View Full Version : Dipl. iur. Ana Horvat Vuković (prosjek 2,97)
Pravokutnići
08-06-2007, 09:53
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
malimrav85
22-12-2008, 23:40
Jel to ustav?
ako je, dobro sam 1 dao
ali nije fer da se sam sebi daje 5. i to 2 puta
:smt009
Lewis Hamilton
13-02-2009, 14:47
Da mogu dao bih joj 10 jedinica, ali nažalost mogu samo jednu...
Daleko najneugodnija osoba s kojom sam se susreo na našem faksu...
Asistent jednostavno ne smije reći:
1. "Rezultati će biti bolji za 2. kolokvij, nemam PMS kao kada sam prvi ispravljala"
2. "Jebem mu mater"
3. "Kolega, jeste vi pukli??"
4. Normalni asistenti kažu "Dobar dan" kada ulaze u dvoranu. Ana Horvat pomoli glavu i kaže "BUUU!"
5. "Kolega, nemojte se tako šaliti sa mnom, ja vam mogu biti na ispitu"
Očito je bila bolesna u prvom razredu osnovne škole, kada su se učile osnove bontona i dobrog ponašanja...
Također mi nije jasan kriterij kod ocjenjivanja. Taj prvi kolokvij, kada je očito imala PMS, od 57 ljudi na seminaru, 50 je ili palo ili dobilo 2. Ne shvaćam prof. Smerdela kako mu tu nešto nije sumnjivo. Nisu svi seminaristi glupi, da 3 osobe dobiju 4, a nitko 5.
Ukupni dojam :banghead: :banghead: :banghead:
bandierarossa
13-02-2009, 15:21
Hihihihi :) pa to je bas fora :) nema metlu u guzici... :D
malimrav85
13-02-2009, 16:17
Potpisujem kaj je kmica :-D napisao. :smt010
Lewis Hamilton
13-02-2009, 16:43
Hihihihi :) pa to je bas fora :) nema metlu u guzici... :D
Ne kužim kaj je tu fora... netko može biti simpatičan, al njezino ponašanje prelazi granicu dobrog ukusa
i jel može netko od admina srediti da se vidi koliki joj je prosjek ocjena??? stvarno nije u redu da si je sama dala 5 :smt011 :smt011
ars boni
16-02-2009, 15:42
žena nije normalna, po mom skromnom mišljenju. i žao mi je onih kojima će ona biti na ispitu, ako stvarno postane redovan profesor/asistent.
nepristojna, neugodna, čudna i nepravedna.
Khm... cak i dok uci na tmt3 nije bas...
kolegijalna i pristojna :?
meni je bas simpaticna ta njena "cudnost" :lol: 4 od mene. mala doza ozbiljnosti nikad na odmet
Zanimljivo predaje, stvarno se trudi da studentima objasni ono što ne razumiju. Sve u svemu, na mene je ostavila dojam simpatične osobe koja ne voli kad studenti zabušavaju, pogotovo seminaristi. Strogo ocjenjuje kolokvije/ispite, i voli detalje tako da...ako ste seminarist kod nje ili odgovarate potrudite se što više naučiti, pokažite da znate gradivo uključujući i neke detalje i to vam je odmah plus. :thumbup:
ja sam ja prvi put vidio sad na ispitu i mogu reć da mi je žao kaj nisam otišo na koje njeno predavanje. neću ocijenit jer mi ocjena ne bi bila objektivna, al da na temelju ovog kratkog viđenja ocjenjujem, dobila bi 5!
otprilike se slažem s đorđijem.
vidio sam ju svega dvaput u životu, na potpisima i na ispitu, pa nemogu donijet neku objektivnu ocjenu, al na ispitu se činila totalo otkačena i kul žena.
no, od kolega koji su imali prilike više dolazit u kontakt s njom sam čuo sasvim drugačija mišljenja i komentare, i moram reć da nijedno nije bilo pozitivno, tako da ne mogu ocijenit pravo stanje stvari.
starislav
24-02-2010, 10:43
Bio sam seminarist iz ustavnog i bila nam je na kolokviju
moj dojam je da
žena ima jako kratki fitilj i brzo izgubi živce
izderala se na jednu kolegicu koja je prepisivala
nisam je imao na ispitu ni na predavanju pa ne mogu dati ocjenu
ali osobno mi je antipatična
carpe diem
25-02-2010, 15:32
Nije tipična asistentica, opuštena je, mooožda malo previše opuštena :), ali nije nam bilo dosadno s njom. Obzirom kakvih sam se profesora nagledala, ona je ugodno osvježenje. Što se tiče nekih ispada, mlada je ona, želi ispasti fora, ali shvatit će s vremenom da se mora malo uozbiljiti. Inače sve 5 :)
vidjela sam je jedino na ispitu,odgovarala kod nje,i tu imam samo pohvale! :D
Pohvale za seminar, posebno jučerašnji. Stvarno se potrudila s nama proći kroz sve nejasnoće i objasniti onako da nam nešto i ostane u glavi ::E:
Žena je carica, da su bar svi tak neposredni kao ona. Da mogu, dao bih joj 5 petica :thumbup:
ribapsihopat
03-02-2011, 14:12
asistentica je bila pristupačna, odgovarala je na pitanja bilo postavljena mejlom ili usmeno. na seminaru prije drugog kolokvija je razjasnila gradivo i naglasila bitna područja. šteta što je nema na usmenima u ovom mjesecu, ali sretan joj put u indiju!
