View Full Version : Koncerti
Little 15
06-06-2011, 20:23
http://www.eventim.hr/hr/news/2011/06/hurts-u-zagrebu-634007.html
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:cheerleader:
fleet foxes u tvornici 14.11.
Planira tko na Punk rock holiday (http://www.punkrockholiday.com/) u tolminu?
Darkbuster
15-06-2011, 17:40
Mozda, ima jos do tada, ali zbilja iznenadujuce dobar line up za regiju.
Zbilja bi trebalo otići, kad će bad religion doć ovde...
Najblize na exitu, zasada...
malimrav85
15-06-2011, 18:35
http://vimeo.com/user3763591
ultraviolet
17-06-2011, 08:56
ja bi išla
al nisam još kupila kartu
i nemam s kim ić:(
http://redhotchilipeppers.com/2011/06/17/european-tour-dates/
:soppy:
http://redhotchilipeppers.com/2011/06/17/european-tour-dates/
:soppy:
kad će više do nas doć
iako ovaj beč dobro zvuči
a neće nikad očito :mrgreen:
:mhm: meni je isto beč primamljiv :smile:
a neće nikad očito :mrgreen:
:mhm: meni je isto beč primamljiv :smile:
moraju jednom. čovječe pa i bon jovi je došao!
šalu na stranu, ak je U2 bio valjda mogu i oni
Sta ima karata? Zadnje sto sam cula je da su Pougesi rasprodani...
when there's a will there's a way :)
reci da zajebavaš :ohmy:
Cim su stavljene karte u prodaju stavili su nakon jednog dana da je raspridano...jos sam to na radiju slusala...ja sam htjela kupit kad ono nista...mpzda su sad stavili jos u prodaju, treba provjerit...
Little 15
19-06-2011, 15:22
http://www.muzika.hr/clanak/32070/vijesti/amy-winehouse-u-beogradu-doslovni-back-to-black.aspx
ne znam dal mi je smješno ili tužno.. aaaa žena ima jebeni glas, zakaj si to radi??!!:unsure:
http://www.muzika.hr/clanak/32070/vijesti/amy-winehouse-u-beogradu-doslovni-back-to-black.aspx
ne znam dal mi je smješno ili tužno.. aaaa žena ima jebeni glas, zakaj si to radi??!!:unsure:
Cek, sta ti nije jasno...zena je takva alkicka da je to jadno...pa ja, koliko god jeben glas imala i koliko god obozavam njezine pjesme, ne bipljunula dvjestotinjak kuna za njezin konc jer s takvim spodobama nikad ne znas kak ce ispast...pa to je cisti primjer ovisnika o alkoholu....a vjeruj mi imam iskustva s tim...
Little 15
19-06-2011, 21:38
pa da, i čini mi se da i ne samo o alkoholu.. mislim baš mi je žal, jer sam htjela uživat u još kojem odličnom albumu al mislim da od toga neće biti ništa.. ovo je bilo katastrofa, tim ljudima bi trebalo vratit pare!! al opet, ne kužim zakaj su išli kupovat karte, tu se slažem, pa to nikad neznaš kak će ispast..
ma nemoje se brinuti, sredit ce oni nju za jos koji album, pa napisu joj pjesme, srede glazbu, nadju ju tih par sati kad je trijezna da otpjeva tih par pjesma i zarade pare...pa sta mislis kak je prva dva albuma napravila...samo mi nije jasno kak ekipa kupuje karte, kad zna sta se dogadja...i da, njie tu sam alkohol problem...al ovo sto sam vidjela je jaaaaadno...bas jadno...jebote
Cura je genijalna, treba nam više takvih izvođaća koji redovno zeznu par tisuća fanova padanjem po pozornici!
Cura je genijalna, treba nam više takvih izvođaća koji redovno zeznu par tisuća fanova padanjem po pozornici!
pa boli tebe piso kad nikad ne platis upad na konc
Hej, platio sam upad na Depeche Mode!
Mislim barem da jesam.
Hej, platio sam upad na Depeche Mode!
Mislim barem da jesam.
gluposti...sumnjam da jesi :belj:
konzerva
21-06-2011, 15:47
ne znam otkud vam priče da su poguesi rasprodani, uredno kupio kartu danas.
btw dobio sam kartu za inmusic, ide tko večeras na jamiroquai? da ne budem baš solo brijač
ne znam otkud vam priče da su poguesi rasprodani, uredno kupio kartu danas.
btw dobio sam kartu za inmusic, ide tko večeras na jamiroquai? da ne budem baš solo brijač
Super da si reko, onda su na Anteni i Otvorenom sirili dezinformacij, btw.koliko para 220 ili 300kn?
Ja brijem na in musicu od 6, al mi se ne znamo pa ti ta informacija bas i nije od neke koristi ::E:
Prvi dan in musica mi je bio super, mozete me zvat hipsterom do preksutra ali Arcade Fire uzivo:worship: Stvarno ih dugo slusam i moram priznat da su deset puta bolji uzivo, sa mnom je cak bio frend koji ih nikad nije sluso pa mu je bilo jebeno...je da oni svi izgledaju na toj pozornici kao da su pobjegli s nekog odjela ludnice, al su super :mrgreen:
JK je fora...sam brijem da nije pojma imo di je :)
Pivo je 20 kn...fuj...al dobro nije mi ni namjera oblokat se nesto pa me ne dira..sve u svemu dobaaar prvi dan....a danas Streetsi i CH....jeeeeeee :weee:
Cheesyp00f
22-06-2011, 14:08
najgori inmusic ikad, ali dobro. dobio sam dvije karte besplatno pa se neću žaliti... previše :mrgreen:
jedva sam stigao na arcade fire zbog gužve na ulazu, pola sata sam čekao. mislim da je dosta ljudi i propustilo cijeli nastup jer je red bio stvarno dug.
prije nastupa arcade fire nije bilo ničega, tako da su mogli predvidit da će ljudi masovno dolaziti u to vrijeme.
zvuk na main stejđu je prejadan bio, stvarno pretiho. triput glasniji zvuk je bio pod onim šatorima gdje se puštala elektronika nakon koncerata.
arcade fire su mi bili ok, ali ipak ih više ne volim kao što sam ih volio prije par godina. ne kužim zašto njih ima toliko puno u bendu. bend se može smanjiti na 4-5 osoba i zvuk će ostati nepromjenjen. većina njih ništa ne radi tokom pola pjesama, a i kad rade nešto to je stvarno minimalno i jedva utječe na zvuk. da sam ja Win izbacio bih pola, kako mu se da dijeliti zaradu s nekima koji niti pišu pjesme, niti nešto posebno rade uživo. valjda su mu prijatelji pa zbog toga.
ali najgori je onaj na bubnju, što se penjao po stejđu pred kraj... tragikomično... to je jedini način na koji taj tip može izmamiti pljesak od publike. :rotfl:
i još nešto. pljeskanje. ne kužim zašto traže od publike da plješće na svaku pjesmu. to pljeskanje je nešto najnajgore što se može doživit na koncertu i meni ubije svaku pjesmu.
kad se na koncertu arcade fire plješće više nego na bon joviju onda nešto nije u redu.
jamiroquai mi je na kraju čak bio bolji od arcade fire lol, iako znam možda 5-6 stvari samo. zvuk je i na njima bio loš ali nekako mi je bilo energičnije.
danas mi je malo bolji lineup, čak ima i stvari koje me zanimaju na drugim stejđevima. jedino ne kužim tko je doveo cypress hill, u hr stvarno ima ljudi koji to slušaju?
nakon ovog inmusica znam samo da je bilo puno pijanih i zgodnih mladih zena:lol:
*tearsinheaven
22-06-2011, 14:24
Arcade mi je bio odličan uživo, očekivala sam puno manje zapravo :unsure:
Samo mi je sve to prekratko trajalo, mogli su još par pjesama ubacit.
Ona vodena piva po 20kn im je veći fejl.
