View Full Version : Kako bih ja poboljsao Pravokutnik
fat drummer
28-05-2005, 17:35
sve u zelji da sto manje radimo, a sto vise zaradjujemo odlucujemo se za ovaj korak...
predlozite sto biste htjeli vidjet na stranici, forumu... ali u granicama relnog (prijedlog ala jel bi mogli objavit popis za ispite za svaki rok je nemoguce, te bili maknuli fata s moderatorske pozicije je nemoguce)
nije da nemamo ideja, samo...imamo ispite...ovaj obveze... da ispite pa ne stignemo smislit jos kewl stvari
svecano obecajemo da necemo proglasit sve ideje nasima... (kako lazem)
prijedlog ala jel bi mogli objavit popis za ispite za svaki rok je nemoguce
svecano obecajemo da necemo proglasit sve ideje nasima... (kako lazem)
hm.. nije cak ni ovo nemoguce... dakle treba isprogramirati (php + vjerojatno sql) nesto poput vijesti/bloga/cms-a i onda dozvoliti nekim ljudima da to stavljaju na net... npr. popis ljudi koji izlaze na rok bi trebale stavljati tete u referadi (mislim ionako sve napisu u wordu i onda pintaju... pa onda mogu naraviti i copy-paste i staviti na net)
e sad jos kad bi tete u referadi bile spremne to napraviti ja bi to mogao srediti za sljedecu ak.godinu... dakle tete u rferadi javite se :-)
ja ovo potpuno ozbiljno
fat drummer
28-05-2005, 19:09
upravo sam i zato rekao da je nemoguce!!! tete u referadi nem ne bi slale popis nikada, cak i da zele... jer ne znaju!!!!
tehnicki to bi bilo izvedivo, al radi se o logistici s druge strane
ma nema se tu sto ne znat... to je doslovno copy-paste i gotovo....
uostalom evo ja dobrovoljno prijavljujem fata kao tehnicku podrsku :-)
Robierre de Cochon
28-05-2005, 21:10
ma nema se tu sto ne znat... to je doslovno copy-paste i gotovo....
Treba ih obuciti kako se radi copy-paste. Mislim da bi to mogle savladati u par sati tecaja kojeg bi organizirao Pravokutnik. :mrgreen:
jos jedan za tehnièku podrsku :thm:
Ja bih da svrgnemo fata, Pravokutnik ne moze naprijed pod njegovom samovoljom....
da ali ce nas onda napustit cijeli niz korisnika...on je stvorio nesto poput sekte sljedbenika ovdje... ma zapravo nametnemo fatu da bude tehnicka podrska... dvije muhe jednim udarcem
fat drummer
29-05-2005, 13:58
fat nominira skeptika jerbo on zna kako kopipejstat, docim fat zna samo stiskat delete u moderator control panelu
nemoj fat tako prema sebi! znas i kliknut na tipki lock! a to ne zna svatko!!!
to ti ja kazem... evo kampanja je uzela maha (vidi sig.)... ocekujem pmove...
fat drummer
01-06-2005, 21:33
ne mogu vjerovat... ovakvo drsko podmetanje od strane skeptika nisam ocekivao
zar i ti sine skeptice?!?! zar i ti?!?!?!?
inace, predlazem da promjenimo boju foruma uskoro
jedva cekam nove neregularne izbore
bijela... ja obozavam jednostavnost, asketski dizajn... volio bi i forum po tom kroju... (zasto sam upotrijebio tu frazu???)
lobotomija
02-06-2005, 15:37
bijela... ja obozavam jednostavnost, asketski dizajn... volio bi i forum po tom kroju... (zasto sam upotrijebio tu frazu???)
a svi mi se sa prava kunu da nisu na tabletama.....prokleti lazljivci!
zasto biste mijenjali boju ova je o.k , mozda da napravite vise skinova pa ih mijenjate svaki dan/tjedan?
to bi bilo super , zakaj ne napravite to?
ograniciti broj topiKa o zenama i muskarcima jer to stvarno lici na cvenk liniju.
brisati postove tipa :slobodan/a sam.
kad netko pribjegne izdajnickoj vulgarnosti da mu se na monitoru zasjaje zvjezdice a ne te zloceste rijeci.
bilo bi zgodno izmisliti rankove npr. 10 postova -lutalice
20- gubitnici 30 -umjereni luzeri
40 i vise -pljugeri ......
natjerati ljude bicem da cesce dolaze itd. itd. itd. .......
gle lobotomija sve to sto ti kazes je fine i mozda bi se i moglo napravit itd.
ALI
odrzavanje pravokutnika trazi vremena, odrzavanje foruma trazi vremena, odrzavanje vijesti trazi vremena, traziti vise prostora trazi vremena, i tako dalje i tako dalje... a nama ipak nije prva stvar pravokutnik nego pravo...
I JOS PAR STVARI...
ja sam samo rekao da mi se bijela boja svidja i da mi se svidja asketski dizajn... ne znaci da ce se odma promjenit...
jedan dio ekipe je za ogranicavanje topica o zenama i muskarcima itd. JA NISAM za to... kazu mi da sam preblag i da bi (da sam ja moderator) ja dozvolio svakakvo offtopicarenje i tako to... ali eto to je moje misljenje...
a svi mi se sa prava kunu da nisu na tabletama.....prokleti lazljivci!
i uopce ne razumijem ovu tvoju izjavu... sto je to...
covjece citateljstvo nam je kreativno za poludit... sve frca od prijedloga... zamisli da jos nesto treba i radit da bi se neki prijedlog realizirao...
lobotomija
08-06-2005, 08:44
i ja sam se pitao zasto si je upotrijebio pa sam to opravdao kemijskim elementima u tvom probavnom sustavu.
nista osobno , samo opaska.
cujte ljudi , dajte stvarno razmisite o ukidanju tema u vezi zena i muskaraca jer to stvarno nema smisla .
Brdjanin
08-06-2005, 10:38
po ne znam koji put ovo ponavljam: brisati topice koji sadrĹže odgovore tipa-da; tako je; Ĺživio govornik; slaĹžem se, etc.
ne samo da zauzimaju prostor nego pogubno djeluju i na ono malo sive tvari ĹĄto mi je ostalo, koja ne moĹže shvatiti kakve to gluposti ljudi postaju. to je u biti postanje radi postanja, a ne radi nekog konkretnog, konstruktivnog odgovora. toliko!!!!!
kako se zalite da vam je citateljstvo nemastovito....evo i mene... :)
mozda razmisliti o redizajnu pravokutnik homepagea...frameovi su izasli iz sire web uporade prije dosta godina...dalo bi se tu puno lijepoga sloziti...samo malo igranja u photoshopu + dreamweaveru....a mozda i neki flash :) :)
bez flasha!
iz vise razloga!
poslao sam neke svoje i fatove tekstove u sklopu jednog novog projekta na mail pravoktunika. još davno.. zanima me kad æe to bit objavljeno i hoæe li biti objavljeno..
vidim da je obnova bila danas zadnja..
nema tekstova novih dugo a ja nekaj pošaljem pa to nitko ne ferma..
danas je obnovljena stranica. robi je imo pune ruke posla jer ima dosta novih tekstova.
Robierre de Cochon
21-06-2005, 00:28
Bit ce, sad ceka novog webmastera.
super je tekstic.... aktivnost drugog webmastera je mala, ali ce se povecavati kroz sljedecu godinu... btw. slika mi je bas dobra. Si to ti robi opalio?
Robierre de Cochon
21-06-2005, 17:07
Si to ti robi opalio?
Mislis na Kregija? Samo sam je malo obradio u fotoshopu. :thm:
eh sto ti je medijska prezentacija... pusicka na plakatima a kregi na pravokutniku... oboje sredjenji u fotoĹĄopu :mrgreen:
ne, fakat mi je ok slika, puno bolja nego neke njegove prosle gdje izgleda umorno :thm:
sto je sa Ludim listom? Kad bu to? :mrgreen:
cuo sam da imate problema sa jednim tekstom? :mrgreen:
cenzurirajte dio koji vam se ne svidja
ali to je samo zajebancija i nista vise.
Urednistvo me ne ferma pet posto :mrgreen:
Robierre de Cochon
05-07-2005, 19:51
Sorry, mali zastoj usred inauguracije novog webmastera. Javit ce ti on sve ako treba nesto mijenjat ili dopunit.
da, sorry sto nije bio prije... iskljucivo moja greska... :cry:
ljudi,palo mi je nekaj na pamet osim ak ovaj prijedlog nije bil prije.
dali administratori mogu nekakav chat napraviti na sajtu.to bi bilo fora ak je moguæe :wink:
pa ima chat! vec godinu dana.
odi na topic plava soba blu rum, podforum sve sto nije vezano uz fax. tamo ti je i link. :wink:
( http://pub29.bravenet.com/chat/show.php/2459068160 )
ja imam zelju napraviti i jedan bolji chat, koji nije preko braveneta (opcenito imam feeling da samo prerasli nekakvu kvazi-integraciju besplatnih 'o gle s tonom reklama' rjeĹĄenja)
ipak, to mi trenutno stoji negdje pri dnu liste prioriteta, tako da za sad blue room it is...
Starfish
20-07-2005, 12:08
ja imam zelju napraviti i jedan bolji chat, koji nije preko braveneta (opcenito imam feeling da samo prerasli nekakvu kvazi-integraciju besplatnih 'o gle s tonom reklama' rješenja)
Pa imali smo fancy chat neka 2-3 tjedna, al su se prekaljeni chateri i ostali vratili u blu rum, te je novi fancy (spori, vrišteæe šaren, s glupim prajvtom (a znamo kolko je važan KVALITETAN prajvt)) umro u mladim godinama...
Meni je bravenetov chat super. Jednostavan za upotrebu. Pregledan.
Åveliki kuracto se pop-upova tièe - ja imam pop-up blocker (dobite ga zajedno s yahoo-messangerom) tak da mi to nije problem...
A najvažnije je da ja nemam problema. :mrgreen:
Dakle - BLU RUM JE SUPER!
ok, i ja imam pop-up blokera...ali sam ga na tom siteu morala odblokirat da bi mi mogao pop-nut ( :D ) blu rum.
sf, ti imas spas!! podijeli ga!!
(ok, nemam yahoo msng...ali imam pop-up blokera..zato ponekad ne vidim da mi je stigao PM!!! :lol: )
Starfish
20-07-2005, 13:58
Ne znam...
Jedno popodne mi je došlo da si skinem neki messanger, pa si skinuh Yahoo...
