piti viski s colom... imat Ìu zataknutu jednu crvenu ruŞu tamo gdje mi sunce ne sija i drugu iza uha... na glavi yarmulka... razgovarat Ìu sa odvratnim Şidovom koji proŞdire burek i ja Ìu jesti burek, on Ìe mi uzimati lovu iz dŞepa, a ja Ìu mu tu i tamo pljunuti u lice... obojica imamo jedno oko u kojem je mesec... a pokraj nas sjedit Ìe bOG, zvat Ìemo ga Jahve i gledat Ìemo kako pali grm...

Dakako, biti ĂŚe moĹžda neĹĄto teĹže raspoznati nas tako neupadljive u razuzdanoj gomili koja ĂŚe nas napadati zbog mirisa koje ĹĄirimo...

Mislim da moŞemo polako zakljuèiti dogovor...

Sastajat æemo se ÈETVRTKOM u 18h u kafiæu nazvanom DRUGI OTOK u ulici MEDULIÆEVOJ.

JoĹĄ samo TREBA ODREDITI:
kada ĂŚe biti PRVI SASTANAK
koji forumaĹĄi ĂŚe isprva obavezno dolaziti na te sastanke
KAKO ĂŚemo se PREPOZNATI

kao naèin raspoznavanja predlaŞem da netko uvijek nosi neku pravnièku literaturu sa sobom, pa da ona dobro uoèljiva stoji na stolu za kojim se odvija sastanak...

Voila! DruĹĄtvo mrtvih forumaĹĄa je osnovano!

Robierre de Cochon
29-05-2005, 21:59
Sastajat æemo se ÈETVRTKOM u 18h u kafiæu nazvanom DRUGI OTOK u ulici MEDULIÆEVOJ.
Jel ovo slucajnost ili se termin i mjesto poklopilo s odrzavanjem sastanaka urednistva pravokutnika?? :shock:

29-05-2005, 22:06
Jel ovo slucajnost ili se termin i mjesto poklopilo s odrzavanjem sastanaka urednistva pravokutnika?? :shock:

Muahahahaha... ne mogu vjerovati... hahahaha
Koliko je meni poznato, sluèajnost...

bOG
29-05-2005, 22:12
Sta sad?
Koji Johan Sebastian......

Novi prijedlog?
Trazi se vrijeme,jer mislim da je Otok OK kao mjesto.

Utorak u 18?

malimrav85
29-05-2005, 22:40
kao naèin raspoznavanja predlaŞem da netko uvijek nosi neku pravnièku literaturu sa sobom, pa da ona dobro uoèljiva stoji na stolu za kojim se odvija sastanak...

Ne Şelim se mijeťati u odluèivanje jer nisam bio niti na jednom mitingu a i kratko sam na forumu ali bih samo, ako smijem, dao prijedlog da nalaŞenje budem krajem tjedna?

Mo
29-05-2005, 23:38
ja sam ipak za èetvrtak

neka uredništvo uzme neki drugi termin :mrgreen:

Tighelia
30-05-2005, 01:16
Ne, ne, ne, moramo biti solidarni s kolegama urednicima, molim lijepo. Da nije bilo njih ne bi bilo ni foruma, dakako, ni Pravokutnika uopĂŚe. :exc:
Dakle, ĹĄto mislite o utorku, srijedi ili petku u 18h?
Mjesto - 'Drugi otok' u MeduliĂŚevoj (Kid, thx na ispravci, bio je lapsus :wink: )!

skeptik
30-05-2005, 01:32
moj prijedlog je subota ili nedjelja... iako mene struje svijesti cesto odvode u druge smjerove pa zajebem kao fat...

Tighelia
30-05-2005, 02:18
meni pase bilo kad bilo di sa bilo kim! vuhuhuhuhuhuh :mrgreen:
plesnim korakom krece po bananu*
OK, da li samo meni ovo zvuèi perverzno??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ontopic...
Nedjelja is fine with me! :thm: Ionako taj dan nema niĹĄta pametnog za raditi osim chillanja.

30-05-2005, 02:31
uzela sam jabuku na kraju samo da se zna! e da nedjelja nije losa, najodurniji dan ikad, treba razbit malo monotoniju!

Nakane s bananom su mi joĹĄ jasne... no jabuka? JABUKA?!

You are one sick person...

:mrgreen:

Ontopic:
PredlaĹžem da se sastajemo petkom... petkom nikad nema faksa.. makar i utorak odgovara...

Tighelia
30-05-2005, 02:32
hahahha nice to c ya again gaduretino! :lol:
:luv:

Da, da, baĹĄ si mislim... Nedjelja je skroz super rjeĹĄenje! Ĺveliki kuracugav dan, dosadan, nema se kamo, nema se kud, oporavlja se od eventualnog krĹĄenja u subotu, pa ima dosta tema za razgovor... A ujedno mi se èini da i nema baĹĄ toliko guĹžve!
Ajmo onda za nedjelju!!!
Nek nedjelja postane forumaĹĄki dan! :thm:

30-05-2005, 02:38
Nedjelja popodne, nogometni dan..
Zaboravio sam sat...

Ajd, moĹže i nedjelja... baĹĄ flegma dan... moĹžemo ga malo pofarbati... u rozo sa sloniĂŚima...

Pozdrav, ja sam Mlaði Starjeťina Dave!

Nedjeljom, 18h, Drugi Otok.. has a nice ring to it, hasn't it?

Tighelia
30-05-2005, 02:49
jos da nadem taj birc konacno i sve 5
Sve pet, samo Renault 4! Aaaa! :bonk: *lupa se po glavi zbog uporabe Thunderboyevske fore*

Ako ne naðeť, samo cimni mene, ja sam od tuluma u Podmornici official doèekivatelj forumaťa (to me Emerka proglasila). :D :wink:

bOG
30-05-2005, 11:23
Ja nazalost nemogu u srijedu.Ali mogu u nedjelju.Mogu i u utorak i u ponedjeljak.
Petak ili subota mislim da ne bi trebali biti u duhu Tjednog drinka.
To su dani kada vas sam logos vuce van da izlazite i ludujete.
Ova institucija trazi dnevno svijetlo,osjecaj uzivanja u tisini,miru i neku zanimljivu obavezu poslije tog: moram oprati sude,moram baki na veceru,moram na depilaciju(ovo nije za mene osobno).........

Uvazite samo prve tri recenice.Ostalo je sranje.Nepotrebno.

ThunderBoy
30-05-2005, 11:42
jos da nadem taj birc konacno i sve 5
Sve pet, samo Renault 4! Aaaa! :bonk: *lupa se po glavi zbog uporabe Thunderboyevske fore*
Prvi put cujem,nije moja fora :shock: Ako se odnosi na ovo 5 i renaulta?
Nije losa ideja ovaj drink.

ZrntscheZ
30-05-2005, 12:04
Arcus, Soho, Honolulu u parku, moja vikendica u bregima....whereever-whenever

samo da bude meni dostupno...

Mo
01-06-2005, 20:50
No kad bu ta cuga
ajmo ljudi
nek bude ova nedjelja veæ prva ( iako ja u osnovi ne mogu, no.. )

no ajmo, ajmo...

leonisa
01-06-2005, 23:25
citam topic i razmisljam: ukrali su nam day, ukrali su nam place (i to sva tri), ukrali su nam time...sad moramo sve promijeniti jerbo ce nam undercover sastanak urednistva (kao i planovi koji se tamo kuju) biti korumpiran! damn you, damn you all!!

(sad odoh citat postove koji slijede nakon quotanog

ThunderBoy
03-06-2005, 17:51
Dobro onda,znaci nedjelja 18h Drugi otok ,meduliceva ulica.
Tko ne moze tada neka doðe drugi tjedan,pa ovo je tjedno okupljanje.Bilo bi dobro da se naðemo i zbog dogovora o rostilju,ja sam za 24. ali mozda bi bilo bolje uzivo neke detalje.
Valjda ce netko doci?

Mo
03-06-2005, 20:08
kaj onda nisam shvatio da li to poèinje ove nedjelje
ne bi volio doæ u taj otok i sam æulit..

ThunderBoy
04-06-2005, 01:02
kaj onda nisam shvatio da li to poèinje ove nedjelje
ne bi volio doĂŚ u taj otok i sam ĂŚulit..
A nije prva nedjelja u listopadu :mrgreen: :mrgreen:
Ovu sad nedjelja sutra,5.lipnja,a ja cu 99% doci pa neces biti sam,a valjda jos ko navrati :lol: :lol:
Tjedni drink-svaki tjedan,sutra je za ovaj tjedan.

Vuk SaMOtNjaK
04-06-2005, 01:53
podravljam sve foroomaše koji æe se sad naæ jer ja ne bum došo...
btw, predlažem da ubuduæe ( kad se to malo uhoda ) da se nalazimo negdje u prirodi jer ne vidim neke koristi sjedit na kavi ko neki fikus... raðe da idem npr. na jarun, sljeme, sportiramo se zajedno i to... tu je zabava ljudi

ThunderBoy
04-06-2005, 02:15
[Ovu sad nedjelja sutra,5.lipnja,a ja cu 99% doci pa neces biti sam,a valjda jos ko navrati :lol: :lol:
Tjedni drink-svaki tjedan,sutra je za ovaj tjedan.
pa onda se vidimo tander BE AFRAID BE VERY AFRAID
Ovaj Mo znas mozda ja ipak necu moci moci u nedjelju nesto sam se prehladio ĹĄmrc,kaĹĄljuc...kaĹĄljuc... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ako ovo ne privuce ljude u vecem broju ne znam sto ce!
Ah upoznat cu :qee: lenny :luv: :mrgreen:
Ipak me strah malo,ne pustaju valjda u tom otoku narodnjake brrrrrrrr... :lol: :lol:

Vuk SaMOtNjaK
04-06-2005, 02:30
i bolje ti je da je se plašiš... samo jednom, ali JEDNOM sam joj se usudio proturjeèiti... nisam se ni uspio snaæ, a veæ sam se našao na podu
gdje me poèela cipelarit ( naime trenira borbenu verziju pilatesa ) sa svojim moænim špièokama... zatim me digla s poda, stavila na leða
( naime, svake nedjelje ide u teretanu kod Nevena Æorka ), zavrtila se sa mnom par puta i bacila... završio sam na haubi nekog skupog auta... zadnje kaj se sjeæam je to da je došo nabrijani vozaè pa me i on poèeo tuæ... eto, thunder, ak je to meni napravila, ne znam kaj æe onda tebi...