Danas Tv on the radio i Streetsi :eat:
nakon ovog inmusica znam samo da je bilo puno pijanih i zgodnih mladih zena:lol:
To svakako ::E:
apocalypse
22-06-2011, 15:08
Očekivala sam više od INmusica kao festivala, nadam se da će danas biti bolje, i ja sam jedna od onih koji su skoro zakasnili na Arcade Fire, na sreću propustila sam samo prve dvije pjesme.
Jamiroquai me nije baš oduševio, bili su mi bolji Arcadeovci, on mi je bio nekako mlitav, a njih obožavam i stvarno su odlični live. I htjela sam čuti suburban war uživo, tako da, jedna više životna želja na listi ima check. Možda bi sve skupa bilo bolje da nije publika bila tako trula. I žao mi je što nisam vidjela ništa osim ovih gore navedenih, nisam sigurna kako mi se to dogodilo. -.-
I da, danas TVOTR i Grinderman!!! Streetsi isto, ali ovo dvoje <3
arcade fire su mi bili ok, ali ipak ih više ne volim kao što sam ih volio prije par godina. ne kužim zašto njih ima toliko puno u bendu. bend se može smanjiti na 4-5 osoba i zvuk će ostati nepromjenjen. većina njih ništa ne radi tokom pola pjesama, a i kad rade nešto to je stvarno minimalno i jedva utječe na zvuk. da sam ja Win izbacio bih pola, kako mu se da dijeliti zaradu s nekima koji niti pišu pjesme, niti nešto posebno rade uživo. valjda su mu prijatelji pa zbog toga.
ali najgori je onaj na bubnju, što se penjao po stejđu pred kraj... tragikomično... to je jedini način na koji taj tip može izmamiti pljesak od publike. :rotfl:
i još nešto. pljeskanje. ne kužim zašto traže od publike da plješće na svaku pjesmu. to pljeskanje je nešto najnajgore što se može doživit na koncertu i meni ubije svaku pjesmu.
ti si takav parti puper da je to prestrasno.
kaj te boli nesto sto ih je toliko? really?
cuti i slusaj koncert.
ako hoces that is.
bili su odlicni. isla bi ponovo, svaki put kad bi mi se pruzila prilika.
meni je jako simpaticno sto su takvi, da se penju posvuda i luduju i skacu jer imam osjecaj da im je zabavno i da uzivaju.
iako da, ozvucenje je bilo lose, on se preslabo cuo. to stoji.
da sam ja Win izbacio bih pola, kako mu se da dijeliti zaradu s nekima koji niti pišu pjesme, niti nešto posebno rade uživo. valjda su mu prijatelji pa zbog toga.
svaka čast, ovo ide u konkurenciju za proser godine
koncert je bio vrhunski, jedino što me razočaralo je to što nije bilo bisa
ars boni
22-06-2011, 18:03
slažem se! pa šta što ih je tolko? čak si iviv natjerao da napiše post od više od tri reda po tri riječi :P
mislim nisam bila jučer, just sayin'..
Cheesyp00f
23-06-2011, 04:31
lol.
ja imam dojam da je taj bend proračunat totalno. spontanost je nepostojeća, odnosno pokušavaju ostaviti dojam spontanosti, što je još gore.
oni rade preko 200 koncerata godišnje, sve što rade je već postala rutina.
svaka čast, ovo ide u konkurenciju za proser godine
imam još jednu bolju teoriju, jednostavno sam sumnjičava osoba ali postoji velika vjerojatno da je ovo istina.
ona priča o ex-yu reprezentaciji je bila pripremljena davno prije. mislim da Win googla prije nastupa info o svakoj zemlji u kojoj treba svirati sljedeći put tako da dobije nešto s čime će "nabrijati" publiku. nešto kao što izvođači nauče prije nastupa reći "dobar dan" na jeziku zemlje u kojoj sviraju ali ovo je malo sofisticiranija verzija tog tipa fejkanja zainteresiranosti za stvari koje te ustvari ne interesiraju. evo, samo jedno zapažanje.
anyway. neću pljuvati više po bendu koji mi je inače ok. ne kužim zašto ljudi shvaćaju ovo toliko ozbiljno lol, nije mi bilo dosadno za vrijeme njihovog nastupa ali neke stvari su mi malo smetale. meni je samo zabavno (ponekad) pljuvati i stvarati teorije u mojoj glavi kojima objašnjavam određene stvari/ponašanja. u mojim postovima nema negativne/hejterske energije. ne provodim sve svoje dane razmišljajući o stvarima koje ne volim ali nekad je zabavno pričati i o tome. sigurno zabavnije nego čitati postove tipa "bend X su mi bili baš super, jedva čekad da dođu opet".
treba biti malo drame. ionako se 90% foruma sastoji od one linera iz TTMP i dosadnih postova o gejevima i lezbijkama...
___
današnji dan mi je bio dobar. nemam previše primjedbi.
tv on the radio su bili dobri, previše pjesama sa novog albuma ali pred kraj su većinom stare stvari svirali tako da su ostavili dobar dojam.
the streets, vjerojatno nazabavniji nastup na festivalu. ne mogu vjerovati kakav glas ima onaj ćelavi reper/gitarist, skoro sam umro od smijeha.
a onaj lik koji se skinio do gola i crowd surfo... najbolji trenutak na cijelom festivalu, mislim da nije bio ni obrijan/podšišan uopće. žao mi je onih ljudi koji su ga morali nositi. :rotfl:
malo poslušao mastodon, propustio jedinu pjesmu koja mi se sviđa od njih jer sam bio na tv on the radio. većinom dosadno.
grinderman sam uhvatio nešto malo pred kraj... bolje da nisam. promašen headliner bez ijednog "hita" ili bilo čega da digne publiku. čovjek je totalno izgubio smisao za melodiju, ovo je bio čisti nojz lol.
dubiozu sam čuo na putu do tv on the radio... no comment.
apocalypse
23-06-2011, 06:06
Koliko me jučerašnji dan (osim Arcadeovaca) razočarao, toliko je danas bilo fantastično.
TV on the radio su bili apsolutno savršeni i mislim da je skroz oke što su svirali dosta pjesama s novog albuma. Oni su mi definitivno bili najbolji izvođači na cijelom festivalu. Nadmašili su i Arcade Fire po mom mišljenju. Pjevač je tako iskren, tako otvoren, tako sugestivan dok pjeva, potpuno me očarao. I jako su simpatični svi i djeluju kao da im je stalo.
Što se Grindermana tiče, pa, da nisam bila tamo i svojim (potpuno trijeznim) očima posvjedočila, ne bih vjerovala kad bi mi netko pričao. Caveova energija je zavidna, njegova figura je bolja od vjerojatno 80% mladića/muškaraca od recimo 25. do 45. godine, još uvijek ima onaj svoj prepoznatljivi seksi glas. Ali koji vrag je radio po pozornici, ja mislim da je pola tamo zaposlenih nakon tog nastupa protestno napustilo festival, psujući i vičući nešto tipa, dosta mi je, svega mi je dosta ne želim ovo podnositi. Dakle, što se tiče pjevanja, pa čak i izbora pjesama (mislim da su stvarno odsvirali sve svoje hitove) bila sam oduševljena, a kasnije me malo to Caveovo ja-sam-zvijezda-klanjajte-se-mojoj-pojavi (bar sam ga ja tako doživjela) ponašanje spustilo. Kao i nagli kraj koji su napravili, samo: hops, gotovi smo. Također sam razočarana što je na bisu odsvirana samo jedna pjesma, i što je zanemario otpjevati palaces of montezuma iako je obećao ponoviti ju. Ostavio je neki dojam ko da mu uopće nije stalo do tog nastupa, što mi je bio veliki minus.
Od ostalih sam ulovila Elemental (njih volim i super su mi bili), malo Streetsa, malo Cypress Hilla, i Dubiozu.
Publika je danas bila nešto življa pa je i atmosfera bila puno bolja, uglavnom, jako sam zadovoljna.
