View Full Version : "ponovo" VOLIM
Volim sto je foorum opet pozivio i sto ja sad imam 7 puta brzu vezu.
Volim ga gledati kako raste.
Robierre de Cochon
24-04-2005, 15:54
Volim svoj novi sig. :P
volim ekipu od petka
volim sto nam se bOG vratio i svojom prisutnoscu blagoslovio ovaj novi pocetak...
volim korporaciju pliva, a time i cuda moderne medicine, jucer su dobro dosla
al volim i korporaciju badel, drnisko vinogorje d.d., makedonskog vranca i ine...
i posbeno doli koja se nis nemre ucit ---> LOOL i misli da je ne volim,pa evo javno!
mala buba
24-04-2005, 16:19
hihihihihi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(da, ja sam jos uvijek perverzna petogodisnjakinja u srcu)
..pogotovo kad se nashljokam cole.
ko sad.
*nashljok*
hihihihihihihihi
idem skakutati po sobi
hihihihihi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(da, ja sam jos uvijek perverzna petogodisnjakinja u srcu)
hehe... u srcu... i jos di god... hihihihi
Volim...hm... da... volim...
Volim miris jorgovana. Volim ih mirisati u zraku, ali i kad mi stoje u vazi u sobi.
Sephiroth
24-04-2005, 22:41
Ja volim miris svjezeg napalma ujutro! :lol:
volim popit kavu sa kolegama u nedjelju poslijepodne u polupraznom gradu
malimrav85
25-04-2005, 18:15
Volim cd koji mi je frend sprzio. d bestest je
volim nac parking pred kucom sa manje od 30min kruzenja, trazenja
i nadmetanja s ostatkom kvarta... :tng: :D
svi smo bas dobri,sitnice nas vesele! :D
Tighelia
25-04-2005, 23:55
Volim Subwayev sendvic s 'cuftama'. Mmm! Jos sam ga dobila besplatno danas jer sam marljivo skupljala markice. :alb:
Volim nove papirnate maramice koje imaju nacrtan lik Paje Patka i Miki Mausa i mirisuuu po jagodi.
Volim grickati przeni kukuruz i pritom zubima proizvoditi annoying zvukove. :tng:
Volim kad u NSB-u sretnem drage mi ljude. :wink:
ultraviolet
29-04-2005, 00:32
...da malo podignemo topic...
volim lijepi proljetni dan kao danasnji
volim se bezbrizno setati (iako imam vise od 10 briga ziher) ,jesti slatkac i lamentirat sa cetverogodisnjakom o svemu i svacem
volim sto je sutra petak i sto idem na promociju (jucer sam to mrzila-zene!! :mrgreen: )
volim sto u subotu idem van u zagreb (za mene je to velik događaj posto izađem u zg jednom godisnje)
volim sto se ne zivciram sto nisam jos ni pocela pisat referat za sutrasnje izlaganje
volim kad se osjecam bezbrizno i flegmaticno (ko da sam pusila bosiljak,a nisam!!! :lol: :lol: :lol: )
ultraviolet
29-04-2005, 00:38
buahahaha,zakon!!! :thm:
tighelijo ukrala si mi glavni motiv sa avatara-noge u 1.planu.
bas je fora gledat ovak jedan ispod drugog,2 avatara slicnog motiva,a totalno razlicite tematike. :zub: :zub:
midnight
29-04-2005, 00:39
volem biti daaaaleko od pravnog faksa 8)
pit sokove
kad on provodi popodneva uz mene njegujući me
volim kad fat popizdi na provokacije
To je bas zanimljivo kako neki popizde nabrzinu
Volim kad je dan lijep
malimrav85
29-04-2005, 14:56
Volim kaj sam polozio oba kolokvija na teoriji pa se sad odma osjecam korisnije. :thm:
Robierre de Cochon
29-04-2005, 20:03
Volim pizzu iz Kariole. :thm:
Volim kaj sam dao Ekonomsku i sad imam uvjet za treću...
sad joĹĄ to samo treba proslaviti... :roll:
volim sto je sve proslo dobro
volim sto sam upoznala jednog simpa tipa i sto cu ga opet vidit :lol:
Ja danas sve volim. Dobro, mozda ipak malo pretjerujem. :mrgreen:
Woodstock
01-05-2005, 01:13
Volim kaj sam dao Ekonomsku i sad imam uvjet za treću...
sad još to samo treba proslaviti... :roll:
Hej kolega a jesi li ti mozda bio na seminaru iz ekonomske?! Jel znas kad u seminarski potpisi?
Joj ja volim dugacke kupke...ah, kako je lijepo kad si napravim taj poluanticki dozivljaj... Jos samo da me netko izmasira...
uf...sto volim uciti kad je ovako lijepo vani, kad znam da ostali ljudi uzivaju ljencareci na travi u nekom parku, setuckajuci se po prirodi ili samo blejeci u tv!
tad sam sretna i zadovoljna i mogu na miru iscitavati mudre rijeci nasih sociologa, mogu se potpuno unijeti u teorije i prodobno o svakoj promisliti!
volim, volim, volim, volim to!!!! :D
mala buba
01-05-2005, 13:11
me :wubs: moje americko kapitalisticko imperijalisticko smece! hihihihihihik! :mrgreen: me drinketh hihihihihi :mrgreen:
me hyper hihihihihihi :mrgreen:
me :wubs: being hyper *bounces off the walls*
Starfish
01-05-2005, 18:58
:luv: Volim u 8 ujutro sjedit kod frizera i jest sendvic s krastavcima.
:luv: Volim jeger-colu i zgodne cathering konobare.
:luv: Volim izjave tipa "Mala, nemoj me u srce ubost".
:luv: Volim kad mi netko kaze "Mala, srce mi je na desnoj strani..tu, TU GA STAVI, KRAJ SRCA!!!!!".
:luv: Volim kad mi netko kaze "Pazi s tom spenadlom..to mi je nova kosulja, jel.."
:luv: Volim kad mi netko kaze "Mala, samo ja imam TAKAV auto na cijeloj svadbi".
:luv: Volim kad se netko prenemaze, jauce, stenje i MICE dok mu pokusavam pricvrstit glupom spenadlom rauzmarin za njegovu glupu, ruznu, kariranu kosulju.
:luv: Volim zbunjeno stajat i cekat nekog na parkiralistu sa 15 bijelo-rozih balon dok nepoznati ljudi prolaze.
:luv: Volim poslat rodendanski SMS i dobit lijep odgovor.
:luv: Volim Licane.
:luv: Volim pijane Licane.
:luv: Volim X koji izgleda kao licki ustasa, ali plese Užičko (sorry, trebali su mi ti palatali) kolo ko velik' i ne gazi po prstima suvise... :luv:
:luv: Volim propustiti vlakic i most.
:luv: Volim sto sam izdrzala punih 10 sati u 10cm. Me rulz. Mrzim sve kuje koje su nosile balerinke.
:luv: Volim sto su mi prsti na nogama deformirani.
:luv: Volim sto licke pjesme imaju vise od tri takta. Jer da nemaju...bile bi dosadne..al ovak nisu...jer imaju vise od tri takta...i ja ih bas volim...
:luv: Volim kad u pet ujutro zasviraju "Kad se Tena udavala..". :sf se dize sa stolca, trci na plesni podij,dize ruke u zrak i dere glasnice do kraja:
:luv: Volim izvadit kilu metale iz kose i otic spavat.
:luv: Volim bit sama doma nedjeljom popodne i svrljat po forumu.
:luv: Volim vas SVE! :luv:
Tighelia
01-05-2005, 19:12
"TU GA STAVI, KRAJ SRCA!!!!!"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cime li se to bavi SF ovih dana... :lol: :wink:
Volim rodjendane! Pogotovo kad traju dva dana! :D :wink:
Volim balone, sarene balone, letece na helij i one koji su se nekad prodavali na sajmovima (oni 'bouncing'-baloni, pa oni uobliku :alb: :luv: ).
Volim napraviti punu veliku posudu kokica i presoliti ih, pa piti abnormalnu kolicinu vode! Wee, to idem sad i napraviti! :D
Starfish
01-05-2005, 19:28
Malicioznog li uma...
Mislim da je bilo jasno da se radi o ruzmarinu...jel....
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
:wink: :wink: :wink: :wink:
:wink: :wink: :wink:
:wink: :wink:
:wink:
Malicioznog li uma...
Hm... tko je imao isti takav maliciozan um... hm... kome je receno na isti nacin da ima isti maliciozan um... hm... KENYA=Tighelia? Tighi, imas li nam sto za reci?
i vise se nije znalo tko je svinja, a tko covjek... :mrgreen:
Volim sto napokon mogu u miru potpunom piskarati po forumu... nitko i nista me ne ometa..