Mo
04-06-2005, 11:36
doæ æu ranije, sjedit u kutu i pjevušit si Hercegovino

hihi
hihi
hihi :mrgreen:

acid
05-06-2005, 10:52
Dakle, danas u 18. Tko dolazi? :tng:

lubilu
05-06-2005, 11:41
dosao je taj dan, dosao je taj dan....

jos uvijek ne znam dal dolazim...ovisi o tome koliko cu se danas do 16,00h iskupiti za jucerasnji izlazak.....
jer danas u 16,00 h hrt je odlucio prikazati dirty dancing! a to se ne propusta, koliko god puta ga vec prije pogledali!

bOG
05-06-2005, 12:46
Ja sam tamo u 18.
Imati cu sesir.I ruzu.I rak koze.

VINCITORE
05-06-2005, 12:58
OBAVEZNO DOLAZIM!!! SMRDIT ÆU I KAO PRAVI DRUÅveliki kuracTVENI ODMETNIK BIT ÆU SAM NA Åveliki kuracANKU I Åveliki kuracKILJITI I ZIRKATI OKOLO! Jesam pozvan uopæe??? loooolèina :mrgreen: :mrgreen:

fat drummer
05-06-2005, 13:02
OBAVEZNO DOLAZIM!!! SMRDIT ÆU I KAO PRAVI DRUĹveliki kuracTVENI ODMETNIK BIT ÆU SAM NA Ĺveliki kuracANKU I Ĺveliki kuracKILJITI I ZIRKATI OKOLO! Jesam pozvan uopĂŚe??? loooolèina :mrgreen: :mrgreen:

ovo je tako glup post... trebo bih ga izbrisat kolko je glup. fakat te ne shvacam, jesi li ti tolko glup ili mislis da si pametan kad se pravis glup. u svakom slucaju ispao si idiot jer ti cak i pretvaranje da si glup ide los. da u ovom postu se ponavlja rijec glup puno puta....

VINCITORE
05-06-2005, 13:05
A zasto a zasto misliš da sam glup? Zašto misliš da je to tako (psihološki razraðeno pitanje :mrgreen: )? Ha? Ha? Jerbon ja kažem da si ti glup i tak unedogled - striženo-košeno, a to baš i nije neka špica... :lol:

Vuk SaMOtNjaK
05-06-2005, 13:34
OBAVEZNO DOLAZIM!!! SMRDIT ÆU I KAO PRAVI DRUÅveliki kuracTVENI ODMETNIK BIT ÆU SAM NA Åveliki kuracANKU I Åveliki kuracKILJITI I ZIRKATI OKOLO! Jesam pozvan uopæe??? loooolèina :mrgreen: :mrgreen:

dolaziš ? ooooo, pa to onda neæu propustit... vidimo se tam vincitore
btw, kakav društveni odmetnik ? ti si geekiæ ! buhahaha.. strašan si..

VINCITORE
05-06-2005, 13:51
ajd se prestani derat vise.

BAÅveliki kurac NEÆU!!!! BEEEEEEEEELJ! :lol:

fat drummer
05-06-2005, 14:18
glup si... jednostavo jesi... ko prvo poziv je bio upucen svim forumasima. dako ti koji si poseban moras se izdvojit, pravit od sebe odmetnika koji vjerojatno prkosno gleda u vjetar i/ili daljinu. ako hoces doc dojdi, ako neces usuti i nastavi drkat svom psu....

doli
05-06-2005, 15:15
ovo je tako glup post... trebo bih ga izbrisat kolko je glup. fakat te ne shvacam, jesi li ti tolko glup ili mislis da si pametan kad se pravis glup. u svakom slucaju ispao si idiot jer ti cak i pretvaranje da si glup ide los. da u ovom postu se ponavlja rijec glup puno puta....

to je fat napisal taj post da razveseli mene...ja to znam.... :thm: :thm: :mrgreen:

VINCITORE
05-06-2005, 16:20
Vuk, geekiæ ti u gaæama! Otuda proizlaze svi kompleksi... :lol: :lol:

VINCITORE
05-06-2005, 16:32
ti koji si poseban moras se izdvojit, pravit od sebe odmetnika koji vjerojatno prkosno gleda u vjetar i/ili daljinu

E, pa pametno moje... Vi mene izdvajate, jer nisam ja rekao "da se zbog mene zakljuvaju topici", dalje, "da je samnom drukèije, da spadam u X generaciju", "da se želim zakaèiti sa svima" itd. Malo bolje pogledaj, tko me izdvaja... Svi samo ne ja! Ja se želim apsolutno integrirati, ali integracija za mene ne predstavlja jednoliènost i uniformiranost, veæ èistu reprezentaciju razlika, to je zdravo društvo i zdravi forum! :mrgreen:

Za zdravo društvo, za zdrav forum! :lol:

bOG
05-06-2005, 17:00
Tko ce na kraju doci?
Ako svi otkazete ili mislite da nedjelja nije dobar izbor,mozemo promjeniti termin.
Ali javite se.

fat drummer
05-06-2005, 17:03
ma daj usuti vise, za ime krista boga miloga... mi smo svi radilice, dronovi i kolektivno sivilo jedino vincitore unosi sarenilo, posebnost i razlicitost na ovaj forum
SHUT THE FUCK UP!!!!
ti si namjerno blesav ili su te ko malog zamjenili za kladivo pa bacali okolo?!?!
ti si jedina osoba koja se ovdje pokusava "integrirat" na silu iritirajuci sve ostale. svi smo mi glupi i simpaticni tebi posebnom i nekonformistu, divan je to svijet siguran sam.
ajde fino prodaj tu pricu nekom kome putza qrtz...

Svi samo ne ja!
ok, stari, svi su krivi osim tebe, naravno.... sve pet. ajmo sad svi mi kolektivan um kakav jesmo:
OPROSTI VINCITORE!!!! ISPRICAVMO TI SE. MI SMO KRIVI, A TI SI SUPER. NAUCI NAS KAKO BITI VINCITORE.....

acid
06-06-2005, 12:51
S obzirom na to da Drugi otok ne radi ned, gdje ĂŚe ubuduĂŚe biti tjedni drink? :roll:

Mo
06-06-2005, 13:25
ono juèera se prometnulo u sve samo ne popodnevnu kavu.... ak bu svaki tjedni drink takav mogu se oprostit sa svakom nedjeljom i ponedjeljkom... ne znam kad sam zadnji put u nedjelju pio...

skeptik
06-06-2005, 13:33
sto je bilo tako gadno :mrgreen: kako je na kraju proteklo.. koliko vas je bilo... atmosphera? bilo bi dobro da se jednom pojave smrtni neprijatelji npr. fat i amathos, fat i vincitore, fat i kid, fat i lenny*** ... zapravo fat se ne smije pojavit ... ali evo npr. vincitore vs vuk bi bilo definitivno fun...

06-06-2005, 15:28
Pa eto... prvi tjedni drink je proťao odlièno... ugodno smo Ìaskali i zapili se ko Şivotinje... poèeli s kavom, pa je netko (Kid) predloŞio nekome (Mou) da naruèimo Tomislav... the rest is history...

Al, ajde, prvo pa muťko ili... prvi maèiÌi se u vodu bacaju, ťta li veÌ... neÌe svaki put valjda biti dernek... *laŞe sam sebi*
prisutni su bili - Tighelia, acid, Mo, Thunderboy, karlovaèko, yoda nakratko, lubilu nakratko, bOG nakratko te dakako moja malenkost...

A di je ostatak forumaťke svite bio? Ovi koji su najviťe lajali (VIncitore) na kraju se nisu udostojili pojavit... oèito je istinita ona ''pas koji laje... ''

Poťto smo bili neugodno iznenaðeni podatkom da Drugi otok viťe ne radi nedjeljom odluèili smo otiÌi u obliŞnji birc ''Angel''... mislim da je to èisto dobro mjesto... pa predlaŞem da se tamo sastajemo u isto vrijeme..
.

ThunderBoy
07-06-2005, 00:12
Bilo je OK,iako dok smo se svi nasli :D Angel je u redu mozemo i drugi put tamo.
Slijedeci put samo bezalkoholno :mrgreen: petak pa subota jos i nedjelja... :shock:
Bilo je bas dobro,steta sto su neki samo projurili,a ona fora "sori sto sam dosao" jos sad se smijem na to :thm: jedan je bOG :thm:
E da tamburasi su ovaj i slijedeci tjedan u francuskoj pa zasad nista od onog derneka.
Niko od ovih novih se nije pojavio,a bome su tu "lajali" pa nista. :lol: :lol:

Mo
07-06-2005, 01:15
predlažem da slijedeæi bude u prirodi, na Ribnjaku, na klupicama i klackalicama.. i toboganèiæu

bOG
07-06-2005, 01:23
Ma zao mi je so sam tako malo ostao.
sranje.Sljedeici put sigurno dulje ostajem.
Samo,ovaj topic nije za najavu termina nego za nastavljanje svih razgovora koji su bili na "drinku" ali su prekinuti.

karlovacko - ja bi ponovo u norvesku!!!
Zasto ti se ne svida ismijavanje Mesica i V.Pusic?Meni se isto ne svida.

Mo
07-06-2005, 01:25
mesiæ je sam po sebi komièan

neg
problem je mjesto
jer je otok zatvoren do jeseni.
moj prijedlog: Pinta

Tighelia
07-06-2005, 01:28
Na drinku je bilo zakon! KafiĂŚ je skroz dobra zamjena za Otok, mogli bi tamo i nastaviti mitingarenje. :thm:
Mo, na Ribnjak moĹžemo eventualno nakon!