Stvori se još jedna alatna traka sa svakavim glupostima (Games, Personal, Finance...ukratko imaš šotrkatove do svih živih dijelova yahoo portala :roll:). Ali imaš i pop-up blocker. Mene bez problema pušta u blu rum, a blokira apsolutno sve pop-upove dok sam unutra.
blokira i onaj prozor od PM-a, ali nema veze.
1.Ja dobim PM svake prijestupne.
2.Kad dobijem PM onda ovaj natpis "Private message" treperi zeleno-naranæasto.
Inaèe taj pop-up zna blokirat nešto što ja ne želim da blokira, al to nije problem...uvijek možeš vidjet koju je adresu zadnju blokirao, kliknut na nju, i onda ti je otvori, te je ne blokira slijedeæi puta...
za zainteresirane -
http://companion.yahoo.com/
hm...mozda nisam trebala dopustiti po-up u blu...znam da mi nije otvarao kad sam se preselila na novi komp, pa smo mislili da je u tome problem. sad nemam pojma kak da ga disejblam..morat cu nesto smislit jer mi te reklame trose zivce i bendwith!!! sve su animirane..proklete da su!!
malimrav85
20-07-2005, 21:50
Ja imam firefox i nemam nikakve reklame u blue-u a dobivam pm na forumu. firefox je zakon ma ĹĄto vi mislili o njemu.
Ja imam firefox i nemam nikakve reklame u blue-u a dobivam pm na forumu. firefox je zakon ma ĹĄto vi mislili o njemu.
Potpisujem.IE je sranje!
Naravno firefox... Ne mogu vjerovat da ljudi uopce koriste jos IE... ne trebas instalirat dodatak za pop-up block, te ako hoces tabove instaliraj dodatak (inace tabovi su mi zakon stvar), te google search bar ... naravno samo kao novo instalirani dodatak, te ako hoces bilo kakav mini skin... instaliraj...
Prije nego sve dovedes u red, shvatis da imas 5-6 programa instaliranih SAMO za IE, a da ne spominjem da oni traze mail adresu, pa onda oh joy imam samo 20 mailova :-)
Inace meni je blue room bezgranicno ruzan chat... da je po meni chat bi bio transparent... uz mozda koji dodatak
Pa imali smo fancy chat neka 2-3 tjedna, al su se prekaljeni chateri i ostali vratili u blu rum, te je novi fancy (spori, vriĹĄteĂŚe ĹĄaren, s glupim prajvtom (a znamo kolko je vaĹžan KVALITETAN prajvt)) umro u mladim godinama...
Meni je bravenetov chat super. Jednostavan za upotrebu. Pregledan.
Ĺveliki kuracto se pop-upova tièe - ja imam pop-up blocker (dobite ga zajedno s yahoo-messangerom) tak da mi to nije problem...
A najvaĹžnije je da ja nemam problema. :mrgreen:
Dakle - BLU RUM JE SUPER!
Niti ne znam da je bio neki "fancy" chat instaliran (hm... da li bi trebao znati?). Uglavnom buduÌi da viťe-manje ja preuzimam palicu ureðivanja weba tuŞna vijest za tebe SF. Joť mjesec-dva i nema viťe blue-rooma (barem ne u ovakvom izdanju), ťtoviťe nema viťe nikakvih Bravenetovih dodataka na Pkutniku. Hm... bať bi volio jedan transparentni sloŞit... Ok odlutao sam...
Nego ako vam je ðir (guťt, ako vam se da...) kliknite ovdje (http://www.pravokutnik.net/test2) pa bacite oko na novi dizajn. Izgled Ìe 100% biti takav, boje Ìe se moÌi (i vjerojatno hoÌe) promjeniti. Nove stvari (prema sadaťnjem planu) su micanje braveneta i postavljanje naťeg chata i jako vaŞno ankete, zatim baza znanja koja Ìe bit neťto kao skriptarnica na steroidima, lakťi (i uvijek dostupan) kontakt sa Uredniťtvom, a moŞda proguramo i postavljanje rokova na net. Ovo zadnje je trenutno vrlo upitno jer treba iÌ prièat s dekanom ili nekako to organizirati da mogu svi rokovi stajati na netu.
Ajde pozdraf ljudi...
P.S. Vijesti sam krivo linkao ... Nije vijesti.html nego vijesti.php. I ne obazirite se ako vam "poèetna" "van faksa" i "vijesti" tabovi iskoèe iz polja... Moram to joť sredit
Starfish
21-07-2005, 12:28
Paaaaa.....
Dobro je....
Nije loše...
.....
Considering da je to tek cca. 10% posla... Tks
da, fakat..firefox mi nema popupove!! sam ga ja ne koristim jer dok prvi put ne ucita stranicu je puno sporiji od explorera. i ne svidja mi se ono sarenilo od gornjeg sucelja.
skeptik, link za onaj chat je stajao na stranici pravokutnika. sad je na mjestu njega blu rum. url je glasio: http://pravokutnik.net/chat/phpMyChat.php3 :wink:
da, fakat..firefox mi nema popupove!! sam ga ja ne koristim jer dok prvi put ne ucita stranicu je puno sporiji od explorera. i ne svidja mi se ono sarenilo od gornjeg sucelja.
skeptik, link za onaj chat je stajao na stranici pravokutnika. sad je na mjestu njega blu rum. url je glasio: http://pravokutnik.net/chat/phpMyChat.php3 :wink:
Ma da, znam kako sad izgleda (i ne svidja mi se) ali ovaj prije stvarno nisam nikad vidio/probao... Ma ionako sam na chatu svake prijestupne godine... al mozda se budem èeťÌe pojavljivao... danas sam vidio jedan odlièan, samo je bed ťto je joť u beti pa ga tip ne dava za download...
Leonisa... ĹĄto se tièe firefox-a ... ĹĄarenilo gore moĹžeĹĄ mijenjati... traĹži themes for firefox ima ih stotine i neke su mi jako lijepe... meni je sad jedna divna simply white... Ĺveliki kuracto se tièe brĹžeg prvog uèitavanja explorera to ti je zato jer je Microsoft svoj browser povezao sa windowsima, pa se dio njihovog koda pokrene èim se startaju windowsi, pa je ostatak naizgled brzi... Full ljudi je baĹĄ to primjetilo i ima neka postavka koju treba ukljuèiti kod firefoxa da se i on tako brzo uèitava ali sam zaboravio koja... ako ti se da kopkaj tako da umjesto adrese stranice upiĹĄeĹĄ about:config...
Ajd pa se bok
poslao tekst o novoj i rtl-u jos davno
nisam dobio nikakav odgovor.
sto je s tim
stranica vec dugo nije mijenjana
znam da nije najbolje vrijeme za pitati al eto
zanima me
da, da, i kad cete maknut onog ne-bas-lijepog kregara iz prvog plana, prestrasim se svaki put kad ga vidim, izgleda ko onaj maki zlocesti vrtni patuljak
Ovako... Stranica nije mijenjana od 15.7. i neÌe biti mjenjena do 15. ili 20. 8. kada Ìe sve izaÌi najvjerojatnije (99%) u novom dizajnu. Za sad imamo tri teksta na èekanju. Nastavak ludog lista, tekst o rtl-u i novoj i jedna american style ideja koja dolazi od novog dekana.
Ĺveliki kuracto se dizajna tièe i tehnièkog dijela stranice gotovo je otprilike 50 %. Mislim da ĂŚe zadnje na net izaĂŚi Arhiva i neĹĄto prije toga Chat... Ostalo prema planu do listopada. Hm... Ĺveliki kuracto joĹĄ? Baza znanja... Ja ĂŚu napraviti 3. godinu, ali ne mogu sve napraviti, a toga ima joĹĄ dosta, pa bi mi tu dobro doĹĄla pomoĂŚ.
Dakle, ťto se Kregara tièe on ostaje do (ajmo reÌ) 20.8.
Pozdraf svima...
P.S. Adresa pravokutnik@net.hr je veÌ neko vrijeme prepuna SPAM-a kojeg pokuťavamo redovito èistiti, meðutim to je uzaludna bitka. Adresa joť postoji, ali kad doðe novi dizajn viťe neÌemo odgovarati na mailove poslane na tu adresu (jer ih neÌemo èitati). Umjesto nje otvorio sam info@pravokutnik.net koja Ìe biti glavna adresa za mailove uredniťtvu.
lobotomija
07-09-2005, 10:09
dajte stvarno !
kakvi su vam to smajlici , i ima ih premalo .
i ii i i i i ne znam popravite nesto tako da barem postoji iluzija da obavljate svoje funkcije.
i koga ste banali , izbacite nekoga , jeste li vi izbacili koga ikada?
razmislite o tome , imate dovoljno clanova za to.
ali s druge strane to bi bilo jadno jer bio sam na jednom forumu gdje su mod i adm bili toliko glupi i jadni da bi svakog tko bi ih poklopio odgovorom i time ispao pametniji od njih popljuvali , izvrijedali i izbacili.
eh da zasto netko ne otvori str na kojoj bi clanovi stvaljali zanimljive linkove?
ovi topici su tako istroseni da mi se ne da na osjecam , zelim i sl. ni postati.
dajet kad netko stavi LAME naslov popravite ga u mastovitju verziju.
jedini naslov i topic koji se mi se svida je ne volem nikoga....
ali nitko nije slijedio primjer..
lobotomija
07-09-2005, 10:22
napraviti VISE SKINOVA pa MIJENJATI svaki dan/tjedan?
OGRANICITI broj topiKa o zenama i muskarcima jer to stvarno lici na cvenk liniju I POBRINUTI SE DA OFFTOPICARENJE O TOME ODMAH PREMJESTI IZJAVE NA MUSKO-ZENSKE TOPICE -A-U-T-O-M-A-T-S-K-I-
brisati postove tipa :slobodan/a sam.
JER ZA IME BOZJE , KOGA BRIGA!
kad netko pribjegne izdajnickoj vulgarnosti da mu se na monitoru zasjaje zvjezdice a ne te zloceste rijeci.
bilo bi zgodno izmisliti rankove npr. 10 postova -lutalice
20- gubitnici 30 -umjereni luzeri
40 i vise -pljugeri ......
i daj nek netko vec jednom uslisa moje molbe , zasto me tjerate da se uhvatim one knjige o forumima na engleskom koju sam platio 700 kn a nisam ju procitao.
necete valjda cekati da ja to napravim.
evo ofarbao sam bitne rijeci.
kada biste napravili predlozeno forum ne bi imao manu.
i ne morate izmisljati skinove mozete mijenjati one koji su bili u izboru kada ste glasovali za ovaj skin.
kako ne mozete odrzavati , a ima vas toliko.( admin mod)
ak treba dajte zaduzenja nekim ljudim a, recite kaj trebaju i to.
ovo ej bio najbolji forum ikad za studente.
a sada nakon 3 pada i minimalnih promjena izgleda pada mu reputacija.
ajde ljudi dignite ga na noge i osvjezite izgled .
koliko vam tesko pada vas posao.
mozda vam treba gonic robova da vas tjera pa se onda nazovite galijotima.
ja se prijavljujem za to radno mjesto( vas gonic robova)
mogu sam reæi da mi ovaj novi izgled nije baš nekaj :?
prošli mi je bio bolji :wink:
Just a little bit
06-10-2005, 12:39
opet forum steka...
