PDA

View Full Version : Psihološko savjetovalište za studente Pravnog fakulteta

unknown_heroine
27-01-2009, 14:10
Obavijesti
Psihološko savjetovalište za studente Pravnog fakulteta

danas u 11:21

Dana 4. veljače 2009. godine počinje s radom psihološko savjetovalište za studente Pravnog fakulteta. Savjetovalište će raditi svake srijede od 10,00 – 13,00 sati u sobi 42/potkr. TMT 3.

mislim da dvorana A ne bi bila dostatna da primi sve s kolege i kolegice sa psiho-oboljenjima uzrokovanim faksom ....

Studentski zbor
27-01-2009, 14:11
Nakon smrti kolege Mihaljevića, Studentski zbor Pravnog fakulteta intenzivno je pregovarao s upravom fakulteta o otvaranju psihološkog savjetovališta za studente.

Ono sada napokon počinje sa radom!

Studenti mogu razgovarati sa psihologom svake srijede od 10 do 13 sati u prostorijama Studentskog zbora na IV katu (potkrovlje) zgrade na TMT3 u sobi 42.

Ovim putem pozivamo sve studente koji imaju potrebu sa nekim pričati o problemima koji ih muče da se bez ustručavanja jave psihologu i tako iskoriste ovu novu uslugu koju fakultet pruža!

Lijep pozdrav i svako dobro!

sunshine
27-01-2009, 14:32
evo ja se ne sramim reći kako ozbiljno razmišljam da odem tamo porazgovarati s nekim....a tko uopće radi u savjetovalištu? :smt006

suni
27-01-2009, 16:09
Mene samo zanima tko će provoditi to tzv. psihološko savjetovanje?

da li će ga provoditi ovlašteni psiholog ili kolege studenti?

unknown_heroine
27-01-2009, 17:37
da, i ja bi otišla, druženja radi!! (zapravo me zanima koje su po zadnjoj modi najbolje tablete protiv treme na ispitu :) )

i bilo bi dobro tu i tamo na isto (ako bude grupno) pozvati i odgovorne za psihofizičko stanje studenata - dakle, spisatelje divnih nam knjiga, poput prof. Pusića, npr.; ili prof.Uzelca... :-D

fat drummer
27-01-2009, 18:35
Mene samo zanima tko će provoditi to tzv. psihološko savjetovanje?

da li će ga provoditi ovlašteni psiholog ili kolege studenti?
ja ću ga provodit
bit će to savjetovalište samo takvo

ovlašteni psiholog

malimrav85
27-01-2009, 19:34
eeeeeeeeeee
di ste bili dok je morty prijetio okolo

cathy the great
27-01-2009, 19:50
eeeeeeeeeee
di ste bili dok je morty prijetio okolo

baš sam se ja sjetila svog omiljenog emača :smt005

Alita
27-01-2009, 20:09
Ali mozda bi mu koristilo..

Maat
28-01-2009, 00:34
gaah sad kad sam si vec sama rijesila probleme :doubt:
ali treba, pogotovo za brucose. iako vise nema kurtovica. uf tad je trebao psiholog i egzorcist

suni
28-01-2009, 11:39
ovlašteni psiholog

super :)

fru fru
28-01-2009, 14:15
lijepa inicijativa. :smt023

Mrgud
30-01-2009, 03:53
Iskreno ne znam sto je bilo s Mihaljevicem, ali to savjetovaliste treba profesorima...
Od 20tak poslanih mailova profesorima i asistentima, dobio sam odgovor samo na jedan (da pohvalim profesoricu Hrabar).
Zali Boze na onoj pravnoj informatici gdje nitko ne odgovara na mailove. Imaju veze s informatikom kao moja baba s kvantnom mehanikom.
Koji ce im qurac one e-mail adrese na stranicama pravnog fakulteta kada gotovo nitko ne odgovara na njih ?!?!