Ja stigla na Dubiozu pa je bilo laganini cilanje na travici uz njih...a onda Cypress Hill koji su mi bili jebeni..bas pogodjeno...ulovila sam onda nesto Streetsa al sam uletila bas na neke stvari koje su mi tak-tak bile pa sam ipak na Overflow odjurila :) u biti nakon CH je bilo setkanje i bas mi je to pasalo..ulovila sam zadnjih par stvari od Streetsa i drago mi je jer je bilo odlicno...
Cave mi je bio bezveze...pojela sam hamburger uz neku njegovu stvar i to je bilo dosta...mogli su puno bolji bend dofurat...sto je steta jer Cavea inace volim.. Bilo je super i u onom satoru na pocetku...jebenu mjuzu je frajer pusto...cagica za kraj ::E:
Oh i nisam nikad bas slusala taj Tv on the radio i ulovila sam ih malo pa su mi se svidjeli...
Sve u svemu drago mi je da sam bila, ako zbog niceg drugog onda zbog AF i CH i odlicne atmosfere...
kad se na koncertu arcade fire plješće više nego na bon joviju onda nešto nije u redu.
šta? :lol:
imam još jednu bolju teoriju, jednostavno sam sumnjičava osoba ali postoji velika vjerojatno da je ovo istina.
ona priča o ex-yu reprezentaciji je bila pripremljena davno prije. mislim da Win googla prije nastupa info o svakoj zemlji u kojoj treba svirati sljedeći put tako da dobije nešto s čime će "nabrijati" publiku. nešto kao što izvođači nauče prije nastupa reći "dobar dan" na jeziku zemlje u kojoj sviraju ali ovo je malo sofisticiranija verzija tog tipa fejkanja zainteresiranosti za stvari koje te ustvari ne interesiraju. evo, samo jedno zapažanje.
ja znam da sam čitao neki intervju prije 3-4 mjeseca gdje su ih random pitali o hrvatskoj i kaj misle o nastupanju tu i onda prvu stvar kaj je spomenuo je kukoč i košarka, zar je toliko teško povjerovati da lik ekšli zna tako nešto? uostalom to za ex-yu repku i dream team je rekao da su mu ljudi na haklu pričali, nije to njemu palo na pamet
Pa sta i da je guglo dva dana prije konc, pa meni je to lijepo...bolje nego JK koji blagog pojma nije imo di je...al bas ono sto jre Must reko zar je tako tesko povjerovati da je lik to znao ili da je istinski zainteresiran za zemlju di svira..
Ja stigla na Dubiozu pa je bilo laganini cilanje na travici uz njih...a onda Cypress Hill koji su mi bili jebeni..bas pogodjeno...ulovila sam onda nesto Streetsa al sam uletila bas na neke stvari koje su mi tak-tak bile pa sam ipak na Overflow odjurila :) u biti nakon CH je bilo setkanje i bas mi je to pasalo..ulovila sam zadnjih par stvari od Streetsa i drago mi je jer je bilo odlicno...
Cave mi je bio bezveze...pojela sam hamburger uz neku njegovu stvar i to je bilo dosta...mogli su puno bolji bend dofurat...sto je steta jer Cavea inace volim.. Bilo je super i u onom satoru na pocetku...jebenu mjuzu je frajer pusto...cagica za kraj ::E:
Oh i nisam nikad bas slusala taj Tv on the radio i ulovila sam ih malo pa su mi se svidjeli...
Sve u svemu drago mi je da sam bila, ako zbog niceg drugog onda zbog AF i CH i odlicne atmosfere...
Ti si bila ona koja je bacila grudnjak deckima iz overflowa? ::E:
Meni je prvi dan bio bas ok jer sam skuzio par bendova za koje nisam znao do tad...al ovaj drugi dan i nije bila neka spica.
Overflow nije bio los, al morao bi ih poslusat dok mi 3 zvucnika nisu naslonjena na uho...
Ti si bila ona koja je bacila grudnjak deckima iz overflowa? ::E:
Meni je prvi dan bio bas ok jer sam skuzio par bendova za koje nisam znao do tad...al ovaj drugi dan i nije bila neka spica.
Overflow nije bio los, al morao bi ih poslusat dok mi 3 zvucnika nisu naslonjena na uho...
God damn nije trebao bit nitko poznat tamo :mrgreen:
Cheesyp00f
23-06-2011, 15:03
jednostavno ne "pušim" njihovu priču.
čine mi se kao bend koji nema puno za reći ali svom silom pokušavaju održavati taj neki status "ozbiljnog bitnog benda koji nas ima puno toga naučiti". tekstovi su mi očajni od drugog albuma nadalje. imaju super melodije, ali taj njihov stav me malo iritira. preozbiljni su.
prvi album, tema je smrt bližnjih članova benda. sve super. melodije su jednostavno prejake, nikakvi tekstovi ih ne mogu pogoršati.
drugi album, već gubitak inspiracije. kako do ostanu relevantni, pa eto malo će kritizirati rat, društvo i politiku u svijetu u to vrijeme, takve teme u glazbi su meni prejadne. mislim, kao da slušam uglazbljene postove sa podforuma ozbiljne teme. album ima par dobrih singlova, ali jednostavno ne mogu slušati te tekstove. kad mi netko propovjeda... 20 i nešto godišnjak (iz kanade...) meni pjeva o nekom ratu u iraku... bože moj... svijetu je dovoljan jedan conor oberst.
treći album, opet moraju imati neku temu (koncept albumi uvijek bolje prolaze kod kritike), odrastanje u predgrađu. tekstovi jednako očajni kao na prošlom albumu ali ovdje više ni nemaju hitova kao na neon bible da se izvuku.
šta? :lol:
bilo gdje da sam se premjestio na arcade fire bio sam okružen ljudima koji plješću na skoro svaki otkucaj ritma + mi se deru konstantno pored uha na lošem rusko-engleskom naglasku, kao da sam na koncertu thompsona. uz onako loš zvuk na stejđu to me je stvarno iziritiralo. mislim ovo je najgore, kad bend dođe na razinu popularnosti između početničkih indie bendova i velikih stadionskih bendova. ja bi radije da budu ili jedno ili drugo, a ne nešto polovično.
ali najviše sam se iznenadio na skakanje koje je počelo na "month of may"... pjesma koja se sastoji od jednog akorda i tri note na basu (nije pretjerivanje)... mislim, jednostavno ne razumijem. wtf?
eto, dosta više o arcade fire od mene :wink:
nitko nije isao u onaj sator na after? prvi dan su brutalno miksali stvari...bas je bilo dobro:mhm:
drugi je bilo samo pustanje pjesama, al prvi me bas odusevio...
nitko nije isao u onaj sator na after? prvi dan su brutalno miksali stvari...bas je bilo dobro:mhm:
drugi je bilo samo pustanje pjesama, al prvi me bas odusevio...
Bila sam ja do negdje pol 3....cagica i pol je bila...
apocalypse
23-06-2011, 16:29
Ja sam isto bila, do negdje pola 4. Meni je super bilo, da se bar svugdje takva muzika pušta. I žao mi je što nisam prvi dan bila, čula sam da je bilo još bolje.
Ja sam isto bila, do negdje pola 4. Meni je super bilo, da se bar svugdje takva muzika pušta. I žao mi je što nisam prvi dan bila, čula sam da je bilo još bolje.
prvi dan je bila spica...
dj izmiksao sve, od muzike za "A je to" do "Kurcem u celo"...a ekipa je bila prenabrijana :rotfl:
ne znam kak je bilo proslih godina, al ove je bilo i slobodne ljubavi po livadama::E: s jedne stane ceste 150 ljudi pije, a prek puta treba jase tipa i urla:rotfl:
apocalypse
23-06-2011, 16:35
ne znam kak je bilo proslih godina, al ove je bilo i slobodne ljubavi po livadama::E: s jedne stane ceste 150 ljudi pije, a prek puta treba jase tipa i urla:rotfl:
Ajme, kako mi je to promaklo. *šok i nevjerica*
Mislim da vam čizipuf pokušava reć da su arcade fire postali totalno mainstream i da ih je on slušo dok još nitko nije znao za njih i dok su bili true a sad su se prodali i svaki prljavi balkanac zna sve od njih.