Just a little bit
06-10-2005, 12:55
u podforumu "ispiti, seminari..." upisem post i nece ga prmiti vec napise :
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@pravokutnik.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
bas sada kad me hitno zanima kakva je prof Turkovic i dal prima izvanredne na seminar!
joj, to je neki bug. moras drukcije formulirati recenicu ili skuzit u kojoj je rijeci problem. to ti je tako kad forum postane AI :mrgreen:
mogu sam reæ da ikonicu za chat malo preglednije naštmate :wink:
cya
Nova dva teksta su na netu. Ăitajte o dobrim knjigama, a najnoviji tekst je Robierre-ov osvrt na tjedan orijentacije. Direktni link ovdje (http://www.pravokutnik.net/index.php?id=52)
Dodana je galerija slika. UĹživajte :-)
ultraviolet
10-10-2005, 14:44
hahahahahahaha!
super su vam profili (o nama). :thm:
Nisam stigao ni objavit da je to novo... :thm: Ajde, tks na pohvalama...
profili su ludi
mogu ja slijedeæi tjedan na neki sastanak uredništva?
imam puno krasnih ideja ( nadam se da æu ih zapamtit )
Hoj hoj... uvalio sam raspored predavanja danas...
Ovako komentari su sreðeni... Dakle oglasna ploèa radi i svi Ìe komentari biti objavljivani... nakon 100 po stranici ih briťem.
Joť jedna stvar... U galeriji slika je bilo soènih komentara na sliku mjeseca. Dok to ne sredimo nema komentara. Inaèe komentiranje smatramo dobrim, poŞeljnim i Uredniťtvo nikad nikoga nije ťtedilo od kritike, ali komentare kao "j... mater tom i tom, svi su oni mafija, nek idu u PM" (i pri tom ne misli na private message) NIKAD nismo odobravali ni podupirali, pa ono suzdrŞite se od takvih komentara prema bilo kome makar vam nanio ne znam kakvu nepravdu.
Ili me poĹĄaljite u PM (private message) ako se ne slaĹžete :mrgreen:
Robierre de Cochon
19-10-2005, 20:59
Joť jedna stvar... U galeriji slika je bilo soènih komentara na sliku mjeseca. Dok to ne sredimo nema komentara. Inaèe komentiranje smatramo dobrim, poŞeljnim i Uredniťtvo nikad nikoga nije ťtedilo od kritike, ali komentare kao "j... mater tom i tom, svi su oni mafija, nek idu u PM" (i pri tom ne misli na private message) NIKAD nismo odobravali ni podupirali, pa ono suzdrŞite se od takvih komentara prema bilo kome makar vam nanjeo ne znam kakvu nepravdu.
Tako je.
Danas sam dodao termine konzultacija i rasporede rokova... All heil Dorro... Tks Vrag you rule :thm:
. All heil Dorro... Tks Vrag you rule :thm:
:roll: :roll: :roll: daj, jos ce netko pomisliti da sam sotonist... :roll: :roll: :roll:
fat drummer
24-10-2005, 18:55
. All heil Dorro... Tks Vrag you rule :thm:
:roll: :roll: :roll: daj, jos ce netko pomisliti da sam sotonist... :roll: :roll: :roll:
a zaťto onda naruèujeť u podmornici èaťu djeèije krvi svaki put? hm?
e da, danas me par ljudi pitalo ko ĂŚe puĹĄtat glazbu na tulumu
nisam im znao reĂŚ
i mogu li donjet svoju
tu sam odgovorio: da, naravno da ne moĹžete.....
èini mi se kao da je moj tekst o novoj i rtl-u nestao u bespuæima povijesne zbiljnosti..
damn, izgleda da æu se morati uvuæi u uredništvo kako bi moj tekst bio objavljen.. :mrgreen:
Robierre de Cochon
26-10-2005, 21:50
jesi poslao skeptiku?
Resendaj mi tekst ponovo... Da sam fat sad bih rekao... "bu hu hu moj tekst niko nece objaviti buhuhu :( :( :( "
ťalim se (a i nisam fat) pa tako priznajem da je vjerojatno negdje izgubljen u moru mojih mailova... jbg ako jedan dan ne skinem mailove sljedeÌi mi treba oko sat vremena samo da proðem kroz njih...
Ugl. Ajd poĹĄalji, pa ĂŚu stavit. MoĹžeĹĄ atachat u zipu i jednu dvije (manje) slike...
Stavljena nova dva teksta, tks yoda :thm: Nadam se da ĂŚu za vikend staviti skripte za 4. godinu
eto poslao ja svoj
pripremam se napisat još jedan
eto poslao ja svoj
pripremam se napisat joĹĄ jedan
Nisam niĹĄta dobio... Tekstove ĹĄaljeĹĄ na info@[makni ovo]pravokutnik.net jel?
a eto gubim volju za išta pisat.
Samo da vam napomenem da je u skripti za OTPD, onoj DiPS, poglavlje tehnika prava ubaèeno poslije teorija o nastanku drŞave, iliti na samom poèetku, a u knjizi se nalazi na samom kraju. Prepo sam se, reko koji je ovo bog? Zaťto ja to nisam uèio? :shock: :shock: :shock:
face to face
10-11-2005, 16:27
bome si ga fat zeznuo, pol smajliÌa se ne vidi, sve je nekako zgurano i nabacano, neki sad imaju ogromne avatare, imam osjeÌaj da je posrijedi novi pad sistema, a bať mi je bio dobar dan, èak sam i uèio :| :cry: :( :roll:
fat drummer
10-11-2005, 22:02
dodano je 19 novih smajlija... nadam se da ĂŚete imat strpljenja dok pobriĹĄem jednog po jednog od onih 315 pa moĹžda kapnu joĹĄ koji
fat drummer
11-11-2005, 00:15
imate preko 200 emoticona... viĹĄe nema importiranja pa da papa dojde na forum, eventualno za praznike paket s djeda mrazom
lobotomija, nadam se da si sretno/stretan/sretna
Jeeeeeeeeej, ima par ogorèenih... Ali, ali... Mister grin se drukèije zove... :smt089 :smt090
fat drummer
11-11-2005, 00:25
:smt003
evo ti ga na, evo ti ga, evooooo
malimrav85
11-11-2005, 00:26
Ma super je ekipa
:smt023 Davor Ĺveliki kuracuker
:smt117 Eutanazija kokoĹĄi u Hrvatskoj
:smt056 Ovaj mi nikak nije jasan. Jel to ono kad se kaĹže da ti se netko popeo na vrh glave?
Tighelia
11-11-2005, 01:43
:smt056 Ovaj mi nikak nije jasan. Jel to ono kad se kaĹže da ti se netko popeo na vrh glave?
Ma neee, pa vidiĹĄ da ovaj lijevi tjeĹĄi desnog koji je neĹĄto u bedu.
malimrav85
11-11-2005, 13:20
Ma neee, pa vidiĹĄ da ovaj lijevi tjeĹĄi desnog koji je neĹĄto u bedu.
Aha, kuĹžim. Ono kao, a jadan mali, baĹĄ si glup...
face to face
11-11-2005, 16:35
svaka èast adminu...
DObili smo (sam) dosta komentara da je stranica tj. tekst na stranici presitan. Ovih poruka je doĹĄao dovoljno velik broj da bi ih uvaĹžili, pa stoga negdje od petka subote očekujte malo osvjeĹženje stranice i povećanje fonta.
Također nadam se da ćemo za vikend baciti u pogon novi "veliki" dio stranice ("Nakon faksa"). Tu bi bili svakakvi materijali, skripte, članci itd. za sve koji napokon uspiju prekinuti pupčanu vrpcu s faksom. Jedna od prvih zadaća nam je skupiti sve materijale za pravosudni...
nemam pojma sta je sa chatom. strpite se, bit ce vracen.
pih sta ce vama chat,posve je nepotreban.Ako netko ima potrebu chatat nek ode na vip,iskon ili sta ja znam vec.Bas sam se dobro nasmijao o fontu slova,pa ko salje te primjedbe...bas me zanima kakav ce vid biti tim osobama kad malo ostare ak se vec sa 20 i nes godina zale ccc
lobotomija
16-11-2005, 22:30
imate preko 200 emoticona... viĹĄe nema importiranja pa da papa dojde na forum, eventualno za praznike paket s djeda mrazom
lobotomija, nadam se da si sretno/stretan/sretna
:smt106 :smt113 :smt058 :smt023 :smt033
hvala, hvala, hvala,hvala, hvala, hvala,
hvala, hvala, hvala,hvala, hvala,
hvala, hvala, hvala,hvala, hvala, hvala
H-V-A-L-A!!!!
a sad objasni zaĹĄto nema reply komande
i hoĂŚu ova dva smjliĂŚa pod hitno
http://www.my-smileys.de/smileys2/devil_wee.gif
http://www.my-smileys.de/smileys2/05.gif
i ovaj
http://www.my-smileys.de/smileys2/sicsucker.gif
i ovaj
http://www.my-smileys.de/smileys2/kekse!!!.gif
http://www.my-smileys.de/smileys2/am_kreuz.gif
http://www.my-smileys.de/smileys2/axis-li-kill.gif
http://www.my-smileys.de/smileys2/itschy.gif
http://www.my-smileys.de/smileys2/new_kodomagnam.gif
nedostaj enam evil laugh
http://www.my-smileys.de/smileys2/blach.gif
i joĹĄ nam fale 2-3 ali to za boĹžiĂŚ.
pih sta ce vama chat,posve je nepotreban.Ako netko ima potrebu chatat nek ode na vip,iskon ili sta ja znam vec.Bas sam se dobro nasmijao o fontu slova,pa ko salje te primjedbe...bas me zanima kakav ce vid biti tim osobama kad malo ostare ak se vec sa 20 i nes godina zale ccc
Heh... meni se isto činilo ok, ali priznajem da malo povećanje neće ĹĄkodit... npr. za sad sam na 905 ĹĄto je 110 piksela viĹĄe u ĹĄirinu. Oni koji nas gledaju preko kojekakvih javnih kanti sa 14" monitorima i 800x600 rezolucijom neće imati puno za skrolanje, a opet povećanje nije neko veliko...