Nego, da se nastavi zapoèeto, kako bOG kaŞe...
Thunder, zaĹĄto si izaĹĄao na stanici kod pekare Bjelolasica, a ĹživiĹĄ na MaleĹĄnici? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

karlovacko
07-06-2005, 22:05
karlovacko - ja bi ponovo u norvesku!!!
Zasto ti se ne svida ismijavanje Mesica i V.Pusic?Meni se isto ne svida.

jelda...??? budeš dobio suvenirèek :mrgreen:

a što se tièe Mesiæa i Vesne Pusiæ mislim da oni drže ono malo digniteta što nam je preostalo kao naciji
pa ona je doktor sociologije, vidi se da im je ponestalo inspiracije kad su morali karikirati pa su uvalili kokodakanje kao univerzalno rješenje za bilo koga...jadno
konaèno više nemamo èudovište za predsjednika, Mesiæu kapa dolje

bOG
07-06-2005, 22:35
Heh,potpuno se slazem.
Cuj,kako to da ti spominjes dosta cesto zestice?
Ti si jedna od onih cura koje bi najradije narucile scotch sa ledom?

karlovacko
07-06-2005, 22:57
Heh,potpuno se slazem.
Cuj,kako to da ti spominjes dosta cesto zestice?
Ti si jedna od onih cura koje bi najradije narucile scotch sa ledom?

da ako bi bio mood za to
nije svaki birc za sve
ZUSPovi po gradu su recimo za rakiju

ali u nekakvom idealiziranom scenariju bih najradije naruèila kotel koji lupa a uopæe ne osjeæaš opori okus alkohola - nešto naizgled voæno i nevino :wink:

engel
08-06-2005, 00:05
volila bi ja karlovaèko pod ruku pa s njom jednom doc da vas konacno sve vidim....mozda vec neke i znam :mrgreen:
i nek onaj lajavi vuk samotnjak dolje.osim ak rusiju neuci...
vidim da se nedjeljom nalazite navecer ,ak bu tak svaki put necu moc jer radim...

karlovacko
08-06-2005, 00:21
ma draga engel, dogovorit æemo nešto :wink:

TheBill
08-06-2005, 10:34
e u nedelju bi se ja mogao zaletit...naravno ako sam joĹĄ uvijek dobro doĹĄao...

Mo
08-06-2005, 12:08
doði i nikako nemoj naruèivat pivu.

09-06-2005, 00:34
doði i nikako nemoj naruèivat pivu.

Hehe... ili to ili izbriĹĄi ponedjeljak iz planera... ;)

bOŽe, jesi li joť plemenit?
Ili sam ja samo naivan...

Mo
09-06-2005, 12:41
nego GDJE ÆE BITI TJEDNI DRINK?

prijedlog je bio kafiæ ANGEL, na rubu Meduliæeve i Deželiæeve

kaj se mene tièe, super ideja.birc je fin a Tomislav je 10 kn. Meni dosta.. :mrgreen:

bOG
09-06-2005, 13:36
bOŽe, jesi li joť plemenit?

Uvijek.Zasto ne bi bio?

bOG
11-06-2005, 18:11
Kid,nisi mi odgovorio.

Tko zeli ici danas piti!!!!!!!!!

Oke (kako je glup izraz oke), tko se zeli danas naci?

Pogotovo aludiram na fata,kojeg nisam vidio jos od kad smo Tita nagovorili da glumi Hrvata, i Kida i Moa i Tighi, i Bafi, i Yodu i Doli,i Robija i Leonisu i Karlovacko i Ofcu,ma sve!!!!
Znam da ide zarez do zadnje osobe u nizu,ali kad.

(hah)

bob rock
11-06-2005, 18:13
ne bi trebao td biti u nedjelju u 6?

bOG
11-06-2005, 18:15
HAh, ma tko smo mi?!
Roboti,da imamo zapisano u sebe neke termine i datume?
Pa je u nedjelju,ali ja pozivam da se ide danas van,onako impulsivno.
Prvo u Blato,pa onda dalje!

bob rock
11-06-2005, 18:34
blato na trešnjevci? na selskoj?

bOG
11-06-2005, 18:39
Blato u masarykovoj.Danas zvano Tip-Top.

Mo
11-06-2005, 19:11
i kaj jel išao tko pit
ja sam tek sad vidio to

neg. mene zanima di je sutra tjedni drink. U Angelu? Da li uopæe ima tjednog drinka sutra? Zašto dinamo a ne croatia :lol:
znam da sam dosadan al kak sam veæ rekao sutrašnji drink je poprilièno važan. skupljamo lovu i tak to..
ma nema veze u biti..
ajd æao

yoda
11-06-2005, 19:29
nope...sutra je teska karantena, ulazim u period posljednjih 12h prije ispita...

stoga...yoda no more!

doli
11-06-2005, 19:31
nope...sutra je teska karantena, ulazim u period posljednjih 12h prije ispita...

stoga...yoda no more!

drzim fige a sig je jebeni :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm:

ThunderBoy
11-06-2005, 21:22
i kaj jel iĹĄao tko pit
ja sam tek sad vidio to

neg. mene zanima di je sutra tjedni drink. U Angelu? Da li uopĂŚe ima tjednog drinka sutra? ZaĹĄto dinamo a ne croatia :lol:
znam da sam dosadan al kak sam veÌ rekao sutraťnji drink je poprilièno vaŞan. skupljamo lovu i tak to..
ma nema veze u biti..
ajd ĂŚao
Valjda ima,na tjedni drink doðe tko moze,ja cu valjda sutra kratko.
U Angelu ugao meduliceve i dezeliceve za one koji ne znaju.Dakle prema zomi pa proðete zomu i na prvom raskrscu(jesam dobro objasnio?).
A lova se skuplja,uh sad sam se sjetio imam nekog neodgodivog posla sutra :mrgreen:
Za drink veceras ne znam,ja cu van nesto kasnije,pa se javite SMS-om. :wink: :thm:

Mo
12-06-2005, 23:53
i opet ista ekipa od prošli put sa izuzetkom bOG-a i acid a karlovaèko je bila malo.
baš ste bzvz ljudi, baš ste me razoèarali. a ja mislio da æe to biti lijepi tjedni obièaj di æe nas se puno skupit a i lova se trebala skupljat...

ah eto... :?

bOG
13-06-2005, 00:55
Ja nisam mislio da ce iko doci!
Sav sam smusen bio danas uostalom,vrijeme je letilo naprijed,nazad.Obecajem da dolazim sljedeci put.
Uostalom Mo,moram ti dati lovu za rostilj.
Za ispriku cu platiti cugu.

VINCITORE
13-06-2005, 01:06
drzim fige a sig je jebeni :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm:

Mene isto oduševljava! Ne želim to uopæe prikrivati and I'm not ashamed!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

acid
13-06-2005, 11:48
i opet ista ekipa od proĹĄli put sa izuzetkom bOG-a i acid a
bať ste bzvz ljudi, bať ste me razoèarali. a ja mislio da Ìe to biti lijepi tjedni obièaj di Ìe nas se puno skupit a i lova se trebala skupljat...

Ja nisam mogla doÌi jer sam ponavljala za ispit. Bilo bi dobro kad bi poèeli dolaziti neki drugi ljudi. Boi bi to lijep obièaj. Probaj pridobiti face s ovog foruma. Oni privlaèe mase :mrgreen:

13-06-2005, 15:51
Ja nisam mogla doÌi jer sam ponavljala za ispit. Bilo bi dobro kad bi poèeli dolaziti neki drugi ljudi. Boi bi to lijep obièaj. Probaj pridobiti face s ovog foruma. Oni privlaèe mase :mrgreen:

Hm... ima li veĂŚe face od Moa?!

Bať ste podbacili, ljudovi... i bOG koji je idejni zaèetnik... ccccc..
Opet ista ekipa doĹĄla, nabrajam jer njihova imena moraju uĂŚi u anale...

Drugom Tjednom drinku prisustvovali su:

karlovaèko (iako samo nakratko, ali je doťla! Svaka èast!) :thm:
Mo (untaoè skoraťnjem ispitu i mamurluku! Svaka èast!) :thm:
Thunderboy (unatoè umoru i ispitu! Svaka èast!) :thm:
Tighelia (unatoè brojnim obavezama! Svaka èast! :luv: ) :thm:
The Kid (moja malenkost, unatoè skoraťnjem ispitu i raskalaťenom Şivotu u proteklih dva... hm... tri... hm... èetiri tjedna... Svaka mi èast! ) :thm:

acid
13-06-2005, 16:53
Ma ne, Kide, nipoĹĄto ja ne mislim omalovaĹžiti Moa. Samo mislim da su neki ljudi eksponiraniji od njega. Mo je moĹžda samozatajniji momak :mrgreen:

Mo
13-06-2005, 16:55
a mislim svi vide ovaj topiæ i topiæ o roštilju
mislim briga mene. ja sam imao lijepu ideju i želim je provesti u djelo...
a sad ak je nekom problem doæ pol sata na kavu, jebiga...

ako niš roštiljat æe nas 6, 7 i mirna bosna...

acid
13-06-2005, 16:57
Ma tvoja ideja je super. Ĺveliki kuracteta ĹĄto ljudi to ne cijene!

ThunderBoy
13-06-2005, 20:27
a mislim svi vide ovaj topiĂŚ i topiĂŚ o roĹĄtilju
mislim briga mene. ja sam imao lijepu ideju i Ĺželim je provesti u djelo...
a sad ak je nekom problem doĂŚ pol sata na kavu, jebiga...

ako niĹĄ roĹĄtiljat ĂŚe nas 6, 7 i mirna bosna...
Ja uvijek kazem bolje dobar provod sa 5-10 ljudi nego sranje sa 30.Tko zeli dobrodosao je tko nece/ne moze "drugi put"...ja sam za naravno.
A ako necemo,ja jos stignem na onu svadbu. :?

VINCITORE
14-06-2005, 00:02
Znaèi pozvan sam??? Ha? :lol: :lol: :lol:

bOG
14-06-2005, 00:24
Vinci,svi su pozvani,nemoj sad misliti da te ljudi ne zele vidjeti.
Ja jos uvijek vjerujem : "Ovo je pocetak jednog divnog prijateljstva".

