PDA

View Full Version : Truth is out there

Tkach
07-09-2008, 00:15
Dosta više o Sanaderu, Milanoviću, Bushu, Obami, McCainu, Putinu i drugim regionalnim i svjetskim kvaziliderima. Ajmo malo o onome tko stvarno kontrolira događaje. Evo nekoliko mojih favorita.

1) GUŠTERI

Teorija Davida Ickea, prema kojoj su engleska kraljevska obitelj, George Bush et al. humanoidni reptili iz daleke galaksije. Upravlja im Veliki Gušter koji živi negdje u svemiru. Njegov glavni izaslanik na zemlji je Kris Krisstoferson, kojem ostali gušteri daju raport.

2) DETERMINISTI

To su oni koji će napasti Kristovu vojsku u sastavu Domazet-Lošo i Neno Ivanković-Mali Vonta u Rijeci 2020.

3) VATIKAN

Vatikanska Kurija uvek žedna srpske krvi i dominacije svijetom. Posljednja brana su joj svetosavlje i Srpska radikalna stranka

4) JEVREJI

Evo nešto i za Pravaša. Već kojih 100-150 godina se priča kako ti Jevreji imaju zajednički master plan potčinjavanja ostatka svjetske populacije. Politički nekorektna teza, s obzirom da smrdi po par milijuna leševa, ali svatko tko je upoznao fata zna da tu možda nešto ima.

Pozivam forumaše da se ne ugledaju na moj primjer površne analize već da ponude što je dublju moguću raščlambu tih mutnih poslova. Veoma sam zainteresiran za zanimljive međumrežne poveznice, pogotovo ako ima netko malo više o Krisu Krisstofersonu i drugim gušterima. Poželjno je i štoviše citata Krešimira Mišaka, Rona Paula i Martina Mysterea. Udri!

Alita
07-09-2008, 00:18
Fale ti scijentolozi, David Blaine i mali sivi koji dolaze 2012. na Zemlju.
... i ovaj, sto ovo radi u ozbiljnim temama?

Tkach
07-09-2008, 00:25
Gdje se više priča o Forces That Are nego na Ozbiljnim temama? Pa ovdje je svaki drugi post o globalnoj konspiraciji pa rekoh ajmo to objediniti u jedan topic...

Robierre de Cochon
07-09-2008, 00:27
mislim da je ovo pravi topic na kojem se može nadovezati nešto sitno o dijalektičkoj debati ustaše vs. partizani :cat:

konzerva
07-09-2008, 12:34
MASONI
tajno udruženje čije postojanje nije upitno, broji milijune članova među kojima veliki broj svjetskih uglednika, kroje svjetsku politiku i okreću velike pare a sve sa jednim ciljem- uništenje kršćanstva!!!

fat drummer
07-09-2008, 12:37
MASONI
tajno udruženje čije postojanje nije upitno, broji milijune članova među kojima veliki broj svjetskih uglednika, kroje svjetsku politiku i okreću velike pare a sve sa jednim ciljem- uništenje kršćanstva!!!

srećom pa je s druge strane

KATOLIČKA CRKVA - moćna organizacija koja broji milijune, ako ne i milijarde članova, obrće ogromne pare, a sve s ciljem... spasenja svijeta? ili tako nešto

konzerva
07-09-2008, 12:45
a sve s ciljem...
uništenja masonerije?

fat drummer
07-09-2008, 12:48
nije ni čudo da ih onda masoni žele uništiti... samo ću reći jednu stvar - kc je prva počela

konzerva
07-09-2008, 12:51
ma nemoj,pa judeo-masoni su raspeli Isusa!

fat drummer
07-09-2008, 12:53
ma nemoj,pa judeo-masoni su raspeli Isusa!
a da nisu, kako bi nastala crkva?
heellooooouuuuuu

konzerva
07-09-2008, 12:58
nevertheless
ali najgori su dvostruki agenti tipa strossmayer

fat drummer
07-09-2008, 13:05
nomalno.... s takvim židovsko masonskim prezmenom :smt011

Maat
07-09-2008, 14:09
bankari kontroliraju svijet, pogledajte si malo zeitgeist the muvi 8)

konzerva
07-09-2008, 14:13
preostaje samo pitanje:
bankari=židovi?
bankari=masoni?
bankari=reptili?

Đ!
07-09-2008, 14:53
Gay lobi vlada Hrvatskom na čelu sa Ivom Sanaderom i Bobanom. :-D To je inače Murphyjeva teorija, da nebi bilo da prisvajam nešto. :lol:

Darkbuster
08-09-2008, 00:53
PENZIĆI

Sapienti sat

Barroom Hero
08-09-2008, 01:18
SAKUPLJAČI BOCA

Na prvi pogled možda bezopasna i neorganizirana skupina istomišljenika, sakupljači boca zadnjih godina gomilaju zalihe plastičnih boca i limenki, koje su od materijala pogodnog za reciklažu. Plan im je uništenje katoličke crkve, masona, homoseksualaca, i naravno dominacija svijetom.

Nije ni potrebno napomenuti da su očito reptiloidnog porijekla.

Darkbuster
08-09-2008, 01:46
Nonsens kolega! Poznato je da su sakupljaci boca obicni pijuni u rukama novog penzionerskog poretka, koji je pak u vjecnom konfliktu sa reptiloidnom frakcijom masona koja se odvojila od maticne loze obozavatelja Gibbonija iz faze Osmog putnika. Ipak,oni upuceniji znaju da je to sve jedna velika maskerada iza koje stoji vrhovna siva eminencija Davor Suker.

Barroom Hero
08-09-2008, 02:45
vrhovna siva eminencija Davor Suker.

E prijatelju, možda i jest bilo kako govoriš prije nekoliko godina, ali njegova moć je uvelike umanjena otkada je u katoličkom zatočeništvu (http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2006/15115.jpg)
. Pravo pitanje jest: tko je sada na njegovom mjestu?

Darkbuster
08-09-2008, 02:47
Vicekontrolor svijeta Alen Boksic? :?

fat drummer
08-09-2008, 09:43
jučer sam gledao onaj dokumentaraca o 11.9.
carevi!!!!
obožavam CAPSLOCKANA slova
mtv ugođaj
najbolja shema - nitko od njih nije niti pokušao objasniti gdje je fizički nestao avion 77, ako se nije sjebao u pentagon? gdje su putnici?

don_corleone
08-09-2008, 11:44
carevi!!!!
mtv ugođaj
najbolja shema - nitko od njih nije niti pokušao objasniti gdje je fizički nestao avion 77, ako se nije sjebao u pentagon? gdje su putnici?

To vrlo vjerojatno nikada nećemo saznati....

Tkach
08-09-2008, 18:33
carevi!!!!
mtv ugođaj

Čemu se daje prostor u primetimeu na javnoj televiziji... Bolje bi bilo da su pustili dokumentarac o Gušterima.

suni
08-09-2008, 21:59
hercegovci :-D

Soo
08-09-2008, 22:38
e da, sad se sjetih, ne znam jel se to može tu postati, postoji knjiga, ja ju čitala davno, u kojoj se detaljno opisuje ova priča s twinsima,naravno , tu se ne radi izričito o twinsima ali je isto napad na Ameriku , gdje se optužuje druge a zapravo je Amerika sve iskonstruirala.
Knjiga je stara, ja ju čitala pred jedno 6-7 godina, bijah mlada da, ali znam da je knjiga izašla puno prije twinsa, e sad , mene zanima da li je netko još čitao tu knjigu i sjeća se naziva?

Antonio de Oliveira Salazar
08-09-2008, 22:51
To je dobro pitanje, gdje je onda taj avion i putnici ako nije udario u Pentagon?
Poznavajući amere,možda je i on negdje pao, pa je to zataškano.

Koliko god u vezi svega postojale sulude teorije urote, ova ipak ima poprilično materijala.

Di su ona zlatna vremena kad su poljski vojnici napadali njemačke radio stanice...

fat drummer
08-09-2008, 23:49
Di su ona zlatna vremena kad su poljski vojnici napadali njemačke radio stanice...

da, da bilo je to nevinije doba :smt010

Aris€
09-09-2008, 18:35
mulder i scully bi misteriju 9/11 riješili u par epizoda...

Trpinja
09-09-2008, 19:08
carevi!!!!
mtv ugođaj

Čemu se daje prostor u primetimeu na javnoj televiziji... Bolje bi bilo da su pustili dokumentarac o Gušterima.
a jesi vidio kolko je mudjosa sudjelovalo u srednjoj bosni,a bili umjesani i u 9/11..al nemos hrvatinama herceg-bosne nanjeti takve udarce 8)
mudjahedini bolje da vas nema,HVO se na srednju bosnu sprema
:-D

Tkach
09-09-2008, 22:38
Nego ekipa, hoćemo sutra svi pratiti smak svijeta uživo? Šou počinje u 09:00, live feed na:

http://webcast.cern.ch/index.html

Maat
09-09-2008, 22:44
cek, jel nije preksutra smak svijeta?

Tkach
09-09-2008, 22:46
Jok, jok, sutra (10.9.2008 - kužiš, 10, 9, 8...) počinje u Švici oko 9, znači da bi se mogla crna rupa proširiti do nas negdje oko podneva. Run for the hills!

Maat
09-09-2008, 23:04
mah, to je jos dobar scenarij. izmedju "progutat ce nas crna rupa" i "nista" ima jos pregrst scenarija polaganog, stravicnog umiranja... :)
a steta, bas volim zivjet. oh well

Tkach
09-09-2008, 23:11
Tko zna koliko će biti bezbolno, ovo je ipak prvi put da Zemlju guta crna rupa. Inače, čitam da se organiziraju "Orgije posljednje noći" po Europi, možda se Rus ubacio :smt005

Maat
09-09-2008, 23:17
ma jooj ja bila uvjerena da je to preksutra. nece mi se valda sutra poklopit s pilatesom :evil:

Đ!
09-09-2008, 23:23
Ej, ne može. Imam ispit u ponedjeljak. :lol:

Maat
09-09-2008, 23:31
streberu, ucio bi zadnji dan zivota. ucio bi kad te crna rupa guta :smt005

Josip Broz Tito
09-09-2008, 23:37
Mislim da bi cijela Engleska bila sretna da sutra bude smak svijeta jer to im je jedini način da izbjegnu poraz na Maksimiru :-D

Đ!
09-09-2008, 23:38
A ono, išao sam u teretanu zadnju večer. :lol:

Lucius Veratius
10-09-2008, 00:15
Inače vrlo dobar dokumentarac, ali fale neki jako važni dijelovi. Baš zbog tih dijelova treba pogledati odličan Loose change 2nd EDITION RECUT. Ne Final cut koji je trebao biti bolji, ali me jako razočarao.

David Icke je legenda kojoj se divim.
Prije nego što pomislite da mi je Upravna "znanost" spalila mozak dozvolite da objasnim. Pročitao sam tri njegove knjige (..and the truth shall set you free, The biggest secret, Global conspiracy) i pogledao mnogo prezentacija. Nevjerojatna je količina knjiga koju je uspio pročitati, a još je nevjerojatnije kako je uspio napisati tolike knjige (čak ne može pomicati sve prste zbog artritisa) i kako vlada materijom (što se vidi iz prezentacija). Možemo se složiti s onim što kaže, možemo se složiti djelomično, a možemo se ne složiti s ničim, ali je činjenica da čovjek ODLIČNO brani svoje stavove, a to ću uvijek cijeniti.

Sad bih ovdje mogao napisati par stranica o tome, ali imam ispit sutra... Pročitajte knjige, a ako vam se to ne da (ja sam se isto na početku odnosio dosta podcjenjivački), onda skinite s neta sedmosatno predavnje Live at Brixton.

BTW u petak će održati predavanje na Bundeku. Zajebali su me organizatori, jer su prvo prodavali karte samo preko neta (www.zagrebi.com (http://www.zagrebi.com)), a nemam karticu. Sad se prodaju i po dućanima. Ako ih ne uspijem nabavit morat ću virit iz grmlja. :-D

Đ!
10-09-2008, 10:20
Kraj svijeta kasni. Mislim da ću ipak ići učiti.