Volim naftaoidnu crnu tekucinu koju upravo pijem... :luv: da, da... cola za mene ono sto je sladoled za malu m... samo je ne volim piti u bircu jer me apsurdna mjera od 0,25l sokira i rastuzuje...
Volim duhovite opaske svoje majke...
Volim sulude ideje moje majke... volim kad ih sprovede u djelo...
Volim slusati Balasevica, tog cetnickog debelog gada, dok vozim...
Woodstock
02-05-2005, 00:15
Volim rodjendane! Pogotovo kad traju dva dana! :D :wink:
Volim balone, sarene balone, letece na helij i one koji su se nekad prodavali na sajmovima (oni 'bouncing'-baloni, pa oni uobliku :alb: :luv: ).
Volim napraviti punu veliku posudu kokica i presoliti ih, pa piti abnormalnu kolicinu vode! Wee, to idem sad i napraviti! :D
Eee baloni, ja sam ovisnik o balonima punjenim helijem. Mama ih jos mora izbjegavati u velikom krugu kad sece samnom po gradu... :mrgreen:
nakon duuugo duuugo vremena sam umorna i onak jedva gledam prije 1 am. i to me stvarno veseli. dapace, volim to!
volim kaj je frendica diplomirala, pa ce imat ludu zabavu za koji dan...joj jedva cekam da budem na njenom mjestu
volim sto sam sad pojela pizzu i sladoled na ekonomiji i sad sam se fino izvaljala doma i odmaram.
volim kaj je ovako toplo, ako ovako nastavi moci ce se vec sljedeci tjedan kupati na moru :)
volim popit pivu navecer. cudesno je kak mi jedna piva, nakon cjelodnevnog ucenja i umora moze uljepsat dan. sam nakon jedne pive ja sam car, sve je moguce, totalno sam dobre volje i super.. Zivila piva..
Danas sam pio Carlsberg, fakat je dobro pivo..
Tighelia
03-05-2005, 04:17
Hm... tko je imao isti takav maliciozan um... hm... kome je receno na isti nacin da ima isti maliciozan um... hm... KENYA=Tighelia? Tighi, imas li nam sto za reci?
Pa, ono, malo. :mrgreen:
Ne, Kid, Kenye nazalost vise nema. Nema. :(
Ontopic...
Volim svakim danom sve vise. Volim, volim, volim! :D :exc:
Pa, ono, malo. :mrgreen:
Ne, Kid, Kenye nazalost vise nema. Nema. :(
Ah... izgleda da cu se napokon morati s tim pomiriti... :(
Pokoj vjecni daruj mu, Gospodine...
Ontopic...
Volim svakim danom sve vise. Volim, volim, volim! :D :exc:
Potpisujem... ;)
volim kad mi neko ustupi komp,kad dobim tabletu za glavu
mrzim kad mo vrijeda moj pravopis i kad slusam desnicarska sranja..dal znate da muski mogu biti neuredni a cure ne..mo,mo tipicno za tebe..
i cure ne smiju psovati..je,je ak si nacrtas..
mo sigurno trazi cure u crkvi na nedeljnoj propovijedi...moj frend ima jednu zanimljivu knjizicu koja se djeli u crkvi a opisuje ljubav izmedu mladih i bas je po moovom ukusu...hihihihihihihihihiihi :tng:
dobro jasno vam je da doli prica bezveze. mislim fakat doli kaj ti je e :lol: :mrgreen: ja sam pricao poptuno druge stvari..
nego da ne bi offtopicario. volim, ne znam, grah s kobasicom..
malimrav85
04-05-2005, 21:56
Nije da volim ali mi se svida amathosov avatar.:oops:
Lav sam po horoskopu pa imam po stanu slicnih postera lavova.
fat drummer
04-05-2005, 22:50
volim leonisin smisao za humor i vjestine u photshopu
plakat je prejak!!!! PREJAK!!!!!
Woodstock
06-05-2005, 01:06
Volim ljude koji me mogu od srca nasmijat...
Volim kad mi bus ne pobjegne...
Volim uhvatit pogled nekih ljudi...
Volim ono slatko iscekivanje...
Volim onu slatku ceznju...
Volim te sitnice koje zivot znace...
Volim kad me netko zagrli...
Volim cuti pjesmu koju dugo nisam cula...
Volim kad se stihovi pjesme poklope sa trenutnim stanjem u mom zivotu...
Volim se prepoznat u pjesmama...
Volim pomirbu...
Volim kad mi zgodna maloljetnica veli da sam zgodan. :twisted:
volim ovaj topic
volim, volim...ovu ljencinu brata koji se cijeli dan spresetava, vozi na biciklinu, cita, izlezava na krevetu, i ne pada mu na pamet pokosit travu il oprat auto
volim kaj je danas kuca vecinu vremena prazna
volim se tusirat
volim bit korisna, nekaj napravit
volim kaj sam smirena i dobre volje
volim bit okruzena takvim ljudima
volim svoj zivot
volim kad zaserem cijeli forum
volim kad naredujem yodi
volim kad mi zgori pizza :cry: :cry: :cry: :cry:
ne, ne volim kad mi zgori pizza,forumasi ce misliti da ne znam peci pizzu,
al YODA JE KRIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
volim kad svi pohvale MOJU pizzu a ne yodinu
volim kad kid ima pedersku majcu i vide mu se sise
volim kad pustam istu pjesmu tisucu put i svi popizde
volim kad razjebem forumasku elitu
volim piti i zderati
volim bacardi, bilo sa spritom bilo sam...savrsen je :mrgreen:
volim oksija kak sere kidu :luv:
kak je ova doli okrutna ne kuzim to
volim stok
kak je ova doli okrutna ne kuzim to
volim stok
doli je iskonsko zlo(kad yoda grli doli,a kid grli mo......)
yoda voli tigi..i ceka da spije do kraja..i puse moje cigarete........
strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
volim moju mamu koja mene ne voli toliko, bar ne danas...i koja ne voli moje prijatelje koje ja volim
volim jagermesiter :mrgreen:
volim mog cimera koji mene toliko ne voli, danas barem, posto ga nije docekal krevet kak ga je ostavil
volim jucerasne ljude
volim stoflec i zuum
volim sto u dvoristu imam svoj osobni sumarak za personalna parsatna nocna lamentiranja
volim sto danas nis nemrem radit i da ocu! a to nije u biti dobro...
volim kaj idemo u kino sad
volim kaj smo svi bratici i sestricne bili danas kod bake i bilo je fenomenalno
...volim sto sam danas masovno ucila(nakon dugog vremena suse)...
...volim sto se osjecam korisno...
...volim sto ima ljudi koji me nasmiju do suza...
...volim svoje drage,neprocjenjive prijatelje...
...volim sto sam danas ipak uspjela naci vremena za ritualnu kavicu...
...volim sto imam grc u zeludcu zbog odredene persone...samo malo ili to mrzim...ma ne ipak volim... :?
Baby Girl
12-05-2005, 17:08
volim dobre ljude!
volim, joj kako volim svoje frendove!!! :P ne bi ih mijenjala za nis!
volim sunce!
volim toplinu!
volim kaj cu se uskoro rijesit jos jednog predmeta!
volim rasciscene stvari!
Volim svoje nove rukavice i novu torbicu.
Volim sir sa chilijem.
Woodstock
13-05-2005, 14:34
Volim ovaj leprsavi osjecaj u sebi koji nije usmjeren prema nikome, ali koliko ga volim toliko ga i mrzim!!!
Ah, kao u Pupacicevoj pjesmi valjda sam zaljubljena u ljubav kad ionako volim voljeti ali nemam koga (Bogu hvala na tome jer jos nisam spremna, jos sam prekrhka da bi samo tako voljela i samo tako se razocarala...)...
Volim sto sunce sja i sto stizu topli dani - konacno
Volim miris cvijeca na Cvjetnom trgu
Volim dobit cvijetak na poklon...
ok, ako to nisu rukavice za vrt ili pak gumene za ribat i sljakat po kuci ili se ne spremas dodirivati ljudske zube, usnu supljinu ili drugih dijelova tijela, neku drugu supljinu ili se ne spremas u veterinare...CEMU RUKAVICE U 5. MJ???? :shock: ides nekam na juznu polutku a da mi to ne znamo??? :mrgreen: :mrgreen:
ok, ako to nisu rukavice za vrt ili pak gumene za ribat i sljakat po kuci ili se ne spremas dodirivati ljudske zube, usnu supljinu ili drugih dijelova tijela, neku drugu supljinu ili se ne spremas u veterinare...CEMU RUKAVICE U 5. MJ???? :shock: ides nekam na juznu polutku a da mi to ne znamo??? :mrgreen: :mrgreen:
Znas, teta Lea, ljudi vole snizenja... kupiti bundu usred ljeta... to se zove usteda... treba udijeliti nagradu ''Simon Wiesenthal'' acid za stednju... :luv:
Volim miris cvijeca na Cvjetnom trgu
Volim dobit cvijetak na poklon...