14-06-2005, 03:48
Jep! i ja ga pozivam, svesrdno... ali nek sam ponese svoj slinèek jer ja mu svoj ne dam... i nek se ne pokuťava igrati sa mnom... jer ja neÌu s njim... bať sam antisocijalan... i mrzim narodnjake i Tita i sve ťto je VINCITOREu sveto... samo neka doðe, valjda Ìe se naÌ netko tko Ìe s njim razgovarat... imam ja jednu frendicu koja studira psihologiju...

Mo
14-06-2005, 14:51
nek doðe sam nek nas ne zove u Pashu i vièe: LOOOOOL...

skeptik
17-06-2005, 02:48
nego ljudi jeste spremni pokrenut akciju skupljanja love za vBulletin. Mislim da je ovaj topic super mjesto da vidim kako disete...

Inace vBulletin vam je forum, samo sto je bolji od ovog (ovo je inace phpBB) pa se zbog toga i placa... 85$ godisnje... da ne mislite da vas muljam evo vam link pa kome se da nek pogleda...

ja vam dam samo jednu prednost vBulletina nad phpBB-om ... imate ignore listu (izmedju ostalog) pa mozete one koji vam se ne svidjaju ignorirati... cak admin moze postaviti opciju ako npr. 60% ljudi ignorira jednog korisnika da bude automatski ignoriran od svih...

uglavnom evo vam link pa pogledajte i sami... http://www.vbulletin.com

bOG
17-06-2005, 13:08
Tema je "Tjedni drink".
Sve ostalo molim kolege da ignoriraju,duboko udahnuti i ........izdahnuti.
Sve cemo se dogovoriti u nedjelju.
Ja dolazim i nosim novce za rostilj.

Woodstock
17-06-2005, 16:37
Konaèno æu doæi na tjedni drink - završili su "gadni" dijelovi rokova!
Dragi moji, jedva èekam da vas vidim! :D

bob rock
17-06-2005, 16:39
i ja dolazim na ovotjedni drink...

Mo
17-06-2005, 18:17
Napokon da nas ima malo više
NAPOKON!
nažalost ovu nedjelju se neæu moæ zapit ko onu prije 2 tjedna. damn.. moram uèit.. zato æu iskoristit onaj sat i po ili 2 koji æu bit tam s vama
Nos vemos, rekli bi stari Èileanci

malimrav85
19-06-2005, 01:09
Kak sad stvari stoje dolazim i ja, da donesem "nofce" za roťitlj. DoÌi Ìu izgleda s frendom s kojim Ìu i na roťtilj. Mali je problem kaj nikoga ne znam pa ne znam kak da vas prepoznam (èini mi se da ideja o noťenju pravnih knjiga na sakupljanje nije proťla) pa Ìu doÌi sa crvenim ťeťiriÌem pa ak me neko spazi nek se javi.

19-06-2005, 01:12
Dvojica manijaka koji se igraju s fotoaparatima smo Mo i ja... po tome nas moĹžete prepoznati...
Doðite i saznajte... ťto Kid podrazumijeva pod pojmom fotoaparata! Moj je najveÌi! :mrgreen:

Woodstock
19-06-2005, 14:46
Pa 2 duuuugeeee keèke ulaze u moj opis. Nadam se da æu doæi na vrijeme... :mrgreen:
Eto, neæe biti puno ekipe s keèkama, pogotovo ne s keèkama dugim do bokova..

bOG
20-06-2005, 18:32
Sta nitko nece nastaviti pricu sa tjednog drinka?
No dobro,imamo dogovor u cetvrtak.
Ako dolazite na rostiljadu,a necete doci u cetvrtak na dogovor OKURJE-a,onda posaljite svoju ideju sto treba kupiti.
Baila Morena.

malimrav85
20-06-2005, 20:55
Bio na TD, viťe manje upoznao ljude, makar vizualno. Žao mi je kaj nismo duŞe ostali ali je kompa ekonomist iťao na misu pa sam mu obeÌao da Ìu ga vratit u crkvu do 18.50. Vidio mrcinu od fotoaparata... I fino ide Tomislav niz grlo, vidim da je to "trendy" piÌe...

lubilu
21-06-2005, 18:48
bilo je moje 4-nozno cudoviste, skupa sa mnom, na TD. one koje ne znam sam falila, one koje znam sam ponovo vidjela i tak to ide...

acid
21-06-2005, 20:27
bilo je moje 4-nozno cudoviste, skupa sa mnom, na TD. one koje ne znam sam falila, one koje znam sam ponovo vidjela i tak to ide...
A ti si onda kasnije doťla :cry: Žao mi je ťto nisam vidjela tvoje èudoviťte :alb:

Woodstock
21-06-2005, 20:33
Lijepo je što se upoznajemo malo bolje na tjednom drinku! O nekima dobiješ sasvim drugo mišljenje u odnosu na postove a neki su pravo olièenje svojih postova, tj. psihološki profil se podudara! :mrgreen:

Acid, ne znam zašto imaš takav nick kad si uvijek nasmiješena.. Nema ni traga "kiselosti" na tvojem licu! :)

M!!!
21-06-2005, 20:41
Poťto su mi dobri ljudi na èetu objasnili kak da doðem objavljujem da me se moŞe oèekivati na tjednom drinku u ned. http://img84.echo.cx/img84/5824/cheers3vf.gif

yoda
21-06-2005, 22:53
da moje isprike zbog izostanka...obecajem da cete sljedecu nedjeljeju (ak ce bit drinka) imat priliku druzit se i s yodom

lubilu
22-06-2005, 06:34
A ti si onda kasnije došla :cry: Žao mi je što nisam vidjela tvoje èudovište :alb:

jesam..iza 7 sam se dogegala.
a moje cudovist je tocno kao zeko :alb: , samo crno. al nije skrpoz cerno...ima mao bijele dlake. kazu d je sijeda, ja kazem da nije, nego da je onaj misung u njoj tek sad izasao na vidjelo.

Mo
23-06-2005, 23:56
neovisno o roštilju.
stoji i ove nedjelje drink?

Woodstock
24-06-2005, 01:51
nego ljudi jeste spremni pokrenut akciju skupljanja love za vBulletin. Mislim da je ovaj topic super mjesto da vidim kako disete...

Inace vBulletin vam je forum, samo sto je bolji od ovog (ovo je inace phpBB) pa se zbog toga i placa... 85$ godisnje... da ne mislite da vas muljam evo vam link pa kome se da nek pogleda...

ja vam dam samo jednu prednost vBulletina nad phpBB-om ... imate ignore listu (izmedju ostalog) pa mozete one koji vam se ne svidjaju ignorirati... cak admin moze postaviti opciju ako npr. 60% ljudi ignorira jednog korisnika da bude automatski ignoriran od svih...

uglavnom evo vam link pa pogledajte i sami... http://www.vbulletin.com

Ja nisam za to! Znam jedan forum koji je takav i ne sviða mi se iz više razloga...
Prvo, na hrvatskom je (i zato nekako glupo zvuèi ,ako i meni, tj. izbornik na mobitelu), drugo, malo je bez veze imati ignore listu - ipak je na ovom forumu demokracija i ne bi trebalo ignorirati nekog tko je postao manje omiljen zbog gluposti jer se taj može "ohladiti" i poèeti pisati nešto korisno... A i nekako mi je kompliciran taj forum i bla, bla (vrlo sam konkretna - znam :mrgreen: )

acid
24-06-2005, 12:34
Nije li gornji post malo offtopichan?

Woodstock
24-06-2005, 14:42
Nije li gornji post malo offtopichan?

Dakle, o detaljima æemo razgovarati na tjednom drinku, jer tjedni drink je mjesto na kojem se raspravlja o temi navedenoj u predgornjem postu! :mrgreen:

M!!!
26-06-2005, 10:44
PoĹĄto danas dolazim,a nikog ne znam,a ne zna niko ni mene bil bi red da napiĹĄem kak me se more prepoznati:
zelena kapica sa ruŞièastim bedŞom ( :oops: )
kockaste cvike
malo duŞe kratke hlaèe
Eto ak me neko vidi nek vièe.Hvala.
MoĹže postojati moguĂŚnost da zakasnim jer baĹĄ i ne znam di je to. :zub:
C YA!

bOG
26-06-2005, 17:45
Ja necu doci.
Zlo mi je.
Prokletinja je taj pas,kad tako tesko pada na zeludac.

Mo
26-06-2005, 20:09
nisam bio i krivo mi je al jebiga moram ucit.inace cu na rostilju bit u ku.cu a mozde necu ni na more.

al slijedeci put cu doc, bar na kratko. bar na 2 tomice :mrgreen:

27-06-2005, 22:03
Na proťlom tjednom drinku (odrŞanom juèer..) bila je prisutna èetvorka:

Yoda
Mike
Tighelia
The Kid

i bilo nam je super... Mike je legenda u usponu... jedva èekam da se negdje skupa (opet) zapijemo... :thm:

Mo
28-06-2005, 16:11
da ljudi daj dolazite..kaj se sramite.
velike pohvale tighelii i kid koji su bili na svim dosadasnjim drinkovima
:hej:

yoda
29-06-2005, 00:18
je bilo je lijepo :)

majkl ima potencijala, no jos se mora dokazati i proci test vjernosti :wink:

pozdrav mou koji se uci ko mali streber (aaah how cute)...i nek prode pa mu jel svaka dala (dva u indeks) 8)

leonisa
29-06-2005, 12:11
damn!!!!!
damn!!!!!!!!!

acid
29-06-2005, 12:58
velike pohvale tighelii i kid koji su bili na svim dosadasnjim drinkovima
:hej:
Tighelia nije bila na jednom, onom pred dva tjedna.
A prek ljeta neĂŚe biti drinka, jelda?

Mo
29-06-2005, 14:29
je, bila je. dosla kasnije

prek ljeta? probably not
jedino za one koji su tu..
moj zadnji je moguc 10.-og

Tighelia
30-06-2005, 00:33
Ovdje se govori o meni kao da me nema. :D :P
Thanx Mo na pohvali i vidimo se u nedjelju (najvjerojatnije)!