E da, zakon ti je avatar \:D/
lobotomija
16-11-2005, 23:05
samo ti skeptièe vrati onaj novi plavi chat.
fat drummer
17-11-2005, 01:13
nemam pojma sta je sa chatom. strpite se, bit ce vracen.
pih sta ce vama chat,posve je nepotreban.Ako netko ima potrebu chatat nek ode na vip,iskon ili sta ja znam vec.
a ťta Ìe nam onda forum, zaťto ne odemo na forum indexa i tamo se zajebavamo... e kako volim kad se pojavi netko tko je popio svu pamet svijeta. oèito ljudima treba chat kada ga traŞe
pih sta ce vama chat,posve je nepotreban.Ako netko ima potrebu chatat nek ode na vip,iskon ili sta ja znam vec.
a ĹĄta ĂŚe nam onda forum, zaĹĄto ne odemo na forum indexa i tamo se zajebavamo...
Recimo da je gorstak anèica, a fat ja. Tak je bilo na pravu.hr pa sam pobro ban...
Jao da... ](*,) Evo večeras kad dodjem na net koji nema blokiran port80. Fakat sam potpuno zaboravio na to... Vraćam večeras.
Tks Lobo =D>
a šta æe nam onda forum, zašto ne odemo na forum indexa i tamo se zajebavamo... e kako volim kad se pojavi netko tko je popio svu pamet svijeta. oèito ljudima treba chat kada ga traže
Forum nam treba jer ga koriste samo ljudi sa prava uglavnom i tak mozemo razmijenit iskustva i razmisljanja sto se faksa tice a i ostalo i to je po meni sasvim dovoljno. Pa ak netko zeli "brbljat" nek ode na kavu primjerice il nek koristi globalni chat da si zadovolji potrebe. No ak tu postoji kakvo glasovanje "za chat" i "protiv chata# i ak se "za chat" izjasnilo vise od 50% ljudi onda ga stavi.Ne morate vi mene slusat,ovo je samo prijedlog
Recimo da je gorstak anèica, a fat ja. Tak je bilo na pravu.hr pa sam pobro ban...
Ti djiber smiri malo strasti,meni isto par osoba tu nije drago al ja ne aludiram na to da one dobiju ban
nema glasovanja za i protiv. chat je postojao vise od godinu dana. imao je svoje apgrejdane verzije i bio je dobro posjecen. vecini aktivnijih forumasa je prirastao srcu. trenutno ga nema zbog raznih radova koji se vode na stranici. kuzis?
Ti djiber smiri malo strasti,meni isto par osoba tu nije drago al ja ne aludiram na to da one dobiju ban
WTF èovjeèe? Ak nisi skuŞio, u toj prièici anèica je admin a ja forumať koji je dobio ban... Ne aludiram ja na niť...
nema glasovanja za i protiv. chat je postojao vise od godinu dana. imao je svoje apgrejdane verzije i bio je dobro posjecen. vecini aktivnijih forumasa je prirastao srcu. trenutno ga nema zbog raznih radova koji se vode na stranici. kuzis?
ma sve si kristalno napisala
lobotomija
17-11-2005, 14:46
Jao da... ](*,) Evo veèeras kad dodjem na net koji nema blokiran port80. Fakat sam potpuno zaboravio na to... VraÌam veèeras.
Tks Lobo =D>
nema na èemu tu sam da druge podsjeÌam an njihove obveze dok izbjegavam svoje.
ipak sam postao goniè robova.
:-({|=
hej fat, jesi vidio one smajliĂŚe na prethodnoj stranici
jel moĹže za boĹžiĂŚ uz novi skin oni?
fat drummer
17-11-2005, 14:48
iskreno ne znam dal ih mogu importat ak nisu u .pak fileu... valjda mogu... vidit ĂŚu
lobotomija
17-11-2005, 14:50
iskreno ne znam dal ih mogu importat ak nisu u .pak fileu... valjda mogu... vidit ĂŚu
to ti za smajliĂŚe?
YUPI!!!
jel bi pomoglo ak ti dam link za tu stranicu?
lobotomija
17-11-2005, 14:51
doublepost
VraĂŚen chat i hrvatski znakovi... :D
Idem joĹĄ probat za ostale teme, ali za subsilver definitivno chat imate na starom mjestu, za one koji ne znaju imete OVDJE LINK (http://www.pravokutnik.net/forum/chat/flashchat.php)
Pozdrav svima...
fat drummer
17-11-2005, 23:15
jeeeeej skeptik!!!! tako vam most sagradili!!!
da, evo sve teme sam sredio, osim naravno x-box-a koji je nesrediv...
A tek kad sutra vidite neke stvari... JAO
jeeeeeeeeeeeeeee! vidim èÌťðŞ!!! sad cu moci kontrolirati sta ljudi pisu!!!! jeeeeeeeeeee!
skeptice! skeptice! skeptice! skeptice!
idemo, ekipo- valovi!!!!
pogledajte stranicu! bacite povecalo! vratite na staru rezoluciju!!!
http://www.pravokutnik.net apgrejdan sajt!
malimrav85
18-11-2005, 23:34
http://www.internetposlovanje.com/
Kaj je ovo?
reklama... zar izgleda kao neťto drukèije...
To je zahvala frendu koji je puno pomogao i napravio neke stvari koje inaèe ne bi bile moguÌe... A inaèe to moŞeť shvatit kao prostor za iznajmljivanje. Treba platit hosting, cms programe... troťkove... ne moŞemo sve iz vlastitog dŞepa :smt024
malimrav85
19-11-2005, 14:32
Ma ne, nego me traĹžilo neki password pa zato pitam...
ma nije jos sajt on... pise "uskoro" pa te vjerojatno pita zbog toga...
khm...
što je sa mojim davno poslanim tekstom i zašto je nestao u bespuæima povijesne zbilje?
èuo sam da je problem zadnja reèenica o bb-u. nek se pobriše....
khm....
khm...
ĹĄto je sa mojim davno poslanim tekstom i zaĹĄto je nestao u bespuĂŚima povijesne zbilje?
èuo sam da je problem zadnja reèenica o bb-u. nek se pobriťe....
khm....
Problem je sto nisu svi, zapravo veĂŚina, urednika rekli da tekst moze ici online...
zašto
kaj je loš
ili nekoga vrijeða?
ili....
zaĹĄto
kaj je loĹĄ
ili nekoga vrijeða?
ili....
Ne, dapaèe, meni se svidja, ali nisu se svi joť izjasnili, a nisam ja pkutnik... ma bit Ìe, strpi se joť mrvicu i sorry sto toliko traje
Robierre de Cochon
24-11-2005, 10:12
Nisam cuo da je netko bio protiv..stavi ga! A i ostale textove. :smt002
zašto
kaj je loš
ili nekoga vrijeða?
ili....
Ne, dapaèe, meni se svidja, ali nisu se svi još izjasnili, a nisam ja pkutnik... ma bit æe, strpi se još mrvicu i sorry sto toliko traje
ma nema frke.
fat drummer
03-12-2005, 23:52
evo, nisam strgao forum i instalirao sam easymod, mod za instaliravanje modova...
stoga oèekujte neka poboljťanja na forumu u vidu cash sustava, sky linkova, objave kada koji forumas ima rodjendan
dakako, morat ĂŚu se prvo posavjetovat sa skeptikom oko prostora na serveru, ali mislim da to neĂŚe bit neki problem
evo, nisam strgao forum i instalirao sam easymod, mod za instaliravanje modova...
stoga oèekujte neka poboljťanja na forumu u vidu cash sustava, sky linkova, objave kada koji forumas ima rodjendan
dakako, morat ĂŚu se prvo posavjetovat sa skeptikom oko prostora na serveru, ali mislim da to neĂŚe bit neki problem
all hail fat... :smt038 fat je kewl, fat ne pije, fat ne puĹĄi, on vozi mali... zvonko ( :? malo sam se uzivio jel???)
Nego, stavljaj ti sto god mozes i kad zelis. Prostor nije bed, a i ako bude koliko silno love imamo, kupit ĂŚemo vlastiti server :-)
Ja sam VERY busy do petka, pa do onda vlada hibernacija ťto se tièe mog sudjelovanja u tome...
WTF!!!!!! koji Q je ovaj spelling check??
ne mogu postat dok se ne potucem s njim...
KAK DA TO ISKLJUCIM????
Inaèe ja sam za micanje ovog moda... nek se vidi sjaj i raskoť netalentiranosti... nek se vidi da ne znamo sloŞit prosto proťirenu reèenicu....
Inaèe... SVI PAZI SAD.... Odite u profile i naðite ovo "Always check Spelling before posting:" i tu kliknite NO
je, otkriveno je i to :smt003
bob rock
05-12-2005, 22:17
?????
pa gdje????
Always show my e-mail address:
Hide your online status:
Always notify me of replies:
Sends an e-mail when someone replies to a topic you have posted in. This can be changed whenever you post.
Notify on new Private Message:
Pop up window on new Private Message:
Some templates may open a new window to inform you when new private messages arrive.
Always attach my signature:
Always allow BBCode:
Always allow HTML:
Always enable Smilies:
koji skin koristis?
Always show my e-mail address: [/*:m:zbn9nr9w]
Hide your online status: [/*:m:zbn9nr9w]
Always notify me of replies:[/*:m:zbn9nr9w]
Sends an e-mail when someone replies to a topic you have posted in. [/*:m:zbn9nr9w] This can be changed whenever you post. [/*:m:zbn9nr9w]
Notify on new Private Message: [/*:m:zbn9nr9w]
Pop up window on new Private Message:[/*:m:zbn9nr9w]
Some templates may open a new window to inform you when new private messages arrive. [/*:m:zbn9nr9w]
Always attach my signature: [/*:m:zbn9nr9w]
Always allow BBCode: [/*:m:zbn9nr9w]
Always allow HTML: [/*:m:zbn9nr9w]
Always enable Smilies: [/*:m:zbn9nr9w]
Always check Spelling before posting: [/*:m:zbn9nr9w]
Board Language: [/*:m:zbn9nr9w]
Board Style: [/*:m:zbn9nr9w]
Timezone: [/*:m:zbn9nr9w]
Date format:[/*:m:zbn9nr9w]
The syntax used is identical to the PHP date() funct[/*:m:zbn9nr9w] ion.[/*:m:zbn9nr9w]
bob rock
05-12-2005, 22:21
thrillkill
fat drummer
05-12-2005, 22:23
prebaci se na sub pa iskljuèi
on i christmas green i red nemaju tu opciju dok silversi imaju i opciju na kom jeziku hoces.
bob rock
05-12-2005, 22:29
zna
fat drummer
05-12-2005, 22:30
ne, samo se prebaci, iskljuèi opciju i vrati se na thrill
neee! sta ste napravili!! ne vidim bobove èÌťðŽ....
bob- postavke ostaju sacuvane bez obzira u kom si skinu. odes u neki skin koji podrzava iskljucivanje i iskljucis i opet se vratis u ta kill skin
edit edit- vidim fat u isto vrijeme...nego, fatove èťðŞÌÌ vidim. da nije do boba?
bob rock
05-12-2005, 22:31
ni ja ih ne vidim... i to samo svoje... nevertheless... hvala na odgovorima na moje uporne upite
fat drummer
06-12-2005, 21:50
tvrde autori moda da instalacijom extreme tempalte moda Ìe se korisnica brŞe uèitavat forum.... sumnjam, ali eto, instaliran je
tvrde autori moda
A tko su ti "AUTORI"?!