I hear you, man.
http://1.bp.blogspot.com/_xKYMaoSZQUA/TRhaGjM8ySI/AAAAAAAABfQ/cgtKvOhrC-s/s400/bad-fashion-hipster-glasses.jpg
ultraviolet
23-06-2011, 18:33
20 i nešto godišnjak (iz kanade...) meni pjeva o nekom ratu u iraku... bože moj... svijetu je dovoljan jedan conor oberst.
:mrgreen:
moji doživljaji:
puno nade polagala u arcade fire, previše očekivala i ostala malčice razočarana
loše ozvučenje, hladan i preprofesionalan pristup za bend koji ne doživljavam tako
vrlo korektan koncert, bez zamjerke, al da je blo nezaboravno, veličanstveno i grandiozno, nije (da, očekivala sam da bum pala u nesvjest:mrgreen:)
iu da, AF je ebnd koji treba bit glasan, toliko glasan da svaki ton osjetiš u želucu
ovo je bio drek
gornja kritika možda je još više potencirana činjenicom da nisu odsvirali city with no children:(
vidim nitko ne spominje buraka som sistem, tzv. world stage (?), nakok AF
odlično, prenabrijano i energično, dvostruko glasnije (!) od AF
The DO na hiden stageu, vidla kraj, vrišteća žena u nekom nazovipriformansu, zanimljivo
jamiroquaja neću ni spominjat, naporni mali dosadnjaković
prava zabava dogodila se u šatoru gdje su se redali nemogući miksevi, jedan za drugim, klečanje po podu i ostalo
2. dan savršeno tempiran
dubioza odlična, može parirat svakom stranom bendu takve vrste
tv on the radio meni osobno jako dosadan bend, al ljudi koji vole tvrde da su bili super, jako su simpatični
cypress hill je bio pravi blast from the past, bio je red pogledat legende, nisu razočarali, iako je jako smješno vidjet tipove od 50ak godina u CypressHillbillies širokim majicama i šiltericama kak repaju o svojoj beskrajnoj ljubavi prema marihuani:smile:
the streets - možda najbolji nastup na festivalu. mike skinner je rođen za to što radi.
grinderman je bolestan projekt još bolesnijeg nick cavea koji izgleda kao da se odlično zabavlja na pozornici, a da ne pričam o uznemirujućem tipu koji izgleda kao da je išetao iz twin peaksa, interesantno za gledat
sve u svemu, bilo je super:lol:
Zakaj svi o Jamiraquaiju pričaju ko da je to pjevač, a ne bend?
Zakaj svi o Jamiraquaiju pričaju ko da je to pjevač, a ne bend?
Hahaha, mi smo imali nakon konc raspravu o tome, valjda ljudi briju da je Jay Kayu to ime...ne znam al od gro ljudi to cujem...
Ali isti ti su većinom svjesni da postoji ime Jay Kay. Zar logika ne nalaže da ako je taj tip JK, da je Jamiraquai onda neš drugo?
Potpisujem više-manje ultraviolet. Prvi dan mi se nije dalo ulazit negdje do 9, pa sam morao trčat da stignem na prvu pjesmu AF. Oni su ispunili moja očekivanja, čist oke je bilo. Onda sam nastavio na Buraka som sistema, znaju šta rade, stvarno je šou bio, al do tad sam se već pesavijao od cuge, pa je još bolje leglo. Jamiroquai je prevara godine. Nitko ni ne spominje da su baš oni bili headlineri :headwall:
Drugi dan mi je bio 10 puta bolji od prvog, al prvenstveno jer slušam puno više bendova nego što je bilo prvi dan.
Skinneru, majku ti jebem, svaka ti dala! :adzk::adzk::worship::worship:
Očekivao sam kavicu uz upaljače sa "dry your eyes", možda koja poskočica, al ovo je bila brutala. Nevjerojatan talent za komunikaciju s publikom i održavanje atmosfere na najvećem mogućem nivou sat i nešto. Uglavnom, bilo je svega: lik se skinuo gol i išao na stage diving, pogo plesa, bacanje majice u publiku, "go low" fora i onda eksplozija...
Inače nisam baš fan "are you having a good time? JEEEE" fora, al ovo je nešto posebno. Summa summarum, ako ne najbolji gig na kojem sam bio, onda među prva 3. Jedino mu malo zamjeram što nije došao na bis, al valjda je to neka politika na festivalima, koliko znam, od većih imena je jedino Grinderman išao i to na jednu pjesmu.
Nakon Streetsa sam bio dosta umoran, pa nisam baš imao volje da pratim Cavea. Al nije bio loš, očekivan zapravo.
Evo, malo degutantno, al bilo je fora u tom trenutku :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=yH0qHWKcrSM
--cut--
mislim da si trebala doc na hidden stage dok je elvis jackson nastupao...odlicni su bili!
čiz, nije mene zanimao tvoj doživljaj pljeskanja na af, nego mi je tvoja usporedba sa bon jovijem nejasna.
i nisi valjda molim te išao na bon jovija i sad sereš po af? fo real?
Danas Karlovac i Bolesno grinje.
Cheesyp00f
24-06-2011, 12:35
čiz, nije mene zanimao tvoj doživljaj pljeskanja na af, nego mi je tvoja usporedba sa bon jovijem nejasna.
i nisi valjda molim te išao na bon jovija i sad sereš po af? fo real?
samo sam htio reći da je publika na bon joviju bila podnošljivija nego na AF.
da, bio sam na bon joviju, definitivno koncert godine :mhm:
da, bio sam na bon joviju, definitivno koncert godine :mhm:
VRAHAHAHAHAHAHAH :rotfl:
eto, svi koji su se naživcirali na tvoje komentare sad mogu odahnut laganini :neko:
a ja čak ni ne slušam af
apocalypse
24-06-2011, 12:51
VRAHAHAHAHAHAHAH :rotfl:
eto, svi koji su se naživcirali na tvoje komentare sad mogu odahnut laganini :neko:
a ja čak ni ne slušam af
Phew. Mislila sam da je hipster. Sad vidim da je još gore :D
EleanorRigby
24-06-2011, 13:16
meni je na inmusicu jedan od highlightova bio kad sam vidjela šošića. ono što me zadivilo jest to da ima istu facu nakon vrhunca odlične svirke i pred ispitivanje studenata xD
http://www.muzika.hr/kalendar/dogadjanje/31718/mate-matisic-projekt-bireli-lagrene-gitara-stochelo-rosenberg-gitara.aspx
Ovo se ne propušta! Nadam se da neću izbivat iz zagreba tada. Tko ide? :grin:
Kak to izgleda: http://www.youtube.com/watch?v=_HSOy6JoSe4
http://www.muzika.hr/clanak/32161/najave/rammstein-potvrdili-novi-dolazak-u-zagreb.aspx
Eto, Đ!
Misliš da nisam već vidio? :D
meni je na inmusicu jedan od highlightova bio kad sam vidjela šošića. ono što me zadivilo jest to da ima istu facu nakon vrhunca odlične svirke i pred ispitivanje studenata xD
i arbutina je redovit gost :thumbup:
http://www.izlasci.net/hrvatska/28-06-2011/sade-22-studenog-u-zagrebu
ohoho :D
nadam se da će sunny ovo vidjet :neko:
Odlično, znam što želim za rođendan
sunny_smile
28-06-2011, 22:10
sunny je vidjela ::E: i veoma je sretna! :rotfl:
http://www.jutarnji.hr/asian-dub-foundation-i-morcheeba--quot-headlineri-quot--ovogodisnjeg-spancirfesta/956047/
Sviđa mi se, kad pridodamo majke i rundeka, ove godine bih definitivno mogla ići
Jebenitza, mogao bih na morcheebu. Opet. :smartass:
Ta morčiba mi malo ide na kurac jer stalno (kod nas) dolaze na festivale di 90% ljudi nije nikad čulo za njih, ili eventualno za par hitova, i onda je publika mrtva, i onda oni sviraju preko kurca. Daj napravite pošteni koncert za svoju publiku.