Barroom Hero
10-09-2008, 14:34

Si gledo na kraju film? I uvjerio se da je ko prosječna epizoda CSI-a ko kaj sam ti rekao

Aris€
10-09-2008, 14:49
[quote="Aris€":3lx3lzhn]mulder i scully bi misteriju 9/11 riješili u par epizoda...

Si gledo na kraju film? I uvjerio se da je ko prosječna epizoda CSI-a ko kaj sam ti rekao[/quote:3lx3lzhn]

meni je film dobar
takvi ko ti ne razumiju to 8)

magister
12-09-2008, 12:05

jack bauer bi u jednom danu..ipak je on tajnik od chucka norrisa...

legionar
12-09-2008, 18:51
Gušteri vladaju!

ultraviolet
12-09-2008, 19:08
1) GUŠTERI

Teorija Davida Ickea, prema kojoj su engleska kraljevska obitelj, George Bush et al. humanoidni reptili iz daleke galaksije. Upravlja im Veliki Gušter koji živi negdje u svemiru. Njegov glavni izaslanik na zemlji je Kris Krisstoferson, kojem ostali gušteri daju raport.

ma čovjek je u pravu!
inače, ovih dana je u zagrebu, pa ako ju želite stisnuti ruku il ga potapšati po leđima dođite u subotu/nedjelju na bundek na taj neki eko-festival

Maat
12-09-2008, 20:12

jack bauer bi u jednom danu..ipak je on tajnik od chucka norrisa...

a chuck norris bi to solo u 1 sat!!! :smt005 (why do i play along?)

legionar
12-09-2008, 20:42
nevertheless
ali najgori su dvostruki agenti tipa strossmayerLaž i mit. Vrhovac je bio Strossmayer ne, pače, dao je prevest encikliku Lava XIII protiv masonerije i ozbiljno radio protiv njihovih planova. Poznata je njegova korespodencija s Račkim u kojoj ih oštro napada. Zamjerit mu se mogu tek liberalne ideje koje su, pored ostalih, preko njega ušle u KC nakon II VK i panslavističke nebuloze.

fat drummer
12-09-2008, 21:50
čuo sam da je najveća masončina ovaj ratzinger... i da je vanzemaljac

Tkach
12-09-2008, 23:28
Braća hrvatskog zmaja - simpa ekipica ili okultno društvo?

legionar
12-09-2008, 23:37
Isto nazivlje kao u masona, ali nema s tim veze. I Stepinac i Tuđman su bili članovi. Neki pod okultna društva ubrajaju i Opus dei. :smt005

Lucius Veratius
13-09-2008, 19:04
@ Pravaš
Rijetko se slažemo u političkim stavovima, ali respect na tolikim pročitanim knjigama. Dosta njih koje si naveo namjeravam pročitati kad uhvatim vremena.

Kaj se tiče svih tih priča o antisemitizmu i teorijama zavjere po kojima bi neki Židovi surađivali s antisemitima, mislim da većina ljudi previše šablonski razmišlja o tome. Po njima ako je netko Židov, onda nema šanse da bi on zajebao drugog Židova. Krivo. Vidjeli smo kod nas kako su nas "veliki Hrvati" zajebali. Često oni koji su se najviše busali u prsa svojim hrvatstvom. Vidjeli smo i to kako su hrvatski, srpski, muslimanski i albanski mafijaši fino surađivali za vrijeme ratova na ovim prostorima, dok su prema van ostavljali dojam velikih nacionalista.
Teorija zavjere po kojoj svi ili većina Židova rovare protiv ostatka svijeta je, naravno, kretenizam. Dio Židova je zaista na pozicijama svjetske moći, ali većini takvih se živo jebe za nekog Židova kojeg će raznijeti bombaš-samoubojica. Ne radi se o njihovim familijama. Mogao bih parafrazirati Marxa - kriminalna klasa nema naciju.

Znakovito je što su u NSB-u, na istoj polici s knjigama o masonima i teorijama zavjere, knjige o EU i Otvorenom društvu. :-D

suni
14-09-2008, 20:34
čula da da u zagrebu postoji skinheads cigić. dečki mi to vec godinama tvrde :lol:

off lagani...

kaj se tiče židova, došlo je do toga da nakon holokausta ne smiješ reći a ni b protiv njihove genocidne politike u palestini jer si automatski proglašen antisemit :roll:
iz nekog razloga nam je utuvljeno da cemo dva puta promisliti prije psovanja židova da nas društvo ne proglasi negirateljima holokausta. niz ljevije orijentiranih i židovskih teoretičara :lol: upozorava na to već dulje vrijeme.

Barroom Hero
14-09-2008, 21:48
Ti židovi mi nisu uopće simpatični. A ni masoni, čujem da su pokvareni. Ili su to možda jedni te isti ljudi?

Darkbuster
14-09-2008, 22:25
Suni, ne znam mislimo li na istog,ali ima njih par i to nazi skinsi. Kaj ces, nema goreg Turcina od poturice :-D

Tkach
14-09-2008, 23:15
Darkec, pa ti znaš svakog klošara s ceste :smt005

Aris€
15-09-2008, 01:45
čula da da u zagrebu postoji skinheads cigić. dečki mi to vec godinama tvrde :lol:

off lagani...

kaj se tiče židova, došlo je do toga da nakon holokausta ne smiješ reći a ni b protiv njihove genocidne politike u palestini jer si automatski proglašen antisemit :roll:
iz nekog razloga nam je utuvljeno da cemo dva puta promisliti prije psovanja židova da nas društvo ne proglasi negirateljima holokausta. niz ljevije orijentiranih i židovskih teoretičara :lol: upozorava na to već dulje vrijeme.

takvi debili mi vise dizu zivac od onih hipija i boraca za raznorazna ljudska i ostala prava...ekipa koja nema zivot i socijalno su u kurcu pa stalno seru na najmanju sitnicu da bi bili u centru pažnje
hrpa govana

15-09-2008, 03:24
Takve stvari i manipulacije su ljudi i prije primjećivali i trpili,
možda zato se nitko nije bunio protiv "holokausta",
a možda ne bi ni danas ???

Darkbuster
15-09-2008, 15:18
Darkec, pa ti znaš svakog klošara s ceste :smt005

Jasno Tkachy, klosari su ono sto ovom gradu daje dusu :-D

Darkbuster
15-09-2008, 15:20
Takve stvari i manipulacije su ljudi i prije primjećivali i trpili,
možda zato se nitko nije bunio protiv "holokausta",
a možda ne bi ni danas ???

Ma nek pockraju svi, oni ce meni branit da budem politicki nekorektan. To je valjda i Adolfu smetalo. :-D

Insomniac™
15-09-2008, 16:51

Pročitao na netu da postoje udruge pedera-skinheads-a...
Znači sve je moguće

konzerva
15-09-2008, 17:22
postoje i skinsi u izraelu tako da...

Darkbuster
15-09-2008, 19:38
To nije nikaj cudno, vecina skinsa nema veze sa nacizmom, dapace.

Barroom Hero
16-09-2008, 13:30

Ma nije istina, većina klinaca se baš i forsira na nacizam kako bi bili cool skinsi. A sad druga je stvar što u biti ne znaju što je Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei.

Pročitao na netu da postoje udruge pedera-skinheads-a...
Znači sve je moguće

Roze pantere takozvane :lol:

Darkbuster
16-09-2008, 13:48

Ma nije istina, većina klinaca se baš i forsira na nacizam kako bi bili cool skinsi. A sad druga je stvar što u biti ne znaju što je Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei.

Ok, mozda kod nas i po istocnoj Europi. Al' inace je prica drugacija, prvi skinsi su bili crni i bijeli,nije bilo nikakvih rasnih tenzija. Kasnije su pokret infiltrirali National Front,BNP i ostale britanske anti-imigrantske stranke i to je stvorilo imidz skinsa kao nacista, s druge strane otpor tomu je da se stvaraju antifasisticki pa nekada i crveni skin pokreti..
http://en.wikipedia.org/wiki/Traditional_Skinheads
http://en.wikipedia.org/wiki/Skinheads_ ... _Prejudice (http://en.wikipedia.org/wiki/Skinheads_Against_Racial_Prejudice)
http://en.wikipedia.org/wiki/RASH

Barroom Hero
16-09-2008, 13:51
Ma znaš kaj, ja nekak ne pušim priču da su skinsi zapravo rasta crnci. Zvuči mi glupo jednostavno. Možda je prije postojalo tako nešto, ali se oni nisu "razvili" u današnju sliku skinheada nego je to skupina koja se odvojeno pojavila.

Joj uopće mi se ne da raspravljati o skinsima :lol:

Darkbuster
16-09-2008, 13:57
Ne neg skupina koja se odvojeno pojavila su naci skinjare. Nisu bili nikakve raste,bili su nasilni sam kaj su slusali ska i rege :-D Ni meni se neda bas o tome,ali samo da razbijem mit o skinsima kao nacistima. Crnih skinsa ima i danas, al ponajvise ima bijelih koji su jednostavno nerasisti,antirasisti,crveni itd a tek onda naciji.

Aris€
16-09-2008, 15:15
Ne neg skupina koja se odvojeno pojavila su naci skinjare. Nisu bili nikakve raste,bili su nasilni sam kaj su slusali ska i rege :-D slušali pank, gledali nogomet, nisu bili pederi, vegenešto, tetkice i pičkice

Darkbuster
16-09-2008, 15:27
Jelmislis na nacije il kmice?

Aris€
16-09-2008, 16:09

opcenito

Barroom Hero
16-09-2008, 16:52

opcenito

http://www.cmar-net.org/forum/images/smiles/roll.gif

17-09-2008, 02:00
Slažem se da "skinheadsi" nemaju nikakve veze sa NSDAP-om, oni su tu ideju isprostituirali i iskrivili, a u Hrv. nema uopće organiziranih skupina skinheadsa,
a najčešće medijska izdrkavanja o njima su kada neko nekoga pretuče a da je bio obrijane glave tipa neki "boysi" pa se odma blebeće "skinsi"
(kao što je bilo u slučaju kad su se hrv. srbi pobili, Koprenica vs. Despić na Ribnjaku)

Hahahahhha u vezi toga, kad se to dogodilo odma se počelo blebetati nešto "Agram crew" ovo ono, a ja se sjetio da sam to vidio već negdje - pored ulaza u SC grafit ! :-D
Reko "Jebote, Agram crew su svugdje",
što je najgore u svemu, oružje im je dostupno posvuda, kante, koševi za smeće, stupovi...

Darkbuster
17-09-2008, 02:03
Da, a originalne ideje nsdap-a su tako ciste i nevine. Inace, u RH ima organiziranih Blood&Honor divizija u negdje 5 gradova. Koprenica brijem (nisam siguran) nije pravo ime, sumnjam da bi policija samo tako dala to u novine. Despic Srbin? Onda mu je stari bio srpski branitelj?

17-09-2008, 02:26
Da, a originalne ideje nsdap-a su tako ciste i nevine. Inace, u RH ima organiziranih Blood&Honor divizija u negdje 5 gradova. Koprenica brijem (nisam siguran) nije pravo ime, sumnjam da bi policija samo tako dala to u novine. Despic Srbin? Onda mu je stari bio srpski branitelj?

Pa i jesu, to je puno čišća politika nego sve ostale zapadnjačke iz ove perspektive :
Sve se zna, sve je čisto, ne muljaju ti u lice gluposti nego znaš na čemu si, ne ko današnja i prijašnja politika da se svi vole i poštuju
a u leđa bi netko nekome najradije zabio nož.

Oni su lijepo rekli :
"Dobar dan, mi ćemo vas doć pobit i porobit jer mislimo da vi ne zaslužujete (eng, fr. SSSR, USA)
bit vladari svijeta nego ćemo to mi biti, eto, samo da znate."