Kako im "MI" mozemo vjerovat.
Nikad od tebe zeljeznicara.
fat drummer
07-12-2005, 19:35
daklem, instaliran je brithday mod... upiťete datum svog rodjendana u profil i onda kad dojde taj nevjerojatno vaŞan dan forum fino opali sretan rodjendan mirku i svi mu moŞemo èestitat
ovom prilikom molim najnadobudnijeg forumaťa da otvori topic SRETAN RODJENDAN gdje Ìemo èestitat tu glupost sretnicima koji slave rodjendan..
ili moĹžete preko pm-ov rijeĹĄit tu zajebanciju, ali normalno a ĂŚe kid morat cmaljat tigheliji pa da to radi na pravom topicu
malimrav85
07-12-2005, 19:53
Super, sad Ìe mi ukupno 2 ljudi koji su doma za moj roðendan moÌ èestita. Barem neko. :smt009
Inaèe pogledajte rubriku nakon faksa...
JEA!!!! wd skeptik!
rapidissimo
20-12-2005, 15:00
Poboljsao bi ga tako da vratim komentare na prof. Uzelca:-)!
Poboljsao bi ga tako da vratim komentare na prof. Uzelca:-)!
I jos kad se ne bi pisalo o ljubavi prema Sokratu i mrĹžnji prema RTL-u... Mir, ljubav i sreĂŚa bi vladali :-)
rapidissimo
23-12-2005, 10:51
Kao da su komentari skinuto radi offtopicarenja:-)!Ma hajte molim vas...
Robierre de Cochon
27-12-2005, 20:17
ZaĹĄto viĹĄe nigdje ne moĹžemo postaviti pitanja moderatorima?
Naime, topici 'obavijesti' i 'pitajte' su zakljuèani. :smt001
Kao da su komentari skinuto radi offtopicarenja:-)!Ma hajte molim vas...
Evo svima su komentari vraÌeni tako da mogu vidjeti napisane genijalnosti, ali ostajem pri tvrdnji da je komentiranje ispod toga clanka cesto bilo ispod (najnize) razine pristojnosti. Takoðer i dalje mi se èini da su ljudi pomjeťali opciju komentiranja i forum, pa offtopicharili do besvjesti...
Zato su zamrznuti...
onaj tekst o SP-u
kaj loš je ili?
malo mi smeta to što kad je rijeè o tekstovima uredništva to se objavljuje odmah i sve je to ok, al eto onaj moj èlanak o rtl-u i novoj je kasnio 2, 3 mjeseca ili više a ovaj zadnji više neæe biti možda aktualan zbog naslova.. ne vjerujem da je to toliko dug proces odobravanja nekog teksta i tak to
fat drummer
04-02-2006, 16:07
moj tekst muke po izvanrednom je kasnio oko 3 mjeseca... naime skeptik je pogubio tekstova par (silni mejlovi i obveze pa se skupljalo okolo po mailovima i ataèmantima)
evo ja èekam objavu svog teksta o zlatnoj mladeŞi
Super clanak o WCima :smt003
Ak cu bas picajzlirat - u zenskom na TMT14 ima susila za ruke i niste obisli onu krasotu u Cirilometodskoj dolje.
Imamo zajednickog favorita - Cirilometodska gore - luda sam od srece jer cu jos 2 ispita davati na Gornjem gradu samo zbog tog WCa :smt050
Je, ĹĄto jes jes, u Ăirilometodskoj je sa stilom napravljeno :smt001
bob rock
14-05-2006, 22:07
totalno
a k tome je i relativno neprometno tak da èovjek ima doista kuænu privatnost
Sto se mene tice ja bi ovim moderatorima dao nogu... Covjek postavi pitanje, onda ga posalju negdje sto ne postoji. Pobunis se i obrisu ti iduci topic. Tko uopce nadzire moderatore ?
Sto se mene tice ja bi ovim moderatorima dao nogu... Covjek postavi pitanje, onda ga posalju negdje sto ne postoji. Pobunis se i obrisu ti iduci topic. Tko uopce nadzire moderatore ?
To je zato jer si se pobunio...fat ne trpi pobunjenike...a moderatori su to preuzeli od njega... :smt002 :smt003
Eh. ***** takve pravnike hehehe.
Ma ne bi se ja pobunio da mi nisu obrisali post i bacili ga u kantu za smece. S izgovorom postaj to pitanje pod temu koju ja stvarno ne mogu naci. I sada se nitko od njih ne zeli javiti i reci gdje je ta tema ili ispricati. Sve u svemu kao na fakultetu - anarhija :). Izgleda da sam lud i glup sto sam mislio da ce mi tu netko pomoci, prije bi dobio pomoc da sam otisao na fax i pitao, a sta's budala sam :smt001
Eh. ***** takve pravnike hehehe.
Ma ne bi se ja pobunio da mi nisu obrisali post i bacili ga u kantu za smece. S izgovorom postaj to pitanje pod temu koju ja stvarno ne mogu naci. I sada se nitko od njih ne zeli javiti i reci gdje je ta tema ili ispricati. Sve u svemu kao na fakultetu - anarhija :). Izgleda da sam lud i glup sto sam mislio da ce mi tu netko pomoci, prije bi dobio pomoc da sam otisao na fax i pitao, a sta's budala sam :smt001
Istini za volju otvarao si topice bezveze...ne ide to tak...
Pa sto sam to otvorio bez veze ? Niti jedan topic se ne dotice onoga sto sam ja pitao....
Pa sto sam to otvorio bez veze ? Niti jedan topic se ne dotice onoga sto sam ja pitao....
Za Valkyru ili Eh...to je primjer bezveze otvorenog topica...Valkyri si mogao poslati private message ili postati pitanje u topic: pitajte moderatore...
Ma njoj sam i poslao privatnu poruku, ali nitko ne **** niti 5%.
Da mi nije hitno ne bi pitao, ovako je ispalo da cu prije odgovor dobiti sutra u referadi, nego ovdje. I registriran sam na masi foruma, ali ovdje je procedura kao na sudu u Sri Lanki :smt001 .
Sve u svemu odustajem od pokusaja dobivanja odgovora ovdje, jer jedno obicno pitanje trazi navlacenje od nekoliko dana. Uzivajte mi.
Ti si valjda jedini koji ima takvih problema. Snaði se druŞe, ima hrpa topica, bar jedan se sigurno dotièe bar malo tvog problema. I sretno u referadi. :smt005
Lara Car
17-05-2006, 17:47
hihihi aĹĄto bi reko da si prije ,koliko ono, :smt017 jel 2 mjeseca doĹživio mene i BaFi kao moderatore tog podforuma :smt003
:smt003 :smt003
Ej, Dejane - nisi mi poslao private tj. ja ga nisam dobila; na sve private koje dobijem odmah odgovaram ako znam i mogu pomoĂŚi; ako ne znam opet se javim.
Drugo, nema potrebe na psovkama jer ti ja nisam na plaĂŚi pa da odmah sipneĹĄ koju psovku jer nisi odmah dobio odgovor. I da jesam, ne bih tolerirala. I to kome bi ti dao nogu uopĂŚe nije ni bitno. I ja bih svaĹĄta neĹĄto, al ne moĹže uvijek baĹĄ kad bi ja to. Tako to ide. Pa moĹžemo smireno, tako mi je draĹže.
Toèno, jer ljudi za takve stvari odu na faks pa pitaju. Zdrav razum kaŞe da ti nitko ne moŞe odgovoriti ťto se deťavalo u tajnièkoj/profesorskoj glavi kad ti je reèeno da nisi na komisiji, a 4. si put jer se 4. put ide na komisiju.
Ajmo utvrdit sve joĹĄ jednom; ako sam dobro shvatila tvoj problem je slijedeĂŚi:
Nisi bio dugo na faksu i prijavio si ispit. Sada ti piĹĄe da prijavljujeĹĄ 21. put, a polaĹžeĹĄ 5.
Pa ti sada nije jasno ťto znaèi ono polaganje jer nisi uopÌe bio na komisijskom iz toga predmeta niti si ga ikada prijavio kao komisijski. Kada si kao i trebao imati komisiju (ustvari mislio si da trebať) na faksu su ti rekli da ne ideť na komisiju i dali ti rezultate gdje i ostalim studentima (naravno, pukao si usmeni). Tko tu sada koga, pitať ti.
Mislim da ne pretjerujem kad kaŞem da ti odgovor na ovo pitanje mogu dati samo ljudi koji se bave evidencijom prijava i izlazaka na ispite, a ne forumaťi (i da ti nitko s foruma sigurno ni neÌe moÌi odgovoriti). Ne znam, ja bih bar neťto pitala profesora ili tajnicu kad znam da sam 4. put na ispitu, ne bih se kad su tako osjetljive stvari u pitanju u potpunosti oslanjala na ljude koje ni ne poznajem (iako se svi ovdje, i modovi i forumaťi trude pomoÌi kad je to moguÌe), but that's just me. Bilo bi interesantno da Pravokutnik moŞe zamijeniti odlaske na faks i ljude zaposlene tamo ťto se davanja informacija tièe, ali ne moŞe. Sretno s rjeťavanjem birokratske zbrke.
:smt006
Da mi nije hitno ne bi pitao, ovako je ispalo da cu prije odgovor dobiti sutra u referadi, nego ovdje.
:smt005 (ovo tek sad vidjeh) Koja *ebena tragedija. SlaŞem se, treba mi dat otkaz, ne samo meni, veÌ i svim ostalim moderatorima, lijena gamad. A niťta... evo, ako Ìeť nas ti plaÌat viťe od ovoga koliko trenutno zaraðujemo kao modovi (15 000 kn tjedno), pisat Ìemo od jutra do mraka dok nam oèi ne poispadaju i prsti poplave i otpadnu.
