View Full Version : Tutaci (aka Automobili)

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

malimrav85
19-09-2005, 21:42
Da ne gnavimo ljudo okolo po topicima razno raznim s autima...
Ĺ*to se tièe dvoboja benzinac-disel...
Svatko ima sto iskustava,miťljenja i sranja. Èinjenice su viťe manje sljedeÌe. Benzinci su tiťi, to definitivno stoji. Da je bolji osjeÌaj vozit i ne znam bať, meni je osjeÌaj paljenja turbine super, nisam vozio benzinca sa turbinom pa ne znam kak je to ali mi je na diselu super.
Ĺ*to se tièe toga da benzinci bolje ubrzavaju moram se ne sloĹžiti s time. To je tako ja mislim joĹĄ kod Mercedesa i moĹžda kojeg proizvoðaèa koji ima malu kompresiju zraka preko turbine. Uzeo sam za primjer Bmw, sportsku limuzinu da ju tako nazovemo.
Bmw 120i stiĹže do 100km/h za 8.7sec dok 120d to dostiĹže za 7.9sec. Bmw 320i do 100 za 9.0sec a 320d za 8.3sec.
Kod Honde Accord benzinac obujma 2.0 od 155ks dolazi do 100 za 9.2sec a disel 2.2cdti sa 9.3sec. Sa dva deci manje obujma i 15ks manje jedna sekunda bať i ne zvuèi neťto.
Audi A4 2.0 stiŞe do 100 za 9.9 a 2.0 Tdi za 9.7 sec. Ostavio sam Audi za kraj zato jer su oni sa svojim FSI motorima krenuli prema tome da i u malom obujmu benzinac pomoÌu jedne vrste turbo punjaèa ima prevlast nad diselom pa 2.0 FSi dolazi do 100km/h za 7.3 sec.
Taj omjer u korist disela je takav do nekih 3.0 obujma kada benzinac polako preuzima premoĂŚ.

Eto,toliko o tome.
Da malo personaliziramo temu.
Ĺ*ta se vozi? Prije je postojao topic sa takvim imenom. Ja trenutno vozim Opel Vectru 1.6i 1991.god. Prije sam imao Ĺ*kodu Feliciju 1.3 1996.god. Starci voze Xsaru Picasso 1.6i 2003god a buraz Opel Astru 1.6 16v 1999.god.

Đ!
19-09-2005, 21:53
Da, kuŞiť ti si usporeðivo TURBO dizelske motore sa obiènim benzincima. AL FSI motori su super, nema viťe toga da su dizelaťi jaèi. Od slijedeÌe godine Ìe VW razviti novu generaciju FSI motora koji Ìe bit joť jaèi i troťit joť manje. Ja sam mislio da benzinci bolje startaju, ne da bolje ubrzavaju. KuŞiť me? Ja sam vozio bezninac golf 4 1.4 i golf 4 1.4 SDI, benzinac je neusporedivo bolji. E sad, TDI neznam al ipak, nije to to. KaŞe mi frend da se vozio u sharanu neznam kakvom, al kaŞe da se skoro ne osjeti da je dizel. KaŞem ja njemu, nije to to, trebať ti to probat vozit. E kad bi uzo turbo benzince, mislim da bi se iznenadio. JA nemam neko preveliko iskustvo, al najdraŞa mi je bila corolla 1.6, 110 KS, benzinac. MA bila je zaaaaaakon.

malimrav85
20-09-2005, 00:18
KaŞem, ne znam, nisam vozio turbo benzinca tipa Audijevog 1.8t ili ne daj BoŞe PSA-ov 3.0t! SDI nije napravljen na naèin da ima dobra vozna svojstva nego prvenstveno da ťtedi pa ima potroťnju od nekih 4-6 litara na 100km.
Naravno da sam usporeðivao turbo disela sa benzicem jer neiko viťe i ne radi disele bez turbine? Jesi ikad vozio disela obiènog? Ne da je smijeťno nego je tuŞno.
Ĺ*to se tièe WV oni ĂŚe proizvodit aute sa turbo i super punjaèem. Slièni motori su bili u Rally-u Klasa-B mislim da se taj dio zvao ali su za ugasili jer su auti bili prejaki pa su ljudi pogibali. npr.
Lancia Delta S4 ;1985; 4wd
Rednih 4 cilindra sa 4 ventila po cilindru, turbo i superpunjaè 1759 kubika iz kojih se dobivalo preko 470ks a auto je imao 1000Kg, 140 mph max brzine i ispod 6sec do 100kmh(60milja) http://freespace.virgin.net/shalco.com/tte_ST205.htm imať tu malo o tim autima.
Dvostrukim punjaèem nestaje turbo rupa pa se dobivaju bolesne performanse uz èak smanjenu potroťnju.
Ne mogu sad naĂŚ link od toga, jebemu.
Ako sam nekaj fulo nek neko slobodno ispravi.
A ťto se tièe 1.6 motora Alfin je bolji po performansama a navodno se i izdŞljivost poveèava.
Japanci po meni rade daleko najkvalitetnije aute, navodno nova Toyota Avensis dolazi sa garancijom od milju kilometara (za motro,naravno)

hrvoje2003
20-09-2005, 02:04
Mrav, zasto nisi pisao konjazu svih motora? Svi dizeli su bili jaci. Obujam uopce nije bitan, bitno je sto se izvuce iz tog obujma. Kako god uzmes dizelasi nisu auti za uzivanje u voznji, nego su samo sredstvo za stici od tocke a do tocke b. Dizel neces drzati u garazi za gustanje vikendom i neces spustiti prozor kada se vozis dizelasem da cujes motor. Takoder, motor kod dizelasa je tezi sto utjece na upravljivost u odnosu na benzinca. Bilo bi interesantno dobit 2 auta u ruke s pribliznom snagom motora i otici se ganjat negdje. Bas me zanima tko bi kome pobjegao. Glede turbo rupe-ne stavlja se dvostruka turbina, nego se stavljaju dvije. Manja i veca. Manja radi do odredenog broja okretaja, a onda se upali veca. To omogucava autu da vuce konstantno. Nikakav dizelas ne moze konkurirati onom zvuku benzinca, jednostavno ne moze

Snoopy
20-09-2005, 21:20
Pozdraf! u dilemi sam...Audi A6 benzinac ili dizel? Molim cijenjene kolege koji se razumiju u auto-svijet da odgovore (ako naðu malo vremena) :? Hvala!!

Đ!
20-09-2005, 21:36
Pozdraf! u dilemi sam...Audi A6 benzinac ili dizel? Molim cijenjene kolege koji se razumiju u auto-svijet da odgovore (ako naðu malo vremena) :? Hvala!!

Ah da, vjeèno pitanje - dizel ili benzinac. Pa ovako. Prvo trebať pogledat kolko se èesto voziť i zaťto. Ako se voziť da doðeť od toèke A do toèke B onda benzinac, ako se voziť ÌeťÌe ali iz guťta isto benzinac. Ako se voziť neviðeno puno iz potrebe viťe nego iz guťta onda dizelať. E sad, ovo vrijedi za auto velièine golfa, a audi A6, to kupi benzinac. Dizelaťa Ìeť platit puuuuno viťe i neÌe ti se isplatit. Iskreno, ne kuŞim ljude koji kupe 3.0 TDI umjesto 3.2 FSI. Razlika je valjda 30 000 kn ako i ne i viťe(dizel je skuplji). Neznam kolko bi ti trebalo vremena da isplatiť razliku. Neki kaŞu da ako prolaziť 20 000 km godiťnje da se isplati, al sad ja neznam za koju klasu auta su to govorili. Evo link pa baci oko, moŞda tamo neťto piťe.

http://www.germancarfans.com/

tomy81
20-09-2005, 21:46
ma zajebite vi to lijepo, skup benzin, dajte mi bolje neki prijdlog za kupit bolji bicikl :mrgreen:

hrvoje2003
20-09-2005, 21:58

Prvo pitanje je zasto ti treba takav auto? To je auto namijenjen za putovanja i mislim da je dizel najbolja opcija. Platit ces ga skuplje, ali ces ga kasnije skuplje prodat jer dizelasi puno bolje drze cijenu nego benzinci, posebno ova klasa auta. Uz to su i izdrzljiviji, a glede FSI motora treba vidjeti kako ce reagirati na nase gorivo. Vise se neki modeli skutera s direktnim ubrizgavanjem ne prodaju kod nas jer se konstantno kvare zbog loseg goriva. Ako ti takav auto treba zbog 10 000km godisnje i gradsku voznju(u sto sumnjam) kupi Imprezu ili Evo i uzivaj

malimrav85
20-09-2005, 22:28
Glede turbo rupe-ne stavlja se dvostruka turbina, nego se stavljaju dvije. Manja i veca. Manja radi do odredenog broja okretaja, a onda se upali veca. To omogucava autu da vuce konstantno.
Pa nisam ni rekao da imaju dvije turbine nego kompresor i turbina. Kompresor za manje okretaje turbina za veĂŚe...
http://www.vecernji-list.hr/freetime/li ... 9/index.do (http://www.vecernji-list.hr/freetime/lifestyle/auto/377819/index.do)
Evo,danas je bilo u veèernjem...

Motori? Ako je 4.2 quattro na 1.9 ili 2.5 tdi ipak bi disela preporuèio osim ako si sin nekog ťeika...

Sephiroth
20-09-2005, 22:37
...uvijek bi uzeo benzinca...ma nema toga kad ti cujes Hondu S2000 na 8500rpm kad vristi ili jos bolje Modenu..joj to se neda opisat! dizeli=katastrofa, barem sto se toga tice, odnosno nekakvog gusta s njima nema!no sve je stvar zelje i potrebe!
Inace ekipa, koji vam auto zvuci najbolje,najjace...?

malimrav85
20-09-2005, 22:40
ma nema toga kad ti cujes Hondu S2000 na 8500rpm kad vristi
Oko toga nema rasprave, odlièan zvuk!!!
Meni je zvuk M5 najjaèi,ko da uzdahne i isisa sav zrak u krugu od 10 metara... Fijuuuuuuuuuuuuuu
Nego,kolko ste najbrŞe vozili? Znam da nije fora u brzini nego u zavojima ali èisto fore radi...
Ja nekih 210km/h i Fiat Stilu 1.9jtd 115ks

malimrav85
20-09-2005, 22:42
Ma honda je ĹĄit, ako ĂŚemo veĂŚ japance, onda toyota.:mrgreen:
Kak sam tak bubneť i ostaneť Şiv? Po èemu je Honda shit? Daj neki argument,jedan...

Đ!
20-09-2005, 22:58
Ma honda je ĹĄit, ako ĂŚemo veĂŚ japance, onda toyota.:mrgreen:
Kak sam tak bubneť i ostaneť Şiv? Po èemu je Honda shit? Daj neki argument,jedan...

Meni se ne sviða.:mrgreen::lol:

Najbolji argument ikad.

Sephiroth
20-09-2005, 23:24
e Ã￾iber mocan ti je argument! mozda se tebi ne svidja al se nemoze nijedan auto mjeriti s Hondom bar po pitanju motora-pa Hondini motori su umjetnost, savrsenstvo! S2000 ima najbolji motor na svijetu(atmosferski)-240 KS iz samo 2 litre,pa ko to jos moze??? da ne pricam kako je NSX bolji od Porschea skoro i od Ferrarija...Type R je prica za sebe!
cuo sam da ce Honda probat spremit za BAR motore od 1000KS za zadnju utrku-ako uspiju-mama mia!

Đ!
20-09-2005, 23:34
S2000 ima najbolji motor na svijetu(atmosferski)-240 KS iz samo 2 litre,pa ko to jos moze???

Neistina, nisi upuĂŚen. Mercedes ima najbolji atmosferski motor na svijetu. Dobro, merc je u viĹĄoj klasi al ipak.

http://www.index.hr/images2/AMGV8_7V.jpg

http://www.index.hr/images2/AMGV8_8V.jpg

http://www.index.hr/images2/AMGV8_6V.jpg

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=275241

malimrav85
21-09-2005, 00:21
Neistina, nisi upuĂŚen. Mercedes ima najbolji atmosferski motor na svijetu. Dobro, merc je u viĹĄoj klasi al ipak.
Razlika izmeðu najjaèeg i najboljeg postoji...
Oboje daju 120ks pa litri obujma pa ne znam od kud sad zakljuèak da je Mercedesov bolji? To kaj je ovaj 2.0 a ovaj 6.3 ili kolko veÌ ne znam kaj znaèi?

Đ!
21-09-2005, 00:27
Znaèi da je veÌeg obujma. Al ipak, ťvabo je ťvabo.

Mo
ma nema auta do Å*kode Rapid ljudi..

Snoopy
Hvala svima na odgovoru! Ipak radim godiťnje preko 20 000 km...vjerojatno Ìu se odluèiti za dizela, ali joť imam vremena za razmiťljanje pa onda i konaènu odluku. Naravo, svi daljnji komentari u dilemi benzin-dizel su dobrodoťli! :wink:

malimrav85
21-09-2005, 00:38
Al ipak, ĹĄvabo je ĹĄvabo.
Majko BoĹžja! Da se smijem na ovo ili kaj?
Da si to rekao 1980. rekao bi ok ali sad...
:roll:

Đ!
21-09-2005, 00:42
Majko BoĹžja! Da se smijem na ovo ili kaj?
Da si to rekao 1980. rekao bi ok ali sad...
:roll:

Slobodno se smij, al kmad isprobaĹĄ Corollu i Golf mi se javi. Corolla je zakon, al Golf je bolji.

malimrav85
21-09-2005, 00:43
DAJ ARGUMENTIRAJ NEĹ*TO Ĺ*TO KAĹ˝EĹ*.
HVALA.