Svjesna si da je taj cvjetak zapravo samo dio predizborne kampanje HDZa, ne? :mrgreen:
Woodstock
13-05-2005, 21:44
Cuj Kid, nisam dobila cvijetak, to je bilo samo sjecanje... Volim dobiti cvijetak na poklon pa makar to bila obicna tratincica jer ona moze biti dana s vise ljubavi i znacit vise nego buket pun ruza... Ali svi pate od nekakve megalomanije i misle da moraju ako vec daruju cvijece kupovat nekakve skupocjene komercijalizirane bukete.. Ah k vragu!
Cuj Kid, nisam dobila cvijetak, to je bilo samo sjecanje... Volim dobiti cvijetak na poklon pa makar to bila obicna tratincica jer ona moze biti dana s vise ljubavi i znacit vise nego buket pun ruza... Ali svi pate od nekakve megalomanije i misle da moraju ako vec daruju cvijece kupovat nekakve skupocjene komercijalizirane bukete.. Ah k vragu!
Jep! Slazem se... nije bitna kolicina... ali ako je simbolika u pitanju, onda se i na to mora ciljati... (recimo 18 ruza za 18. rodjendan... ;) ) a nije sve tako crno, draga woodstock... ljudi su u besparici, pa ima i onih koji su milom i silom romanticari koji upadaju na groblja pa onda maznu pokoju ruzu il nesto... evo, i ja cu ti pokloniti cvjetak na topicu slike...
volim,iskreno volim citat woodstock-ine postove.tako su idealisticki, romanticni, njezni, jednostavno prekrasni
volim se mazat kremicama
Volim Žuju od jednog i po litra!
volim,iskreno volim citat woodstock-ine postove.tako su idealisticki, romanticni, njezni, jednostavno prekrasni
volim se mazat kremicama
Hehe... volim ih i ja èitat... to sam negdje i naglasio... na onom pokojnom forumu... ali me znala i neugodno iznenadit... no, neÌu sad... ;)
Volim palatale!
Živjeli palatali!
Volim èitati Starfishine i svoje postove s palatalima!
Tako su dobri sa tim èťÌŞð, smisleni, imaju ritma, dubinu, kvaèice... ah... :luv:
Koliko radosti palatali nekome mogu uèiniti... :luv: :luv:
:mrgreen:
lobotomija
16-05-2005, 17:06
svoje nozne nokte , svaki tjedan ih premazem novim slojem crnoga laka i divim im se .
lotte123
16-05-2005, 22:36
volim smsove
u lavinama
volim juhu od tikvica
volim kad mi tata ostavi auto
i onda jurcati
i šaltati u petu
i parkirati u rikverc
jer sam nedavno položila pa je gušt
volim se naraditi pred ispit i dobiti 4
volim naæi izgubljeno
volim jazz
jer je neodreðen
i vrluda
i seksi je
i volim.....hm.da :oops:
Volim muziku... krijepi mi tijelo i duh....
Volim lijepe sunèane dane... kad je toplo i da nema zapiťanih pijandura u blizini...
Volim miris ljeta...
I dakako... V.T.
volim kaj je jedan manje.volim proc
volim kaj ce martina sad doc do mene
volim srest bratovu curu
volim kad se zapricamo na ulici
volim mislit da mogu jos bolje
volim zanimljive razgovore
volim nasu tekicu
Ovaj topic bi mogli objedinit u zbirku pjesama koja bi se zvala "Volim". Izdavac bi dakako bio pravokutnik koji bi ubrao masnu lovu na tome diljem svijeta pa bi konacno imao svoj izvor financiranja pa bi mogao financirati akademske projekte (besplatna cuga na tulumima).
Ovaj topic bi mogli objedinit u zbirku pjesama koja bi se zvala "Volim". Izdavac bi dakako bio pravokutnik koji bi ubrao masnu lovu na tome diljem svijeta pa bi konacno imao svoj izvor financiranja pa bi mogao financirati akademske projekte (besplatna cuga na tulumima).
ah...steta onda onih 1500 postova koji su otisli u vjecna lovista...sad na njih gledam kao potencijalne (propale, bacene) zelembace :mrgreen:
volim crnu pivu u medi
volim popit 4 crne pive u medi i volim osjeæaj nakon toga, nenadjebiv je
volim Žuju
voim peti mjesec
volim svoju ekipu s faksa, baš je volim
volim kad sam opušten i dobre volje
volim bezbrižnost
volim radit planove za ljeto i Motovun ( jupiiii )
Woodstock
20-05-2005, 01:21
volim kad sretnem tipa u kojeg sam bila zaljubljena (a on bio gad), pa ga majstorski odjebem
volim kad bivši deèko plazi i pati za mnom (i još æe) 8) 8)
He, he, kužim koka, kužim! :twisted:
Volim kurac-palac.....laku konjicu!
volim bit sama..napokon...aaaa mir
mala buba
26-05-2005, 16:10
volim suncane dane.
volim vrucinu.
i pun mjesec i dane oko njega. uvijek imam najbolesnije snove ako uspijem zaspati.
volim kad je moj pas ovako frisko okupan pa joj se crna dlaka sjaji. volim kad se ovako duri na mene, jer je naravno kupanje smrtni grijeh u psecim ocima. i volim kad se duri, ali mi milostivo dopusta da ju ceskam iza uha.
jer joj baaas pase. ali me svejedno pogledom upozorava kako mi jos nije oprostila kontakt sa vodom i psecim samponom.
volim popiti kavu sa burazom u nasem regularnom bircu gdje mi vec konobar zna sto cu naruciti, izvlaci mi stolicu i vise se ne cudi koliko kofeina unosim u sebe. i volim sto mi uvijek stavi ekstra leda u casu a da mu nisam morala nista reci.
volim naci kiosk koji radi na neradan dan pa ne moram glumiti zlocestog malog puha koji krade pljuge u burazovoj sobi.
volim vidjeti ostarjele metalce koji su jos uvijek èru :luv:
volim igrati Ignition. :luv:
Volim Muncmallow! Njami! Njami!
Volim muffine.
Volim Jadro napolitanke s kokosom.
Volim kuhati.
Volim ici na vikendicu. Volim rostiljati s ekipom. Volim miris rostilja.
Volim mir koji osjetim kad pogledam zelene brege s frendove kleti.
Volim kad frend valja gluposti. Volim se smijati njegovim glupostima.
Volim miris cvijeca u zraku..
Volim badminton.
Volim misliti o lijepim stvarima.
Volim ugodna iznenadjenja.
Volim biti gladna i onda se dobro najesti.
Volim citati svoju zbirku lijepih SMS-ova.
Volim biti slatka.
Volim se buditi jako rano kad svi normalni ljudi spavaju.
Volim onih 10 sec potpune iskrenosti koju ponekad dozivim od ljudi. Zadnji put je to bilo s fatom. Bilo je lijepo.
Volim zanimljive razgovore.
Volim kad se ljudima nehotice omakne neka izjava koja mnogo govori i razotkrije pravu istinu.
fat drummer
27-05-2005, 19:28
Volim onih 10 sec potpune iskrenosti koju ponekad dozivim od ljudi. Zadnji put je to bilo s fatom. Bilo je lijepo.
mda.... e ocu ja sad ispast gad ak kazem da ne znam kad je to bilo? vjerojatno...
my bad...
Volim Lero zeleni èaj.
Volim iĂŚi u dm.
Volim troĹĄiti novac.
ZrntscheZ
27-05-2005, 20:56
volim kad me ekipa s foruma "quote-a" - imam osjeèaj da ono kaj sam napisal možda i ima neku vrijednost
volim kad me ekipa s foruma "quote-a" - imam osjeèaj da ono kaj sam napisal možda i ima neku vrijednost
znam taj osjecaj..kad sam dosla na forum(a to je bilo daaaaaaaavno)napocetku sam se osjecala ko da sam nevidljiva i dan danas pamtim da me je tigi prva na leksikonu spomenula da sam joj ok.... :P
volim jagode
volim ispunjene dane
Woodstock
28-05-2005, 11:47
Volim haljinice, svilu..joj, što konaèno mogu to ponovo nositi i oslobodit svoju ženstvenost u potpunosti!!! :D
Volim dobre koncerte.
