PDA

View Full Version : Poziv za kandidiranje za Studentskog pravobranitelja PFZG

Studentski zbor
03-04-2009, 21:32
Drage kolegice i kolege,

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Zagrebu dužan je imenovati Studentskog pravobranitelja sukladno Zakonu o Studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama te je na sjednici Studentskog zbora Pravnog fakulteta u Zagrebu, održanoj 2. travnja 2009. izglasan Pravilnik o radu i izboru Studentskog pravobranitelja Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na temelju kojega ćemo u mjesecu travnju 2009. imenovati studentskog pravobranitelj za naš fakultet. Tekst poziva i detalje oko kandidiranja možete pronaći na web stranici Studentskog zbora!

http://www.pravo.hr/studenti/SZ

TILA
04-04-2009, 11:26
Što nije Ema pravobraniteljica ili joj mandat možda ističe?

Soo
04-04-2009, 17:47
Emi ističe mandat sada u četvrtom mjesecu.

georgee
05-04-2009, 03:58
ček, postoji mogućnost da se opet kandidira?

Đ!
05-04-2009, 12:07

Pa ako si pročitao Pravilnik na stranici Zbora, mogao si vidjeti da ista osoba može biti Pravobranitelj najviše 2 puta. Drugim riječima, postoji "mogućnost" da se opet kandidira, a saznat ćemo dal bude. :smt006

Ema Vidak Gojković
06-04-2009, 00:30

Pa ako si pročitao Pravilnik na stranici Zbora, mogao si vidjeti da ista osoba može biti Pravobranitelj najviše 2 puta. Drugim riječima, postoji "mogućnost" da se opet kandidira, a saznat ćemo dal bude. :smt006

Dragi Georgee, dragi Đ, i ostali,

Nazalost, novi mandat nije nesto na sto sam sada spremna i sto cu preuzeti.
Uostalom, treba ponekad ponuditi otvorena vrata i novim ljudima koji se zele dokazati ;)

Prijava kandidata se salje ne samo na adresu Zbora, vec i moju osobnu, te je i i stoga ocito da ja nisam jedan od kandidata :)

U svakom slucaju, vjerujem da je moj Ured vrlo dobro utabao puteve osobi koja ce slijedeca preuzeti duznost, i vjerujem da ce ta osoba nastaviti sa svojim timom ulagati jednako onoliko truda koliko je moj tim ulagao, te imati dobre rezultate. Zelim im svima puno srece, u samom startu, i ohrabujem sve da se bez straha prijave!
Da je ponekad vrlo zahtjevno, jest. Da cete se zivirati, hocete.
No, da je na kraju dana, kada nesto dobro ipak uspijes ishoditi, itekako dobar osjecaj, svakako jest.
Iskustvo koje steknete u takvim stvarima je neprocjenjivo.
Dakle, SAMO NAPRIJED! ;)

Kako cu i sama biti aktivno ukljucena u natjecaj (davanjem prethodnog misljenja o kandidatima),
dat cu sve od sebe da "nasljednik/ca" bude osoba kojoj studenti mogu pokloniti svoje povjerenje.

Srdacno, sve vas pozdravlja,
uskoro:
former ombudswoman, EVG :D