PDA

View Full Version : Službeni rezultati

fat drummer
28-03-2008, 19:31
Dobili smo i službene rezultate. Slijedi redosljed kandidata za prvih šest izbornih jednica (VII. izborna jednicna još nije kompletirana jer se zbraja na razini sveučilišta)

I. izborna jedinica

Emil Cetina - 60 glasova

Tomislav Lalić - 42 glasa

Ivan Mihaljević - 39 glasova

Neven Jozić - 29 glasova

Šime Matak - 23 glasa

Ema Menđušić Škugor (povukla kandidaturu) - 14 glasova

Domagoj Štefanec - 5 glasova

Luka Lambaša (povukao kandidaturu) - 4 glasa

II. izborna jedinica

Ivan Magud - 100 glasova

Boris Savić - 71 glas

Luka Parac - 65 glasova

Ivan Živančev-Tutić -63 glasa

Marina Bošnjak - 57 glasova

Luka Tomašegović - 54 glasa

Ivo Dobrašin - 46 glasova

Tin Oraić - 42 glasa

Tihana Balagović - 38 glasova

Josip Bešta - 38 glasova

III. izborna jedinica

Ema Vidak Gojković - 38 glasova

Marko Hrabar - 35 glasova

Goran Devrnja - 35 glasova

Igor Sokolar - 30 glasova

Nikica Zdunić - 26 glasova

Igor Paulić - 21 glas

Barbara Krivić - 19 glasova

Matija Magerl - 18 glasova

Mladen Petrinović - 14 glasova

Josip Savić - 6 glasova

IV. izborna jedinica

Iva Fejzagić - 28 glasova

Filip Galić - 28 glasova

Ivana Kranjec - 22 glasa

Josipa Karapetrić - 19 glasova

V. izborna jedinica

Tereza Oreb

Martina Širol

______

Iris Trtanj

VI. izborna jedinica

Ivan Milotić - 12 glasova

Kako dozanjemo na izborne je izašlo oko 8 do 9% posto birača (oko 420). Nažalost, nemoguće je rekonstriurati broj iz ukupnog broja glasova je su birači mogli birati između jednog i četiri kandidata.

Čestitke svim pobjednicima i nadamo se da će uspješno zastupati studentske interese iduće dvije godine.

Luka Parac
28-03-2008, 19:35
Evo, sada kada je službeno i ovdje čestitam svim kandidatima!
Hvala biračima!
:smt006

fat drummer
28-03-2008, 19:51
eto gotovo je... rezultati su zanimljivi.
hvala jandriću na podacima, baš su nam super! :smt006

malimrav85
28-03-2008, 20:30
2 od 4 za koja sam glasao su izabrani, dobro je dobro je
sad ljudi na posao! :smt006

Ivan Živančev-Tutić
28-03-2008, 21:02
Prije svega veliko HVALA biračima, najprije na odazivu, a onda, naravno, na povjerenju, na izboru!

Također još jednom, sada službene čestitke izabranima! Posebno me raduje što ću s nekim kvalitetnim ljudima raditi!

Emil Cetina
28-03-2008, 21:50
Veliko hvala svima koji su me podržali i nadam se da vas neću iznevjeriti. Čestitke prvo svim izabranim predstavnicima, a zatim svima ostalima koji nisu izabrani ali su pokazali zainteresiranost i hrabrost da se kandidiraju.

Libro
28-03-2008, 23:16
čestitke svima, nadam se nas nećete iznevjeriti i da se nećete bojati suprotstaviti profesorima :smt006

Ante Romac
30-03-2008, 03:18
Ma gade mi se te sebične i egoističke interesne kalkulacije, prekrivene tim tankim velom studentskih izbora! hahahaa... pa može li se uopće taj naziv shvatiti ozbiljno?! I te neke pravničke udruge... ma molim vas... ko da imamo neke studentske klanove i ti koji su po tim udrugama su bolji od svih ostalih smrtnika...
To je sve jedna velika komedija... Ali ipak, čestitam pobjednicima na zadovoljenim aspiracijama. :smt006

dorro
31-03-2008, 05:38
I te neke pravničke udruge... ma molim vas... ko da imamo neke studentske klanove i ti koji su po tim udrugama su bolji od svih ostalih smrtnika... To nije nitko spomenuo do tebe sad...mitzko, kakve to frustracije vežeš za tu funkciju? Jel bila zgodna? :lol:

To je sve jedna velika komedija... A ti partibrejker..jes neki :smt019 :-D

Boris Savić
01-04-2008, 14:28
Narode hvala što ste me podržali... Nadam se da ću biti vrijedan vašeg povjerenja....
Čestitke svim kandidatima koji su prošli i kandidatima koji su imali hrabrosti istaknuti se kao kandidati... bit će za sve mjesta i svi mogu nešto napravit....

Pozdrav svima