PDA

View Full Version : Mr. sc. Sunčana Roksandić Vidlička (prosjek 4,46)

Pravokutnići
08-06-2007, 09:53
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

Billie_Jean_69
14-11-2008, 20:12
kraljica

neozbiljno dijete
16-11-2008, 14:22
a tko je pak to?? :oops:

smješko
18-11-2008, 11:39
a tko je pak to?? :oops:

TO???
Asist. Roksandić Vidlička je na Kaznenom pravu.
Mislim da dijeli ured s prof. Turković u Ćirilometodskoj.
Često je dolazila na seminar umjesto prof. i bila je jako dobra, korektna prema studentima.
I stalno je nasmiješena :)

jurica
16-04-2010, 18:05
miss vidlička je zakon!!!!!!!!!!!!!moja preporuka svima..pita jednostavno i traži razumijevanje..ne bubanje napamet, a uz to je cijelo vrijeme nasmiješena i prijazna..čista 5:kissbunny:

georgee
31-05-2010, 21:00
Prepun sam dojmova. Kad se pojavila nakon Munivrane i Turković bio je šok. Al zapravo se samo treba naviknut na njeb način rda. Predaje po knjizi, al j za raspravu preeeedobra, kako na seminaru tako i predavanjz. I def stalno nasmijana :D stalno neke fore kad ne znaš ozbiljna il se zajebava. čista petica od mene

Snowhite
01-06-2010, 02:38
Sve najbolje o njoj! S obzirom da je neko vrijeme nije bilo, trebalo joj je malo da se opet ufura u predavanja. Možda joj sama predavanja nisu nešto ludo zanimljiva (uglavnom prate knjigu - no bar je korisno za ispit), al čim počne neka rasprava, pokaže se u skroz drugom svjetlu, komunikativna je, zabavna, zna preuzet riječ, vidi se da stvarno puno zna... A osmjeh fakat ne skida s lica, izuzetno je pristupačna! I dobronamjerna, mislim da nikog ne bi namjerno ni za što oštetila... Možete je pitat kakve god gluposti hoćete, uvijek pomogne i objasni (i to ne prek volje da vas se riješi), ne zgraža se ni nad neznanjem najosnovnijih stvari... Ma da ne duljim, sve naj-naj, petica na kvadrat od mene!

Alita
01-06-2010, 14:47
Pet : D
Trazi razumijevanje, povezivanje i to ima prednost. Uz to je krasna, simpaticna i divna :soppy:

Amare1
18-06-2010, 16:54
Jako simpaticna. Sjajan mlađi dio katedre, zajedno s Majom i Aleksandrom, dokazuju da ce ovaj predmet, iako tezak, ostajati u dobrom sjecanju studentima 2.godine. 5+!

wexxx89
20-06-2010, 02:41
asistentica je super...bio kod nje na seminaru (mijenjala prof. turković) i nisam se pokajao...uvijek nasmiješena i razumna...a usmeni jedan od najugodnijih, baš sam se osjećao opušteno....sve za pohvalu :)

maureen
09-07-2010, 13:15
5+ !
usmeni mi je jedno od ugodnijih iskustava,smirena,pomaze da dodes do odgovora,korektno ocjenjuje,ma odlicna je !

Sachi
06-10-2010, 19:16
Evo dok se sjećam današnjeg usmenog, ide redom:

Talijanska pozitivistička škola+razlika s klasičnom
Načelo zakonitosti
Elementi kaznenog djela
Negativna funkcija radnje
KD činjenjem i nečinjenjem
2 temeljne skupine garantnih dužnosti
Razlozi isključenja protupravnosti
Utvrđivanje neubrojivosti
Objektivni uvjeti kažnjivosti
Pokušaj
Novčana kazna
Mjere upozorenja
Stupanj krivnje kod odmjeravanja kazne
Sigurnosne mjere
Odgovornost pravnih osoba
Rimski statut

Teško ubojstvo
Usmrćenje na zahtjev
Sudjelovanje u tučnjavi
Prijetnja
Bludne radnje... ili prisila na spolni odnošaj, ne sjećam se
Uvreda i kleveta
Razbojništvo i iznuda
Prijevara
Krivotvorenje isprava
Pronevjera (valjda :unsure:)

demarkis
20-07-2011, 19:16
Vidim da dugo nitko ništa nije komentirao pa ću ja podijeliti svoje utiske budući imam žig i potpis ove, također divne asistentice. :) Iako sam kod nje bio na ispitu (zapravo samo mi ej upisala ocjenu nakon pismenog :D ), otkako sam je prvi puta vidio nešto me kod nje oduševljavalo. Vjerojatno cijela njena pojava jer sam ju uvijek sretao nasmijanu i dobro raspoloženu.

Imao sam priliku slušati njeno predavanje iz medicinskog prava na jednoj konferenciji što me također jako oduševilo. Vrlo je ugodan i zanimljiv predavač. Zna se malo prepasti kada joj se netko od starijih kolega suprotstavi u mišljenju, ali na kraju uvijek argumentirano obrazloži svoje mišljenje što daje vrlo dobar dojam jer žena "zna znanje".

A najviše ju obožavam jer je neovisno o svemu prepoznala jedan moj rad kao nešto što ima određenog potencijala i što je dobro, što me ugodno iznenadilo i dalo mi podstreka za neke stvari.

Žig iz KP-a s njenim potpisom imat će uvijek divne konotacije :D

SRV carica ;)

Hollow
14-11-2011, 22:19
ugodan ispitivač. nije me nešto posebno oduševila, vjerojatno jer ove godine nije držala predavanja.