Mo
30-06-2005, 00:39
imam ispit, gori mi pod nogama
al doc na sat, sat i po.
popit tomicu i tak
dodjite, dodjite
bit ce ludo
luda ekipa u angelu..
i ak me kid bu zvao da popijemo vise tomice, kategoricki cu odbit :mrgreen:

bOG
03-07-2005, 15:26
Oce itko doci danas?
Ja ucim ko blesav (doslovno) i nisam izlazio iz kuce,ba bi mi dobro doslo malo svijezeg zraka.
Ali ne znam.....

acid
03-07-2005, 17:13
Ja sam joť u procesu razmiťljanaj o dolasku. Nakak mi se ne da. Kaj ako se spremim, a nitko ne doðe? :roll:

bob rock
03-07-2005, 19:05
nisam došao, kao što se vidjelo.... bio sam na planinarenju i nisam mogao doæi

03-07-2005, 23:18
FijaskiĂŚ nad fijaskiĂŚima...
Pa, dobro i nije bilo loĹĄe... danas samo nas troje... dvije pive i cola...
Ali... ljudi moji, podbacili ste da po(d)baciti viťe niste mogli... ne kuŞim ťta vam je... malo smo svi geekoidni ovih dana ili ťta? Samo virtualno ste zanimljivi? Kompleksi ťoraju? U èem je problem?
Jest, ispiti su... ali k vragu... da od 366 ljudi svega TROJE (3) doðe na TJEDNI (!!!!) drink... ma stvarno....

Dajem jedan prekrasan primjer... Tighelia ( :luv: :luv: :luv: ) je prije dva tjedna drinka netom doputovala iz rodne joj Pule i pazite ovo... DIREKTNO je doťla na tjedni drink, a ispit je imala slijedeÌu srijedu... danas je takoðer doťla, a sutra ima ispit!!! I uz sve to je jednostavno PRE PRE PREZGODNA.....
Mo, nije toliko zgodan... zapravo.. nije uopÌe zgodan, al neÌu sad... (:mrgreen:) takoðer viťe-manje redovito pohaða tjedni drink - a u UTORAK ima ispit!!! I to MP!!!
Pa k vragu, ako mogu oni, moĹžete i vi...

Iako je na svakom Tjednom drinku fenomenalno i iako se mi isprièamo i popijemo, osnovne funkcije Tjednog drinka - upoznavanje, davanje para, planiranje zajednièkih radnih akcija i sl. ne rade... i stoga...

Osobno smatram instituciju ''Tjedni drink'' propalom...

Tighelia
04-07-2005, 03:06
-sveonelijepestvariomojojmalenkostizbogkojihmijesad neugodno-
:oops: :oops: :oops:

Nemojte se pretrgat od dolaŞenja, ljudi. Svaki put imamo sranja sa spajanjem stolova i jedva se naðe mjesta u 'Angelu' za svu tu rulju... :lol:

Mo
04-07-2005, 13:49
Mo, nije toliko zgodan... zapravo.. nije uopæe zgodan, al neæu sad... (:mrgreen:).

Pih Kide
smrc :cry:
msilis da nisam zgodan... a mislio sam da smo si dobri :mrgreen:

da ljudi pa kaj ne dolazite-
bas ste banana..
no i nama troje je bilo super..
nadam se da ce ova institucija zazivjeti barem od slijedece godine jer je ove umrla u uzasnim mukama

ThunderBoy
04-07-2005, 15:35
Mo, nije toliko zgodan... zapravo.. nije uopĂŚe zgodan, al neĂŚu sad... (:mrgreen:).

Pih Kide
smrc :cry:
msilis da nisam zgodan... a mislio sam da smo si dobri :mrgreen:
Ma oba ste ljepotani :mrgreen: i jos se pitaju zasto niko nece na drink :mrgreen:

da ljudi pa kaj ne dolazite-
bas ste banana..
no i nama troje je bilo super..
nadam se da ce ova institucija zazivjeti barem od slijedece godine jer je ove umrla u uzasnim mukama
Rokovi praznici i rostilj,najesen ce biti nesto,zar ne znate kako je u zg ljeti?

Woodstock
05-08-2005, 19:58
Åveliki kuracta, niÅ¡ta od toga?! A bed.... BaÅ¡ sam mislila odvuæi dupence do Angela ovu nedjelju.... :mrgreen:

Woodstock
16-08-2005, 01:10
Åveliki kuracta je sad? Jeste svi umrli, polomili ruke pa ne možete pisat?!
Jel tjedni drink još egzistira na ovim prostorima ili se mora po svakog pojedinaèno doæi pred prag i dovuæi ga do birca?!
Sad u nedjelju æe se valjda ekipa vratiti u Zagreb jer se rokovi bliže i bliže....

Molim da me se doživi!

Mo
17-08-2005, 18:48
evo ovako
da ne bi bilo nismo znali
ove nedjelje u Angelu u 6 ( ne ujutro ) sve po starom.. Daklem tjedni drink.. pa pozivam sve koji mogu i zele doci.. Bude ludo.. bude boolnica..
ak nikaj bit cu ja.. i bOG ( moramo raspravit o skotima i englezima) i Kid.. ( ovo sam na svoju ruku napisao :lol: )
vidimo se ili kako bi rekli stari Spanjolci: Nos vemos.. :mrgreen:

M!!!
17-08-2005, 19:30
Ja mogu tek na onaj 11.9. (if det mins eniting tu enivan) i od onda mogu na skoro svaki do 6. mjeseca.
Pa se ondak vidimo...

Woodstock
17-08-2005, 21:10
Super, dolazim! Ne zaboravite ponijeti crveni tepih! :mrgreen:

Emer
18-08-2005, 00:22
aj okej, okej, sam se nemoj derat tu.
neki nemaju potrebu furat nogometaĹĄe sa sobom da bi se osjetili poĹželjnima u druĹĄtvu...

Mo
18-08-2005, 18:37
da, naime
caps lock se u cyber svijetu smatra deranjem :mrgreen:

ajmo ajmo
zelim jos najava
ajmo ajmo.. :thm:

bOG
18-08-2005, 19:14
Ja dolazim.
Vec mi je postalo prebolno pricati sa Leopoldom.(on voli da ga tako zovem,premda je samo lijeva saka sa dva nacrtana oka i palcem koji glumi doljnju celjust.Inace je uzeo ime po mojoj sukun-baki Leopoldini.Tvrdi da je to super ime jer premda je gospodski i poznato,ime careva,jos nije toliko slavno ili vezano uz jednu osobu,pa vjeruje da ce ga on proslaviti.Malo naivno i preambiciozno za saku koja nestaje kad si ja moram procackati uho.No ja sam suportive,cak ga ne zovem Leo,nego punom verzijom)
Bolno je,jer smo vec dva dana zajedno i ,decki ko decki,svadamo se,pa kad si jos popijemo,znamo se i zakaciti.On mene po nosu ili u rebra,ja njega po celjusti (palcu).
Uvijek se izmirimo,nismo mi zenske.Ali sam ga zadnji put gadno zakacio pa sad ima oteklu glavu,pa ga boli kad prica.
Meni ga je bolno gledati.
Zato se cak i sutra mozemo ujutro naci Mo?Ili Kid? Ili Bilotko?
I moras mi Bilotko donijeti nazad aromatsko ulje lemongrass da si ga zapalim u lampici.
Treba mi za ucenje.

19-08-2005, 22:42
Ja dolazim.
Vec mi je postalo prebolno pricati sa Leopoldom....

MoŞda bi se moja Katica i tvoj Leopold dobro slagali, ha? Lepi par bi bili... gradski onaj, klasièarsko-agramersko-pederasti... :luv:

Ja... naravno, dolazim! Jer... kad.... ja nisam doĹĄo! Nije bilo tjednog drinka bez Kida... ja JESAM tjedni drink! muahahahahahahaha

Mo
20-08-2005, 20:28
hmm
mislio sam pit sutra
to nije dobro
unajmio sam kida da pazi na mene. kide nadam se da ces dobro obavit svoj posao. meni za ljubav :mrgreen:
ak me vidite da narucujem tomicu viknite svi glasno: NEMOJ NEDILJE TI!!

Mo
20-08-2005, 20:31
sad vise opce ne znam dal dolazim jer ce mi karantena potrajat.. a i pun mi je qrac rasprava vise pa idem linijom manjeg otpora i ostajem doma.
zivio jebeni studentski zivot!!! :evil:

ma dodji
vjeruj mi to ti je bolje..
bolje to neg da budes doma.. jer ces cijelo vrijeme razmisljat o tome kak smo mi na drinku i izvrsno se zabavljamo i uopce neces moci uciti...
daklem vidimo se iliti nos vemos kako bi rekli stari Cileanci.. :mrgreen:

20-08-2005, 23:58
kid javi ako trebas prijevoz :wink:

*trep* *trep*

Of kors, dear BaFi...

*trep* *trep*

Mo... za ovo da Ìu te èuvat kaŞem samo........
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA...
hahahahhaha
....
..
hahahahahahhahaha
...
ha
ha..
ha.

da...
No, da - popit Ìemo samo jedan ili dva Tomislava... niťta manje za poèetak... ;)
''Nemoj nedilje ti!'' Ìe isèeznuti negdje u crnini te divne tekuÌine...

Mo
21-08-2005, 13:02
bem ti kisu
bas sam mislio finu pivicu na terasi popit
damn
damn i ozonske rupe
damn i george bush
damn sve

Robierre de Cochon
21-08-2005, 13:53
A kad je taj drink? Ja nisam nikad bio.
Ne znam kakav cu bit s vremenom danas, al mozda navratim.

bOG
21-08-2005, 13:55
Dodi.
U 6.U Angelu.
Onaj birc kod Drugog otoka.Na uglu.
Ja cu doci,ali cu biti cudan......premalo C vitamina.

Woodstock
21-08-2005, 20:14
Imala sam goste cijeli dan, tek su sad otišli.. Zato me nije bilo. Bez linèa, molim!