suni
30-01-2009, 07:45
Iskreno ne znam sto je bilo s Mihaljevicem, ali to savjetovaliste treba profesorima...
Od 20tak poslanih mailova profesorima i asistentima, dobio sam odgovor samo na jedan (da pohvalim profesoricu Hrabar).
Zali Boze na onoj pravnoj informatici gdje nitko ne odgovara na mailove. Imaju veze s informatikom kao moja baba s kvantnom mehanikom.
Koji ce im qurac one e-mail adrese na stranicama pravnog fakulteta kada gotovo nitko ne odgovara na njih ?!?!

joj daj malo ga pretjeruješ meni su svi kojima sam slala brzo odgovorili.

svakako im ne treba psih savjetovanje zbog toga :roll: zbog glupih mejlova jel...

remorker988
30-01-2009, 11:47

ako im šalješ sa ribica@sexmail.com ili srchekomalo@mail.com onda ti sigurno neće odgovoriti...
ispričavam se kaj sam off topic, ali ono...

podržavam ovu inicijativu, ako pomogne jednoj osobi godišnje njena svrha je ispunjena :smt006

Mrgud
30-01-2009, 15:56

joj daj malo ga pretjeruješ meni su svi kojima sam slala brzo odgovorili.

svakako im ne treba psih savjetovanje zbog toga :roll: zbog glupih mejlova jel...

Mailovi su glupi samo za one koji imaju vremena u zivotu da vise pred referadom i nadaju se da ce se pojaviti na konzultacijama i onda cekaju red da udju.
Radim i, buduci da su digli kmetske dace, svaka mi je satnica bitna i ne mogu si bas dozvoliti da uzimam slobodne sate.
Meni osobno mailovi nisu glupi, vec stovise jedan od najbrzih i najlaksih nacina komunikacije. Kako po pitanju jedne, tako i po pitanju druge strane, a za cca 7000 kuna valjda bar zasluzujem odgovor na mail, buduci da predavanja i ovako i onako opet nisu bitna.
A to sto su tebi odgovorili, to je tvoja stvar. Buduci da su ti mailovi glupi, ocito ih puno ne koristis. I da. odgovore neki.
Oni koji odgovore, odgovore odmah, a oni koji ne odgovore u roku dan, ti uopce ne odgovore niti na deseti poslani mail.

suni
30-01-2009, 16:20
ok ali opet pitam ovo je vezano za temu kako?

nadi si prikladniju teme za jadanje u vezi mejlova kao što je npr
viewtopic.php?f=5&t=3691 (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=3691)

:smt006

teđi
30-01-2009, 19:56
a što je bilo s kolegom ako smijem pitat?

a za ovo savjetovalište samo ću reći: A-LE-LUJAAAA

fat drummer
30-01-2009, 20:01
a što je bilo s kolegom ako smijem pitat?

a za ovo savjetovalište samo ću reći: A-LE-LUJAAAA
kolega se ubio... :smt009

Mrgud
30-01-2009, 20:37
ok ali opet pitam ovo je vezano za temu kako?

nadi si prikladniju teme za jadanje u vezi mejlova kao što je npr
viewtopic.php?f=5&t=3691 (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=3691)

Itekako ima veze... Treba ih vecinu (cast pojedincima, da sada ne nabrajam) poslati u to savjetovaliste da shvate da nisu studenti zbog njih na fakultetu, vec oni zbog studenata i da svoje frustracije iz mladosti ne prebacuju indirektno na studente.
No, da budem u 'domeni' svoga nicka na forumu.
Nece to savjetovaliste nikome pomoci, ali, ajde... Podsjeca me na ono kada je Kregar nakon sto mu je proslo samo 10 studenata iz 2 dvorane odrzao lekciju kako to mi trebamo uciti (naravno da je bilo koristi kao i od lanjskog snijega, jer ocito da nije bila krivica u studentima) ili o onoj Milicicevoj knjizi koja je svojevremeno bila prvi kolokvij za OTPD, a zvala se Smisleno ucenje. Naravno bez originalne knjige se nije moglo na ispit, bar koliko sam cuo.
Da zakljucim ovu temu (da stvarno ne ode u spam). Nista oni ne rade u korist studenata, nego se trude da to tako izgleda, ali, eto kazu da je nedavno jedna osoba sa 74 godina diplomirala na pravnom fakultetu u Zagrebu, tako da uvijek ima nade :badgrin: .