Đ!
21-09-2005, 00:44
Kaj oÌeť da ti kaŞem, to se neda opisat rijeèima. Morať probat.

malimrav85
21-09-2005, 19:46
Hvala svima na odgovoru! Ipak radim godiťnje preko 20 000 km...vjerojatno Ìu se odluèiti za dizela, ali joť imam vremena za razmiťljanje pa onda i konaènu odluku. Naravo, svi daljnji komentari u dilemi benzin-dizel su dobrodoťli! :wink:

KupujeĹĄ rabljeni auto? Mislim pretpostavljam...
Spomenuo si A6 pa sam ti htio reÌ ako kupujeť neťto sa turbo punjaèem(tdi ili benzinca t) da obavezno odeť u Zubaka na pregled kompletnog auta, pogotovo turbine i da ti ga spoji na komp da se vidi dal su km dirani. Ljudi obièno aute s turbinom prodaju nakon nekih 5-7 godina kad se turbina treba mjenjat.

Snoopy
21-09-2005, 21:31
KupujeĹĄ rabljeni auto? Mislim pretpostavljam...

Da, i sve to stoji s prethodnim pregledom svega moguÌeg...ťto Ìe mi maèak u vreèi :D ...a opet, vjerujem da postoji i faktor sreÌe u svemu tome...pa kako ispadne!

Usput, zanima me kako gledate na vozila s plinskim pogonom? (samo da nemoram uzgajati farmu svinja i iskoriĹĄtavati metan :D :D )

malimrav85
21-09-2005, 21:34
Pa ok je to. Ja u svoj auto ne bi ugraðivao ali da imam nekog benzinca preko 2.5-3.0 malo starijeg mislim da bi bubnuo plin bez beda. Ne razumijem zaťto samo kod nas nema poticaja na plin. :roll:

malimrav85
21-09-2005, 21:53
Znao sam da nekaj s tim kineskim autima ne ĹĄtima...
http://www.autogodine.hr/vijesti/2005/0 ... ash_testu/ (http://www.autogodine.hr/vijesti/2005/09/16/katastrofa_landwinda_na_crash_testu/)

Sephiroth
21-09-2005, 22:27
bas se onaj Mercedesov motor moze usporedjivat s Hondinim!!to je kao prvo tuniran motor od strane AMG-a! hondin iz S2000 je bez tuninga!a da vidis kaj rade hondini tuneri Mugen i Spoon...hehe nema sanse onda taj motor u merdji! nemoze se usporedjivat tuniran i customiziran motor s orginalnim! inace japanski tuneri su ludjaci-nista nije bolje!najjaci mi je Amuse Carbon R-tunirani GT-R 34 Skyline sa sasijom od karbona-auto je zvijer-ima spulju promjera cca 30 cm hehe!
http://blog.gtroc.com/dino/2005/05/amuse_carbon-r.html

hrvoje2003
22-09-2005, 02:13
Plin je zakon! Ako kupujes polovni auto onda slobodno razmisli o plinu i benzincu. A ako je dizel, kao sto je mrav rekao, obavezna provjera turbine jer nova je jako skupa. Za km je tesko provjeravati samo na kompu, moze se to srediti da se ne vidi. Gledaj papucice, rucicu mjenjaca, sjedala...makar je sve to nakon 300 000km na autocesti gotovo neprimjetno pohabano. A takvi auti se kupuju za autoput. Sta se tice relacija Honda-Mercedes, mislim da je to motor koji nije nabrijavan, to je posebni motor koji se radi u AMG-u. Oni rade i za Zondu. Nisu to previse nabrijane masine, i sigurno se ne vrte ko Hondine. S2000 ide do 9000, a ne vjerujem da ovaj AMG-ov ide preko 6000. To su dva razlicita svijeta i nema ih smisla ovako usporedivati. Kao da se proba usporediti Impreza i Mercedes C ili Audi A4. Totalno druga namjena auta

Snoopy
22-09-2005, 12:42
Znao sam da nekaj s tim kineskim autima ne ĹĄtima...
http://www.autogodine.hr/vijesti/2005/0 ... ash_testu/ (http://www.autogodine.hr/vijesti/2005/09/16/katastrofa_landwinda_na_crash_testu/)

Poslije ovih slika dodje mi da se zauvijek odreknem auta i uhvatim se bicikla i cipelcuga... :mrgreen: (al' teĹĄko, teĹĄko bi mi to palo, eh...) 8)

Snoopy
22-09-2005, 12:48
Onako usput, voze li se kakvi motori (od skutera pa na dalje)...kakva su vam iskustva, ide li se na moto-susrete, kakva je ekipa, ĹĄto mislite o svemu tome? 8)

malimrav85
22-09-2005, 21:17
Surfam ja malo okolo i gledam rezultate crash testova. Najsigurniji auti c5 i 407. Bmw5 nova 4* na testu. Tolko o sigurnim ĹĄvabama.

malimrav85
26-09-2005, 21:49
http://dl.iskon.hr/webcafe/igrice/parki ... zurich.htm (http://dl.iskon.hr/webcafe/igrice/parking_game/zurich.htm)

Znate parkirati? DokaĹžite se!

malimrav85
27-09-2005, 20:13
I,koji su rezultatati? Meni je 432 rekord.

Sephiroth
29-09-2005, 21:02
kak je fora igrica!nije GT al je zabavna..nasmijo sam se do bola..
422....za sad!

Sephiroth
29-09-2005, 21:44
....451...and still counting! :twisted:

malimrav85
29-09-2005, 23:28
poĹĄto nitko nije odgovaro nisam niti napisao novi rezlutat 459 :thm:
Zarazna je ful...

Kazma2
30-09-2005, 10:14
Majku mu jebem, ja sam ga sparkirao u kontra smjeru, a to se ne raèuna

malimrav85
12-10-2005, 21:00
Vidim da je Ð dodao dvije slike, CLS-a. Bať sam na putu doma s utakmice prièao s frendom koji ima S320cdi i ML320 Brabus iz 99god oboje. KaŞemi da je dosta razoèaran s S klasom jer je imao par kvarova koje nije oèekivao. Tipa, na S klasi mu je prije nekih 2 mjeseca otiťla hidraulika tj. hidraulièki ovjes èije je popravak koťtao oko 10000 eura,ne znam toèno. Onda mu je prije 2 tjedna krepala kontrolna ploèa. Popravak 1000 eura. Razmiťljao je o prodaji S-a i ML-a i kupnji oba nova modela ali izgelda da Ìe odustati od toga i kupiti BMW-a 7 ili Audi A8 te Kiu Sorento. Ðip ide mami. I kaŞe on meni da mu je ful Şao kaj nema zastupniťtvo Lexusa u Hrvatskoj da pogleda kakve modele imaju jer bi raðe uzeo Japanca nego Njemca. Na Mercedesu se motor neÌe nikad pokvariti ali danas ima jako malo automobila kojima se kvare motori, svi kvarovi su vezani uz elektroniku u kojoj su Japanci 2 koraka ispred svih. Ako vozaèi u Njemaèkoj u ADAC-ovoj anketi kaŞu da su najviťe zadovoljni Lexusom onda to neťto valjda znaèi...

Đ!
12-10-2005, 21:14
E, stari moj, svetogrðe. Ovo drugo nije CLS nego novi S.

BTW, danas sam se nalazio s frendom pred faksom jer smo imali engleski i èujem ja sirenu ko od vatrogasaca i pogledam, a to 2 ona kamiona ťto voze aute iza, nakrcani sa novim S klasama. Nisu bile ove sa slike nego su friťke, kuŞite.Proťla generacija. Valjda za ove kaj dolaze na summit. Da bar daju meni posao vozaèa... :cry:

malimrav85
12-10-2005, 21:18
http://www.germancarfans.com/photos/3030909.002/1022.jpg

:scr:

Đ!
12-10-2005, 21:20
http://www.germancarfans.com/photos/3050625.001/1016.jpg

malimrav85
12-10-2005, 21:21
Znam da je ovo s, ja sam rekao za ovu gore. Ako vidiť ML-a vinkovaèke rege to ti je taj. Meni je bolji od S.a,radi Brabusovog kita. Mislim da ima 245 gume,bullbarove oko cijelog auta... MRCINA!!!

Đ!
12-10-2005, 21:22
Al napiso si da sam dodao dvije nove slike CLS-a. Pomislih da si mislio da su oba CLS.

doli
12-10-2005, 21:47
i koji su rezultatati? Meni je 432 rekord.

nola faking bodova...te strelice me je....bas sam prava zenska...uzas..

Slavonka
14-10-2005, 00:06
Da i jedna cura napiĹĄe neĹĄto na ovom topicu...
Kako je lijepo imati starog koji se bavi autima i skoro svaki tjedan imať priliku voziti drugi, a uz to ti je i deèko vrhunski vozaè i posjeduje jedan od ponajboljih tunniranih auta koji èak i nagrade odnosi, pa ti moŞeť pustiti mozak na paťu, samo sjedneť, voziť, tu i tamo koju macu okineť, a èak ni gorivo sama ne toèiť, ne morať èak ni znati koje gorivo ide u koji auto :thumbright: :sun:

doli
14-10-2005, 00:10
mislim da ce ostatak muske populacije na ovom topicu biti bas sretni zbog tebe.... :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

mala buba
14-10-2005, 00:13
... tu i tamo koju macu okineĹĄ...

delegacija nekewl geekova koja se sastoji od ...errm...mene.. bi voljela pojasnjenje ovog izraza, akomoze?

doli
14-10-2005, 00:15
... tu i tamo koju macu okineš...

delegacija nekewl geekova koja se sastoji od ...errm...mene.. bi voljela pojasnjenje ovog izraza, akomoze?

UBIJES male nevine macice i mislis bas sam cooooooooooool..... :lol: :lol:

Slavonka
14-10-2005, 00:16
Pa znať mala buba kad je predblagdansko raspoloŞenje... i mala jadna maèkica je sama i nema nikog svog... i pere je depresija... i ne zna kud bi sa sobom... pomiťlja na samoubojstvo... i onda naleti meni pod kotaèa :(
jasnije?

mala buba
14-10-2005, 00:35
ahem :shock: . a ja mislila da je to opet neki slang izraz o kojem nemam pojma (to mi se cesto dogadja).
ali da je jasnije, je.

ThunderBoy
14-10-2005, 13:35
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

šola-braveheart
15-10-2005, 09:42
samo cu reci:
ALFA ROMEO

malimrav85
15-10-2005, 11:49
Ja ĂŚu dodati GT.
Divota...
http://www.autoweek.nl/images/480/7387.jpg

šola-braveheart
18-10-2005, 12:12
bas sam neki dan ispred nacionalne biblioteke vidio jednu.cekao sam parking i vidim u retrovizoru iza sebe alfa gt sa st tablama,kako iskrcava neku bebu van.auto je u retrovizoru full sirok,izgleda jako mocno i kad ga vidis na autoputu imas osjecaj i potrebu da mu se maknes u desnu traku
jednog dana se i ja moram vratiti ipak svojoj alfi.definitivno auto sa emocijama
pozdrav

Lord Death
18-10-2005, 12:19
pa ovako ljudi. Dvojba benzin diesel - mislim da je veci gust benzin a da je diesel sve manje i manje u zaostatku po gustu voznje. na parking testu sam probao 3- 4 puta napravio 362 i neda mi se vise :P

Vozim(o) sam novu bubu 1.9 tdi . auto ne ide lose lezi odlicno i sve je ok. nema kvarova. nazalost neki stari masivni nissan patrol se zaljubio u moju bubu za prosli uskrs i pomeo me sa puta. tako da sad trenutno vozim forda tabanusa. 1 konj ide do nekih 30 kmh. 11.6 na 100 metara. ma zvjer.

Stari je do prije godinu dana vozio bmwa 2002... da da turbo... imao sam to priliku provozat i ma savrsenstvo. nema absa espa elektronike samo ti i volan i cesta.

Stara trenutno vozi novu c klasu. 220 cdi. auto ide bolesno neocekivano dobro. i gust ju je voziti. al neusporedivo sa 2002.

I po meni meni osobno naj naj naj auto na svijetu je BMW M3 CSL

Naty
18-10-2005, 13:11
Bila sam ljetos na testiranju bmw-a M5 i ostala sam apsolutno bez teksta...auto je savrsenstvo...od zvuka,izgleda,unutarnjeg uredjenja...

face to face
18-10-2005, 15:16
uskoro objavljujem sliku svog keca, pa Ìete vidjeti ťto je auto, èak ima i retrovizor :tng: :tng: :tng: :tng:

21-10-2005, 20:04
uskoro objavljujem sliku svog keca

Pervertitu!
Moja mama èita ovaj forum... a moŞda i tvoja!
A ti takve stvari izvodiĹĄ!

malimrav85
21-10-2005, 20:15
Bila sam ljetos na testiranju bmw-a M5...
Di? Kak? ZaĹĄto?

Stari je do prije godinu dana vozio bmwa 2002... da da turbo
:thm: To je pila!

Sephiroth
21-10-2005, 20:42
Da!! Naty daj pisi jos kak je bilo-sve,sve! Imas mozda kakve fotke?

Snoopy
23-10-2005, 02:37
Zanimaju me miĹĄljenja o novom mercedesu S klase :wink:
"Kako drugaèije nazvati voŞnju kada se koristi sustav distronic puls - tempomat èija bi mi inteligencija bila dostatna i za èlanstvo u Mensi?" :shock:
Dali bi si priuĹĄtili neĹĄto takvo da ste u moguĂŚnosti ili bi bili zadovoljni i nekim "manjim" komadom auta? :wink:

malimrav85
23-10-2005, 03:27
Ja se ne palim na Mercedese a i nisam èuo niťta pretjerano dobro o sadaťnjoj S-klasi do frenda koji ju ima pa ne znam za ťto bi se odluèio u toj klasi ali za S-klasu ne bi sigurno, moŞda CLS-a ili CL-a ako bi veÌ morao biti Mercedes. Raðe bi uzeo ovako neťto... http://www.lexusownersclub.com/gallery/albums/album05/Facelift_LS430.jpg
Lexus LS430. 6 sec do 100! duĹžina oko 5 metara(malo viĹĄe)...