Danas je spika : "Ooo dobar dan, imate baš prekrasnu zemlju,
nego recite koje su ono sve banke i tvornice na prodaju ???"
------------
http://www.javno.com/hr/crna/clanak.php?id=132806

Aleksandar Koprenica je ime i prezime ovoga branjenika, to su svi objavili budući da nije maloljetan,
a to što je ovaj napadač vjerojatno iz "mešane" obitelji,
zar misliš da zbog toga ne bi njegov otac sudjelovao u obrani svojeg kraja ???
(u Vukovaru uostalom je bilo hrpa mješanih obitelji)

Inače, je li vam nešto čudno u članku na koji sam dao link na fotografiji one stisnute šake ?

Barroom Hero
17-09-2008, 03:09
Uz dužno poštovanje, poserem se na Despića. Šteta je dok bilo tko mlad pogine ali čovjek se sa svojom bandom zaletio naoružan letvama i palicama na skupinu koja je slavila rođendan. Dobio je što je tražio. Blood & Honor već dugo nema nikakvog utjecaja jer su ih zabranili i nitko ih ne financira.

Darkbuster
17-09-2008, 10:02
Salazar - Da da, nema nikakvih zabadanja nozeva, zato je i bila ona Noc dugih nozeva kad je Aca Hitler pobio neke od najblizih suradnika i cijeli SA, inace sve arbeiteri jurisnici,najvci zagovornici nacionalsocijalizma, a stranka kao radnicka.

Meni je cudna ona prva fotografija :smt005

Barroom Hero
17-09-2008, 13:32
Uz dužno poštovanje, poserem se na Despića. Šteta je dok bilo tko mlad pogine ali čovjek se sa svojom bandom zaletio naoružan letvama i palicama na skupinu koja je slavila rođendan. Dobio je što je tražio. Blood & Honor već dugo nema nikakvog utjecaja jer su ih zabranili i nitko ih ne financira.

Pošto ne mogu obrisat svoj post, javno izjavljujem da sam srao gluposti, nitko ne zaslužuje smrt dok je još klinac, pa makar si i budala.

Kalin
18-09-2008, 02:33
Blood & Honor već dugo nema nikakvog utjecaja jer su ih zabranili i nitko ih ne financira.

Organizacija je zabranjena samo u nekim državama Europe pa su se članovi infiltrirali u neke druge organizacije, stranke itd.

Pa i jesu, to je puno čišća politika nego sve ostale zapadnjačke iz ove perspektive :
Sve se zna, sve je čisto, ne muljaju ti u lice gluposti nego znaš na čemu si, ne ko današnja i prijašnja politika da se svi vole i poštuju
a u leđa bi netko nekome najradije zabio nož.

Ma naravno.
Biti financiran od strane krupnih kapitalista sa zapada te se u isto vrijeme pozivati na ponos i zastavu je inače jedna od svjetliji karakteristika "čiste i jasne" politike. :roll:

Kalin
18-09-2008, 02:39

Odštampaj si "Intifada" na majcu i kreni u borbu protiv tog nepravednog poredka.

18-09-2008, 09:39
Ja sam aludirao na internacionalnu politiku, "noć dugih noževa" je bila njihova interna stvar.
Očito je trebalo čišćenje i bilo je krajnje vrijeme da se kasnije ne bi dogodio još veći rascjep (što recimo nisu napravili ovdje kod nas)

Da je NSDAP financiran sa zapada je još jedna o teorija urote, a koliko se može logički zaključiti, neke teorije urote su namjerno plasirane da si se još više zamaglila istina (možda čak i većina?).

Ova druga fotka šake, zar vam nije malo čudno kako stoji palac ?
(ako je itko od vas ovdje ikada stisnuo šaku)

Kalin
18-09-2008, 12:36
Ja sam aludirao na internacionalnu politiku, "noć dugih noževa" je bila njihova interna stvar.
Očito je trebalo čišćenje i bilo je krajnje vrijeme da se kasnije ne bi dogodio još veći rascjep (što recimo nisu napravili ovdje kod nas)

Hm.
Nebih se baš složio.
Ernst Rohm i njegovi sljedbenici nisu ubijeni isključivo zato jer su predstavljali opasnost za NSDAP zbog svojih navodnih kontrarevolucionarnih ideja, kako bi to rekli u Jugoslaviji.
Rohm je smetao Himmleru u penjanju po hijearhijskoj ljestvici partije i opčenito društva tadašnjeg Reicha. Pošto se nije mogao nači nikakav sporazum između te dvije struje, proširena je propaganda o Rohm-ovom neslaganju sa Hitlerovim "velikim idejama" itd.

)
Da je NSDAP financiran sa zapada je još jedna o teorija urote, a koliko se može logički zaključiti, neke teorije urote su namjerno plasirane da si se još više zamaglila istina (možda čak i većina?).

Neznam po čemu bi to bila teorija urote pošto postoji mali milijun dokaza u obliku dokumenata itd. koji ukazuju na to. Teorije urote se ponajviše temelje na nekim zaključcima ili ukazivanju na propuste u logičnom razmišljanju, a ne na jasnim dokazima kao što su pravni dokumenti.
Danas smo dovoljno upučeni da gotovo možemo pratiti izvore kapitala od samog početka rada NSDAP-a do uzdizanja na vlasti te naposlijetku njezinog kraja.
I zamisli, među tim izvorima ćemo naiči na rusku i britansku aristokraciju, neke od vodečih kapitalista iz SAD-a pa čak i par banaka koje su bile u vlasništvu Židova.
Toliko o dosljednosti NSDAP-a kao stranke/partije.

Darkbuster
18-09-2008, 16:05
Pa opce je poznat prijateljski biznis General Motorsa i 3. Reicha(toliko prijateljski da je trajao i nakon ukljucivanja SAD-a u rat).

Kalin
18-09-2008, 16:11
Na 3. Reichu su profitirali svi osim Nijemaca.

legionar
19-09-2008, 20:14
postoje i skinsi u izraelu tako da...
U Izraelu su takvi rigorozni diskriminatorni zakoni kojih se ni Hitler ne bi posramio...

Da je NSDAP financiran sa zapada je još jedna o teorija urote
Hitler je financiran sa Zapada, ravno iz Wall Streeta. Tko nije pročitao neka pročita knjigu: Mitovi utemeljitelji Izraelske politike, pisac je Židov. Tako da ne bi rekli da vam podvaljujem nekog Lošu.

Kalin
19-09-2008, 20:16
Puno su profinjenijih od onih u 3. Reichu.

legionar
19-09-2008, 20:22
Puno su profinjenijih od onih u 3. Reichu.
Zapravo i ne. Ali ne smijemo to govorit. antisemiti smo odmah :smt011

Kalin
19-09-2008, 20:25
Ovisi o tome koliko si upoznat sa diskriminacijskim zakonima 3. Reicha.
Vjeruj mi, u Izraelu su takve stvari sročene puno bolje.
I da, nemoj slučajno to spominjati na javnom forumu.
ZOG nas prati.

Darkbuster
19-09-2008, 20:27
We're taking down the ZOG machine two by two by two, the white man marches on!! 8)

Kalin
19-09-2008, 20:29
"Jew by Jew by Jew" je original.
Ah, ta Generacija X.

legionar
19-09-2008, 20:31
Ma dajte, prije MI6, čitam neki dan da slobodno vršljaju po Zagrebu..

19-09-2008, 20:32
"Jew by Jew by Jew" je original.
Ah, ta Generacija X.

Gen. X je prilično nezgodan prijevod (ništa čudno za ova područja) naslova filma
"American History X"

Darkbuster
19-09-2008, 20:33
Nije los prijevod. Generacija X je socioloski subkulturalni naziv za americku nihilisticku omladinu 90ih, iako se to vise koristilo za grungere i te pisdarije..

Kalin
19-09-2008, 20:34
Da si upučen u teoriju "ZOG" nebi pisao takve gluposti.
M16, CIA, Mossad, KGB, Vatikan itd. su u njihovim rukama.

Kalin
19-09-2008, 20:35
Zar je uopče važno kako su ovdje preveli naslov filma?? :lol:

legionar
19-09-2008, 20:38
Da si upučen u teoriju "ZOG" nebi pisao takve gluposti.
M16, CIA, Mossad, KGB, Vatikan itd. su u njihovim rukama. :smt005 Vatikan? U Vatikanu ima agenata, ali ga ne kontroliraju u potpunosti. KGB je Putin u potpunosti očistio, tu i tamo ako se nađe pokoji. Netko drugi piše gluposti. Pod MI6 je i CIA i Mossad.

Darkbuster
19-09-2008, 20:40
A UDBA ? Djeluje li jos iz sjene?

Kalin
@Pravaš: Nisi primjetio sarkazam u mojem postu ili?

Nije los prijevod. Generacija X je socioloski subkulturalni naziv za americku nihilisticku omladinu 90ih, iako se to vise koristilo za grungere i te pisdarije..

Mislim da Wikipedija zna bolje od tebe.

Ali bilo je i gorih prijevoda.

Ljudi se sprdaju sa praćenjem računala,
a za to vrijeme zasad naveliko hvataju "pedofile" zbog posjedovanja fotografija ili videa na računalu.

Darkbuster
19-09-2008, 20:42
Kakva sad wikipedia?

Pardon jewpedia :-D

legionar
19-09-2008, 20:43
@Pravaš: Nisi primjetio sarkazam u mojem postu ili?Novi si, ne znam jel si cinik ili ne :-D

legionar
19-09-2008, 20:44
A UDBA ? Djeluje li jos iz sjene?
To moraš Mesića pitat :badgrin:

Kalin
19-09-2008, 20:47
Novi si, ne znam jel si cinik ili ne :-D

Jesam.

Ljudi se sprdaju sa praćenjem računala,
a za to vrijeme zasad naveliko hvataju "pedofile" zbog posjedovanja fotografija ili videa na računalu.

Tko se sprda s tim?
"Big Brother" je u nekim državama legalan i opče poznat proces kojim se prate građani.
A nije niti ništa novo da ga tajne službe primjenjuju u radu.

legionar
19-09-2008, 20:49
BB je pokus. Kao i bivša Juga. Balkanci su od uvijek bili najbolji kunići :cry:

Kalin
19-09-2008, 20:50
Naravno.
I ponosni smo zbog toga. :-D

20-09-2008, 18:30
BB je pokus. Kao i bivša Juga. Balkanci su od uvijek bili najbolji kunići :cry:

Mislim da je B.Bro samo medijski popraćen pokus kako bi se različiti ljudi ponašali da su cijelo vrijeme zatvoreni u jednom prostoru,
u slučaju atomskog rata.

Aris€
30-09-2008, 17:18
[quote="Pravaš":3jxonqwo]BB je pokus. Kao i bivša Juga. Balkanci su od uvijek bili najbolji kunići :cry:

Mislim da je B.Bro samo medijski popraćen pokus kako bi se različiti ljudi ponašali da su cijelo vrijeme zatvoreni u jednom prostoru,
u slučaju atomskog rata.[/quote:3jxonqwo]

Da, tak nekaj i ja mislim...

Darkbuster
30-09-2008, 18:37
Mozda je tako pocelo, no sada je sredstvo zarade. Ali zasto bi se takvi pokusi eksponirali javnosti,kada je mozda bolje da se neke stvari neznaju.

Kalin
30-09-2008, 18:49
Ne slažem se sa Salazarom.
Takve pokuse je vojska provodila u SAD-u još 60ih godina.

30-09-2008, 19:18
Ne slažem se sa Salazarom.
Takve pokuse je vojska provodila u SAD-u još 60ih godina.

Nisam ja mislio da je sadašnji B.Bro pokus, nego da je napravljen po uzoru na te pokuse.

Ima nekih stvari koje naizgled imaju smisla da postoje, tipa za ljude u prostoru bi trebalo organizirati neke igrice i zadatke, kao što ovi sada izvode, da ljudi ne polude od izoliranosti,
ili recimo cijeli taj "B.Bro" bi moglo biti nekakvo inteligentno superračunalo koje bi nadgledalo i pazilo osobe u tom zaštićenom prostoru.

