PDA

View Full Version : opet rokovi

ostarjela
28-08-2008, 12:42
AVE! Ne znam da li mi je jos šum mora u ušima pa još slabije povezujem no inače, ali mi se čini kako nas i ove godine opet kradu za rokove!!!! NPR.Mpp i Upravno pravo: 11.mj pa 12 mj i 1mj : NISTA, tek 2mj.SUPER!!!!! AJD TI SADA POLOZI NA VRIJEME!!!JOJ RIGA MI SE VISE OD TOGA.....idem po milijunti popijeni peptoran zbog rupe na zelucu. :smt011 :smt011 :smt011

TILA
28-08-2008, 13:37
Bolonjci taj uvijek imaju pa su sve sredili da imaju isti rok.Jedino ona prva godina bolnje je bila kolko tolko dobro kasnije su se sjetila takvih i sličnih nebuloza

ostarjela
29-08-2008, 12:04
Nije li i prosle godine bila pobuna zbog toga??? Zaboli me za bolognu i njihove rokove....neka nas ostave na miru da to pozavrsavamo pa neka uvode i bacanje pogleda sa preponama na faks kaj se mene tice...kaj mi imamo sa time,samo nas koce tak da naletimo na bolonjce. :smt011

Nivette
29-08-2008, 12:17
Zaboli me za bolognu i njihove rokove....neka nas ostave na miru da to pozavrsavamo pa neka uvode i bacanje pogleda sa preponama na faks kaj se mene tice...

ah ta kolegijalnost... :smt007

a sto se rokova tice, kako na koju godinu dolaze bolonjci, tako kresu rokove
to su dozivjeli mnogi i prije tebe, ostarjela - svi oni na cijoj bi se godini pojavila bolonja su tako najebali

ostarjela
30-08-2008, 11:38
Danas sam meksa...sto se tice kolegijalnosti,naravno zelim svima najbolje uvjete,nisi me shvatio.Mrzim sam idiotski bolognski proces,a zalim sirocice na cijim se ledima to sve prelama,imaju moju potporu.No ostala su mi jos sjecanja na sve piz...rije koje su nama uvodili s obzirom da sam i prve bore uzgojila u Ustanovi i nitko nas nije sljivio,bez obzira na neki tihi plac u mraku pred dekanatom.No to vise nije ni bitno vec je cilj taj papir i zbogom faks,izgorjeh u borbi,no ako ce trebat glas za visi cilj,tu sam.Dosta nas ima jos sitno,al bitno do kraja i rezanje rokova produbljuje agoniju,a peptorana ponestaje.pozdrav :smt007