PDA

View Full Version : Rezultati - neslužbeni!

fat drummer
28-03-2008, 13:45
Dobili smo prve neslužbene rezultate za predstavnike studenata za Pravnik fakultet za prve četiri izborne jednice.

Još se čeka službena potvrda.

I. godina

Emil Cetina, Ivan Mihaljević, Neven Jozić, Tomislav Lalić (svi AEGIS)

II.godina

Ivan Magud, Luka Parac (AEGIS)Ivan Živančev - Tutić (neovisan), Boris Savić (IURIDICUM)

III. godina

Igor Sokolar (AEGIS), Ema Vidak Gojković (neovisna), Marko Hrabar, Goran Devrnja (oba PRAVNIK)

IV.godina

Filip Galić, Iva Fejzagić, Ivana Kranjec, Josipa Karapetrić (svi AEGIS)

Kandidati s potporom udruge AEGIS osvojili su 11 mjesta, studenti koje je podupirala udruga Pravnik 2 mjesta, dva kandidata su neovisna, a Iuridicum je poslao jednog kandidata.

dorro
28-03-2008, 13:59
Čestitke svim predstavnicima :smt041

meni je iskreno ispalo bezveze za treću... no dobro, bar će ovo dvoje sigurno obavještavat studente i pisat što se događa na sjednicama Vijeća (i primat savjete i nekog vraga raditi valjda).

suni
28-03-2008, 14:14
juhuhu čestitam novim predstavnicima. :smt006

evo tu su na papiru. znamo kak se zovu, znamo kak izgledaju-najebat ce ako ce biti zločesti :smt005

što se tiče rezultata zao mi je sto s prve godine nije usao jedan od mojih favorita...

uz 16 kolega tu nabrojanih u nase predstavnistvo ulazi jos 2 postidiplomaca i dvoje sa socijalnog rada...

konzerva
28-03-2008, 14:18
ja ću pričekat službene rezultate da čestitam,ali drago mi je vidjet neka imena tu.
sad svi skupa u nove pobjede

Matija Magerl
28-03-2008, 14:20
Čestitke svim kolegama... žao mi je što nisam među njima... vidim da su svi redom kvalitetni kandidati i da bi se s njima lijepo moglo surađivati... no, čini mi se da je presudnu ulogu na kraju igralo to tko je bolonjac, a tko nije... ipak se bolonjci više druže... :)

Izuzetno mi je drago da je najviše mjesta otišlo kandidatima koje je podržao Aegis... sad samo da se drže onog programa... i mislim da iznad Tešnja bude nova zora svanula za studente... :-D

Pozdrav!

Trpinja
28-03-2008, 14:31
ja cestitam parcu,galicu i sokolaru.ostale manje znam.momci bravo na uspjehu..nemojte me sada zaboraviti kad vas budem zicao usluge kojekakve :-D

Luka Parac
28-03-2008, 14:38
Ljudi, hvala na čestitkama!

Ovom prigodom čestitam i ostalim kandidatima!
No, možda sam uranio sa čestitkama - pričekajmo službene rezultate.
Ukoliko se potvrdi u službenim rezultatima ovakav sastav, radujem se suradnji s kolegama!

Last but not least (iliti šećer na kraju :-D ), hvala svim mojim glasačima!

Ivan Magud
28-03-2008, 14:40
Pozdrav i naravno pridružujem se čestitkama izabranim kandidatima.

Moram priznati da ima velikih iznenađenja, neke sam očekivao na ovom popisu, neke nisam, sve u svemu nadam se da ću lijepo surađivati s ostalim izabranim kandidatima.

Ivan

Alita
28-03-2008, 14:48
Cestitam svim kolegama, a posebno kolegi Ivanu Živančev - Tutiću.
:smt006
:-D :lol: 8)

Cro
28-03-2008, 14:51
Pozdrav i naravno pridružujem se čestitkama izabranim kandidatima.

Moram priznati da ima velikih iznenađenja, neke sam očekivao na ovom popisu, neke nisam, sve u svemu nadam se da ću lijepo surađivati s ostalim izabranim kandidatima.