Resin
05-10-2008, 01:57
ovo valjda ide na ovu temu...

prije par dana se na netu pojavio novi Zeitgeist... pogledajte svi, odličan je... glavni motiv su financije, a djelomično se obrađuje i idilični Venus Project (http://www.thevenusproject.com/)...

http://www.zeitgeistmovie.com/

PJ
05-10-2008, 13:53
Svi znaju da je najaktualnija teorija zavjere danas ona o Baracku Obami, tajnom muslimanskom terroristu koji je infiltrirato najvise redove americke vlasti kako bi sijao poruku mrznje slobode, demokratije, srece, oruzja, bifstejkova i ostalih americkih copyright brendova.

Kalin
05-10-2008, 14:40
Obama je tamnoputi agent koji radi za reptile.
Pa barem sam mislio da to svi znaju! :lol:

06-10-2008, 00:14
Teorije urote zamagljuju istinu i skreću pozornost s pravih stvari,
zato su i plasirane i izmišljene

Darkbuster
06-10-2008, 00:19
A sto ako je neka teorija urote koja nije plasirana pogodila bit, kako da je razlikujemo od ostalih? Jer i teorija o plasiranju teorija urote je teorija urote.

legionar
06-10-2008, 00:21
Jer i teorija o plasiranju teorija urote je teorija urote.Upravo to. Cilj je izbacit što više teorija, nakon čega više nećeš znat što je istina, a što ne. To je vrlo efikasno i postignuto, danas svi na spomen neke zavjere ko papagaji ponavljaju iste floskule i ismijavaju bez da se sagledaju činjenice.

06-10-2008, 00:23
A što ako je teorija o teoriji o plasiranju teorija plasiranja urote isto teorija urote s primjesama plasiranja ?

Darkbuster
06-10-2008, 00:26
:roll: Ono kaj sam napisao imalo je smisla, ako biste izvolili prouciti jos jednom :-D

Kalin
06-10-2008, 01:27
Gospodin Icke je lijepo rekao da svaka teorija urote može postati realnost ukoliko je osoba želi prihvatiti kao realnost.
Postavljam pitanje, postoji li uopče teorija urote i postoji li uopče realnost?

Darkbuster
06-10-2008, 01:29
Postoji li uopce postojanje? A tubitak? :shock:

legionar
06-10-2008, 01:29
Postoji li uopce postojanje? A tubitak? :shock:subitak :shock:

Alita
06-10-2008, 01:37
Realnost i bitak?
U! Znam ja!
Gljive!
:smt006

Darkbuster
06-10-2008, 01:39
Postoji li uopce postojanje? A tubitak? :shock:subitak :shock:

Heidegger? Postoji li taj lik uopce? A pjevac Laka? :confused2:

Resin
06-10-2008, 01:44
naravno da sve to postoji, čim se pojavi kao ideja, znači da postoji ;)

Darkbuster
06-10-2008, 01:55
E, a ja imam ideju o nepostojanju. Postoji li pak to? :-D Ili je nepostojanje neopaganska urota, da se vratimo na temu :-D

Resin
06-10-2008, 02:38
hm... može li postojati nepostojanje?
ovo je duboko :-D
no... ne možeš imati ideju o nepostojanju nečega prije nego konstruiraš to "nešto"... tako ja mogu reći da imam ideju o nepostojanju ružičastih slonova, a već sam spomenuo te slonove i stvorio ih u glavi... to znači da oni postoje u mojoj glavi (a sad i u tvojoj) i ako kažem da ne postoje to ne mijenja ništa osim toga da ja ne prihvaćam postojanje ružičastih slonova... :smt005

mislim da je upravo ovo dio urote... sama činjenica da mi ovdje raspravljamo o postojanju skreće našu pažnju od bitnih tema :smt009

Kalin
06-10-2008, 11:58
Uh, ranokrščanska filozofija!
Samo Bog može misliti nepostojanje ideje i nepostojanje kao takvo. :-D

Darkbuster
04-11-2008, 01:11
Obami je umrla baka(bjelkinja) dan prije izbora. Ubio ju je Mossad da izazove sazaljenje i da crnac postane predsjednik. Obama je nedavno ojacao svoje veze s Izraelom. Jorg Haider je gay.

Kalin
04-11-2008, 01:12
Zašto ubijati baku kada je od početka jasno da će pobijediti?
Ili neće?
Iluminati???

Darkbuster
04-11-2008, 01:14
Nista mi vise nije jasno, moram vidjeti sto Stormfront kaze :-D

Kalin
04-11-2008, 01:15
Mislim da niti tamo nečeš naići na takve teorije.
Forum.hr je sigurno bolji izvor informacija.

legionar
04-11-2008, 01:18
Ipak mislim da je Izraelu u većem interesu da Bomb Iran pobjedi.

Kalin
04-11-2008, 01:20
Mislim da je Izraelu zapravo svejedno tko će pobijediti.

Darkbuster
04-11-2008, 01:21
Mislim da niti tamo nečeš naići na takve teorije.
Forum.hr je sigurno bolji izvor informacija.

Mislis? :lol:
Dva klika su bila dovoljna
http://www.stormfront.org/forum/showthr ... randmother (http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=537586&highlight=obama%27s+grandmother)
:smt005

legionar
04-11-2008, 01:21
Zapravo je, ali im republikanci trenutno ipak nešto više odgovaraju.
Prvenstveno zbog necon lobbya.

Kalin
04-11-2008, 01:27
@Darkbuster: A dobro, na tom forumu možeš naiči i teorije o povezanosti McDonaldsa sa iluminatima kojima upravljaju Židovi u ime gmazova koji žive u rupi na sjevernom polu.

legionar
04-11-2008, 01:28
David Icke :lol:

Darkbuster
04-11-2008, 01:36
@Darkbuster: A dobro, na tom forumu možeš naiči i teorije o povezanosti McDonaldsa sa iluminatima kojima upravljaju Židovi u ime gmazova koji žive u rupi na sjevernom polu.

Pa znam,zato sam i rekao da se idem posavjetovati tamo :D

PJ
10-01-2009, 17:46
Ne znam jel itko pratio situaciju koja se dogodila u Velikoj Britaniji prije nekoliko dana. "Nesto" je udarilo u jednu od vjetrenjaca i otkinulo jedno od krila (20 metara dugo) te ostetilo drugo krilo. Velika vijest u V.B. Mnogi su prijavili vidjenja NLO-a, raznih svjetala i sl. Vec su eliminirane mnoga prvotna objasnjenja, od munje, leda, sudara sa nekom nasom letjelicom itd. Sada ostaci idu u njemacku da se utvrdi uzrok.

Clanci:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... 117039.ece (http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/ufos/article2117039.ece)
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... 108149.ece (http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/ufos/article2108149.ece)

http://www.telegraph.co.uk/news/newstop ... tists.html (http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/4211158/UFO-turbine-debris-sent-to-German-forensic-scientists.html)

Sta kazete? :-D

kadija
10-01-2009, 17:48
E da to sam danas čitala,doduše na indexu pa nisam uzimala kao nešto ozbiljno..Friki :-D

Mitzi Dupree
14-01-2009, 04:30
u slučaju atomskog rata.
da da, i onda su unutra stavili samo ljude s kvocijenotm 60 i manje jer prema jednom od idiotskijih filmova koje sam gledala u zadnje vrijeme jedino ce idioti prezivjeti.
dajte ljudi, sto pricate gluposti, nlo, masoni, chuck norris. to su price za djecu.
the one and only true King is Elvis! praised be The Name

Libro
18-01-2009, 14:19
u slijedu razvoja informatike roboti će nas zamjeniti.
strašno nešto.
samo nam treba neki hitler-haker koji će sve to osmisliti.

konzerva
23-01-2009, 01:19
matematika je laž!!!

bOG
23-01-2009, 01:45
Kašmir mafija vlada svijetom.

Darkbuster
24-01-2009, 03:29
Mislim da su zadnje tri stranice rasprave zalud napisane, netko je sve to rekao jos mnogo prije nas
[youtube:2s2ti2g8]http://www.youtube.com/watch?v=G6dkMsogZ30&feature=channel_page[/youtube:2s2ti2g8]

Jim_Halpert
01-02-2009, 11:45
David Icke :lol:

Tajna društva, religije, politika. Klasično pravilo da organizirana manjina manipulira i kontrolira većinu ka je debelo uvaljena u komoditet svakodnevnog i nekritički srka ideje sa vrha.

Ajmo bit svisni sebe, tj. prirode običnih ljudi; navikli smo na poznato, često samo izvodimo varijacije na istu šablonu, i to je OK. Jer ljudima triba sigurnost poznatog. No sa druge strane, ljudi se minjaju, polako usvajaju nove navike. Na taj proces ne obraćamo neku pažnju, jer nan je u prvon planu cilj ki je, najopćenitije kazano, učinkovitije zadovoljenje potrib i otud proizlazeći osićaj sigurnosti.

Icke je bubnu da sve visoke organizacije radu za reptile na način da doktriniraju masu suptilno i uporno dugo (jer samo tako ljudska priroda dopušta), lagano nas oblikuju brojnin sitnin podvalan i diverzijan, i mi usvajamo nove navike. Polako kroz stoljeća gre taj proces, al ipak u zadnjih par desetljeća kužimo da nešto nije u redu.. Oblikuju nas tako da se razlikujemo jedni od drugih, kultura od kulture, nacija od nacije, no taj njihov način je opasan jer nas uče da se uglavnon fokusiramo na te razlike i da počnemo gledat na druge ka bitno drukčije>nepoznate>prijetnju. Uče nas da je nasilje u redu, i da je normalno skakat na prvu loptu i brzo reagirat, i da je to opravdano ponašanje spram nepoznatih ljudi. Nameću nan lažne potribe i frustracije. Otud provala negativnih emocij kima se ti reptili (ja bi reka mali sivi) ka transdimenzionalna bića hrane.. (nastavak 8) slidi)

PJ
01-02-2009, 11:52
Icke je uzeo marksisticku teoriju konflikta klasa i ubacio zidovske gustere unutra. Karikature ko Icke i ovim malo manje ludim konspiratorima unistavaju reputaciju.

To je sve maslo gustera.

Jim_Halpert
01-02-2009, 12:28
2) Don't get me wrong; ljudi međusobno jesu različiti u svakon smislu riči, al umisto da to doživljavamo na način kako nan to serviraju manjine (toliko su bezobzirni da se ozbiljno pitan jesu li to ljudska bića, ima li Icke do kraja pravo), mi se moramo rišit paranoje od "nepoznatih ljudi".
A ja virujen; od komunikacije sve počinje, dajmo nepoznaton drugu i treću šansu, nasilje nema smisla jer prekida dijalog, iako drugu osobu ne moremo "organski smislit" (sa ovin se svaki dan borin), poštujmo razliku, uvik imajmo priton na umu da se radi o čoviku i valjda jedino ča nan preostaje u takovoj situaciji jest izbjegavat i držat na oku, ča je normalno ljudsko ponašanje. Ne moremo očekivat od drugih sve (odma), jer to je relativistički konzumerizam kime nas predugo zaslipljivaju, nemojmo bit tako razmaženi, al nasuprot tome, ono ča uvik moremo u svako doba i bilo di je bez bojazni pričat sa drugima, pitat, zahtijevat, razgovarat, pregovarat i dogovarat. Velika večina ljudi na ovon svitu je miroljubiva, komunikativna, skoču pa kažu hop, strpljeni-spašeni, ne daju se prelako upravljat malin sivima i njihovin agentima.. (gren još malo :lol: )

Jim_Halpert
01-02-2009, 12:59
3) Dosta metafizike propuha. Ono su pravila kih se svaki dan držin ne razmišljajuć o njima (maybe san samo pristojan extrovert) i teško mi je o ton razglabat ovdi..