Ili kad bi fakat bio lud i kad bi si dao oduĹĄka definitivno Maserati Quattroporte...
Jest da troťi izmeðu 18 i 30 litara ali da imam para z njega mislim da bi mi benzin bio najmanji problem! 5 sec do stotke za auto od 2 tone i nije loťe! San snova, barem po meni.
http://www.maserati.com/esImages/20030908/516b_G.jpg
http://www.maserati.com/esImages/200309 ... a_34_G.jpg (http://www.maserati.com/esImages/20030901/quattroporte_dinamica_34_G.jpg)
http://www.maserati.com/esImages/20030908/tridente1_G.jpg

Naty
24-10-2005, 15:32
Bila sam ljetos na testiranju bmw-a M5...
Di? Kak? ZaĹĄto?

U Tomic & Co,Folnegoviceva.
Da napomenem nije se testirao bmw M5,vec novi bmw serije 5...
Frendu su dozvolili da upali i isturira M5... Zato kazem da je zvuk nevjerojatan,a unutrasnjost sam takodjer detaljno proucila! Auto je prekrasan!

Za taj dogadjaj dobili smo pozivnicu,jer smo prosle godine bili na testiranju bmw-a 1.

Zbog dozivljaja i jer obozavam bmw :D

Naty
24-10-2005, 15:39
[quote="Snoopy"]Zanimaju me miĹĄljenja o novom mercedesu S klase :wink:

Auto fascinira svojim sposobnostima...i da si ga mogu priustiti nebi ga kupila jer nikada nebi htjela voziti auto koji je pametniji od mene... :lol:
Kazu da ce taj auto zasigurno postati jedan od najboljih automobila ikad proizvedenih... No u tako nesto uvjerit ce se ili nece (ako pocne crkavat elektronika jer je ima previse) samo oni koji imaju jako dubok dzep i neodoljivu strast prema mercedesu... :D

malimrav85
24-10-2005, 21:35
Za taj dogadjaj dobili smo pozivnicu,jer smo prosle godine bili na testiranju bmw-a 1.
Zakaj ti ideĹĄ na ta testiranja bmw-a? Kaj si neka novinarka ili kaj?

(ako pocne crkavat elektronika jer je ima previse)
To si i ja mislim, znam da na sadaĹĄnjoj svako malo krepa nekaj od elektronike. Motori su d bestest ali elektronika ih ubija!

Sephiroth
04-11-2005, 22:40
bas sam videl sad neki dan taj M5...a hebate mocno izgleda-al joj cuje se ko gigantski usisavac...no offence to anyone :mrgreen: nemre parirat talijanima...
kaj se tice autiju i elektronike-ja sam za al samo onolko kolko je potrebno da se vozacu olaksa-npr sekvencijalni mjenjac s polugama na volanu (F1 stil...u Alfi se zove Selespeed...) to je zakon stvar...al ima i nepotrebnih glupost s hrpom gumbica-to me opce ne pali! a kad bi uzeo auto ful bez elektronike uzeo bi legendarni Ferrari F40 ili Lotus Elise!
E da otkrili su novog Skyline-a..joj kak je dobar! I napokon ce se prodavat u citavom svijetu...i kod nas...vec stedim 8)

mala buba
05-11-2005, 00:20
elektronika u autima postaje sve opseznija...najgori dio...software.
koliko puta vam je neki software na kompu zastekao na kratko vrijeme, samo par sekundi....a sad to zamislite u autu.
cak i moj otac koji je programer i zivi za software i sve povezano s njim kaze da se boji dana kada ce auti biti tako radjeni.
ja bi se slozila s njegovim misljenjem.

malimrav85
06-11-2005, 19:49
Uhvacen je na parkiraliťtu Bille na Èrnomercu...
Lice...
http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/S-klasanaprijed.jpg
Guza...
http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/S-klasaodostraga.jpg
Ĺ*tikle...
http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/S-klasaguma.jpg
Obleka...
http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/S-klasaunutra.jpg

Đ!
06-11-2005, 19:52
Ti sretni sretni gade, prelijep je...

DAJTE NAM OGORÈENIH SMAJLIÆA

malimrav85
06-11-2005, 20:03
Ok je. LjepĹĄa mi je linija prije a o Genscheru da ne govorim!!! Ali ima lijepe felge moram priznat...

Đ!
06-11-2005, 20:08
Ma pusti, meni je zakon...

Dark Lady
07-11-2005, 03:57
momci sam vi sanjajte... :lol:
sanjam i ja. o danu kad cu si tak nekaj moc priustit...
al za sad sam zadovoljna svojom malom corsom 1.7 D, najbitnije mi je da malo trosi (ipak napravih 25000km u godinu dana, joooooj bolje da ne racunam kolko je to love bilo :evil: ) i da ga mogu sto bezbolnije parkirat (ona igrica mi bas i nije isla :oops: al na cesti to bolje zgleda 8) iako nemam servo al zato bildam dok trazim parking u blizini faksa :mrgreen: ).

Snoopy
07-11-2005, 13:47
iako nemam servo al zato bildam dok trazim parking u blizini faksa :mrgreen: ).

ĹĄto bi rekli, svako zlo za neko dobro :lol:

TheBill
07-11-2005, 20:37
je netko od vas vozio(la) novu astru...seka mi napravila totalku s ovim kaj sad imam i moram si kupiti neko novo sranje...a astra ne izgleda lose...

malimrav85
07-11-2005, 23:16
Meni bratiÌ ima novu Astru. 1.6 twinport i viťe manje je zadovoljan. Jedino kaj kaŞe je da se zajebao kaj nije uzeo park senzore jel se kroz onaj prozorèiÌ iza niťta ne vidi. Aha, i on je imao totalku, nakon 2 tjedna kaj je imao auto je proťao kroz crveno i bum tras...

TheBill
07-11-2005, 23:33
Meni bratiÌ ima novu Astru. 1.6 twinport i viťe manje je zadovoljan. Jedino kaj kaŞe je da se zajebao kaj nije uzeo park senzore jel se kroz onaj prozorèiÌ iza niťta ne vidi. Aha, i on je imao totalku, nakon 2 tjedna kaj je imao auto je proťao kroz crveno i bum tras...

da to sam èuo da je straŞnja ťajba uŞasno mala, da se niťta ne vidi kroz nju...to nije niti loťa ideja ugradit senzore za parkiranje...o tome nisam uopÌe niti razmiťljao, al sad ako kupim to onda senzori budu sigurno...

acid
09-11-2005, 20:56
Ja sam ljubiteljica oldtimera. Znam da si ono ĹĄto ja hoĂŚu nikad ne budem mogla priuĹĄtiti, ali mogu maĹĄtati. Ovo je za mene automobil:
http://img153.imageshack.us/img153/7131/jaguarctype0569000000602019er.jpg

face to face
09-11-2005, 21:01
moj savjet je da si sad kupiĹĄ fiĂŚeka, neki veĂŚ jesu oldtimeri, ali zamisli kakav ĂŚe to old timer biti kad budeĹĄ pred mirovinom :D

acid
09-11-2005, 21:08
Haha! U cijeloj je prièi ipak bitna i estetika.

face to face
09-11-2005, 21:11
ok, onda buba, to je viťe Şenski auto, a èuo sam da ga je i tarik jedno vrijeme vozio :lol:

liaison
09-11-2005, 23:27
Kupujem neki manji auto! Ako tko prodaje, molim da mi javi!

Đ!
12-11-2005, 17:54
Mrave, pogle ovo! Nije li kewl, ja bi jedan takav.

http://www.tportal.hr/automobili/autovi ... 09006.html (http://www.tportal.hr/automobili/autovijesti/page/2005/11/11/0009006.html)

*SUPERMAN*
12-11-2005, 20:21
http://img434.imageshack.us/img434/4033/civic1238tt.jpg

misli da slika govori za sebe,jednog dana kada skupim 18000 EU znam na sto cu ih potrosit,nova honda civic 2006.

Đ!
12-11-2005, 21:06
ImaĹĄ pravo Markus, trebo sam i ja stavit sliku...

http://www.tportal.hr/2005/11/11/0011007.19.jpg

Sephiroth
13-11-2005, 11:50
Ja fakat ne kuzim taj Brabus...za kog su to auti? za kompleksase, isfrustrirane kvazi bogatase....za kog...?? ako oces auto s performansama, a znas staje dobro kupit ces nest drugo..recimo novog Skylinea koji je zvijer, Evo X, NSX Type R, Lotus,neki ludi japanski tuner(npr Amuse),cak i BMW M3...glavno da se Brabus hvali kak on ima najbrzu limuzinu na svijetu-koja jadna spika...nek taj Brabus ulovi NSX po Nordschleifeu da vidim,da ne govorim da protiv recimo F430 ne bi imao sanse...a skuplji je za duplo od svih auti kaj sam spomenuo-a sta dobijes za tu duplu cijenu...nist! kao neki prestiz i status, hrpu gumbica, veliku masu...meni je to totalni turn off..naravno s takvim autom bi kod nas imo i previse uspjeha kod lijepseg spola upitnog morala jer bi se naravno curica radije sjela u Mercedes(Brabus) nego u neki auto koji nemoze ni izgovorit...neka Surb...Sbar...ne...Subaru,da to je...Subaru Imp...zaboravila sam ](*,)

acid
13-11-2005, 12:09
Subaru Imp...zaboravila sam ](*,)
Ma tko ne moĹže izgovoriti Subaru Imprezza?

Đ!
13-11-2005, 15:47
NaĹĄ za kog je Brabus? ZA ljubitelje Mercedesa koji Ĺžele auto s takvim preformansama a da ne izgleda; da prostiĹĄ, ovak loĹĄe :D :D :D :

iako "ovo" nema performanse ni blizu brabusu

http://www.vw-page.at/pics/treffen/tuning-salon2003/tuning-salon2003-28.jpg

malimrav85
13-11-2005, 17:42
Ja isto nisam fan brabusa... Ali ko voli...
Kaj nije to na slici astra 1? :-s
http://kumo.swcp.com/synth/crx/gallery/nsx-revolution.jpg
Mislim da je Sephiroth mislio na ovako neĹĄto... A da se u to stave dvije turbine ko u brabusa brabus nema ĹĄanse baĹĄ...
http://www.rsportscars.com/foto/02/nsxrgt05_03.jpg

Đ!
13-11-2005, 18:02
Na kraju krajeva, to je i stvar afiniteta. Ja, na primjer, preferiram luksuzne aute. Ovi sportski tipa sa slika ťto ih je stavio Mali Mrav me uopÌe ne privlaèe.

malimrav85
13-11-2005, 18:21
Na kraju krajeva, to je i stvar afiniteta.
\:D/

Cole
14-11-2005, 01:50
Puno love, malo muzike! Pa zar nije veći guÅ¡t napravit iz svog ljubimca neku zvjerku. Styling, tuning... standardnih automobila, to je guÅ¡t, a ne neka zvjerka od 110k EUR sa potpisom. Jedino je problem Å¡to malo Hrvata ima para za to, a i oni koji imaju para su uglavnom bez ukusa!

Đ!
14-11-2005, 01:59
Pa zar nije veĂŚi guĹĄt napravit iz svog ljubimca neku zvjerku. Styling, tuning... standardnih automobila, to je guĹĄt

Ne ako je taj ljubimac golf, fiÌo, seicento, clio, 206, ma zapravo niťta. Brabus, recimo, ne mijenja drastièno izgled automobila dok recimo ovi tunirani auti kaj ih moŞemo vidjet po Zagrebu su neprepoznatljivi. Al opet, ak se to nekom sviða, nek to radi, meni je to èisti neukus. Uostalom, koji bog Ìe veÌini takvi auti? Sumnjam da idu na utrke, a po Zagrebu je takve aute imat besmisleno. Ne govorim sad o promjeni motora i te spike, neg ovo izvana. Zaťto, zaboga, ljudi spuťtaju aute za po gradu? Ili spojleri, oni neki prebolesno veliki koji su povrťinom veÌi nego vjetrobransko staklo? Onak, zanima me. Bi i ja rado promjenio motor u maminom autu, ima Şena 1.0 fiat uno. Al nebi ga sigurno bojao u one prebolesne boje, nebi mu stavljo spojlere, nebi ga spuťtao, nebi stavljo ona odvratno ruŞna straŞnja svjetla, a i prednja, nebi stavljo one ogromne kolièine plastike... Jednostavno bih htio da je malo jaèi, evo, bit Ìu skroman, 75 KS.

Cole
14-11-2005, 02:08
Pa dobro istina je da je spuÅ¡tanje auta u Zg troÅ¡ejne enormne količine nova uzaludno i krpanje živaca svaki put kada ideÅ¡ preko ležečih policajaca, ali opet Brabus sa 350-500 konja, pa koji će ti to.. di to možeÅ¡ vozit!? Upravo to Å¡to sam rekao da Hrvati nemaju većinom ukusa pa napravi styling auta da ti se riga, u svemu treba biti umjeren.
Malo felgice, možda lexus svjetalca, obrve, spulja i evo ti tvog vlastitog custom made auta, istiće se al ne previÅ¡e.

Đ!
14-11-2005, 02:16
ali opet Brabus sa 350-500 konja, pa koji ĂŚe ti to..