21-08-2005, 23:51
Nije da linèujem.... ali... od ovoga:

VIDIMO SE JA STIĹ˝EM SA SVOJIM NOGOMETAĹveliki kuracEM!! :lol:

dodem i ja

kupimo i neinformiranog fata pred faksom, sjekire ce padat

NIĹveliki kuracTA!

Emer, bOG, Mo i moja malenkost... toliko na prvom postljetnom tjednom drinku... joĹĄ jednom ste podbacili... Pohvale Thunderu koji se javio èak iz Ĺveliki kuracibenika da pozdravi ekipu na drinku i dakako Tighelii koja je pozdrave uputila iz Pule!
Ostalima samo poruèujem: SHAME SHAME SHAME, SHAME ON YOU!

No, bilo je i veseloj èetvorci OK... moŞda Ìe uskoro biti organizirani veÌi mitinzi i poneki izlet, pa pratite forum...

22-08-2005, 00:10
daklem tebi je javljeno zasto ne dolazim mamlaze, prozivaj si cehe po forumu :wink:

Nema veze!
Neopravdani! Sjedi! :mrgreen:

Ajd, prednost je bar to ťto nije bilo Èeha na tjednom drinku... da je... bilo bi straťno...

Mo
22-08-2005, 11:10
ja sam javila bafi da neæu doæi-naime imala sam napornu subotu i još naporniji izlazak s još napornijim ljudima i zastrašujuæim dogaðajima koji se okonèao u 5 ujutro pa sam se fino probudila u 4 a došla sebi prije koji 2 sata i eto jako mi je jaaaaaaaaaaaaaaaaaaakoooooooooooo žao što nisam došla!!! :( :( :(

nema opravdanja
ni tebi ni bafi
NEMA! :mrgreen: :lol:
ak se ne potrudite plemenita ideja tjednog drinka ce umrijeti u uzasnim mukama
ma u biti nece. glavno da ima ljudi koji dolaza e vi ostali.. Pih.. PIH I SAY!!! :mrgreen:

( thunder sori al nemam para na mobu )

Emer
22-08-2005, 11:54
i tak... ono, na drinku sve neki muĹĄki. a ja taman naoĹĄtrila kandĹže.
niťt ondak - len, danas idem na manikuru i pedikuru, morale bumo onaj fajt odgodit na neodreðeno.

a do onda bumo nabavile bazen, blato, neku straĂŚaru u koju bumo to sve smestile... i, naravno, par kostima koji vrlo malo pokrivaju i joĹĄ lakĹĄe pucaju po ĹĄavovima...
hmm... moŞda mi i kosica joť malo izraste do tad - radi ugoðaja...

e, kaj misliĹĄ, da probamo onda i ulaz naplaĂŚivat? znam ja veĂŚ neke koji bi licitirali za ulaznice do u bescijenje... :twisted:

ThunderBoy
22-08-2005, 19:18
Nije da linèujem.... ali... od ovoga:

[quote="lenny***":3vt2hm95]VIDIMO SE JA STIĹ˝EM SA SVOJIM NOGOMETAĹveliki kuracEM!! :lol:

dodem i ja

kupimo i neinformiranog fata pred faksom, sjekire ce padat

NIĹveliki kuracTA!

Emer, bOG, Mo i moja malenkost... toliko na prvom postljetnom tjednom drinku... joĹĄ jednom ste podbacili... Pohvale Thunderu koji se javio èak iz Ĺveliki kuracibenika da pozdravi ekipu na drinku i dakako Tighelii koja je pozdrave uputila iz Pule!
Ostalima samo poruèujem: SHAME SHAME SHAME, SHAME ON YOU!

No, bilo je i veseloj èetvorci OK... moŞda Ìe uskoro biti organizirani veÌi mitinzi i poneki izlet, pa pratite forum...[/quote:3vt2hm95]
Hehe ja se javio da vidim kako vam je i da neke malo zezam :mrgreen: al tih nije bilo a niko nema para no mobu.
a cu doci u zg slijedecu nedjelju pa se vidimo
pozdrav svima!
pusa nekima!* :oops: :lol: 8)
*(al ne onima sto vi mislite :mrgreen: )

acid
22-08-2005, 19:24
Èuj, tu su se svakakve sklonosti u posljednje vrijeme pokazale. Ovo sad veÌ zvuèi zabrinjavajuÌe. ali kad se uzme ostatak foruma koji sodomizira zeèeve, radijatore, djecu... Ma gay is O.K.

Mo
23-08-2005, 22:00
[quote="lenny***"]mo æe nam biti maskota jer mi poprililèno pitoreskna pojava b]quote]

kako molim?
maskota?
navijam za emer

Tighelia
24-08-2005, 02:50
Definitivno moraĹĄ doĂŚi, valkyra! I nemoj da to bude tek pusto obeĂŚanje. :)
Ja se nadam da Ìu doÌi ovu nedjelju, joť nisam sigurna da li Ìu stiÌi prije veèeri u Zagreb, ali ako stignem - dolazim!

24-08-2005, 03:30
Morat Ìu i ja doÌ jednu nedjelju. Da vidim ťto se to pije i prièa uŞivo. Robierre, idemo nakon ispita? Znaèi oko Nove godine? :lol:

Hehe... da... to je onaj finjak ĹĄta si mislila da je miting... pa nisi pila... muahahahha... da te sad malko uplaĹĄim, pa da opet 'zvisiĹĄ... :mrgreen:

Samo naruèi Tomislava s Moom i sa mnom i dobit Ìeť stripera na stolu... mmmmmm... nitko ne pleťe ko dobri stari Tomo... m m m... hm... da, i dobit Ìeť neko ťugavo pivo... :mrgreen:

ThunderBoy
24-08-2005, 11:33
Èuj, tu su se svakakve sklonosti u posljednje vrijeme pokazale. Ovo sad veÌ zvuèi zabrinjavajuÌe. ali kad se uzme ostatak foruma koji sodomizira zeèeve, radijatore, djecu... Ma gay is O.K.
Htjedoh reci da nije za onu personu sto ti mislis(hint sms).
Al necemo o tome u javnosti.Hihihi :oops:

Mo
24-08-2005, 15:40
rekla sam da si pitoreskna pojava a ne maskota uvredljivi!!! :wink:
to znaèi da si neobièna pojava i nisam mislila na ništa loše!
zašto svima moram u zadnje vrijeme objašnjavati stvari, jel pratite vi ljudi,jel pratite? :shock: :x

pa znam.. i ja sam se salio al izgleda da sam zaboravio staviti svog omiljenog zelenog smajlica.
da, jesam..daklem: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vidimo se u ned pa cemo popricat
ocekujem vas u vecem broju
al to svaki put ocekujem pa..
ah

valkyra
25-08-2005, 00:48
Da ja sam mislila da ĂŚe to biti neki fini gedering, a ne alkohol (grozno). Pogotovo tigh... :lol:

fat drummer
25-08-2005, 10:36
e mo! evo ja obecam da cu doc, al ono, ajmo se nac ranije pa da me odjiras tamo jer ja nemam pojma di je to (mislim znam al ne da mi se samom putovat u tramvaju)

25-08-2005, 15:50
fat, fat... i ja i unajmljeni profesionalni ubojica znamo da neĂŚeĹĄ doĂŚ... tak da nemoj davat laĹžna obeĂŚanja...
btw, tako ti se na poruke ne odazivali oni iz 112 sluĹžbe... ili je joĹĄ uvijek 94? eto nam teme za tjedni drink! 112 ili 94?

ThunderBoy
25-08-2005, 18:44
Ja u nedjelju putujem,mozda se javim s plitvica.Jos ne znam hocu li auto-cestom ili starom,di se janjci okrecu,mogli bi je zvat janjeĂŚa cesta ili "Kad jaganjci utihnu". :lol:

Mo
25-08-2005, 18:45
e mo! evo ja obecam da cu doc, al ono, ajmo se nac ranije pa da me odjiras tamo jer ja nemam pojma di je to (mislim znam al ne da mi se samom putovat u tramvaju)

dogovoreno sused. javim ti se

Mo
28-08-2005, 11:47
kaj onda tko dolazi ljudi
i nemojte da opet dodjem i sam cekam pol sata
zadnji put sam kasnio i opet cekao
grrr

28-08-2005, 15:50
kid?

Pokorno javljam da dolazim, molim, bitte... i donosim novi teleobjektiv s fotiÌem... tako da se podièim velièinom istog... :mrgreen:

Mo
28-08-2005, 17:50
kid?

Pokorno javljam da dolazim, molim, bitte... i donosim novi teleobjektiv s fotiæem... tako da se podièim velièinom istog... :mrgreen:

sminkeru!

bit ce dernek
nek netko donese malo prsuta ili kulenove seke. ili malog odojka..
ajme sta baljezgam
jebem ti pivu i alkohol i sve
totalno sam poludio

Mo
30-08-2005, 03:31
eto manje vise ista ekipa izuzeva bob rocka a i fat nam se ukazao ( zivio fat i zena mu )
imam dojam da ostali ne zele doc. pa ne bumo vas pojeli. :mrgreen:

Galijun
30-08-2005, 11:56
Ma gdje se pije i zdere?
Ja dolazim (pratim forum dosta, al nisam bio regan jos od onog starog...) :mrgreen:

Kazma2
31-08-2005, 08:42
A kad je taj jebeni tjedni drink, jerbo bi i ja došao da vas vidim

acid
31-08-2005, 09:13
PONAVLJAMO:
NEDJELJA, u Angelu od 18:00.

Kazma2
31-08-2005, 09:49
PONAVLJAMO:
NEDJELJA, u Angelu od 18:00.

A bi onda produžili do VŽ na djoleta?

Galijun
31-08-2005, 18:16
Angelo??
Jel moze netko reci di je to?? :oops:

bob rock
31-08-2005, 19:40
ugao meduliæeve (poèetak u 5.gimn) i deželiæeve

sickboy
01-09-2005, 18:03
eto manje vise ista ekipa izuzeva bob rocka a i fat nam se ukazao ( zivio fat i zena mu )

Kad nas necete pojesti onda bum i ja dosao!
Sad pitanje: kako prepoznat skupinu sa pravnog faksa u birtiji??

acid
01-09-2005, 18:16
Pa ta birtija nije tako velika da ne bi prepoznao skupinu od nekolicine prekrasnih i nadobudnih "pacijenata" koji tamo vise svake nedjelje! :mrgreen:

sickboy
01-09-2005, 18:22
Znam da nije tak velika. Jel visite inace u prednjem ili straznjem dijelu birtije??!!

sickboy
01-09-2005, 18:59
:mrgreen: :mrgreen: Valjda bum nasao! A sumnjam da cete vi tam promasit tipa koji upada u birc sa kapom u bojama irske zastave...