Nije da neću ić, ADF se ne propušta, al ono. :grin:
sunny_smile
29-06-2011, 21:23
http://www.izlasci.net/hrvatska/24-06-2011/fleet-foxes-stizu-u-studenom-u-zagreb-najaviti-terraneo-2012
aaaaaaaaaaa :soppy::rolly:
kasnis, to je vec stara vijest :mrgreen:
Danas objavljen točan raspored http://www.spancirfest.com/en/program
Nisam baš oduševljena, nadala sam se da će se posložit bar prilbližno da su mi oni koji me najviše zanimaju bliže vremenski, da mogu ostat nekoliko dana tamo, al Rundek je prvi dan, morcheeba u sredini, a majke i adf zadnja dva dana :( i ujedno najbliže rokovima. Ne znači to valjda da ću morat birati? neeee
bezveze, ja idem samo na kinoklub i žigu.
nu, šalu na stranu, špancir je postao ozbiljan festivalčić vidim :mrgreen:
bit će mozganja i kombiniranja ovo ljeto huhuuu
Little 15
30-06-2011, 18:34
uuuu divno, sviđa mi se!!! aaa pošto se održava kod mene doma, naravno da ću svaki dan hopsat tamo, a valjda ću i radit, pa neću trebat plaćat upad za taj glupi MTV nešto stage, mamicu im!!!:mad2: ah rundek:soppy: majke, urban, let 3!!! wiiii stefanovski i naravno morcheeba i adf, ahh ma divno!!! i beatles revival su dobri!! uglavnom, već vidim kak ću učit.. uff!!!
her_alone
30-06-2011, 18:58
urban i rundek isti dan i vjerojatno u isto vrijeme :( :(
kao malo fatboy slim na zrcu...:flirt:
Kakva hebena Morčiba, Električni orgazam!!
Dobar bio ANL jučer u Bugaluu.
Dobar bio ANL jučer u Bugaluu.
Meni zao sto nisam isla al bila sam pred koju god u Mocvari pa mi nije toliko zao...onda sam se propisno osramotila jer sam trijezna padala di god sam stigla..
Prije dvije godine, ako ne griješim.
Bili su dobri, zamjerka jedino na nedostatak publike.
kao malo fatboy slim na zrcu...:flirt:
kakav jebeni reset sistema...
bilo je mnogo cool...:iviv:
Onda, tko mi sredi upad na Pougese sutra?
Ide tko na Kawasaki u Vž sutra?
Ide tko na Kawasaki u Vž sutra?
Ja ih čekam u Tvornici 10.9.
Malegria
30-08-2011, 18:02
Outlook. :mrgreen:
Malegria
05-09-2011, 21:31
sada kad su se malo slegnuli dojmovi, s odgovornošću tvrdim da je outlook najjebeniji festival ikad!!! ok ok, za ljubitelje bass glazbe. :mrgreen: 15 000 engleza, 500 izvođača, 4 dana partijanja. što se tiče mjuze... još uvijek me prolaze trnci.. :soppy: po meni, najbolji nastup festivala je bio flux pavilion, a odmah nakon toga skream, benny page, shy fx, doctor p, mad profesor... ma zapravo, apsolutno svaki nastup je bio jeben. preko dana se sve premještalo na plažu i party brodove (koji su bili prejebeni). jedini minus cijelog festivala je prašina koje smo se svi pošteno nagutali. uglavnom, mogu vam reć da me malo pere depresija što je sve gotovo. toplo preporučujem svima da se sljedeće godine organiziraju i dođu jer neće požalit niti kune. i za kraj, pjesma koja je definitivno obilježila cijeli festival http://www.youtube.com/watch?v=Qh7A8LW-NbE :iviv:
outlook, vidimo se sljedeće godine :mah:
http://media.tumblr.com/tumblr_lqu14fBg1z1qh1km4.jpg
Jucer bilo mnogo dobro u Tvornici..samo sto je trebalo docekat kawasaki..mislim da su oko pol 12 poceli...
shadowplay9
28-09-2011, 23:05
it's fckin britney bitch!
Netko na Brkovima u subotu?
Brkovi jeeeeeeeeeeeeeej :D
Na poziv dragog otišla na prvi punk koncert u životu Mediku na Stage Bottlese :metal: ...s obzirom da sam totalno u drugom filmu što se tiče glazbe ovo je bilo otkriće za mene. predobro, zapravo!! nakon ekipe ispred i daj da si popijem nešt jer me strah da će mi netko nešto napraviti,hehe :neko: ispalo je da je ovo najmirniji koncert bio na kojem bila ikada:neko: jedino što me malčice razočaralo su bili ljudi koji su stajali kao da čitaju power point prezentacije sa screena,a ne da praši punk u podlozi. očekivala sam malo više divljanja i razularene mladeži,a kad ono, fina gospoda :neko:
anyway, ja bi opet na tak nešto,ali da ovaj put poskoči malo više od 10 ljudi kojima je taj bend valjda u rangu presvetog Trojstva....
dear će me ubit kad pročita ovaj amaterski review na pravokutniku,hahahaha:neko::neko::neko:
Darkbuster
22-10-2011, 14:31
Razmazili se pankeri,dosli se pokazati pa gledaju koncert i razmisljaju kako ce ga sutra izkomentirati na fejsu :D Premalo je ostalo veselih psihopata koji cekaju prvu priliku da nekom/sebi izbiju celjust u pogu :(
Takvi danas lašte cipele za koncert, hebo Stejđ Botlse.
Koliko sam skuzila, bilo je njihovih boljih koncerata, al se bar skakalo. Mislim na Brkove.
Ovo je bio prvi samostalan i tako velik koncert. Ljudi je bilo između 1600 i 2000.
Koncert je bio veoma dobar. Nažalost, zbog količine ljudi pola društva je ispijalo pivu na šanku dok sam se ja ipak uspio natjerati da preko polovice koncerta unutra trpim konstantno nadobudno guranje glupana sa pivama.
Hebiga, ne znam kako objaviti sliku.
Izgledaš kao kinez na toj slici...
Obrve nisam počupao pa sam čudno ispao.
Talco u KSETu 9.12. Se ide? Kalin, Darkbuster?
Darkbuster
05-11-2011, 12:53
To bi bio peti put da ih gledam, vec su mi povrh glave :D Ali tko zna,mozda po inerciji pohodim.
Vrlo vjerojatno.
12.11. No More Idols, Stigma, Bamovi, Krlja, Damage is Done, T.H.G.Z.
25.11. No More Idols prezentiraju album + Damage Is Done, Bamovi, Me as Well, Lobotomija, Kvar i Borovski štakori.
ultraviolet
05-11-2011, 15:40
ide ko na fleet foxes u tvornicu?
ja bi, al mi nije zgodan dan, i puno mi je novaca
požalit ću, al svejedno
Rammstein jučer je bio totalno super, sve sami hitovi! Sonne, feuer frei, asche zu asche, weisses fleisch, mutter, wollt ihr das bett in flammen sehen, ich will, ohne dich, du riechst so gut, du hast, links-2-3-4, mein herz brennt, mein teil, keine lust, amerika, pussy i kao šaka u oko među ovime - mann gegen mann i haifisch. Očekivanja i više nego ispunjena iako sam očekivao više vatre al to me boli đon tak da. :mrgreen:
Rammstein je zakon! Super setlista, puno vatre i dobrih fora. Nadam se da će se vratiti što prije.
rucmarin
09-11-2011, 22:50
ma nabijem ih na pipicu! u jebeni fuckin UTORAK! i to za vrijeme ispitnih rokova. mrš
Ma ne bih to propustio da mi je komisija iz MP-a drugi dan!
ars boni
10-11-2011, 12:46
Rammstein jučer je bio totalno super, sve sami hitovi! Sonne, feuer frei, asche zu asche, weisses fleisch, mutter, wollt ihr das bett in flammen sehen, ich will, ohne dich, du riechst so gut, du hast, links-2-3-4, mein herz brennt, mein teil, keine lust, amerika, pussy i kao šaka u oko među ovime - mann gegen mann i haifisch. Očekivanja i više nego ispunjena iako sam očekivao više vatre al to me boli đon tak da. :mrgreen:
Jel bilo bolje nego prvi put ili?