To mi je za guťt. Ak imam para za brabus, a nemam, valjda imam i za normalnu verziju, jel. Zar tebi nije guťt vozit auto koji te priljepi za sjedala kad krene, koji se ne muèi uzbrdo(ovo govorim iz vlastitog iskustva) i slièno? I joť k tome da je to mercedes? Ono, da nije neki spuťteni ferrari kojeg nemreť vozit po gradu, to je ono za ťto se postavlja pitanje "gdje Ìeť ga vozit, kaj Ìe ti to". Znam, ljudi su razlièiti, neki vole benzince, neki dizelaťe. Neki vole mercedes, neki vole porsche ili moŞda VW. Nemam niť protiv tuninga, al ovo ťto viðam po cestama je katastrofa.

Cole
14-11-2005, 02:24
Meni se ne sviđa Brabus jer ga vežem sa hrpom nogometaÅ¡a i sličnih prestiž faca koja ga samo da pokaže kak ima para i zato kaj je vidio da to vani furaju face sa stilom. Zato i da imam para i hoću neki nabrijani auto, uzeo bi si Alfa Breru 147 ili Hondu Civic Type R koji nisu tak isfurani, već viÅ¡e znalački...

Đ!
14-11-2005, 02:27
Budimo realni, i da imam tak puno novaca, sumnjam da bi si kupio brabus. Ostao bi na, ak bi imao tak ogromne kolièine novca, par primjeraka koji mi se sviðaju. I to normalnih, tvornièkih. Ne nuŞno merc iako jedan CLS...

Cole
14-11-2005, 02:31
Nije loÅ¡ izbor, ali to jednog dana kad ću biti poznati odvjetnik, da imam ovak sastrane...
Ili recim neki H2 ko Kerum pa da nemoram paziti na one Å¡ugave penziće kad prolazim kod semafora na treÅ¡njevačkom placu!

šola-braveheart
14-11-2005, 10:52
alfa romeo brera =D> O:) http://www.newstreet.it/img/magazine/99 ... era-06.jpg (http://www.newstreet.it/img/magazine/992/alfa-brera-06.jpg)
ili ono sta mi je zelja subaru impreza-nadam se da ce biti jedna na kredu kad zavrsim faks(naravno rabljena za 15tisucica ojra)http://www.rsportscars.com/foto/07/imprezawrxsti06.jpg
ili sminkica u audiju tthttp://www.fantasycars.com/Audi_TT/Au ... t4.jpg.jpg (tthttp://www.fantasycars.com/Audi_TT/Audi_TT_Photos/Audi_TT_Photo_4/tt4.jpg.jpg)
ili bmwz3http://www.fantasycars.com/BMW_Z3/ ... _3/z33.jpg (bmwz3http://www.fantasycars.com/BMW_Z3/BMW_Z3_Photos/BMW_Z3_Photo_3/z33.jpg)
ili bmw coupe 330 http://pic.autoscout24.de/images/3/0/9/52061903_1.jpg

a ima ih još jako lijepih

Đ!
15-11-2005, 20:07
Juèer sam u vodnikovoj na semaforu vidio aston martin. Bio je zaaaaaaaaakon... :shock:

gorstak
15-11-2005, 20:29
Juèer sam u vodnikovoj na semaforu vidio aston martin. Bio je zaaaaaaaaakon... :shock:

sta danas ti vise nije zaaaaaaaaaakon?

Đ!
15-11-2005, 20:41
hebote djiber tu si samo 2 mjeseca i spamas ko ludjak :D

hebote gorstak tu si samo 7 dana i spamas ko ludjak :D

ZER0
15-11-2005, 21:15
Deèki moram se pohvaliti da sam ponosni vlasnik jednog brabusa,kupio sam ga u kauflandu za 50 kuna,èak mu isvjetla rade. :D

malimrav85
15-11-2005, 21:18
To je valjda jedini auto oko kojeg ĂŚemo se sloĹžit da je predobar!
Èije rege? Koji model? Boja? Poèni nosit onaj digitalac sa 1gb memorije sa sobom okolo! [-(

Đ!
15-11-2005, 21:23
Talijanska registracija, mislim da je imo CD naljepnicu al registracija je djelovala obiènom. Sivi je bio, a sad model, nisam siguran al mislim da je bio vanquish. 99 % sam siguran.

http://img438.imageshack.us/img438/5473/vanquish029rn.th.jpg (http://img438.imageshack.us/my.php?image=vanquish029rn.jpg)

Poèni nosit onaj digitalac sa 1gb memorije sa sobom okolo! [-(

Da, uvijek zaboravim... A imam plan poèet ga nosit okolo. al paranoja me hvata, zadnjeg mi je neki kreten ukrao na maturalnoj veèeri dok sam bio mrtav pijan i leŞo na stolu... A bio je bezvezan neki, koji Ìe qrtz nekom moj bezvezni fotiÌ

gorstak
15-11-2005, 21:26
hebote djiber tu si samo 2 mjeseca i spamas ko ludjak :D

hebote gorstak tu si samo 7 dana i spamas ko ludjak :D

hahahaha dobra sam ti ja inspiracija a

Đ!
15-11-2005, 21:28
hahahaha dobra sam ti ja inspiracija a

Ja samo Ĺželim tebi ukazati na tvoje licemjerstvo. Meni sereĹĄ da spamam forum a ti to radiĹĄ di stigneĹĄ puno viĹĄe nego ja, pod uvjetom, naravno, da ja to uopĂŚe radim.

gorstak
15-11-2005, 21:31
Ja tebi djiberu nis ne serem sto spamas po forumu,ja samo primjecujem cinjenice. To sto ja pisem toliko...jednostavno moram jer ljudi su ko ludi za mnom i stalno me komentiraju

Cole
16-11-2005, 00:43
Vanquish je zakon!!! nadam se da će bit u Novom Bondu [-o< [-o<
Stajao sam do njega na Pariz autoshowu prošle godine, skoro sam ga dotaknu, no skužio me šupak iz osiguranja...
No uz njega bi htio kod nas vidjeti i novi 907!!!!

malimrav85
16-11-2005, 00:45
.
No uz njega bi htio kod nas vidjeti i novi 907!!!!
Definitivno... =D>

Đ!
16-11-2005, 00:46
Vanquish je zakon!!!

Bome je, od sutra nosim fotiÌ sa sobom kud god idem. Idem u lov na novu S klasu, iako ju je Mrav veÌ slikao... NaÌi Ìu ja neťto novo, samo me malo brine, ak ja poènem nosit fotiÌ sa sobom neÌu sigurno nailazit na vanquishe i S-klase...

malimrav85
16-11-2005, 00:48
ImaĹĄ Ml-a novog, clia... :-({|=

Đ!
16-11-2005, 00:50
Ma naĂŚ ĂŚemo neĹĄto... Slikat ĂŚu svaĹĄta, naĹĄ kolko stane na 1 GB? CCA 1500 slika u rezoluciji 1280x960. Enough, ĹĄto misliĹĄ?

malimrav85
16-11-2005, 00:52
Ha ha, trebali bi neko natjecanje nabacit iduĂŚi tjedan,nakon socilogije... :-({|=

Đ!
16-11-2005, 00:53
Kaj, ko bu sliko viĹĄe novih automobila? MoĹže, al stvarno poslije te socke, ubija me u pojam. U novoj knjizi uopĂŚe nema definicija, dajte nam definicije!!!

acid
16-11-2005, 10:14
Eh, to je auto! Ostalo su samo igračke! :smt049

acid
16-11-2005, 13:50
http://www.astonmartin.com/content%5Callsites%5Cimages%5Cv8_vantage_page1_43d 751d1-46bd-4163-bdb9-08b33c0021b9.jpg

Đ!
16-11-2005, 13:55
Ja inaèe nevolim te sportske spuťtene aute, al za aston martin i SL klasu Ìu napravit iznimku...

malimrav85
16-11-2005, 17:05
al za aston martin...
bi bubreg dao da mi izvade...

vidio sam danas u gradu Lexusa, onog kakav je sad u 24 samo crnog. Izgleda puno veĂŚe u stvarnosti...

Sephiroth
16-11-2005, 22:18
hmm Aston..lijep, lijep nema sta! ali kod mene ne prolazi! prevelka masa i pretrom! ako bi nest takvog uzimo, uzeo bi si Vipera koji je po meni isto atraktivan robusniji auto ali ima 8 litarski motor iz kojeg se cuje grmljavina i zesci je od Astona...da i jeftiniji je....
E ovak ovo; su vremena s Nordschleifea...i ona, svaki ce se poznavatelj sloziti, pokazuju koliko je auto uistinu dobar (ili los) tako da ne bi bilo zabune..oni mogu biti ljepsi od drugih, ovakvi i onakvi ali ti brojevi govore sami za sebe!

BMW M3 GTR Schnitzer (11/2002) 7:12.25
Radical SR3 Turbo ( 7/2003) 7.19 (7:26 road tyres link???)
Porsche Carrera GT ( 9/2004) 7:32.44 (22.835km circuit)
TechArt-Porsche GT street ( 8/2001) 7:43
Pagani Zonda S ( 7/2002) 7:44
Porsche 911 GT2 ( 6/2001) 7:46
Porsche 911 GT3 RS ( 3/2004) 7:47
Porsche 911 GT3 Cup ( 2/1999) 7:49
Lamborghini Murciélago ( 6/2002) 7:50
BMW M3 CSL ( 8/2003) 7:50
Mercedes SLR McLaren ( 6/2004) 7:52
Nissan Skyline GT-R R34 (???) 7:52 (Unofficial) ja cu ovdje dodat!!!!!!
Lamborghini Gallardo (12/2003) 7:52
Porsche 911 GT3 ( 6/2003) 7:54
Ferrari Challenge Stradale ( 2/2004) 7:56
Porsche 911 Turbo ( 6/2000) 7:56
Lotec-Porsche 911 Turbo ( 5/1998) 7:57
Nissan Skyline GT-R R33 (???) 7:59 (Unofficial)
Subaru Impreza WRX STi SPEC C (??/2004) 7:59
Porsche 911 GT3 ( 8/1999) 8:03
Lamborghini Diablo GT ( 7/2000) 8:04
Ferrari 575M Maranello (12/2002) 8:05
Ferrari 550 Maranello ( 6/1998) 8:07
Honda NSX-R ( 8/2002) 8:09 (7:56 claimed, link???)
Lamborghini Diablo SV ( 12/1997) 8:09
Ferrari F360 Modena ( 10/1999) 8:09
Donkervoort D8 180R ( 3/2001) 8:10
Chrysler Viper GTS ( 10/1997) 8:10
Mercedes SL55 AMG ( 5/2002) 8:12
Dodge Viper SRT-10 (10/2004) 8:13
Lotus Esprit Sport 350 ( 5/1999) 8:13
AC-Schnitzer-BMW CLS III ( 11/1997) 8:16
Porsche 911 Carrera (10/2001) 8:17
Aston Martin V12 Vanquish ( 1/2003) 8:17
Porsche 911 Carrera ( 1/1998) 8:17
Chevrolet Corvette Com. Edition ( 9/2003) 8:18
Ferrari F355 ( 6/1997) 8:18
BMW Z8 ( 8/2000) 8:18
Audi RS6 ( 9/2002) 8:20
Mercedes C55 AMG ( 7/2004) 8:22
BMW M3 ( 12/2000) 8:22
BMW M Coupe ( 10/1998) 8:22
Aston Martin DB7 GT ( 7/2003) 8:23
Porsche Carrera 4 ( 2/2001) 8:23
Subaru Impreza WRX STi ( 5/2004) 8:24
Mitsubishi Carisma GT EVO VII (11/2002) 8:25
Callaway C12 Coupe ( 4/1999) 8:25
Audi RS4 ( 10/2000) 8:25
Mitsubishi Carisma GT EVO VI ( 11/1999) 8:25
Nissan 350Z (10/2003) 8:26
BMW M5 ( 3/1999) 8:28
Mercedes CLK 55 AMG ( 5/2000) 8:29
Audi S4 Avant (11/2003) 8:29
Maserati Coupé Cambiocorsa (10/2002) 8:30
Lotus Exige ( 8/2004) 8:32
BMW Z4 3.0 SMG ( 5/2003) 8:32
BMW M Roadster ( 9/1997) 8:32
Porsche Boxster S ( 12/1999) 8:32
Opel Speedster Turbo ( 4/2004) 8:34
BMW Z3 Coupé 3.0i ( 4/2001) 8:34
Brabus-Mercedes C V8 Coupé ( 2/2002) 8:35
Porsche Boxster ( 3/2003) 8:36
BMW M3 SMG ( 3/1997) 8:35
BMW Alpina B3 3.3 ( 7/1999) 8:36
VW Golf R32 ( 2/2003) 8:37
Mercedes C32 AMG ( 9/2001) 8:37
Maserati 3200 GT ( 9/2000) 8:37
Subaru Impreza GT Turbo ( 3/2000) 8:37
Honda NSX ( 8/1997) 8:38
Brabus-Mercedes CLK 5.8 ( 12/1998) 8:38 ...........
Mercedes SL500 (12/2001) 8:38
Morgan Aero 8 ( 4/2003) 8:39
Honda S2000 ( 1/2000) 8:39
Chevrolet Corvette ( 7/1997) 8:40
Aston Martin DB7 Vantage ( 9/1999) 8:41
Audi S3 ( 6/1999) 8:41
Audi S4 ( 8/1998) 8:42
Lotus Exige ( 11/2000) 8:42
Honda Civic Type-R (11/2001) 8:47
Renaul Clio Sport V6 ( 7/2001) 8:49
Jaguar XKR Coupe ( 7/1998) 8:49
Audi TT 1.8T quattro ( 11/1998) 8:49
Alpina B10 3.2 ( 4/1998) 8:50
Alfa Romeo 156 GTA ( 6/2002) 8:51
Mercedes Benz C43 AMG ( 3/1998) 8:51
Mercedes CLK 430 ( 9/1998) 8:52
VW Golf GTI ( 1/2002) 8:54
Porsche Boxster ( 4/1997) 8:54
Mini Cooper S Works ( 9/2004) 8:55
AMG-Mercedes SLK-230 Kompressor ( 5/1997) 9:07
VW Golf V6 4motion ( 4/2000) 9:09

Komentari...?