Uglavnon, ono ča mi se kod Ickea dopalo; 1)ne pušimo fore ke nan prodaju, naučimo koristit svoju glavu i kritički sagledat informacije tj. NE SKAKAT NA PRVU LOPTU, jer čini se da prosjećan čovik lako razumi ponašanje drugih. (međutin, kritičko razmišljanje je rezultat usvojenih informacij i (ne)formalnog obrazovanja, i pitanje je koliko je sve to objektivna istina. i ne zaboravimo činjenicu da postoje pravi tudumi, ki ne žele znanje, svakodnevni licemjeri ki (p)održavaju status quo)

2)organizacije, religije, politika, kompanije; nemojmo se dat zavađat, nemojmo sve i sebe svest na konzumerizam i tako ESSE DIVISI ET IMPERATI (tu je jedino rješenje "čovik je čoviku čovik")

3)otarasit se trgovačkog prava ki su plasirali Mleci i Britanci (valjda misli na konzumerizam i relativizam) i povratak na običajno pravo ča je oduvik dobro funkcioniralo. (bi li se Kurtović složi sa ovin)

U biti Icke otkriva toplu vodu..

Jim_Halpert
01-02-2009, 13:11
I pojam "lažna potriba".. Kako to definirat? Jel' to zbilja postoji? :roll:

Kalin
01-02-2009, 14:09
Čim sam došao do "svisni" ili "triba" sam odustao jer vjerojatno ništa više nebih uspio shvatiti!
Ali siguran sam da si napisao nešto pametno. :-D

PJ
01-02-2009, 14:43
joj kalin uopce nisi in, regionalna narjecja su ove godine sta je polu-english bio prosle.

legionar
01-02-2009, 15:34
Icke je uzeo marksisticku teoriju konflikta klasa i ubacio zidovske gustere unutra. Karikature ko Icke i ovim malo manje ludim konspiratorima unistavaju reputaciju.

To je sve maslo gustera.
Ludi su jedino oni koji misle da sve funkcionira kako se na prvi pogled čini. A to što su svi cjepljeni protiv "teorija zavjere" to je već druga stvar. Obično se takvim ljudima priljepi takva etiketa bez da se argumentirano i temeljito pobiju njegove teze. Isto kao što se nekome priljepi da je fašist, revizionist ili sl. Jedino ne kužim kak ljudi ne vide koliko su agresivni ti koji lijepe te etikete i da tu nešto smrdi. Iako je meni tragikomično da se iz zavjere sprdaju studenti prava koji bi trebali znat da je zavjera kz-pravni pojam općeprisutan u svakodnevnom životu. Šta da sam pred par godina krenuo pričat o Conplan 8022 tj. dokumentu u kojemu je razrađena američka doktrina dominacije punoga spektra? Rekli bi da lupetam o "teorijama zavjere", i rekli su. Dokument je danas dostupan javnosti. Da krenem pričat o činjenici da je Britanija željela očuvanje Jugoslavije i da se i dan-danas kuhaju planovi o ponovnoj instalaciji neke panbalkanske asocijacije, opet su to nekakve zavjere. Ali taj isti koji će to reći neće pročitat knjigu VB i Balkan od eng. predavačice. Po vama vjerojatno i Chomsky spada u teoretičare zavjere. A Icke je obični ridikul na kojeg se ne treba obazirat iako je mnoge stvari točno iznio.

immortal savant
01-02-2009, 15:43
upravo tako, iznio je brojne pozitivne stvari, koje su već neki forumaši naveli, ali je sve to omotao svojih spiritualnim iskustvom u Peruu(ispravite me ako griješim) i gušterima koji žive u drevnim gradovima ispod nas.. postavio je prelabavu teoriju gdje spaja apsolutno sva tajna društva - od masona do sotonista, te na kraju cijela knjiga liči na bajku.

Darkbuster
01-02-2009, 15:45
Taj covjek nije nikada imao ozbiljne namjere, valjda vam je to jasno.

legionar
01-02-2009, 15:54
upravo tako, iznio je brojne pozitivne stvari, koje su već neki forumaši naveli, ali je sve to omotao svojih spiritualnim iskustvom u Peruu(ispravite me ako griješim) i gušterima koji žive u drevnim gradovima ispod nas.. postavio je prelabavu teoriju gdje spaja apsolutno sva tajna društva - od masona do sotonista, te na kraju cijela knjiga liči na bajku.
Mogao je on iznijet 99% istine, ali nakon takvih nebuloza ga nitko neće shvaćat ozbiljno. Lik nije toliko lud da nije znao kakve će bit reakcije na reptiloidnog Busha i na ostale "najveće tajne".

PJ
01-02-2009, 16:31
Ludi su jedino oni koji misle da sve funkcionira kako se na prvi pogled čini. A to što su svi cjepljeni protiv "teorija zavjere" to je već druga stvar. Obično se takvim ljudima priljepi takva etiketa bez da se argumentirano i temeljito pobiju njegove teze. Isto kao što se nekome priljepi da je fašist, revizionist ili sl. Jedino ne kužim kak ljudi ne vide koliko su agresivni ti koji lijepe te etikete i da tu nešto smrdi. Iako je meni tragikomično da se iz zavjere sprdaju studenti prava koji bi trebali znat da je zavjera kz-pravni pojam općeprisutan u svakodnevnom životu. Šta da sam pred par godina krenuo pričat o Conplan 8022 tj. dokumentu u kojemu je razrađena američka doktrina dominacije punoga spektra? Rekli bi da lupetam o "teorijama zavjere", i rekli su. Dokument je danas dostupan javnosti. Da krenem pričat o činjenici da je Britanija željela očuvanje Jugoslavije i da se i dan-danas kuhaju planovi o ponovnoj instalaciji neke panbalkanske asocijacije, opet su to nekakve zavjere. Ali taj isti koji će to reći neće pročitat knjigu VB i Balkan od eng. predavačice. Po vama vjerojatno i Chomsky spada u teoretičare zavjere. A Icke je obični ridikul na kojeg se ne treba obazirat iako je mnoge stvari točno iznio.
Ne, Chomsky mi je simpatican tip. :-D

Ne mislim da postoji neki veliki plan, ali sigurno da postoje mnogi mocnici koji imaju slicne interese i postavljaju uvjete da se oni ispune. Al ne volim kad ljudi mjesaju neke relativno moguce tipove zavjere sa raznim fantazijama, a Icke je upravo takav. A ostalo, ovo "dobro" sta je reko se manje-vise stalno ponavlja iz svakog antiglobalistickog, socijalistickog, anarhistickog, itd.isl. pokreta koji prica o tome kak nam mediji peru umove. Paranoidni ludjaci kao Icke koji su uzeli jedan psihodelik previse su zadnji koji mi trebaju rec o koristenju vlastitom glavom.

immortal savant
01-02-2009, 16:49
barem smo mu dali šansu :p čitao sam izvještaj novinara jutarnjeg koji je bio na večeri s Ickeom, rekao je da se čini kao skroz normalna osoba, nasmiješen i opušten, te o svojoj teoriji govori kao da prepričava što je jučer večerao :D

legionar
01-02-2009, 16:50
Ne znam čemu uopće rasprava o Ickeu? Čim netko priča o reptilima, koliko se takva osoba može shvaćat ozbiljno? Problem je zapravo u percepciji. Naravno da se nigdje neće okupit 3 Jevrejoreptila i oko kamina ispijat nešto (morate Tkacha pitat šta, zaboravio sam :-D ) i maštat kako će pokorit svijet. U igri su nafta, energenti, kapital, kontrola hrane (Kissinger:"Kontroliraj naftu i kontrolirat ćeš zemlju. Kontroliraj hranu i kontrolirat ćeš ljude") i centralizirani masmediji koji su u njihovoj službi. A da se vidi kolika je snaga tih lobija i njihovih medija, ne treba čitat nikakve veštačke desničare, ima i među ljevičarima onih koji se time bave - Chomsky, Garaudy itd. Da bi se demonstrirala snaga medija dovoljno je uzet banalan primjer. Ako im netko zasmeta dovoljno ga je proglasit pedofilom, fašistom ili sl. To ne mora bit istina, ali čak ako novine kasnije i napišu da to nije bilo točno (naravno, negdje na rubu novina, nikako na naslovnici) takva će osoba ostat obilježena za čitav život. Protiv takvog napada nema obrane jer je jednadžba jednostavna: fašist/pedofil=monstrum. Mediji su pogotovo jako oružje u ratu, dovoljno je samo pogledat propagandu kakva je vani bila devedesetih kontra HR. Poslije masakra u Borovu umjesto da se piše o stradavanju RH policajaca oni pišu kako srpske žene plaću na pogrebu nekog tamo četničkog milicajca, spominju se brojke od 700 000 ubijene srpske nejači i sl. Koliko će svijet nakon takvih informacija imat samilosti za hrvatske patnje? I sve to u okolnostima dok je RH pod embargom i treba ishodit međunarodno priznanje. Mediji su gadna stvar i jako sredstvo manipulacije.

Jim_Halpert
01-02-2009, 17:37
U potpunosti se slažen sa legionaron, al bi nadoda da je sprega bahate postimperijalističke britansko-američke visoke politike i njihovog (korporacijskog) kapitalizma nešto odavno poznato svin pametnijin ljudima u svitu i na ovin prostorima.. To po meni nije zavjera, to je bezobrazluk, ma odakle in pomisao upravljat narodima i njihovin državan? Čime oni to SEBI opravdavaju? (ajmo zanemarit činjenicu da JI i srednja Europa baš i nisu puno naseljene, i da su gospodarski zanimljive zbog prirodnih resursov) Ali tolika očigledna izrabljivanja.. Zač ljudi se još uvik tako uporno ponašaju "daleko od očiju, daleko od srca"? More bit da je Zapad debelo zaglibi u komoditet.., al još uvik se stignemo trgnut.

Ča se tiće, Ickea, njegova teorija je prekolosalna. Ma nisu to reptili, nit mali sivi, nego psihopati kima je mantra "posli mene, potop"!

suni
01-02-2009, 17:53
ja kako starim sve više cijenim ickea :-D

PJ
01-02-2009, 18:14
Čime oni to SEBI opravdavaju?
God Bless America? One Nation Under God? In God We Trust? :lol:

Znas sta, odi na video.google.com i potrazi dokumentarac o Robertu McNamari koji je bio defense secretary u vrijeme Vijetnama. Vrlo zanimljivo.

Kalin
02-02-2009, 15:27
http://questionabletopic.files.wordpress.com/2008/06/one_dollar_bill_reverse-united_states_.jpg

Tkach
02-02-2009, 19:00
Novus Ordo Seclorum :smt023

Ništa čudno kad se uzme u obzir da su amerićki Founding Fathers odreda bili masoni ili bar ljubitelji masonskog deizma.

Jim_Halpert
02-02-2009, 23:08
Odoh, vidjeh i skužih da je sve to bilo u dnevnon tisku, čak i na TVu. Izgleda da uspješno zaboravljan stvari.. Tipična ljudska osobina zaboravljanja nečeg ča se doživi ka nepotribno, u smislu-beskorisno, i u smislu-uzaludno (jer uvjerenje da (se) ništa ne more prominit).. Hmmmm, zaboravih radi očuvanja mentalnog zdravlja. Ma neka, bavit ću se otkrivanjen istine kad buden u poziciji. A dotad promatran i živin tiho i pragmatično.. :wave:

Darkbuster
03-02-2009, 13:36
Jime sine, jel te mogu zamoliti da pises tako da te mozemo svi razumjeti (pri tom ne mislim na dijalekt :-D )

Jim_Halpert
03-02-2009, 14:20
Jime sine, jel te mogu zamoliti da pises tako da te mozemo svi razumjeti (pri tom ne mislim na dijalekt :-D )

OK. Čemu? Ne. :smt006

Darkbuster
03-02-2009, 14:27
E,to! :lol:

Kalin
03-02-2009, 15:42
Postoji li neki riječnik i gramatika tog jezika??

legionar
03-02-2009, 22:51
Novus Ordo Seclorum :smt023

Ništa čudno kad se uzme u obzir da su amerićki Founding Fathers odreda bili masoni ili bar ljubitelji masonskog deizma.Svi osim jednog!

