PDA

View Full Version : Ocjena rada studentskih predstavnika

fat drummer
26-08-2008, 14:41
Jeeej, prošlo je valjda skoro sto dana od njihovog izbora. Recite nam kako ih ocjenjujete.
Dobra stvar je što se kasnije možete predomisliti :-D

tapir_u_magli
26-08-2008, 14:49
zasto nema opcije "koji rad?"

fat drummer
26-08-2008, 14:50
evo sada će biti

DUUH
26-08-2008, 15:10
Prokleto si zloban!
*zvačući duhan pritišće "KOJI RAD?"*

TILA
26-08-2008, 15:37
Ja ću pričekati sa ocjenom do završetka upisa za iduću akademsku godinu pa ak nešto i postignu neću biti jako zločesta

malimrav85
27-08-2008, 00:28
Đe si Davore?
:smt010

tapir_u_magli
27-08-2008, 00:33
ja bi isto davora nazad.

dorro
27-08-2008, 12:24
Davor je odlučio uzeti pauzu da bi položio sve najteže ispite s 3. i konačno se posvetio studentskim obvezama... nakon što je uložio 4 god rada kao predstavnik.

Ova mlađarija je bila pametnija, oni su odmah nakon par mjeseci odlučili slijediti njegov primjer :smt005 :smt005 :smt005

tapir_u_magli
27-08-2008, 13:05
Davor je odlučio uzeti pauzu da bi položio sve najteže ispite s 3. i konačno se posvetio studentskim obvezama... nakon što je uložio 4 god rada kao predstavnik.

Ova mlađarija je bila pametnija, oni su odmah nakon par mjeseci odlučili slijediti njegov primjer :smt005 :smt005 :smt005

uistinu.

no, smatram da bi barem davora mogli uzeti za PR. to im bas i ne ide narocito http://www.pnnk.org/grin.gif

a on je stari iskusni macho mačak!

fat drummer
06-10-2008, 16:20
inače, od veselijih vijesti danas je bila sjednica sz-a
tri predstavnika su dala ostavku (gojković, živančev tutić und savić b.), izabrana je nova predsjendica (karapetrić)
čekamo novi razvoj događaja da vidimo tko će zamijeniti ove koji su dali ostavku
ovime se prekinulo dugo razdoblje v.d.-a od valjda mjesec dana. dužnost je obnašao prvo magud, a zatim koliko sam shvatio neformalno živančev tutić

suni
06-10-2008, 19:06
pa dobro tko je onda više u tom zboru i dal on uopće i postoji? :-D

Alita
06-10-2008, 19:09
Pa 16 ih je bilo, zasada ih je 3 otislo :lol:
Neki su morali ostati. Oni za koje valjda nismo nikad culi :-D
U svakom slucaju podupirem Emu i ostatak jer ako oni odlaze, vjerojatno imaju dobrih razloga.
Da ne pricam da su bas oni bili medu jedinima koji su nesto vidno i radili i kojima je bilo stalo. /Magud excluded.
Ema banzai!
EVG fanclub da ili ne...?

fat drummer
06-10-2008, 19:11
nemoj tako, pa ima zamjena... doduše kakva nas iznenađenja prate od 3 mjeseca ne bih ništa prognozirao
ajde prvo im treba 150 godina da se konstituiraju
pa predsjednik da ostavku
prije toga par izabranih odluči da im se ne da biti u zboru
pa još troje da ostavku

fat drummer
06-10-2008, 19:32
inače, ovo ide ludo, ovaj eksperiment sa zborom
svo defakto ostao je samo aegis
mislim da su i zamjene glavnom aegis

dakle više ne govorimo sz nego aegis
znam znam netko će sada reći da to nije aegis već samo ljudi koji su podržali aegisov program, a aegis je podržao njih, ali ajmo se pravit da je to na kraju da jedinstveni organizam koji odlučuje gotovo stranački
jer zapravo to i jest

tako da ja ne vidim neke velike promjene i strašnog gubitka u croovoj inače koliko sam shvatio nestatutarnoj ostavci, a i bome postalo je očito da aegis opcija unutar sz zapravo vodi politiku koja njemu paše neovisno drugim predstavnicima
jer dosada nitko drugo osim neaegisovaca nije ni dao ostavku

Boris Savić
06-10-2008, 20:02
hey...

Ljudi moji evo samo se javljam da potvrdim ovo gore napisano...ovo što se dešavalo zadnjih nekoliko dana je totalni.....zbog očitog neslaganja s određenim postupcima studentskog zbora jednostavno smo dali ostavku...

Htio sam samo reći da nastavljamo svoj rad kao pravobraniteljski tim i radom u (recimo obnovljenoj) udruzi Iuridicum tako da samim ovime ne odustajemo od rada za studentske interese...

tapir_u_magli
06-10-2008, 20:30
Htio sam samo reći da nastavljamo svoj rad kao pravobraniteljski tim i radom u (recimo obnovljenoj) udruzi Iuridicum tako da samim ovime ne odustajemo od rada za studentske interese...

Mnogo srece u nastavku rada!

malimrav85
06-10-2008, 20:43
da, sretno!
ali boro, vrag ga jebi, daj neki prljavi veš u javnost
:-D

Boris Savić
06-10-2008, 22:20
eh nebi baš bilo previše korektno kad bi počeo valjat razloge zbog kojih smo otišli...trebao si biti tamo...fakat mislim da bi se složio sa nama...(a i iz priloženog (vidi moj topic (Boris Savić)) mislim da bi svatko shvatio što se događa...)

malimrav85
06-10-2008, 23:41
možeš ti i na pm pa ću ja to kao pričat okolo sa napomenom priča se po faksu
:smt005

tapir_u_magli
21-10-2008, 20:05
tuga, jad i cemer,

predstavnici ne zbore

zameo ih vjetar

(iz zbirke skoro haiku poezije "tresnja cvate - u potkrovlju")

Starfish
22-10-2008, 14:38
SZ je ono što se u teoriji prava društava zove "tajno društvo". :-D
Isključivo "unutarnje društvo" kojem "nije u pravnoj prirodi da ulazi u odnose s trećima." :-D

Budući su too sexy za pravokutnik, možete ih 0-24 kontaktirat preko aplikacije koju imaju na svom dijelu stranice faksa. Odgovor, sudeći po zadnjih 5 upita, nećete dobiti.

Moja ocjena rada studentskih predstavnika - privatno divni ljudi,
na toj poziciji i kao kolektiv - pederi. :badgrin:

fat drummer
22-10-2008, 18:11
nemoj tako keve ti... evo nakon samo dva tjedna uspio sam dogovoriti intervju sa novom predsjednicom i njenim buldogom the kidom
pošto aperentli parac nema pojma što se događa unutar zbora fakulteta.
ali u veselijem tonu, intervju!!!!

fat drummer
24-10-2008, 12:58
bio je to krasan intervju
uskoro slijedi iscrpan izvještaj :-D