Volim svoje frendove i frendice.
Volim gledati Sharapovu kak igra tenis.
malimrav85
28-05-2005, 15:20
Volim gledati Sharapovu kak igra tenis.
:bonk: :bonk: :bonk: :bonk: :bonk: :bonk: da nije tenisaèica davala bi glas tj. uzadh u porniÌima.
volim gledat tenis, pogotovo nadala i safina. iz skroz drugih razloga od mike-ovih. :thm:
Volim kad me netko tlaèi, a ja ga nimalo ne doŞivljavam. Bať sam si cool. 8)
Tighelia
29-05-2005, 01:32
i dan danas pamtim da me je tigi prva na leksikonu spomenula da sam joj ok.... :P
:D
A ťta da ti kaŞem, dolly-dol, oèito imam hunch za nove forumaťke nade i talente! :thm:
(a mogla bi i nazvati koji dan, a ne da me Kid mora izvjeťtavati ťta ti se dogaða u Şivotu :tng: )
Volim u jednom danu vidjeti puno forumaťa i to na razlièitim mjestima!
Volim kad je sve van v-p kontinuuma! :thm:
volim imat nadu u bolje sutra ( ah šta sere.. :mrgreen: )
i dan danas pamtim da me je tigi prva na leksikonu spomenula da sam joj ok.... :P
:D
A ťta da ti kaŞem, dolly-dol, oèito imam hunch za nove forumaťke nade i talente! :thm:
SjeÌam se da je mene Kenya izvadio iz plodne vode... ili naftalina... hm... uglavnom, izvukao me je onom famoznom reèenicom ''èekam da The Kid upiťe svoj prvi post'' bila je to jedinstvena prilika da objavim prvi post na forumu... i plaèite sada svi zajedno, ali nisam je propustio... nja nja...
Odmah po Kenyi, Tighelia mi je zaĹželjela dobrodoĹĄlicu... dakle, stoji ova njena izjava... ;)
Izmeðu ostalog...
Volim davati ispite...
Volim kad sve joĹĄ ide po planu...
*kuca u drvo (glavu) da ne urekne...*
Volim u jednom danu vidjeti puno forumaťa i to na razlièitim mjestima!
Volim kad je sve van v-p kontinuuma! :thm:
Volim vidjeti puno forumaťa u jednom danu, na razlièitim mjestima i s njima sjesti na kavu ili neťto slièno...
Volim biti izvan v-p kontinuuma (vis-a-vis Planete) s odreðenom individuom...
Pa kako to da volimo iste stvari?
Hm.. stvarno... èudno... :mrgreen:
(a mogla bi i nazvati koji dan, a ne da me Kid mora izvještavati šta ti se dogaða u životu :tng: )
hm...ja se uvijek javim tebi,pa bi bilo krajnje vrijeme da se ti meni javis...inace idem sljedeci tjedan malo u pulu pa ak bus slucajno doma nademo se na kavici :wink:
malimrav85
29-05-2005, 16:49
Volim se dic u nedjelju u 10, pogledat Columba, procitat novine, pogledat formulu, malo bit na naetu i cekat nastavak sportskog programa...
Volim nedjelju punu sporta... :thm:
malimrav85
29-05-2005, 16:49
Volim kaj se u Talijanskoj ligi prija kraja vec zna ko ispada i ko ostaje pa su rezultati bas kak trebaju bit.
malimrav85
29-05-2005, 17:09
Volim kaj je Mary proĹĄla. Volio BIH kad bi osvojila turnir.
malimrav85
30-05-2005, 16:52
Volim kaj Ìe Rafael izgleda proÌ dalje, ima 3 meè lopte! GO NADAL!
DOBIO JE!
volim svoju mamu i tatu
volim kaj danas imaju 25.godisnjicu braka
volim kad neko ne spava cijelu noc i onda blebece gluposti i stvara nove rijeci kao naružnjiti ili aluzirati :lol:
ZrntscheZ
01-06-2005, 14:17
volim kad uzmem tatin novi auto i vozim ga po razgibano-zavojito-brdovitoj cesti i uživam vozeæi ga brzo, sijeèuæi zavoje...
volim kad prièam s frendicom satima ležeæi na terasi vikendice, kada zajedno jedemo sladoled iz velike kutije......ali mrzim kad nam zajednièko vrijeme tako brzo proðe i kada moramo svatko na svoju stranu i onda se duugo ne vidimo
volim rojsa..vec tak dugo nisam cula njegovu poznatu:"predsjednik svih Hrvata,otac domovine....."aaaaaaaaaaaaaa how cute...
malimrav85
03-06-2005, 03:28
Volim kaj nisam jedini èudak u ovo vrijem na forumu! :oops:
volim kad me frend nazove na mob u pol 10 ujutro i razbudi, inace se ne bi jos 1 sat digla iz kreveta.volim se razbudit tako da pricam s nekim na mob
volim kaj sam dobila volju za ucenjem
volim napravit neke gluposti
volim dobre osobe koje hoce pomoc
volim kaj mi moji doma daju prostora,a time i razumijevanje kad mi to najvise treba
volim kaj mi je danas sve malo manje nego jucer bezveze
volim tajne
volim se pozdravit s mozgom par dana na godinu
volim sto sam u necem zaista dobra
Volim sanjati lijepe snove.
Volim budna sanjati.
Vuk SaMOtNjaK
04-06-2005, 01:23
volim što su mi neki ljudi uvijek podrška (tnx vuk)
damn, to je bila naša tajna :mrgreen:
Vuk SaMOtNjaK
04-06-2005, 02:01
osjeæam da još volim jednu curu s kojom sam bio prije 3 godine... super cura, ali jednostavno nedostupna za cijeli moj život
volim dobre izlaske
volim kaj se pilo
volim srest puno poznatih vani
volim kad su svi raspolozeni
volim kad vrijeme brzo prode
volim doc doma s jutrom
volim upoznat nekog novog
volim se ljubit :luv: :luv:
volim kaj su svi nekam otisli i sama sam doma par sati
volim svoje doma,obozavam ih
volim kolko imaju razumijevanja i ljubavi
volim kaj me jako dobro poznaju i ne moram se nis pretvarat pred njima
volim kaj jos osjecam alkohol u sebi
volim sto me se netko sjeca s ovog foruma,sto nisu zaboravili propalitet poput mene
volim svog decka i cnjenicu da sam se uspjela oporavit od proasti 2,5 g. veze od prije god. dana kad sam mislila da je smak svijet,i hvala svim dobrim ljudima ovog foruma koji su mi tad pomagali i bili juz mene,kao npr dea koje nazalost vise nema i mnogi drugi
dal tko zna sto se dogada s deom i kako je ona
ona je zaista bila divna osoba i uvijek ce mi ostat u dobrom sjecanju
Ovo premda je bilo ozbiljno pitanje Vuku ipak je bilo malo i skrto,ali mogu ja puno vise,no naravno,treba mi savijet iskusnijih.....
Ovo sto sam gore napisao je valjda transkript razgovora na Brijunima izmedu:
Therese Orlowsky,Silvije Saint i John Holmesa.(covjeka od 33cm,sori za vulgarnost,ono,kuis,otkvaceno)
malimrav85
06-06-2005, 20:49
Volim nogomet.
P.S. bOG se fino krpa za posao...
Volim ĹĄto vole i svi, PIVU...
karlovacko
08-06-2005, 12:22
volim biti sama sa sobom i ostavljena na miru a najbolje mi je kad to uspijem u masi ljudi :)
ThunderBoy
08-06-2005, 16:21
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Robierre de Cochon
08-06-2005, 20:15
Volim sjest kod Ăujica, pojest na miru èevose, popit colu, podrignut i zaboravit na sve probleme.
volim što sam danas od vuka dobila cvijeæe tnx vuk
aaa... how cute... :lol:
juèer sam bio opran oko tog cvijeæa...
damn i cvijeæe
volim vidit da mi ovaj faks ipak nije do kraja uništio moju kreativu.
naðem je još tu i tam, u ostacima doduše..
volim kaj sam miran iako ne bi trebao biti.. ( maybe zatišje pred buru )
volim kad ne mogu skinut smajl s lica
Volim svoj novi avatar
Baš mi je lud.
živio Jim Morrison i žena mu, ona koja je bila s njim kad je umro, navodno od predoziranja.. Zapravo ne živila ona jer se prièa da je ona kriva za to..