P.S. Samo da mi ne dignu cijenu ECTS boda zbog placanja psihologa ili ce mozda krenuti taktikom da je u pocetku besplatno, a onda po vec oprobanom receptu - nema djabe ni u babe. Sve u svemu imajte se dobro, a sada odoh na utakmicu pa na ucenje, jer'bo nama 'stoci sitnoga zuba' dok to crkva ne zabrani jedino ostaju subota i nedjelja za ucenje. Pa-pa...

31-01-2009, 06:25
Ali mozda bi mu koristilo..

Sumnjam, Mortya ne mogu izliječiti ni face na Vrapču.

No, više nije ne bi ni imalo smisla da tamo i pokušam doći- odustao sam od fakulteta. Pokušat ću nešto raditi, ne prodavat zjake okolo do sedmog mjeseca, a onda pravac Politologija ili Filozofski. Povijest na FF ću, na kraju krajeva, uvijek moći završiti.

Ne mogu, jednostavno ne mogu. Mnogi od vas ne znaju da se protiv mene vodi i kazneni proces, uz to imam dijagnozu teške depresivne epizode.
I jedno i drugo je jednostavno crippling, kad vidim na što nam liči sudstvo povraća mi se, uz to sam na antidepresivima i nisam sposoban za otići van, a kamoli studirati.

Nema smisla jednostavno više. Na parci sam druge, mogao bih sad zamrzavati status i to, ali ne mislim studirati 10 godina nešto što ne volim kao što to rade neki moji poznanici.

Svima na faxu želim puno sreće, iako se nismo puno družili. Upisao sam bez plaćanja, među prvih 150 na ljestvici, ali jednostavno ovo nije nešto što me dovoljno zanima, što sam pogotovo uvidio na predmetima druge godine.

Ne želim preoteti temu, btw pohvalio bih inicijativu, ali morao sam ovo napisati.

ernejst
31-01-2009, 18:14
ne znam, ja mislim da će odaziv bit slab, ipak smo mi još velikim dijelom društvo u kojem je tabu razgovarat o posjetima psihijatru...

Mrgud
31-01-2009, 22:01
ne znam, ja mislim da će odaziv bit slab, ipak smo mi još velikim dijelom društvo u kojem je tabu razgovarat o posjetima psihijatru...

Ja cu samo dvoje reci, pa opet na ovo ludo strebanje...
Onaj tko se zeli ubiti, taj se ne necka i nece otici psihijatru. Onaj koji se necka taj je nasao razlog da to ne uradi i opet nece otici psihijatru.
Onih nekoliko koji su izvan tih dvoje je statisticka greska na koju nitko ne obraca paznju, jer vise ljudi (prosjecno) pogine na prometnicama dnevno, nego polugodisnje tih kojima bi psihijatri mogli pomoci da ne urade ono najgore - oduzmu si zivot.
I ono drugo. Fakultet umjesto da rjesava uzrok, on rjesava posljedicu. Svi znamo da to tako ne ide i da tu nema koristi...
Sve najbolje, ali kako rekoh, ovo nema smisla. Da se razumijemo, sve je to lijepo (lijepo je spasiti taman i jedan zivot iz te 'statisticke greske'), ali od toga nema koristi, jer se prislo problemu s krive strane. Pa-pa i do nekog drugog puta, ali ne vise na ovom topicu... Sve najbolje na nadolazecim rokovima.