Wilbur
16-11-2005, 22:52
meni osobno je lotus elise čisto ok za po gradu.

mali, agresivan, 1.8 turbo na 680kg, 6 do 100

a cijenom dostupan za razliku od Vanquisha i Brabus S klase

btw jel ima joĹĄ netko tko misli da je seljački kupit Caddy Escalade pa na njega stavit *bling bling* felge od 24 cola i PS2 na straĹžnji sic?

malimrav85
16-11-2005, 23:14
jel ima joť netko tko misli da je seljaèki kupit Caddy Escalade pa na njega stavit *bling bling* felge od 24 cola i PS2 na straŞnji sic?
Kaj ima escalade koji kod nas? Ili je to sa Pimp my ride? auto je mrcina, opasno izgleda...
S,nije nitko spominjao Aston Martina u smislu sportskog auta, je trom i robusan ali je \:D/ !
Ĺ*to se tièe vremena, malo me iznenadio BMW na prvom mjestu ali sam primjetio da joĹĄ nema enza...

Sparkz
17-11-2005, 00:21
meni osobno je lotus elise èisto ok za po gradu.

mali, agresivan, 1.8 turbo na 680kg, 6 do 100

a cijenom dostupan za razliku od Vanquisha i Brabus S klase

btw jel ima još netko tko misli da je seljaèki kupit Caddy Escalade pa na njega stavit *bling bling* felge od 24 cola i PS2 na stražnji sic?

ajme kakav kiè. ja mislim da je to ne seljaèki nego... prolazi me jeza kad tako nešto èujem.

ja inaèe volim limuzine. 5m po moguænosti. može i 30-ak cm manje.

osobito mi se sviða saab 9-3.

VeNoM
17-11-2005, 00:37
je ko gledo dok su na pimp my ride nabrijavali maybacha?
e to je bolesno

a Å¡to se tiče saaba, ne bih se žalio al bih uzeo 9-3 aero :D

trenutačno bih najviÅ¡e htio vidjet m6 u garaži, ali ako se vratim u realnost, ne bih se žalio ni na jedan crveni civic type r :)

al sve će te aute zasjenit moj 307 sljedećeg ljeta, za sad su na njemu 17" felge, stražnja svijetla lexus style s LEDicama i prilično dobar audio sustav

ZER0
17-11-2005, 00:52
Ma ljudi,BMW 6 je zakon.Ima jebeno dobar izgled,elektronika je za popizditi,a audio je savrĹĄen.Iako ni saab ni type r nisu loĹĄi.

Cole
17-11-2005, 01:15
Ljudi moji, danas sam u pauzi između seminara proÅ¡etao do algoritma i odjela časopisa, naravno imao fakat svakakvi tuning gluposti, ali ludi bavarci su istunirali BMW M6!!! Auto ima preko 500 HP i izgleda brutalnoooo! Nekak sam skužio da ima"relativno" dosta BMW 6 po gradu za hrvatski mali buđet.

ZER0
17-11-2005, 01:41
Pa èuj ima jako puno politièara i lopova,tako da to nije niťta èudno.Jednom kada zavrťimo nať dragi faks(onaj panadon i piva poèinju djelovati kada govorim ovakve stvari) i mi Ìemo voziti bjesne aute. ](*,) ](*,)

Cole
17-11-2005, 01:44
Da kad se uguzimo u neku slasnu stolicu u politici, tak da mi i država kupi kojeg.. :D :D :D

malimrav85
17-11-2005, 01:47
Da kad se uguzimo u neku slasnu stolicu u politici, tak da mi i drĹžava kupi kojeg.. :D :D :D
Pa naravno, ko je lu da si kupuje auto sam. ](*,)
Samo jedan mandat... O:)
Ili sudac ustavnog suda, jedan a8 4.2q ne bi bio na odmet. dao bi otkaz vozaèu, sam se zaposlio ko vozaè i uzimao joť jednu plaèu!
:smt065 Kak je rekao tip u Pravdi: Bio bi polu Robin Hood! Uzimao bi bogatima i ostavio sebi.

Đ!
17-11-2005, 01:49
Ili sudac ustavnog suda, jedan a8 4.2q ne bi bio na odmet. dao bi otkaz vozaèu, sam se zaposlio ko vozaè i uzimao joť jednu plaèu!

Zna Mrav ĹĄto valja, zna... Ja bi isto napravio, ona druga plaĂŚa je za benzin, a moja ide u kasicu prasicu da uĹĄtedim za vlastiti A8 4.2 quattro

ZER0
17-11-2005, 01:50
Ma deèki di smo mi od toga.Biti Ìemo sretni da zavrťimo za 8 godina.Do tada Ìe auti izgledati ko kutije i iÌi Ìe na zelje i krumpire. :D

Đ!
17-11-2005, 01:51
Ma deèki di smo mi od toga.Biti Ìemo sretni da zavrťimo za 8 godina.Do tada Ìe auti izgledati ko kutije i iÌi Ìe na zelje i krumpire. :D

nemoj to ni u ĹĄali spominjat... Gadi mi se takva pomisao, hvata me tuga kad se sjetim...

Cole
17-11-2005, 01:54
Pa naravno, ko je lu da si kupuje auto sam. ](*,)
Samo jedan mandat... O:)
Ili sudac ustavnog suda, jedan a8 4.2q ne bi bio na odmet. dao bi otkaz vozaèu, sam se zaposlio ko vozaè i uzimao još jednu plaèu!
:smt065 Kak je rekao tip u Pravdi: Bio bi polu Robin Hood! Uzimao bi bogatima i ostavio sebi.

Do tada ću si nabrijavat bajk, možda stavim neke bling bling felge i disk kočnice... :D

Wilbur
17-11-2005, 02:03
i neonku ispod ktome

pimp your bike :D

Cole
17-11-2005, 02:06
Ovo trebam preuzet kao patent, Hrvatska verzija pimp my ride = pimp my bike! Predložit ću to novoj, recimo dođe ti Malnar na vrata i kaže, s"SluÅ¡aj momče želim napavit od tvog starog pontya zvjer!" Brijem da bi bia poveća gledanost.

malimrav85
17-11-2005, 02:06
i neonku ispod ktome

pimp your bike :D
Ah, da, oèito nisi gledao na Vivi "Pimp up my fahrrad". ne samo da je odlièna kombinacija njemaèkog i engeskog u naslovu nego stvarno nabrijavaju bicikle. Boja,kotaèi pizde materine...

daj zamisli razgovor tipa:Kolko ti troĹĄi auto?
:Ma ne pitaj, ðubre, tri kile krumpira i 6 kila uljane repice! [-X

Wilbur
17-11-2005, 02:10
da, a svakih 20000 km umjesto promjene ulja ubaciĹĄ Ĺživu vjevericu u blok motora. i da vidiĹĄ kako beba prede...

Cole
17-11-2005, 02:11
Sad sam se sjetio da sam na telki gledo prije koji mjesec... čini mi se da su u pitanju bili busevi u Rijeci, ali nisam siguran, možda i negdje drugdje.. uglavno furaju ih na staro ulje iz friteza, restaća... eko busev.. daj zabrij kak to ćifa kad prodje pored tebe!!

VeNoM
17-11-2005, 02:16
Ljudi moji, danas sam u pauzi između seminara proÅ¡etao do algoritma i odjela časopisa, naravno imao fakat svakakvi tuning gluposti, ali ludi bavarci su istunirali BMW M6!!! Auto ima preko 500 HP i izgleda brutalnoooo! Nekak sam skužio da ima"relativno" dosta BMW 6 po gradu za hrvatski mali buđet.

506 konja da cjepidlačim malo...

NE, ajmo bit budale i kupit neki auto visoke klase ALI da je diesel!!!
ajmo, ajmo, baš bi bile glavne budale u gradu, il još bolje, kupit hondu dizel (makar je osvojila drugu nagradu za dizelski motor, al jebemu mater, nemreš kupit hondu dizel)

doživjeli smo jaguar dizel, sprema se porsche dizel a kao Å¡lag na kraju će valjda doć i ferrari jebeni dizel, pa đe ovaj svijet ide?!
dan kad vidim lamorghini murcielago da na benzinskoj staje kod crne crpke idem u getro po pištolj prvo da auto upucam pa da odletu u zrak, onda vlasnika i na kraju jedno ritualno samoubojstvo samozapaljivanjem dizelom [-(

Wilbur
17-11-2005, 02:18
Sad sam se sjetio da sam na telki gledo prije koji mjesec... čini mi se da su u pitanju bili busevi u Rijeci, ali nisam siguran, moĹžda i negdje drugdje.. uglavno furaju ih na staro ulje iz friteza, restaća... eko busev.. daj zabrij kak to ćifa kad prodje pored tebe!!

brijem da ne tankaju na pumpi nego u McDonalds drive-in:

'mali, ajd napuni tank dovrha sa onim ĹĄkart uljem od subote, a meni jedan čizburger dok čekam, malo masniji!' :D

Cole
17-11-2005, 02:20
Sad sam se sjetio da sam na telki gledo prije koji mjesec... čini mi se da su u pitanju bili busevi u Rijeci, ali nisam siguran, možda i negdje drugdje.. uglavno furaju ih na staro ulje iz friteza, restaća... eko busev.. daj zabrij kak to ćifa kad prodje pored tebe!!

'mali, ajd napuni tank dovrha sa onim Å¡kart uljem od subote, a meni jedan čizburger dok čekam, malo masniji!' :D

Ili pred romajom, "daj mala nabac jedan burek od sira zamene i natoć do vrha"

VeNoM
17-11-2005, 02:22

'mali, ajd napuni tank dovrha sa onim Å¡kart uljem od subote, a meni jedan čizburger dok čekam, malo masniji!' :D

Ili pred romajom, "daj mala nabac jedan burek od sira zamene i natoć do vrha"

dovrha, dovrha

nema razmaka između riječi hehe

Cole
17-11-2005, 02:22
506 konja da cjepidlačim malo...

NE, ajmo bit budale i kupit neki auto visoke klase ALI da je diesel!!!
ajmo, ajmo, baš bi bile glavne budale u gradu, il još bolje, kupit hondu dizel (makar je osvojila drugu nagradu za dizelski motor, al jebemu mater, nemreš kupit hondu dizel)

doživjeli smo jaguar dizel, sprema se porsche dizel a kao Å¡lag na kraju će valjda doć i ferrari jebeni dizel, pa đe ovaj svijet ide?!
dan kad vidim lamorghini murcielago da na benzinskoj staje kod crne crpke idem u getro po pištolj prvo da auto upucam pa da odletu u zrak, onda vlasnika i na kraju jedno ritualno samoubojstvo samozapaljivanjem dizelom [-(

Kaj ti tak smeta kod diesela? Dobro slažem se zvuk, to je hebeni traktor zvuk, ali to se da lagano ispravit za 200 kn, sitni filterćić i to je to, a inaće Honda acord Cdti pere Type s na testu

Đ!
17-11-2005, 02:25
Pusti ti testove, ja recimo viĹĄe volim benzin zbog osjeĂŚaja... MoĹžda sam u krivu, al ipak ne...

malimrav85
17-11-2005, 02:25
Pa pisao sam to isto u raspravi s Ðiberom, negdje na 1-2 stranici topica...

Cole
17-11-2005, 02:29
da sijećam se, nekad sam to davno pročitao.

VeNoM
17-11-2005, 02:30
CDTi od ja mislim 150 konja da pere benzinca za VVT-i ubrizgavanjem i ja mislim nešto više od 200 konja na testu?

daj molim te pokaži mi di si to vidio

ma najjači je auto Toyota Prius, benzinac, Å¡tedljiv ko dizel, ne prdi, ne dimi i ima čist solidne performanse a baterija se puni u vožnji
jeben je auto

btw, ste vidli novi VW-ov motor sa dvostrukim prednabijanjem?
ja ne kužim kak se iz 1.4 litrenog benz motora da izvuć 170 pastuha, al svaka čast
p.s. sve bi bilo lijepo da i ne seru za potroÅ¡nju (8.0l/100km) - to je nemoguće

malimrav85
17-11-2005, 02:32
ma najjaèi je auto Toyota Prius, benzinac, ťtedljiv ko dizel, ne prdi, ne dimi i ima èist solidne performanse a baterija se puni u voŞnji
jeben je auto

btw, ste vidli novi VW-ov motor sa dvostrukim prednabijanjem?
ja ne kuŞim kak se iz 1.4 litrenog benz motora da izvuÌ 170 pastuha, al svaka èast
p.s. sve bi bilo lijepo da i ne seru za potroĹĄnju (8.0l/100km) - to je nemoguĂŚe
Prius je opasan, ne èuje se uopèepo gradu. skoro me pokupio u gunduliÌevoj, hodam i idem preko ceste prièajuèi s nekim kad spasim tipa u mrtvom kutu... Poskok u nazad...

Za potroĹĄnju seru, oko 10 ĂŚe biti barem.

Cole
17-11-2005, 02:33
Vidio sam tu zvjerku od acorde na autoshowu i čitao negdje davno u nekom autocluu o tome... To je neka nova generacija diesela koja joÅ¡ nije u proizvodnji, nekakvi hybrid uglavnom.
Da ziher 8.0l100 prije 15! ko i za alfu GT piše nekakva nebuloza od 9l, a frend ju ima i troši mu 21L!!!!!

malimrav85
17-11-2005, 02:36
Ma tak i frendu za ML320 piĹĄe 14 i u sat vremena voĹžnje se nije spustila ispod 22-23

Đ!
17-11-2005, 02:38
Raèuna se da ak imať para za ML320 da imať i za benzin.