Cimerica mi je došla doma sva razočarana da je njoj bilo ful lošije nego prvi koncert, a na temelju Galijunovog mišljenja ne mogu stvorit neki dojam pošto nije bio na prvom.
Ja isto nisam bio na prvom al sam isto čuo komentare da je taj bio još bolji. Meni je i ovaj bio fenomenalan. Možda je ekipa s prvog koncerta previše očekivala jer već znaju na šta su sve Ramštajnovci spremni?
EleanorRigby
10-11-2011, 15:08
ja isto nisam bila na prvom, al sam išla s frendom koji je bio, i on veli da je prvi bio bolji. završio je na traumatogiji poslije prvog. enough said. xD
meni je bilo fenomenalno, al je publika bila malo učmala. bila sam u fan pitu, dosta blizu stagea, i očekivala sam puno više divljanja. ovako me tijelo samo malo boli :)
Ne znam što si točno očekivala od publike na takvom koncertu, Ramštajnovci su pop izvođaci za veliku publiku, a ne Napalm Death.
Flaming C
11-11-2011, 11:46
ide ko na fleet foxes u tvornicu?
ja bi, al mi nije zgodan dan, i puno mi je novaca
požalit ću, al svejedno
Ja idem, kupila ulaznice prije mjesec dana, bojala se da će se rasprodati. Znam da ce bit odlično (http://www.youtube.com/watch?v=vu_3RS2rO78&list=FLdWSWJ_A4qAvftfx5gRKFJg&index=74&feature=plpp_video)! Još uvijek stignes :)
Jel bilo bolje nego prvi put ili?
Cimerica mi je došla doma sva razočarana da je njoj bilo ful lošije nego prvi koncert, a na temelju Galijunovog mišljenja ne mogu stvorit neki dojam pošto nije bio na prvom.
Po setlisti značajno bolje, po atmosferi lošije nego prvi put. Nemam pojma, nekak mi se prvo činilo da ima manje ljudi, fanpit nije bio pola partera ko zadnji put i da ima manje vatre. I totalno je sranje kaj sam ušao u 20 do i fanpit je već tad bio krcat, stajao sam jedno 3 metra ispred ograde prema parteru. Iako ni to nije bilo predaleko, nekak je psihološki dojam drugačiji kad si blizu ograde. :D I da, ekipa je bila dosta mirnija nego prvi put. Kao da je sad išla svaka osoba koja se prvi put nije usudila ići na tak veliki metal koncert iz straha da će ih prebit. Mislim, da se mi razumijemo, nisam ni ja najdivljija persona na koncertima ali je premalo ekipe skakalo na pjesme tipa weisses fleisch ili asche zu asche, a na du hast i pussy je bio delirij. Mainstream ekipa! Jedino je bilo malo divljanja neposredno ispred pozornice u sredini.
Tak da ono, i meni je bilo nekak dosadnije sad jer sam znao što očekivat i to mi je nekak postao standard. :D Ali činjenica da su mi sve pjesme osim dvije bile presuper, zadovoljan sam.
Weisses Fleisch i Asche zu Asche nisu pjesme za "divljanje" jer su jednostavno monotone (prva je naročito dosadna), dok su i Pussy i Du Hast puno primjerenije za takvo što. Dakako, činjenica je i da vjerojatno više od polovice ljudi na koncertu nije nikada čulo prvo navedene pjesme.
Asche zu Asche nije pjesma za "divljanje" jer je jednostavno monotona
http://www.youtube.com/watch?v=Yu5pC4sLiHA
Stvarno? Just to be clear, kad sam rekao "divljanje", mislio sam na to.
za weisses fleisch nažalost nemrem priložit neku snimku jer ju nisu izveli na koncertima koji su snimani. Tu ti mogu priznat jer nemam dokaze ali se i dalje ne slažem, čini mi se podjednako nemonotona ko du hast.
I da, to je bila moja poanta - da su se ponašali ko da nisu nikad čuli te ful poznate stvari. Ok, poznate su onom koji je bar malo slušao rammstein jer malo mi je smiješno da na koncert ide netko tko je čuo samo feuer frei, ohne dich i du hast. Reakcija je izostala čak i na mein herz brennt. Mislim, isuse bože!
Gay skakutanje i dizanje ruku u zrak nije "divljanje", publika na snimci me podsjeća na publiku sa Rolling Stonesa. Priznajem, prvo sam htio navesti Bob Dylana kao primjer, ali sam se ipak suzdržao od bezobrazluka.
Osobno smatram da prvi album nije prigodan za ovakve koncerte (masovne, rekao bih), pjesme su prigodnije za manje prostore i definiraniju publiku. Arena i publika koja ju je napunila su kao stvoreni za prezentiranje Mutter-a, maksimalno Reise, Reise albuma.
E pa publika je bila nedovoljno gej na neke starije stvari!
Ide tko danas na From Zg With Love?
Darkbuster
15-11-2011, 14:58
http://www.dropkickmurphys.com/tour
Radujte se narodi ;)
Darkbuster
16-11-2011, 00:49
Ja vec przim CD sa Smash the IRA i lojalistickim koracnicama koji namjeravam pustati ispred tvornice.
:rotfl:
vas dvojica ste hipsteri da ne postoje veci...sad namjerno necete slusat dropkicke jer je to mainstream::E:
Darkbuster
16-11-2011, 11:26
Naravno da ne, samo cemo se na gigu mrstiti na svaku stvar koja nije sa Do Or Die i govoriti nepoznatim ljudima oko sebe: "Znate, ja sam ih slusao jos prije Departed"
Naravno da ne, samo cemo se na gigu mrstiti na svaku stvar koja nije sa Do Or Die i govoriti nepoznatim ljudima oko sebe: "Znate, ja sam ih slusao jos prije Departed"
u jednom trenutku se moras popeti na stage i vikati: "Staaa jeeee pickeeee?!? Di ste bili 1916. kad smo Michael Collins i ja dizali ustanak u Dublinu??!!"
Demonstrativno ću zapaliti kartu pred Tvornicom.
Šalu na stranu, drago mi je da napokon dolaze jer ih uistinu dugo želim vidjeti uživo (a prelijen sam i nadasve škrt da bih se vozio do Beča i inih gradova u kojima redovito nastupaju), ali mi pada mrak na oči od pomisli na masu sa IRA majicama i djetelinama.
Ipak, siguran sam da će to biti koncert koji će se dugo pamtiti, makar po prekršajnim i inim prijavama te večeri.
Darkbuster
16-11-2011, 14:57
Hah,ako ce biti ko na Sparrerima mozemo biti sretni ako ce si vise od pola dvorane dati malo vise truda od kimanja glavom.
Lako za koncert, zabavan dio je uvijek onaj nakon koncerta.
Lako za koncert, zabavan dio je uvijek onaj nakon koncerta.