Postoji li neki riječnik i gramatika tog jezika??

rIječnik sigurno ne :-D

Kalin
04-02-2009, 01:49
Joj, lapsus!
Kako li kompliciraš oko nevažnih sitnica! :-D

Jim_Halpert
29-03-2009, 19:44
http://blog.vecernji.hr/misak/2009/03/2 ... ida-ickea/ (http://blog.vecernji.hr/misak/2009/03/28/sto-mi-se-svida-kod-davida-ickea/)
David Icke - čovjek čija predviđanja se ostvaruju

..pročitat cili članak dinosaurskih dimenzij, te pogotovo komentare.
..i što reć poslin tog?? P'haaaa, ev bubnen; dodatan motiv da što prina diplomiramo, se ubacimo u postojeći establishment i lagano ga minjajmo iznutra. :-k

PJ
08-07-2009, 01:24
Mada ovo možda ne pripada ovdje, nije baš ni za jedan drugi topic, a nije baš ni za svoj topic, a ipak je svojevrsna teorija zavjere:

http://www.rollingstone.com/politics/story/28816321/the_great_american_bubble_machine/print#

Priča o tome kako američka investicijska banka Goldman Sachs svjesno stvara tržišne bubble, kao što je bio nedavni sa tržištem nekretnina, te na njihovom rušenju zarađuje ogromne novce. To čini putem lobiranja, svojih ljudi na važnim političkim pozicijama, itd.

Tkach
08-07-2009, 09:41
Mada ovo možda ne pripada ovdje, nije baš ni za jedan drugi topic, a nije baš ni za svoj topic, a ipak je svojevrsna teorija zavjere:

http://www.rollingstone.com/politics/story/28816321/the_great_american_bubble_machine/print#

Priča o tome kako američka investicijska banka Goldman Sachs svjesno stvara tržišne bubble, kao što je bio nedavni sa tržištem nekretnina, te na njihovom rušenju zarađuje ogromne novce. To čini putem lobiranja, svojih ljudi na važnim političkim pozicijama, itd.

Zanimljivo kako je teoretičarima zavjere uvijek od svih investicijskih banaka na Wall Streetu za sve kriva baš ona koja ima jevrejska imena u nazivu.

PJ
08-07-2009, 11:55
Heh, među tom ekipom ima puno židova :mrgreen:
Al GS je ipak najveća i najutjecajnija, pogotovo otkad je Lehman B. ošo u chapter 11

radzid
30-08-2009, 22:15
Što to je ZOG?

Židova ima 20 milijona na svijetu a na vlasti su u društvima više nego bilo koji narod. Reklamiraju svoje žrtve bolje od bilo kojeg naroda kao Poljaka, Rusa ili Hrvata koji su isto imali velik postotak svog naroda poubijenih , i to koriste za zadržavanje svoje prednosti. Jel sad bolje?

PJ
11-10-2009, 16:17
http://www.jutarnji.hr/zanimljivosti/clanak/art-2009,10,11,,179199.jl

Jel mi može netko objasnit što na slici članka o majama radi tibetski budistički redovnik?

Đ!
11-10-2009, 16:23
Mislim da je ta fotka iz nekog on ovih katastrofičnih filmova pa su smatrali da je prikladna, kaj ja znam. A to što ne paše fotka, to ne treba puno objašnjavat s obzirom da se radi o novinarima.:mrgreen:

Breeder
04-11-2009, 01:24
http://www.youtube.com/watch?v=JwWxHL5pbik
http://www.youtube.com/watch?v=WQkbBb6KReY
http://www.youtube.com/watch?v=JX525xh-qI8
http://www.youtube.com/watch?v=5BYbmcEvY9c
http://www.youtube.com/watch?v=VLXPck98KF8

malimrav85
04-11-2009, 13:42

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
rano sam nabasao na ovaj topic

nisam čitao čitav članak jer ga stvarno imaaaaaaaaaa ali
tome se ne bi čudio. meni je skroz logično da banke igraju takvu igru. daj daj daj daj i onda samo jedan dan kažeš stop, sad vraćaj. onda nema vračanja pa uzmiš ljudima sve. malo po malo sve je tvoje a ljudi direktno ovise o tebi i robovi su ti. po meni, ništa revolucionarno.

legionar
04-11-2009, 15:14
Sjećam se da je prof. u srednjoj iz fizike znao reći: banka je institucija koja posuđuje kišobrane kada je sunčano, a onda ih traži nazad kad počne kiša. Nikako daleko od istine.

Breeder
18-11-2009, 14:05
http://www.youtube.com/watch?v=JwWxHL5pbik
http://www.youtube.com/watch?v=WQkbBb6KReY
http://www.youtube.com/watch?v=JX525xh-qI8
http://www.youtube.com/watch?v=5BYbmcEvY9c
http://www.youtube.com/watch?v=VLXPck98KF8

nitko ne komentira?
i onda cete se cuditi kada vas smelje...

Đ!
19-11-2009, 00:30
Ja sam dobio mail o tome. Teorija zavjere... Najjače je ono da će pomrijet 3 milijarde ljudi, a priča se o tome da će doći u Europu. Nema u Europi 3 mlrd ljudi.:rotfl: (taj dio je naime bio u tom mailu)

Nego... Ja nisam stručnjak. Pol toga što je žena rekla je meni viša matematika ili nedajbože fizika. :mrgreen: Mislim što ja znam, možda je baš taj Codex super, a ona sere. Vidjet ćemo kad pomre 3 mlrd ljudi :mrgreen:

Breeder
19-11-2009, 01:15
otidi na stranicu, pogledaj spojeve o kojima prica, a onda ih proguglaj...meni se ne cini bas nevino

ima koji voloneter da prolista propise WTOa ? :belj: malo mi je cudna ona odredba o dobivanju sporova...

edit: jebes 3 milijarde ljudi...pitanje je kakva je to ideja da se dopustaju ovakve supstance u takvoj kolicini u hrani?!

19-11-2009, 03:11
Jebeš ti mail koji si dobio, ako u njemu ne piše da će 3 milijarde ljudi umrijeti ako ne pošalješ mail na još minimalno 10 adresa.

Tkach
19-11-2009, 17:45
nitko ne komentira?
i onda cete se cuditi kada vas smelje...

3 milijarde ljudi? Ništa posebno. Ja ti garantiram da će umrijeti svih 7 milijardi ljudi koji trenutno žive na Zemlji. Neki će prestati disati a nekima će stati srce. Prije ili poslije, naravno.

Breeder
19-11-2009, 19:59
ha-ha-ha

bravo, sarkazam na razini...

mutavi ste i naglasavate krive stvari (3 milijarde je potpuno nebitna stvar u cijeloj prici)...svima je jasno da je 99% ovo pretjerano, ali neke stvari recene nisu tako smijesne

malimrav85
19-11-2009, 23:54
Ja sam dobio mail o tome. Teorija zavjere... Najjače je ono da će pomrijet 3 milijarde ljudi, a priča se o tome da će doći u Europu. Nema u Europi 3 mlrd ljudi.:rotfl: (taj dio je naime bio u tom mailu)

Nego... Ja nisam stručnjak. Pol toga što je žena rekla je meni viša matematika ili nedajbože fizika. :mrgreen: Mislim što ja znam, možda je baš taj Codex super, a ona sere. Vidjet ćemo kad pomre 3 mlrd ljudi :mrgreen:
ne vezano za ovo, ja sam gledao neki dokumentarac di se govori da ekipa ima plan u neko dogledno vrijeme smanjit populaciju na 800milja ljudi jer neće biti dovoljno resursa za sve hranit.
u to će se ić raznim načinima, bolesti, glad a na nekoj razini će se ljude poticat da se sami maknu i omoguće "opstanak" ostatku

Đ!
20-11-2009, 00:23
LOL, e to je teorija!:rotfl:

Kalin
20-11-2009, 00:28
ne vezano za ovo, ja sam gledao neki dokumentarac di se govori da ekipa ima plan u neko dogledno vrijeme smanjit populaciju na 800milja ljudi jer neće biti dovoljno resursa za sve hranit.
u to će se ić raznim načinima, bolesti, glad a na nekoj razini će se ljude poticat da se sami maknu i omoguće "opstanak" ostatku

Kako li su samo shvatili naš briljantni plan?

malimrav85
20-11-2009, 00:39
he he he
samo kažem da se svašta može vidjet a vrijeme će pokazat kaj je kaj
ziher su se prije ljudi kleli da je sa ubojstvom jfk-a sve čisto i da je samo jedan ubojica bio što je danas barem sporno
tak je i sa 9/11 bilo

ne treba vjerovat baš u sve ali sam duboko uvjeren da određena ekipa ima isplanirane događaje i plan za neko dogledno vrijeme i da jedino kaj ja mogu radit je živjet svoj život i pokušat ga što bolje iskoristit
bez zaduživanja kod banaka, naravno
:)

Elisa Day
20-11-2009, 00:51
Kako li su samo shvatili naš briljantni plan?
jesi ti napravio svinjsku gripu?

PJ
09-12-2009, 21:57
Srpski elijeni napadaju polarne hrvate! (http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-nebo-iznad-norveske-obasjale-misteriozne-plave-spirale/464366.aspx)

fat drummer
09-12-2009, 23:35
tvrdi da je igra svjetlošću trajala oko dvije minute, te je dodao da je to "predugo da bi se radilo o astronomskom fenomenu"

lijep pokušaj bando četnička!!!!! ali vaša zavjera je otkrivena!

Breeder
10-12-2009, 00:58
moze oklada?

ja kazem da je http://en.wikipedia.org/wiki/Proton_%28rocket%29 i da rusi opet jebu :belj:

znaci zakljucak bi bio da su rusi u biti srpski elijeni :O bilo kuda, srbi svuda :neko:

PJ
10-12-2009, 01:18
Odlična teorija, jedini problem je što ga lansiraju u Kazahstanu, koji baš i nije u neposrednom susjedstvu Norveške. A da ne pričam o tome kako baš i nije velika tajna kad lansiraju tako velike stvari.

15-12-2009, 23:42
Danas je toliko ljudi na Zemlji, da kada bi ih i planski želio recimo 70% ubiti, to bi bio prokleto težak posao.
Čak i da se dogodi nekakav masovni atomski rat u svim državama vrlo vjerojatno bi barem polovica Zemljine populacije preživjela.

PJ
19-12-2009, 00:28
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-nlo-iznad-kremlja-sokirao-cijeli-svijet/465880.aspx

Priti kul. Izgleda kao imperial star destroyer.

Murphy
20-12-2009, 21:17
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-nlo-iznad-kremlja-sokirao-cijeli-svijet/465880.aspx

Priti kul. Izgleda kao imperial star destroyer.

Putinova nova igračka? ::E:

PJ
20-12-2009, 21:25
The force is strong in that one.

radzid
27-12-2009, 04:08
Danas je toliko ljudi na Zemlji, da kada bi ih i planski želio recimo 70% ubiti, to bi bio prokleto težak posao.
Čak i da se dogodi nekakav masovni atomski rat u svim državama vrlo vjerojatno bi barem polovica Zemljine populacije preživjela.

Tolko je atomskih bombi na Zemlji da bi razneslo ne samo sve nas, nego bi izbacilo iz orbite Mars i Veneru.
Dovoljno je neka bolest koja ima inkubaciju par mjeseci, brzo se širi i ubija učinkovito. Sve gaussove krivulje imaju drugu stranu. Tako je s energentima, životima i naravno ekonomijom.

Breeder
27-12-2009, 08:00
Tolko je atomskih bombi na Zemlji da bi razneslo ne samo sve nas, nego bi izbacilo iz orbite Mars i Veneru.
Dovoljno je neka bolest koja ima inkubaciju par mjeseci, brzo se širi i ubija učinkovito. Sve gaussove krivulje imaju drugu stranu. Tako je s energentima, životima i naravno ekonomijom.

wtf? od kuda ti to? ne drzi mi bas vodu :S
(too short message)

Kalin
27-12-2009, 13:00
jesi ti napravio svinjsku gripu?