A ja pak mislim da je on još živ. Dapaèe siguran sam u to. Siguran sam da ide sa nekom skupinom starih hipija po Africi, puši travu i sklada pjesmice ( i prièa pizdarije ).. Da, to je naš Jim Morrison..
Prije 2 tjedna vidio sam ga u Konzumu, kupovao je kilu kruha i votku. leðenda..
Volim sto ne pisem na topicu "Ne volim".
Volim svirati "Odu radosti".
Siggy von Goue
09-06-2005, 18:41
Volim svoj novi avatar
Baš mi je lud.
živio Jim Morrison i žena mu, ona koja je bila s njim kad je umro, navodno od predoziranja.. Zapravo ne živila ona jer se prièa da je ona kriva za to..
A ja pak mislim da je on još živ. Dapaèe siguran sam u to. Siguran sam da ide sa nekom skupinom starih hipija po Africi, puši travu i sklada pjesmice ( i prièa pizdarije ).. Da, to je naš Jim Morrison..
Treci link na mom sigu ti je "Jahaci na oluji", pa si poslusaj :thm:
volim kaj sam jucer bila vani s frendom kojeg dugo nisam vidla....kako me samo nasmijavao, dugo mi nije bilo tako dobro...obozavam njegove provale
Starfish
10-06-2005, 01:24
Volim etefenðije. I njihove prièe. O curi koja je imala samo 15 pa je nije mogo zbarit. O curi za koju je tek kasnije sazno da mu je polusestriæna, pa ni nju nije mogo zbarit. I asistentici iz Osnova elektrotehnike koju je SKORO zbario. Al nije.
ah....
:|
Volim pjesmu "Stranac u noæi" od Massima jer je baš super.
Volim svoj novi bedž/beð.
volim obostrano odusevljenje
Treci link na mom sigu ti je "Jahaci na oluji", pa si poslusaj :thm:
Ajmo, Maximuse, reci mi, molim te, jel iskreno misliť da Mo ''Jahaèe na oluji'' nikad nije èuo? Ili da ih nema doma u svojoj ťturoj kolekciji ''The Doors - Everything They Have Ever Played, Done & Said''?
Volim bezbriĹžne dane, ĹĄteta ĹĄto ovo nisu jedni od tih.
Volim lijene dane, ĹĄteta ĹĄto ovo nisu jedni od tih
Volim bolesne snove, drago mi je ĹĄto ih sanjam.
Volim planove koje smo napravili za ljeto i nadam se da ĂŚe se ostvariti...
Volim... jako puno...
karlovacko
14-06-2005, 01:18
volim svoj vjerni guess sat koji pokazuje toèno vrijeme i kad su satovi u dvoranama previsoko da bi ih èistaèice popravile
i njegove svjetleæe kazaljkice u mraku
i VOLIM Åveliki kuracTO JE JEBENO Åveliki kuracMINKERSKI :mrgreen: :mrgreen:
Volim svoj novi avatar
Baš mi je lud.
I pjeva...strange days... :mrgreen:
Volim sto poznam osobu koja me usrecuje... :luv:
Starfish
15-06-2005, 00:20
Volio bih da i Starfish raspali po forumu...
:lol:
Volim kad zadnjom reèenicom u postu na "Åveliki kuracto ste danas radili?" privuæem bOga i leonisu na chat. BaÅ¡ sam faca. 8) (bar se tjeÅ¡im da jesam...)
Volim što sam stavila mutavi wallpaper "Happy Birthday" na mobitel.
Volim male ljude koji plješæu i pušu svjeèice.
Volim svoj mobital s kojeg æu sad Kidu poslat SMS podrške za sutra.
Volim smokiæe.
Volim topic "Volim" jer je baš super.
volim kaj sf posta!
ma obozavam to!!!
Volim kada je sve tiho.
Nikoga nema.
Volim kad sam unatoè svim sranjima miran i spokojan..
Fragaria vesca
16-06-2005, 00:02
volin kad je lito pa mogu kosu osusit bez fena. i jos mi posvijetli pa je svijeeeeetlo, svijeeeeetlo plava :). bas nice :).
karlovacko
16-06-2005, 00:39
volim svoja krhka ramena
Nightrain
16-06-2005, 01:42
Volim svoju kosu. Lol. :D
..narcis.. :mrgreen:
volim je i ja dok ne postane neuredna
ah kad bi mi bar rasla ravno.
ne znam kaj æu napravit ak mi poène padati.. :shock:
ja volim kaj mi se kosa pocela lagano frckati. da se bar jos malo vise frcka, pa da to lici na lokne, a samim time i na frizuru...
Robierre de Cochon
16-06-2005, 22:38
Volim sto sutra idem doma.
volim spavat samo u gacama
Siggy von Goue
17-06-2005, 15:44
[quote="Pontifex Maximus":ed7trkzb]Treci link na mom sigu ti je "Jahaci na oluji", pa si poslusaj :thm:
Ajmo, Maximuse, reci mi, molim te, jel iskreno misliš da Mo ''Jahaèe na oluji'' nikad nije èuo? Ili da ih nema doma u svojoj šturoj kolekciji ''The Doors - Everything They Have Ever Played, Done & Said''?
[/quote:ed7trkzb]
Znas kako Wesley Snipes kaze Woodyu:"Man, you can't hear Jimmy...but you will, man...maybe..."
Can you hear Jimmy, Kid?
Can you hear Jimmy, Kid?
Nope... ali ga mogu èitati... fora je dok ne piťe o Titu...
Ăujem ljubièastog jazavca... kaĹže mi da se zove Jimmy... se to raèuna?
Volim svog malog ljubièastog jazavca... ima kopita i dugi vrat... i pjege... i brsti liťÌe s visokih grana...
Volim i blitvu.. i inĂŚune uz nju...
Volim sunèane i lijene dane... skoro sam napisao dame... hm... pa i dame volim... sunèane i lijene.. hm... da...
Volim kaj sam ga konaèno naťel
http://img76.echo.cx/img76/8109/laughing5ky.gif
Volim kaj sam ga konaèno naťel
http://img76.echo.cx/img76/8109/laughing5ky.gif
Pogledajmo kako velièina penisa utjeèe na razmiťljanje forumaťa:
bOG ĂŚe reĂŚi - klitoris?
ja ĂŚu reĂŚi - jesi li uĹživao u piĹĄanju?
bob rock ĂŚe reĂŚi - klitors? jesi li uĹživao u piĹĄanju?
ali on je perverzni gad...
Volim ťto ga je mike konaèno naťel...
Kid ti si moja kraljica! :qee:
ThunderBoy
17-06-2005, 19:10
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Kid ti si moja kraljica! :qee:
:oops:
Eh... da mi je kuna za svaki put kad sam to èuo...
NEVJEROJATNO!
Volim kaj sam naĹĄel sam i drugog!
http://img132.echo.cx/img132/1007/metal4qx.gif
Sad mogu sam obavljati duplu penetraciju i to bez dodatnih pomagala!
Majke skrivajte svoje kĂŚeri! :twisted:
Imam ih dva tralalalalalalal!
NEVJEROJATNO!
NaĹĄel sam i drugog!
http://img132.echo.cx/img132/1007/metal4qx.gif
Majke skrivajte svoje kĂŚeri! :twisted:
Imam ih dva tralalalalalalal!
Ak je tak nevjerojatno da si ih obadva naĹĄo, sumnjam da moĹžeĹĄ izvodit Ĺželjenu duplu penetraciju... vjeruj mi... ja ih imam pet, i joĹĄ ih nalazim... pa opet... ne mogu izvesti duplu penetraciju... :cry:
TuĹžno je biti nakaza...
Dajmo da izvede!
Ak je tak nevjerojatno da si ih obadva naĹĄo, sumnjam da moĹžeĹĄ izvodit Ĺželjenu duplu penetraciju... vjeruj mi... ja ih imam pet, i joĹĄ ih nalazim... pa opet... ne mogu izvesti duplu penetraciju... :cry:
He can get them in but he just can´t get them up!
ajd dosta Kide.Poèinjemo da oftopièarimo.
Volim svoj novi privjesak.
ultraviolet
17-06-2005, 21:10
Volim kaj sam našel sam i drugog!
Majke skrivajte svoje kæeri!
nevjerojatno!!! ja sam èula za jednog u mom selu! zovu ga sreæko. a ima ih još....:shock: :shock: :shock:
Volim svoj novi privjesak
al ovo...... :shock: :shock: :shock: za takav sluèaj još nisam èula :shock: :shock:
sve je to industrija kriva, i èernobil i zagaðenja, i ta voda koju pijemo! ko zna šta u nju puštaju, kakav radioaktivan otpad. èovjek se samo može molit da mu kæeri ne izraste "privjesak".... il sinu drugi....druge pomoæi nam nema.
zovu ga sreæko. [.
TRAUMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
volim naše planove za ljeto
sam da sve uspije
ja bum uèio ko manijak a onda
onda æe mo otvorit špinu!
špagete, ...volim špagete,,,..njami njami...gic gic...
volim naĹĄe planove za ljeto
sam da sve uspije
ja bum uèio ko manijak a onda
onda ĂŚe mo otvorit ĹĄpinu!
Majstore, i ja ih volim.... jedva èekam...
Nadam se samo da ĂŚu dati sve ĹĄto planiram... ne bi htio da mi faks pokvari ovo ljeto...
Robierre de Cochon
19-06-2005, 10:45
Ajme ko bi reko da cu pocet volit nedjelju. :roll: :lol:
Volim ĹĄto je CK odobrio naĹĄe planove za ljeto!
Volim ĹĄto planovi kreĂŚu u zavrĹĄnu fazu...
Volim ťto poèinjemo...
volim otiæ na šestine i jesti mesine tamo. naruèat se ko èovjek
volim popit 2, 3 žuje na èistom zraku
volim popit još 2, 3 tomice u gradu
volim onaj jeben osjeæaj nakon sveg toga.. fakat je nenadjebiv.. al ono... ko da letim...
volim kaj me baš briga za sve nakon toliko pive..
p.s. ne znam kaj se dogaða iskreno.
al ak to radiš namjerno, svaka èast. fakat. :mrgreen:
Woodstock
21-06-2005, 00:05
Volim bombone 505 sa crtom...mmmmmm i Bronhi...mmmm i sve oblike gumenih bombona...mmmm....njam!!!!!
karlovacko
21-06-2005, 20:57
mmm volim u èiste hlaèe obrisat prste masne od pizze parmezana i maslinovog ulja...
èinjenica da æu ih JA kasnije morati prati uopæe ne umanjuje doživljaj :twisted:
mmm volim u èiste hlaèe obrisat prste masne od pizze parmezana i maslinovog ulja...
:
ideš. ja to ne volim. èiste hlaèe su ipak èiste hlaèe. ja volim gledat u te èiste hlaèe
volim to kaj sam ipak uspio prijavit ispit usprkos kaj sam ga prijavljivao 3 dana nakon prijave. uf baš sam se usrao... fakat sam brijao da mi gða vesna neæe uzet prijavnicu, da je sve gotovo i da ne bu niš od ljeta....
volim popit carlsberg u kvartu naveèer nakon radnog dana. lijepo mi je nakon toga.
volim svoju dobru organiziranost
volim kaj nam je lijepo skupa
volim kaj me gradivo zanima i kaj mogu ucit
volim kaj idemo u cetvrtak na more na par dana
volim svoju mamu i tatu.obozavam ih kaj su uvijek uz mene
volim kaj sutra imamo rostiljadu
volim svoje prave prijateljice
volim svoj zivot, jako, jako
Robierre de Cochon
22-06-2005, 13:12
Bas ti zavidim.
My life sucks big time. :lol: :lol:
ultraviolet
22-06-2005, 22:07
da i ja ti zavidim. zbilja super!
ja se ovak osjeæam jednom u tri mjeseca, obièno u subotu u 3 ujutro kad sam podosta pijana, dapaèe prepijana da zaboravim sve silne probleme u svom otužnom životu.... :mrgreen: šalim se.....ne.
:drk:
hihi
luda si e.. zakon
volim poprièat sa starom tu i tam. jebiga starci su obièno puni životnih mudrosti. al ne o ispitima. to neee.....
Volim fini meksièki ruèak.
Volim se osjeÌati praznièno i zavaravat se kako imam vremena dok knjiga èeka.
Tighelia
26-06-2005, 03:03
volim poprièat sa starom tu i tam. jebiga starci su obièno puni Şivotnih mudrosti. al ne o ispitima. to neee.....
E, toèno to! :thm:
Ontopic...
Volim dobiti lijepu poruku u sitne sate taman kad pomislim na tu osobu! 8)
Volim dobiti pm koji me nasmije.
Nightrain
29-06-2005, 13:48
Volim sto postoje osobe koje su uz tebe u najkriticnijim situacijama.
Volim sherat osjeæaje s nekime tko to zasluzuje. :)
volim svoje dupe!
( :mrgreen: )
volim dobre provode, bilo ih je pregst ovih zadnjih 5 dana!
Tighelia
11-07-2005, 01:46
volim svoje dupe!
( :mrgreen: )
:mrgreen:
Volim leonisu! http://www.forum.hr/images/smilies/kiss.gif
I da ne zaboravim... Volim svoj nokat na srednjaku na lijevom stopalu... :luv: :roll:
:oops: :oops:
lea loves you too!! :* (ovo je pusa u chatovskoj verziji smajlica :D )
ultraviolet
12-07-2005, 00:34
a ja volim svoj lijevi lakat sa najsexi scarom u kvartu (5 cm bejbe 8) ).
volim svoju glatku ušnu resicu.
i jež frizuru.
egotripam.
:luv:
(zapravo sam htjela napisat da volim ovu ljetnu roðendansku sezonu i gomile hrane i piæa za besplatno al eto.... :mrgreen: )
UV- jel to tebi rodjendan??
HAPPY BIRTHDAY!!!!!
ja volim svoju zanokticu na desnom noznom palcu!! :mrgreen:
Tighelia
12-07-2005, 13:12
Volim svoj skoèni zlob!
Volim svoj lijevi kutnjak!
Volim crtu Ĺživota na desnom dlanu! Tako je :luv: !
:twisted: :roll:
Der Kaiser
12-07-2005, 14:12
Volim svoj pogled kada mi ljudi kazu: "goni se u ku**c kad me tak gledaš!". (kao da sam ja kriv kaj se meni obrva sama digne kad seru gluposti)!!
Volim kaj sam doma.
Volim upoznat drage ljude.
ultraviolet
13-07-2005, 09:38
UV- jel to tebi rodjendan??
HAPPY BIRTHDAY!!!!!
ma ne, uv nema roèkas, veæ par njenih prijatelja pa se tulumi zaredali...al tenks enivej, i moj je uskoro :lol:
volim svoj sexy palac na desnoj ruci. tako je...mmmmmm :luv:
obozavam ove munje i gromove!!! :luv:
Starfish
17-07-2005, 15:42
obozavam ove munje i gromove!!! :luv:
Ja ne. Kome grom jednom sprži modem :twisted: :twisted: puše i na hladno. Pa kad je oluja - izvadim žicu iz modema, žicu iz zida, ugasim produžni kabel na onom svjetleæem i izvuèem sve utikaèe iz njega. I navuèem zavjese da mi se komp ne preplaši munji.
Volim tiramisu kolaè iz Konzuma. :luv:
Odlièan je.
Robierre de Cochon
17-07-2005, 18:10
volim se nazderat luka
Yep i ja! Danas sjeo na cevape, procito novine, sad malo zujim uz mjuzu i cekam cugu s kolegom s posla. Stas bolje od toga. :lol:
malimrav85
18-07-2005, 01:34
VOLIM ZAGREB
Volim kaj je grad pun.Doťli vatrogasci i Şenski vatrogasci (ne znam dal su vatrogaske,varogasèice ili vatrogasilice ili i one spadaju pod vatrogasci :scr: ) na neke meðunarodne igre i sad ih ima evriver.U subotu (btw vidio doli) se kolektivno ponapili.Mene uťarafio neki Danac...
Uglavnom nemerem proÌi ni tih kilometar do centra,a da me ne zaustave grupice èeha ili poljaka koji ne znaju ni emgleski ni njemaèki,nego samo svoj narodni,a koji su se izgubili i onda me ispituju "Atletika?Tartan?Tu To?" (pokazujuÌi na kartu),a ja njima "Ne tu to!Tu to!" (pokazujuÌi im na karti), a oni me i dalje uvjeravaju da ne tu to,da oni dobro pokazuju.Pa im ti objasni...
:shock:
Volim prièati s izvjesnim osobama cijelu noÌ na telefon...