A i prije :mhm:
Veselim se..iako sam vec bila na koncertu al u Zg se ne propusta :)
http://www.index.hr/xmag/clanak/red-hot-chili-peppers-dolaze-u-zagreb-u-kolovozu-2012-godine/584780.aspx
R (http://www.index.hr/xmag/clanak/red-hot-chili-peppers-dolaze-u-zagreb-u-kolovozu-2012-godine/584780.aspx)HCP
ultraviolet
25-11-2011, 14:52
i, eto nam peppersa bez frušantea.............:mrgreen:
i, eto nam peppersa bez frušantea.............:mrgreen:
:(
Little 15
25-11-2011, 17:35
ako ne misle svirat "Funky Monks" nejdem:mrgreen:
ultraviolet
26-11-2011, 14:25
:(
bolje išta nego ništa
peppersi su sigurno na popisu stvari koje treba vidjet prije smrti, iako nikad nisu bili moj najdraži bend
no jako ih poštujem i znače mi puno, osobito ako uzmem u obzir sate i sate californicationa i by the waya uz ugodno druženje, belu i pivice i godine provedene kod frenda na viksi...ah...uspomene...
ja idem sigurno, iako bi dala sve da mogu poslušat johnovu solažu i npr. njegovu verziju your song:worship:
ars boni
26-11-2011, 14:44
Još bih i išla da se nisu pretvorili u ovo u što jesu :(
Little 15
26-11-2011, 15:46
bolje išta nego ništa
peppersi su sigurno na popisu stvari koje treba vidjet prije smrti, iako nikad nisu bili moj najdraži bend
no jako ih poštujem i znače mi puno, osobito ako uzmem u obzir sate i sate californicationa i by the waya uz ugodno druženje, belu i pivice i godine provedene kod frenda na viksi...ah...uspomene...
eeee sa ovim se slažem.. uspomene, da, uspomene:) prve velike ljubavi, svađe, suze i smijeh, sex, frendovi, izlasci, ahh luda mladost sve me to veže uz pepperse:) ak karte neće bit prenapuhane, ići ću! ii držat fige da će odsvirat nešto i sa starih albuma pa da se mogu derat:"I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane":)
ars boni
26-11-2011, 19:26
Ma ne da mi se plaćati im kartu da bih čula dvije stare dobre pjesme i hrpu ovoga što sad rade, mislim da to ne bih podnijela, baš zato što ih toliko volim i slušam otkad znam za sebe. Neka im njihove nove publike za koju i sviraju ta sranja valjda.
ako ne misle svirat "Funky Monks" nejdem:mrgreen:
Aha, sigurno :D
http://www.setlist.fm/setlist/red-hot-chili-peppers/2011/the-o2-dublin-ireland-4bd19b4e.html
Dosta stvari s novog albuma, a ostatak je klasika uz koju iznimku.
Iako nitko od njih nije zamijenjiv, lagao bih kad ne bih rekao da mi Frusciante nije bio najdraži pepper i općenito da mi ulazi u top 5 gitarista. S tim da je on nosio cijeli Stadium Arcadium. Josh ili nema svoj stil ili su jednostavno tražili Frusciante juniora koji mu nije ni do koljena što se tiče improviziranih jammova. U spotu za maggie sam zabrijao da sam neš propustio i da se John vratio u bend u posljednji tren. No jedna stvar je fora kod bendova sa stažem, a to je da često idu na back to the roots turneje gdje sviraju samo stare stvari. Tak da bi se i ti moglo očekivati skoro.
Little 15
27-11-2011, 09:58
Aha, sigurno :D
http://www.setlist.fm/setlist/red-hot-chili-peppers/2011/the-o2-dublin-ireland-4bd19b4e.html
Dosta stvari s novog albuma, a ostatak je klasika uz koju iznimku.
jeeeeej give it away i me & my frineds!:neko: juuuuj pa ja opće ne znam pol stvari s ove liste:( novi album uopće nisam skinula i mislim da ni neću, a stadium sam slušala jednom, by the way 2x.. aaaaa ne znam, mislim da će mi srce puknut ak će stvarno doći ovdje i svirat a da ja ne budem tamo.. kao što rekoh puuno divnih uspomena dijelim s njima, još se sjećam i prvi put kad sam čula za pepperse, otherside, kaseta:D, 13god, zima, topli kakao, prva velika ljubav:)
ne znam, ima još do 8 mjeseca.. aaa htjela bih Flea vidjet, on je meni najdraži pepper:)
ultraviolet
28-11-2011, 15:09
http://www.vecernji.hr/scena/peppersi-hipodromu-29-kolovoza-2012-315-kuna-clanak-350765
peppersi za 315 kn!!!:mhm:
Little 15
28-11-2011, 18:08
http://www.vecernji.hr/scena/peppersi-hipodromu-29-kolovoza-2012-315-kuna-clanak-350765
peppersi za 315 kn!!!:mhm:
:thumbup: al do 01.01., znači to odpada jer nemam para sad.. poslije je 350kn, okej prolazi.. makar bi ja u onaj za 450kn, to je fan pit nešto.. al to mi je tu mač!! nedam tolko! ok, definitivno moram počet šparat pare aaa nisam baš dobra u tom području:(
neznamnis
28-11-2011, 18:50
prodajem 2 karte za koncert Rihanne u Budimpešti, kontakt na pm ili 099 698 78 11
rucmarin
02-12-2011, 15:27
Ide tko na Altered states (ali u Močvaru)?
Bojim se da ću zbog kašlja kojeg bi se posramila i 70godišnja kurva propustiti Pekinšku patku.
Nisam se htio kockati sa upadom pa je karta za Dropkicke u džepu već sad.
Inače, još ih je bilo točno 12 u prodaji (naime, sve karte iz poslovnica su povućene u Tvornicu, a tamo sam dobio taj broj), a pošto nisam siguran koliko karata drže u ladici za dan koncerta predlažem svima koji žele na koncert da što prije kartu kupe.
Darkbuster
11-01-2012, 13:23
U 5. mjesecu Demented Are Go u Ksetu!
Šank je predgrupa Murphysima :metal:
Užas.
Ne zato jer su oni predgrupa, nego zato jer ne postoji bolji izbor.
Užas.
Ne zato jer su oni predgrupa, nego zato jer ne postoji bolji izbor.
ak tu noc nece bit nereda po ulici, nece nikad :D
Hoće, ali nipošto zbog Šanka na koje vrlo vjerojatno 80% publike neće uči.
Moram priznati da sam bio ogorčen kada sam vidio da su ih odabrali za (usput rečeno, JEDINU) predgrupu.
Tko naposlijetku od usera ide na koncert? Ide li netko koga ne poznajem?
Darkbuster, javi se, nemoj da te tražim tamo!!
Darkbuster
19-01-2012, 00:04
Imas pe em
Da nisi napisala, nebih znao!!!
Bilo mi bezveze.
seres...bilo je dobro.
imali su dobru playlistu i sve.
Ne, bilo je bezveze.
Još jednom 190 kuna otišlo u vjetar.
Trebam se držati odluke da idem samo na one koncerte na koji imam besplatan upad.
Slazem se s Kalinom...bezveznjikavo...
Jedino,sam happy jer sam majicu dobila :D
U Munchenu je bilo mnogo bolje...a u Glagowu losije...dakle mi smo dobili,neku,sredinu iako sam za 170kn ocekivala puno puno vise...vise me majica razveselila nego konc.
Gdje si ti bila uopće, na kojem dijelu dvorane?
Gore sam bila na onom balkonu..gledala ekipu i smijala se...cak sam se zakacila s nekom zenskom jer mi se nije htjela pomaknut za pocetak konca..
Eto, i nismo se vidjeli! Pa bemti miša!
Sick je doletio gore i kak je doso tak je brzo i otiso...bilo nas je podosta...druzenje s ekipom iz Karlovca koju nisam vidjela od Cokney Rejectsa...ma blaaaa...bas sam razocarana...
Ha, što da ti kažem, pola vremena smo proveli sa strane i pričali sa ljudima iz securitya. To bi trebalo biti dovoljno da opiše koliko nam je atmosfera bila zanimljiva.
Totalno to...mi smo prepricavali kak je prije bilo bolje...frend je na kraju zavrsio na pozornici...hahahah...to je vrhunac bio...
Držim da je publika bila pretroma. A sa druge strane, zaštitar mi je rekao da mu je vokal komentirao kako "tako dobru publiku već dugo nije vidio".
Ili laže ili je problem u tome da pune dvorane od 40 000 ljudi pa se izgubila čar!
kaj vi brijete, skroz je oke bilo
Onda ocito drugacije gledamo na to...meni je bilo bezveze i zao mi je 170 kn...prije su bili mnogo mnogo bolji...
keeva, koliko si sličnih koncerata do sada prošla?