Wilbur
17-11-2005, 02:38
kak ne kuĹžiĹĄ Cole? ](*,)

pa alfa GT troĹĄi 9 litara u ekonomičnoj voĹžnji:

nikad ne preko 2300 okretaja, ne krećeĹĄ da gume prokliĹžu, nema pretjecanja, 'defenzivna voĹžnja'...

i ako tak voziĹĄ preporučam daciu logan dci 65 ks \:D/

malimrav85
17-11-2005, 02:40
Raèuna se da ak imať para za ML320 da imať i za benzin.
To se podrazumjeva samo nadodajem da se tvornièim podacima ne moŞe vjerovat. Imaju proporcionalan otkolon u potroťnji...

Cole
17-11-2005, 02:41
Lažovi jedni korporacijski, sve će učiniti da prodaju... istina to ovisi i o stilu vožnje, recimo ja imam narihtano da mi kompjutorćić prati potoÅ¡nju dok ja vozim cca 7.8L/100km dok kad stari vozi cca 6.9l/100km

malimrav85
17-11-2005, 02:48
Ma putno raèunalo je sranje. dať gas, opa 13, psutiť gas 4.7. marť. Pun tank,potroťit ga pa opet napunit do kraja pa raèunat. samo to priznajem. Tak je frend kupio bmw 320 (mir, 1989god.) pa me uvjeravao da mu komp pokazuje 9 litara max. Onda je natankao do èepa pa je skuŞio da je viťe 16l

Cole
17-11-2005, 02:51
Moj putni je mrak, fakat je precizan, dobro i noviji je auto tak da i to ima puno veze. Pogotovo zato jer je u tvom slućaju bila vjerojatno trenutna potroÅ¡nja, dok meni osim toga piÅ¡e i prosijećna

malimrav85
17-11-2005, 02:52
Moj putni je mrak, fakat je precizan, dobro i noviji je auto tak da i to ima puno veze. Pogotovo zato jer je u tvom sluĂŚaju bila vjerojatno trenutna potroĹĄnja, dok meni osim toga piĹĄe i prosijeĂŚna
da, prosjeèna veÌ ima smisla. mene mami da testiram ono kolko joť imam dokj ne moram tankat... ](*,)

Cole
17-11-2005, 02:53
jel imaš diesel ili benz?

malimrav85
17-11-2005, 02:53
jel imaĹĄ diesel ili benz?
Benz, 1.6

Cole
17-11-2005, 02:55
Onda ok, jer kod diesela kad ti dođe do kraja tank i pumpa povuće zrak imaÅ¡ velkih sranja! MoraÅ¡ mjenjat pumpu Å¡to nije ni najmanje jeftino.
Moj frend je to isto isprobavao, pa mu je auto riko na zelenom valu u pet popodne. ](*,)

malimrav85
17-11-2005, 02:58
Ma kad su nam sranje benzini... ali ovo je benz noviji pa nema joĹĄ smeĂŚa u tanku...
A buraz je dao 2000kn za èiťèenje ventila radi previťe ugljika (èaðe) u benzinu. zaťtopalo se... Koma. sad ide samo na tifon ili omv.

Cole
17-11-2005, 03:00
ImaÅ¡ i one tabletice na benzinskama koje ti kao pročiÅ¡ćuju benz i "kao" Å¡tede potoÅ¡nju, mislim da nisu tak skupe

Đ!
17-11-2005, 03:01
To bi ja kupio al stara je vlasnik auta i skeptièna je... Ah ti tehnièki nenavudreni...

malimrav85
17-11-2005, 03:02
Imať i one tabletice na benzinskama koje ti kao proèiťÌuju benz i "kao" ťtede potoťnju, mislim da nisu tak skupe
Meni vectra ok troĹĄi oko 8-9 ljeti sad oko 10. buraz pizdi jer jer mu 1.6 16v troĹĄi 13 ali tak se i vozi...
Jel koristiĹĄ ti pilule? :D

Cole
17-11-2005, 03:15
Ne jer mi fakat ne trebaju, furam polića 1.4 tdi i fakat ne troÅ¡i tolko da moram to kupovat, a i nije izbirljiv Å¡to se tiće nafte, tak da toćim na bilo kojoj pumpi

malimrav85
17-11-2005, 03:19
Kolko dugo ga imať? Jel ti ko svi sa turbo diselom za 3-5 godina prodajeť, dok turbina ode i dok se cijeli motor zaèaði od nafte?

Cole
17-11-2005, 03:21
Pa za sada malo razmiÅ¡ljam o prodaji jer godiÅ¡nje radio 35k km tak da mi se isplati prodat, jer je auto na leasing, ak uzmem novoga popuÅ¡it ću nekih 3.500 EUR Å¡to je ok. Tak da sad čekam da ga do kraja odplatim pa ću ga zamjeniti, inaće auto je 2001.g.

malimrav85
17-11-2005, 03:22
Pa za sada malo razmiťljam o prodaji jer godiťnje radio 35k km tak da mi se isplati prodat, jer je auto na leasing, ak uzmem novoga popuťit Ìu nekih 3.500 EUR ťto je ok. Tak da sad èekam da ga do kraja odplatim pa Ìu ga zamjeniti, inaÌe auto je 2001.g.
To sam i mislio, dvostruka korist...

Wilbur
17-11-2005, 18:25
kad smo već oko trajnosti motora (diesel/benga) -

najbolji (u smislu najizdrĹžljiviji) motor je na Coltu (od frenda), benzinac, '90. godiĹĄte, bio auto od firme, vozilo ga 8-9 ljudi, svi ga gazili k'o staru ĹĄlapu (i on joĹĄ viĹĄe), auto ima 270000 km, servisiran svake prijestupne, nije bio na generalki, a i dan-danas dobro povuče :smt004

malimrav85
17-11-2005, 18:33
Mercedesovi diseli su najizdrĹžljiviji. Fali im snage ali zato pola milje kilometara redovno prelaze.
http://supercartuningcenter.com/marko.wmv
Toyota supra 1520 konja, 0-60mph za sekundu...

Sparkz
17-11-2005, 18:41
Ma putno raèunalo je sranje. daš gas, opa 13, psutiš gas 4.7. marš. Pun tank,potrošit ga pa opet napunit do kraja pa raèunat. samo to priznajem. Tak je frend kupio bmw 320 (mir, 1989god.) pa me uvjeravao da mu komp pokazuje 9 litara max. Onda je natankao do èepa pa je skužio da je više 16l

o boze dragi. pa, naravno da je potrosnja trenutno visa kad stisnes gas. board comp pokazuje kakva bi bila potrosnja na 100km s obzirom na trenutnu potrosnju. therefore, nije stvar u board compu nego u... jel...

Sephiroth
17-11-2005, 22:41
....ali nisam spomenuo rekord Nordschleifea...kakav BMW, kakav Merdjo, pa i kakav Ferrari...PORSCHE (veliki naklon) 956-vozac je bio izvjesni Steffan Bellof....a vrijeme...
6:11:130 ....OMG!!!! to je svemirski brzo!
na Dottingeru je sigurno picio vise od 350 km/h...bolesno! to je najbrzi ikad odvozeni kug na legendarnoj stazi zelenog pakla! e da sam se mogao vozit s njim...

http://www.thx.org/Bellof/Pictures/Fotos/JuergenRauh/Porsche956_Jaegermeister.jpg

Jagermeister! LOL!

malimrav85
17-11-2005, 23:33
Vidio sam ga danas u GunduliĂŚevoj, ok izgeda. Nabrijano!

VeNoM
18-11-2005, 02:27
tabletice (2) koštaju nekih 40 kuna i fakat uštede 3-4 litre
nije loše za kupit

pazi ovo, išo sam testirat, 100 km po gradu 7.6 litre/100km, vani 5.1 sa benzincem 1.6
al priznajem, vozio sam ko pièka, ono u 80 u petu i tak
inaèe tak ne vozim, da paèe :D
htio sam vidjet kolko se može uštedit ovak. recimo nekih 2 litre na 100
recimo 10-12 litara na rezervar
nekih 80-90kn svaka 3 tjedna
oko 1500-1600kn godišnje
za 1500 kn godišnje da se vozim bez klime, bez ganjanja i bez da me zaustavlja murja :D + DA SJEBEM MOTOR ZA KOJIH 3-4 GODINE, fakat se ne isplati, motor æu platit ziher 5000 kn popravak - zakljuèak - VOZITE KO MANIJACI i jedino što vas može zaustavit je ZID/BANDERA/PROVALIJA

p.s. ovo je najjaèi "auto" http://www.thrustssc.com/Photographs/19970526/19970526014-review.JPG

VeNoM
18-11-2005, 02:29
btw, ste znali da se u elise ne ugraðuje radio, da dobro ste vidjeli, RADIO da bi se èuvalo na kilaži?

hlebote, tolko dobijem dok se najedem pošteno za ruèak!

VeNoM
18-11-2005, 02:49
Mercedesovi diseli su najizdržljiviji. Fali im snage ali zato pola milje kilometara redovno prelaze.
http://supercartuningcenter.com/marko.wmv
Toyota supra 1520 konja, 0-60mph za sekundu...

ja bih zvao marka...

malimrav85
18-11-2005, 18:35
tabletice (2) koĹĄtaju nekih 40 kuna i fakat uĹĄtede 3-4 litre
4 litre na 100km?a jedna tabletica je za kolko benzina?meni je tank 60 litara pa me zanima da li bacim unutra jednu tableticu i onda ĹĄtedima 3-4 litre na 100km ili na cijeli tank ĹĄto je oko 700km?

bOG
18-11-2005, 19:27

Luca
18-11-2005, 19:28
Kad ste spomenuli da svatko tko ima dobar auto ima i za bengu - nije istina!
Ja sam se vozila s frendicom u ml-u, a znate koliko smo para imale- kunu i sedamdeset i pet lipa = ZAJEDNO.

Đ!
18-11-2005, 19:31
Ja sam se vozila s frendicom u ml-u, a znate koliko smo para imale- kunu i sedamdeset i pet lipa = ZAJEDNO.

Zaoravo, rekli smo: "Ak imať para za ML 320, VALJDA ima i za benzin." Ak ne, moŞda je sluèajnost, ostale pare doma ili neťto, al ak nemať para opÌenito za benzin, onda si hohťtapler i kloťar.

Wilbur
18-11-2005, 19:51
Vidio sam ga danas u GunduliĂŚevoj, ok izgeda. Nabrijano!

o, da! jel moĹžda bio srebrno-sivi (malo tamniji)?

@VeNoM: da, nemať radio standardno u Elise (kao ni npr. klimu, servo, abs, esp i sliène gluposti), ali ga moŞeť stavit naravno, i veÌina ljudi ga stavi jer za tih dvije kile neÌe bit straťno.

kad smo veÌ kod toga, najviťe te uspori suvozaèica :smt003 jer obièno ima oko 50kg, jel...
ali èovjeka veseli i daje jednu novu dimenziju voŞnji :smt004

VeNoM
18-11-2005, 23:05

a je to baš frendièin auto ili od staraca? :smt018

Luca
18-11-2005, 23:10
NJEZIN AUTO!!!!
Stara joj vozi tt-a, a stari onaj porscheov jeep (ne znam kak se piĹĄe), cura ima ml-a i u djepu sedamdeset lipa, ja sam imala kunu i pet lipa i jednu cigaretu smo imale i vozile se dok nismo na rezervu doĹĄle.

malimrav85
19-11-2005, 00:42
Dvije stvari ne vezane uz aute nego uz promet...
Prvo,maknuli su onaj draè i Şbunje na otoku kod faksa pa kad se ukljuèuje prema masarykovoj vidi se da li ti dolazi auto ili ne...
drugo, gledam ja murijake kak im je dosadno u Şivotu... Jedan stoji kod zebre, prijelaz hnk-otok di je bilo Şbunje, i gleda ako neko ne stane na zebru. drugi stoji kod hemaèa a treÌi kod ulaza na parking od faksa naťeg i zaustavljaju ljude koji ne stanu na zebru. i to ne one koji poberu nekoga skoro nego ako netko krene a pjeťak se joť nije popeo na trotoar. To je valjda opasno u sluèaju da se pjeťak predomislim i potrèi nazad ili kaj?
Glavno da su tri novèarske poslovnice opljaèkane...

Đ!
19-11-2005, 01:14
Neznam, ja sam danas preĹĄo cestu tam kod kavkaza na crveno i nitko me nije niĹĄ pitao. Valjda ima je bilo hladno pa su se pokupili...

doli
19-11-2005, 01:54
Neznam, ja sam danas prešo cestu tam kod kavkaza na crveno i nitko me nije niš pitao. Valjda ima je bilo hladno pa su se pokupili...

il su skuzili da si ti onaj bolesnik ne s upalom pluca vec pticjom gripom pa su spremali akciju koja je trabala izgledat ovak :smt117 al si na vrijeme zbrisal

Đ!
19-11-2005, 01:57
Hm, moguÌe... Kad razmislim, proťlih mjesec dana se vozim bez karte u tramvaju, a nisam vidio konduktera... valjda me izbjegavaju... S druge strane, stara je iťla tramvajem jednom u godinu dana na poso juèer pa ju je uhvatio... he he, ima kartu al ju nije potvrdila, kaŞe da se navikla iÌ s autom pa joj je èudno... JA sam se potrgo od smijeha...

malimrav85
19-11-2005, 15:36
Vidio joť jednu s-klasu novu, njemaèke rege. E Ðiberu...