Ja sam izmislio mit o svinjskoj gripi.

radzid
27-12-2009, 17:46
wtf? od kuda ti to? ne drzi mi bas vodu :S
(too short message)

Dobro ajt to sam izmislio. Dobro ajt. Imamo nekih 30 000 nuklearnih bombi. Nebi baš mogli uništit tak lako ovaj čelični planet, al ih je dovoljno da ubije svaku osobu 50-60 puta. Detonacija 500-600 bombi bi ubilo svaku osobu na zemlji.

malimrav85
29-12-2009, 02:14
Jel ko gledao na rubu znanosti večeras?
ekipa baš ima preparicu!

radzid
30-12-2009, 03:11
Jel ko gledao na rubu znanosti večeras?
ekipa baš ima preparicu!

Gledao sam malo. Bidenburg grupa... Istina je da su superbogati i moćni i imaju tajne sastanke koji mediji ni u ludilo ne izvještavaju..
Malo luđački zvuči kad čuješ tu priču prvi put pogotovo kad viču: "Nismo vaši robovi! Borit čemo se, vi ste bolesni gadovi!"
Al kad dublje pogleaš u stvari i otvoriš um konceptu austrijske škole ekonomije o monetarnoj ekspanziji i kontrakciji kako iznose u zeitgeistu onda ima više smisla. Uglavnom priča oko kreiranju novca je fakat komplicirana iako ima dosta dokumentaraca koji pojednostavljuju stvari. Ipak, istina nikad nije jednostavna. Jednostavne stvari su privlačne jer daju dojam sigurnosti i može uključiti šire mase. Zato ih se treba paziti.

Dokumentarac koji preporučam svim (više crtić) : Money as debt i Money as debt 2: Promeses unleashed.
Zanimljivi su i zabavni, al nemora bit sve kako autor kaže.

georgee
30-12-2009, 11:38
ne znam, ne isključujem mogućnost postojanja takvog nečeg, al brojke su mi bile ipak pretjerane... (imovina, jel)

malimrav85
30-12-2009, 11:49
Negdje sam čitao da je jedan od njih,Rothschild možda, stekao bogatstvo tj. ta obitelj u vrijeme ratova sa Napoleonom na način da je imao nešto slično Pony expressu koji mu je prije svih ostalih javio ishod rata kad je Napoleon izgubio. On je, navodno, prije toga širio paniku da će Napoleon dobit i da će pokorit UK zbog čega će vrijednost svega u UK past. Onda je čekao da vidi kaj će bit sa ratom i nakon što je dobio što bi danas rekli inside info kupio je sve kaj se moglo kupit. Kad je vijest o Napoleonovom porazu stigla navodno je lik imao 80% svog bogatstva svijeta.
Kažem, nisam ziher da se radi o njima.

Although family financial records have not been preserved, at its height in the mid-19th century, the total family worth spread across Europe would, in today's terms, have been at the lowest estimates at least in the many hundreds of billions ($US), if not in the trillions.[/URL]

Jesu, jesu, to su oni.

According to popular legend, the four brothers helped co-ordinate activities across the continent, and the family supposedly developed a network of agents, shippers and couriers to transport gold (http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family#cite_note-2) and information across Europe. According to this legend, the alleged private intelligence service enabled Nathan to receive in London the news of Wellington's victory at the Battle of Waterloo (http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Waterloo) a full day ahead of the government's official messengers.
The basis for the Rothschild's most famously profitable move was made after the news of British victory had been made public. Nathan Rothschild calculated that the future reduction in government borrowing brought about by the peace would create a bounce in British government bonds after a two year stabilisation, which would finalise the post-war re-structuring of the domestic economy.
Nathan immediately bought up the entire government bond market, for what at the time seemed an excessively high price, before waiting two years, then selling the bonds on the crest of short bounce in the market in 1817 for a 40% profit. Given the sheer power of leverage the Rothschild family had at its disposal, this profit was an enormous sum.[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family#cite_note-14"]

Kalin
30-12-2009, 13:10
Spomenuta obitelj se okoristila u svim ratovima unazad 200+ godina, a odskočnica je zasigurno bio Britansko/(+saveznici)-Francuski rat.
To zapravo i nije oblik legende pošto se sa tom studijom razvoja i povezanosti bankarstva sa obitelji Rothschild slaže većina stručnjaka.

radzid
31-12-2009, 02:32
To sa porazom na Waterloo je istinita priča. Saznao je prije svih da je Napoleon izgubio, počeo masovno prodavati svoje obveznice i dionice svojim agentima da stvori privid panike. Kad su svi vidli šta radi rotšild počeli su i oni prodavat svoje jer je Rotšild familija "očito znala ishod bitke" dok cjena nije pala u bescjenje. Još prije toga je obitelj rotšild imala podružnice po cjeloj Europi i bila glavna faca u svim važnijim političkim odlukama (jer svaki rat zahtjeva zajmove).
U engleskoj je frakcijsko bankarstvo već potkraj 18. st. debelo institucionalizirana, a oni su vodili cijelu bankarski biznis. AKO VAM NIJE JASNO KAKO BANKE KAO NAJBOGATIJE INSTITUVIJE ZARAĐUJU NOVAC A NE PROIZVODE NIŠTA, obavezno proguglajte što znači frakcijsko bankartvo iliti fractinal reserve banking. Za razliku od kasnijih bogataša, Rotšildi su rano spoznali da im nije pametno biti u centru medijske pozornosti, možda zato mnogi nisu čuli za njih.

Za one koji nisu čuli za obitelj Rotschild ima da odmah proguglate do besvjesti.

malimrav85
02-01-2010, 15:09
Za razliku od kasnijih bogataša, Rotšildi su rano spoznali da im nije pametno biti u centru medijske pozornosti, možda zato mnogi nisu čuli za njih.
ma uopće je smiješno shvaćanje javnosti da najbogatiji mogu bit oni koji su se obogatili u 10-30 godina tipa gatesa ili buffeta
pa ovi za koje se "ne zna" zgrću bogatstva po 200+ godina
:cold:

kresholino
02-01-2010, 15:24
da to sam roščildima je istina,podsjeća me na neku vrstu mešetara.osim njih još su i rokfeleri tu u igri.al zastrašuje činjenica za one obitelji za koje se ni nezna,npr savoy ili krupp koji posjeduju bilijarde,a skupljali su novce stoljećima..:wink:

Jim_Halpert
02-01-2010, 22:22
..OK. Subliminalne poruke. Vidne, pisane ili slušne, one djeluju na naše nesvisno, ali prestanu utjecati jednon ka' ih postanemo svisni. Ali i to je pod velikin "AKO". :cold:

..evo mogući text "Poker face" puštene unazad;
http://www.youtube.com/watch?v=QrXkeX6RlH0&feature=player_embedded#

..i "I kissed a girl" naopako;
http://www.youtube.com/watch?v=xkeMEVhNCaI&feature=player_embedded#

.."Wind it up", malo vizualnog podmetanja i texta naopako; http://www.youtube.com/watch?v=_4zY2zjlXPs&feature=player_embedded#

.."Umbrella" pu' nâse; http://www.youtube.com/watch?v=Cv_pWnPOcro&feature=player_embedded#

.."Girlfriend"; http://www.youtube.com/watch?v=GsK7Kn3iRXY&feature=player_embedded#

.."Oops I did it again"; http://www.youtube.com/watch?v=FGY95TsZvYY&feature=player_embedded#

..doduše, i ja se nadan da se radi o pukon subjektivnon projiciranju.

..popis vrlo poznatih tvorcov tih manipulacij, navodno; http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_backmasked_messages http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_albums_containing_a_hidden_track http://en.wikipedia.org/wiki/Hidden_message

Kalin
03-01-2010, 13:46
Jeli to trebao biti dokaz da pjesme Lady Gage dobro zvuče i kada se puštaju unatrag?

Jim_Halpert
03-01-2010, 21:27
..kako predvidivo o' tebe.. ":hiss:"

..ali nedovoljno mi je uvjerljiv taj mehanizam, baren što se tiče mjuze: Naša podsvist registrira, rekonstruira i razumi naopaki text, i uzima ga ka' neodoljivu naredbu u ponašanju. A ja jedva razumin textove ispivane normalno! Dakle, još manja šansa "da moja podsvist savršeno razumi bilo ki jezik".

..ma kakov sotonizam, pa to su sve ionako transdimenzionalni gmazovi te iluminati.

radzid
04-01-2010, 17:56
slažem se... to umetanje skrivenih poruka je neki glazbenički hir. To što je na rikverc ne znači da to podsvijest razumije ili prihvača. Podsvijest je više autopilot i na nju utječu stvari koje svjesni um ne pamti.
Uostalom da su poruke u nazad toliko efikasne, bilo bi ih u reklamama od ariela do kinder buena.

Murphy
25-01-2010, 21:04
Nisu sad neke teorije zavjere, ali je zabavno nevertheless :mrgreen:

http://www.cracked.com/article_18386_7-mind-blowing-easter-eggs-hidden-in-famous-works-art.html

Kalin
26-01-2010, 21:19
@Jim_Halpert/ranzid:
Jeste li vi poslušali navedene primjere?
Ja nisam primjetio skrivene poruke, primjetih jedino želju određenih ljudi da čuju nešto čega nema te tako svoj život učine zanimljivijima.

PJ
01-02-2010, 21:50
http://www.newscientist.com/article/dn18455-mass-drug-overdose--none-dead.html

Unatoč predoziranjima stotina ljudi na močnim homeopatskim ljekovima, nikom se ništa nije dogodilo.

Pitanje je jel to zato jer su to zapravo tabletice šećera, ili zato jer Šiva danas ima day off.

fat drummer
01-02-2010, 22:07
ne mogu vjerovat da to ne funkcionira!!! što je iduće? bioenergija?