gnaahh
31-01-2009, 22:17
Dobro šta ste se svi uvatili tog samoubojstva?? Samoubojstvo je potaklo organiziranje ovog savjetovališta, kojeg, po mom mišljenju, treba pohvalit, ali koliko san pročitala, ne služi samo tome da ti smetne suicidalne misli s uma, pobogu...stoga, Mrgude, ovo navedeno stvarno nema smisla. A tek te priče da poludiš od ovog faksa i sl. :roll: no comment. Ne da mi se dalje komentirat. Iman posla. :-D :smt006

legal_neverland
31-01-2009, 22:49
daj postedite nas durkheima :D

ja bih otisla prva kad bih mislila da imam problem, stvar je samo u tome sto ljudi svoje probleme uvijek ili negiraju ili o njima pricaju na kavi i onda ocekuju suosjecanje, pomoc, tko zna sto.

ja imam taj problem sto je subota navecer, ucim sociologiju, starci u godinama iznad mene pustili su toliko glasnu glazbu da ne mogu uciti ( mislim da su one slavonske poskajkuse), a pred prozorom mi se setka i pusi kvartovski policajac slavko.
ja si bezuspjesno pokusavam naci program za gluhe da mi cita povijest dok spavam (to sam na legalisu procitala, mame tako prolaze pravosudni).

gnaahh
31-01-2009, 22:51
Ova se sad sprdaje s ovom temom ;) :o jao, jao!

legal_neverland
31-01-2009, 22:54
pa sto je sprdnja? pa ne ide se kod psihologa samo ako imas suicidalne misli, i da, takve ces rijetko naci tamo.
odes ako imas problema s koncentracijom, depresivan si jer su sj. neki vazan test, ne mozes si naci frendove jer imas problema sa socijalizacijom i adaptacijom...

gnaahh
31-01-2009, 22:56
ja nisan ni rekla da se ide samo zbog suicidalnih misli! odjavljujen se

Mrgud
01-02-2009, 03:24
Dobro šta ste se svi uvatili tog samoubojstva?? Samoubojstvo je potaklo organiziranje ovog savjetovališta, kojeg, po mom mišljenju, treba pohvalit, ali koliko san pročitala, ne služi samo tome da ti smetne suicidalne misli s uma, pobogu...stoga, Mrgude, ovo navedeno stvarno nema smisla. A tek te priče da poludiš od ovog faksa i sl. :roll: no comment. Ne da mi se dalje komentirat. Iman posla. :-D :smt006

Pa sto mene nasla za prozvati... Evo dokle mi moramo da ucimo... Eh, nes ti Primorca i 1oo cuna za ECTS bod...
Ma ja isto kazem. Od naseg faksa ne mozes poluditi. Tu su svi uljudni. Je da je Kurty meni rekao da sto cu mu ja na ispitu prije 6og mjeseca, jer jos ima ponavljace i rusio me nekoliko puta zbog toga (mada sam mu bio seminarist i dobio odlican na seminaru), ali to je bilo zbog mene - da mi pomogne - uvijek je bilo - kolega ovo zadnje je sturo... Covjek se trudio. Je da su me na obiteljskom (Korac) srusili zbog pitanja iz starije literature, kojeg nije bilo u novijoj knjizi, ali isto zbog moga mene - da utvrdim gradivo. Je da su mi na ekonomskoj rekli da sam naucio jako dobro - mada sam dosao mortus pijan na pismeni cak i povracao u wc-u (mada nisam pogledao 3 mjeseca knjigu, a prije toga 3x pao i onda jedva skupio za doci na usmeni), je da su mi na engleskom rekli da ljudi zele 5, a dolaze s manjim znanjem od moga, a ja bio zadovoljan s 2. Ili kazneno i pogled Cvitanovica na onaj dio u indexu pod izvanredan i smijeh i komentar - ma sto vi radite ovdje, pa vi nikada necete diplomirati.
I da ne idem na ostale. Da budem iskren, od*ebao sam fax na krace vrijeme i mozda se varam. Mozda se jesu popravili, ali to cu tek da vidim.
Do, onda... Rad, rad, spavanje, ucenje, predavanja... I sve najbolje. A ovo... Nema smisla. Tko zeli psihijatra, taj moze anonimno nazvati (ima masa mjesta gdje je besplatna telefonska pomoc) i da ga nitko ne vidi niti da itko zna da je on trazio pomoc... Kako rekoh... Ne rjesavaju uzrok, nego posljedicu... I definitivni EOD. Pa me nemojte prozivati :).