Da,lotus je bio srebrno sivi

Đ!
19-11-2005, 16:10
Sretni gade... :smt013 Doduťe, ja svako malo vidim CLS ťto mi je dosta a i ovih dana sam vidio valjda 10 Phaetona koje inaèe uopÌe ne viðam. Jesu se to ljudi nabrzinu obogatili?

malimrav85
19-11-2005, 17:35
Doduťe, ja svako malo vidim CLS ťto mi je dosta a i ovih dana sam vidio valjda 10 Phaetona koje inaèe uopÌe ne viðam.
Samo se ti tjeťi, znať i sam da bi raðe vidio jednu s nego 10 cls-a.
Koja ironija, meni kojem to niťta ne zanèi ih vidim 2 puta a ti jadan... :smt018

Đ!
19-11-2005, 19:04
Pazi ovo... Tuga me uhvatila kad sam vidio...

http://www.askaprice.com/images/news/inhouse/669-03.jpg

malimrav85
20-11-2005, 12:57
Grdo.
Sad si me podsjetio... Vidio sam prije nekih 3 tjedna kakd je frajer u Seat Ibizi zakoèio CL500. Palilo se Şuto i frajer u meèki je mislio da Ìe seat proÌ pa i on za njim... Ibiza je imala druge planove...

Đ!
20-11-2005, 13:14
Daj zamisli, daĹĄ 900 000 za auto i onda zbog vlastite gluposti i nepaĹžnje ga skrĹĄiĹĄ... :smt010

VeNoM
21-11-2005, 03:07
Daj zamisli, daš 900 000 za auto i onda zbog vlastite gluposti i nepažnje ga skršiš... :smt010

i svejedno imaš para da ga popraviš i boli te racku a?

Đ!
21-11-2005, 03:09
i svejedno imaĹĄ para da ga popraviĹĄ i boli te racku a?

Nije to to, meni bi bio Ĺžao... Recimo, ovaj auto koji vozim, mamin auto, mi je priraso srcu, i bio sam ga udubio jednom sa strane na vratima i onak, bio sam lagano deprimiran...

VeNoM
21-11-2005, 11:43
i svejedno imaš para da ga popraviš i boli te racku a?

Nije to to, meni bi bio žao... Recimo, ovaj auto koji vozim, mamin auto, mi je priraso srcu, i bio sam ga udubio jednom sa strane na vratima i onak, bio sam lagano deprimiran...

haha, isto je i sa mnom, jedino kaj ga nisam ja udubio nego ona, al fakat joj ne zamjeram jerbo kakvih idiota ima kod nas u kvartu i kak se parkiraju još je super da je auto u tak dobrom stanju...

malimrav85
21-11-2005, 16:37
Da, i ja sam tako volio svoju Ĺ*kodu Feliciu. :smt008
Ah, prvi auto...
http://www.carprices.co.uk/images/skodafelicia.jpg

Đ!
22-11-2005, 02:42
Danas sam u mesnièkoj vidio policijski accord karavan... Ĺ*to sve neĂŚe ti polismeni kupit... Kaj ĂŚe im to?

Ja mislim da bi polismeni trebali imat svi iste aute, bar ovi patrolmeni. Ono, ili golf ili focus...

VeNoM
22-11-2005, 02:46
Danas sam u mesnièkoj vidio policijski accord karavan... Å*to sve neæe ti polismeni kupit... Kaj æe im to?

Ja mislim da bi polismeni trebali imat svi iste aute, bar ovi patrolmeni. Ono, ili golf ili focus...

dejvu tico :smt070

Đ!
22-11-2005, 02:48
dejvu tico :smt070

E baĹĄ to. MoĹže i C1...

malimrav85
22-11-2005, 19:10
golf ili focus...
Cemu taj ili? Golf sdi je auto za policiju. MoĹžda za gradske patrole Ch.Spark sa 0.8 motorom.

Đ!
22-11-2005, 19:12
"ili" je tu zato jer smatram da jedan od ta dva bi trebali polismeni imat. MoŞe golf SDI ťto se mene tièe.

malimrav85
23-11-2005, 00:29
Bio sam na Sljemenu veèeras...
A ljetne gume joĹĄ na autu...
Uspon je protekao ok ali spuťtanje, ajme meni! Probao sam zakoèit po snijegu jednom i skoro u ťumi zavrťio. Onda je bilo samo na zavoju iz druge u prvu. Koma.

Wilbur
23-11-2005, 00:37
to sa sljemenom budi sjeĂŚanja

dok sam joĹĄ imao jugiĂŚa, vozit po snijegu je bila prava avantura :smt043

a tek pod ruènom na snijegu... ohoho :smt096

bio sam kralj svih cesta :smt029 (ovo je ironièno, naravno)

Đ!
23-11-2005, 00:46
Ja sam danas bio u jednom kruĹžnom toku(u vinogradskoj ak znate) i nekak sam sumnjivo lagano okrenuo volan(nemam servo) i reko koji bog, i nastavi auto ravno... Sva sreĂŚa da sam iĹĄo 20, jednom mi se to dogodilo a iĹĄo mi je auto... Fulo sam ga za pol metra...

malimrav85
23-11-2005, 00:48
ma zajebano je. sad ne znam da stavim zimske gume ako ĂŚe kiĹĄa bit iduĂŚih mjesec dana...
:smt017

Wilbur
23-11-2005, 00:53
Ja sam danas bio u jednom kruĹžnom toku(u vinogradskoj ak znate) i nekak sam sumnjivo lagano okrenuo volan(nemam servo) i reko koji bog, i nastavi auto ravno... Sva sreĂŚa da sam iĹĄo 20, jednom mi se to dogodilo a iĹĄo mi je auto... Fulo sam ga za pol metra...

tak sam ja strgao felgu gore na vrhu bosanske jer sam otklizio ravno (u istoj situaciji) pa sam pogodio boènim dijelom prednjeg desnog kotaèa u rinzol. oj veselja. i to ne na jugiÌu :smt009

VeNoM
23-11-2005, 01:58
a tek pod ruènom na snijegu... (ovo je ironièno, naravno)

prošle godine, 90 km/h, smotao skroz lijevo, ruèna i deri po gasu!
jebote, skoro sam se prevrnuo al je rush do yaya bio...

da ne govorim da napravih 360 i nastavio dalje? hehe :smt003

VeNoM
23-11-2005, 02:24
i evo nekoliko slikica...
neke su malo mutne slike, but you'll get the idea

moj autiæ...
http://img460.imageshack.us/img460/9084/15qb.th.jpg (http://img460.imageshack.us/my.php?image=15qb.jpg)

moj autiæ u ne baš tak dobrom stanju...
http://img502.imageshack.us/img502/4008/20bf.th.jpg (http://img502.imageshack.us/my.php?image=20bf.jpg)

moj i frendov autiæ (desno) kak svijetle u mraku...
http://img196.imageshack.us/img196/1357/32be1.th.jpg (http://img196.imageshack.us/my.php?image=32be1.jpg)

po oficijalnim specifikacijama, peugeot 307 1.6 benz motor ide 191 km/h, nas bilo èetiri u autu kadli...
http://img453.imageshack.us/img453/7127/46rj.th.jpg (http://img453.imageshack.us/my.php?image=46rj.jpg)

i jedna zanimljivost za kraj... opel corsa KARAVAN
http://img277.imageshack.us/img277/1262/55zb.th.jpg (http://img277.imageshack.us/my.php?image=55zb.jpg)

Wilbur
23-11-2005, 14:24
po oficijalnim specifikacijama, peugeot 307 1.6 benz motor ide 191 km/h, nas bilo èetiri u autu kadli...

ne bih ti htio kvarit veselje ali na Peugeotima brzinomjeri nisu bať èudo preciznosti iznad 160-170, odnosno pokazuju mrvicu brŞe. znam jer vozim jednog (doduťe, nije 307) za kojeg mislim da nije u stanju iÌi 185 a na brzinomjeru ga uredno do toliko dotjeram.

VeNoM
23-11-2005, 15:46

ne bih ti htio kvarit veselje ali na Peugeotima brzinomjeri nisu baš èudo preciznosti iznad 160-170, odnosno pokazuju mrvicu brže. znam jer vozim jednog (doduše, nije 307) za kojeg mislim da nije u stanju iæi 185 a na brzinomjeru ga uredno do toliko dotjeram.

pa ni jedan mjeraè brzine nije u potpunosti precizan
ovo je bilo na nizbrdici na autoputu pa sam ga natjero do tolko (bila je utrka, golf IV 1.6 benz i mi hehe)
vozili se bok uz bok kojih 2 minute a gas do kraja...
u svakom sluèaju, mogu reæ da sam vozio 200 na sat hehe

malimrav85
23-11-2005, 20:56
u svakom sluèaju, mogu reÌ da sam vozio 200 na sat hehe
Ma brzinomjeri su banana! Ja sam vozio Stila pa je brzinomjer pokazivao 207 ali ne vjerujem da tolko ide. Meni Vectra pokazuje 190 i dam ruku da ne ide tolko!
http://i2.photobucket.com/albums/y22/ma ... -07-05.jpg (http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/Vectraleti22-07-05.jpg)
Brzinomjer mi stane na 160 i onda skoĂŚi do 185-190...
Treba zamolit policiju da se zaletiĹĄ pa da te on iz auta iza skine...

VeNoM
23-11-2005, 21:28
u svakom sluèaju, mogu reæ da sam vozio 200 na sat hehe
Ma brzinomjeri su banana! Ja sam vozio Stila pa je brzinomjer pokazivao 207 ali ne vjerujem da tolko ide. Meni Vectra pokazuje 190 i dam ruku da ne ide tolko!
http://i2.photobucket.com/albums/y22/ma ... -07-05.jpg (http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/Vectraleti22-07-05.jpg)
Brzinomjer mi stane na 160 i onda skoæi do 185-190...
Treba zamolit policiju da se zaletiš pa da te on iz auta iza skine...

mislim da murjaci samo èekaju da ih doðe neko pitat takvo nešto...

Đ!
24-11-2005, 19:16
Danas sam èuo komentare da je golf zadnje smeÌe i da je, kao i svi volkswageni, skuèen iznutra... E, ak sam ja od 1,90 m stao komotno u golf, kolko skuèen moŞe biti teoretski. A recimo u corroli mi je bilo malo knap.

Sephiroth
24-11-2005, 20:33
Golf svejedno nije bogznasto...meni je ono never buy!

Đ!
24-11-2005, 20:42
Ja neznam ĹĄta svi imate protiv golfa, meni je skroz dobar.

Sephiroth
24-11-2005, 21:05
Ma oke je golf al jednostavno ja ga nemrem smislit...i to zbog vise razloga..dizajn,performanse..i ponajvise zbog imidza koji na ovim prostorima ima-auto bozanstvo neprikosnoveno od bilo koga-ergo hrpa sranja u glavama balkanaca!ima boljih auti a i ovo kaj glof nudi je preskupo-sto je naravno isfuravanje marke i imena=total crap! neke marke aute rade tak da je svaki auto koji naprave bolji od onog prije i ne furaju se na staru slavu(koja u slucaju golfa ionako po meni nije slava..po cem je to golf slavan-kolko je WRC-a osvojio, kolko je na Nordschleife-u odvozio...ak je sam dobar za strpat unutra zenu djecu psa i kufere serem se ja na to)!mozda prije nekada...al danas kad su ti velikoserijski auti srednje i kompaktne klase svi isti shit nema neke razlike a kamoli da je neki auto superioran!

Wilbur
24-11-2005, 21:29
da, moram se sloŞit s kritièarima golfa. sve je s njim ok, petica super, ali nikad ga ne bi vozio. i passat je bez zamjerke ali meni svi VW jednostavno nemaju 'ono neťto' zbog èega ih voliť. od cijelog koncerna jedino mi seat zna sloŞit neťto zanimljivo.
na kvalitetu nemam primjedbi, jednostavno they don't push my buttons :smt015

btw ne serem bezveze jer sam to proèitao u autoblicu ili negdje, nego sam vozio golf II i IV, passat i octaviu pa znam o èemu prièam. i ona fora s rikvercom naprijed lijevo dolje je po mom miťljenju nespretna. kad onako 'muťki' ubaciť u prvu i pritom gurneť mjenjaè pomalo i dolje, na golfu II (nije bio moj) sam u pola sluèajeva krenuo u rikverc, malo embarrassing :smt086 ako se ideť ganjat na semaforu. a nije da vozim od juèer. ako mene pitate, pravo mjesto za rikverc je ispod (iza) pete - naravno ako nemať 6 brzina, onda kao na renaultu ili opelu

*SUPERMAN*
24-11-2005, 22:22
Mislim da je golf izvrstan auto,ali vidim dva problema. Prvi,kada kupis auto dobis kurac od opreme u osnovnoj cijeni. Drugo,uzasno puno ga kradu...
Ja bih preporucio svima japance i korejance,sve iz azije,kvaliteta i cijena su izvrsne. Recimo nova honda civic 2006. :smt007 :smt007 :smt007

VeNoM
25-11-2005, 01:05
dobro, civic æe ipak bit malo skuplji nego golf 5 jel...

i nebrojeno puta bolji

a i ovaj sadašnji civic mi je po svemu bolji od golfa iako protiv golfa nemam zamjerki ako zanemarimo puno previsoku cijenu

svejedno bi civic type r oprao golf V gti, i to ziher

malimrav85
25-11-2005, 02:08
dobro, civic ĂŚe ipak bit malo skuplji nego golf 5 jel...

i nebrojeno puta bolji

a i ovaj sadaĹĄnji civic mi je po svemu bolji od golfa iako protiv golfa nemam zamjerki ako zanemarimo puno previsoku cijenu

svejedno bi civic type r oprao golf V gti, i to ziher
Ja sam isto prije za hondu nego za golfa i to trostruko ali mislim da je gti u maoj prednosti po performansama èisto radi turbine. Ali ne bi dao ruku u vatru za to. Treba malo pogledat pa onda rec ali...
Ma njemci su ťkrti ko ťkoti! Od opreme Ìeť dobit... Niťta. Japancima je viťe-manje sve u osnovnoj opermi, mogu se uzet samo neki dodaci tipa veÌih guma,nosaèa na krovu i tako to.
I ja sam par puta na VW-u ubacio u rikverc na kombiju od starog. Najsigurniji je rikverc od opela, ima osiguraè pa ga nemreť ubacit u rikverc. Ostali viťe manje imaju dolje desno?