01-09-2005, 23:16

PoĹĄto je meni nedjelja prestala tek danas... da se i ja izjasnim...

Skupilo nas se, bar neĹĄto viĹĄe na proĹĄlom tjednom drinku:

naťa hajduèica Emer
metalac bob rock
...:? bOG
èovjek kojeg ne treba zvati dvaput na drink- Mo
Şidovasti fat ( pravo je èudo, a meni i èemer ťto je gad doťao... :shock: )
te dakako moja malenkost - The Kid

Na iduÌi drink doðite bez ikakve bojazni... The Kid neÌe sudjelovati na iduÌem tjednom drinku jer planira veÌ oko 16 sati krenuti put VaraŞdina...

Molim samo da se CD-i koji su kruŞili na proťlom drinku ne daju Mou u ruke jerbo Ìemo ostati bez njih, a mene fakat zanimaju i Simpsoni i oni Stand-up comedy skeèevi ili ťta veÌ... hvala! :mrgreen:

Galijun
01-09-2005, 23:17
I kada se sastajete ?? Da banem na vrata :D

01-09-2005, 23:24
Majstore, samo ti u 18 sati u nedjelju uleti u Angel i zateĂŚi ĂŚeĹĄ tamo ekipicu... sigurno ĂŚe netko biti...

traŞi crnokosog momka s naoèalama i crvenkastom bradom...

ima malko krive prste i obièno nosi loť fotiÌ sa sobom...

01-09-2005, 23:26
u dĹžepu mu moĹžeĹĄ pronaĂŚi prazni ili prelomljeni compact disk (jebeni error 500! )

bit ĂŚe mamuran...

vikni mu - ''Hej, Mo, silo neèista!!!'' nema ťanse da fulať!

Mo
02-09-2005, 00:01
aha prica se o meni
ne znam ocu doc na slijedeci.
u subotu gledam negdje tekmu pa se poslije planiram napit ( slavim pobjedu ) i u nedjelju se kasno budim i imam puno za ucit. daklem potrazite da budete sigurni kida. momka sa frizom ala 'becki djecak'.. :mrgreen:

Re Leone
02-09-2005, 11:26
A onda iduæu nedjelju si/smo na derbiju pa opet ništa, a?!

Galijun
02-09-2005, 15:51
Ak ce kid biti tamo onda necu imat problema :D

acid
02-09-2005, 15:55
Ak ce kid biti tamo onda necu imat problema :D
Ti bať ne pratiť paŞljivo ovaj topic, Kid reèe da ne dolazi. :mrgreen:

Galijun
02-09-2005, 15:55
Kad netko kaze 'ne' meni to malo znaci :D

acid
02-09-2005, 15:57
:thm:
*brzog li odgovora*

acid
02-09-2005, 15:58
Kako ja gledam na stvari, èini se da Ìe ovu nedjelju biti pustara. Mislim da neÌu doÌi.
Tko uopĂŚe dolazi?

kalaya
02-09-2005, 16:01
prica se o angelu na uglu meduliceve? uf, kolko sam tamo kava popila izbjegavajuci pripreme u 10.gimnaziji... bilo bi dobro osvjezit te uspomene. jel se to nalazite svaku nedjelju ili samo po dogovorima?

acid
02-09-2005, 16:03
Svaku nedjelju. Ako ima dobre volje.

bob rock
02-09-2005, 18:45

to je prvi korak prema silovanju... pitaj tysona

Mo
02-09-2005, 18:54
a ne bu nitko dosao osim standardne ekipe, znam ja. jedini problem je kaj necu moc ni ja mozda a ni kid.

sickboy
02-09-2005, 19:33
Pa na kraju ko dolazi???

bob rock
02-09-2005, 20:17
nadam se i malimrav... više da mu vratim lopticu :mrgreen:

malimrav85
02-09-2005, 20:18
Pa moĹžda, ne obeĂŚavam ali vidjet ĂŚu.
Ah, loptica................... :cry:

DUUH
03-09-2005, 01:56
I tko na kraju dolazi...?

03-09-2005, 02:57
Hehe... ne dolazimo Mo i ja i odmah pitanje ''tko na kraju dolazi?''!!! Pa VI, k vragu....

Rekli smo nedjelja... jer tad se stvarno nema kaj za radit... nedjelja je tako... lijeni dan... rekli smo Angel, jer radi nedjeljom i blizu faksa je... rekli smo 18h jer je to neutralno vrijeme - nit prerano, nit prekasno... rekli smo - doðite, popijte piÌe i nek vas voda nosi, niťt viťe - da se upoznamo, vidimo, malo poprièamo, razmijenimo koji CD il neťto slièno... rekli smo... a od ekipe niťta... Mo i ja smo prijatelji bez obzira na drink, mi se moŞemo naÌ kad god... drink je namijenjen prvenstveno za one koji Şele upoznati ekipu s foruma... Naðite se tamo, pa da se i ne znate, pitajte, pobijedite svoje strahove, niťt vas ne koťta doÌi u Angel i popiti èaťu vode ili otiÌi na WC, snimiti jel ima koga, pitati...

Ne moĹžete mi izmiĹĄljat da imate neke velike obaveze nedjeljom... to mi fakat ne moĹžete izmislit... jednostavno nemate volje i to je sve... ljudi, baĹĄ ste mi tapija/penzija/brutala...

bob rock
03-09-2005, 11:59
Ne možete mi izmišljat da imate neke velike obaveze nedjeljom... to mi fakat ne možete izmislit...
termin skvoša na concordiji
ili možda plivanje/veslanje na mladosti
obveze prema djevojci dok su joj starci na veèernjoj misi
ili èak žicanje love pred crkvom u kojoj su njezini starci na veèernjoj misi
dogovor s plaæenim ubojicom (njima se plaæa prekovremeno)
ili, eventualno bijeg od jednog...

Re Leone
03-09-2005, 12:48
Skvoš?! e to moran probat....

Mo
03-09-2005, 13:29
ljudi, baš ste mi tapija/penzija/brutala...

e to to buraz!
vidis kak znas

Emer
03-09-2005, 13:41
daklem, dolazimo bob i ja... (jel' tak, bobe?)
imamo namjeru istuĂŚi svakoga tko nam se pribliĹži s pitanjem: jeste vi s prava/pravokutnika/foruma... ili bilokojom varijacijom na istu temu! :twisted:
naime, naĹĄe kontemplacije o smislu Ĺživota, svemira i svega ostalog ne podnose postavljanje takvih prizemnih pitanja kao ĹĄto su jeste li vi... xy! NISMO! a moĹžda i jesmo? pravo pitanje je, naime, jesmo li uopĂŚe? (daklem, upitnik slijedi odmah nakon uopĂŚe!)

èini se, hauevr, da neÌe biti naťih kulinarskih struènjaka u blizini, tako da, na Şalost, ne moŞemo obeÌati razne juhe i jela od ekstremiteta i atributa adresanata takvih upadica, pa stoga kroniène mazohiste upuÌujemo na drugu adresu...
bob i ja smo zapravo slabiÌi i jako se loťe tuèemo... al o tom drugom nekom prilikom...

i konaèna OBJAVA dana: na drink se obièno DOLAZI na vrijeme!
samo stari metuzalemi, kao ťto smo bob i ja, imaju ispriku: stare kosti nas èesto sprjeèavaju u toènost... a da ne poènem o neotesanim deriťtima u tramvajima koji se ne ustaju starijim osobama... i ne pomaŞu nositi vreÌice...!

:glasses8: :kermit: :love3: :occasion4: :tongue2: :toothy6: :wav:

disklejmr: rendom smajliji na kraju su tu da zadovolje moju znatiĹželju i ne daju nikakav konstruktivan doprinos threadu... al ja sam ĹĄtedljiva, pa zato.

dodatak disklejmeru: a èini se i da se ne vide...

sickboy
03-09-2005, 14:05
Nadam se da vidimo tam u 18h.
Ja bum dosao pa kud puklo da puklo...
:slt:

bob rock
03-09-2005, 18:57
daklem, dolazimo bob i ja... (jel' tak, bobe?)
nema sumnje

imamo namjeru istuæi svakoga tko nam se približi s pitanjem: jeste vi s prava/pravokutnika/foruma... ili bilokojom varijacijom na istu temu! :twisted:
drugaèije ni ne treba biti

bob i ja smo zapravo slabiæi i jako se loše tuèemo... al o tom drugom nekom prilikom...
zato nosimo noževe i pištolje na vodu

i konaèna OBJAVA dana: na drink se obièno DOLAZI na vrijeme!

da ne bi bilo nikakve sumnje - 18 (osamnaest) sati ne podrazumijeva 18 (osamnaest) sati i 15 (petnaest) minuta, niti 18 (osamnaest) sati i 32 (trideset i dvije) minute, bogme ni 18 (osamnaest) sati i 33 (trideset i tri) minute, kao ni derivacije tipa petnaest do sedam, pola osam ili "evo sada nakon dnevnika"

Columbo
03-09-2005, 19:12
SkvoĹĄ?! e to moran probat....Frend mi je bio drugi na studentskom prvenstvu hrvatske u skvoĹĄu i dobio je pozivnicu za repku.

Svi ste pozvani u KĹž neki vikend na pijanku (ako pijete) u art rock. VeĂŚ sam negdje pisao da je 2,5 l pive 34kn.

bob rock
03-09-2005, 19:18
svaka èast na 2,5 litre piva (nije piva, majku mu nasilnu, nego pivO, maskulinum), al èije je to pivo, jerbo ak je žuja il karlovaèko, mogu se za manje para i manje zajebancije (put) napit i pod konèarovim štengama...
al ak projdem, budem navratio... :wink:

ThunderBoy
03-09-2005, 22:28
Vjerojatno cu i ja doci da vas vidim i cujem sto ste radili proslo ljeto.Ne stignem na forum ucim.
Zapravo neke sam vidio,acid naravno,e da i frendicu od bafi u haciendi s deckom,al mislim da ona nije na forumu.