PJ
01-02-2009, 10:47
Neces valjda pustit da Cvitanovic bude u pravu?

unknown_heroine
01-02-2009, 20:39
A tek te priče da poludiš od ovog faksa i sl. :roll: no comment. Ne da mi se dalje komentirat. Iman posla. :-D :smt006

i bolje ti je.
ne znam na kojoj si godini, al ja znam bar dva slučaja kojima je faks, istina u kombinaciji s njihovim perfekcionizmom (ono 5.0 u Križanićevoj, pa sad je čudo da padnu koji ispit na faksu), uništio psihu.
pola ljudi koje znam su načeti raznoraznim bolestima i kontinuirano piju antidepresive; od druge polovice 60-70 psoto uzme nekaj prije ispita, kratkotrajnog djelovanja...
ne spadam ni u jedne ni u druge, ali slučajeva itekako ima na našem faksu.
i mislim da su za to krivi visoki kriteriji koji se postavljaju kao ni na jednom fakultetu u cijeloj državi...
e sad ko je za to kriv, posebno u vremenima kada se promovira mobilnost studenta, bolonja i ostale gluposti po kojima bi studij trebaop svugdje biti iste kvalitete; ne znam...
faks je samo priprema za posao, a ne da se na faksu tolko iscrpiš da uzimaš antidepresive s kojih se teško skinut, to najbolje znaju oni koji iz uzimaju jer stvaraju osjećaj da ništ u životu nemreš napravit bez njih...
i tak to...
da ne govorim da faks itekako utječe na živce najbližih u studentovu životu, staraca, familije generalno, dečka/cure....treba sva te frustracije uzrokovane sranjima na faksu trpit- a niko ih nema više od nas, duboko vjerujem.

normalno da neće niko sa suicidalnim misilima dolaziti...naravno, ali ako išta čovjeku može pomoću da se osjeća bolje i zadovoljnije sobom, taj malo dio samopouzdanja je vraćen; i nadam se da će ovo savjetovalište također imati utjecaja i na upravu fakulteta, ako već ne radi kriterija onda barem u smislu formalnih i proceduralnih stvari tipa neodgovaranje na mejlove jer i to zna biti frustrirajuće, pogotov kad čovjek nije u mogućnosti dolaziti na konzultacije radi posla ili drugih stvari...

TILA
01-02-2009, 21:01
Ma treba to savjetovalište za bilo koga kome su živci otišli.Ja bih otišla na to da je toga bilo kad sam spremala rimsko.2tjedna prije sam počela biti na 3 persena po danu,plakala tih dva tjedna da neću dati ispit i slomila se 2 dana prije ispita,nisam mogla ništa popamtit i došla sam staroj sva u panici pa mi je morala uzet knjige doslovce da dobijem malo odmora i mira.Ispit sam prošla tada i živci su mi se vratili i ja sam se vratila u normalu,ali ima ljudi koje takve situacije shebu za život(ili bar onaj proveden na faksu)

PJ
01-02-2009, 21:06
Najgore je sta upravo to panicarenje bude veliki razlog neuspjeha na faksu, pa se sve samo pogorsava.

Mrgud
02-02-2009, 04:42
Ma treba to savjetovalište za bilo koga kome su živci otišli.Ja bih otišla na to da je toga bilo kad sam spremala rimsko.2tjedna prije sam počela biti na 3 persena po danu,plakala tih dva tjedna da neću dati ispit i slomila se 2 dana prije ispita,nisam mogla ništa popamtit i došla sam staroj sva u panici pa mi je morala uzet knjige doslovce da dobijem malo odmora i mira.Ispit sam prošla tada i živci su mi se vratili i ja sam se vratila u normalu,ali ima ljudi koje takve situacije shebu za život(ili bar onaj proveden na faksu)