VeNoM
25-11-2005, 02:43
sudeæi prema Auto Klubu od prije mjesec dana, Golf V GTI ubrzava do 100 km/h za 7.2 sekunde a max brzina je 235; dok je Honda Civic Type R do stotke ubrzala za 6.8 sekundi a max brzina je ista kao i kod golfa...

dakle, nema nikakvog argumenta da je golf bolji od civica

Wilbur
25-11-2005, 12:41
I ja sam par puta na VW-u ubacio u rikverc na kombiju od starog. Najsigurniji je rikverc od opela, ima osiguraè pa ga nemreť ubacit u rikverc. Ostali viťe manje imaju dolje desno?

mislim da da, i to je najspretnije. ova varijanta kod opela i renaulta s prstenom koji podigneť nije loťa ali je meni ipak logiènije dolje desno (recimo kad se isparkiravať na 100 puta jer te netko zagradio)

malimrav85
26-11-2005, 02:33
mislim da da, i to je najspretnije. ova varijanta kod opela i renaulta s prstenom koji podigneť nije loťa ali je meni ipak logiènije dolje desno (recimo kad se isparkiravať na 100 puta jer te netko zagradio)
To da, ali kad se navikneť ťaltat tak brzo s tim prstenom nije problem. Iako je ťaltanje na Citroenu 7 puta lakťe jer mjenjaè ima jako mali hod i brzo ide. Ali lupi kad se ťalta iz 2. u 3. (Xsara Picasso)

malimrav85
27-11-2005, 01:50
proklizala sam u zavoju, auto nije uopce skrenuo nego je bubnuo u rinzol ravno. nije puno, osim sto je sad okretanje volana umjetnost jer kotaci imaju neke svoje ideje. ma nema veze, ja sam jos dobro prosla, istu noc se slupalo jos par frendova, ja sam jos najbolje prosla.

Ajme, ne koèiti po snjiegu. Nema tih koènica koje staju! Ako veÌ vidite da nema stajanja, u niŞu brzinu i ful gas, to je jedino kaj moŞda moŞe izvuÌi. Koèenje samo produŞuje putanju!
Stavio sam zimske gume, Pirelli, sad je veÌ bolje osim kaj mi se svaka rupa sa èini 10 puta gora ali ka je tu je!

Sephiroth
27-11-2005, 14:03
Da!! ni za Boga kocit po sijegu-nikad, NIKAD! jedino kaj bu te spasilo je kaj je mravac napisao:u nizu i po gasu-al uglavnom protiv snijega nemate sanse!vi bute izvukli kraci kraj :smt003 naravno da GTI goljf nema sanse protiv Type R-jednostavo zato kaj je Type R napravljen jednostavno da bude zvijer koja je brza od vecine autiju! e da kad smo tu vec kod Honde zna neko sudbinu legendarne NSX-ice,rekli su da obustavljaju proizvodnju :smt010 tj kaj se zna o onom HSC konceptu (auto bu pral sve zivo i mrtvo :smt003 )
mravac...anyone?

Đ!
27-11-2005, 15:30
E da, samo ĹĄto nije bilo snijega kad se ono meni dogodilo, bila je kiĹĄa. Oba puta.

VeNoM
27-11-2005, 17:03
e da kad smo tu vec kod Honde zna neko sudbinu legendarne NSX-ice,rekli su da obustavljaju proizvodnju :smt010 tj kaj se zna o onom HSC konceptu (auto bu pral sve zivo i mrtvo :smt003 )
mravac...anyone?

prodaja prestaje dok izaðe novi nsx, vjerojatno krajem sljedeæe godine...
a do tad slinite...
http://img312.imageshack.us/img312/4734/1mid9dy.jpg (http://imageshack.us)

malimrav85
27-11-2005, 18:26
NSX-ice
Vidio sam ga samo 1 u Şivo u Şivotu. U Sutivanu na Braèu prije godinu dana. Stajao je pokraj nogometnog igraliťta,ispod bora,pun smole i soli... Plakao sam! :smt010 To èovjek tom autu ne moŞe napraviti!

Sephiroth
27-11-2005, 19:10
Issss...ja bi tog ko je ostavio tak NSX-icu nalupo da ne bi znal ni
kak se zove a onda bi mu je uzel i dal mu cofija pa nek uziva!
E ides! VeNoM! kaj je to fakat nova NSX,mislim jel to konacni dizajn...ja sam nest cuo da bi HSC trebao zamijeniti NSX! auto je isto mrak!
http://www.edmunds.com/media/2003/tokyo/honda.hsc/honda.hsc.f34.500.jpg

VeNoM
27-11-2005, 19:26
Issss...ja bi tog ko je ostavio tak NSX-icu nalupo da ne bi znal ni
kak se zove a onda bi mu je uzel i dal mu cofija pa nek uziva!
E ides! VeNoM! kaj je to fakat nova NSX,mislim jel to konacni dizajn...ja sam nest cuo da bi HSC trebao zamijeniti NSX! auto je isto mrak!

HSC je bio samo koncept po kojem se radio novi NSX, bilo je neko vrijeme nagaðanja da se neæe NSX radit nego HSC ali mislim da su napravili anketu na hondinom siteu di se velika veæina odluèila da se obnovi NSX jer je to legendaran model

u svakom sluèaju, samo da ga ne limitiraju na 280 KS
brijem da æe tad negdje izaæ i Nissan GT-R (nasljednik Skylinea)

to æe bit brutala dok se ta dva naðu na cesti

a nsxicu sam vidio sigurno preko 10 puta, ali ne bih ga ostavio ispod bora ni da moram pješke 5 kilometara pješaèit!

malimrav85
27-11-2005, 20:43
a nsxicu sam vidio sigurno preko 10 puta, ali ne bih ga ostavio ispod bora ni da moram pjeťke 5 kilometara pjeťaèit!
Nije ga netko ostavio dok je skoknuo do duĂŚana, stajao je tamo od ljeta do ljeta a ovog ga ljeta nije bilo viĹĄe. Mora da ga je pauk u smeĂŚe ili na otpad odnio.

Snoopy
28-11-2005, 23:10
MoĹžda je posluĹžila za jednokratnu uptorebu...hihihi :smt003

Đ!
28-11-2005, 23:17
Vidio sam danas novi clio prvi put, neznam kolko ih se èesto vidi po gradu. Nikad mi nije bio lijep al sada izgleda ko megane... :smt011

Snoopy
28-11-2005, 23:27
Danas otiĹĄla u autosalon na Jankomiru, pregledala novi Golf GTI, i mogu reĂŚi, nije loĹĄe, nije loĹĄe... :smt002 ..a i cijena mu nije loĹĄa (254.000,00 i neĹĄ sitnog kuna :smt003 )

malimrav85
29-11-2005, 00:06
Danas otiĹĄla u autosalon na Jankomiru, pregledala novi Golf GTI, i mogu reĂŚi, nije loĹĄe, nije loĹĄe... :smt002 ..a i cijena mu nije loĹĄa (254.000,00 i neĹĄ sitnog kuna :smt003 )
Ma za uho im dam! :smt018
Sve samo za vw ime! :smt019
Civic Type-R (200ks) 194.330kn
Znaèi, Civic i joť dva kompleta eagle F1 guma! Plus benzina za jedno 20000km!

Juèer sam gledao Top gear na BBC-u. Imali su neku anketu o kvaliteti tj. zadovoljstvu automobilima. Juèer je bilo objavljivanje rezultata, Honda S2000 je prva! Od zadnjih 13 autiju 10 su francuski.
1: Honda S2000
2: Lexus IS200/300
3: Lexus RX300
4: Skoda Superb
5: Skoda Octavia
6: Honda Jazz
7: Honda Accord
8: Subaru Legacy
9: Skoda Fabia
10: Subaru Forester
Izneneðuju dvije Ĺ*kode u prvih 10, a oèekivano je da su japanci zauzeli ostala mjesta!
150: CitroĂŤn Xsara
151: Peugeot 206
152: Renault MĂŠgane (Nov '02 on)
153: Rover 25
154: Fiat Stilo
155: Mercedes M-Class
156: Renault Laguna
157: Renault Espace
158: Peugeot 307
159: Peugeot 807
M klasa jako loťa, barem je tak Clarkson rekao juèer.
Po kategorijama:
Small car: Honda Jazz
Compact car: Mazda 323
Medium car: Skoda Superb
Executive car: Lexus IS
MPV: Mazda Premacy
4x4/SUV: Lexus RX300
Sports car: Honda S2000
Super sports: Porsche 911

VeNoM
29-11-2005, 01:05
kolko ja vidim, 3 škode su u prvih 10 i to ne mogu vjerovat
ali ako je to istinito, svaka èast

al ne bih se složio da je peugeot 307 predzadnji

imam ga 3 i po godine i NIKAD ni jedan kvar na njemu (ako ne raèunamo mijenjanje akumulatora i pokoje žarulje), jedina zamjerka je mjenjaè al jebiga, da je i to dobro, auto bi bio savršen
u svakom sluèaju, volim tu 307-icu i opako porièem ono što je na ovoj listi!!

malimrav85
29-11-2005, 02:07
A iznimka potvðuje pravilo? Starci iamju xsaru picasso 2 ipol godine i u prvih 40.000km joť niťta. Ko zna...

*SUPERMAN*
29-11-2005, 12:58
Ma za uho im dam! :smt018
Sve samo za vw ime! :smt019
Civic Type-R (200ks) 194.330kn
Znaèi, Civic i joť dva kompleta eagle F1 guma! Plus benzina za jedno 20000km!

gledao sam neki dan u auto blizu da ce nova honda civic bit od 118000 kn na dalje,dobijes pun k. opreme,ljepsa je definitivno,japanac=kvaliteta i jos je 5 cm duza od golfa 5,tako da je ovih 254.000 kn, UZAS!!!

Luca
29-11-2005, 16:00
Ja sam jako zadovoljna svojim citroenom c3, autiÌ mi je mrak, bolji od golfa èetvorke koji sam prije vozila.

merić
29-11-2005, 16:10
ajme, kao dugo nisam sjela za volan!!!!
uglavnom, mama je kupila novo auto, ĹĄkodu octaviu karavan pa smatra da je to prenovo za mene
dok je imala feliciu, isto kravana, vozila sam to

uglavnom, te ĹĄkode su mi baĹĄ ok automobili
lijepe, prosjeène cjene, dijelovi dostupni, prilièno kvalitetne... po ovakvim cestama ne treba niťta bolje

Slavonka
29-11-2005, 17:53
Mene muci sto moj tata stalno mijenja aute, i nikako da se naviknem na ono sto vozim. Malo benzinci malo dizelasi, mali pa veliki, visoki pa niski, automatik pa rucni mjenjac, jedan visoko hvata kvacilo ili gas, drugi nisko i tako u nedogled. Lijepo mi je to s jedne strane sto sam u relativno kratkom vozackom iskustvu izmjenjala hrpu auta i stekla dosta razlicitih iskustava, ali nikako da se malo "prisavrsim", iako sam skoro svaki dan za vlanom. :cry:

Murphy
29-11-2005, 20:57
Dolazi hrvatski Pimp my Ride! Dobro...samo kao dio Auto-Moto emisije na RTL-u, ali srede ti karoseriju, motor i interijer! Zaboravio sam broj za prijavu :smt003

Snoopy
29-11-2005, 22:31
Dali je netko vozio Ĺ*kodu fabiu RS 1.9 tdi? Kako vam se èini auto, koje su prednosti a koji nedostaci..cijena? :smt017

*SUPERMAN*
29-11-2005, 22:33
Dali je netko vozio Ĺ*kodu fabiu RS 1.9 tdi? Kako vam se èini auto, koje su prednosti a koji nedostaci..cijena? :smt017
Vidio sem to. Mislim da je najbolje ocekivat goli kuratz,poznavajuci nase ljude,pa barem nece biti razocarenja...

malimrav85
30-11-2005, 00:06
Ja sam jako zadovoljna svojim citroenom c3, autiÌ mi je mrak, bolji od golfa èetvorke koji sam prije vozila.
Frendica ga je dobila u petak, novog, crnog metalik 1.4 benzin.
Danas joj je tip izletio iz sporedne. Nije joj niĹĄ ali je autu naje klima,far, branik i hauba. Nije puno ali za 5 dana star auto...
Bio sam veèeras na parkingu od Bille na Èrnomercu. Kiťa pala, izdivljao sam se ko malo dijete. Zimske gume super klize po kiťi kad se auto zanese. Èak sam i curi koja nema vozaèku dao da vozi. Živ sam! :smt008

Wilbur
30-11-2005, 12:56
Bio sam veèeras na parkingu od Bille na Èrnomercu. Kiťa pala, izdivljao sam se ko malo dijete. Zimske gume super klize po kiťi kad se auto zanese. Èak sam i curi koja nema vozaèku dao da vozi. Živ sam! :smt008

kaj ne zatvore oni ona vrata od tog parkinga naveèer?

ako ne, mogao bi i ja napravit par krugova :smt003

malimrav85
30-11-2005, 21:02
kaj ne zatvore oni ona vrata od tog parkinga naveèer?

ako ne, mogao bi i ja napravit par krugova :smt003
Ne,zatvore Metro/Getro ili kaj god je tamo na Prlizau baruna FilipoviÌa. Billa je otvorena ali iza 22h sokolovac dolazi. Tak negdje. Ustvari, odðe oko 20-21h ali je unutra tada.

Đ!
30-11-2005, 21:15
TuĹžno tuĹžno...

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=294197

malimrav85
30-11-2005, 21:53
Nije Ĺžvaka za seljaka! :smt018
Elektronika ĂŚe ih pokopat! Kad se sjetim A-klase...