Darkbuster
23-01-2012, 12:55
Meni je bilo super,ali ja ih prvi put gledam i jedva sam ih docekao. Pun sam masnica i boli me grlo, dakle ne moze biti lose! Kalin,trazio sam te preko Murphyja al si bio doma otisao..
Doma? U koliko si me tražio?
Darkbuster
23-01-2012, 13:14
Tako mi rece, negdje pol sata nakon sto je svirka stala sam ga sreo.
Ma jok, pa bio sam barem sat vremena tamo. Murphy se vrlo vjerojatno zabunio jer sam nešto tražio sicka pa sam izašao na sekundu.
konzerva
01-02-2012, 09:29
gamad pola sata sam čekao tam na semaforu poslije koncerta nikog od vas nigdje...
ok, koncert. bilo je žestoko, ali nije to to kad nema al barra
Pa zar nisi ti bio sa murphyem?
Tko sutra ide na godišnjicu BBB?
Darkbuster
05-04-2012, 21:22
Dobar bio Slapshot juce, inace Hard Skin na paradizu ove godine.
Skoro pa sam dao 80 kuna za ulaz, no škrtost je prevagnula!
Darkbuster
05-04-2012, 23:16
Dosta se ljudi vodilo tom logikom pa ih je bilo podjednako unutra i vani :D Zbilja bi trebali u neku manju prostoriju premjestit koncerte jer rijetko kad popune vise od 3/4 pa se ljudi rasprse po prostoriji.
Nije čudno da se takav bend stavlja u veći prostor, no ipak je činjenica da hardcore scena u Zgu broji zapravo 30ak konstantnih ljudi + 20ak iz okolice (Samobor isl). Uz to ćemo nadodati i onih 20ak ljudi koji posjećuju aposlutno sve koncerte u Zagrebu i brojka još neće prelaziti 100 ljudi.
Ja sam se udaljio negdje oko 11 jer je većina ljudi s kojima sam bio ušla ili se spremala ući, ne znam jeli se štogod kasnije ljudi skupilo no ona populacija koja je pila ispred ulaza mi nije izgledala zainteresirano za koncert.
Nije čudno da se takav bend stavlja u veći prostor, no ipak je činjenica da hardcore scena u Zgu broji zapravo 30ak konstantnih ljudi + 20ak iz okolice (Samobor isl). Uz to ćemo nadodati i onih 20ak ljudi koji posjećuju aposlutno sve koncerte u Zagrebu i brojka još neće prelaziti 100 ljudi.
Ja sam se udaljio negdje oko 11 jer je većina ljudi s kojima sam bio ušla ili se spremala ući, ne znam jeli se štogod kasnije ljudi skupilo no ona populacija koja je pila ispred ulaza mi nije izgledala zainteresirano za koncert.
Darkbuster
06-04-2012, 13:47
Ma bilo je sigurno vise od 100njak ljudi al opet premalo za bend tog kalibra unatoc srijedi i 80kn. Tim vise sto su i Choke i ostatak ekipe i dalje poprilicno vitalni i vidno poremeceni tak da se ne radi o jednom od onih gerijatrija punk bendova koji kupe pare na staroj slavi.
Navodno su imali zanimljiv koncert u Sarajevu pocetkom 90ih pa sam valjda ocekivao makar upola veselu publiku :D
Prije rata su svirali tamo, no situacija i subkulture u tom trenutku su bili malo drugačiji negoli danas.
Hardcore u RH je zamro, poznatiji bendovi poput Sick of it All-a, Madballa isl su postali pop, mlađe generacije slušaju neke metalcore pizdarije, a starije generacije umjesto da nešto čine za razvoj te subkulture baljezgaju o tome kako su oni bili bolja publika od 15godišnjaka danas (pa tako K. iz DbN u srijedu prepričava njegove vesele dogodovštine sa koncerta nekog x benda prije 20+ godina, ne obračajući pažnju na činjenicu da se na Slapshotu okupila ista populacija koja je tada s njim bila na tom koncertu + 20ak pankera koji su došli vidjeti što se dešava u Mediki).
I što je najgore, navedeni se dan poslije izuzetno veseli odlično odrađenom koncertu, kao da nije bitno dali se skupilo 100 ili 500 ljudi. Pa što onda ne organiziraju i on i F. koncerte u svojoj garaži u Samoboru kada je očito bit održavanja koncerata okupljanje 40ak prijatelja!
Darkbuster
06-04-2012, 18:40
Meni je smijesno sto u Zagrebu vidim sve vise i vise klinaca u from zagreb with love,dbn,madball,soia i ostalim prigodnim majicama ali mislim da je njima otici na koncert nesto skroz strano. Ili mozda to furaju jer su culi da je kultno a u stvarnosti slusaju te metalizirane pizdarije koje si spomenuo. Al ono sto je meni najtuznije nije toliko broj ljudi nego to sto je u zadnje 2 godine ekipa na koncertima postala staticna osim ako ne svira neko tipa DKM. Osim prvih par redova s kakvim takvim pogom drugi kao da bjeze od stagea. Jasno mi je da nije poanta ubit se na silu i da se nekom s par godina viska jednostavno ne da al daj bar pridji bendu. Mislim kaj je sljedece, nesto tipa stolice na koncertima Fugazija? :D
I nije hardkor u RH zamro nego se ko i sve ostalo pretvorilo u postmoderni hipsteraj, pa tako ima sve vise i vise ekipe koja brije na neki indiezirani ili screamoidni melodicni neo flanel hardcore,ne znam uopce kako to nazvati. To je ekipa koja bude recimo na Brat Packu i na Autistic Youthu. Mislim dobri su to meni bendovi i znam neke od tih ljudi i ok su ali me cijela spika zivcira a jos me vise zivcira sto nisam vidio skoro nijednog od njih u srijedu.
Madball, SOIA isl. se mogu nabaviti za 50 kn u Izvan Kontrole. FZWL je previše postao pop, lokalpatriotski stil privlači masu bez obzira na subkulturu.
Što se tiće statične publike, recimo da se slažem. Ja doduše više ne volim ulaziti u pogo jer je sam pogo postao previše "pristojan" (a i zato jer se brzo zadišem noseći svoj stokilaški trbuh uokolo) i više aludira na navijački stadionski pogo negoli nešto što se treba vidjeti na koncertima ovakvog tipa. I zato danas na svakom koncertu u pogu vidiš samo debelog J. i još 2-3 ljudi koji u 30 sekundi rastjeraju okupljenu publiku.
Nikada nisam bio na koncertu benda ala Brat Pack, no već na prvi pogled njihove publike mi se diže želudac. Moram priznati da svaki put osjetim poriv za udaranjem muškaraca sa bradom u lumberjack košuljama i uskim trapericama.
Darkbuster
06-04-2012, 19:20
I plugovima. Ne zaboravi plugove.
Bravo, i to!
Prezirem ih, zazivam kugu zbog njih!
http://www.bayareakicks.com/wp-content/uploads/2010/02/vans-slip-ons-checkerboard2.jpg
HC4life
Likvidacija po kratkom postupku!
Darkbuster
06-04-2012, 20:12
u ovom je buducnost, autotunani crabcore, 2:47 najbolji dio
oSHafavwfZ0
Ahahahahaha, predobro. Prvo sam mislio da gledam emo pop abortus immortala, al onda su mi razjebali sve što sam mislio da znam o glazbi.
Immortal, All shall fall, 45. sekunda.
Moram isprobat crabwalking sljedeći put kad sam na densfloru. Pice će popizdit.
Ahahahaha neki komentar: 0:44 Woop woop woop woop woop
Malegria
12-04-2012, 21:46
dreadzone na seasplashu! :tanc:
Malkmus na Terraneu, jebeš rokove u devetom. :iviv: Iako bi vjerojatno svejedno otišao, zbog ekipe, dođe mi ovako još draže.
SUICIDAL TENDENCIES NA DIRTY OLD FESTIVALU!!!