Je da sam rekao da necu, ali buduci da je rimsko na temi... Necu se dodirnuti savjetovalista vec rimskoga...
To je jedan od ispita koji ako znas prodjes, ako ne znas padnes - nema tu muljaza tipa Kurty, Kregar i slicno... Ucio sam ga 10 dana i to po 17 sati dnevno. Zaspao na 'usmenom' i to doslovno. Profesorica je rekla (nakon sto mi je dala pitanja i vidjela da sam relativno izgubljen)... Kolega, dajem vam 2 dana i dodjite na kraju roka. Naspavajte se i dodjite...
Dosao i polozio. Sto je pokazatelj da na pravu postoje i osobe sa 'dusom'... Malo ih je, ali ih ima.
Sto se tice 'zivaca'. 'Zivci' se nikada ne vrate u normalu... To je zabluda... Pitajte bilo kojeg ozbiljnijeg psihijatra. Jednostavno to se gomila, dok se nagomila i ne pukne.
Nemojte se primati depresiva ili antidepresiva (nedaj Boze heroin za koncentraciju)..., pa taman vam neki rekli : Ne stvaraju oni ovisnost, to je prirodno.
Sto je neko spomenuo antidepresive, persene i slicno... - bolje drmnuti zesticu prije ispita ili pivo prije spavanja, pa i prije ucenja...
Opusti, ne stvara ovisnost... Ako pak to nije dovoljno, onda je red otici kod psihijatra da on sam odluci, a ne na svoju ruku nesto piti.

P.S. A za cca 4 sata na posao... Bio je ovo lijep 'streberski' vikend... Sve najbolje do iduceg.

suni
02-02-2009, 10:15
Ucio sam ga 10 dana i to po 17 sati dnevno.

pa naravno da si zaspao i puknuo od toga. ne znam tvoju situaciju ali znam da svatko ima neku svoju priču.
ja bi uz takav tempo učenja recimo umrla.
pa nije to studiranje, nije to ni učenje to je mazohizam :smt010

glupko
02-02-2009, 11:54
mislim da dvorana A ne bi bila dostatna da primi sve s kolege i kolegice sa psiho-oboljenjima uzrokovanim faksom .... :-D

ernejst
02-02-2009, 13:08
... svaka čast Mrgud, to se zove volja za studiranjem :smt006

Studentski zbor
03-02-2009, 20:20
Za sve znatiželjne:

HRT je snimio reportažu o Psihološkom savjetovalištu za studente na našem faksu koja će biti prikazana sutra u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. A u kojoj je ispred studenata govorila i Josipa Karapetrić, predsjednica Studentskog zbora.

Pa pogledajte! ;)

Starfish
03-02-2009, 20:27
naaaaaaaaaaaah, to traje dva sata i počinje u 7... :shock:
nek netko snimi :D
nadam se da se Josipa lijepo sredila (ko i inače)! :D

unknown_heroine
03-02-2009, 20:51
djizs sva sreća na editu :P

Ena
04-02-2009, 10:45
pa sto je sprdnja? pa ne ide se kod psihologa samo ako imas suicidalne misli, i da, takve ces rijetko naci tamo.
odes ako imas problema s koncentracijom, depresivan si jer su sj. neki vazan test, ne mozes si naci frendove jer imas problema sa socijalizacijom i adaptacijom...

Zar postoje studenti prava koji nemaju problema sa socijalizacijom i adaptacijom? :-D

Svakako da bi tko god ima kakvih problema ili jednostavno želi porazgovarati trebao otići u savjetovalište, ali mislim da nema kolege koji barem na jednom ispitu nije doživio manji slom. Svatko ima svoju priču, bilo da se radi o Rimskom, naciji, gp-u ili nečem potpuno trećem.

totalka
04-02-2009, 21:35
ako se samoubojstvo izvrši student prava, ne mora značit da se ubio zbog faksa.. čisto sumnjam da bi si zbog tog oduzeli život.. i da jesu, stvarno nije u redu stvarati dojam da je ovo savjetovalište za ljude s takvim mislima, jer i ovako odlazak psihijatru predstavlja često tabu..
ne živciram se ništa više nego bilo koji drugi student koji želi dat ispite (bez obzira koji faks), al ne razumijem zašto ne podržati ovu inicijativu.. vjerujem da ima onih kojima bi takvi razgovori mogli koristiti.. ne može nitko od nas isticati svoj slučaj kao pravi primjer (mislim na kolegu mrguda)..