Volim ĹĄto za 6 sati putujem u Novi Sad (New Now)
Volim ĹĄto ĂŚe bit totalno ludilo... :D
ThunderBoy
19-07-2005, 19:45
volim, obozavam cinjenicu kaj cu ju vidjet u motovunu.. :mrgreen:
face to face
24-07-2005, 23:51
volim mamurluk, jednostavno mi je drago jer onda znam da sam sinoĂŚ bio pijan do boli kad sam ovako mamuran (dokaz a ne obeĂŚanje)
volim svoje oèi ťto ne moram nositi naoèale
volim ĹĄto ne Ĺživim u Americi, volim svoj Ĺživot jer kad se dobro zamislim mogu naĂŚi malo ravnoteĹže i smisla... :shock:
Starfish
25-07-2005, 12:38
Dobar je ovaj face to face! :thm:
Malo osvježenja u ove dane kad dobri postovi padaju na kapaljku.... :thm:
Volim svoj stolni ventilator i ono plastièno šta radi led u frižideru.
Ne znam šta bih bez njih...
:luv: :luv: :luv: :luv: :luv: :luv: :luv:
Volim sladoled.
Volim te volim
više od svaga
od sjajnog sunca
od plavog nebaaaa
volim tvoj osmeh
i noge bose
i oèi tvoje
prepunu roseeee......
:rrr:
volim zadnjih 20 dana
obozavam kakakv mi je glas, hrapav, promukao....
volim kako nam je bilo dobro i ludacki zabavno
volim ekipu od nas 15, nase tulume,pijancevanje do jutra, sviranje i pjevanje, dobre susjede, izlaske...
volim vristat od smijeha tolko da me trbuh boli cijeli dan
volim pit
volim kolko smo imali energije
volim kaj je doso na par dana da me iznenadi
volim kolko smo si dobri
volim sto su mi svakim danom sve veci osjecaji prema njemu
volim nasu povezanost i razumijevanje
volim kad me ljubi, a ja se zamalo onesvijestim od uzivanja :mrgreen:
volim, volim....jako....
volim kaj smo imali savrsen sintic na moru i kaj frendovi s akademije znaju svirat svaku pjesmu
volim kaj vec sad razmisljam kak cemo krajem 9.mj.napravit tulum u viksi, svirat i pjevat i pit cijelu noc
volim otici ponovo na more
Volim prekrasnu mi domovinu!
Volim poznata lica i ulice.Ritam ljudi i prometa.
Volim promrmljati "Dobar dan" u ducanu,u tramvaju ili pred zgradom.
Jer premda je nerazumljiv,svi znaju sto sam rekao.
No najvise na svijetu volim nase djevojke.Prekrasne,graciozne i otmjene.
Ma i da postanem stranac,da mi se oduzme dar govora,ostavite mi oci,da gledam ovu ironiju mjesane ljepote,zbog koje mi sve pada u zaborav.....samo jos da postane normalno da se pjeva po ulici!
Ma i da postanem stranac,da mi se oduzme dar govora,ostavite mi oci,da gledam ovu ironiju mjesane ljepote,zbog koje mi sve pada u zaborav.....samo jos da postane normalno da se pjeva po ulici!
Ovaj odvratni post mi morate oprostiti.
Premda je sve u njemu istinito,mogao sam bolje.
Doma je doma.
I dont know if you can see, the changes that have come over me
In these last few days, ive been afraid that i might drift away
And ive been tellin old stories, singing songs
That made me think about where i came from
Thats the reason why i seem so far away today.
Oh but let me tell you that i love you
And i think about you all the time
Croatia your callin me and im goin home
But if i should become a stranger
You know that it would make me more than sad
Croatia your everythin ive ever had.
Well ive been moved, and ive kept on movin
Proved the points that i needed proovin
Lost the friends i needed loosin
Found others on the way
And i have kissed the ladies and left them cryin
Stolen dreams theres no denying
Travelled hard with contience flyin
Somewhere with the wind
Now im sitting here, beside the fire
The empty room the forest choir
Flames that couldnt get any higher
Theyve withered now there gone
But im steady thinking my way is clear,
And i know what i must do tomorrow
When the hands ive shaken and the flown i will dissapear.
ultraviolet
02-08-2005, 00:50
ðoli gud post!!!
veæ sam si pomislila, demit, eto ga na, još jedan forumaš otišo na mraènu stranu.
sljedeæi post proèitah s olakšanjem.
bog, welkam bek. mi lajki lajki heving ju araund :hej: :luv:
*prièa se po èarliju da se loš piðn ingliš vraèa u velikom stilu*
Robierre de Cochon
02-08-2005, 15:11
Ovo bi se moglo uglazbiti - brijem da bi bio hit. :mrgreen:
face to face
03-08-2005, 01:20
volim svoje pivo koje sad drĹžim u ruci jer je samo moje
Volim Laško, ali punjeno u Sloveniji! Ne u Vranjicu
volim miris zraka netom opranog kisom dok se setam uz obalu
volim se osjecati ovako dobro
volim svoje suputnike sa tour de blu-a
sve vas volim :mrgreen:
face to face
03-08-2005, 23:36
oboĹžavam ĹĄljivovicu
FUCK THE COLA
FUCK THE PIZZA
ALL WE NEED
IS Ĺveliki kuracLJIVOVICA
:slt: :slt: :slt: :slt: :slt:
Pa gdje da poènem...
MoŞda da volim svoju majku koja mi je pribavila ðeparac i omoguÌila tako cjelokupni put... moŞda da volim yodu koji je vozio èitav put, moŞda ipak da volim Novi Sad jer postoji... a opet, volim i Istru i Dalmaciju, pa i Bjelovar... moŞda ipak najprije trebam spomenuti da volim ťaťavog Moa i simpatiènu Lu... pa i onu varaŞdinsku neman doli... i svoje frendice iz srednje i sve koje sam sretao putem... a moŞda trebam zamijeniti kraj i ťeÌer staviti na poèetak... pa Ìu tako i poèeti... Volim Pulu, a najviťe od svega....
Volim Nju... mog malog anðela...
Tighelia
04-08-2005, 01:35
-cut-
Zaboravio si napisati i da voliĹĄ svoju zelenu drugaricu... Ne mislim na Pelinkovac! :mrgreen:
Ontopic...
Volim, ah volim... Manje-viĹĄe sve ĹĄto je Kid nabrojao. :)
-cut-
[color=indigo]Zaboravio si napisati i da voliš svoju zelenu drugaricu... Ne mislim na Pelinkovac! :mrgreen:
Neg Zelenu èarobnicu? :mrgreen:
Volim kaj sam zdrav i kaj me po tom pitanju niťt ne muèi.
Volim kaj me èeka joť puno lijepih stvari.
face to face
04-08-2005, 23:34
volim malu slatku dalmatinku koja je lijenija od amebe, a i od svakog neĹživog organizma
volim onaj osjecaj blazene boli u misicima, iscrpljenosti i umora nakon vjezbanja ili bilo kakvog fizickog naprezanja :wink:
Starfish
05-08-2005, 00:24
Volim gledat JAG.
Volim kemijske èistionice. Kemijske èistionice su baš super. Sve lijepo oèiste, speglaju, slože na crtu i namirišu. Kad budem imala puno para neæu prat ništa, sve æu nosit u èistionicu. :luv: :luv:
Volim svoje nove japanke made in Vietnam. :luv: (djeca koja su izradila moje japanke nisu eksplatirana, ona vole radit za šaku riže dnevno - to im predstavlja èast i satisfakciju). :luv:
To su onda Vijetnamke. Pitanje za prijavnicu. Åveliki kuracTO JE ZAPRAVO VIJETNAMKA?
volim kaj smo u srijedu bili na U2
volim prepun stadion pun energije, kad tisuce ljudi u isto vrijeme pjeva, skace,kad vidim da ljudi oko mene osjecaju isto sto i ja
volim osjecaj savrsenstva
volim bit svijesna savrsenog trenutka
volim pjesme koje me diraju u dusu
volim ruke u zraku
volim kad te osjecaj ponese i ne mozes bit na miru
volim svoje starce koji su mi omogucili da odem
ultraviolet
07-08-2005, 14:26
volim kaj smo u srijedu bili na U2
mrak! di si bila? ja mislila iæ u beè al na kraju niš od toga! jesu im kings of leon bili predgrupa?
u munchenu, sad 3.8.
mislim da nisu bili oni, mi smo dosli na kraj prve predgrupe, a onda je prije U2 bila grupa "keane".
koncert je bio savrsen (ne znam kojom drugom rijeci bi ga opisala) i ako ce bit jos turneja za par godina, onaj ko moze, neka svakako ide
Woodstock
07-08-2005, 16:26
Volim kad mi lak za nokte dugo drži! Volim što mi se voljena frendica vraæa u Zagreb uskoro!
Volim spoznaju da u špajzu imam èokoladu! E, pa neæe je više bit! :mrgreen:
Minuta šutnje za èokoladu! 8)
Volim se vratiti svojoj koloteèini.