Ovo je toliko smijeťno da nisam zamjerila taj bezobrazni, bezobrazni ton (ne beri brigu, Dejane, ne Şivciramo se oko nebitnih sitnica - kao i ostali uvijek si dobrodoťao na forumu). Mi postojimo samo zbog vas, ne samo na forumu nego i inaèe; oprosti ťto èitav dan nisam bila na netu, oprosti, oprosti, oprosti, oproooosti mi. A sad odlaziť, ni drugu priliku da pokaŞemo kako smo kul i bolji od tajnica nam nisi dao. Ne da dajem neopozivu ostavku veÌ spalite me i moj prah bacite u suton, nema viťe smisla naprijed...
ThunderBoy
18-05-2006, 15:11
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Oni palcevi gore/dolje su dobra ideja :smt023 (palac gore :smt003 )
Lara Car
30-05-2006, 08:15
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
jel ono The Kregar himself DOISTA komentriao Cro-ov èlanak :smt003
nakon dugo vremena posjetih poèetnu stranicu i :smt023 za èlanke :smt002
KAJ?!?!?! CROOV ĂLANAK!?!?!?!?! :smt013 GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR... suzdrĹžat ĂŚu se
BTW, ovo je veĂŚ drugi njegov komentar...
mislim da je.
jer da se netko isao zajebavat, malo bi drukciji komentar ispao. :smt017
Nije samo moj èlanak, i Ăiber je autor takoðer... :smt002
Da, komentirao je dva puta... :smt006
Ako je ono Kregar napisao predlaŞem mu da poèini ritualno samoubojstvo jer bi dekan Pravnog fakulteta trebao biti upoznat s osnovama pravopisa.
Ako je ono Kregar napisao predlaŞem mu da poèini ritualno samoubojstvo jer bi dekan Pravnog fakulteta trebao biti upoznat s osnovama pravopisa.
Vidio sam to... :smt005 :smt005
*SUPERMAN*
30-05-2006, 21:05
Otkuda vama da je bas Kregar nabacio taj komentar????
Pa ima bezbroj mogucih autora.
malimrav85
30-05-2006, 21:11
Koji tekst? di je taj tekst? dajte mi tekst :smt010
Je, te komentare je ostavio profesor Kregar. Zaťto bi to bilo tako nevjerojatno? Ostavio je svoja objaťnjenja i miťljenja kao bilo i koja druga osoba koja èita èlanke na stranici.
Pa nije nevjerojatno, ali zaèudi u prvi mah - i ne možeš to smatrati neobiènim. Kada sam ja kao svježe upisani student saznao za Pravokutnik, forumaši su o profesorima pisali kao o dibidusima koji ne znaju komp upaliti. Ok, suradnja se produbila i objektivno gledajuæi, dekan kao i svaki drugi profesor ima pravo èitati i komentirati èlanke, meðutim u moru naših nickova te malo štrecne vidjeti ozbiljan komentar i potpis - Josip Kregar. Ništa više.
I studenti ostavljaju ozbiljne komentare.
Nisam najspretnije formulirao, naravno da ostavljaju, meðutim naglasak je na potpisu, a "ozbiljan komentar" dodatak koji samo osnažuje dojam da je komentar dekanov.
lobotomija
05-07-2006, 18:46
predugo nisam niĹĄta postao ovdje.
pa krenimo.
.................................................. ..........................
fat,GDJE SU MI SMAJLIĂI?
obeĂŚao si mi najmanje dva po mojem izboru :smt010
___--------________---------____________------------________
rankove, ajde smisli ih, hoĂŚeĹĄ da predloĹžim ja neĹĄto?
-------------------------------------------------------------------------------
ĹĄeĂŚer na kraju-forumu nedostaje topiKa(onih nevezanih za fakultet)
ali kako se boriti s lijenim kolegam akoji niĹĄta ne piĹĄu(like myself)
ne znam.
Ne znam gdje da vam napiťem ovo- jedna fotka u galeriji iz Koldinga vam se malo zbrkala. Ne da se poveÌati, a i odskaèe iz linije.
Ove nagrade za profesorske izjave su odlicne - nisam znala da vas Gotovac mrzi, a ljudi ga jos nahvalili na RiS topicu :smt003
Ove nagrade za profesorske izjave su odlicne - nisam znala da vas Gotovac mrzi, a ljudi ga jos nahvalili na RiS topicu :smt003
Pa pohvali ljude na komentarima èlanka!
Insomniac
17-08-2006, 11:42
Pa pohvali ljude na komentarima èlanka!
a neke su izjave predobre ;)
LOL. mene ova ubila. :smt005
Ja bih trebao imati pravo svake godine ubiti jednog studenta.
To je on rekao da privuèe paŞnju kontrom jer nas svi drugi vole :smt003 - on je nať najveÌi fan :smt002
A sve impresije o izjavama ostavljajte ispod njih jer imate opciju komentara (ovaj topic je za prijedloge i poboljĹĄanja stranice).
NeĹĄto me zanima...
Tek tako...
Bio sam danas sa Ăiberom na pivi i Kebapu i malo smo prièali o faksu i inim studentskim temama i dodirnuli temu nezaobilaznog nam pravokutnika koji, priznali mi to ili ne, popunjava velik dio naĹĄeg radnog i neradnog dana...
I tako je razgovor tekao, i dotakli smo veĂŚ poznatu The Kid aferu...
Sudionike znamo, svaðu znamo i nju ne treba isticati, no shvatili smo jedno...
Malo smo se zamislili oko Kidovog prigovaranja pri kriteriju postavljanja moderatora...
Mene je, naime, potaklo da o tome razmiĹĄljam kada sam vidio na popisu moderator/ - ica nickove: Dorro i Leonisa...
Prva ima jedva 250 postova i ne znam otkad je nije bilo na forumu ( a tu sam svaki dan i po 2-3 puta dnevno), a potonja je bila aktivna dok nije postala mama, ĹĄto je razumljivo...
Svo poĹĄtovanje curama, koje nemaju veze s tim, ali zanima me, koji je to kriterij potrebno zadovoljiti da se bude moderator?
Malo me pecnulo kada sam se sjetio Kidovih reèenica ..
Nije da su bile neistineite ťto se Uredniťtva tièe..
(sa velikim U, jer je to nedodirljiva organizacija)
Naime, oèito je da mali krug ljudi oko Uredniťtva ima privilegije pri zauzimanju, hm, neÌu reÌi poloŞaja, ali sigurno zadataka...
Mislim da bi bio red da moderatori dolaze bar jednom dnevno na forum provjeriti stanje..
Malo me èudi ignoriranje toga, a sjeÌam se da su Kid i Co. vrlo brzo izletili van, a bili su tu svakodnevno i aŞurno obavljali zadaÌe...
Mnogi ljudi su bili odbijeni kada su se prijavili za mjesto moderatora (ja tu nisam bio, da ne bude zlih insinuacija) i danas dobijemo ovako moderatore od 250 postova koji nikad ni ne prismrde na forum...
A bilo je mnogih prijavljenih koji su tu svakodnevno...
P.S. Sve pohvale Valkyri na aĹžurnim reakcijama, ona je primjer dobrog moderatora...
Ovo je bio samo moj upit, bez uvrede pojedincima...
Dakako, poĹĄto sam bio prisutan raspravi, treba odgovorit... :smt003
Ja sam takoðer bio kandidat. Nisam bio izabran. Nije me bilo briga. Nije ni danas. Al opet, nemogu ne uoèit ono ťto je Cro uoèio. Odavno to kuŞim al kao i svi ostali nisam niťta reko jerbo smo svi konformisti. A ťto moŞemo, stvari funkcioniraju solidno i bez neke angaŞiranosti modova. Tu i tamo neki manji eksces al to je to. Al svejedno, nemoŞeť ne skuŞit da osim Valkyre (koja, btw, vrhunski obavlja svoj posao) i Robierra (Fat je valjda na dopustu) ostali sa liste modova slabo tu zalaze (zanimljiva sluèajnost da su i Valkyra i Robierre diplomirali... samo primjeÌujem...) Pa eto, rekosmo ťto nam je na pameti. Ima ljudi koji su, blago reèeno, prikladniji (jebiga, nisam se mogo sjetit bolje rijeèi, a dugo sam razmiťljo) za taj poso. Toliko... :smt006 NHF, afkors.
Laska i ťto dok jedete razmiťljate kako poboljťati stranicu (ja kod Turèina nisam sposobna ni za ťto drugo osim borbu s hranom :smt003 )
Evo vako stvari stoje: da, Leonise nema puno na forumu, znamo zaĹĄto i pustili smo joj vremena da vidi kad ĂŚe moĂŚi uskladiti obaveze i moderiranje i hoĂŚe li joj se to dati - pretpostavljam da hoĂŚe (pa zato i ovlasti jer je uvijek veĂŚini bila najdraĹža teta Lea moderatorica), ali to ĂŚemo sve pustit njoj i vidjet uskoro.
Dorro je neprimjetno na forumu i radi dosta stvari, ali ona ima stav (koji mi je sasvim u redu) da ne mora svaki mod biti i jako aktivni forumať (dok obavlja stvari koje su vama moŞda neprimjetna: "èiťÌenje" zastarjelih postova na ispitima, bacanje u kantu loťe otvorenih topica itsl.) Ove jeseni treba dobit komp i doma u zg pa Ìe viťe biti na forumu.
Osim toga, njih dvije se joĹĄ zabavljaju s ispitima, a Robi i ja moĹžemo sad sve vremenski malo bolje organizirati. Hvala na pohvalama, iako mislim da je moguĂŚe dobro raditi jer se veĂŚinom normalno ponaĹĄate i znate pravila tako da nema potrebe da vam se neĹĄto zabranjuje ili kvoca (intelektualci, ĹĄtono bi se reklo :smt003 )
Ĺveliki kuracto se tièe Kid afere, to je veĂŚ toliko puta proĹžvakana tema da ne znam ĹĄto joĹĄ pametno da nadodam. Eto, i vi sami kaĹžete da vam je Pravokutnik ok i takav je veĂŚ nekoliko godina; takav je jer mi razgovorima (nikakvim tajnim masonskim ceremonijama s ispijanjem krvi piliĂŚa i buduĂŚih modova :smt003 ) zajednièki dogovaramo smjer kuda otprilike Ĺželimo iĂŚi (otprilike kaĹžem zato jer forum jednako tako oblikuju forumaĹĄi) i iako Robi i Fat npr. puno viĹĄe piĹĄu od mene, Dorro ili Skeptika, mislim da otprilike imamo jednake standarde ĹĄto se tièe upozoravanja, brisanja i lockanja. I svi mislimo da se ta nekakva "pozicija moĂŚi" (neĹĄ moĂŚi) ljudima ne treba trljati na nos veĂŚ da smo tu kad treba ispraviti greĹĄke ili rijeĹĄit probleme.