Jim_Halpert
23-05-2010, 12:12
..ti mali Sivi, the Greys, po nekoj prilično konzistentnoj teoriji "Kasiopejskog experimenta" nisu izvanzemaljci u popularnom smislu, nego su to biološke sonde stvorene i korištene od strane bića 4D (četvrtog denziteta). Ono što se događa kod famoznih otmica je samo najočitiji dio aktivnosti tih Sivih, a sve to što rade jest pripremanje "adamičnih" ljudi kao hranu za OkrenutaPremaSebi bića četvrte dimenzije, koja ne jedu ljude fizički nego uglavnom se hrane negativnim emocijama koje nastaju kod "adamičnih" ljudi u lošim situacijama.. E sad, ljudi u tom "denzičnom hranidbenom lancu" koriste i jedu pojave 1D (mrtva materija), 2D (lora, fauna, život koji je nesvjestan, i "nema individualnu dušu"). A postoje dvije vrste bioloških ljudi, a te vrste su međusobno izmiješane toliko da se mogu naći i u istoj obitelji; "pre-adamični" ljudi, ilivamga "organski portali", koji nemaju individualnu dušu - nego djele kolektivnu (iako rafiniranu, ofkors), i oni "adamični", pravi ljudi sa svojom dušom, a oni su nastali tako da su pali s razine 4D kad su tamo poželjeli imati fizička (s 3D) svojstva. "Adamični" su vremenom zaboravili svoju vezu s tom razinom, ali još uvijek imaju te duhovne centre i tu DNA koja im omogučuje "uznesenje", i uvijek nešto osjećaju, samo eto, da bi neki dospjeli tamo trebaju ići putem potpune OkrenutostiPremaDrugima, a taj put i inače vodi sve do 7D (dok OPS bića ne idu preko 4D, i moraju stalno "jesti" da ih ne bi progutala crna rupa vlastite sebičnosti i bacila u 1D). Te dvije vrste ljudi su dakle dva dijela ljudske populacije, "adamični" s vlastitom dušom su općenito empatični, genetski predodređeni za višu duhovnost i manje okrenuti materijalizmu te kontroli-nasilju (ali svejedno svojom slobodnom voljom bivaju između OPD i OPS polova), a "pre-adamični" su materijalisti i kompetitivni, u krajnjoj biti svi djele kolektivnu dušu i nemaju potencijal "uznesenja", niti proizvode nešto duhovno čime bi se hranila OPS 4D (Reptili, Mantidi, neki Sivi, neki Norici). A nijedan "organski portal" nije svjestan svoje "praznine". Stoga eto, ruku na maj'cu, ja sam "pre-adamičan".. A ne postoji neka razlika, jer "pre-adamični" nesvjesno crpe nešto-neku energiju od "adamičnih", i tako oponašaju prave ljude. Ali ako "pre-adamični" u svom kopiranju ljudskosti uđe u trajne obrasce OPD ponašanja, po nekoj karmi ili reinkarnaciji se zbivaju zanimljive stvar.. Na kraju, ovaj 3D svijet je prikladno nazvati Matricom, ili torom OPS 4D, koji koriste i Sive i neke druge izvorne 4D OPS te "pre-adamične", i razne mješance OPS 4D i ljudi (stvorene na silu) da bi stalno radili kaos na Zemlji, radi svojevrsnog hranjenja. Inače, kad neki OPD čovjek postane svjestan svoje duhovnosti i okrene se ODP djelovanju, "upravljači" Matrice će mu odmah uvaliti što više "organskih portala" u život, tj. onih običnih ljudi sa "zdravim razumom" kako bismo ih definirali.. A to cijelo vrijeme OPD 4D bića se ne petljaju sa nižim bićima, i to zato što nemaju nikakve potrebe za to, ali doći će u pomoć prije nego stvar zagusti (a to je otvoreno vladanje ovih OPS 4D, 3D), ali samo ako "adamični" OPD ljudi shvate na vrijeme što se događa i samo ako ti ljudi pozovu OPD 4D u pomoć, jer osnovna i najbitnija crta svih OPD jest da uvijek poštuju slobodnu volju.. Postoji i kategorija "pre-adamičnih" ljudi s greškom u programu, a to su psihopati, i to ne samo u znanstvenom smislu nego dosta šire. A kako ne postoji neka znanstvena metoda razlučivanja "adamičnih" i uspješnih "organskih portala", ah, bit ćemo svi u mraku.. Čini se da je lakše primjetiti OPD "adamične" ljude jer neki strše i žive životom koji je bitno drukčiji od onog "srednjostrujaškog"..

.. :wink:

Frenki
26-05-2010, 23:39
Kaj kazete na ovog lika?
http://www.youtube.com/watch?v=FGF7EY2Ucm8&feature=related

Minokeros
27-05-2010, 15:00
vidio na tv-u..jesu na kraju dali kakva "objašnjenja" za to ne pišanje,nekakenje,nejedenje,nepijenje?

jel zna netko kaj je s ovom emisijom na rubu znanosti..kaj ju budu ukinuli?

Breeder
29-05-2010, 05:08
akm3nYN8aG8

:cold::blush::lol:

radzid
31-05-2010, 14:39
http://www.youtube.com/watch?v=F-QA2rkpBSY

preprepreprehebeno predavanje koje mora svatko vidjeti... nevjerojatno je kak ljudi imaju problema u razumjevanju eksponencijalnog rasta i gausove krivulje. Ovo predavanje će vas lupit po glavi kad razumijete sukob zakona ekonomije i zakona fizike. Ovo je jedina lekcija iz matematike koju sam istinski uživao.

ako se nastavi rast stanovništva ovom brzinom, skromnih 1.3% za 780 godina svaki čovjek će zauzimat 1 m2 kopna

Breeder
31-05-2010, 15:36
ucili su nas to jos na politickoj, resursi su ograniceni :mrgreen:

ali i zivoti su :belj: nema brige, doci ce kakav virus/komet/svjetski rat i korektirati sve

Jim_Halpert
01-06-2010, 12:51
..Kinezi će politiku jednog djeteta proširiti na cijeli svijet. Kinezi će sve srediti.. :unsure:

demonian
02-06-2010, 23:06

ali i zivoti su :belj: nema brige, doci ce kakav virus/komet/svjetski rat i korektirati sve

baš jučer gledao na hrt-u dok. film Muškarci u opasnosti ugl. copy paste sa web str. hrt-a:

''Spektakularan pad broja spermija (u pedeset godina 50% manje), bum oboljelih od karcinoma testisa, povećanje broja spolnih malformacija kod rođenih dječačića... Niles Skakkebaek, danski medicinski stručnjak za mušku reprodukciju, kaže: "Bolesti koje pogađaju muško zdravlje mogle bi biti ozbiljne koliko i klimatsko zatopljenje."
Je li ugrožena naša sposobnost razmnožavanja? I ako jest, što je ugrožava? Divlja fauna čudno odjekuje na danska ispitivanja: feminizacija riba i žaba, spolne malformacjie kod aligatora i ptica, čudna ponašanja. Znanstvenici se pitaju: a što ako sve te promjene imaju isti uzrok? Naime, kod pogođenih životinja koncentracije hormona su nenormalne, kao da je endokrini sustav podivljao.
Na optuženičkoj klupi su PCB, DDT, bisfenol, ftalati, pesticidi... To je popis kemijskih spojeva koje na tržište izbacuje industrija i koji djeluju na endokrini sustav. Tijekom trudnoće bi njihovo djelovanje moglo biti najštetnije. Ako dođu do muškoga sustava za razmnožavanje, mogli bi biti i razlog patologija kao što su rak, imunološke bolesti, problemi sa štitnjačom, dijabetes. U međunarodnim publikacijama popis mogućih bolesti sve je duži...''

kad pogledaš i kad vidiš kaj ekipa priča u tom filmu, nije ti baš svejedno.

i izgleda da sve one kremice kojima se mažu kolegice imaju neke kemikalije u sebi koje ''ubijaju'' muški rod i da zbog tih kemikalija ima sve više feminiziranih ''muškaraca''

malimrav85
02-06-2010, 23:17

bez briga, imaju već neke procjene da će bit resursa za tipa 20-30% posto sadašnje populacije ako ne i manje
misliš da za nas ima mjestu u new world orderu? ja mislim da ne. :unsure:

Barroom Hero
06-06-2010, 14:39
Zamisli dan kad će nas ostati samo nekoliko muškaraca u odnosu na horde nezadovoljenih žena s podivljalim instinktom za reprodukciju. Još samo da priroda pronađe mehanizam za eliminaciju ružnih žena

Galijun
07-06-2010, 10:30
bez briga, imaju već neke procjene da će bit resursa za tipa 20-30% posto sadašnje populacije ako ne i manje
misliš da za nas ima mjestu u new world orderu? ja mislim da ne. :unsure:

A istovremeno će se pojaviti tehnologije koje će današnje resurse zamjeniti...glavešine sigurno već sad imaju to spremno

malimrav85
07-06-2010, 14:26
Kaj ćeš jest i pit?
tablete?

georgee
07-06-2010, 16:39
nije da već nemaš nadomjestke za sve žive esencijalne tvari, od vitamina, minerala i sl.

malimrav85
07-06-2010, 17:47
Nije baš da su se ljudi odrekli hrane, barem kolko ja vidim.
Pogotovo ne vode.

sickboy
07-06-2010, 20:56
nije da već nemaš nadomjestke za sve žive esencijalne tvari, od vitamina, minerala i sl.

Nema sanse da ti bilo kakve tablete zamijene hranu...malo razmisli na kaj bi ti crijeva i zeludac licili nakon nekoliko dana zbog djelovanja zelucane kiseline i raznoraznih bakterija koje inace razgradjuju hranu.

fat drummer
07-06-2010, 21:04
soylent green!

malimrav85
07-06-2010, 21:15
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/06/07/0581006.html?pos=n0
he he he he

Barroom Hero
07-06-2010, 23:54
Mislim da je to svima jasno, kao i ptičja gripa i sva ta sranja koje prijete istrebljenjem ljudske rase pa ubiju 2 meksikanca koji nisu oprali guzicu 50 godina.

PJ
08-06-2010, 00:27
A jesu otkrili toplu vodu. Farmaceutske kompanije plaćaju znanstvenike da naprave lijekove. No shit, sherlock, a tko bi ih trebao napraviti, blažena djevica marija? Jel se od znanstvenika očekuje da rade besplatno?
Generalno, kada se pojave pandemije, znanstvenici će uvijek preporučiti da se naprave zalihe cjepiva. To je uglavnom zato jer nemaju pojma koliko je pojedini virus opasan, a pošto se on širi jako brzo, ne postoji nikakvo vrijeme ni uvjeti da se to utvrdi. Dakle nemaju pojma. I sad, postoje dva izbora, riskirat veliku smrtonosnu pandemiju i sačuvat određenu količinu novca, ili biti better safe than sorry. Naravno da će oni izabrat sigurniju opciju (pogotovo kad vide slučajeve smrti), bilo bi protiv svih znanstvenih i etičkih načela da čine išta drugo. To što farmaceutske kompanije na tome zarađuju zbilja nema veze s njima.

Naravno da svakojaki mediji bljuju neke senzacionalističke priče i tako opet naprave mjesta internetskim luđacima (lucius veratius) i teorijama zavjere da pričaju kako nas iluminati jebu u mozak. Da je pandemija zbilja bila ozbiljna i poharala svijet, pogodite tko bi bio kriv? Hint: počinje sa znanstvenic.

Barroom Hero
08-06-2010, 11:49
Kakav bullshit. Gripa ko gripa.

PJ
08-06-2010, 11:57
A za gripu ne postoje cjepiva? Svake godine pred sezonu?

Barroom Hero
08-06-2010, 14:36
Pa da ali ti ne govore da ćemo svi umrijeti ako država ne potroši milijune. A od obične gripe umire vise ljudi godišnje nego kaj je od svinjske umrlo

PJ
08-06-2010, 14:50
To govore senzacionalistički mediji koji žele prodat bilo kakvu priču. Znanstvenici to nebi nikad rekli, zato jer nemaju nikakvog pojma što će se dogodit. Prijetnja smrtonosnih virusa je vrlo realna i događale su se pandemije kroz povijest, i sam znaš za španjolsku gripu, tako da se uvijek zauzima oprezno stajalište. Državama i zdravstvenim sustavima je dužnost osigurati sprečavanje toga.

To kaj mediji sve napuhavaju je druga stvar, evo neki dan je bio dobar primjer, naslov u jutarnjem "Turksa i Izrael na rubu rata", gotovo svaki dan vidim nešto što je tako besramno napuhano (pogotovo u jutarnjem) da već apriorno odbijam vjerovati bilo čemu što pročitam.

Galijun
10-06-2010, 12:39
jes, znanstvenici nisu nimalo krivi, a kada se nađe neki dilbert koji prorekne globalnu pandemiju i to prenesu 3-4 najutjecajnija medija u državi/kontinentu, već se stvara kritična masa koju farmaceutske kompanije žele. Mind you, one isto imaju svoj etički kodeks koji se uredno krši.

Dovoljno ti je da vele znanstvenicima da dokažu jednu jedinu, marginalnu malformaciju u bilo kojem dijelu ljudskog tijela uslijed određenih pretpostavki (uzmi npr. povećani tlak), donesi izvještačeno znanstveno otkriće koje bi služilo kao argument da farmaceutske kompanije stave etiketu na to kao 'bolest' i prisile te da kupuješ lijekove. Nisu ni znanstvenici micice.

PJ
10-06-2010, 21:14
Globalna pandemija se i dogodila. I zaraza je postojala i od nje je umro određen broj ljudi, a u bolnicama su završili mnogi. No koliko će teški biti efekti se nije moglo predvidjeti. Moralo se djelovati preventivno. Naravno da farmaceutske kompanije agitiraju, ali puno više kod političara i medija nego kod znanstvenika.