unknown_heroine
18-02-2009, 11:42
jel bio tko :?

kresholino
11-03-2009, 20:06
ja bio i toplo preporučan svakome,neka se ne srami je žena je super!!

lolica
11-03-2009, 20:16
jel ti pomoglo?

kresholino
11-03-2009, 21:05
pa ono,je malo te smiri i pomogne ti da riješiš stvari,a ako je kriza sam joj se javiš tak ti veli.ja sam malo stariji studoš ali sam se nagldo kak su ljudi pucali pred ispit a i sam imam problem jer dugo vučem jedan ispit pa ono kak se veli bolje spriječiti nego liječiti:-)

tomy81
13-03-2009, 12:35
...jel a za one koji su odavno prosvirali... jel ima elektrošokova i šarenih tabletica....

Lemony
14-03-2009, 01:50
ja bih otišla na to... da se oslobodim tog konstantnog paničarenja zbog ispita...

unknown_heroine
15-03-2009, 16:03
na kojoj si godini? ja sam se oslobodila očistivši treću. nevjerojatno ko neka katarza....
sad mi uopće nije bed lijepo izać na ispit-nije ni prije problem bio prijavit i izać nego me boljela glava pred sam ulazak u kabinet na ispitivanje, tresle su mi se ruke, i tak to, ostali simptomi nervoze-i sad sve nestalo!!!
baš se veselim svakom roku - nažalost, malo ih je al ih ima! :-D -i nemam nikakvih simptoma živčanosti prije ulaska u kabinet i prije odgovaranja...

kresholino
18-03-2009, 13:14
e,da neka svi koji idu u psihološko savjetovalište pišu kregaru da produži vrijeme psiholigici i da vidi koliko je to potrebno kod ljudi!!Ajmo Narode s prava!!

believer
28-02-2011, 19:02
da li postoji i dalje ovo savjetovaliste? kad se moze ici tamo? i gdje? treba li se najaviti unaprijed? treba li se nesto placati?

malimrav85
28-02-2011, 19:34
da
pogledaj uredovno vrijeme i metode kontakta
isto
da
ne
http://www.pravo.hr/studenti/psiholosko_savjetovaliste

teđi
02-03-2011, 10:09
samo da te/vas upozorim da se na slobodan termin čeka oko mjesec dana.

buchika
11-04-2011, 12:07
je bil ko? kakva je psihologinja? :unsure:

teđi
12-04-2011, 16:09
ženska je prva liga! sve najbolje što možeš zamisliti.

not_that_into_you
12-04-2011, 16:13
slažem se, odlicna je..ja sam bila par puta i stvarno mi je pomogla.. samopouzdanje mi se skroz popravilo, motivacija je na razini i od tada sam sve kolokvije polozila :D toplo preporucujem da odete ako vam je potrebno :)

buchika
12-04-2011, 16:20
ženska je prva liga! sve najbolje što možeš zamisliti.

slažem se, odlicna je..ja sam bila par puta i stvarno mi je pomogla.. samopouzdanje mi se skroz popravilo, motivacija je na razini i od tada sam sve kolokvije polozila :D toplo preporucujem da odete ako vam je potrebno :)

ljudi hvala na odgovorima,već sam mislila da se niko nebu javil :D

Maat
12-04-2011, 17:36
sve najbolje što možeš zamisliti.

zakon :D
baš mi je drago čut da si je itko popravio motivaciju i samopouzdanje, ponekad je zbilja potrebno samo popričat s nekim realnim i udaljenim od svog tog sranja na faksu.

đuđan
22-09-2011, 00:58
zašto ne uvesti didaktiku, metodiku i pedagogiju za profesore ? možda bi to spasilo stvar.