Pohvalno za one privremene modove bilo je ťto su bili aŞurni, problem je bio ťto su bili preaŞurni tj. radili su previťe stvari samoinicijativno - ljudi su nam se Şalili na private, neko vrijeme smo pratili ťto se dogaða i zakljuèili da je zasad bolje ovako. Mislim da je jedan od problema bio i taj ťto smo uzeli sve nove modove najednom. Netko vam privatno moŞe biti super, ali to ne znaèi da Ìete dobro i suraðivati u neèem ťto radite. Nema tu neke velike mudrosti ni misterije.
KaĹžete da zasad sve ĹĄtima, onda enjoy the ride :smt001
Lara Car
26-08-2006, 14:44
NeĹĄto me zanima...
Tek tako...
tko se tog joĹĄ sjeĂŚa :smt003
ja znam zaĹĄto sam umirovljena :smt003
al ti neĂŚu reĂŚi tra-la-la-la-la :smt016 :smt006
-cut-
Hvala na odgovoru!
fat drummer
07-09-2006, 14:51
e, ajmo ljudi pisat tekstove i slat ih uredniĹĄtvu... prvo ste kukali kako niste znali da iz moĹžete slati, a onda tiĹĄina. ĹĄaljite tekstove! al da su bolji od naĹĄih!
e, ajmo ljudi pisat tekstove i slat ih uredniĹĄtvu... prvo ste kukali kako niste znali da iz moĹžete slati, a onda tiĹĄina. ĹĄaljite tekstove! al da su bolji od naĹĄih!
A o èemu da se piťe..
:smt017
I kaj je ovo sa forumom fat, stalno pizdi?
Mislim ne sad konkretno, al ono..
Prije par sati poťaljem post, i svijetli mi naranèasto..
Oznaèim kao proèitano i dalje svijetli..
Insomniac
07-09-2006, 15:52
A o èemu da se piťe..
I kaj je ovo sa forumom fat, stalno pizdi?
Mislim ne sad konkretno, al ono..
Prije par sati poťaljem post, i svijetli mi naranèasto..
Oznaèim kao proèitano i dalje svijetli..
fat je nastimao forum da pizdi dok me posaljete dovoljan broj tekstova :smt003
Is it just me, ili se preveliki avatari sami ne resizeaju?
malimrav85
15-09-2006, 12:12
istina
Insomniac
15-09-2006, 12:14
Is it just me, ili se preveliki avatari sami ne resizeaju?
a ja mislio da nesto nije u redu samo sa mojim mamutom,pa ga obrisao
Radi se na upgrejdu foruma... Samo privremeno. Evo uspio sam nadogradit do verzije 2.0.17 ali najnovija je 2.0.21 a na tu nece iz pojma nemam kojeg razloga. Uglavnom, svi modovi (kao i resizanje avatara) se moraju maknuti kad se to radi. Vjerojatno ce se danas tokom dana sve vratiti.
Inace, spelling cow sam maknuo. Ako se ne varam nitko posebno nije volio taj komad alata.
Radi se na upgrejdu foruma... Samo privremeno. Evo uspio sam nadogradit do verzije 2.0.17 ali najnovija je 2.0.21 a na tu nece iz pojma nemam kojeg razloga. Uglavnom, svi modovi (kao i resizanje avatara) se moraju maknuti kad se to radi. Vjerojatno ce se danas tokom dana sve vratiti.
Inace, spelling cow sam maknuo. Ako se ne varam nitko posebno nije volio taj komad alata.
:smt023 :smt023 :smt058 =D> =D> =D> =D> :woohoo:
Hvala!
Insomniac
15-09-2006, 12:40
jej sto si rijesio krave :)
al kad ste vec toliko cekali mogli ste pricekati jos mjesec dana i onda prebaciti na phpbb 3.0
Baby Girl
15-09-2006, 13:54
a ja mislio da nesto nije u redu samo sa mojim mamutom,pa ga obrisao
:smt090
:)
NeĹĄto me zanima...
Mene je, naime, potaklo da o tome razmiĹĄljam kada sam vidio na popisu moderator/ - ica nickove: Dorro i Leonisa...
Prva ima jedva 250 postova i ne znam otkad je nije bilo na forumu ( a tu sam svaki dan i po 2-3 puta dnevno), a potonja je bila aktivna dok nije postala mama, ĹĄto je razumljivo...
Svo poĹĄtovanje curama, koje nemaju veze s tim, ali zanima me, koji je to kriterij potrebno zadovoljiti da se bude moderator?
Ne volim ulaziti u rasprave s ljudima i objaĹĄnjavati se, ali ovo je pri ozbiljniji prigovor koji sam dobila, pa ĂŚu napraviti iznimku.
Prvo, ispravak netoènog navoda. Imam manje od 50 postova.
I nisam èesto na forumu, to dobro primjeÌujeť.
Ovako Ìu probati objasnit; svatko ima svoju viziju idealnog foruma, a moja je, s obzirom na opÌenitoforumaťko iskustvo (koje je poveliko, naŞalost po sve one izgubljene dane u perspektivnim mlaðim danima osnovne/srednje ťkole i poèetak faksa :smt003 )
takvo da smatram kako osoba koja ima duŞnosti moderatora treba biti ťto manje uoèljiva na forumu.
To je jedan od razloga zaĹĄto imam tako mali broj postova.
Inaèe, ja (a i ostali) smo otvoreni sam za sve prijedloge, pokude i savijete, ako ima kakvih problema, rado Ìemo se potruditi to otkloniti uz vaťe savjete i pomoÌ.
Ako je za sad jedina primjedba na moj rad broj postova, a ostalo funkcionira - nitko sretniji od mene :smt001
Pozdrav
NeĹĄto me zanima...
Ne volim ulaziti u rasprave s ljudima i objaĹĄnjavati se, ali ovo je pri ozbiljniji prigovor koji sam dobila, pa ĂŚu napraviti iznimku.
Prvo, ispravak netoènog navoda. Imam manje od 50 postova.
I nisam èesto na forumu, to dobro primjeÌujeť.
Ovako Ìu probati objasnit; svatko ima svoju viziju idealnog foruma, a moja je, s obzirom na opÌenitoforumaťko iskustvo (koje je poveliko, naŞalost po sve one izgubljene dane u perspektivnim mlaðim danima osnovne/srednje ťkole i poèetak faksa :smt003 )
takvo da smatram kako osoba koja ima duŞnosti moderatora treba biti ťto manje uoèljiva na forumu.
To je jedan od razloga zaĹĄto imam tako mali broj postova.
Inaèe, ja (a i ostali) smo otvoreni sam za sve prijedloge, pokude i savijete, ako ima kakvih problema, rado Ìemo se potruditi to otkloniti uz vaťe savjete i pomoÌ.
Ako je za sad jedina primjedba na moj rad broj postova, a ostalo funkcionira - nitko sretniji od mene :smt001
Pozdrav
Joj, dorro..
Sve 5!!
Ovo je bio moj davni post..
Sve mi je valkyra objasnila..
Povlaèim primjedbe!
Ovo je bio moj davni post..
A hebiga dok ja skuĹžim, osobito na podforumu na kojem nisam ni duĹžna biti :-D
Imam shemu da doðem cirka 1-2x tjedno, obuèem trliť (istarski naziv za ono ruŞno plavo ťljakersko odijelo), uzmem metlu i odvalim ga par sati u komadu ÌisteÌi nepotrebne postove i izvodeÌi malverzacije s potrebnima - quotam pa briťem quotano itd. da manje prostora zauzima.
(mislim da ipak ne krťim neka ustavom zajamèena prava tajnosti ;) )
Valky i Robi non stop vise pa rjeĹĄavaju tekuĂŚe probleme.
i naravno imaju prostora za supermenske ulete tipa "u cemu je problem da ga sredimo" - ma, èisti ťminkeri 8) :-D :-D :-D
Imam shemu da doðem cirka 1-2x tjedno, obuèem trliť (istarski naziv za ono ruŞno plavo ťljakersko odijelo), uzmem metlu i odvalim ga par sati u komadu ÌisteÌi nepotrebne postove i izvodeÌi malverzacije s potrebnima - quotam pa briťem quotano itd. da manje prostora zauzima.
:lol: :lol: :lol:
Nije ni to loĹĄe..
Svaki put kada doðeť, oèekujem èistke!
:)
MinesweePer
11-10-2006, 15:50
uredite malo ispiti seminari predavanja tako da svaka godina ima svoj poseban podtopik ili kako se to veĂŚ kaĹže.
bit ĂŚe onda puno preglednije i oku ugodnije.
ĹĄta kaĹžete na to?
konzerva
11-10-2006, 15:53
ja kaŞem kvragu i ljenèine koje ne mogu scrolat 1 stranicu!
fat drummer
11-10-2006, 16:38
uredite malo ispiti seminari predavanja tako da svaka godina ima svoj poseban podtopik ili kako se to veĂŚ kaĹže.
ĹĄta kaĹžete na to?
ma daj, pa to bi znaèilo preko 30 podtopica.... jedno vrijeme sam razmiťljao da svaka godina ima svoj podtopic, ali viťe mi se sviða ovo prisilno zajedniťtvo
Insomniac
11-10-2006, 17:19
[quote="alter ego":2xrims1q]uredite malo ispiti seminari predavanja tako da svaka godina ima svoj poseban podtopik ili kako se to veĂŚ kaĹže.
ĹĄta kaĹžete na to?
ma daj, pa to bi znaèilo preko 30 podtopica.... jedno vrijeme sam razmiťljao da svaka godina ima svoj podtopic, ali viťe mi se sviða ovo prisilno zajedniťtvo[/quote:2xrims1q]
meni to nekako urednije izgleda,al opet sve ima svoje prednosti.
fat drummer
11-10-2006, 19:11
ma dobro kaĹžeĹĄ, ovako bi lakĹĄe kotrolirao podforume, ali vjerujem u robijevu odluku kada je konstruirao osnove foruma i ostajem pri njima... moĹžda neki drugi admin
Insomniac
11-10-2006, 23:09
ma dobro kaĹžeĹĄ, ovako bi lakĹĄe kotrolirao podforume, ali vjerujem u robijevu odluku kada je konstruirao osnove foruma i ostajem pri njima... moĹžda neki drugi adminopcenito kad je podijeljeno na godine ljudi ce ici samo u onu godinu koja ih zanima,rijetko tko ce pogledati nesto izvan svoje godine.Ovako kad je kod vas sve na hrpi vjerojatno ce baciti pogled i na neke druge topice i mozda tu odgovoriti. Jedina stvar radi koje bi se trebalo uvesti podforume po meni je kolicina postova koju vi imate svaki dan. IMO
ja se isto slaĹžem da bi svaka godina trebala dobiti svoj podforum.