Columbo
03-09-2005, 22:35
svaka èast na 2,5 litre piva (nije piva, majku mu nasilnu, nego pivO, maskulinum), al èije je to pivo, jerbo ak je Şuja il karlovaèko, mogu se za manje para i manje zajebancije (put) napit i pod konèarovim ťtengama...
al ak projdem, budem navratio... :wink:Ja ne mogu vjerovati da si me gramatièki ispravio. UopÌe mi nije bitno da li Ìu napisati ''pivo'', ''piva''', ''pive'', ''pivu'', ''pifu'', pivi i sl. jer to uopÌe nije bitno za sadrŞaj teksta. :D
Osim toga ako toliko patiť na gramatiku zaťto tvoj tekst sadrŞi gramatièke pogreťke. :wink:

Sve jedno, ako si u prolazu navrati. :thm:

bob rock
03-09-2005, 23:10
nije u gramatici stvar, al nije piva, neg je pivo (i mene je poèeo rod u zadnje vrijeme uj****) i pivo je kako treba biti. neš slièno kao i kulen/kulin.

Mo
04-09-2005, 05:54
mislim si da cak ja navratim ipak .. al jos cu vidit.

bob rock
05-09-2005, 00:18
PAPUÈARI!
gdje si silna vojsko?
gdje su stotine heroja koji su rekli: evo nas!!!?
ja æu vam reæi gdje su - SAKRILI SE!!!!!!!

kratko koliko jesam bio, u mom vidokrugu su se našli thunder i emer. njima svaka èast.
i mrave... loptica je kod thundera

ThunderBoy
05-09-2005, 15:02
PAPUÈARI!
gdje si silna vojsko?
gdje su stotine heroja koji su rekli: evo nas!!!?
ja ĂŚu vam reĂŚi gdje su - SAKRILI SE!!!!!!!

kratko koliko jesam bio, u mom vidokrugu su se naťli thunder i emer. njima svaka èast.
i mrave... loptica je kod thundera
Uvalio mi lopticu,nestao sa cd-ima. :mrgreen: :twisted:
Bili samo ja,bob(al on samo kratko) i emer i to je to.Tu svi piskaraju doci cu nakraju nista.Bezveze.

05-09-2005, 15:36
Ove nedjelje je tjedni drink bio preseljen u VaraĹždin... negdje oko pola ĹĄest u lokalnom kafiĂŚu ''Lavra'' skupila se ekipa u sastavu:

doli
yoda
mike
The Kid

i joĹĄ neke prijateljice...

Prvi puta da je tjedni drink simultano bio odrĹžan u dva grada... nenadjebivi smo! :mrgreen:

IduÌe nedjelje bi svi trebali biti u Zagrebu... oèekujem veÌu ekipu na drinku! Ajmo ljudi, trgnut se malo!!! The roof, the roof, the roof is on fire!

Re Leone
05-09-2005, 16:04
Iduæu nedjelju je Dinamo - Hajduk...

pa hajmo kao buduæi pravnici zajedno svi gledat kako policija provodi represiju... ovaj... upsss... Zakon o navijaèima!!! da, Zakon o navijaèima...

ThunderBoy
05-09-2005, 16:35
Ove nedjelje je tjedni drink bio preseljen u VaraĹždin... negdje oko pola ĹĄest u lokalnom kafiĂŚu ''Lavra'' skupila se ekipa u sastavu:

doli
yoda
mike
The Kid

i joĹĄ neke prijateljice...

Prvi puta da je tjedni drink simultano bio odrĹžan u dva grada... nenadjebivi smo! :mrgreen:

IduÌe nedjelje bi svi trebali biti u Zagrebu... oèekujem veÌu ekipu na drinku! Ajmo ljudi, trgnut se malo!!! The roof, the roof, the roof is on fire!
Hehe istina,samo rokovi pa ta slijedecu ned ne mogu nista jamciti.
A mogli bi u sub navecer drink do melina i purgeraja ako se kome da.
Bas sam uziva proslu subotu,dobro drustvo,jos nakraju po brodovima.
Citavo ljeto placam heineken 0.25l po lopovskih 25kn,pivo po 10 kn za 0.5 je melem za moj dzep. :thm: :hej: Volim zagreb!

Mo
05-09-2005, 16:48
slijedecu nedjelju dinamo-hajduk. ja cu bit na stadionu, sjever dole.
tak da tesko od mene nesto na drinku. mozda dodjemo popit tomicu s nogu i pravac stadion

bob rock
05-09-2005, 17:30
tak da tesko od mene nesto na drinku. mozda dodjemo popit tomicu s nogu i pravac stadion
papuèaru... :mrgreen: :mrgreen:

Romana
05-09-2005, 17:35

Ja isto :hej: :bnc: :al:

Re Leone
05-09-2005, 17:39
It makes three of us...

AJMO DINAMO ! ! !

bOG
05-09-2005, 19:24
... nenadjebivi smo!

A tek kad narastemo! :smurfina:

Emer
05-09-2005, 21:51
a, prepali se ljudi, bobe... èini se da me znaju... i da tebe znaju...

i da su imali prilike okusit naťe jiujitsukaretetaekwondodrunkenboxingnanbudomartial arts vjeťtine... i sad su pobjegli heroji netragom. niťta, maske su pale. morat Ìemo poèet ťorat sve na vaksu.

i, da, potraĹžila sam ĹĄto si me pitao - nemam. (a ni kuna na mobu) - al ak ti nije jako hitno, mogu probat joĹĄ saznat da l' ko ima od frendova... :?

thunderu... usta=beton! :wink: :mrgreen:

Natan
05-09-2005, 22:27
It makes three of us...

AJMO DINAMO ! ! !

4

ja ne propustam tekme na maximiru, ajduk ili bilo ko 8)

Mo
05-09-2005, 23:48
pa ljudi predlazem mini mitng na sjeveru dole..
usporedo s onim u angelu. what say you

Re Leone
05-09-2005, 23:56
it's fine with me....

Natan
06-09-2005, 18:02
ok, ja cu bit celavi tip sa dinamo kapom i BBB salom u plavoj majici :mrgreen:

sickboy
06-09-2005, 18:47
ok, ja cu bit celavi tip sa dinamo kapom i BBB salom u plavoj majici :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ThunderBoy
09-09-2005, 22:35
thunderu... usta=beton! :wink: :mrgreen:
I bolje :mrgreen:
Tesko mene bude ovu subotu,ispiti i fahrenheit.

Mo
10-09-2005, 14:59
ja neæu bit æelav al æu imati dinamov šal oko vrata.. bit æu veæ dobrano nacugan i pjevat æu sumanuto neku navijaèku :mrgreen:

bob rock
10-09-2005, 17:54
dakle... odstranili smo papuèare... :mrgreen: :mrgreen:
tko æe nas poèastiti svojim ukazanjem na tjednom drinku?

bOG
10-09-2005, 18:06
Sutra ne dolazim.
Frend ima rodendan.Slavi na Jarunu.
Mene trebaju tamo,jer ja najbolje igram uloge:
"Jedan od ekipe"
"Onaj kojem se dodaje pivo"
"Onaj koji me pitao za cigaretu"
"Onaj koji stoji lijevo od onoga koji je dosao drugi po redu"
"Onaj koji je subjekt ili objekt u necijoj srednjoskolskoj anegdoti,vjerojatno sa maturalca,koja,u slucaju da je autor malo popio,postaje oda mladosti i sretnim danima srednje skole,pozivajuci na spontano pjevanje Gaudeamusa"

A bez takve osobe je svaki rodendan koma.

bob rock
10-09-2005, 18:10
šteta

Kazma2
10-09-2005, 18:24
Ni mene nebu, sumnjam da æu i doæi na Sjever jer idem pa pa

Natan
10-09-2005, 19:57
pa ljudi predlazem mini mitng na sjeveru dole..
usporedo s onim u angelu. what say you

jeb'ga, ja dobijo karte samo za rego... :tng:

bob rock
11-09-2005, 10:53
mora se priznati poraz...
u moru hereze izgubljena je bitka protiv mase. ja kažem: dabog da otišli u amiški raj, gdje æete u vjeènost orati polje drvenim plugom i raditi maslac.
ak nitko ne dolazi, neæu ni ja.

lobotomija
11-09-2005, 12:16
u moru hereze izgubljena je bitka protiv mase. ja kaŞem: dabog da otiťli u amiťki raj, gdje Ìete u vjeènost orati polje drvenim plugom i raditi maslac.
ak nitko ne dolazi, neĂŚu ni ja.

citirati cu te: STETA

DUUH
11-09-2005, 12:43
Ja sam mislio doci... nadam se da ce netko doci na drink? ...netko? ...bob?

Kazma2
11-09-2005, 15:43
u moru hereze izgubljena je bitka protiv mase. ja kažem: dabog da otišli u amiški raj, gdje æete u vjeènost orati polje drvenim plugom i raditi maslac.
ak nitko ne dolazi, neæu ni ja.

A ne dijele tamo kekse i pjevaju? tak je bilo u SPu

Emer
11-09-2005, 16:32
gd! error 500!!!!... :? :tng: :thm:

Emer
11-09-2005, 16:34
dragi ĂŚe me "otpilit" da bi s moom iĹĄo izvikivat parole. :(

Emer
11-09-2005, 16:34
dobro ak do 6 stignem doma...mo, ajd fejvr: èuvajte se svi skupa, moŞe? ono, da dojdete svi curuk u jednom komadu bilo bi poŞeljno. i ne kroz policijsku stanicu - makar ste mi u susjedstvu, bilo bi to nezgodno.

Emer
11-09-2005, 16:35
daklem, èini se danas: no drink for/in angel!

Natan
11-09-2005, 19:13
ja krecem... Modina Grebza!