meni je ona ostavila pozitivan dojam, na seminaru je bila ok, na konzultacijama prijateljski raspolozena, njena ludost i opustenost mi nikad nisu smetali, na usmenom sam dobila 4 iako nisama savrseno znala, decko koji je odgovarao samnom nije apsolutno nista znao, sve je nešto smuljao, rusilo bi ga 90% prof na faksu, ona mu dala 2... meni je bila divna!!
cokolinka17
12-04-2011, 05:31
ja također nemogu dati objektivnu ocjenu zbog toga što je meni ona bila samo na usmenom ispitu.. unatoč mome neznanju navodila me na točne odgovore i doslovce mi govorila što da kažem.. prošla sam ali samo uz njenu pomoć! na tome joj hvala.. dok je moja cimka dva dana kasnije odgovarala i znala nije prošla jer valjda joj nije bio dan.. kaže cimka da je bila skzor nabrijana i nije ih pustila da prođu . ono dvoje od njih masu je prošlo.. kod nas je čisto okrenuta situacija bila :D ugl, spremite se i kad vidi da znate bude vam pomogla.. jedino ako nije njen dan.. možda pms ili nešto slično xD ::E:
demarkis
09-09-2011, 20:59
Svašta se pričalo o asistentici i pomalo sam se bojao ovog usmenog, ali nakon što sam jednom kod Đorđa prošao masakr na pismenom i odbio ocjenu, više mi je bilo svejedno :D I tako sam se danas vrlo ugodno iznenadio na usmenom ispitu. :) Asistentica je vrlo susretljiva i stekao sam dojam da joj je baš stalo do studenata jer voli udijeliti koji savjet o studiranju, podijeliti koji doživljaj iz svog studiranja i stvori vrlo ugodno atmosferu na usmenom tako da je vrlo ugodno odgovarati jer ne vrši pritisak na tebe kad odgovaraš i oprašta kad se odmah ne možeš sjetiti najbanalnije stvari :D
Kriteriji pismenog su prije svega objektivni i detaljno analizira pismeni kad se odgovara tako da je sve vrlo transparentno i nema čudnog načina bodovanja kao ostatak katedre :D A na samom pismenom lijepo kaže što kod kojeg pitanja želi da se točno napiše što je jako pohvalno i fer od nje :)
Na usmenom pita nekoliko pitanja za potvrdu ocjene, a povišenje ocjene je više nego moguće ako se pokaže mrvica znanja više od one na pismenom.
Tako da mi zbog svega nije žao što sam ovaj predmet učio iz knjige i to mjesec dana iako su neki dobivali čak i petice iz skripte za 10 dana učenja. Meni je moja 4 ko kuća.
Zato jedna velika 5ica za Anu Horvat Vuković :D :D
hrestomatija
11-09-2011, 22:09
Meni su isto svasta govorili za anu, ali meni se stvarno cini da je objektivna i ok i da pokusava uvijek svim studentima smanjiti tremu i stres prije ispita nekim svojim salama i dosjetkama.
sad ne znam jel je uvijek takva ili se to samo dogodilo na ovom roku.
u svakom slucaju, asistentice, nastavite tako!!!
(ziher svaki dan otvara pkt ali nece priznat)
Super osoba, neznam zašto svi govore loše o njoj.
Da je bar više takvih mladih ljudi na ovom faksu :)))))
Ocjena 5
leptirić
03-10-2011, 21:49
Evo nakon malo vremenskog odmaka da napišem i svoje dojmove. Ovako niska ocjena je neopravdana, jer bez obzira na eventualne karakterne razlike, odnosno činjenice da ne reagiramo svi jednako u određenim situacijama asistentica Horvat Vuković je posvećena svome poslu - pripremljena za predavanja (njezina su i dalje najbolja od svih na kojima sam bila), spremna pomoći u bilo kakvoj konfuziji oko gradiva i naposlijetku - ugodan ispitivač.
U potpunosti podržavam odlučnost da se pri prepisivanju na pismenom ispitu studenti udalje sa ispita, što je bio i slučaj na posljednjem roku.
Za usmeni sugeriram ponavljanje poništavanja/ukidanja propisa, retroaktivnosti i kohabitacije.
I mala napomena - pri oslovljanju koristite puno prezime ;)