Ivan

Magude, kućo stara..
:smt006
Tko li izabere tebe i onog Parca..? Eh..
:smt005
:-D

Maat
28-03-2008, 14:57
čini mi se da je presudnu ulogu na kraju igralo to tko je bolonjac, a tko nije... ipak se bolonjci više druže... :)

presudnu ulogu je igralo tko je kome 'poznat', tj. tko ima vise poznanika koje tangira glasovanje. :lol:
cestitam
1 moj favorit je dobio, ajd ajd :)

Ivan Živančev-Tutić
28-03-2008, 15:34
Kolege, čestitam svima izabranima, premda su neslužbeni rezultati!

Očekujem da ćemo surađivati!

Kolegice Alitta, puno hvala, ugodno me iznenadila ovakva čestitka od tebe!

denzacar
28-03-2008, 15:40
presudnu ulogu je igralo tko je kome 'poznat', tj. tko ima vise poznanika koje tangira glasovanje. :lol:
cestitam
Pa zar nije na svim izborima tako? :smt017

Hajd... bar nije bilo prozivki i blacenja po sredstvima javnog informisanja ili blogo-manipulacija javnim mnijenjem kako bi se svoj kandidat prikazao kao pozitivan, bolji i pobjednicki na racun onog drugog. (http://digg.com/search?s=obama+clinton&submit=Search&section=all&search-buried=1&type=both&area=promoted&sort=score)

28-03-2008, 15:50
Čestitke izabranima!

Ema Vidak Gojković
28-03-2008, 15:51
Rezultati su privremeni, no sumnjam da cu ja biti ovdje kad postanu trajni,

pa zato cestitke svima za koje se pokazalo da im glasaci vjeruju !
Sad slijedi tezi dio posla ;)

Loola
28-03-2008, 16:09
Čestitke svima koji su dobili dovoljan broj glasova, ovima koji nisu poručujem da se ne predaju i da nastave sa aktivnostima na faksu ...jer ako nešto treba ovom faksu....to je onda prije svega aktivniji studenti....

Hvala svima koji su glasali.....

Lijep pozdrav...

T. Lalić

Cro
28-03-2008, 16:50
Navodno će Davor Jandrić kroz nekoliko minuta poslati pkutniku službene rezultate..

Trpinja
28-03-2008, 17:01
cestitam svima i bilo bi u redu da sluste vecinom prijedloge od eme :-D

Igor Sokolar
28-03-2008, 17:15
cestitam svima i bilo bi u redu da sluste vecinom prijedloge od eme :-D

Kao što si ti podržao koncert njezinog benda... no da... davno je to bilo i nije imala sliku za avatar :-D

Čestitke svim izabranim predstavnicima, nadam se da će se suradnja razvijati bez većih poteškoća i da "liste" neće predstavljati prepreku u komunikaciji. Osobito mi je drago da na svojoj godini vidim ljude čiji rad i osobnost iznimno cijenim (žao mi je, doduše, što kolega Magerl nije uspio ući u Zbor, iako je u ove izbore uložio dane truda) i s kojima neću imati problema i nesuglasica (bar onih relevantnih)...

Još jednom čestitam svima i hvala ljudima koji su mi iskazali potporu :smt006

fidel_castro
28-03-2008, 17:28
[
cestitam

ovaj put nije bilo tako! barem na našoj godini... prošli su oni koji su vodili najagresivniju kampanju, tj. oni koji su najviše htjeli pobjediti...
nažalost, jedan od dva moja glavna favorita nije prošao...

sickboy
28-03-2008, 17:42
Koja perverzija... :smt009

Ema Vidak Gojković
28-03-2008, 18:03
OK, ja cekala sluzbene rezultate ali sad me vec auto ceka i moram krenuti, pa eto,

CESTITKE SVIMA.