Ja se ne slazem (i ostatak urednistva o tome ima isti stav) tj. ostat ce kako je Robi postavio forum. Sve dobro funkcionira; imate sve sto vas zanima na jednom mjestu i nema potrebe za dijeljenjem.
fat drummer
12-10-2006, 07:22
mislim, nije ovo mcdonalds pa da svi moraju sve dobit odmah i sada... jest da ispiti imaju dosta postova, ali boŞe moj, ako ne moŞete na jednoj jedinoj stranici podforuma naÌi svoj topic onda ni ne zasluŞujete koristit forum. ťtoviťe ne zasluŞujete Şivot. a ako vam se ne da èitati ťto su kolege prije vas pisale pa napiťete post: e meni se ne da èitat, dajte mi recite, onda ste bastard i trebam vas banat
Robierre de Cochon
12-10-2006, 08:38
da, istina je sto je neko napisao - ako otvaras samo folder svoje godine, onda je to malo egoisticki i nemas potrebu otici na druge topice i udijeliti koji koristan savjet!
a i nije da imamo milijun predmeta - skoro pa svi stanu na jednu stranicu.
malimrav85
12-10-2006, 10:28
Ma ok je ovako,kak je radilo do sada raditi Ìe i dalje. Jedino bi bilo jako dobro kad bi svaki predmet nekim èudom mogao imati svog moderatora. ali to je veÌ malo previťe i viťe Şelja nego stvarnost.
Ma ok je ovako,kak je radilo do sada raditi Ìe i dalje. Jedino bi bilo jako dobro kad bi svaki predmet nekim èudom mogao imati svog moderatora. ali to je veÌ malo previťe i viťe Şelja nego stvarnost.
E, to bi bio dernek. :smt005
Ni da za time nema potrebe. Topice o ispitima najbolje oblikuju ljudi koje taj ispit zanima i brzo neutraliziraju one koji offtopicare ili postavljaju vise puta prozvakana pitanja. A mi svako malo pocistimo zastarjelo i to je to, sve ostalo bilo bi pretjerivanje.
konzerva
16-10-2006, 22:58
uveo bi mjeseènu kvotu novih èlanova.
nek èekaju u redu.
ovak nemrem pohvatat i joť mi se èini da neki drugi ljudi sve preuzimaju.
i ti neki drugi ljudi su mi nejasni.
i zato- nek èekaju u redu :-)
malimrav85
16-10-2006, 23:03
nek èekaju u redu.
slaŞem se. Živio elitizam. Ko je uťao uťao je tko nije ni ne mora. Ili da novi èlanovi moraju doÌ na cugu i okrenut rundu za uÌ... :-D
konzerva
16-10-2006, 23:05
ma svi ĂŚe uĂŚ.
samo nek èekaju u redu
nek èekaju u redu.
Pa nema nas tako puno? :(
A ne... Novih forumaťa je fakat dosta. Ne doðeť tjedan dana i iznenadi te par novih. To je fakat dosta. :shock:
A ne... Novih forumaťa je fakat dosta. Ne doðeť tjedan dana i iznenadi te par novih. To je fakat dosta. :shock:
Pa, nakon sto sam pogledala listu i ja sam se iznenadila koliko ih je novih...I koliko spambotova ima medu memberima, a da ih nitko nije (s)maknuo...
O ne, vi ste vec druga generacija forumasa koja pocinje kukat oko elitizma.
Trebam diplomirat dok treca ne stasa, definitivno :-D
Vuk SaMOtNjaK
18-10-2006, 00:28
ideja da se ide ograničavat broj članova nema smisla
da, ima nas dosta, al to nije razlog da glumimo Boga i odlučujemo ko će bit tu s nama... ak malo bolje pogledaÅ¡, većinu postova piÅ¡u "stari" ljudi tak da ipak možeÅ¡ sve pohvatat
nije to ko neki torrent site na koji jedanput godiÅ¡nje primaju članove
čast svakome, veresija nikome :smt117
konzerva
18-10-2006, 00:47
dobro ljudi ja nisam govorio ozbiljno (kao i u veĂŚini mojih postova)
to je viťe bila utopistièka vizija jednog konzervativnog pojedinca koji se teťko nosi s promjenama *ťmrc*
ali nisam bio ozbiljan,jer u krajnoj liniji nisam ni ja tak dugo na forumu
Vuk SaMOtNjaK
18-10-2006, 00:50
ne znam dal si bio ozbiljan il ne, tvoj avatar govori drukčije
:shock:
konzerva
18-10-2006, 00:54
sad mi pak nije niĹĄta jasno.
pa moĹžda bolje da prespavam
Vuk SaMOtNjaK
19-10-2006, 02:41
LOL
Pašalio sam se :D
fat drummer
23-10-2006, 19:18
imamo novu kolumnu.... pravnik u braku....
konzerva
08-11-2006, 18:22
poboljĹĄao bi tak da izbriĹĄem sve postove i teme s ovim forsiranim barenjem...
nisi jedini, ali onda forum ne bi bio u trendu, a mi smo trendy, zar ne? ili nismo.... :?
konzerva
08-11-2006, 18:33
nisi jedini, ali onda forum ne bi bio u trendu, a mi smo trendy, zar ne? ili nismo.... :?
ja sigurno nisam,kao ĹĄto mi i ime govori
fat drummer
08-11-2006, 18:45
heh, konzerva, sad ulazimo u domenu slobode govora. neki bi brisali sve ĹĄto ima veze s nogometom ili ircima. da ima i takvih ljudi
Ta zajebancija s barenjem je povremeno smijeťna za èitati ali je puno èeťÌe naporna. Ljudi jednostavno imaju loť osjeÌaj za mjeru. Treba malo strogoÌe na podforumu "Sve ťto nije...".
Ne ulazis u domenu slobode govora ak to ogranicis na jedan topic.
Ovak ima sto topica di se pise ko je kome sladak i ko ce se kad pohvatat.
Strasno nas to zanima.
Pogotovo kad si ljudi jos usput nabijaju postove.
fat drummer
08-11-2006, 18:47
yeah :lol:
ja bih vas tukao. kad vam nije po volji strogoÌa onda je to guťenje sloboda i misli i govora i pièke materine. kada vam strogoÌa odgovara a nema je onda je forum razularen i anarhièan.
mogu napravit reda u 15 minuta, ali vam se neĂŚe svidjeti
konzerva
08-11-2006, 18:48
heh, konzerva, sad ulazimo u domenu slobode govora. neki bi brisali sve ĹĄto ima veze s nogometom ili ircima. da ima i takvih ljudi
sve mi je jasno. ja sam samo neduŞno odgovorio ne pitanje ovog topica. prijedlog naravno ne mora biti prihvaÌen. bez obzira da li se itko od ne-èlanova urednťtva slagao s njim.
pohvale za konzistentnost (mi hrvati!!) u kriterijima
fat drummer
08-11-2006, 18:52
Ne ulazis u domenu slobode govora ak to ogranicis na jedan topic.
Ovak ima sto topica di se pise ko je kome sladak i ko ce se kad pohvatat.
Strasno nas to zanima.
Pogotovo kad si ljudi jos usput nabijaju postove.
to da, ali konzerva bi brisao sve ĹĄto ima veze s barenjem i forsom... jer je zao i konzervativan i hajdukovac
iskreno i meni se gadi i ťto je najgore, jedini sam na ovom forumu koji imam moÌ to zaustaviti. i smijem. a opet ne mogu ispast ðubre i ubit neke korisnike. kvragu...
Da...a postoji i sitna razlika. O nogometu se prica na jednom topicu, a Irci ulete kad je prigodno - uglavnom ontopicno, rjedje offtopicno i zadrze se na mozda 2-3 posta :-D
Ali ovo je preraslo u ZLO...
fat drummer
08-11-2006, 20:06
zlo je meðu nama
Nadam se da ĂŚe se ovi kaj bare po forumu cijepiti... protiv side. Navodno Kinezi imaju neko cjepivo ali im treba joĹĄ pokusnih kuniĂŚa :lol:
Fat bi trebo dat neko kraĂŚe objaĹĄnjenje kad bana nekog. Mislim, znam da nemora al "mrak totalitarizma" je u qrtzu.
fat drummer
11-11-2006, 22:39
Fat bi trebo dat neko kraĂŚe objaĹĄnjenje kad bana nekog. Mislim, znam da nemora al "mrak totalitarizma" je u qrtzu.
a koga sam banao? nikoga... samo se razbacujete teťkim rijeèima
a koga sam banao? nikoga... samo se razbacujete teťkim rijeèima
A neznam, ja sam pretpostavio po onom o Vuff. Ovo o objaĹĄnjenju sam mislio opĂŚenito. Nek drugi znaju di su ostali zajebali, da oni ne zajebu ak niĹĄ drugo.
fat drummer
11-11-2006, 22:46
samo sam napisao da nema vuff i odmah se digla kuka i motika... fat je nekog banao, mrak totalitarizma, grozne sudbine disidenata i proganjanih manjina.
nema vuff... samo to... ostavim obavijest na obavijestima admina i traŞe se objaťnjenja. pitajte vuff zaťto je nema, otkuda bih ja to znao. kad razvijem sposobnost èitanja misli reÌi Ìu vam.
Ajme, samo pitam. :lol: Znam Vuff uŞivo pa me interesiralo, ðizzz... :?
fat drummer
11-11-2006, 22:49
Ajme, samo pitam. :lol: Znam Vuff uŞivo pa me interesiralo, ðizzz... :?
pa onda ju pitaj... ako imaĹĄ broj njenog moba poĹĄalji joj sms.
Po tvom osebujnom naèinu pisanja sam zakljuèio da si ju bano. Nisam mislio da je svojevoljno otiťla. Damn, daj shvati :p :-D
fat drummer
11-11-2006, 22:55
sad je okej napadat jadnog admina koji da obavijest da nema viĹĄe nekoga na forumu :(
Da, u redu je. 8) Samo konstruktivna kritika, niĹĄ drugo.
MinesweePer
15-11-2006, 17:34
vratio bih 20 postova po stranici, 50 je fakat previĹĄe.
fat drummer
15-11-2006, 17:53
hah, èetniku, bilo ih je 25!!!
MinesweePer
15-11-2006, 18:10
pa neka je i 27, bilo je preglednije nego ovako ustaĹĄo.
jel postoji moguĂŚnost da vratiĹĄ na 25?