PDA

View Full Version : Dipl. iur. Ivan Šimović (prosjek 4,34)

Pravokutnići
15-10-2008, 01:16
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

stranputičar
21-02-2009, 01:14
odličan 5! :D

michael clayton
17-04-2009, 13:56
Vrlo pristupačan, voli pomoći.
Sve u svemu, jako dobar asistent.

annabel
24-11-2009, 18:16
ovaj premili asistent se danas nije pojavio na svojim konzultacijama,ljudi su ga cekali i nista...nigdje nikakve obavijesti, nista, tolko o tome ...

Barroom Hero
12-12-2009, 16:17
Bio nam je jednom na zamjeni na seminaru, čovjek je zakon. Taman dovoljna doza zajebancije da ne prelazi granicu gubitka autoriteta i ozbiljnosti, a da opet seminar ispadne vrlo koristan i zanimljiv. Ili možda najvažnije u usporedbi s uobičajenim seminarom: DINAMIČAN

*viki*
24-02-2010, 13:08
Stvarno je super,zna objasnit,zeli pomoc...ali ne kuzim zakaj se sramite svi i ne naglasite da je istovremeno i jakooooo oku ugodan :pinkglasses:

curica
25-03-2010, 21:05
osoba kojoj se ne može naći zamjerka... 5+

zgmetropola
27-01-2011, 15:41
Pristupačan, vodi zanimljiv seminar sa korisnim ponavljanjima, pristup obradi gradiva je odličan, uz zanimljive primjere iz prakse čini određene suhoparne dijelove podnošljivim. Cijeni rad na seminaru. Jedina zamjerka, možda prerigorozno ispravljanje kolokvija (u odnosu na ostatak Katedre).
Sve u svemu, 5!

Mirkec
05-02-2011, 13:12
Korektan i pristupačan. Seminaru su bili zanimljivi, te uvelike olakšavaju učenje ovog, meni osobno zamornog, predmeta. Petica od mene!

Suede
05-02-2011, 14:05
Korektan i pristupačan. Seminaru su bili zanimljivi, te uvelike olakšavaju učenje ovog, meni osobno zamornog, predmeta. Petica od mene!

Potpis na sve.
Izvrstan je!

_k_i_k_a__
20-03-2011, 22:14
Seminar je ok - lijepo objasni gradivo, da primjere, pristupacan je, hoce ljudima pomoci ako nesto trebaju,olaksa shvacanje predmeta itd.
Sto se tice ispravljanja kolokvija rigorozan je , ispise pored odredjenog dijela broj clanka na koji se dio to odnosi, sto smatra da nije dio odgovora iskriza, trazi precizne i lijepo srocene odgovore.