hvala svim studentima koji su se ukljucili u izbore, i nisu dopustili da i ovo bude jos jedna formalnost koja nicem ne sluzi do ispunjenju statutske obveze :)
kao sto sam rekla, tezi dio posla tek slijedi, i ja cu dati sve od sebe da ne iznevjerim povjerenje koje sam dobila !

posebno buducim predstavnicima:

sluzbeno sam odsutna od sad pa do 6.4. rano ujutro, kad se vracam.
U Zenevi sam, na Parlamentu mladih UN-a.
Molim vas da ovo sve uzmete u obzir, i da prva, konstituirajuca sjednica nikako ne bude odrzana bez mene.
moramo poceti kao cijeli kolegij.
posebno je ovo vazno jer sam jedan od rijetkih nezavisnih kandidata ( uz Ivana, jel :smt006 ).
Neke s kojima sam bliza, sam vec upozorila na ovo.

Dakle,
nema me do 6.4., a vidimo se kad se vratim,

LIJEP POZDRAV SVIMA!

Maat
28-03-2008, 18:06
Koja perverzija... :smt009

ah, vrlo bitno. :lol:
(kad se mice ovaj podforum?)

legionar
28-03-2008, 18:35
Najbolje da sjednica bude 10.4 :smt006

Soo
28-03-2008, 18:41
Pravaš pa ti taj dan sigurno pamtiš jer sam se ja onda rodila!! :lol: Može onda sjednica.

suni
28-03-2008, 18:47
(kad se mice ovaj podforum?)

who said anything about moving 8)

Cro
28-03-2008, 18:56
Točno to..
Dobro je da ostanu topici kako bi predstavnici stalno bili u kontaktu sa kolegama..

Igor Sokolar
28-03-2008, 19:08
who said anything about moving 8)

Kao što već jednom rekoh...

...Zato svi na ovim izborima toliko pilimo o transparentnosti koja bi se osigurala putem Pravokutnika (nadam se da ćete zadržati podforum Studentski predstavnici ;) )...

Imam i neku zamisao kako bi to trebalo izgledati:

Podforum Studentski predstavnici, pa podjela kao na bećarima:

-Studentski zbor Pravnog fakulteta u Zagrebu (obavijesti sa sjednica, zapisnici, prijedlozi, općenita pitanja, itd.)
-Predstavništvo prve godine (već postojeći topici izabaranih predstavnika kao sticky ili na drugi način podebno odvojeni topici - kao i ovih nekoliko koji su na ovom podforumu pri vrhu, obavijesti vezane za godinu, prijedlozi, pitanja vezana uz godinu, itd.)
-Predstavništvo druge godine (isto kao i za prvu)
-Predstavništvo treće godine (isto)
-Predstavništvo četvrte godine (isto)

To je eto moj prijedlog :-D

suni
28-03-2008, 19:21
hm pa ja mislim da i tako svi sudjeluju u istom predstavnistvu pa nema potrebe razdvajati na godine. jer i ti si moj predstavnik igore :-D

no vidjet cemo sve... :D

Đ!
28-03-2008, 19:24
Pravaš pa ti taj dan sigurno pamtiš jer sam se ja onda rodila!! :lol:

LOL, ustašo! :lol:

OT: Čestitke izabranima, pogotovo mojim drugovima iz Aegisa. :smt006 Jedva čekamo žurku. :-D

Ne pišem pod imenom jerbo sam lijen logirat se opet. :lol:

dorro
28-03-2008, 19:29
Podforum definitivno ostaje, to smo se složili još kad smo ga pravili.
Ovima koji su prošli za kandidate profili isto ostaju.

Igor ok ti je prijedlog, ali malo previše klikanja bi bilo da je sve podijeljeno u zasebe podforume opet...na bećarima ima 300 000 postova pa je to ok, al za ovo je malo prekomplicirano.

Smislit ćemo nešto...vas strpamo u jedan podforum, a ostalo da se normalno mogu otvarat topici.

Đ!
28-03-2008, 19:31
I da, nisam slao poruke sa čestitkama nego ću vam pružit ruku, ko čovjek. :-D Magud i Sokolar su već naletili, ostali čekaju svoj red. :D