Volim svog psa koji mi se beskrajno veseli kad se vratim s puta. Volim njegovu umiljatost i njegovu privrĹženost. Volim ĹĄto ide stalno za mnom i ne odvaja se od mene.
face to face
08-08-2005, 22:34
volim svoju spontanost i impulzivnost, volim ťto uglavnom radim sve ťto volim, volim svoju veèeru...
volim.....bijelu lino ladu, mljac :tng:
Volim jeĹževe. Preslatki su! :luv:
Sad ti jedan preživljava kod mene u apartamanu, pošto je slovenac nazvao sam ga Kekec, a da si ga vidjela kako puše kad sam ga ulovio, ko rasplodni bik
face to face
11-08-2005, 01:00
volim burek... al istinski ga volim... ako se ikad budem morao seliti u dijasporu otvoriti ĂŚu buregdĹžinicu...
volim angelinu jolie, žena me ostavlja bez teksta, mogla bih je gledati cijeli dan
face to face
12-08-2005, 14:21
volim angelinu jolie, Ĺžena me ostavlja bez teksta, mogla bih je gledati cijeli dan
i ja :mrgreen:
volim to ĹĄto ĂŚu napokon vidjeti baĹĄĂŚarĹĄiju...
Volim VaraĹždin!
Volim jesti ĹĄtrukle!
Volim svoje starkice! :luv:
Volim cure sa starkicama! :luv:
face to face
15-08-2005, 23:48
volim ĹĄto sam ovako crknut, volim ĹĄto sam se toliko najeo bureka da mi sad sve miriĹĄi na burek
Woodstock
18-08-2005, 21:12
Volim kad deèko ima dugu kosu... Mmmmmmm i to još blago kovrèavu... Volim "isusolike" tipove, ah, tako su muževni... Poslastica za okice... :luv: :luv: :luv:
Tighelia
19-08-2005, 00:31
volim to ĹĄto ĂŚu napokon vidjeti baĹĄĂŚarĹĄiju...
A ne zezaj - pa ja sam upravo sad u Sarajevu!!! Sutra polazim za Zagreb poslijepodne...
A danas sam se 'ubila' u ĂŚevapima kod 'Kurte'! :D
Ontopic...
Volim putovati i upoznavati zanimljive ljude i mjesta! :thm:
volim kad se lijepe cure meðusobno vole... :P
Vuk SaMOtNjaK
19-08-2005, 02:36
volim kad se lijepe cure meðusobno vole... :P
dobar ulet frajeru :mrgreen:
istovremeno volim 2 cure ( ak je to moguæe )
možda sam fulao topik
Robierre de Cochon
20-08-2005, 13:54
Pa puno stvari volim!
Volim rakiju!
Volim rakijanje.
Volim svoj novi mobitel.
Volim inbox pun spama... :mrgreen:
I tako... :lol:
malimrav85
20-08-2005, 14:20
Volim rakiju!
Volim rakijanje.
Volim svoj novi mobitel.
:lol:
MoĹže i meni isto.
Robierre de Cochon
20-08-2005, 14:27
MoĹže i meni isto.
Rakija moze, al mobac ti nedam! :lol:
volim planirati masakar 8) 8)
ajd doli smiri se.. :mrgreen:
volim.. hmm..
pivu
melin
purgeraj
svoju ekipu
ekipu sa forooma
puno ljudi na jednom mjestu ( a da nije tramvaj )
tbf
skoru
hladno pivo
edu maajku slusat
svoju frendicu koja mi je bila na rucku danas
kraj osmog mjeseca
zagreb
hrvatsku
dalmaciju
svoju obitelj
ajme kaj sam se raspekmezio. uzas :mrgreen:
Ah.... rakija... to me vraĂŚa u dane moje mladosti... dok mi je jetra joĹĄ tek veselo pulsirala...
Volim svoju dragu baku
Volim provesti dan s bakom
Volim svoju dragu, ludu majku
Volim imati ispunjeni dan...
Volim jednu divnu lepooku curu stotine kilometara daleku od mene... ali ne smijem reĂŚ ko je... :oops:
I sad se Mo raspekmezio... a sve je poèelo s rakijom... kao i obièno... ah... :luv:
volim bandu koja se konacno vratila na forum.... :thm:
nemojte mi opet nestati...doli nema zivot i kad vas nema doli umira od dosade.... :wink:
Volim kad su deèkovi starci na moru.
Volim kuhati s njim.
Volim spavati kod njega.
Volim se maziti. :oops:
face to face
22-08-2005, 23:29
volim to ĹĄto niĹĄta ne volim, ĹĄto nikoga ne volim, volim ĹĄto znam mrziti :twisted:
face to face
22-08-2005, 23:31
volim rijeè rakijanje 8)
Volim posljednji maðarski èupavac u friŞideru koji Ìu pojesti http://www.palermoviejo.com/palermoviejo/gifs/bonus2/boules42.gif
Tighelia
01-09-2005, 22:12
Volim dobiti ruĹžu od svog ĹĄaĹĄavog momka! :)
Volim tirkizne starke koje sam si kupila danas!
Volim gore navedenu individuu! :D :wink:
volim sve sto vole mladi :lol:
Volim provoditi dane s individuom koja voli dobiti ruĹžu od svog ĹĄaĹĄavog momka! ;)
Volim duge ĹĄetnje po Zagrebu s istom individuom!
Volim sunèane dane!
Volim kupiti ruĹžu onoj ranije spomenutoj individui i tako je bar malo usreĂŚiti!
Volim ĹĄto je ta individua sa mnom!
A najviĹĄe volim gore spomenutu individuu! :luv:
Volim spavati http://www.palermoviejo.com/palermoviejo/gifs/chiquitos/5.gif
Volim kad dragi ode u duĂŚan i svaĹĄta mi fino donese.
Volim kad me iznenadi.
Volim kad skuhamo neĹĄto fino i joĹĄ se finije najedemo.
Volim kad mi pjenuĹĄac udari u glavu.http://www.palermoviejo.com/palermoviejo/gifs/bonus2/boules51.gif
Volim izlaske koji ispadnu ko Homer's night out... kao u dobra stara vremena...
Volim kad mi sve pomalo udari u glavu... pa opadnem u komu...
Volim cucke! Biglove naroèito! :oops:
Volim, volim... eh.. ĹĄto volim...
kid pa ti kupuješ ruže svojoj dragoj...bravo rista, ja mislil da sam ja jedini kaj to još dela :wink:
ultraviolet
04-09-2005, 14:44
Volim tirkizne starke koje sam si kupila danas!
:luv: i ja bi tirkizne starke!!!
volim....što izaðem u zg jednom godišnje pa mi obavezno bude super!
volim....braè...ovo ljeto...svoju ekipu!
volim....hrpu roðendana u 9. mjesecu!
volim...t'ga za jug!
volim dobro i prenabrijano raspoloženje koje furam veæ 2 mjeseca! (sad slijedi neka opaka depra :mrgreen: )
volim što dolazi prodigy!!!! :thm:
[quote="The Kid"]Volim cucke! Biglove naroèito! :oops:
quote]
jezim se od ove spoznaje...
volim kad yoda dode u vz...i samo yoda jer zidovi s hdz-ovom karticom nisu dobrodosli..... :mrgreen:
Re Leone
05-09-2005, 01:13
Volim sarmu...
E da, volim i bivšu...
face to face
05-09-2005, 11:40
volim i ja sarmu, bivĹĄu, ali i burek, ĹĄtagodd mislili sve se to uklapa :rrr:
volim ĹĄto dolazi prodigy!!!!
da! ja sam se u subotu sokirala kad sam vidla zaljepljen plakat u preradovicevoj. dom sportova.
navodno su izdali prorĹĄle godine novi album koji je bio los.
mislim da necu ici. bila sam u ljubljani '97 i sumnjam da mogu nadmasiti taj filing. radje cu to cuvat u sjecanju neg da se razocaram.
volim dobro i prenabrijano raspoloĹženje koje furam veĂŚ 2 mjeseca! (sad slijedi neka opaka depra :mrgreen: )
potpisujem!!!
Volim i ja ťto dolaze Prodigy. Ju-hu! Prljava je laŞ zavidnih kritièara da im je zadnji album loť. Always outnumbered, never outgunned, i bogami jes tako. :mrgreen:
Mogu iæi s tobom?
Možeš. Još da nagovorimo i Stanu pa da bude krš i lom :lol:
Volim putovati s dragim mi ljudima!
Volim BalaĹĄeviĂŚeve koncerte!
Volim dobar provod!